ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΦΙΛΙΠΠΑ

 

Για να μιλήστε απευθείας με την Βασιλική Φιλιππά στην προσωπική της γραμμή, καλέστε στο 

901 600 0110 

ή

στείλτε "ΦΙΛ" το μήνυμά σας στο 54991

 

Το Astrologos.gr  καλωσορίζει στην ομάδα της την Βασιλική Φιλιππά!

Η Βασιλική μας έρχεται από την όμορφη Θεσσαλονίκη  την πόλη στην οποία γεννήθηκε, μεγάλωσε και κατοικεί με την οικογένειά της. Η ψυχή της ήταν πάντα γνώστρια της ουράνιας αλήθειας και του πως αυτή αποκαλύπτεται μέσα από την αστρολογία, ενώ έψαχνε τον τρόπο να εκφραστεί ακόμα και την περίοδο που σπούδαζε διακόσμηση και αρχιτεκτονική εσωτερικών χώρων!

Με τις πνευματικές της ανησυχίες  πάντα παρούσες - ακόμη και την εποχή που διατηρούσε το δικό της γραφείο ανακαινίσεων και εσωτερικής διακόσμησης - οδηγήθηκε  σε με  μια βαθιά, πολυετή και εμπεριστατωμένη μελέτη των άστρων, και την κατάλληλη στιγμή το σύμπαν της έφερε στο δρόμο της την καλή της νεράιδα, μια πολύ αξιόλογη αστρολόγο και καταπληκτικό άνθρωπο, την Εσπεράντζα Σαββίδη της οποίας και έγινε μαθήτρια!

Μετά από επιμελή μαθητεία δύο χρόνων και σε συνδυασμό με την αγάπη της για τον άνθρωπο αλλά και το έμφυτο ταλέντο της στην ερμηνεία των αστρολογικών δεδομένων αποφάσισε να ασχοληθεί αποκλειστικά με το επάγγελμα της αστρολόγου και να βοηθήσει τους ανθρώπους γύρω της να κατανοήσουν και να αγαπήσουν περισσότερο τον εαυτό τους, μέσα από την ερμηνεία του ψυχολογικού και πνευματικού προφίλ τους, όπως αυτό παρουσιάζεται ανάγλυφα στον αστρολογικό τους χάρτη!

Οι καθημερινές προβλέψεις που δίνει στο Μακεδονία Tv, όπως και οι εβδομαδιαίες και μηνιαίες προβλέψεις της, αναρτώνται στο Astrologos.gr και μας έχουν γίνει πλέον απαραίτητες!