Ιωάννα Αυγερινού

Γεννήθηκε στην Αθήνα, μεγάλωσε στο κέντρο των Αθηνών και ενηλικιώθηκε στην Ελβετία.
Μετέπειτα εγκαταστάθηκε στην Ιταλία, όπου πήρε απολυτήριο κλασσικής κατεύθυνση από το Λύκειο Ουρσουλίνες του Λουγκάνο και έγινε Κοντέσα λόγω του γάμου της με ευγενή γόνο της Ιταλίας. Εκεί παρέμεινε επί σειρά ετών.
Παρότι είναι κάτοχος πτυχίου Νομικής από το Πανεπιστήμιο του Μιλάνο και δικαιούχος της έδρας του Ευρωπαϊκού Δικαίου του Ινστιτούτου του Διεθνούς Ιδιωτικού και Δικονομικού Δικαίου η αγάπη της για την αστρολογία άρχισε να μονοπωλεί σταδιακά το ενδιαφέρον της!
Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στην Ιταλία, ήλθε σε επαφή με την επιστήμη της αστρολογίας ως αυτοδίδακτη, οπότε και αποφάσισε να εκπαιδευτεί με 5ετείς σπουδές στη σχολή Matteo Pavesi που σνχίστηκαν καια αργότερα με ένα νέο 3ετή κύκλο σπουδών Αστρολογίας και Μεταφυσικής στην Σχολή ‘ΩΡΙΓΕΝΗΣ’.

Κατά την 10ετή δραστηριοποίηση της στην Ιταλία στη καρδιά του star system και της μόδας (Μιλάνο), απέκτησε πελατολόγιο με τα μεγαλύτερα ονόματα της τοπικής κοινωνίας αλλά και ολόκληρης της Ιταλίας.

Λόγω αυξημένου πελατολογίου από την πολιτική σκηνή της Ελλάδας ,τα τελευταία 2 χρόνια εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα και πλέον διάσημοι δικαστικοί ,νομικοί, στυλίστες ,μοντέλα και καλλιτέχνες της εγχώριας και διεθνούς showbiz εντάσσονται στο πελατολόγιο της.

Σπάνια βιβλία αστρολογίας εμπεριέχονται στην προσωπική συλλογή της βιβλιοθήκης της καθώς επίσης και βιβλία από διαφορετικές χώρες με τεχνικές που δεν έχουν γίνει γνωστές στην Ελλάδα.

Επιπρόσθετα διαθέτει πληθώρα δημοσιευμένων άρθρων σε ελληνικά και κυρίως ξένα περιοδικά του χώρου, είτε γράφοντας ως Ιωάννα Αυγερινού είτε με το ψευδώνυμο Λυδία.

Το 2007 βρέθηκε στην τηλεοπτική εκπομπή του MEGA «Όμορφος Κόσμος το Πρωί», όπου είχε αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές και υψηλές τηλεθεάσεις της τάξης του 53% στο κοινό που παρακολουθεί πρωινές εκπομπές, παρόλο το σύντομο χρονικό διάστημα που εμφανιζόταν δημόσια.

Έχει ασχοληθεί και συμμετάσχει σε φιλοσοφικές συζητήσεις με μεγάλα ονόματα του εκκλησιαστικού χώρου και της θεολογίας, από όπου και προέκυψε η τιμητική απονομή του τίτλου «Αρχόντισσα του Αγίου Ευγενίου Τραπεζούντας»

Έχει δημοσιεύσει πληθώρα άρθρων αστρολογικού περιεχομένου σε διάφορα περιοδικά και εφημερίδες.

  • Καθημερινές προβλέψεις στις εφημερίδες ΜΕΤΡΟ και ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ,
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις στο ένθετο του ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΤΥΠΟΥ κάθε Κυριακή,
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις πικάντικου περιεχομένου στον ραδιοφωνικό σταθμό  ΣΦΑΙΡΑ 102,2 κάθε Παρασκευή  από τις 20.00 έως τις 22.00
  • Μηνιαίες προβλέψεις στο portal  www.eimastegynaikes.gr.
  •  
  • Διδάσκει σε γκρουπ αρχαρίων και προχωρημένων στο Παγκράτι στην Αθήνα.

Πελατολόγιο

Ιταλία

 

Ελλάδα

▪ Μοντέλα
▪ Στυλίστες
▪ Ηθοποιοί
▪ Πολιτικοί
▪ Συγγραφείς
▪ Φιλόσοφοι

▪ Δικαστικοί
▪ Νομικοί
▪ Πολιτικοί
▪ Ηθοποιοί ελληνικής και διεθνούς καριέρας
▪ Ζωγράφοι
▪ Μουσικοί

Για να μιλήσετε ζωντανά μαζί της, κάλεστε την τώρα στην προσωπική της γραμμή

901 600 0421