Share This!

Το ζώδιο της Παρθένου και η ερωτική της συμπεριφορά!

 
O έρωτας είναι ένα συναίσθημα μαγικό το οποίο πλημμυρίζει την καρδιά όλων μας με χαρά , δύναμη, αισιοδοξία και ενθουσιασμό και μας κάνει να αισθανόμαστε πληρότητα. Σύμφωνα με τη μυθολογία, ο Έρωτας ήταν ο γιος της θεάς της ομορφιάς, της Αφροδίτης, και του θεού του πολέμου, του Άρη, όσο όμορφος όμως και να ήταν, πάντα προξενούσε... μπελάδες! Κάθε άνθρωπος βιώνει με διαφορετικό τρόπο τον έρωτα και η προσωπικότητά του στις σχέσεις του διαφέρει. Η ερωτική αστρολογία θα μας βοηθήσει να κατανοήσουμε τις κρυφές πτυχές του χαρακτήρα κάθε ζωδίου, να δούμε τον τρόπο που σκέφτεται και λειτουργεί στις ερωτικές του σχέσεις και τρόπους για να κατακτήσουμε το άτομο που ποθούμε.
 
Ερωτικό προφίλ: Η Παρθένος, με στοιχείο της τη Γη και κυβερνήτη της τον πλανήτη του νου, τον Ερμή, είναι ένας άνθρωπος που πειθαρχεί και δεν εκδηλώνει εύκολα τα συναισθήματά του. Είναι υπερ-αναλυτική και κτητική, είναι αρκετά εκλεκτική στην εύρεση ερωτικού συντρόφου, αναζητά την τελειότητα και θεωρεί ότι η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά. Κάτω από την ψυχρή και απρόσιτη συμπεριφορά που εκφράζει, κρύβεται μια φλογερή καρδιά που έχει διάθεση να προσφέρει απλόχερα όλη της την αγάπη, τη φροντίδα και την αφοσίωση.
 
Γυναίκα Παρθένος: Η γυναίκα Παρθένος είναι μια ερωτική σύντροφος με ιδιαίτερα υψηλές απαιτήσεις. Αναζητά τον τέλειο σύντροφο, τον άντρα που θα καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη της και θα είναι πρόθυμος να σταθεί στο πλάι της χωρίς όρια αλλά με αφοσίωση. Η Παρθένος αρχικά θα σας φανεί ότι είναι μια ανεξάρτητη, δυναμική γυναίκα που δύσκολα μπορείτε να προσεγγίσετε. Κάτω από την απόλυτη και σκληρή εικόνα που παρουσιάζει προς τα έξω κρύβεται μια γυναίκα που μπορεί να είναι ερωτικά ορμητική όπως η γυναίκα Κριός, παιχνιδιάρα όπως η γυναίκα Δίδυμος και φλογερή ερωτικά όπως η γυναίκα Σκορπιός. Για να την κατακτήσετε θα πρέπει να φανείτε αντάξιος των προσδοκιών της και να καταφέρετε να κερδίσετε την εμπιστοσύνη της. Η Παρθένος είναι μια γυναίκα που δεν μπορείτε εύκολα να εξαπατήσετε. Είναι πολύ έξυπνη και θα διακρίνει πότε τις λέτε ψέματα και πότε είστε ειλικρινής μαζί της. Το πρακτικό μυαλό της και η διάθεσή της για ανάλυση και κριτική την οδηγούν πολλές φορές στην ερωτική της ζωή να κριτικάρει και να επισημάνει διαρκώ ς τα ελαττώματα του συντρόφου της και άθελα της μπορεί να γίνει καταπιεστική. Όταν η γυναίκα Παρθένος είναι ερωτευμένη, δίνεται ολοκληρωτικά στο σύντροφό της και είναι απόλυτα πιστή και αφοσιωμένη. Ως «ζώδιο της υπηρεσίας», η Παρθένος φροντίζει τον αγαπημένο της σαν να είναι ένας βασιλιάς· είναι πρόθυμη και περιποιητική και θέλει να προσφέρει όλο της το ενδιαφέρον για να τον ικανοποιήσει. Θα σας δείξει έμπρακτα την αγάπη και την τρυφερότητά της, αν όμως εσείς την εξαπατήσετε ή προδώσετε την εμπιστοσύνη της, τότε θα σας αντιμετωπίσει με σκληρότητα και δύσκολα θα σας δώσει μια δεύτερη ευκαιρία.
 
