Share This!

Τα ζώδια, οι προβλέψεις και ένα τραγούδι για την εβδομάδα 19 ως 25.6.2017!

Τα ζώδια, το τραγούδι τους και οι αστρολογικές όψεις της εβδομάδας!

 
Ρομαντισμός, συναίσθημα και ευαισθησία  είναι αυτά που κυριαρχούν αυτή την εβδομάδα που πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου με τον έρωτα να αναπτύσσεται και να ευδοκιμεί.. Με τον Ήλιο να περνά και αυτός στο ζώδιο του Καρκίνου στις 21 του μηνός  υποδεχόμαστε και επίσημα το καλοκαίρι καθώς την ημέρα αυτή πραγματοποιείται το θερινό Ηλιοστάσιο!
 

Ας δούμε αναλυτικά τις πλανητικές κινήσεις των ημερών και πως αυτές μας επηρεάζουν!

 

Ο Ήλιος περνά στον Καρκίνο και το καλοκαίρι ξεκινά!

 
Στις 21 Ιουνίου ο Ήλιος κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Καρκίνου και έχουμε το Θερινό Ηλιοστάσιο του 2017 το οποίο αναμένεται μεταμορφωτικό! Το καλοκαιράκι εισβάλει επίσημα στην καθημερινότητά μας σκορπίζοντας το συναίσθημα ! Λίγες μέρες αργότερα δηλαδή στις 24 του μήνα, έχουμε την Νέα Σελήνη του Ιουνίου η οποία και θα πραγματοποιηθεί στο 1ο δεκαήμερο του Καρκίνου!Τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) του 1ου δεκαημέρου, αναμένεται ότι θα ζήσουν πολύ δυνατές αλλαγές στη ζωή τους!
 
★ Νέες χαμηλές χρεώσεις για να έχεις με κάθε λεπτομέρεια την απάντηση σε ότι σε απασχολεί! Κάλεσε τώρα στο 875 875  8801 με χρέωση 0,75/1'!

 

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα: Φλεγόμενοι από έρωτα!

 
Στις 20 του μήνα η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου βρίσκεται σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων και σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα. Οι όψεις αυτές θα λειτουργήσουν άκρως ευεργετικά για τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) αλλά και για τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου! Οι συνθήκες θα είναι κατάλληλες για να ζήσουν όλη την εβδομάδα, συγκινήσεις που θα είναι ξεχωριστές!
 
 Διάβασε πως σε επηρεάζουν οι σημερινές αλλά και οι πλανητικές όψεις των επόμενων 5 ημερών στο  Προσωπικό Ωροσκόπιο.

Οι ευχάριστες εκπλήξεις του Ερμή!

 
Ο Ερμής κινείται στο ζώδιο των Διδύμων και στις 20 Ιουνίου πραγματοποιεί ένα εξάγωνο με τον Ουρανό από τον Κριό! Στην συνέχεια κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Καρκίνου όπου και βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ήλιο! Τι σημαίνουν όλα αυτά; Ευχάριστες εκπλήξεις, μηνύματα και συναντήσεις θα έχουν στις 20 Ιουνίου τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) και τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) του 3ου δεκαημέρου. Στην συνέχεια στις 21 Ιουνίου οι επικοινωνίες και οι συναντήσεις θα γεμίσουν συναίσθημα τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) και τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες) του 1ου δεκαημέρου !
 

Και η υπερβολή έχει την χάρη της!

 
Στις 25 Ιουνίου ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου θα βρεθεί σε τετράγωνο με τον Δία, σκορπίζοντας την υπερβολή και τον ενθουσιασμό σε όλους! Ωστόσο η βιασύνη δεν θα έχει τα καλά επακόλουθα για όλους γιατί οι παρορμητικοί (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) του 2ου δεκαημέρου θα το παρακάνουν με απαιτήσεις αλλά και με μία αχόρταγη διάθεση για τα πάντα!
 

Μην ξεχνάς! Οι αστρολόγοι, συνεργάτες του astrologos.gr, είναι πάντα διαθέσιμοι για την δική σου τηλεφωνική πρόβλεψη στο 14901. Τώρα έχεις τη δυνατότητα να μιλήσεις με τους καταξιωμένους αστρολόγους μας ως και 30% φθηνότερα με την προπληρωμένη κάρτα ομιλίας! Για περισσότερες πληροφορίες πάτησε εδώ

 
 
       Το τραγούδι της εβδομάδας για κάθε ζώδιο! 
 
