Share This!

- Ημερολόγιο Ιουνίου 2018 - almanac -

Ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού έρχεται να φέρει την επικοινωνία σε πρώτο πλάνο με τον Ήλιο και τον Ερμή να βρίσκονται στους Διδύμους στο μεγαλύτερο μέρος του, αλλά οι εξελίξεις μπορεί να καθυστερήσουν καθώς δύο σημαντικοί πλανήτες, ο Άρης και ο Ποσειδώνας επιστρέφουν σε ανάδρομη πορεία  οδηγώντας μας σε επανεξετάσεις και εκ νέου αξιολογήσεις των δεδομένων της ζωής μας..
 
Ας δούμε λοιπόν ποιες είναι οι πλέον σημαντικές πλανητικές όψεις του μήνα και πως αυτές μας επηρεάζουν!
 
Σημείωση:Οι ημερομηνίες αφορούν σε όλα τα ζώδια και όχι μόνο αυτά στα οποία δίνεται η έμφαση, ενώ εξίσου σημαντική είναι η επιρροή και όταν στα ζώδια που αναφέρουμε βρίσκεται ο ωροσκόπος μας!
 
Τα φεγγάρια του μήνα:
 
13/6 Νέα Σελήνη στις 22.44 μοίρες των Διδύμων (επιρροή +/- 7 ημέρες): Μια επικοινωνιακή Νέα Σελήνη που μας επιτρέπει να δούμε μια κατάσταση από όλες τις πλευρές, να είμαστε ανοικτοί σε νέες ιδέες, να επιδιώκουμε συναναστροφές με καινούργια πρόσωπα, να πειραματιζόμαστε με διάφορες λύσεις για ένα πρόβλημα πριν καταλήξουμε σε κάποια. Αν θέλουμε να βελτιώσουμε τις γνώσεις μας, να οργανώσουμε κάποιο ταξίδι, να δημιουργήσουμε νέες παρέες, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή!
 
Για τα μεταβλητά ζώδια του τρίτου δεκαημέρου (Δίδυμοι-Τοξότες και Παρθένοι-Ιχθύες) το διάστημα αυτό φέρνει νέες, συναρπαστικές εμπειρίες που βάζουν τη ζωή σας σε νέες βάσεις, ενώ η καριέρα, η οικογένεια αλλά και η ερωτική σας ζωή θα σας απασχολήσουν αρκετά..
 
28/6 Πανσέληνος στις 6.8 μοίρες του Αιγόκερω (επιρροή +/- 7 ημέρες): Η Σελήνη εδώ βρίσκεται από το σπίτι και χώρο κυριαρχίας της έτσι δεν είναι μας εύκολο να εκφράσουμε τα συναισθήματα και τις ανάγκες μας. Δίνει όμως έμφαση στην πρακτική πλευρά της ζωής και στο διάστημα της επιρροής της μπορούμε να δούμε τα λάθη μας και να χαράξουμε μια νέα και πιο αποτελεσματική στρατηγική..
Όσοι ανήκετε στα παρορμητικά ζώδια(Κριοί-Ζυγοί και Καρκίνοι-Αιγόκεροι) του πρώτου δεκαημέρου θα ανταμειφθείτε για τους κόπους και τις προσπάθειες σας τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα ερωτικά σας θέματα.
 Για μια προσωπική πρόβλεψη της επιρροής των κινήσεων της Σελήνης στον αστρολογικό σου χάρτη κάλεσε τώρα στο 14901
 
Οι σημαντικότερες κινήσεις των πλανητών για τον Ιούνιο 2018
 
 Βρες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
 
1/6 Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Άρη (επιρροή +/- 7 ημέρες): Μια όψη που μας βοηθά να τακτοποιήσουμε πρακτικές υποθέσεις που εκκρεμούν αλλά και να διεκπεραιώσουμε με ταχύτητα διάφορες επαγγελματικές υποχρεώσεις μας! Επισκευές και μερεμέτια επίσης έχουν την τιμητική τους!
 
