Share This!

- Ημερολόγιο Μαρτίου 2017 - almanac -

 

Ο πρώτος μήνας της Άνοιξης είναι εδώ με τον Μάρτιο να έχει όλα τα χαρακτηριστικά της εποχής αλλά και του Κριού, του ζωδίου που κυβερνά αυτόν τον μήνα! Έτσι, η παρόρμηση και η βιασύνη δεν θα λείπουν από τις ενέργειες μας αλλά από την άλλη δεν θα είμαστε και σε θέση να πάρουμε μια σταθερή απόφαση.. Είναι και η Αφροδίτη που θα γυρίσει ανάδρομη, είναι και  ο Ποσειδώνας που μεταβάλλει τις διαθέσεις μας, είναι και ο Άρης που δε σηκώνει μύγα στο σπαθί του και φέρνει καυγάδες, τουλάχιστον στις αρχές του μήνα που θα βρίσκεται στο ζώδιο της κυριαρχίας του, στον Κριό!
 
Ας δούμε λοιπόν ποιες είναι οι πλέον σημαντικές πλανητικές όψεις του μήνα και πως αυτές μας επηρεάζουν!
 
Σημείωση: Οι ημερομηνίες αφορούν σε όλα τα ζώδια και όχι μόνο αυτά στα οποία δίνεται η έμφαση, ενώ η επιρροή των όψεων ισχύει για τρεις  ημέρες πριν και τρεις μετά τον σχηματισμό τους.
 
Τα φεγγάρια του μήνα:
 
Πανσέληνος  στις 12/2 στο ζώδιο της Παρθένου: Πρόκειται για μια Πανσέληνο όχι ιδιαίτερα λαμπερή, με την αρνητική συμμετοχή του Κρόνου και την αντίθεση του Ερμή να κάνουν ακόμη πιο δύσκολη την επικοινωνία μας ενώ και η διάθεση μας θα είναι κάπως πεσμένη..Προσοχή σε αντιθέσεις και διενέξεις που λίγο θέλουν να εξελιχθούν σε πολεμική σύρραξη..
 
Νέα Σελήνη στις 28/3 στο ζώδιο του Κριού: Με δύναμη και ορμή μπορούμε να πετύχουμε πολλά από αυτά που επιδιώκουμε αρκεί βέβαια να έχουμε και επιμονή και υπομονή!
 
 Για μια προσωπική πρόβλεψη της επιρροής των κινήσεων της Σελήνης στον αστρολογικό σου χάρτη κάλεσε τώρα στο 14901
 
Οι σημαντικότερες κινήσεις των πλανητών για τον Μάρτιο 2017!
 
2/3 O Ήλιος σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα: Αποκαλύψεις και εκπλήξεις, με κρυμμένα μυστικά να έρχονται στην επιφάνεια και να ταράζουν, αλλά από την άλλη οι καλλιτέχνες έχουν την τιμητική τους..
 
3/3 Ο Δίας σε αντίθεση με τον Ουρανό: Πρόκειται για μια όψη που επηρεάζει σε κοινωνικό επίπεδο, με τις επαναστατικές ιδέες να βρίσκουν το διάστημα αυτό απήχηση σε ένα μεγάλο μέρος του κόσμου..Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι από την θεωρία στην πράξη η απόσταση συχνά είναι αγεφύρωτη..
 
4/3 Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα: Ένστικτο, διαίσθηση και φαντασία έχουν την τιμητική τους και είναι η στιγμή να κάνουμε μια ευχή.. Το σύμπαν θα λάβει το μήνυμα και έχουμε πολλές πιθανότητες να την δούμε να πραγματοποιείται! 
 
4/3 Η Αφροδίτη μπαίνει σε ανάδρομη πορεία: Ξεκινά μια περίοδος αναθεωρήσεων για σκέψεις, αποφάσεις και ενέργειες και ως τις 15 Απριλίου που διαρκεί η αναδρομή θα έχουμε όλο το χρόνο να αποκαταστήσουμε τα κακώς κείμενα.. Αν επιθυμούμε μια επανασύνδεση, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή!
 