       Κριός  

 

Συγνώμη – Νίκος Οικονομόπουλος
 
Είναι ο καιρός να βάλεις νερό στο κρασί σου, να υποχωρήσεις και να ζητήσεις συγνώμη εκεί που πρέπει, ίσως και να σταματήσεις να υπερβάλεις των καταστάσεων, κάνοντας ρημαδιό τα πάντα γύρω σου! Η εβδομάδα αυτή σου δίνει περισσότερο συναίσθημα αλλά και ευκαιρίες για να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα και να κάνεις τις αλλαγές σου όπου κι όπως πρέπει! 
Για να έχεις καθημερινά την αστρολογική πρόβλεψη του ζωδίου σου δωρεάνστο email σου κάνε κλικ  εδώ!

Συγνώμη που δεν ήμουνα Αυτό που ονειρεύτηκες Συγνώμη που σ' αγάπησα. Και δίπλα μου δεσμεύτηκες, συγνώμη συγνώμη που σε πόνεσα Με λέξεις μου απότομες Συγνώμη που σε πλήγωσα Την ώρα που με σκότωνες, συγνώμη Ζητώ συγνώμη...

Θέλεις να ξέρεις αν οι υποχωρήσεις θα βοηθήσουν τη σχέση σου;Κάλεσε τώρα στο  14901Flash Animation και μίλησε άμεσα με τους έγκυρους και έμπειρους αστρολόγους του www.astrologos.gr!
 
        Ταύρος

 

Ζω μεγάλες στιγμές – Στέλιος Ρόκκος
 
Ίσως από τις πιο ερωτικές εβδομάδες του μήνα, που σου επιτρέπει να εκφραστείς, να γεφυρώσεις το χάσμα που είχε δημιουργηθεί ανάμεσα σε εσένα και σε ένα σημαντικό πρόσωπο της ζωής σου! Η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιο σου και οι θετικές όψεις που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα σου εγγυώνται ότι η εβδομάδα αυτή, θα είναι άκρως απολαυστική! 
★ Για να έχεις καθημερινά την αστρολογική πρόβλεψη του ζωδίου σου δωρεάν στο email σου κάνε κλικ εδώ!
Ζω μεγάλες στιγμές Έχω χάσει τα πάντα Παίζει χάλια η μπάντα Χειροκρότημα θέλω, χαμό κι φωνές Ζω μεγάλες στιγμές Το καλύτερο στάτους για τους μαύρους τους γάτους, Τους ζηλεύουν κι χαίρονται που δεν με θες Ζω μεγάλες στιγμές
Θα καταφέρεις να διώξεις τα σύννεφα στην ερωτική σου ζωή;Κάλεσε τώρα στο  14901Flash Animation και μίλησε άμεσα με τους έγκυρους και έμπειρους αστρολόγους του www.astrologos.gr!
 
 
      Δίδυμοι
IFrame
Μάντισα - Μαρίνα Σάττι
 
Διεκδικείς εδώ και τώρα αυτό που θέλεις και γιατί όχι, το πετυχαίνεις αξιοποιώντας κατάλληλα τις ιδέες και τον τρόπο έκφρασης σου! Ίσως ωστόσο οι μέρες που ακολουθούν σε κάνουν πιο υπερβολικό από όσο θα έπρεπε, γεγονός που μπορεί να προξενήσει κούραση, τόσο σε εσένα όσο και στο άτομο που εσένα σε ενδιαφέρει! 
Για να έχεις καθημερινά την αστρολογική πρόβλεψη του ζωδίου σου δωρεάν στο email σου κάνε κλικ εδώ!
"Μου’πε η μάντισσα πως αν ήθελα Μια ζωή να σε αγγίζω Στην κακοκαιριά και στη μοναξιά αχ ποτέ να μη λυγίζω. Θα πετώ, θα πετώ, θα πετώ για να σε βρω Θα πετώ, θα πετώ, θα πετώ μες στον καιρό Κόντρα σ’όλους τους ανέμους και στον άστατο ουρανό Θα πετώ, θα πετώ, μάτια μου για να σε δω."
 Πρόσεχε τα λάθη στη σχέση σου γιατί ο Κρόνος δεν τα συγχωρεί.. Κάλεσε τώρα στο  14901Flash Animation και μίλησε άμεσα με τους έγκυρους και έμπειρους αστρολόγους του www.astrologos.gr!
 