Εσείς που ανήκετε στα ζώδια του Κριού, Διδύμων, Ζυγού, Τοξότη και Υδροχόου, χρησιμοποιείστε την ενέργεια που σας δίνει η όψη για να κάνετε σημαντικές συζητήσεις και να κερδίσετε τις εντυπώσεις με την σαφήνεια των λόγων σας!
 
1/6 Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Δία(επιρροή +/-2ημέρες): Με την κοινωνικότητα και την καλή μας διάθεση στα ύψη επιδιώκουμε την καλοπέραση και την διασκέδαση, ενώ φροντίζουμε ιδιαίτερα και την εμφάνισή μας!
 
Όσοι ανήκετε στα ζώδια της Γης και τα ζώδια του Νερού μπορείτε να περιμένετε νέες ρομαντικές γνωριμίες, προτάσεις γάμου, ανανέωση σχέσεων αλλά και σύντομες αποδράσεις για δύο που εκτινάσσουν το ερωτικό κλίμα στα ύψη! 
 
2/6 Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα (επιρροή +/- 2 ημέρες): Με την όψη αυτή έχουμε την τάση να τα βλέπουμε όλα ρόδινα και ιδανικά ενώ μέσω των ονείρων μας μπορεί να λάβουμε κάποια σημαντικά μηνύματα..Γινόμαστε ιδιαίτερα συναισθηματικοί ενώ οι αδέσμευτοι μπορούν να ελπίζουν σε ένα ρομαντικό ειδύλλιο!
 
Ταύροι-Σκορπιοί, Καρκίνοι-Αιγόκεροι και Ιχθύες του δευτέρου δεκαημέρου απολαύστε το καλό κλίμα που υπάρχει στην ερωτική σας ζωή και μη διστάσετε να παραβλέψετε τυχόν υπερβολές του συντρόφου σας.. Αυτό που μετράει είναι η αγάπη που σας δείχνει..
 
6/6 Ήλιος σε σύνοδο με τον Ερμή (επιρροή +/- 2 ημέρες): Έχουμε και τη δύναμη αλλά και την οξυδέρκεια να χειριστούμε θετικά τις καταστάσεις που προκύπτουν ενώ θα προκύψει και μια διάθεση για ταξίδια, μετακινήσεις και δράση γενικότερα..
 
Κριοί-Ζυγοί, Δίδυμοι-Τοξότες και Λέοντες –Υδροχόοι του δευτέρου δεκαημέρου το μυαλό σας είναι ιδιαίτερα κοφτερό μην το αφήνετε λοιπόν ανεκμετάλλευτο..
 
6/6 Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Πλούτωνα(επιρροή +/-2 ημέρες): Μια όψη που μας κάνει πολύ απαιτητικούς με τον σύντροφό μας αλλά εμείς δεν είμαστε έτοιμοι να πιεστούμε ή να λογοδοτούμε αντίστοιχα..
 
Τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού του δευτέρου δεκαημέρου κρατηθείτε μακριά από πρόσωπα που ναι μεν είναι γοητευτικά και σας ελκύουν έντονα αλλά ίσως η εμπλοκή μαζί τους είναι περισσότερο ψυχοφθόρα από όσο αντέχετε..
 
6/6 Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα (επιρροή +/- 2 ημέρες): Τονισμένη φαντασία  και διάθεση για όνειρα φέρνει η όψη αυτή αλλά δημιουργεί επίσης και σύγχυση, αλλά και απογοήτευση καθώς τα λόγια κάποιων θα αποδειχτούν ψεύτικα..
 
Μεταβλητά ζώδια του δευτέρου δεκαημέρου (Δίδυμοι-Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες) να είστε επιφυλακτικοί σε όσα ακούτε καθώς το ψέμα καραδοκεί ενώ και εσείς μπορεί να πείτε πράγματα που δεν ισχύουν..
 
7/6 Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα (επιρροή +/- 2 ημέρες): Είναι προτιμότερο να μην προχωρήσουμε σε σημαντικές ενέργειες κάτω από αυτή την επιρροή καθώς η μη ρεαλιστική σκέψη και η ασάφεια στα όσα λέμε προκαλεί παρεξηγήσεις και λάθη.
 
