Share This!

Το ζώδιο του μήνα, Κριός: Τα χαρακτηριστικά του, με ποια ζώδια ταιριάζει και οι αστρολογικές προβλέψεις για το διάστημα 21 Μαρτίου 2019-20 Απριλίου 2020. Από την Αλίντα Κανάκη!

Τα χαρακτηριστικά του Κριού:

 
Κριός, η αρχή του ζωδιακού κύκλου. Ως ζώδιο της Φωτιάς, το χαρακτηρίζει  ο ενθουσιασμός, η αυτοθυσία, η πρωτοπορία, αλλά συγχρόνως η επιπολαιότητα, η εγωπάθεια και  η επιθετικότητα. Επιφυλάσσει για τον εαυτό του πάντα το ρόλο του αρχηγού και δεν αλλάζει εύκολα γνώμη, νευριάζει και πεισμώνει. Δύσκολα να συγκρατήσει τα λόγια του όταν θυμώσει και δεν σκέφτεται, με αποτέλεσμα  να μετανιώνει αργότερα για αυτά που έχει πει.
 
Είναι ένα ζώδιο στο οποίο μπορεί να στηριχτεί κάποιος, αφού αντιμετωπίζει τις δυσκολίες της ζωής χωρίς να φοβάται, πολεμά τις αντίξοες συνθήκες και ό,τι βάζει στο μυαλό του το πετυχαίνει. Έχει τεράστια αποθέματα ενέργειας, εξαιτίας του κυβερνήτη του, που είναι ο πλανήτης Άρης,  ο οποίος του προσδίδει μαχητικότητα, αψηφώντας τον κίνδυνο και τις συνέπειες του. Προσφέρει απλόχερα την βοήθεια του αλλά ζητά την αναγνώριση του από τους άλλους.
Η Αλίντα Κανάκη, είναι πάντα δίπλα σου, μέσα από την προσωπική της γραμμή 901 151 3401 για να σου προσφέρει τις πιο αξιόπιστες αστρολογικές προβλέψεις! 
Στον επαγγελματικό του τομέα αναζητά πάντα την πρώτη θέση και καταβάλλει σημαντικές προσπάθειες για να φτάσει στην κορυφή και να κατέχει σημαντική θέση στην επιχείρηση που είναι, ώστε να δίνει εντολές και να υποδεικνύει σε όλους πώς να κινηθούν. 
 
Στον οικονομικό τομέα είναι σπάταλος και του αρέσει η καλοπέραση. Δεν χειρίζεται με σύνεση τα χρήματα του, αγαπά πολύ τους δικούς του ανθρώπους και ξοδεύει χρήματα γι αυτούς.  Είναι εξαιρετικά φιλικός και γοητευτικός, έλκεται από το αντίθετο φύλο και το αντίθετο φύλο τους βρίσκει συναρπαστικούς, λόγω του δυναμισμού,  του περιπετειώδη χαρακτήρα και της γοητείας τους. 
 
Στον ερωτικό τομέα, δύσκολα μένει πιστός σε μια σχέση και δεν του αρέσει η καταπίεση και η στέρηση της ελευθερίας του. Αν αγαπήσει πραγματικά, το ταίρι του κατέχει εξέχουσα θέση στην καρδιά του και αν ανακαλύψει ότι δεν του είναι πιστό πληγώνεται πάρα πολύ αλλά δεν το δείχνει.Οι Κριοί προτιμούν έξυπνους και ευέλικτους ανθρώπους για συντρόφους, γιατί βαριούνται εύκολα. 

Η Αλίντα Κανάκη, είναι πάντα δίπλα σου, μέσα από την προσωπική της γραμμή 901 151 3401 για να σου προσφέρει τις πιο αξιόπιστες αστρολογικές προβλέψεις! 

