Share This!

Τα ζώδια, οι προβλέψεις και ένα τραγούδι για την εβδομάδα 17 ως 23.7.2017 με τον Άρη στον Λέοντα!

Τα ζώδια, το τραγούδι τους και οι αστρολογικές όψεις της εβδομάδας!

 
Γεμάτη αλλαγές είναι αυτή η εβδομάδα, με το ζώδιο του Λέοντα να έχει την τιμητική του μιας και ο Άρης περνά σε αυτό το ζώδιο όπου ήδη βρίσκεται ο Ερμής, ενώ και η Νέα Σελήνη του μήνα σχηματίζεται σε αυτό το ζώδιο! Θα έχουμε έτσι όλα τα ζώδια την ευκαιρία να κάνουμε νέα ξεκινήματα, πολλά από αυτά θα είναι μέσα στην κόντρα και στην ένταση, σίγουρα όμως θα προσφέρουν μοναδικές συγκινήσεις.

 

Ας δούμε αναλυτικά τις πλανητικές κινήσεις των ημερών και πως αυτές μας επηρεάζουν!
 
Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα: Άστατος Έρωτας!
 
Στις 17 Ιουλίου η Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων θα βρεθεί σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, δημιουργώντας την τάση για αποπλάνηση, απιστία και μπέρδεμα στα αισθηματικά! Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου ανήκετε στα ζώδια που πρέπει να αποφύγετε τις εξιδανικεύσεις και τις απιστίες.
 Διάβασε πως σε επηρεάζουν οι σημερινές αλλά και οι πλανητικές όψεις των επόμενων 5 ημερών στο  Προσωπικό Ωροσκόπιο.
 
Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Ουρανό: Εκρηκτικές εντάσεις!
 
Στις 18 Ιουλίου δεν θα λείψουν τα καβγαδάκια και οι κόντρες αφού ο Άρης από τον Καρκίνο θα βρεθεί σε τετράγωνο με τον Ουρανό! Η μέρα θα είναι γεμάτη από ανασφάλειες που θα εκδηλωθούν με έντονο τρόπο! Τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) του 3ου δεκαημέρου, θα πρέπει να μετριάσουν την παρορμητικότητά τους!
 Ανησυχείς για το τετράγωνο  Άρη-Ουρανού; Νέες χαμηλές χρεώσεις για να έχεις με κάθε λεπτομέρεια την απάντηση σε ότι σε απασχολεί! Κάλεσε τώρα στο 875 875  8801 με χρέωση 0,75/1'!
 
Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Δία: Τυχερές ερωτικές στιγμές!
 
Στις 18 Ιουλίου η Αφροδίτη θα βρεθεί σε τρίγωνο με τον Δία σκορπίζοντας χαμόγελα χαράς και ευτυχίας στα ζώδια του Αέρα  (ΔίδυμοιΖυγοί και Υδροχόοικαι στα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες και Τοξότες του 2ου δεκαημέρου! Είμαστε έτοιμοι να ζήσουμε λοιπόν μία μέρα που η τύχη θα βοηθήσει πραγματικά ώστε να έχουμε θετικές ερωτικές εξελίξεις!
 
Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Κρόνο: Σταθερές αποφάσεις!
 
Ο Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Κρόνο από τον Τοξότη στις 19 του μήνα και η σκέψη επικεντρώνεται στη λύση, ενώ προκύπτουν και σταθερές επαφές, συμφωνίες γνωριμίες που έχουν μέλλον και καλή προοπτική! Τα ζώδια που θα ευνοηθούν είναι οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου!
 
Ο Άρης στο Λέοντα: Οι δυνάμεις αναπτερώνονται!
 
Ο Άρης περνά στις 20 του μήνα στο ζώδιο του Λέοντα και αποκτάμε και πάλι τον δυναμισμό, το τσαγανό και την πίστη στον εαυτό μας και στις δυνατότητες μας. Οι Ταύροι Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι θα έχουν σημαντικές αλλαγές και εξελίξεις στη ζωή τους!
Ζήτησε την πρόβλεψή σου με ένα SMS και κόστος μόνο 1,24eΣτείλε ΛΙΝΑ (κενό) την ημερομηνία γέννησής σου και το θέμα που σε απασχολεί στο 54991 και θα έχεις μια έγκυρη, άμεση και οικονομική απάντηση!
 

Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ουρανό: Οι ανατροπές συνεχίζονται!

