Share This!

Τραγούδια και ερωτική απογοήτευση.. Δες ποιο τραγούδι θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις την ερωτική σου απογοήτευση σύμφωνα με το ζώδιό σου;

Αν είσαι σε περίοδο που στα ερωτικά σου δεν πάνε και όλα τόσο ρόδινα και ψάχνεις να βρεις ποιο τραγούδι ταιριάζει απόλυτα στην περίπτωσή σου, διάβασε το ζώδιό σου – αλλά και του ατόμου που σε ενδιαφέρει και μάθε ποιο “καψουροτράγουδο” μιλάει για σένα και τη σχέση σου!
 
 
 
 
 Βρες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
 
ΚΡΙΟΣ
“Σφύριξα και …έληξες”
 
Ο Κριός όταν έχει ερωτικά καβγαδάκια ή περνάει περίοδο χωρισμού, έχει τέτοιο εγωισμό που δεν πρόκειται να δείξει τον πόνο του και την στεναχώρια του! Ακόμα και αν ο ίδιος έχει φάει “χυλόπιτα”, παντού θα λέει ότι ήταν δική του απόφαση ο χωρισμός! Το τραγούδι που είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του – και φυσικά το έχει τραγουδήσει και χορέψει πολύ, είναι το “Σφύριξα και έληξες” του Κιάμου, γιατί ένας Κριός, πάντα θέλει να έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο σε όλα!!!!
 
ΤΑΥΡΟΣ
“Τέρμα η ιστορία”
Ακόμα και η υπομονή έχει κάποιες στιγμές τα όρια της! Έτσι λοιπόν ο Ταύρος όταν σε μία σχέση έχει εξαντλήσει όλες του τις προσπάθειες και καταλήγει πάντα σε αδιέξοδο, θα αργήσει αλλά θα πάρει την τελική απόφαση του χωρισμού, χωρίς να κοιτάξει πάλι πίσω! Το τραγούδι που τον αντιπροσωπεύει είναι το “Τέρμα η ιστορία”, γιατί όταν αποφασίσει να βάλει τέλος, έχει τόσο μεγάλο πείσμα που δεν αλλάζει άποψη έστω και αν τρέφει ακόμα συναισθήματα!

ΔΙΔΥΜΟΙ
“Ο έρωτας με έρωτα περνάει”
“Σιγά μην κάτσω να σκάσω”, είναι η πρώτη σκέψη του Δίδυμου όταν χωρίζει! Όσο και να έχει στεναχωρηθεί, θα βρει τον τρόπο του να ξεφύγει, να ξεχαστεί και να υπερισχύσει η λογική του! Μετά από το τέλος μίας σχέσης, ακόμα και αν δεν έχει ξεπεράσει το σύντροφό του θα ξεκινήσει άμεσα το φλερτ και τις νέες γνωριμίες, για να βγάλει από το μυαλό του όλες τις αναμνήσεις. “Ο έρωτας με έρωτα περνάει” είναι το τραγούδι που τον αντιπροσωπεύει, γιατί ο Δίδυμος είναι ένα από τα ζώδια που ξεπερνά εύκολα και γρήγορα ένα χωρισμό, στην αγκαλιά ενός νέου έρωτα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
“Δεν θα ξαναγαπήσω”
 
Όταν ένας Καρκίνος χωρίζει ή περνά περίοδο ερωτικής απογοήτευσης, τότε αισθάνεται ότι όλα τα τραγούδια έχουν γραφτεί για την περίπτωσή του! Κάθεται με τις ώρες και ακούει με λεπτομέρεια τους στίχους που του φέρνουν στο μυαλό του αναμνήσεις από τον έρωτα που έζησε, νοσταλγεί και δεν κάνει καμία απολύτως προσπάθεια για να ξεχάσει. Παίρνει το ρόλο του “θύματος” και επιμένει ότι δεν θα ξανά αγαπήσει ποτέ το ίδιο, νιώθει ότι έκλεισε η ερωτική του ζωή …Το τραγούδι που του ταιριάζει, όταν βιώνει ερωτική απογοήτευση είναι το “Δεν θα ξαναγαπήσω” του Στέλιου Καζαντζίδη, αν του το προωθήσετε μην ξεχάσετε να του στείλετε και ένα πακέτο χαρτομάντιλα!
 

