Share This!

- Ημερολόγιο Απριλίου 2017 - almanac -

 

Άνοιξη, Ανάσταση, Απρίλιος! Ένας μήνας που αλλάζει πολλά από τα δεδομένα της ζωής μας, που φέρνει ελπίδα και αισιοδοξία για το μέλλον αλλά και την πίστη ότι όπως η φύση έτσι και η ζωή μας μπορεί να αναγεννηθεί, να αποκτήσει ζωντάνια, φως και αγάπη! Σημαντικό ρόλο  σε αυτή την αίσθηση παίζει και η Αφροδίτη που περνά στο ζώδιο των Ιχθύων, το ζώδιο που αντιπροσωπεύει την ψυχολογική ολοκλήρωση και την ένωση του ανθρώπου με το θείο! Ο Απρίλιος είναι ένας πολύ σημαντικός μήνας που μας περνά σε άλλα επίπεδα (πνευματικά αλλά και συναισθηματικά) και μας βοηθά να αντιληφθούμε πολλά από όσα συμβαίνουν, έστω και αν αυτή η μαθητεία έρθει μέσα από αλλαγές απρόσμενες..
 
Ας δούμε λοιπόν ποιες είναι οι πλέον σημαντικές πλανητικές όψεις του μήνα και πως αυτές μας επηρεάζουν!
 
Σημείωση: Οι ημερομηνίες αφορούν σε όλα τα ζώδια και όχι μόνο αυτά στα οποία δίνεται η έμφαση, ενώ η επιρροή των όψεων ισχύει για τρεις  ημέρες πριν και τρεις μετά τον σχηματισμό τους.
 
Τα φεγγάρια του μήνα:
 
Πανσέληνος  στις 11/4 στο ζώδιο του Ζυγού: Δύσκολη Πανσέληνος, επηρεάζει κυρίως τις σχέσεις και τις συνεργασίες μας, με τον Ουρανό απέναντι να φέρνει απρόοπτα και συχνά δυσάρεστα γεγονότα..
 
Νέα Σελήνη στις 26/4 στο ζώδιο του Ταύρου: Με τον Ποσειδώνα να απαλύνει το πείσμα και την απολυτότητα του Ταύρου πολλά μπορούμε να αλλάξουμε στα οικονομικά μας,αρκεί να είμαστε σταθερά προσηλωμένοι στις επιδιώξεις μας και ταυτόχρονα έτοιμοι να δεχθούμε βοήθεια από κάποιον που γνωρίζει περισσότερα!
 
 Για μια προσωπική πρόβλεψη της επιρροής των κινήσεων της Σελήνης στον αστρολογικό σου χάρτη κάλεσε τώρα στο 14901
 
Οι σημαντικότερες κινήσεις των πλανητών για τον Απρίλιο 2017!
 
3/4 Η Αφροδίτη(ανάδρομη) επιστρέφει στους Ιχθύς: Αν βλέπουμε τα πράγματα στις σωστές τους διαστάσεις μπορούμε να ζήσουμε πολλά από όσα ονειρευόμαστε!
 
6/4 Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα: Με δύναμη, ορμή αλλά και αντοχή μπροχωρούμε μπροστά! Σημαντικές αποκαλύψεις έρχονται στο προσκήνιο! 
 
8/4 Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Δία: Συναισθηματικές υπερβολές που οδηγούν σε λάθος εκτιμήσεις προσώπων και καταστάσεων..
 
8/4 Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο: Δυσκολία στην έκφραση συναισθημάτων, αλλά απόσταση μεταξύ ερωτευμένων ίσως και λόγω τρίτου προσώπου..
 
10/4 Ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Ταύρου: Μεγάλη προσοχή στα οικονομικά μας! Ευκαιρία όμως να αναζητήσουμε τρόπους ελάφρυνσης των οικονομικών μας υποχρεώσεων..
 
14/4 Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ουρανό: Ξαφνικές αποφάσεις οδηγούν σε ανατρεπτικές ενέργειες, αλλά τίποτα δεν υπόσχεται σταθερότητα και συνέχεια...
 
15/4 Η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία και λίγο πριν την Ανάσταση οι καρδιές πλημμυρίζουν αγάπη.. 
 
17/4 Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Άρη: Οι ερωτικές σχέσεις παίρνουν φωτιά! Οι ερωτευμένοι ζουν στα σύννεφα, και οι αδέσμευτοι γίνονται στόχος του έρωτα!
 
17/4 Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Κρόνο: Οσες σχέσεις ξεκινούν τώρα, αλλά και όσες επανασυνδέσεις προκύψουν,  έχουν πολλές προοπτικές να εξελιχθούν σε κάτι πολύ σταθερό και μακροχρόνιο!
 
20/4 Ο Ήλιος περνά στον Ταύρο!Τα οικονομικά μας αλλά και η γενικότερη οικονομική κατάσταση θα μας απασχολήσουν έντονα! Ευτυχώς, μπορούμε να ελπίζουμε οτι θα βελτιωθούν, ή έστω θα δρομολογηθούν σωστά
 
20/4 Ο Ερμής (ανάδρομος) περνά στον Κριό: Η κοινωνικότητα και ο ενθουσιασμός επιστρέφουν και συχνά παρασυρόμαστε από την παρόρμηση της στιγμής..
 
21/4 Ο Άρης περνά στους Διδύμους: Η δράση περνά μέσα από τα λόγια, και συχνά μένει εκεί, αλλά αυτό που θα πρέπει να προσέξουμε είναι η οδηγική συμπεριφορά μας..
 
 
24/4 Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Κρόνο: Με σοβαρότητα και υπομονή προσπαθούμε να σταθεροποιήσουμε καταστάσεις και σχέσεις που μας ενδιαφέρουν..
 
28/4 Η Αφροδίτη περνά στον Κριό: Διεκδικούμε τον έρωτα με πάθος και ένταση, αλλά η παρόρμηση και η βιασύνη ίσως οδηγήσουν σε λάθος επιλογές..
 
 Βρες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης