Share This!

Τα ζώδια, τα χρήματα, και ο τρόπος που τα κερδίζουν!

Σίγουρα  οι περισσότεροι από μας  ζούμε δύσκολες οικονομικά στιγμές, αν και  υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι πιστεύουν και η κρίση κρύβει ευκαιρίες!
 
Μπορεί να είναι αλήθεια, αλλά σίγουρα δεν πρέπει να περιμένουμε μια κρίση για να "αρπάξουμε" τις ευκαιρίες για να βελτιώσουμε την οικονομική μας κατάσταση.
 
Η απόκτηση του πλούτου ωστόσο, δεν είναι προνόμιο των λίγων. Όλοι μας έχουμε τη δυνατότητα να γίνουμε «Κροίσοι», αν εκμεταλλευτούμε σωστά τα ταλέντα και τις ικανότητες που μας χαρίζουν τα άστρα, καθώς και τις χρονικές περιόδους που ευνοούν τις προσπάθειες για οικονομική ευρωστία.
 
 Ζήτησε την πρόβλεψή σου με ένα μόνο SMSΜε κόστος μόνο 1,24€ έχεις μια σίγουρη απάντηση. Γράψε στο κινητό σου ΑΔΑΜ (κενό) την ημερομηνία γέννησης σου και το θέμα που σε απασχολεί και στείλε το στο 54991, για μια έγκυρη, άμεση και οικονομική απάντηση..
 
Μάθετε τις δυνατότητες αυτές και δείτε πώς πρέπει να δράσετε για να αποκτήσετε πολύ σύντομα πολλά χρήματα εν μέσω κρίσης!
 
Στο αφιέρωμα που ακολουθεί έχουμε λάβει υπόψη το γενέθλιο ζώδιο του καθένα. Αν γνωρίζετε τον ωροσκόπο σας, καλό θα ήταν να συμβουλευτείτε και το ζώδιο που αυτός ανήκει. Έτσι, θα έχετε μια γενικότερη εικόνα, χρησιμοποιώντας δύο πολύτιμες πληροφορίες που θα σας φέρουν πιο κοντά στο στόχο σας. 
 
 
Επιλέξτε παρακάτω το ζώδιό σας και δείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να χειριστείτε καλύτερα τα οικονομικά σας, να μάθετε ποια είναι η σχέση σας με το χρήμα και πως θα το αποκτήσετε, ποιες μεθόδους θα ακολουθήσετε για να επενδύσετε, με ποιά ζώδια θα συνεταιριστείτε, ποιές χώρες σας ευνοούν για μετανάστευση. 
 
 Βρες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωση
 
   
     ΚΡΙΟΣ
Ως Κριός, είναι σίγουρο ότι δεν ανήκετε στην ομάδα εκείνη των ανθρώπων που περιμένουν το χρήμα να έρθει με έναν ουράνιο τρόπο. Είστε από τη φύση σας αρκετά τολμηροί και δυναμικοί, έτσι ώστε να προκαλείτε την τύχη σας, συχνά με ένα παρορμητικό και επικίνδυνο τρόπο. Σας ενθουσιάζει η περιπέτεια, η μάχη, ο αγώνας, αλλά δεν θα καθίσετε να απολαύσετε τα τρόπαια, αφού για σας εκείνο που μετράει είναι το ταξίδι και όχι ο προορισμός. Επενδύσεις που απαιτούν χρόνο και υπομονή δεν ταιριάζουν με τον χαρακτήρα σας. Τα εξαρτημένα επαγγέλματα είναι για άλλους. Αντίθετα, εσείς είστε φτιαγμένοι για ανεξάρτητη εργασία και μια καριέρα που απαιτεί πρωτοβουλίες. Η τύχη σας χαμογελά όταν τολμήσετε να ρισκάρετε. Προτιμάτε να «κτυπάτε» σαν κεραυνός, με αποφασιστικότητα και δυναμισμό, ακόμα και όταν οι άλλοι σας προτρέπουν να προφυλαχτείτε. Μη διστάσετε λοιπόν να επιλέξετε επενδύσεις που θεωρούνται επικίνδυνες, αγοράζοντας μετοχές που οι άλλοι αποφεύγουν, αποκομίζοντας κέρδη από τη μια μέρα στην άλλη. Στο καζίνο σας ταιριάζει περισσότερο η ρουλέτα και λιγότερο το black-jack. Μπορεί να χάνετε συχνά, αλλά θα κερδίζετε εξίσου και μάλιστα αρκετά μεγάλα ποσά.
 
ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΙ ΕΣΕΙΣ
Συνήθως ρισκάρετε πολλά για να γίνετε «κροίσοι» και υπάρχει πιθανότητα να βρεθείτε ….ταπί με τον ενθουσιασμό και τη λατρεία για τον κίνδυνο που σας χαρακτηρίζουν. Μόλις φτάσετε σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο, κάντε ένα μεγάλο διάλειμμα προτού ξαναπεράσετε στη μάχη.
 