ΛΕΩΝ
“Δεν θα με ξεχάσεις”
 
Όταν ο Λέων χωρίζει πληγώνεται ο εγωισμός του, προσποιείται σε όλους ότι είναι καλά και ότι καλύτερα που ήρθαν έτσι τα πράγματα, ωστόσο μέσα του σπαράζει! Και φυσικά επειδή πιστεύει ότι αυτός είναι και κανείς άλλος δεν υπάρχει, για να απαλύνει λιγάκι τον πόνο του, κάνει σκέψεις ότι το πρώην ταίρι του δεν θα τον ξεχάσει και ότι δεν πρόκειται να ζήσει άλλον έρωτα τόσο δυνατό σαν τον δικό τους! Το τραγούδι που αντιπροσωπεύει απόλυτα τον Λέοντα όταν χωρίζει είναι το “Δεν θα με ξεχάσεις” του Αντώνη Βαρδή, γιατί ένα Λιοντάρι πρέπει πάντα να μένει “αξεπέραστο”!
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
“Πιο καλή η μοναξιά”
 
Ο Παρθένος μπορεί να πληγωθεί, να πικραθεί, να προδοθεί όμως δεν θα δείξει ποτέ και πουθενά την πίκρα που έχει μέσα του, για έναν έρωτα που χάθηκε. Θα βάλει τη λογική μπροστά, θα κλειστεί στον εαυτό του και θα το ρίξει στη δουλειά, για να ξεχαστεί! Θα προτιμήσει για μεγάλο διάστημα να μείνει μόνος του, άλλωστε δεν τον τρομάζει η μοναξιά, αλλά πολλές φορές την επιδιώκει κιόλας! Το τραγούδι που τον εκφράζει είναι το «Πιο καλή η μοναξιά» του Γιάννη Πάριου, γιατί πολλές φορές προτιμά να είναι μόνος του, παρά να βρίσκεται σε έναν αδιέξοδο έρωτα και όταν χωρίζει, το τελευταίο πράγμα που του περνά από το μυαλό είναι να ξεκινήσει σύντομα μία νέα σχέση!
Flash Animation

   ΖΥΓΟΣ 
“Το φιλαράκι”
 
Μετά από έναν χωρισμό ο Ζυγός νιώθει μεγάλη μοναξιά, αισθάνεται ότι έχασε από κοντά του τον άνθρωπό του με τον οποίο μοιραζόταν τα πάντα και εκτός από ερωτικό του ταίρι, ήταν και το καλύτερό του φιλαράκι! Μπορεί να γυρνά τα μπαρ και να ξενυχτά, να βγαίνει με παρέες για να μην αισθάνεται την απουσία, όμως η καρδιά του μπορεί να είναι πληγωμένη και το μυαλό του να μην μπορεί να ξεκολλήσει από τον έρωτα που είχε άδοξο τέλος. Το τραγούδι που του ταιριάζει όταν έχει ερωτική απογοήτευση είναι το “Φιλαράκι” της Σοφίας Βόσσου!
 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
“Σε εκδικήθηκα”
 
Δεν γίνεται να χωρίσει ένας Σκορπιός και να μην πάρει την εκδίκησή του! Δεν μπορεί να ξεχάσει εύκολα ούτε τις ευχάριστες, αλλά ούτε και τις δυσάρεστες στιγμές και μετά από έναν χωρισμό είναι της άποψης ότι η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο! Έτσι λοιπόν μπορεί μετά από έναν μεγάλο έρωτα με επεισοδιακό τέλος, να δείχνει ότι δεν τρέχει τίποτα, να προφασιστεί ότι δεν αισθάνεται και δεν θυμάται πλέον τίποτα και ότι προχωρά τη ζωή του κανονικά, ενώ στην πραγματικότητα μέσα του οι πληγές μπορεί να είναι ακόμα ανοιχτές! Μπορεί να ξεκινήσει γρήγορα μία νέα σχέση, απλά και μόνο για να προκαλέσει το πρώην ταίρι του και για να πάρει την εκδίκησή του. Το τραγούδι που του ταιριάζει, δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικό από το “Σε εκδικήθηκα” του Αντώνη Ρέμου!
 