 
  ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καλοκαιρινά ραντεβού – Δυτικές Συνοικίες
 
Οι επιθυμίες της καρδιάς σου γίνονται πραγματικότητα σε αυτές τις μέρες που ακολουθούν, όπου ο Ήλιος και ο Ερμής περνούν στο δικό σας ζώδιο, ανανεώνοντας σημαντικά τη σκέψη, τις επικοινωνίες, αλλά και τις σχέσεις σου! Οι θετικές όψεις της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα σου εγγυώνται την συναισθηματική κάλυψη που προσμένεις. 
Για να έχεις καθημερινά την αστρολογική πρόβλεψη του ζωδίου σου δωρεάν στο email σου κάνε κλικ εδώ!
"Καλοκαιρινά ραντεβού πάνω στο σώμα σου καλοκαιρινά σ' αγαπώ στην αμμουδιά όλο το νησί ένα βότσαλο στα πόδια σου ολόκληρη η γη η δική σου αγκαλιά Καλοκαιρινά ραντεβού πάνω στο σώμα σου καλοκαιρινά σ' αγαπώ στην αμμουδιά όλο το νησί ένα βότσαλο στα πόδια σου ολόκληρη η γη η δική σου αγκαλιά"
Με την Νέα Σελήνη στο δικό σου ζώδιο η ερωτική σου ζωή απογειώνεται!Κάλεσε τώρα στο  14901Flash Animation και μίλησε άμεσα με τους έγκυρους και έμπειρους αστρολόγους του www.astrologos.gr!
 
 
          Λέων
Απωθημένο - Πάνος Κιάμος
 
Την μία έχεις τις κλειστές σου, την άλλη θέλεις να κάνεις αλλαγές και να τολμήσεις πράγματα που μέχρι τώρα φοβόσουν! Η εβδομάδα σε βάζει σε μία διαδικασία ξεκαθαρίσματος του παρελθόντος κάτι το οποίο και πετυχαίνεις με απόλυτη επιτυχία! Κατά τ’άλλα οι εξελίξεις της εβδομάδας θα σου δώσουν το αίσθημα της επιβεβαίωσης αλλά και της δικαίωσης. 
Για να έχεις καθημερινά την αστρολογική πρόβλεψη του ζωδίου σου δωρεάν στο email σου κάνε κλικ εδώ!
"Βαθιά μου ζεις απωθημένο Και τρεις ευχές με κόμπους δένω Να μη ζητάς πολλά Να ντύνεσαι καλά Στο δρόμο να προσέχεις Βαθιά μου ζεις απωθημένο Φοβάσαι εδώ, δεν επιμένω Αφού ποδοπατάς Εμένα που αγαπάς Αγάπα ό,τι έχεις.."
Να γυρίσεις πίσω ή να κοιτάξεις μπροστά;Που κρύβεται η ευτυχία;Κάλεσε τώρα στο  14901Flash Animation και μίλησε άμεσα με τους έγκυρους και έμπειρους αστρολόγους του www.astrologos.gr!
 
 
 
Παρθένος
Ως το φεγγάρι να με πας – Ραλλία Χριστίδου
 
Επιτέλους έφτασε η στιγμή να διασκεδάσεις, να περάσεις καλά, να ερωτοτροπήσεις και να αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο στο συναίσθημα! Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου σε γεμίζει με αισιοδοξία αλλά και με αισθηματικές επαφές που σε τονώνουν! Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα, δημιουργεί ρομαντισμό, ζεστασιά και συντροφικότητα στο δεσμό σου, ενώ το τρίγωνο με τον Πλούτωνα φουντώνει τον ερωτικό σου πόθο! 
★ Για να έχεις καθημερινά την αστρολογική πρόβλεψη του ζωδίου σου δωρεάν στο email σου κάνε κλικ εδώ!
"Πήρα τη μισή καρδιά μου πήρα κι όλα τα παλιά και τα κλείδωσα μακριά μου για να μην τα δω ξανά Είδα ξαφνικά μια μέρα να μου δείχνεις το κλειδί και ξεκλείδωσες ο,τι είχε να μου δώσει η ζωή Όσο έχω εσένα όλα περασμένα βλέπω μόνο το μπροστά Όσο έχω εσένα όλα ξεχασμένα στη δική σου αγκαλιά.."
Ποιος είναι ο σωστός τρόπος προσέγγισης για να κερδίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ;Κάλεσε τώρα στο  14901Flash Animation και μίλησε άμεσα με τους έγκυρους και έμπειρους αστρολόγους του www.astrologos.gr!
     