«ΘΥΣΑΥΡΟΣ»
Ο αθλητισμός, η ιατρική, οι πολεμικές τέχνες, η έρευνα, τα ταξίδια, η βαριά βιομηχανία. Τα ανάλογα «χαρτιά» στο χρηματιστήριο.
 
ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ
Με Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους.
 
ΧΩΡΕΣ «ΧΡΥΣΑΦΙ»
Η Γαλλία, η Γερμανία, η Ισπανία.
 
   
      ΤΑΥΡΟΣ
Η παραδοσιακή αστρολογία σας έχει κατατάξει τον Ταύρο ως το ζώδιο εκείνο που έχει την πιο άμεση σχέση με το χρήμα. Δεν είναι τυχαίο ότι χρησιμοποιείτε πολύ συχνά στο λεξιλόγιό σας το ρήμα «έχω» για να δηλώσετε την έννοια της κτήσης, των αποκτημάτων, είτε υλικά είναι αυτά είτε έχουν …σάρκα και οστά. Στις δραστηριότητές σας είστε αρκετά αργοί, όπως επίσης στις σκέψεις ή τις επιλογές σας. Σχεδιάζετε με προσοχή το παρόν και το μέλλον σας και δύσκολα παρεκκλίνετε από τα προγράμματά σας, ακόμα και αν εξωτερικοί παράγοντες σας πιέζουν. Μην περιμένετε να κάνετε περιουσία από τη μια μέρα στην άλλη. Το ρίσκο και τα τυχερά  παιχνίδια δεν είναι μάλλον το δυνατό σας σημείο. Η σημειολογία του αστερισμού σας είναι ενδεικτική του τρόπου που λειτουργείτε. Όπως ο ταύρος που σέρνει με υπομονή το άροτρό του, έτσι και εσείς κερδίζετε το χρήμα με τον κόπο σας. Τα σημαντικά προσόντα σας είναι η ανθεκτικότητα, η αξιοπιστία και η σωστή εκτίμηση των αξιών. Είναι πολύ σημαντικό για σας να παραμένετε σταθεροί στους στόχους σας και να μην αλλάζετε πορεία παρασυρμένοι από «σειρήνες» στη διάρκεια του ταξιδιού προς την επιτυχία.
 
ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΙ ΕΣΕΙΣ
Είστε αρκετά σταθεροί, όταν υπερβάλλετε όμως εαυτόν, μπορεί να γίνετε πεισματάρηδες, ακόμα και ξεροκέφαλοι. Την ώρα που γνωρίζετε ότι έχετε κάνει μια λανθασμένη επιλογή είστε ικανοί να φτάσετε μέχρι την καταστροφή. Θα πρέπει να γίνετε περισσότερο ευέλικτοι για να μπορέσετε να φτάσετε στην επιτυχία.
 
«ΘΥΣΑΥΡΟΣ»
Οι μακροχρόνιες επενδύσεις, η γη, τα ακίνητα, οι καλλιέργειες, το εμπόριο τροφίμων, οι κατασκευές και οι τράπεζες. Στο χρηματιστήριο σας «πάνε» τα βαριά χαρτιά και η ειδικότητά σας είναι οι εταιρείες κατασκευών και οι τράπεζες.
 
ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ
Με Κριούς, Παρθένους, Αιγόκερους.
 
ΧΩΡΕΣ «ΧΡΥΣΑΦΙ»
Η Σαουδική Αραβία, τα Εμιράτα, η Δανία.
 
 
  ΔΙΔΥΜΟΥΣ
Ως Δίδυμος, έχετε μια ζηλευτή ευκολία στην επικοινωνία, στην προσαρμογή και τη διπλωματία. Από τη φύση σας προσαρμόζεστε με άνεση σε κάθε κατάσταση και αυτό είναι κάτι που στην αρνητική του πλευρά μπορεί να σας ωθήσει στην αντιγραφή και τη μίμηση που θα σας κάνει να χάσετε την αυθεντικότητά σας. Είναι αλήθεια ότι δεν «τραβάτε» το χρήμα σαν μαγνήτης, αφού εκείνο που σας ενδιαφέρει περισσότερο είναι να πλουτίζετε την ατζέντα σας με τηλέφωνα και διευθύνσεις, παρά να γεμίζετε το πορτοφόλι σας με χαρτονομίσματα. Χρειάζεται μια αρκετά συντονισμένη προσπάθεια για να μπείτε στο κλαμπ των εκατομμυριούχων. Ωστόσο, αν πραγματικά το επιθυμείτε -και δεν εγκαταλείψετε τα σχέδιά σας στη μέση της διαδρομής,- μπορείτε να κάνετε μια μικρή περιουσία. Για να μπείτε στη λέσχη των επιτυχημένων, θα πρέπει να ακολουθήσετε αρχικά κάποιες εύκολες συνταγές. Η πιο απλή από αυτές είναι να μη «σκορπάτε» τις δυνάμεις σας αριστερά και δεξιά. Αυτό που λέμε στην αργκό να μην είστε «χύμα». Σε μια δεύτερη φάση, αποφύγετε τις επενδύσεις που περιέχουν ρίσκο-δεν είστε φτιαγμένοι γι αυτό. Κάντε τις επιλογές σας με κριτήριο τη λογική και πάρτε μερικά μαθήματα ψυχραιμίας-θα σας χρειαστούν.
 
ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΙ ΕΣΕΙΣ
Το μυαλό σας κατεβάζει καταπληκτικές ιδέες, η δυσκολία όμως είναι να τις βάλετε σε εφαρμογή αφού μάλλον …βαριέστε. Μην αφήνετε στη μέση οτιδήποτε ξεκινάτε με ενθουσιασμό και τόλμη για να δοθείτε σε κάτι καινούργιο.
 
«ΘΥΣΑΥΡΟΣ»
Είστε ακαταμάχητοι στο «μπλα-μπλά». Επειδή λοιπόν δεν «βάζετε γλώσσα μέσα», σας ταιριάζουν το εμπόριο-πωλήσεις-, οι δημόσιες σχέσεις, το marketing, o Τύπος, η πολιτική. Δεν τα πάτε καθόλου άσχημα όμως και με τον Τουρισμό, τις συγκοινωνίες και τα μεταφορικά μέσα.
 
ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ
Με Λέοντες, Κριούς και Τοξότες.
 
ΧΩΡΕΣ «ΧΡΥΣΑΦΙ»
Οι Ηνωμένες Πολιτείες, τα κράτη της Βαλτικής, η Άπω Ανατολή.
 
 
    ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ως Καρκίνος, όπως ο κυβερνήτης σας, η Σελήνη, διατρέχει τα ζώδια σε σύντομα χρονικά διαστήματα, έτσι και η ψυχική σας διάθεση μεταβάλλεται κάθε «τρεις και λίγο». Το γεγονός αυτό έχει επιπτώσεις και στην τσέπη σας. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Σαίξπηρ στον Ερρίκο τον τέταρτο έγραφε «η δική μας η τύχη, που είμαστε παιδιά του φεγγαριού, ανεβαίνει και κατεβαίνει όπως η θάλασσα». Στην πραγματικότητα δεν σας λείπουν τα χρήματα, αφού είτε τα έχετε είτε όχι, για σας μπορεί να σημαίνει το ίδιο πράγμα. Το γεγονός αυτό οφείλεται κατά κύριο λόγο στις συνεχείς αλλαγές που δέχονται τα οικονομικά σας. Κατά δεύτερο λόγο ωστόσο, έχει να κάνει με τις ευαισθησίες σας και την ιδιαίτερη ιδιοσυγκρασία σας. Πρόκειται για μια περίεργη σχέση με τον πλούτο, που για σας δεν περιορίζεται σε «άψυχα» χαρτονομίσματα, αλλά σχετίζεται με τα πλούσια συναισθήματα. Ίσως γι’ αυτό θα πρέπει να αποφύγετε τα πάρε-δώσε με το χρηματιστήριο ή τις επενδύσεις που περιέχουν ρίσκο. Η τύχη σας είναι αλλού. Ψάξτε την στις ευκαιρίες εκείνες που έχουν να κάνουν με την βαθύτερη ψυχοσύνθεσή σας, με τους γονείς, με την πατρική περιουσία. Μη βιαστείτε να πείτε ότι δεν έχετε τίποτε να κερδίσετε από τη συγκεκριμένη πλευρά. Αν το δείτε πιο βαθιά, θα διαπιστώσετε την αλήθεια. Είναι πολύ πιθανό να μη τα βρήκατε όλα «έτοιμα», ωστόσο η «μαγιά» που υπάρχει μέσα σας, θα σας βοηθήσει σίγουρα να ζυμώσετε και να γευτείτε το πιο νόστιμο ψωμί!
 
ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΙ ΕΣΕΙΣ
Οι συχνές κρίσεις ανασφάλειας σας απομακρύνουν από τους στόχους σας. Εμπιστευθείτε τις δυνάμεις και τα ταλέντα σας. Μην εμποδίζετε τη διαίσθησή σας, είναι πολύ σημαντικό!
 
«ΘΥΣΑΥΡΟΣ»
Επιχειρήσεις που έχουν σχέση με τη διατροφή, την ένδυση. Ξενοδοχεία, εστιατόρια, catering. Οτιδήποτε σχετίζεται με τη θάλασσα και το υγρό στοιχείο. Θαλάσσιες συγκοινωνίες, bars κοντά σε παραλίες.
 
ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ
Με άλλους Καρκίνους, με Ζυγούς, με Ιχθύς.
 