Τα μεταβλητά ζώδια του δευτέρου δεκαημέρου εκμεταλλευτείτε το ένστικτό σας για να γλυτώσετε από κακοτοπιές και λάθη που προκαλεί η έλλειψη σωστής κρίσης. Αποφύγετε τις καταχρήσεις κάθε είδους και  μην εμπιστεύεστε όσα ακούτε..
 
12/6  Ο Ερμής περνά στον Καρκίνο (επιρροή ως 29 Ιουνίου): Με τον Ερμή σε αυτό το ζώδιο ο τρόπος που αντιλαμβανόμαστε τα πράγματα, τις καταστάσεις και το περιβάλλον  μας επηρεάζεται πολύ από το συναίσθημα, από το τι είναι αυτό που μας κάνει να νιώθουμε καλά και ασφαλείς, αλλά και από μια ευθιξία απέναντι σε διαφορετικές απόψεις. Υπάρχει η τάση να εκφράσουμε τις σκέψεις και τα συναισθήματά μας γραπτώς ενώ οι αναμνήσεις κρατούν  σημαντικό κομμάτι του μυαλού μας.
 
 Για εσάς που ανήκετε στα ζώδια της Γης και τα ζώδια του Νερού το διάστημα αυτό βοηθά τη συναισθηματική σας ζωή να αποκτήσει περισσότερο ενδιαφέρον μέσα από την ουσιαστική επικοινωνία ενώ για τους αδέσμευτους θα προκύψουν αρκετά φλερτ και ίσως κάποιο κερδίσει την καρδιά σας!  
★ Για να λαμβάνεις τις καθημερινές αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σου άμεσα στο email σου, κάνε κλικ εδώ!
 
13/6 Η Αφροδίτη περνά στον Λέοντα (επιρροή ως τις 10 Ιουλίου): Με την Αφροδίτη σε αυτή τη θέση, στα ερωτικά μας χρειαζόμαστε τη θέρμη, τη γενναιοδωρία, τον ενθουσιασμό και την προσοχή που μας αξίζει ενώ και η σεξουαλική μας ζωή παίρνει φωτιά αρκεί να εκφράσουμε τις επιθυμίες και τις ανάγκες μας με τόλμη και σαφήνεια..
 
Για τα ζώδια της Φωτιάς και τα ζώδια του Αέρα το διάστημα αυτό ενισχύει τη γοητεία σας και βοηθά τη βελτίωση των σχέσεων σας. Προσέξτε μόνο την ανάγκη σας για προσοχή μη σας οδηγήσει σε υπερβολές..
 
13/6 Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ουρανό(επιρροή +/- 2 ημέρες):Τώρα θέλουμε να μιλήσουμε πολύ και να μιλήσουμε για τα πάντα είτε έχουμε επιχειρήματα είτε όχι, αρκεί με τα όσα λέμε να κερδίζουμε τις εντυπώσεις.. Οι αποφάσεις παίρνονται γρήγορα και το ίδιο γρήγορα γίνονται πράξεις ενώ η ανυπομονησία που εκδηλώνουμε δεν αφήνει και πολλά περιθώρια κατανόησης προς εκείνους που έχουν πιο αργούς ρυθμούς..
 
Για τα ζώδια των Καρκίνου-Αιγόκερου και Παρθένων-Ιχθύων η ανάγκη τους για ελευθερία να εκφράζονται ελεύθερα και να ενεργούν όπως επιθυμούν χωρίς κανείς να τους περιορίζει, ίσως τους οδηγήσει σε μια υπεροπτική και απόμακρη συμπεριφορά..
 
15/6 Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ουρανό (επιρροή +/- 2 ημέρες): Με την όψη αυτή θέλουμε να αλλάξουμε τα δεδομένα της ερωτικής μας ζωής, να την εμπλουτίσουμε με ζωντάνια, ενθουσιασμό και πρωτοτυπία έστω και αν αυτό ξαφνιάσει κάπως τον σύντροφό μας.. Για τους αδέσμευτους, οι κατακτήσεις και οι γνωριμίες θα έρθουν απρόσμενα και θα εξάψουν το ενδιαφέρον μας..
 
