Share This!

- Ημερολόγιο Ιανουαρίου 2017 - almanac -

 

Καινούργια χρονιά, νέα σχέδια, νέοι στόχοι, όνειρα υποσχέσεις.. Και αν πιστέψουμε την απροιμία που λέει η καλή ημέρα από το πρωί φαίνεται τότε δεν έχουμε παρά να δούμε τι μας επιφυλάσσει ο Ιανουάριος για να ξέρουμε πως θα εξελιχθεί η χρονιά στο σύνολό της..Ακόμη και αν κάτι τέτιοιο δεν ισχύει (και πως θα μπορούσε άλλωστε με τόσες πλανητικές μεταβολές) ο πρώτος μήνας του 2017 έρχεται κρατώντας και χαμόγελα και γκρίνιες.. Και  νεύρα και αγάπες.. 
 
Ας δούμε λοιπόν ποιες είναι οι πλέον σημαντικές πλανητικές όψεις του μήνα και πως αυτές μας επηρεάζουν!
 
Σημείωση: Οι ημερομηνίες αφορούν σε όλα τα ζώδια και όχι μόνο αυτά στα οποία δίνεται η έμφαση, ενώ η επιρροή των όψεων ισχύει για τρεις  ημέρες πριν και τρεις μετά τον σχηματισμό τους.
 
Τα φεγγάρια του μήνα:
12/1 Πανσέληνος στον ευάλωτο αλλά και ανθεκτικό Καρκίνο!Με Δία, Ουρανό και Πλούτωνα να συμμετέχουν στο φαινόμενο δεν θα είναι μια εύκολη ή αγαπησιάρικη Πανσέληνος αλλά τουλάχιστον θα ξεκαθαρίσει το τοπίο έστω και με επώδυνο τρόπο... 
 
28/1 Νέα Σελήνη στο ιδεαλιστικό αλλά και απόμακρο ζώδιο του Υδροχόου! Μια Νέα Σελήνη  που μας βάζει σε διαδικασία προσέγγισης του πλησίον μας αλλά και μας οδηγεί σε πρωτοποριακές ενέργειες και καινοτόμες ιδέες!
 
 Για μια προσωπική πρόβλεψη της επιρροής των κινήσεων της Σελήνης στον αστρολογικό σου χάρτη κάλεσε τώρα στο 14901
 
Οι σημαντικότερες κινήσεις των πλανητών για τον Ιανουάριο!
 
1/1  Ο Άρης σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα: Οι αλήθειες μερικές φορές πονάνε αλλά μας βοηθούν να ξέρουμε που βαδίζουμε..
 
3/1 Ο Ερμής σε εξάγωνο με την Αφροδίτη: Αν θέλετε να εξομολογηθείτε τον έρωτα σας σε κάποιο πρόσωπο, σήμερα είναι η ιδανική ημέρα!
 
3/1 Η Αφροδίτη περνά στους Ιχθύς: Από την θέση της έξαρσής της η Αφροδίτη εξυψώνει την έννοια της αγάπης και μας βοηθά να κατανοήσουμε ευκολότερα τα συναισθήματά μας αλλά και των άλλων!
 
4/1 Ο Ερμής σε ανάδρομη κίνηση περνά στον Τοξότη: Θέλουμε να κάνουμε και να πούμε πολλά αλλά το πιο πιθανό είναι να το ξεχνάμε λόγω αφηρημάδας..
 
7/1 Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Πλούτωνα: Αποκαλύψεις, ανακαλύψεις, ψέματα και σκάνδαλα έρχονται στο φως..
 
10/1 Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ουρανό: Οι ανατροπές είναι στο πρόγραμμα τις ημέρες αυτές, χωρίς όμως αυτό να στέκεται εμπόδιο σε δυναμικές κινήσεις και σημαντικές αλλαγές..
 
12/1 Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα: O ρομαντισμός και οι γλυκές ερωτικές στιγμές είναι το ιδανικό μας, αλλά προσοχή σε τυχόν εξιδανικεύσεις..
 
19/1 Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Κρόνο: Σκληρή όψη με μεγάλη ενέργεια που θα πρέπει να την διαχειριστούμε με προσοχή και ψυχραιμία για να αποφύγουμε δυσάρεστα γεγονότα..Προσοχή σε ατυχήματα.
 
19/1 Ο Ήλιος περνά στον Υδροχόο: Η φιλία. η πανανθρώπινη αγάπη και η πίστη στην ομαδική εργασία δίνουν την ελπίδα οτι τα πράγματα μπορούν να γίνουν καλύτερα.. 
 
20/1 Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα: Αισθηματικές αλλά και οικονομικές υποθέσεις μπορούν να έχουν μια θετική κατάληξη, ενώ ευννούνται οι επενδύσεις!
 
23/1 Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα: Το μυαλό συναντά την φαντασία και είναι ευκαιρία να διαχωρίσουμε τα όνειρα από την ουτοπία για να μπορέσουμε έτσι να τα πραγματοποιήσουμε..
 
27/1 Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο: Ενδεχομένως κάποιοι έρωτες να λήξουν άδοξα παρά τον αρχικό ενθουσιασμό..Πολύ πθανό να υπάρξουν εκρήξεις εχθρικότητας ανάμεσα σε πρώην αγαπημένους..
 
28/1 Ο Άρης περνά στον Κριό: Από τον χώρο κυριαρχίας του ο φλογερός αυτός πλανήτης εκφράζει όλα τα θετικά του, θάρρος, δυναμισμό, αγωνιστικότητα αλλά ο υπερβολικός ενθουσιασμός και οι παρορμητικές κινήσεις ενδερχομένως να έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα..
 
29/1 Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Πλούτωνα: Βαθιά κρυμμένα μυστικά αλλά και συναισθήματα έρχονται στην επιφάνεια και αποκαλύπτονται..Προσοχή αν θέλουμε κάποια πράγματα να τα κρατήσουμε μυστικά..