Share This!

Το ζώδιο του Υδροχόου και έρωτας!

 Ο Υδροχόος και ο έρωτας

 
Ο έρωτας είναι ένα συναίσθημα μαγικό το οποίο πλημμυρίζει τις καρδιές όλων μας με χαρά, δύναμη, αισιοδοξία και ενθουσιασμό και μας κάνει να αισθανόμαστε πληρότητα. Σύμφωνα με τη  μυθολογία, ο  Έρωτας ήταν ο γιος της θεάς  της ομορφιάς, της Αφροδίτης, και του θεού του πολέμου, του Άρη, όσο όμορφος  όμως και να ήταν, πάντα προξενούσε, μπελάδες! Κάθε άνθρωπος βιώνει με διαφορετικό τρόπο τον έρωτα και η προσωπικότητά του στις σχέσεις του διαφέρει. Η ερωτική αστρολογία θα μας βοηθήσει να κατανοήσουμε τις κρυφές  πτυχές του χαρακτήρα του  ζωδίου του Υδροχόου, να δούμε τον τρόπο που σκέφτεται και λειτουργεί στις  ερωτικές του σχέσεις και τρόπους για να τον  κατακτήσουμε.
 

★  Ταιριάζεις με ΥδροχόοΖήτησε την πρόβλεψή σου με ένα μόνο SMS. Με κόστος μόνο 1,24€ έχεις μια σίγουρη απάντηση. Γράψε στο κινητό σου ΑΔΑΜ (κενό) την ημερομηνία γέννησης σου και το θέμα που σε απασχολεί και στείλε το στο 54991, για μια έγκυρη, άμεση και οικονομική απάντηση.

 

Ερωτικό προφίλ

 
Με στοιχείο του τον αέρα και κυβερνήτη του  τον Ουρανό, ο  Υδροχόος είναι ένας ερωτικά εκρηκτικός και απρόβλεπτος άνθρωπος ο οποίος απεχθάνεται τη μονοτονία. Θέλει  να ζει μοναδικές συγκινήσεις στη ζωή του, του αρέσει να αποκτά νέες εμπειρίες και λατρεύει το φλερτ. Η γοητεία του αλλά και η πρωτοτυπία του τον κάνουν να ξεχωρίζει και να έχει πολλές κατακτήσεις. Χαρακτηρίζεται από συναισθηματική αστάθεια γιατί γρήγορα  βαριέται σε μια σχέση. Θέλει να διατηρεί την ανεξαρτησία του, γ ι' αυτό και αποφεύγει τη δέσμευση μέχρι να βρει τη μοναδική και  αληθινή αγάπη της ζωής του, στην οποία θα δοθεί ολοκληρωτικά.
 

Γυναίκα Υδροχόος

 
Είναι έξυπνη, έχει χιούμορ, είναι επικοινωνιακή και έχει ένα πολύ ιδιαίτερο γούστο. Της αρέσει πολύ το φλερτ  και κερδίζει εύκολα τις εντυπώσεις, γιατί έχει πολύ φιλική διάθεση αλλά και ένα δικό της ξεχωριστό τρόπο να προσεγγίζει ακόμα και τους πιο εσωστρεφείς ή δύστροπους  ανθρώπους. Το φλερτ είναι το αγαπημένο της παιχνίδι, το οποίο δεν μπορεί ούτε στιγμή να παίξει για τί της αρέσει να γνωρίζει νέους ανθρώπους και η βαθύτερη επιθυμία της είναι να αποκτά νέες εμπειρίες.
 
Η γυναίκα Υδροχόος θα νιώσει έλξη για έναν άντρα που είναι εκκεντρικός και απρόβλεπτος - ακριβώς όπως η ίδια - που θα διαθέτει εξυπνάδα, θα έχει πνευματικές  ανησυχίες και θα του αρέσει πολύ η  περιπέτεια. Την εξιτάρουν οι άντρες που έχουν διαφορετική κουλτούρα από τη δική της, είναι διαφορετικής εθνικότητας, θρησκείας  ή έχουν διαφορετικό τρόπο ζωής και συνήθειες. Δεν μπορεί ούτε στιγμή  να αντέξει σε μια σχέση που δεν της  προσφέρει νέες, πρωτόγνωρες συγκινήσεις  και που δεν κάνει την καρδιά της να χτυπά τρελά. Είναι μια ερωτική σύντροφος που αφήνει απεριόριστη ελευθερία στο άλλο της μισό και δεν ζηλεύει. Την ίδια όμως στάση προσδοκά και από το ταίρι της· δεν μπορεί να διατηρεί  μια σχέση που την καταπιέζει, την περιορίζει και της στερεί την ελευθερία έκφρασης. Οι φιλελεύθερες  και  μοντέρνες της ιδέες αποτρέπουν τη ρουτίνα  από την ερωτική της ζωής. Με τον ερωτικό σύντροφο που επιλέγει να έχει πλάι της έχει καταφέρει πρώτα απ' όλα να αναπτύξει μια πολύ δυνατή φιλία μαζί του. Οι μακρόχρονες σχέσεις την τρομάζουν γιατί  φοβάται τη δέσμευση, τη ρουτίνα και νιώθει  ότι εγκλωβίζεται. Παρ ' όλα αυτά, όταν αγαπήσει πραγματικά έναν άντρα, πολύ γρήγορα θα πάρει την απόφαση να  μοιραστεί   τη ζωή της μαζί του.
 