Τα σταθερά ζώδια (Ταύροι-Σκορπιοί και Λέοντες-Υδροχόοι) του πρώτου δεκαημέρου αισθάνεστε να πιέζεστε από τις δεσμεύσεις και τους περιορισμούς μιας μόνιμης σχέσης και εύκολα μπορεί να εκραγείτε..το αντίδοτο σε όλη αυτή την ένταση είναι να ζητήσετε αλλά και να δώσετε περισσότερη ελευθερία στον άνθρωπο σας..
Νέες χαμηλές χρεώσεις για να έχεις με κάθε λεπτομέρεια την απάντηση σε ότι σε απασχολεί! Κάλεσε τώρα στο 875 875  8801 με χρέωση 0,75/1'!
 
16/6 Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Κρόνο (επιρροή +/- 2 ημέρες): Οι περιορισμοί και οι δυσκολίες που προκύπτουν στην εκπλήρωση των στόχων μας είναι προσωρινοί και δεν θα πρέπει να απογοητευόμαστε, ενώ η τάση μας να ασχολούμαστε με το παρελθόν μας δεν βοηθά να βρούμε λύσεις..
 
Τα παρορμητικά ζώδια(Κριοί-Ζυγοί και Καρκίνοι-Αιγόκεροι) του πρώτου δεκαημέρου, αν θέλετε να έχετε επιτυχία στα σχέδιά σας, θα πρέπει να δεχθείτε ότι δεν γίνονται όλα στους χρόνους που τα θέλετε και θα πρέπει να προσπαθήσετε περισσότερα αφήνοντας στην άκρη πείσματα και εγωισμούς..
 
19/6 Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Δία(επιρροή +/- 2 ημέρες): Με πίστη στις ικανότητες μας και θετική σκέψη κάνουμε μεγάλα βήματα προόδου ενώ δεν θα λείψουν και σύγχρονες, δημιουργικές ιδέες που μας οδηγούν στην επιτυχία!
 
Ταύροι-Σκορπιοί, Καρκίνοι-Αιγόκεροι και Παρθένοι-Ιχθύες του δευτέρου δεκαημέρου έχετε την τύχη με το μέρος σας και τώρα μπορείτε να εκφράσετε τις ιδέες σας-προφορικά ή γραπτά-και να εντυπωσιάσετε με τη συγκρότηση του μυαλού σας!
 
19/6 Ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύς ξεκινά την ανάδρομη πορεία του (επιρροή ως τις 25 Νοεμβρίου): Τα όνειρα, οι επιθυμίες και η φαντασία μας είναι αυτά που οδηγούν τις ενέργειες μας ενώ προτιμούμε να ζούμε στο δικό μας κόσμο αποφεύγοντας μια πραγματικότητα που μας φαίνεται σκληρή… Προσοχή σε μια τάση αυτό-κατηγόριας που αναπτύσσεται εύκολα αν κάτι δείχνει να πηγαίνει στραβά..Θα πρέπει να είμαστε περισσότερο ανεκτικοί με τις αδυναμίες των άλλων για να είναι και αυτοί μαζί μας..
 
21/6 Ο Ήλιος περνά στον Καρκίνο (επιρροή ως τις 22 Ιουλίου): Με τον Ήλιο σε αυτή θέση αναζητούμε στήριξη στους δικούς μας ανθρώπους, την οικογένεια και τους αγαπημένους μας ενώ τα συναισθηματικά μας περνούν στη πρώτη θέση των ενδιαφερόντων μας. Αναζητούμε στοργή και τρυφερότητα αλλά δεν θα λείψουν και κάποιες στιγμές γκρίνιας ή μελαγχολίας.. Τα οικονομικά επίσης ζητήματα μας απασχολούν αρκετά χωρίς όμως να δικαιολογούν υπερβολική ανησυχία..
 