 Βρες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
 Άντρας Παρθένος: Ο άντρας Παρθένος είναι ένας άντρας που γοητεύει εύκολα τις γυναίκες με το κοφτερό του μυαλό και το έξυπνο χιούμορ του. Για να ξεκινήσει μια νέα ερωτική σχέση πρέπει πρώτα να το έχει σκεφτεί καλά, έτσι, λοιπόν, η γνωριμία σας μαζί του θα εξελιχθεί σε πολύ αργούς ρυθμούς. Του αρέσουν οι σεμνές γυναίκες, που διαθέτουν στιλ, θηλυκότητα και είναι υπεύθυνες και οργανωτικές. Είναι αρκετά παρατηρητικός και στέκεται στις λεπτομέρειες. Στην πρώτη σας συνάντηση θα προσέξει και θα θυμάται για πολύ καιρό αργότερα από το ρούχο που φορούσατε μέχρι το χρώμα που είχατε βαμμένα τα νύχια σας. Είναι ένας ιδιαίτερος άντρας, με δύσκολα γούστα και με αυστηρά κτητική διάθεση. Στην αρχή της γνωριμίας σας θα σας μπερδέψει με την απόμακρη συμπεριφορά του, δεν θα καταλάβετε εύκολα ποιες είναι οι προθέσεις του ή αν τον έχετε γοητεύσει. Πρώτα θα θελήσει να μάθει τα πάντα για εσάς και στη συνέχεια θα σας εκδηλώσει τα συναισθήματά του, μόνο όταν είναι απόλυτα σίγουρος ότι θα βρουν ανταπόκριση.Όταν ο άντρας Παρθένος είναι ερωτευμένος, μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα εκδηλωτικός στα λόγια , δείχνει όμως τα συναισθήματά του με πράξεις. Είναι πιστός και αφοσιωμένος, δεν έχει μάτια για άλλη γυναίκα εκτός της συντρόφου του. Θα είναι πάντα στο πλάι σας να σας προσφέρει τη φροντίδα του και να καλύψει όλες σας τις ανάγκες με υπερπροστατευτικό τρόπο. Διαθέτει ισχυρή μνήμη και συνέπεια. Δεν θα ξεχάσει ποτέ την επέτειο της γνωριμίας σας, τα γενέθλια ή τη γιορτή σας! Αν πληγωθεί ή προδοθεί από μια ερωτική σχέση, δύσκολα το ξεχνά, κλείνεται αρκετά στον εαυτό του και μετά γίνεται καχύποπτος στις αισθηματικές του υποθέσεις.
 
 Για να λαμβάνεις τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σου άμεσα στο email σου, κάνε κλικ εδώ!
 
Κατακτήστε την Παρθένο Θέλετε να κατακτήσετε την καρδιά και το μυαλό ενός άντρα ή μιας γυναίκας Παρθένου; Ακολουθήστε τα παρακάτω «μυστικά αποπλάνησης» και θα βρεθείτε κοντά στο εκλεκτό πρόσωπο της καρδιάς σας:
 
• Προσέξτε με λεπτομέρεια τα ρούχα που θα φορέσετε, το χτένισμά σας, μέχρι και την κολόνια σας.
 
 Η Παρθένος δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στη λεπτομέρεια!
 
• Δείξτε το ενδιαφέρον σας και τις προθέσεις σας χωρίς να προβείτε σε υπερβολές. Κάντε τη να νιώσει, οικειότητα και ζεστασιά, για να μπορέσει να σας ανοιχτεί.
 
• Της Παρθένου δεν της αρέσει να ερωτοτροπεί ποτέ σε δημόσιο χώρο. Αν το ζητούμενο σας είναι αποκλειστικά και μόνο το σεξ, τότε να είστε βέβαιοι ότι δεν έχετε καμία ευκαιρία εξέλιξης μαζί της. Δείξτε της πως έχετε σοβαρές διαθέσεις, ότι την εκτιμάτε και τη σέβεστε.
 
• Να είστε συνεπείς τόσο στα ραντεβού σας όσο και σε όσα έχετε τάξει σε μια Παρθένο. Μην ξεχάσετε τα γενέθλιά της ή τη γιορτή της, γιατί μια Παρθένος ποτέ δεν θα το ξεχάσει!
 
• Φανείτε ήρεμοι και διαλλακτικοί στην κτητική της διάθεση. Η Παρθένος από την πρώτη στιγμή θα θελήσει να αναλύσει και να κριτικάρει κάθε πτυχή του χαρακτήρα σας· μην κάνετε το ίδιο γιατί, έστω κι αν είναι κτητική, δεν της αρέσει να κάνουν το ίδιο και σε αυτήν!
 