 
Στις 21 Ιουλίου ο Ήλιος με τον Ουρανό βρίσκονται σε τετράγωνο και οι ανατροπές συνεχίζονται για τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι)του 3ου δεκαημέρου! Η ανάγκη για αποδέσμευση και ελευθερία θα είναι κυρίαρχη!
 
Νέα Σελήνη στο Λέοντα: Διεκδικώντας αυτό που μου αξίζει!
 
Στις 23 του μήνα έχουμε μία νέα Σελήνη η οποία πραγματοποιείται αυτή τη φορά από το ζώδιο του Λέοντα και συγκεκριμένα στην μηδενική μοίρα! το νέο αυτό φεγγάρι φέρνει αναβρασμό, εντάσεις και ξεκαθαρίσματα που σκορπίζουν την πολεμική διάθεση! Τα ζώδια που επηρεάζονται είναι οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου και οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου!

Μην ξεχνάς! Οι αστρολόγοι, συνεργάτες του astrologos.gr, είναι πάντα διαθέσιμοι για την δική σου τηλεφωνική πρόβλεψη στο 14901. Τώρα έχεις τη δυνατότητα να μιλήσεις με τους καταξιωμένους αστρολόγους μας ως και 30% φθηνότερα με την προπληρωμένη κάρτα ομιλίας! Για περισσότερες πληροφορίες πάτησε εδώ

       Το τραγούδι της εβδομάδας για κάθε ζώδιο! 
 
       Κριός  

 

Πριγκηπέσα – Σωκράτης Μάλαμας
 
Άλλα θέλεις άλλα κάνεις και άλλα εννοείς με αποτέλεσμα να δημιουργούνται διαφωνίες και συγκρούσεις που δεν σε συμφέρουν απόλυτα! Ωστόσο με μία νέα σελήνη στο Λέοντα αλλά και με ένα τρίγωνο Αφροδίτης–Δία δεν σε φοβάμαι έρχονται θετικά ανοίγματα κα μεγάλες εκπλήξεις στα ερωτικά! 
Για να έχεις καθημερινά την αστρολογική πρόβλεψη του ζωδίου σου δωρεάν στο email σου κάνε κλικ  εδώ!
Άλλα θέλω κι άλλα κάνω πώς να σου το πω έλεγα περνούν τα χρόνια θα συμμορφωθώ. Μα είναι δώρο άδωρο ν’ αλλάξεις χαρακτήρα τζάμπα κρατάς λογαριασμό τζάμπα σωστός με το στανιό. Έξω φυσάει αέρας κι όμως μέσα μου μέσα σ’ αυτό το σπίτι πριγκηπέσα μου, το φως σου και το φως χορεύουν γύρω μας απίστευτος ο κόσμος κι ο χαρακτήρας μας.
Με τον Άρη να περνά στον Λέοντα τα ερωτικά σου παίρνουν φωτιά αλλά οι εντάσεις δεν λείπουν.... Κάλεσε τώρα στο  14901Flash Animation μίλησε άμεσα με τους έγκυρους και έμπειρους αστρολόγους του www.astrologos.gr και πάρε την προσωπική σου πρόβλεψη!!
       
   
     Ταύρος
Ερωτευμένος – Νίκος Βέρτης
 
Μία νέα Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα έρχεται για να σου δώσει το κίνητρο να αλλάξεις την κατάσταση της προσωπικής σου ζωής και να βάλεις πλώρη για νέα πλάνα... Αναθερμαίνεις το κλίμα σε μία σχέση σου ή τουλάχιστον έχεις αρχίσει και βλέπεις πιο σοβαρά το μέλλον και την προοπτική ενός δεσμού! 
Για να έχεις καθημερινά την αστρολογική πρόβλεψη του ζωδίου σου δωρεάν στο email σου κάνε κλικ εδώ!
Ερωτευμένος μα δεν ξέρω που θα βγει δεν έχω απάντηση δεν ξέρω το γ ιατί..Ερωτευμένος είμαι και όταν σε κοιτώ θέλω στα μάτια σου για πάντα να χαθώ..Θέλω αμζί σου να ζω την κάθε μου στιγμή.. Αυτό που νιώθω να μην τελειώσει μην χαθεί.."
Με τον Ερμή στον Λέοντα μπορεί  κάποιο πρόσωπο να σε απογοητεύσει πολύ..Θα είναι προσωρινό;Κάλεσε τώρα στο  14901Flash Animation και μίλησε άμεσα με τους έγκυρους και έμπειρους αστρολόγους του www.astrologos.gr!
     