Επαγγέλματα που του ταιριάζουν: Μηχανικές κατασκευές, μεταλλουργός, γυμναστής, κρεοπώλης, αθλητής, αξιωματικός στρατού ή αστυνομίας, κτηνίατρος, οδοντίατρος, χειρουργός, γλυπτικής, σχεδιαστής , πολιτικός, συγγραφέας , δικηγόρος, αεροπόρος, ναύτης, ηθοποιός και οποιοδήποτε άλλο επάγγελμα που απαιτεί ηγετικά προσόντα.
 
Ευνοϊκές ημέρες: Τρίτη, Κυριακή.
 
Δυσμενής ημέρεςΠαρασκευή, Σάββατο.
 
Τυχεροί αριθμοί: 4, 7, 9, 11.
 
Διάσημες Κριοί
 
Joan Crawford, Bette Davis, Emma Thompson, Claire Danes, Ellen Barkin, Ashley Judd, Robin Wright-Penn, Sarah Jessica-Parker, Shannen Doherty, Jenny Garth, Kate Hudson, Diana Ross, Tracy Chapman, Mariah Carey, Victoria Adams ( "PoshSpice"), Celine Dion, El MakFerson, Τατιάνα Στεφανίδου, Έλλη Στάη, Νατάσα Παζαϊτη, Άντζελα Γκερέκου, Εβελίνα Παπούλια, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, Λένα Παπαχριστοφίλου, Ειρήνη Σκλήβα, Νίκη Κάρτσωνα.
 
Διάσημοι Κριοί
 
MarlonBrando, HughHefner, Steve McQueen, WarrenBeatty, Anthony Perkins, Leonard Nimoi, Francis-Ford Coppola, QuentinTarantino, Eric Clapton, Christophe Lambert, Timothy Dalton, Gary Oldman, Dennis Quaid, Eddie Murphy, Andy Garcia, Russell Crowe, Alec Baldwin, Ewan McGregor, Matthew Modine, Λάμπης Λιβιεράτος, Γιάννης Σαββιδάκης, Νίκος Ευαγγελάτος, Χριστόδουλος Παπαδήμας, Χάρης Ρώμας, Ιωάννης Μελισσανίδης.
 
  
ΠΛΑΝΗΤΗΣ:
ΑΡΗΣ
ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ:
1ος Οίκος
ΣΤΟΙΧΕΙΟ:
ΦΩΤΙΑ
ΙΔΙΟΤΗΤΑ:
ΠΑΡΟΡΜΗΤΙΚO
ΦΥΣΗ:
ΘΕΤΙΚΗ-ΑΡΣΕΝΙΚΗ
ΕΞΑΡΣΗ ΖΩΔΙΟΥ:
ΗΛΙΟΣ
ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΖΩΔΙΟΥ:
ΑΦΡΟΔΙΤΗ
ΠΤΩΣΗ ΖΩΔΙΟΥ:
ΚΡΟΝΟΣ
ΣΗΜΕΙΟ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ :
ΚΕΦΑΛΙ –ΜΥΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ-ΠΡΟΣΩΠΟ
ΤΥΧΕΡΗ ΗΜΕΡΑ:
ΤΡΙΤΗ
ΧΡΩΜΑ:
ΚΟΚΚΙΝΟ    & ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ:
ΔΡΑΣΗ
ΕΛΑΤTΩΜΑ:
Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΙΣΧΥΡΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗ 
ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ:
ΔΥΝΑΜΗ
ΤΥΧΕΡΟ ΠΕΤΡΑΔΙ:
ΔΙΑΜΑΝΤΙ-ΓΡΑΝΑΤΗΣ -ΡΟΥΜΠΙΝΙ
ΜΕΤΑΛΛΟ:
ΣΙΔΗΡΟΣ
ΑΓΓΕΛΟΣ  ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ:
ΜΙΧΑΗΛ
ΛΟΥΛΟΥΔΙ:
ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ- ΤΟΥΛΙΠΑ 
 
Δες εδώ το ταίριασμα του Κριού με τα άλλα ζώδια!
 
Δες εδώ τις αστρολογικές προβλέψεις του Κριού
για το διάστημα 21 Μαρτίου 2019-20 Αριλίου 2020!
 
 

Πηγή: Αλίντα Κανάκη