21/6 Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα (επιρροή +/- 2 ημέρες): Μια όψη που αγγίζει περισσότερο τους καλλιτέχνες αλλά και γενικότερα όλους αυτούς που έχουν αυξημένη ψυχική ευαισθησία.. Κάποια γεγονότα που θα ζήσουμε αυτό το διάστημα θα χαραχτούν στη μνήμη και την ψυχή μας..   
 
Ταύροι-Σκορπιοί, Καρκίνοι-Αιγόκεροι και Ιχθύες του δευτέρου δεκαημέρου εκμεταλλευτείτε τις ιδέες που γεννώνται από την ενεργή φαντασία σας και σημειώστε τες για να τις βάλετε σε εφαρμογή στο μέλλον.. Η διαίσθηση σας είναι ο καλύτερος οδηγός, μην την αγνοείτε..
 
21/6 Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Άρη (επιρροή +/- 7 ημέρες):  Από τη μια αναζητούμε την αρμονία και την ηρεμία στις σχέσεις μας, από την άλλη όμως μας αρέσει να ταράζουμε τα νερά και να διεκδικούμε το ερωτικό μας ταίρι με δυναμισμό και μαχητικότητα.. Η σεξουαλική έλξη παίζει σημαντικό ρόλο για να μείνουμε με κάποιο πρόσωπο αλλιώς θα την αναζητήσουμε αλλού..
 
Τα σταθερά ζώδια (Ταύροι-Σκορπιοί και Λέοντες-Υδροχόοι) του πρώτου δεκαημέρου είστε έτοιμοι να προκαλέσετε ρήξεις στις προσωπικές σας σχέσεις χωρίς καν να σας έχουν δώσει κάποιο δικαίωμα.. Το παίρνετε μόνοι σας μιας και ή εμπιστοσύνη σας προς το πρόσωπο τους έχει κλονιστεί..
 
23/6 Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ουρανό (επιρροή +/- 2 ημέρες):Με δυναμισμό και πρωτοτυπία αντιμετωπίζουμε ότι προκύπτει αυτό το διάστημα ενώ οι αποφάσεις μας είναι γρήγορες και προς τη σωστή κατεύθυνση. Αν κάποιο πρόσωπο μας πει ψέματα το καταλαβαίνουμε εύκολα και άμεσα απομακρυνόμαστε.
 
Καρκίνοι-Αιγόκεροι και Παρθένοι-Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου είστε γεμάτοι ενέργεια και ενθουσιασμό και επιδιώκετε να κινείστε ανεξάρτητα χωρίς να ανέχεστε κανενός είδους δέσμευση..
★ Ο αστρολογικός σου χάρτης δείχνει τον τρόπο που θα καταφέρεις να αντέξεις στα δύσκολα!Κάλεσε τώρα στο 14901, μίλησε με τους αστρολόγους, συνεργάτες του astrologos.gr, και πάρε την απάντησή σου σε ότι σε απασχολεί!! 
 
23/6 Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Πλούτωνα(επιρροή +/- 2 ημέρες):Αισθανόμαστε τις υποχρεώσεις να μας πιέζουν μιας και αυτό που θέλουμε περισσότερο από όλα είναι να ασχοληθούμε με αυτά που βαραίνουν τη ψυχή μας, μας αγχώνουν και μας προκαλούν ένταση. Προσοχή στις απαισιόδοξες σκέψεις που μας απομακρύνουν από τους στόχους μας.
 
Κριοί-Ζυγοί και Καρκίνοι –Αιγόκεροι του δευτέρου δεκαημέρου είστε ανυπόμονοι και αντιδράτε άμεσα σε κάθε προσπάθεια ελέγχου ή πίεσης από το περιβάλλον σας.. Φροντίστε να ρίξετε λίγο νερό στο κρασί σας αν θέλετε να κρατήσετε κοντά σας αυτούς που αγαπάτε..
 