 
 
     Δίδυμοι
IFrame
Κι όλο πετάω - Γλυκερία
 
Η Αφροδίτη συνεχίζει να κινείται στο δικό σου ζώδιο αυτή την εβδομάδα όμως πραγματοποιεί τετράγωνο με τον Ποσειδώνα... Πρόσεξε τις επιλογές σου και μην εξιδανικεύεις ανθρώπους και καταστάσεις γιατί... θα την πατήσεις! Από την άλλη πλευρά το τρίγωνο που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Δία θα σου δώσει τον αέρα για να περάσεις καλά και για να έχεις μία πολύ τυχερή στιγμή που θα σταθεί η ευκαιρία σου για αυτό το καλοκαίρι!  
Για να έχεις καθημερινά την αστρολογική πρόβλεψη του ζωδίου σου δωρεάν στο email σου κάνε κλικ εδώ!
Κι όλο πετάω, πετάω, πετάω, στα σύννεφα μπαίνω, σ’ αναζητάω. Κι όλο πετάω, πετάω, πετάω, ουράνιο τόξο στα χέρια κρατάω. Τον έρωτά σου τραγουδάω, πετάω, πετάω, πετάω. Σε φεγγάρια κόκκινα, σε άστρα μακρινά, ταξίδια μαγικά μες στα μάτια σου... μες στο πρώτο φίλημα και τις μουσικές, ζωγράφισα ένα όνειρο και χάθηκα στο φως του σαν άνεμος.
IFrameΗ Αφροδίτη στο ζώδιο σου και φέρνει πολλές νέες γνωριμίες!Θα έχουν διάρκεια; Κάλεσε τώρα στο  14901Flash Animation και μίλησε άμεσα με τους έγκυρους και έμπειρους αστρολόγους του www.astrologos.gr!
 
 
  ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Διάλεξε την τύχη μου – Γιάννης Πάριος
 
Συνιστώ ψυχραιμία αυτή την εβδομάδα, αφενός μεν γιατί κάποιες καταστάσεις θα σου θυμίζουν παρελθόν, αφετέρου, θα είσαι στα όρια να ξεσπάσεις και να πεις τα πράγματα με το όνομά τους! Η εβδομάδα έχει καβγά, ένταση και ξεκαθαρίσματα... ίσως είναι η ώρα να αφήσεις πίσω σου το χτες. 
Για να έχεις καθημερινά την αστρολογική πρόβλεψη του ζωδίου σου δωρεάν στο email σου κάνε κλικ εδώ!
Διάλεξες την τύχη μου την τύχη σου να κάνεις, πήρες τα φτερά μου ν’ απογειωθείς. Κι όταν τα κατάφερες κι είδες ότι φτάνεις, είπες πως κουράστηκες κι άλλο δεν μπορείς. Μα δεν υπολόγισες πως η δύναμή σου είναι η αγάπη μου κι είναι δανεική, όπως η αγάπη σου, όπως το φιλί σου που μια γεύση μ’ άφησε στο στόμα μου πικρή..."
Συγκρατήσου και πρόσεξε καλά τις κινήσεις σου για να μην το μετανιώσεις μετά..!Κάλεσε τώρα στο  14901Flash Animation και μίλησε άμεσα με τους έγκυρους και έμπειρους αστρολόγους του www.astrologos.gr!
         
     
        Λέων
Θα κάνω ότι μου αρέσει – Πίτσα Παπαδοπούλου
 
Τα γενέθλιά σου ξεκινούν το Σαββατοκύριακο μπαίνει ο Ήλιος αλλά και ο Άρης στο ζώδιο σου και βρίσκεις και πάλι τον δυναμισμό και την αποφασιστικότητα σου! Παράλληλα θα έχεις σημαντικές κατακτήσεις και θα κάνεις νέα ξεκινήματα! Η Νέα Σελήνη από το ζώδιο σου , φουντώνει την επιθυμία σου για αλλαγή!  
Για να έχεις καθημερινά την αστρολογική πρόβλεψη του ζωδίου σου δωρεάν στο email σου κάνε κλικ εδώ! 
Θα κάνω ότι μου αρέσει τελικά. Θα κάνω ότι κατεβάσει το μυαλό μου. Και δε θ’ ακούω αυτά που τάχα φιλικά, με συμβουλεύουν συνεχώς για το καλό μου. Δε θ’ ακούω πια κανένα, και περισσότερο εσένα, πού `χεις κάνει τη ζωή μου συμφορά. Και θα κάνω το δικό μου, μόνο για τον εαυτό μου. Για τις πράξεις μου δε δίνω αναφορά, θα κάνω ότι μου αρέσει τελικά..."
Με τον Άρη και την Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου μπορείς να καταφέρεις πολλά! Κάλεσε τώρα στο  14901Flash Animation και μίλησε άμεσα με τους έγκυρους και έμπειρους αστρολόγους του www.astrologos.gr!
 