Βρες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

@Astrologosgr

 

Άντρας Υδροχόος

 
Δύσκολα μια γυναίκα μπορεί να αντισταθεί  στην ακαταμάχητη γοητεία του Υδροχόου, αφού είναι ένας άντρας έξυπνος, με πρωτότυπες ιδέες και πολύ δημοφιλής τόσο στον κοινωνικό του κύκλο όσο και στις γυναίκες. Με εξωστρέφεια και φιλική  διάθεση πλησιάζει όλες τις γυναίκες και γίνεται ο καλύτερός τους φίλος, προσπαθεί να μάθει τα ενδότερα προσωπικά τους ζητήματα και γίνεται ο συμβουλάτοράς  τους. Αρκετές στιγμές ο άντρας Υδροχόος  μπερδεύει τη φιλία με τον έρωτα, γι' αυτό  και πολλές φιλίες του με γυναίκες παίρνουν ερωτική τροπή.
 
Του αρέσουν οι γυναίκες με τσαγανό, που έχουν τη δική τους άποψη και  που του πηγαίνουν και λίγο κόντρα. Νιώθει  μεγάλη έλξη για τη γυναίκα που του αντιστέκεται - παρ' όλα αυτά, αν κάνει πολλές προσπάθειες για να την κατακτήσει και δεν τα καταφέρει, βαριέται και στρέφει το ενδιαφέρον του αλλού. Ακόμα και στον έρωτα, είναι ένας άντρας μοντέρνος, με φιλελεύθερες  ιδέες ο οποίος δεν τηρεί τα «πρέπει» σε μια σχέση. Στον έρωτα και στις  σχέσεις ο άντρας Υδροχόος δεν θέλει ούτε στιγμή να περιορίζεται, να καταπιέζεται ή να  τον ζηλεύουν. Θέλει να νιώθει ελευθερία, να λειτουργεί ανεξάρτητα. Γρήγορα θα το βάλει στα πόδια αν μια γυναίκα προσπαθήσει να τον δαμάσει και δεν καταλάβει την ανάγκη του για ελευθερία.
 
Δεν μπορεί να περιορίσει την επιθυμία του για φλερτ και για επικοινωνία με το αντίθετο φύλο - ακόμα κι όταν βρίσκεται σε μια ερωτική, σταθερή σχέση· αυτό δεν σημαίνει  απαραίτητα ότι είναι άπιστος αλλά ότι θέλει  να συνεχίσει να έχει τις συνήθειες που διατηρούσε και ως εργένης. Έστω κι αν στη ζωή του αποφεύγει τη δέσμευση, όταν θα βρει τη μοναδική και αληθινή αγάπη (έτσι  ακριβώς όπως την έχει πλάσει στο μυαλό του), θα δοθεί ολοκληρωτικά, χωρίς όρια.
 

Κατακτήστε τον Υδροχόο

 
Θέλετε να κατακτήσετε την καρδιά και το  μυαλό ενός άντρα ή μιας γυναίκας Υδροχόου; Ακολουθήστε  τα παρακάτω «μυστικά αποπλάνησης» και θα βρεθείτε  κοντά στο εκλεκτό πρόσωπο της καρδιάς  σας:
 
• Ο Υδροχόος είναι ένας άνθρωπος με πολλά ενδιαφέροντα και ανησυχίες.
Δείξτε ενδιαφέρον για τα χόμπι του, γνωρίστε  όλες τις λεπτομέρειες των δραστηριοτήτων ν του και μη διστάσετε να εκφράσετε και τη δική σας άποψη - είναι  βέβαιο ότι θα του αρέσει πολύ.
 
• Φερθείτε απρόβλεπτα και εκκεντρικά. Αιφνιδιάστε τον με μια απρόσμενη  συνάντηση που δεν περιμένει, κάντε του ένα δώρο-έκπληξη ή προσκαλέστε τον σε μια κοινωνική εκδήλωση που γνωρίζετε εκ των προτέρων ότι θέλει να παρευρεθεί.
 
• Αφήστε στην άκρη τις ντροπές και δείξτε τον πραγματικό σας εαυτό. Του αρέσουν οι προκλήσεις· μη διστάσετε να τον  φλερτάρετε έντονα, να δείξετε το  ενδιαφέρον σας και να τον κολακέψετε.
 
Προσοχή όμως, να μη γίνουν υπερβολές  γιατί δεν αντέχει την καταπίεση.
 
“ ΑΡΚΕΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΥΔΡΟΧΟΟΣ  ΜΠΕΡΔΕΥΕΙ ΤΗ ΦΙΛΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΙΛΙΕΣ ΤΟΥ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΡΩΤΙΚΗ  ΤΡΟΠΗ”
 
★   Διάβασε πως σε επηρεάζουν οι πλανητικές όψεις σήμερα αλλά και για τις επόμενες 5 ημέρες στο  Προσωπικό σου Ωροσκόπιο