7/3 Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ήλιο: Η θέληση και η αποφασιστικότητα συναντούν την ευελιξία και τώρα είναι η στιγμή να επιδιώξουμε μια επαγγελματική ευκαιρία!
 
8/3 Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα: Επιθυμίες,κρυφά όνειρα αλλά και πλάνα επαγγελματικής εξέλιξης είναι στην πρώτη γραμμή, ενώ δεν μας λείπει ούτε το σθένος ούτε η αντοχή να τα πραγματοποιήσουμε!
 
10/3 Ο Άρης περνά στον Ταύρο: Μετά τη βιασύνη και την ορμή του Κριού μπαίνουμε σε μια διαδικασία επιβράδυνσης των ρυθμών μας, στην αναζήτηση της απόλαυσης, στην προσπάθεια κάλυψης των πραγματικών αναγκών μας της και φυσικά της σταθερότητας στο περιβάλλον μας!
 
12/3 Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Κρόνο: Με οργάνωση και επιμονή θα πετύχουμε τους στόχους μας αρκεί να μην επιτρέψουμε στους προσωρινούς περιορισμούς να μας αγχώσουν..
 
13/3 Ο Ερμής περνά στον Κριό: Τα θέλω όλα και τα θέλω αμέσως είναι το σύνθημα, με το ..παρασύνθημα να είναι δεν ακούω κανέναν και τίποτα.. Σχέσεις που δεν έχουν δοκιμαστεί στα δύσκολα, ήρθε η ώρα να μετρήσουν τις αντοχές τους..
 
 Διάβασε εδώ τις αισθηματικές προβλέψεις του ζωδίου σου για το 2017 αναλαυτικά ανά μήνα!
 
17/3 Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Κρόνο:Μερικές φορές το να μας απογοητεύουν κάποιες καταστάσεις ή κάποιοι άνθρωποι είναι το έναυσμα να σκεφτούμε περισσότερο και να  αντιμετωπίσουμε κατάματα την πραγματικότητα..
 
20/3 Ο Ήλιος περνά στον Κριό:  Υποδεχόμαστε και επίσημα την Άνοιξη με τη φύση να μας συναγωνίζεται σε βιασύνη..Θέλουμε να κατακτήσουμε τον κόσμο όλο αλλά οι παρορμητικές κινήσεις δεν είναι πάντα και επιτυχημένες..
 
 Βρες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
 
24/3 Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Δία: Υπερβολές και ενθουσιασμοί οδηγούν σε λανθασμένες ενέργειες αλλά και πάλι έχουμε την ευχέρεια να τις διορθώσουμε.. Ούτε γάτα ούτε ζημιά.. 
 
24/3 Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα: Δύσκολη όψη που απαιτεί την προσοχή μας σε όλα τα επίπεδα! Απωθημένα και πικρίες έρχονται στην επιφάνεια και μας αναστατώνουν.. 
 
26/3 Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ουρανό: Το αναπάντεχο και το ξαφνικό κυριαρχούν στη σημερινή ημέρα! Πολλές ιδέες γεννώνται σήμερα αλλά ας μπουν σε εφαρμογή αργότερα..
 
27/3 Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα: Ο δυναμισμός και το ένστικτο συμμαχούν για να πραγματοποιήσουν το αδύνατο..
 
29/3 Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Κρόνο: Καλή στιγμή για να κλείσουμε συμφωνίες και να υπογράψουμε συμβόλαια, αλλά και να απολαύσουμε τα αποτελέσματα παλαιότερων προσπαθειών μας!
 
30/3 Ο Δίας σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα: Αρνητική όψη κυρίως για οικονομικά και επενδύσεις καθώς υπάρχουν και κρυμμένες αλήθειες που επηρεάζουν το αποτέλεσμα.. Προσοχή σε υποσχέσεις για εύκολα κέρδη..
 
31/3 Ο Ερμής περνά στον Ταύρο: Στροφή στις κλασικές αξίες και πρακτικές τόσο στα προσωπικά όσο και στα επαγγελματικά μας. Στόχοι και σχέδια μπαίνουν σε πρόγραμμα με σύνεση και ρεαλισμό ενώ το ρίσκο μετατίθεται για αργότερα..