     
      Ζυγός
IFrame
Κανείς σαν εσένα – Καίτη Γαρμπή
 
Βάζεις υψηλούς στόχους και δεν βάζεις νερό στο κρασί σου μέχρι να τους πετύχεις! Μία σχέση σου μπορεί να πάρει μία πιο σοβαρή μορφή τώρα με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο και ναι μπορεί να σκέφτεσαι ακόμα και την δημιουργία οικογένειας! Όσο για το εξάγωνο του Ερμή με τον Ουρανό, σίγουρα βοηθά να μπορέσεις να κάνεις στη σχέση σου τις αλλαγές που θέλεις. 
Για να έχεις καθημερινά την αστρολογική πρόβλεψη του ζωδίου σου δωρεάν στο email σου κάνε κλικ εδώ!IFrame
"Ζω την κάθε μέρα όπως έρθει Τρένο η ζωή μας που όλο τρέχει Να την προλάβω προσπαθώ κι εγώ Ζω Χωρίς εσένα βρήκα τρόπους Έβαλα πια καινούργιους στόχους Μα την αλήθεια όμως αρνούμαι να τη δω.."IFrame
Να δεσμευτείς ή να περιμένεις τις εκπλήξεις του Ουρανού που κινείται απέναντί σου;Κάλεσε τώρα στο  14901Flash Animation και μίλησε άμεσα με τους έγκυρους και έμπειρους αστρολόγους του www.astrologos.gr!
 
Σκορπιός

 

Μία ανάσα μακριά σου – Δέσποινα Βανδή
 
Ο κυβερνήτης σου ο Πλούτωνας βρίσκεται σε θετική όψη με την Αφροδίτη και αυτό σημαίνει ότι η σχέση, η συντροφικότητα αλλά και ο ερωτισμός, θα σε κάνουν αυτή την εβδομάδα να βρεις ξανά τον εαυτό σου! Όσο για τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο; Επεκτείνεις σχέδια και πλάνα, αλλάζεις απόψεις και έρχεσαι πιο κοντά σε αυτό που περίμενες εδώ και καιρό! 
Για να έχεις καθημερινά την αστρολογική πρόβλεψη του ζωδίου σου δωρεάν στο email σου κάνε κλικ εδώ!
"Είμαι μια ανάσα μακριά σου και δεν μ έχεις φτάσει είμαι ένα βήμα κοντά σου και με έχεις χάσει.. Για φαντάσου είχα μάθει στην σκιά σου για φαντάσου πόσο λάθος είχα κάνει τελικά.."
Μην ανησυχείς για το μέλλον! Κάλεσε τώρα στο  14901Flash Animation και μίλησε άμεσα με τους έγκυρους και έμπειρους αστρολόγους του www.astrologos.gr για να μάθεις τι σου φέρνει η Νέα Σελήνη! 
 
       
       Τοξότης
Ραντεβού στην Παραλία – Ελένη Φουρέιρα
 
Η ερωτική λίμπιντο είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη και με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου πυροδοτούνται τα συναισθήματα πόθου. Δεν παύουν όμως να σε πιάνουν και οι ζήλειες σου καθώς και οι κατακτητικές σου διαθέσεις! Το εξάγωνο του Ερμή από τους Διδύμους με τον Ουρανό από το ζώδιο του Κριού, φέρνει την αναπάντεχη ερωτική γνωριμία που προσμένεις. 
Για να έχεις καθημερινά την αστρολογική πρόβλεψη του ζωδίου σου δωρεάν στο email σου κάνε κλικ εδώ!
"Ζέστη, και νοιώθω sexy πάμε να φύγουμε, ένα να γίνουμε, γίνουμε ζέστη, και όποιος αντέξει μωρό μου μ' έκαψε ο ήλιος και ζεσταίνομαι πολύ σήμερα προτείνω να ιδρώσουμε μαζί γιατί σε θέλω γιατί σε θέλω γιατί σε θέλω γιατί σε θέλω σε θέλω σε θέλω σε θέλω θέλω 40 βαθμοί λιώνει το κορμί η λύση είναι μία πάμε παραλία 40 βαθμοί Καίγομαι πολύ η λύση είναι μία πάμε παραλία.."IFrame
Καυτές οι εξελίξεις στα ερωτικά σου!Αναρωτιέσαι με ποιο πρόσωπο θα ταιριάξεις περισσότερο; Κάλεσε τώρα στο  14901Flash Animation και μίλησε άμεσα με τους έγκυρους και έμπειρους αστρολόγους του www.astrologos.gr!
 