ΧΩΡΕΣ «ΧΡΥΣΑΦΙ»
Όλες οι Μεσογειακές, η Πορτογαλία, η Ινδονησία.
 
 
     ΛΕΟΝΤΑΣ
Ως Λέων, είναι αλήθεια ότι λατρεύετε το χρήμα, όχι γι αυτό καθ’ εαυτό, αλλά για όλα όσα μπορεί να σας προσφέρει. Το βλέπετε σαν μέσο για να κατακτήσετε τη ζωή, τους στόχους, τις προσδοκίες σας. Σαν ζώδιο της φωτιάς, έχετε μια ανεξάντλητη δύναμη θέλησης και μια απαράμιλλη ενεργητικότητα. Είστε όμως και ένα σταθερό ζώδιο, γεγονός που σας επιτρέπει σε ένα μεγάλο βαθμό να δημιουργείτε μόνοι σας το μέλλον σας. Βασικό χαρακτηριστικό σας είναι η αγάπη για τη χλιδή, ενώ η πολυτέλεια ακόμα και στην πιο απλή μορφή της αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο της καθημερινότητάς σας. Επειδή θέλετε να γίνετε «κροίσοι», έχετε και τις δυνατότητες να το πετύχετε. Μη διανοηθείτε ωστόσο να μπλέξετε σε επενδύσεις που απαιτούν χρόνο και υπομονή. Εσείς είστε φτιαγμένοι για να εκμεταλλεύεστε τις ευκαιρίες της στιγμής, για την επιτυχία που έρχεται μέσα από «αρπαχτές». Όπως κάνει το λιοντάρι στη ζούγκλα,- που παραμονεύει στήνοντας καρτέρι στη λεία του- έτσι και εσείς θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και υπομονετικοί, έτσι ώστε όταν η ευκαιρία περάσει από δίπλα σας να ορμήσετε πάνω της. Σε γενικές γραμμές ανήκετε στα τυχερά ζώδια, αρκεί να εκμεταλλευτείτε σωστά τις περιστάσεις.
 
ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΙ ΕΣΕΙΣ
Συχνά το παρακάνετε, ρισκάροντας εκεί που δεν πρέπει, ιδιαίτερα όταν είστε κουρασμένοι. Καλό θα ήταν να αποφεύγετε τις επισκέψεις στους ναούς της τύχης, όταν οι δυνάμεις σας, σας έχουν εγκαταλείψει. Η «αποταμίευση» που αποτελεί άγνωστη λέξη θα πρέπει να ενταχθεί κάποτε στο λεξικό σας.
 
«ΘΥΣΑΥΡΟΣ»
Όλες οι επιχειρήσεις που σχετίζονται με είδη πολυτελείας. Οτιδήποτε έχει σχέση με τον χρυσό. Κερδοσκοπικές ή «αεριτζίδικες» δραστηριότητες με εύκολο και γρήγορο κέρδος. Η πώληση «ονείρου».
 
ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ
Με Κριούς, Παρθένους και Αιγόκερους.
 
ΧΩΡΕΣ «ΧΡΥΣΑΦΙ»
Ιταλία, Γερμανία, Νότια Αφρική.
 
 
 ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι Παρθένοι είστε άτομα χαμηλών τόνων, κάτι που δίνει το δικαίωμα στους άλλους να πιστεύουν ότι είτε έχετε χαμηλή αυτοεκτίμηση, είτε ότι μπορείτε να γίνετε εύκολα θύματα εκμετάλλευσης. Το ζώδιό σας εξάλλου φημίζεται για την προσφορά υπηρεσιών, ακόμα και όταν δεν υφίσταται η ανάλογη ανταμοιβή. Η Παρθένος δεν αντέχει την αυτοδιαφήμιση, την προβολή και την έκθεση των ταλέντων της. Το γεγονός αυτό δεν σας κατατάσσει στην κατηγορία των μελλοντικών εκατομμυριούχων, ωστόσο δεν σας αποκλείει και από το club των πραγματικών «κροίσων». Για να πετύχετε στον οικονομικό τομέα θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε σωστά τα χαρίσματά σας. Ανάμεσα σε αυτά ξεχωρίζουν η μεθοδικότητα, η παρατηρητικότητα και φυσικά το πρακτικό και οργανωτικό σας πνεύμα. Η ευφυΐα που σας προσδίδει ο Ερμής σε συνδυασμό με τη γήινη φύση σας, σας επιτρέπουν να κάνετε τις καλές επιλογές. Μην ακούτε όσους σας κατηγορούν για έλλειψη τόλμης. Για σας υπάρχουν αξίες που δεν εξαργυρώνονται. Μπορεί να νιώθετε κάποιες στιγμές σαν το μερμήγκι, τον παραδοσιακό, καλό εργάτη. Ένα μερμήγκι που βρίσκει την καταξίωση μέσα από την εργατικότητά του.
 
ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΙ ΕΣΕΙΣ
Τονίστε την αυτοπεποίθησή σας. Μην αφήνετε τους άλλους να μιλούν για σας δηλώνοντας τα μειονεκτήματά σας. Κάντε παρέα με άτομα που θα σας υπενθυμίζουν το πόσο απαραίτητοι είστε. Είναι πολύ σημαντικό να πάρετε τον πρώτο ρόλο ακόμα και αν αυτό σας κοστίσει το χάσιμο του δεύτερου.
 
«ΘΥΣΑΥΡΟΣ»
Η ιατρική, τα παραϊατρικά επαγγέλματα, οι εναλλακτικές θεραπείες. Η ψυχολογία. Η παροχή υπηρεσιών. Η τέχνη. Η διδασκαλία, η δημοσιογραφία. Η οικονομολογία. Η ενασχόληση με οικιακά ζώα, η φύση. Αν και δεν σας ταιριάζει το ρίσκο των μετοχών, σε περίπτωση που το αποφασίσετε, επενδύστε σε εταιρείες εκδόσεων ή νοσοκομείων.
 
ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ
Με Κριούς, Λέοντες, Αιγόκερους.
 
ΧΩΡΕΣ «ΧΡΥΣΑΦΙ»
Η Ελβετία, η Ινδία, η Ιαπωνία.
 
 
        ΖΥΓΟΣ
Οι Ζυγοί είστε το κατ’ εξοχή ζώδιο της συντροφικότητας και αυτός είναι ο λόγος που δεν μπορείτε να αποδώσετε τα μέγιστα παρά μόνο όταν μοιράζεστε τη ζωή σας και τις προσπάθειές σας με ένα άλλο άτομο. Είτε αυτός είναι ο σύντροφος, είτε είναι ο συνεργάτης σας, αποτελεί σημείο αναφοράς ακόμα και στο θέμα του πλούτου. Ωστόσο ανήκετε στα τυχερά άτομα, αφού είστε αυτό που απλά λέμε «γεννημένοι με άστρο». Το δικό σας άστρο είναι η Αφροδίτη, η οποία στην παραδοσιακή αστρολογία συνδέεται με τον έρωτα αλλά και με το χρήμα. Για να πετύχετε λοιπόν θα πρέπει να ακολουθήσετε το ένστικτό σας. Μη δοκιμάσετε να επενδύσετε σε οτιδήποτε περιέχει το στοιχείο του ρίσκου, εκτός και αν έχετε στο πλευρό σας κάποιο συνεργάτη ή συνεταίρο που κατέχει τα πράγματα καλύτερα από εσάς. Σίγουρα δεν σας ταιριάζει μια εργασία ρουτίνας με καθορισμένο ωράριο. Μάλιστα, σπάνια παραμένετε για πολύ καιρό στην ίδια δουλειά, αφού γρήγορα βαριέστε. Απεναντίας, μια επιχείρηση δομημένη πάνω στη σχέση με ένα καλό συνεργάτη θα μπορούσε να αποφέρει σημαντικά κέρδη. Ακόμα και αν αυτός ο συνεργάτης σας είναι ο ίδιος ο σύντροφός σας!  
 
ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΙ ΕΣΕΙΣ
Η τάση σας να εξαρτάστε κατά πολύ από τους άλλους έχει και την αρνητική πλευρά της, αφού λειτουργεί σαν τροχοπέδη στην ανάληψη πρωτοβουλιών και την επιβολή των απόψεών σας. Στη θετική της πλευρά θα μπορούσε να αποδώσει, αν αφήνατε τους άλλους να ….δουλεύουν για σας.
 
«ΘΥΣΑΥΡΟΣ»
Δραστηριότητες και επιχειρήσεις που σχετίζονται με τη μόδα και την ομορφιά. Τo διαδίκτυο. Οι «show business», το διπλωματικό σώμα, η δικηγορία.
 
ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ
Με Κριούς, Ταύρους και Διδύμους.
 
ΧΩΡΕΣ «ΧΡΥΣΑΦΙ»
Η Αυστρία, Η Βραζιλία, η Αυστραλία.
 