25/6 Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Δία (επιρροή +/- 2 ημέρες): Ίσως οι αξίες μας έρθουν σε σύγκρουση με τις απαιτήσεις της καριέρας μας  και να βρεθούμε μπροστά σε δύσκολες αποφάσεις. Αν έχουμε κάποια πρόσωπα που εμπιστευόμαστε είναι καλό να ζητήσουμε τη συμβουλή τους..
 
Τα σταθερά ζώδια (Ταύροι-Σκορπιοί και Λέοντες-Υδροχόοι) του δευτέρου δεκαημέρου προσέξτε σπατάλες και ανώφελες δαπάνες ενώ θα πρέπει να δείξετε αυτοσυγκράτηση στην ερωτική σας ζωή γιατί η διασκέδαση που αναζητάτε μπορεί να ενοχλήσει το ταίρι σας…
 
26/6 Ο Άρης από το ζώδιο του Υδροχόου ξεκινά την ανάδρομη πορεία του (επιρροή ως τις 13 Αυγούστου): Θέματα ομαδικότητας και συλλογικών ενεργειών, ιδανικά και αξίες που μας οδηγούν στη ζωή μπαίνουν κάτω από το μικροσκόπιο και κάποιες από αυτές δεν μας ικανοποιούν πια..Φιλικές σχέσεις που πια δεν έχουν τίποτε να μας δώσουν απλά και ήρεμα τελειώνουν..
 
Ταύροι-Σκορπιοί και Λέοντες-Υδροχόοι διατηρήστε την ψυχραιμία σας τόσο στην επαγγελματική όσο και την ερωτική σας ζωή καθώς θα αισθάνεστε ότι οι εξελίξεις προκύπτουν χωρίς την ενεργό συμμετοχή σας και εσείς θέλετε να έχετε τον έλεγχο..
 Διάβασε πως σε επηρεάζουν οι σημερινές αλλά και οι πλανητικές όψεις των επόμενων 5 ημερών στο  Προσωπικό Ωροσκόπιο
 
27/6 Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Κρόνο (επιρροή +/-2 ημέρες): Ενώ θέλουμε να προχωρήσουμε αισθανόμαστε κάτι να μας εμποδίζει αλλά αυτό δεν είναι οι κοντινοί μας άνθρωποι όπως πιστεύουμε αλλά οι συνθήκες που επικρατούν.. Αν μετριάσουμε την επιθετικότητα και την αντιδραστική συμπεριφορά θα δούμε ότι έχουμε συμμάχους πρόθυμους να μας στηρίξουν..
 
29/6 Ο Ερμής περνά στον Λέοντα (επιρροή ως τις 6 Σεπτεμβρίου): Το διάστημα που ο Ερμής θα κινείται σε αυτό το πύρινο ζώδιο τα λόγια μας έχουν θέρμη και ζωντάνια ενώ θέλουμε οι άλλοι να ακολουθούν τις απόψεις μας ικανοποιώντας μια κρυφή ίσως ανάγκη μας για επιβολή και εξουσία..Αυτό που θα πρέπει να προσέχουμε είναι μια τάση προς την υπερβολή και τις θεατρικές συμπεριφορές..  
 
Τα ζώδια της Φωτιάς(Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) και τα ζώδια του Αέρα(Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) κερδίζετε τις εντυπώσεις και τους γύρω σας με την ευφυΐα, το χιούμορ και την καλή σας διάθεση ενώ οι ερωτικές σας σχέσεις ζωντανεύουν από τον ενθουσιασμό και τη θέρμη σας..
 
30/6 Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ουρανό (επιρροή +/- 2 ημέρες): Με την όψη αυτή γινόμαστε απόλυτοι και μονόπλευροι στις σκέψεις και τις απόψεις μας και αυτό δεν βοηθά πολύ τις συνεργασίες και τις σχέσεις μας γενικότερα..Νευρικότητα και πνευματική ένταση μπορεί να δημιουργήσει προστριβές με τους αγαπημένους μας..
 
Ταύροι-Σκορπιοί και Λέοντες –Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου προσέξτε τη συμπεριφορά σας γιατί βγάζετε εύκολα συμπεράσματα που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και αυτό μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις σχέσεις σας.