• Για να τη γοητεύσετε θα πρέπει να καταφέρετε να την κερδίσετε επικοινωνιακά. Συζητήστε μαζί της με οικειότητα και ζεστασιά για να νιώσει ότι θα είστε πάντα πλάι της να κουβεντιάσετε κάθε προβληματισμό της.
 

Ιδανικά ταιριάσματα της Παρθένου

 
• Παρθένος με Ταύρο: Η σχέση ανάμεσα σε έναν Ταύρο και μια Παρθένο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ιδανική! Ω ς ζώδια της γης και τα δύο, αναζητούν ένα σταθερό ερωτικό σύντροφο που θα τους προσφέρει ασφάλεια και σιγουριά. Από τη μια ο Ταύρος με τη σταθερότητά του θα κερδίσει την εμπιστοσύνη της Παρθένου. Από την άλλη πλευρά, ο Ταύρος θα νιώσει ζεστασιά και ασφάλεια στο πλευρό της Παρθένου, που με τη φροντίδα της και την προστασία της θα τον κάνει να νιώθει μοναδικός.
 
• Παρθένος με Καρκίνο: Η Παρθένος με τον Καρκίνο μπορούν να συνυπάρξουν σε μια ερωτική σχέση με καλές προοπτικές. Και οι δύο αναζητούν ένα σύντροφο που θα τους κάνει να νιώσουν ζεστασιά, έτσι η ερωτική έλξη μεταξύ τους είναι έντονη. Η Παρθένος με τη φροντίδα και την προστασία της θα προσφέρει ασφάλεια στον Καρκίνο και ο Καρκίνος με την αφοσίωσή του και το συναισθηματισμό που τον διακρίνει θα κάνει την Παρθένο να νιώσει πληρότητα μέσα στη σχέση τους.
 
• Παρθένος με Σκορπιό: Ο ερωτικός συνδυασμός της Παρθένου με το Σκορπιό εγγυάται μια έντονη ερωτική σχέση που βασίζεται στην επικοινωνία και την αλληλοκατανόηση. Ο Σκορπιός θα μαγνητίσει την καχύποπτη Παρθένο και θα την παρασύρει σε ένα ερωτικό πάθος δίχως όρια. Η σχέση τους στηρίζεται στην πίστη και την αφοσίωση. Ο Σκορπιός θα αφιερωθεί συναισθηματικά στην Παρθένο, ενώ η Παρθένος με τη συνέπειά της θα προσφέρει στο Σκορπιό τη σχέση που πάντα ονειρευόταν.
 
• Παρθένος με Αιγόκερω: Η Παρθένος και ο Αιγόκερως είναι δύο ζώδια της γης που είναι πρακτικά και λογικά ακόμα και στις ερωτικές τους σχέσεις. Μαζί μπορούν να γίνουν το τέλειο ζευγάρι, καθώς θα μοιράζονται κοινούς στόχους και φιλοδοξίες, μια και έχουν τις ίδιες αξίες για τη ζωή. Από τη μια πλευρά, η Παρθένος θα στηρίζει τις προσπάθειες του Αιγόκερω για καταξίωση και, από την άλλη, ο Αιγόκερως μπορεί να προσφέρει στην Παρθένο μια ασφαλή σχέση με συναισθηματική σταθερότητα.
 
• Παρθένος με Ιχθύς: Η Παρθένος με τους Ιχθύς είναι δύο ζώδια αντίθετα. Ακριβώς γι' αυτό το λόγο οι μεταξύ τους διαφορές μπορούν να γίνουν πραγματικά ένας πόλος έλξης για τη δημιουργία μιας ερωτικής σχέσης που θα είναι γεμάτη με έντονα συναισθήματα. Η Παρθένος θα ενθαρρύνει τον Ιχθύ να γίνει περισσότερο μεθοδικός και οργανωτικός, ενώ ο Ιχθύς, από την πλευρά του, θα γλυκάνει τον άκαμπτο χαρακτήρα της Παρθένου και θα την παροτρύνει συγχρόνως να γίνει περισσότερο συναισθηματική μέσα στη σχέση τους.
 
Μάθε τις προοπτικές που έχει η σχέση σου όπως τις αποκαλύπτει η ερωτική σας συναστρία! Οι αστρολόγοι, συνεργάτες του astrologos.gr, είναι πάντα διαθέσιμοι για την δική σου τηλεφωνική πρόβλεψη στο 14901
 
Άννα Μπελίτση