 
 ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι Σκορπιοί ανήκετε σε ένα από τα δύο ζώδια που στην παραδοσιακή αστρολογία σχετίζονται με τον πλούτο. Το πρώτο είναι ο Ταύρος και το δεύτερο είναι το δικό σας. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Πλούτωνας, ο πλανήτης του πλούτου είναι ο πλανητικός κυβερνήτης του αστερισμού σας. Έχετε λοιπόν εξ’ ορισμού όλα τα προσόντα για να πετύχετε, να κάνετε περιουσία. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα δώσετε μάχες για να κατακτήσετε το χρήμα. Ακόμα και αν τα βρείτε «έτοιμα» θα χρειαστεί να αγωνιστείτε για να τα κρατήσετε και να τα αυξήσετε. Μια ζωή δίχως μάχη εξάλλου, δεν έχει νόημα για τον Σκορπιό. Οι κλασσικές μέθοδοι πλουτισμού δεν κάνουν για σας. Αντίθετα, οι «ασυνήθιστοι» τρόποι σας έρχονται γάντι. Οι Πλουτώνιες, κάπως «σκοτεινές» ενέργειες, σας ωφελούν, χωρίς αυτές να σχετίζονται φυσικά με την παρανομία. Ακόμα και η αποτυχία, εσάς σας δυναμώνει. Μοιάζετε με τον φοίνικα που γεννιέται από τις στάχτες του. Έτσι, από το τίποτα, χωρίς μεγάλη προσπάθεια, μπορείτε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να έχετε στο χέρι σας τα πάντα. Το ζήτημα είναι απλά να το θελήσετε.      
 
ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΙ ΕΣΕΙΣ
Είστε ή του ύψους ή του βάθους. Κάποια στιγμή θα πρέπει να υιοθετήσετε ένα μέτρο, για να μπορέσετε να βρείτε την ποθητή ισορροπία. Η διαίσθησή σας σπάνια πέφτει έξω, γι αυτό καλά θα ήταν να την ακολουθείτε, αντί να ζητάτε τις συμβουλές των άλλων.
 
«ΘΥΣΑΥΡΟΣ»
Ο μαγνητισμός που εκπέμπετε θα μπορούσε να σας εξασφαλίσει μια πολύ καλή θέση στην τέχνη της υποκριτικής, ιδιαίτερα στον κινηματογράφο. Θα μπορούσατε επίσης να βγάλετε χρήματα λειτουργώντας σαν «ντετέκτιβ», ανακαλύπτοντας μυστήρια, ή ασχολούμενοι με αυτά, με τη μεταφυσική και τον εσωτερισμό.
 
ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ
Με Κριούς, Καρκίνους και Ιχθύς.
 
ΧΩΡΕΣ «ΧΡΥΣΑΦΙ»
Η Αγγλία, η Ολλανδία και η Αργεντινή.
 
 
       ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι Τοξότες ανήκετε στα τυχερά ζώδια, αν όχι στο πιο τυχερό από όλα, μιας και ο δικός σας κυβερνήτης-πλανήτης, ο Δίας αντιπροσωπεύει την ανάπτυξη και την επέκταση σε όλους στους τομείς. Αυτό σας δίνει το «ατού» να έχετε επιτυχία με οτιδήποτε και αν ασχοληθείτε, αφού είστε πολύπλευροι, πολυτάλαντοι έντιμοι και έξυπνοι. Η τύχη πολύ σπάνια θα σας «γυρίσει την πλάτη της» εκτός αν είστε πραγματικά αδέξιοι και δεν μπορείτε να αναγνωρίζετε τις ευκαιρίες. Για σας ισχύει το «συν Αθηνά και χείρα κίνει». Αν περιμένετε μια ουρανοκατέβατη κληρονομιά που θα σας φέρει στο πάνθεον των εκατομμυριούχων ή αν επιμένετε να σπαταλάτε το χρόνο και το χρήμα σας μόνο στο καζίνο λυπάμαι αλλά ….χάσατε. Έχετε όλες τις δυνατότητες να φτιάξετε μια περιουσία μόνο αν χρησιμοποιήσετε την τύχη σας στο κοινωνικό και επαγγελματικό επίπεδο. Ξεκινάτε πάντα με κέφι και αισιοδοξία, αλλά απογοητεύεστε από την πρώτη δυσκολία. Σαν μεταβλητό ζώδιο, συχνά εγκαταλείπετε την προσπάθεια στη μέση, για να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο. Εκείνο που ουσιαστικά χρειάζεστε είναι το πείσμα και η υπομονή που θα σας βοηθήσουν να φτάσετε με σταθερά βήματα στην επιτυχία.
 
ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΙ ΕΣΕΙΣ
Η έντονη επιθυμία για πλήρη ελευθερία κινήσεων και ανεξαρτησία, μπορεί να σας παίξει περίεργα παιχνίδια, ιδιαίτερα αν ανήκετε στα άτομα εκείνα που παίρνουν συχνά ρίσκο. Αποφύγετε να τρέχετε πίσω από χίμαιρες και το χειρότερο να επιμένετε σε αυτές. Μάθετε να παίρνετε περισσότερες πληροφορίες προτού ξεκινήσετε κάτι καινούργιο.
 
«ΘΥΣΑΥΡΟΣ»
Η εκπαίδευση, ο αθλητισμός, η Πολιτική, ο Τύπος, oτιδήποτε σχετίζεται με ταξίδια, με τους ξένους ή με το εξωτερικό. Το εμπόριο, τα νομικά, οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Από τα τυχερά παιχνίδια μπορείτε να κάνετε ένα γερό κομπόδεμα παίζοντας στον Ιππόδρομο.
 
ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ
Με Δίδυμους, Λέοντες και Υδροχόους
 
ΧΩΡΕΣ «ΧΡΥΣΑΦΙ»
Τα κράτη της Βόρειας Αφρικής, η Ισπανία, η Ουγγαρία.
 
 
 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το «σπεύδε βραδέως» ταιριάζει απόλυτα στην παρορμητική και συγχρόνως γήινη φύση του Αιγόκερου. Ο κυβερνήτης πλανήτης του ζωδίου σας, ο Κρόνος έχει την έννοια του Χρόνου, εκείνου που χρειάζεστε για να πετύχετε τους στόχους σας. Αργά λοιπόν, αλλά σταθερά έχετε όλες τις δυνατότητες να φτιάξετε τη δική σας περιουσία. Ο τρόπος δράσης σας χαρακτηρίζεται κατά πολύ από την γενικότερη οικονομική σας συμπεριφορά. Αποφεύγετε συστηματικά να διακινδυνεύσετε το παραμικρό αν δεν υπάρχουν όλες οι εγγυήσεις για κέρδη, εξέλιξη και μακροχρόνια εξέλιξη. Οργανώνετε τα πάντα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια και πολύ δύσκολα θα ξεφύγετε από τον προγραμματισμό εκείνο που θα σας οδηγήσει στην κατάκτηση της επιθυμίας σας. Υπομονετικοί και αρκετά φιλοσοφημένοι, κάνετε μεγάλες προσπάθειες με τα ανάλογα κέρδη. Καμιά φορά ωστόσο, η έλλειψη τόλμης ή η αντίθεσή σας στην ανάληψη ρίσκου σας απομακρύνουν από την απόκτηση σημαντικών κερδών, αφού το «κάλλιο πέντε και στο χέρι» είναι η δική σας παροιμία. Έχοντας σαν αρχή την ασφάλεια και τη σιγουριά, αποφεύγετε να αντιμετωπίσετε ανεπιθύμητες εκπλήξεις που μπορεί να καθυστερήσουν την εξέλιξή σας. Το καλύτερο που μπορείτε λοιπόν να επιλέξετε, είναι ένας τρόπος πλουτισμού με σταθερή και προοδευτική πορεία.
 
ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΙ ΕΣΕΙΣ
Είστε ικανοί να αντέξετε στερήσεις ή να υποστείτε περιορισμούς, προκειμένου να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας. Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να σας οδηγήσει στην τσιγγουνιά. Η σύνεση που σας χαρακτηρίζει αποτελεί το βασικό σας προσόν αρκεί να μη φτάνετε στα άκρα και να μη κλείνεστε στον εαυτό σας. Μάθετε να ρισκάρετε, αφού έχετε κάνει τους υπολογισμούς σας.
 
«ΘΥΣΑΥΡΟΣ»
Η πολιτική, το δημόσιο, οι κυβερνητικές υπηρεσίες, ο στρατός, τα οικονομικά, η αρχιτεκτονική, τα οικονομικά, το εμπόριο. Στο χρηματιστήριο προτιμείστε τα «βαριά» χαρτιά, που δεν υπόκεινται σε μεγάλες διακυμάνσεις.
 
ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ
Με Παρθένους, Ταύρους, Κριούς.
 
ΧΩΡΕΣ «ΧΡΥΣΑΦΙ»
Η Κίνα, Η Ρωσία, η Σλοβακία.
 
 
    ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ως Υδροχόος, ο Ουρανός, ο πλανήτης που στην παραδοσιακή αστρολογία κυβερνά το ζώδιό σας, είναι ο «μαιτρ» των απότομων και των ξαφνικών αλλαγών. Το γεγονός αυτό σας καθιστά επιρρεπείς σε απροσδόκητες διαφοροποιήσεις στα επαγγελματικά και την καριέρα σας, με άμεσο αντίκτυπο στα οικονομικά σας ζητήματα. Μπορεί τη μια μέρα να ζείτε μέσα στην οικονομική άνεση και την επόμενη να ψάχνετε για δανεικά. Να ξαναγίνετε πλούσιοι μετά από σχετικά μικρό χρονικό διάστημα για να τα χάσετε και πάλι μετά από λίγο. Δεν πρόκειται –μόνο- για τα τερτίπια των άστρων που παίζουν με τα νεύρα σας, αλλά για την βαθύτερη σχέση που έχετε με το χρήμα. Το τελευταίο δεν αποτελεί πάθος για σας, αφού δίνετε προτεραιότητες σε άλλα πράγματα, που θεωρείτε πιο σημαντικά, όπως είναι η έννοια του ανθρωπισμού ή το ενδιαφέρον σας για την οικολογία. Είστε εμπνευσμένοι ιδεαλιστές και δεν νιώθετε όμορφα όταν έχετε να κάνετε με γεγονότα ή καταστάσεις που σχετίζονται με ευτελείς παράγοντες, όπως είναι τα λεφτά. Ωστόσο έχετε όλες τις δυνατότητες να κερδίσετε χρήματα και μάλιστα μεγάλα ποσά. Το ζώδιό σας είναι στενά συνυφασμένο με τις δραστηριότητες εκείνες που περιέχουν το στοιχείο της επικινδυνότητας. Μη διστάζετε λοιπόν να ρισκάρετε!
 
ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΙ ΕΣΕΙΣ
Η τύχη μπορεί να παίζει περίεργα παιχνίδια να σας χαμογελά και στη συνέχεια να σας εγκαταλείπει. Δεχθείτε τα «τσαλίμια» της σαν ένα κομμάτι του ίδιου σας του εαυτού που είναι τόσο απρόβλεπτος όσο και η ίδια η τύχη. Οπλιστείτε με περισσότερη ψυχραιμία, υπομονή και μάθετε να μην απελπίζεστε.
 
«ΘΥΣΑΥΡΟΣ»
Οτιδήποτε έχει σχέση με την προηγμένη τεχνολογία και τις ριζοσπαστικές ενέργειες σας έρχεται «γάντι». Η πληροφορική, οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές, η έρευνα του Διαστήματος. Η Βιοφυσική, η Αεροναυπηγική, η Παραψυχολογία, η Μεταφυσική, η Αστρολογία.
 
ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ
Με Κριούς, Λέοντες, Διδύμους.
 
ΧΩΡΕΣ «ΧΡΥΣΑΦΙ»
Η Αίγυπτος, η Σουηδία, η Φινλανδία.
 
 
     ΙΧΘΥΕΣ
Το χρήμα δεν ανήκει στη λίστα των ιδανικών του Ιχθύ. Εσείς οι ευαίσθητοι ονειροπόλοι του ζωδιακού ενδιαφέρεστε περισσότερο για τις αξίες εκείνες που δεν εξαργυρώνονται, για τα βαθιά συναισθήματα, για την αγάπη, για τον έρωτα. Η αναποφασιστικότητά σας είναι κραυγαλέα και σε συνδυασμό με τη μεταβλητή φύση του υδάτινου ζωδίου σας, συχνά σας κάνουν να πιστεύετε ότι είστε θύματα μιας θλιβερής συνισταμένης της κακοδαιμονίας και της ατυχίας. Η αυταπάτη που συχνά σας ακολουθεί είναι η σημαντικότερη αιτία για την πεποίθηση ότι δεν ανήκετε στη λέσχη των τυχερών. Πρόκειται για ένα μύθο που ουσιαστικά δεν ευσταθεί, αφού στο πάνθεον των «κροίσων» οι εκπρόσωποι του ζωδίου σας κατέχουν τις πρώτες θέσεις. Αν αυτό σας λέει κάτι, ο ίδιος ο Ροκφέλερ ήταν Ιχθύς. Η εξήγηση μπορεί να μην είναι απλή. Ίσως διαθέτετε μια «τρελή» τύχη, που φέρνει τα πάνω-κάτω, ίσως επειδή η τύχη χαμογελά στους «αγνούς», στους αθώους. Ένα είναι σίγουρο: οτιδήποτε κάνετε δεν το κάνετε με «μισή καρδιά», οπότε τη στιγμή της ανταμοιβής κερδίζετε περισσότερα από όλα όσα κερδίζουν όλοι οι άλλοι μαζί. Βασικό ρόλο για την επιτυχία παίζει η διαίσθησή σας που αργά ή γρήγορα σας οδηγεί στις σωστές επιλογές.
  
ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΙ ΕΣΕΙΣ
Η μετριοπάθεια που δείχνετε απέναντι στις καταστάσεις φανερώνει μια αδυναμία στη θέληση για να πάρετε τη ζωή στα χέρια σας. Θα πρέπει να περιορίσετε την καχυποψία σας και να μειώσετε τις αμφιβολίες εκείνες που αναφέρονται ακόμη και στην αποτελεσματικότητα των δικών σας δυνάμεων.
 
«ΘΥΣΑΥΡΟΣ»
Οι Ιχθύες είστε προικισμένοι με θεραπευτικές ικανότητες και σε συνδυασμό με τη διάθεση για προσφορά μπορείτε να διαπρέψετε ως γιατροί της ολιστικής ιατρικής, ως φυσιοθεραπευτές και ψυχοθεραπευτές. Η θάλασσα αποτελεί το φυσικό σας περιβάλλον και οι δραστηριότητες γύρω ή μέσα σε αυτή θα αποδώσουν σημαντικά οικονομικά οφέλη.
 
ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ
Με Παρθένους, Ζυγούς και Υδροχόους.
 
ΧΩΡΕΣ «ΧΡΥΣΑΦΙ»
Η Νορβηγία, το Περού, Οι Δημοκρατίες της Κασπίας.