ΤΟΞΟΤΗΣ
“Θα φύγω μακριά”
 
Μην σου φανεί παράξενο αν ένας Τοξότης μετά από έναν χωρισμό, τον δεις με μία βαλίτσα στο χέρι και έτοιμο για tour (περιοδεία), στην Ευρώπη! Όταν πληγώνεται και θέλει να ξεχάσει, η εύκολη λύση είναι να το βάλει στα πόδια, να φύγει μακριά, να μην κάτσει ούτε στιγμή μόνος στο σπίτι! Με αυτό τον τρόπο καταφέρνει να διώχνει από το μυαλό του τις αναμνήσεις και όλες τις δυσάρεστες σκέψεις που του έχει προκαλέσει ο χωρισμός και έτσι πολύ εύκολα και γρήγορα βρίσκει και πάλι τον παλιό καλό εαυτό του! Το τραγούδι που τον αντιπροσωπεύει είναι το “Θα φύγω μακριά” του Φίλιππου Πλιάτσικα…
 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
“Πες μου που πουλάν καρδιές”
 
Ποιος είπε ότι ένας Αιγόκερως δεν πληγώνεται, δεν στεναχωριέται ή δεν παίρνει επί πόνου έναν χωρισμό; Μπορεί να φαίνεται σκληρός και αρκετά πειθαρχημένος, όμως περνάει και αυτός τις ερωτικές του απογοητεύσεις έστω και αν προσπαθεί να επιβληθεί στον εαυτό του για να επανέλθει γρήγορα στην τάξη! Το τραγούδι που εκφράζει απόλυτα τον Αιγόκερω όταν βρίσκεται σε περίοδο χωρισμού είναι το “Πες μου που πουλάν καρδιές” του Δημήτρη Μητροπάνου, γιατί πολύ απλά θα θελε πολύ αν μπορούσε να αγοράσει μία καρδιά, στο άτομο που τον πίκρανε...
 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
“Θα ΄μαι κοντά σου όταν με θες”
 
Ο Υδροχόος μπορεί να απογοητεύεται, να στεναχωριέται και να νιώθει ότι έφτασε το τέλος του κόσμου όταν χωρίζει, όμως πολύ γρήγορα του περνά η θλίψη. Θα προσεγγίσει και πάλι από την αρχή το άτομο που αγάπησε, χωρίς κανένα ίχνος εγωισμού και κακίας και θα προσπαθήσει να διατηρήσει μία καλή, φιλική σχέση με το άτομο που πέρασε όμορφες στιγμές στο παρελθόν! Η αγάπη του ποτέ δεν σβήνει και ακόμα και να περάσουν χρόνια, θα είναι πάντα κοντά στο άτομο που αγάπησε, διατηρώντας μία αληθινή, αγνή φιλία! Το τραγούδι που του ταιριάζει είναι του Αλκίνοου Ιωαννίδη “Θα ‘ μια κοντά σου όταν με θες”! 
 
 
ΙΧΘΕΙΣ
“Μόνο στα όνειρα”
 
Κλείνεται στον εαυτό του, βυθίζεται στις σκέψεις του και χάνεται στον όμορφο κόσμο των ονείρων και της φαντασίας του, ο συναισθηματικός Ιχθύς που δυσκολεύεται να αποδεχτεί την σκληρή πραγματικότητα και να συνειδητοποιήσει ότι η σχέση του έχει λάβει τέλος. Έτσι λοιπόν θα ονειρεύεται όλες τις στιγμές που έζησε ή προγραμμάτιζε να ζήσει με το ταίρι του, φαντάζεται πώς θα ήταν αν η σχέση συνέχιζε και κανείς δεν μπορεί να τον βγάλει εύκολα από τον αυτό τον μαγικό κόσμο των ονείρων του! Το τραγούδι που τον εκφράζει είναι το “Μόνο στα Όνειρα” του Μιχάλη Χατζηγιάννη!
Flash Animation
 
 Αν θέλεις να διαβάσεις τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιο σου από την  Λίτσα Πατέρα πάτησε εδώ
 
★ Για να λαμβάνεις προβλέψεις άμεσα στο email σου, κάνε κλικ εδώ!
 Διάβασε πως σε επηρεάζουν οι πλανητικές όψεις σήμερα αλλά και για τις επόμενες 5 ημέρες στις Διελεύσεις Πλανητών.
 
★ Οι αστρολόγοι, συνεργάτες του astrologos.gr, είναι πάντα κοντά σου για μία προσωπική πρόβλεψη στο 14901  
 
★  Ζήτησε την πρόβλεψή σου με ένα μόνο SMS. Με κόστος μόνο 1,23€ έχεις μια σίγουρη απάντηση. Γράψε στο κινητό σου ΑΔΑΜ (κενό) την ημερομηνία γέννησης σου και το θέμα που σε απασχολεί και στείλε το στο 54991, για μια έγκυρη, άμεση και οικονομική απάντηση.