Share This!

ΛΙΤΣΑ ΠΑΤΕΡΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ - ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ Δεκεμβρίου 2012 - Αστρολογική Ατζέντα 2013

 

Mαζί με τον «ΑΣΤΡΟΛΟΓΟ» Δεκεμβρίου η Αστρολογική Ατζέντα για το 2013, άπό την Λίτσα Πατέρα, για να κάνετε το πρόγραμμά σας!

Ημερήσιες τάσεις, όψεις πλανητών για κάθε ημέρα ξεχωριστά, παύσεις Σελήνης, εβδομαδιαίες προβλέψεις, ανάδρομοι πλανήτες και εκλείψεις Ηλίου και Σελήνης για όλη τη χρονιά.

Μία εύχρηστη ατζέντα που θα οδηγήσει και πάλι τα βήματά σας το 2013.

 

 

*     Στο τεύχος Δεκεµβρίου διαβάστε στη νέα ανανεωµένη στήλη µας «Το ζώδιο του µήνα» τι χρειάζεται να κάνετε, αν ανήκετε στο ζώδιο του Τοξότη, για να αντιµετωπίσετε τις προκλήσεις της νέας εποχής.

*      Αν είστε Τοξότης, διαβάστε τις µηνιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας για ένα έτος, από τα γενέθλιά σας φέτος µέχρι τα γενέθλιά σας του χρόνου.

*      Στη στήλη «Ερωτική Αστρολογία» µάθετε πώς συµπεριφέρεται στον έρωτα τόσο η γυναίκα όσο και ο άντρας Τοξότης, αλλά µάθετε και τι σας επιφυλάσσει ο θεός του έρωτα για ένα χρόνο και σηµειώστε στο ηµερολόγιό σας τις ευνοϊκές και δυσαρµονικές περιόδους όσον αφορά τις ερωτικές σας σχέσεις και τη συναισθηµατική σας ζωή.

*      Μάθετε από τη στήλη του Feng Shui πώς µπορείτε να απαλλαγείτε από τη συσσωρευµένη αρνητική ενέργεια όλης της χρονιάς, πείτε «Let’s party!» και ζήστε το.

*      Βρείτε στην ανανεωµένη στήλη µας «Σελήνη κενή πορείας» τις παύσεις Σελήνης του µήνα και δείτε τι θα ήταν καλό να αποφεύγετε, γενικότερα, κατά τη διάρκειά τους, αλλά και τι πρέπει να προσέξετε κατά τη διάρκεια καθεµιάς παύσης ξεχωριστά αυτό το µήνα.

*      Μάθετε από τη νέα στήλη µας «Τα άστρα γυµνάζονται» πώς µπορείτε να εκµεταλλευτείτε τις επιδράσεις των πλανητών και την έκλειψη Ηλίου στο Σκορπιό στα µέσα Νοεµβρίου για να βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση. Δείτε γιατί πρέπει να προσέξετε την ανάδροµη πορεία του Δία και µάθετε, ανάλογα µε την ηµεροµηνία γέννησής σας, αν έχετε κάποια αυξηµένη τάση για τραυµατισµούς ή σωµατική καταπόνηση το Δεκέµβριο.

*      Επίσης, διαβάστε τι µας επιφυλάσσουν τα άστρα αυτό το µήνα, ο οποίος µας προετοιµάζει για την αυγή του νέου χρόνου, και µάθετε τι θα φέρουν σε πολιτικό και κοινωνικό επίπεδο η έκλειψη Σελήνης στον άξονα Διδύµων - Τοξότη στα τέλη Νοεµβρίου, καθώς και η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στα µέσα Δεκεµβρίου.

*      Επίσης, δείτε τι µπορούµε να ελπίζουµε από το εξάγωνο Κρόνου - Πλούτωνα και µάθετε γιατί µέσα στην κρίση, επιµένουµε: Κι όµως υπάρχει ελπίδα!

*      Γνωρίστε από τη στήλη της «Ιατρικής Αστρολογίας» τι µπορεί να φανερώνουν για την υγεία ενός ατόµου οι δύσκολες όψεις του Ήλιου µε άλλους πλανήτες στο γενέθλιο ωροσκόπιό του.

*      Από τη στήλη µας «Αστρολογία των Σχέσεων» µάθετε πώς µπορούµε να µελετήσουµε µε τη βοήθεια της αστρολογίας, το παρόν και το µέλλον µιας σχέσης. 

*      Στη στήλη της «Εσωτερικής Αστρολογίας» διαβάστε πώς λειτουργεί αστρολογικά ο αστεροειδής Σαπφώ στο ζώδιο των Ιχθύων, αλλά και στη συναστρία. 

*      Με τα «Μαθήµατα Αστρολογίας» από την Λίτσα Πατέρα, διευρύνετε τις γνώσεις σας, µαθαίνοντας πώς λειτουργεί το προοδευτικό πέρασµα του Δία, του Κρόνου, του Ουρανού, του Ποσειδώνα και του Πλούτωνα από τη γενέθλια θέση τους στην Παρθένο στα υπόλοιπα ζώδια.