 
Παρθένος
Όνειρα – Γιώργος Μαζωνάκης
 
Ωραία είναι τα όνειρα αλλά για να γίνουν πραγματικότητα θα πρέπει να πάρεις αποφάσεις και θα πρέπει να αποφύγεις να γίνεσαι έρμαιο των καταστάσεων και των συναισθημάτων σου! Αυτή την εβδομάδα ωραιοποιείς λίγο κάποιες καταστάσεις στα αισθηματικά σου και αυτό είναι που θα σε απογοητεύσει στην πορεία σου! 
★ Για να έχεις καθημερινά την αστρολογική πρόβλεψη του ζωδίου σου δωρεάν στο email σου κάνε κλικ εδώ!
Όνειρα, περισσότερα όνειρα, περισσότερη τρέλα λογική δεν υπάρχει καμιά σ’ αυτήν τη ζωή όνειρα, περισσότερα όνειρα, η καρδιά πηγαιν’ έλα κάποια μέρα τον δρόμο, που ξέρεις, μπορεί να τον βρει όνειρα, μεγάλα όνειρα από το τίποτα στο πουθενά όνειρα, κρυφά κι απόμερα γιατί δεν βγήκανε αληθινά.."
Με την Νέα Σελήνη στον 12 οίκο σου μην βιαστείς να εμπιστευτείς....Κάλεσε τώρα στο  14901Flash Animation και μίλησε άμεσα με τους έγκυρους και έμπειρους αστρολόγους του www.astrologos.gr!
     
     
         
      Ζυγός
IFrame
Άλλη μία ευκαιρία –Παντελής Παντελίδης
 
Ήλιος και Άρης βρίσκονται αυτή την εβδομάδα σε τετράγωνο με τον Ουρανό κλονίζοντας τα σταθερά θεμέλια μίας σχέσης σου και βγάζοντας στην επιφάνεια παράπονα, καβγάδες και εντάσεις! Ωστόσο ένα ευεργετικό τρίγωνο ανάμεσα στη Αφροδίτη και στον Δία έρχεται για να σε βοηθήσει να βρεις διέξοδο και να δεις τα πράγματα από μία νέα οπτική γωνία. 
★ Για να έχεις καθημερινά την αστρολογική πρόβλεψη του ζωδίου σου δωρεάν στο email σου κάνε κλικ εδώ!
Σαν σπασμένο παιχνίδι, και να με παίξεις περιμένω αν θες μπορείς, και να γελάσεις που κυλιέμαι μπρος τα πόδια σου, μεθυσμένο συντρίμι, και σαν αγρίμι να χιμήξεις προσπαθείς, στα αισθήματά μου που ‘πες το ποτό πως γέννησε...
Προστάτευσε τις σχέσεις σου γαιτί κινδυνεύουν..Κάλεσε τώρα στο  14901Flash Animationκαι μίλησε άμεσα με τους έγκυρους και έμπειρους αστρολόγους του www.astrologos.gr!
 
 
Σκορπιός
Αν αγαπάς αληθινά –Στέλιος Ρόκκος
 
Μεγάλοι στόχοι και προσδοκίες έρχονται για να σε γεμίσουν με ανυπομονησία αλλά και για επιθυμία για αλλαγή! Ήλιος και Άρης περνούν στο ζώδιο του Λέοντα και εσύ παθιάζεσαι μέχρι εκεί που δεν παίρνει προκειμένου να κυνηγήσεις και να κατακτήσεις μεγάλες επιθυμίες και στόχους στα αισθηματικά σου! Ίσως αρχίζεις και βλέπεις πιο σοβαρά το μέλλον και την προοπτική ενός δεσμού! 
Για να έχεις καθημερινά την αστρολογική πρόβλεψη του ζωδίου σου δωρεάν στο email σου κάνε κλικ εδώ!
"..Αν αγαπάς αληθινά φεύγεις ταξίδια μακρινά και το κορμί σου να γυρίσεις περιμένει Έτσι αγαπάω εγώ έτσι αγαπώ τίποτα για μένα για μένα δεν κρατώ Έτσι αγαπάω εγώ έτσι αγαπώ όλα εγώ τα δίνω για κείνη που αγαπώ.."IFrame
Με τον Ερμή να βρίσκεται στον Λέοντα δεν θα είσαι και ο καλύτερος συνομιλητής στα επαγγελματικά σου! Όμως ποιο θα είναι το αποτέλεσμα; Κάλεσε τώρα στο  14901Flash Animation και μίλησε άμεσα με τους έγκυρους και έμπειρους αστρολόγους του www.astrologos.gr 
       
