Share This!

- Ημερολόγιο Φεβρουαρίου 2017 - almanac -

 

Ο Φεβρουάριος θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως "θυελλώδης" αφού φιλοξενεί τις πρώτες εκλείψεις αυτής της χρονιάς που έρχονται να αναστατώσουν την καθημερινότητά μας( αλλά όχι πάντα με άσχημο τρόπο..), την ανάδρομη πορεία  του Δία,τη μετακινήσεις Αφροδίτης και Ερμή και φυσικά την γιορτή του Έρωτας (έστω και ξενόφερτου) την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου με τους πλανήτες να βάζουν τα δυνατά τους να φέρουν τον έρωτα στη ζωή όλων μας ακόμη και αν αυτο συμβεί με ρήξεις, ανατροπές και αλλαγές..
 
Ας δούμε λοιπόν ποιες είναι οι πλέον σημαντικές πλανητικές όψεις του μήνα και πως αυτές μας επηρεάζουν!
 
Σημείωση: Οι ημερομηνίες αφορούν σε όλα τα ζώδια και όχι μόνο αυτά στα οποία δίνεται η έμφαση, ενώ η επιρροή των όψεων ισχύει για τρεις  ημέρες πριν και τρεις μετά τον σχηματισμό τους.
 
Τα φεγγάρια του μήνα:
 
Πανσέληνος -Σεληνιακή έκλειψη στις 11/2 στο ζώδιο του Λέοντα: Πρόκειται για μια θετική έκλειψη που χάρη στις πολύ ευνοϊκές όψεις που σχηματίζει η Σελήνη με τον Δία,τον Ουρανό και τον Κρόνο έχουμε βάσιμες ελπίδες για πραγματοποίηση των επιθυμιών μας ενώ τα ερωτικά  μας παίρνουν φωτιά!!
 
Νέα Σελήνη-Ηλιακή έκλειψη στις 26/2 στο ζώδιο των Ιχθύων: Πρόκειται για μια έκλειψη που δεν είναι ορατή από την Ελλάδα και επηρεάζει κυρίως τα μεταβλητά ζώδια(Διδύμους-Τοξότες και Παρθένους-Ιχθύες), με την συμμετοχή του Ποσειδώνα να δίνει στην ημέρα μια αίσθηση ονείρου που εύκολα όμως μπορεί να αποδειχθεί ψευδαίσθηση.. 
 
 Για μια προσωπική πρόβλεψη της επιρροής των κινήσεων της Σελήνης στον αστρολογικό σου χάρτη κάλεσε τώρα στο 14901
 
Οι σημαντικότερες κινήσεις των πλανητών για τον Φεβρουάριο!
 
1/2 Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ουρανό: Απρόβλεπτες συναντήσεις, βιαστικές και παρορμητικές ενέργειες δεν ευνοούν την σταθερότητα σε ως τώρα δεδομένες καταστάσεις
 
1/2 Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Δία: Υπερβολές και λόγια χωρίς νόημα μπορεί να οδηγήσουν σε λάθος αποφάσεις..
 
3/2 Η Αφροδίτη περνά στον Κριό: Με βιασύνη και παρορμητισμό διεκδικούμε την αγάπη αλλά και την ανεξαρτησία μας, μακριά από πιέσεις.. Σημαντικό επίσης θα είναι να βλέπουμε την εκτίμηση και την αναγνώριση της αξία μας στα μάτια των άλλων!
 
 Διάβασε εδώ τις αισθηματικές προβλέψεις του ζωδίου σου για το 2017 αναλυτικά ανά μήνα!
 
7/2 Ο Ερμής περνά στον Υδροχόο: Η επικοινωνία γίνεται με αρκετά τεχνοκρατικό τρόπο χωρίς βεβαίως να λείπει η πρωτοπορία και η πρωτοτυπία στον τρόπο σκέψης!
 
7/2 Ο Δίας επιστρέφει σε ανάδρομη πορεία: Θέματα σχέσεων αναθεωρούνται και επανεξετάζονται ως τις 9 Ιουνίου που διαρκεί η αναδρομή του!
 
 Βρες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
 
9/2 Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ουρανό: Νέες ιδέες, πρωτοποριακές σκέψεις και ριζοσπαστικές κινήσεις είναι το όχημα για αλλαγές!
 
10/2 Ερμής σε εξάγωνο με την Αφροδίτη:Ιδανική ημέρα για να λύσουμε τυχόν θεματάκια στα ερωτικά μας..
 
11/2 Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ουρανό:Μια θαυμάσια όψη που φέρνει τύχη και εύνοια και καλό θα είναι να την εκμεταλλευτούμε!
 
14/2 Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Κρόνο: Η ημέρα ευνοεί τις σημαντικές αποφάσεις, τις δεσμευτικές ενέργειες και την σταθεροποίηση σχέσεων..Τι καλύτερο για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου;
 
★ Μάθε εδώ τον τρόπο που κάνει πρόταση γάμου το κάθε ζώδιο!
 
16/2 Ο Ερμής σε  εξάγωνο με τον Άρη: Ιδανική ημέρα για να ασχοληθούμε με τα επαγγελματικά μας, την καριέρα μας, και γενικότερα την εργασιακή μας επέκταση χάρη στον δυναμισμό και την ενέργεια που μας δίνει αυτή η όψη!
 
18/2 Ο Ήλιος περνά στους Ιχθύς: Η εσωτερικότητα, η ευαισθησία αλλά και η αγάπη προς τους ανθρώπους είναι αυτά που θα κυριαρχήσουν ως τις 20 Μαρτίου με τον Ήλιο να μας ζητά να ρίξουμε τους τόνους..
 
20/2 Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Δία: Αξιόλογες προοπτικές για όσα σχέδια έχουν καταστρωθεί με σοβαρότητα και λεπτομέρεια! Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να τα παρουσιάσουμε εκεί που πρέπει!
 
21/2 Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ουρανό: Ευχάριστες συναντήσεις και απρόσμενες ειδήσεις μας φτιάχνουν την διάθεση! Με δύναμη και ορμή προχωρούμε σε νέα ξεκινήματα που ευνοούνται ιδιαίτερα!
 
22/2 Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα: Μια δύσκολη όψη που κρύβει κινδύνους για εντάσεις και νεύρα αλλά και για αποκαλύψεις που θα μας αναστατώσουν..
 
★ Διάβασε εδώ με τι νευριάζει το κάθε ζώδιο!
 
23/2 Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Κρόνο: Ευνοούνται οι σοβαρές συζητήσεις αλλά και οι διευκρινήσεις σε θέματα που είχαν προκαλέσει αντιπαραθέσεις και τώρα μπορούν να επιλυθούν..
 
26/2 Ο Άρης και ο Ουρανός σε αντίθεση με τον Δία: Όψεις μεγάλης έντασης που δεν βοηθά κανένα τομέα της ζωής μας.. Προσοχή επίσης σε ατυχήματα αλλά και νευρικές συμπεριφορές!
 
Ζήτησε την πρόβλεψή σου με ένα μόνο SMS. Με κόστος μόνο 1,24€ έχεις μια σίγουρη απάντησηΣτείλε ΑΔΑΜ (κενό) την ημερομηνία γέννησης σου και το θέμα που σε απασχολεί στο 54991, για μια έγκυρη, άμεση και οικονομική απάντηση.