*      Διαβάστε στη στήλη «Μικρά Αστέρια» τις αστρολογικές προβλέψεις του Δεκεµβρίου για το µωρό σας.

*      Αν είστε έφηβη ή έφηβος, διαβάστε προβλέψεις µόνο για εσάς, ακατάλληλες για ενηλίκους.

*      Διαβάστε στη νέα µας στήλη «Ινδιάνικη Αστρολογία» τις προβλέψεις για το ζώδιό σας αυτό το µήνα και εκµεταλλευτείτε την πνευµατική εξουσία της άλκης.

*      Επιπλέον, διαβάστε, όπως κάθε µήνα, αναλυτικές προβλέψεις για το ζώδιό σας σύµφωνα µε την Ινδική Αστρολογία.

*      Ακόµη, διαβάστε τις προβλέψεις στη στήλη της Κινέζικης Αστρολογίας για αυτό το µήνα του υδάτινου ποντικού.

*      Δείτε επίσης τι αποκαλύπτει η τράπουλα Ταρώ για κάθε ζώδιο.

*      Μάθετε τι σας αποκαλύπτουν οι βιορυθµοί σας, ανάλογα µε το ζώδιό σας, προστατευτείτε τις δύσκολες ηµέρες του µήνα και εκµεταλλευτείτε τις ηµέρες Super Nova.

*      Διαβάστε τι αποκαλύπτουν τα άστρα ειδικά για την πορεία των οικονοµικών σας και τον επαγγελµατικό σας τοµέα.

*      Δείτε ποιες αναµένονται να είναι οι τάσεις στο Χρηµατιστήριο το Δεκέµβριο.

*      Τέλος, προετοιµαστείτε για τις ηµέρες του µήνα που απαιτούν προσοχή, αλλά και για εκείνες που τα άστρα µάς χαµογελούν.

 

 

Και, όπως πάντα, αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

από τη Λίτσα Πατέρα.

 

*      Στο ένθετο τεύχος «ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ & ΓΥΝΑΙΚΑ» διαβάστε και ακολουθήστε τις συμβουλές της Σελήνης, για να είστε όμορφη και δραστήρια κάθε μέρα.

*      Μάθετε από τη στήλη διατροφής του Δημήτρη Γρηγοράκη τι μπορείτε να κάνετε για να μην πάρετε κιλά φέτος τα Χριστούγεννα.

*       Γνωρίστε τη λειτουργία της δραματοθεραπείας, όπως μας την παρουσιάζει η εκπαιδευτικός - δραματοθεραπεύτρια Νάνα Μπούτου - Καραμήτσου, και δείτε τι μπορείτε να κάνετε αν έχετε φτάσει σε ένα σημείο που πιστεύετε ότι έχετε χάσει το ταξίδι της ζωής σας.

*      Γνωρίστε από το άρθρο της ειδικής παθολόγου Κασσάνδρας Μουγιάκου την επαναστατική μέθοδο της κρυολιπόλυσης, αυτού του νέου όπλου κατά του τοπικού πάχους.

*      Διαβάστε στη στήλη του ψυχολόγου Χάρη Καραουλάνη το τρίτο μέρος της σειράς άρθρων «Διεκδικώντας αποτελεσματικά».

*      Ακόμη, γνωρίστε δυο εχθρούς του άγχους και δείτε πώς μπορείτε να τους κάνετε συμμάχους σας.

*      Δείτε πώς μπορείτε να παραµένετε όμορφη ενώ περνούν τα χρόνια, αλλά και πώς μπορείτε να διατηρείτε όμορφα και απαλά χέρια.

*      Ενημερωθείτε για την πρόωρη εμμηνόπαυση και δείτε πώς μπορείτε να την αναγνωρίζετε.

 

 ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Βρείτε στο περιοδικό πώς μπορείτε να συμμετάσχετε σε δύο διαγωνισμούς, λάβετε μέρος και αν η τύχη είναι με το µέρος σας, κερδίστε:

 

*      Ένα από τα 20 σετ με προϊόντα της σειράς TERPROLINE για πιο σφριγηλή επιδερµίδα σε πρόσωπο και σώµα.

 ή και..

 *      Μία από τις 9 υποτροφίες σπουδών στα Εργαστήρια Ελευθέρων Σπουδών Κομμωτικής Τέχνης & Επαγγελµάτων Ομορφιάς «Νέα Γενιά ΑΜΑΡΑΝΤΟΣ» στην Αθήνα, τον Πειραιά και τη Θεσσαλονίκη.

 

Βρείτε μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης...

FACEBOOK 

ASTROLOGOSmagazine

TWITTER

@_ASTROLOGOS_

 

Ο ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ ΠΕΤΑΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ...

Ημερομηνία
11 - 2012