 
Αιγόκερως
Καυτό καλοκαίρι - Ominus
 
Φουντώνει η ερωτική σου επιθυμία αυτή την εβδομάδα και με το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, μπορώ να πω ότι στον έρωτα θα έχεις σημαντικές εξελίξεις που θα σε κάνουν να ζήσεις τις πιο καυτές μέρες του καλοκαιριού! Σίγουρα αυτό που έχω να σου πω είναι το να κάνεις καλύτερες επιλογές και να μην βιάζεσαι, γιατί στην πορεία μπορεί να την πατήσεις... αλλά δεν θα στο παίξω δασκάλα... απόλαυσέ το! 
Για να έχεις καθημερινά την αστρολογική πρόβλεψη του ζωδίου σου δωρεάν στο email σου κάνε κλικ εδώ!
"Ένα ακόμα καυτό καλοκαίρι μαζί χέρι χέρι κοντά θα μας φέρει, μπορεί ένα ακόμα καυτό καλοκαίρι μαζί χέρι χέρι κοντά να μας φέρει μπορεί η αγάπη η τόση αγάπη. Πάρο, Νάξο, Μύκονο, Σαντορίνη... το καλοκαίρι στην Αθήνα μου τη δίνει, έλα που η δουλειά και η ρουτίνα δε μ' αφήνει με τέτοιο καύσωνα στο σπίτι ποιος θα μείνει.."
Super σημαντικές εξελίξεις στα ερωτικά σου αλλά πρόσεξε τις επιλογές σου!Κάλεσε τώρα στο  14901Flash Animation και μίλησε άμεσα με τους έγκυρους και έμπειρους αστρολόγους του www.astrologos.gr!
 
  
 
   Υδροχόος
Αν με αγαπούσες – Νατάσα Θεοδωρίδου
 
Ο Ερμής αυτή την εβδομάδα βρίσκεται σε εξάγωνο με τον κυβερνήτη σου τον Ουρανό και μπορώ να πω ότι το διασκεδάζεις και αφήνεσαι στην τρέλα και στα πάθη σου! Το υπόλοιπο της εβδομάδας έχει και την πίεση και το στρες και την ένταση, φρόντισε να μην ξεσπάσεις τα πάθη λάθη σου στο άτομο που σε ενδιαφέρει!
Για να έχεις καθημερινά την αστρολογική πρόβλεψη του ζωδίου σου δωρεάν στο email σου κάνε κλικ εδώ!
"Αν μ’ αγαπούσες θα ‘ταν οι μέρες μας γιορτές Θα με κρατούσες σ’ όλες τις δύσκολες στιγμές Δεν θα μπορούσες τα όνειρά μου σαν τσιγάρα να τα καις Αν μ ’αγαπούσες θα ‘σουν το άλλο μου μισό Δεν θα ‘χα λόγο τις αναμνήσεις να μισώ Για σένα νιώθω μια πίκρα μόνο που την έκανες θυμό.."IFrame
IFrame
Προστάτεψε τη σχέση σου για να αποφύγεις εντάσεις!Κάλεσε τώρα στο  14901Flash Animation και μίλησε άμεσα με τους έγκυρους και έμπειρους αστρολόγους του www.astrologos.gr!
 
 
      Ιχθύες
Τα σπασμένα κομμάτια – Αντώνης Ρέμος
 
Με την Αφροδίτη να βρίσκεται σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα τα όνειρα γίνονται πιο εφικτό να πραγματοποιηθούν και εσύ αυτή την φορά φίλε μου Ιχθύ απολαμβάνεις επικοινωνίες, συναντήσεις και λόγια τα οποία σου ζεσταίνουν την καρδιά! Όσο για τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο φέρνει ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα στη ζωή σου! 
★ Για να έχεις καθημερινά την αστρολογική πρόβλεψη του ζωδίου σου δωρεάν στο email σου κάνε κλικ εδώ!
"..Τα σπασμένα μας κομμάτια της καρδιάς Τα ξανακολλάω Κοίταξέ με πως μπορώ Απ’ το ελάχιστο που άφησες για μας Πάλι σ’ αγαπάω Πόσο αχ πόσο σ’ αγαπώ Δεν κολλάει πια όταν σπάσει λες το γυαλί Δεν κολλάει πια ουτ’ ο γκρεμός ούτε η φυγή Μα όποιος αγαπά δεν έχει άλλη επιλογή Τα συντρίμμια σου εγώ τα ενώνω για ζωή Τα σπασμένα μας κομμάτια της καρδιάς Τα ξανακολλάω Κοίτα με μπορώ Απ’ το ελάχιστο που άφησες για μας Πάλι σ’ αγαπάω.."IFrame
Θα ζήσεις τον έρωτα όπως τον ονειρεύεσαι;Κάλεσε τώρα στο  14901Flash Animationκαι μίλησε άμεσα με τους έγκυρους και έμπειρους αστρολόγους του www.astrologos.gr!