       
      Τοξότης
Που και που  – Γιάννα Τερζή
 
Λίγο παραπλανητικός θα είναι ο τρόπος που θα αντιδράς στην προσωπική σου ζωή αυτή την εβδομάδα φίλε μου Τοξότη και θεωρώ ότι άθελά σου, εκεί που δεν θα το καταλαβαίνεις θα παρασύρεσαι σε λάθη και σε επιπολαιότητες! Μην πάρεις τελικές αποφάσεις για την πορεία μίας παρελθοντικής σχέσης και... έχε υπόψη σου ότι κάτι πολύ όμορφο έρχεται στον ορίζοντα για σένα, αλλά... αφορά μία νέα σχέση! 
Για να έχεις καθημερινά την αστρολογική πρόβλεψη του ζωδίου σου δωρεάν στο email σου κάνε κλικ εδώ!
Που και που με θυμάσαι την πόρτα χτυπάς χαράματα Που και που μ’ αγαπάς μα έχεις μιαν άλλη στο νου Που και που με θυμάσαι και τάχα σε πιάνουν κλάματα Τώρα πια θα κοιμάμαι τις νύχτες κι εγώ κάπου αλλού Μη βάζεις ασπίδα το ψέμα σ’ αυτά που δειλιάζεις να πεις τα λέει με στόμφο το βλέμμα θα προδοθείς
Με την Αφροδίτη απέναντί σου τα ερωτικά σου ανανεώνονται! Θα είναι όμως με το ίδιο πρόσωπο ;Τι άλεσε τώρα στο  14901Flash Animationκαι μίλησε άμεσα με τους έγκυρους και έμπειρους αστρολόγους του www.astrologos.gr!
 
 
Αιγόκερως
Κόπηκα στα δυο – Νίκος Μακρόπουλος
 
Αλλάζουν τα πλάνα σου , οι στόχοι σου και όλα όσα θέλεις να κάνεις για την πορεία σου αυτή την εβδομάδα φίλε μου Αιγόκερε... Ο Ήλιος και ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου βρίσκεται τετράγωνο με τον Ουρανό και δεν υπάρχει η σταθερότητα που θα θελες... Αυτό είναι κάτι που σε θυμώνει και σε οδηγεί σε παρορμητικές αποφάσεις και λόγια...
Για να έχεις καθημερινά την αστρολογική πρόβλεψη του ζωδίου σου δωρεάν στο email σου κάνε κλικ εδώ!IFrame
"..Κι αν έχω σβήσει όλα τα σημάδια, κι αν δεν υπάρχεις στη ψυχή μου πουθενά, ξέρω κατά βάθος κάπου με πονά. Ότι είμαι μόνος μου, και με λειώνει ο πόνος μου, έρημος ο δρόμος μου, άδειος και εγώ. Τίποτα δεν έσβησε, τίποτα δε γέμισε τα κενά που άφησες. Κόπηκα στα δυο..."
Το τετράγωνο Άρη-Ουρανού επηρεάζει άμεσα την συμπεριφορά σου δυσκολεύοντας την συναισθηματική σου ζωή..Κάλεσε τώρα στο  14901Flash Animation και μίλησε άμεσα με τους έγκυρους και έμπειρους αστρολόγους του www.astrologos.gr!
  
 
 
    Υδροχόος
Γιατί χωρίς εσένα - Βαλάντης
 
Μία νέα αρχή στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων γίνεται από αυτή την εβδομάδα όπου Ήλιος και Άρης κάνουν την είσοδό τους στο ζώδιο του Λέοντα! Εσύ αυτή την περίοδο θα βιάζεσαι πολύ να φέρεις τα πράγματα στο σημείο που θέλεις και ίσως γίνεις και λίγο πιο εριστικός και εγωπαθής απ΄ ότι θα έπρεπε! Ωστόσο ο ερωτισμός σου θα είναι διάχυτος ενώ δεν θα λείψουν και οι σημαντικές ερωτικές ευκαιρίες.
Για να έχεις καθημερινά την αστρολογική πρόβλεψη του ζωδίου σου δωρεάν στο email σου κάνε κλικ εδώ!
"..Τελειωμένα παρά κάτι ήτανε τα αισθήματα μου και έλεγα απ’ την αγάπη να παραιτηθώ. Τόσα όνειρα χαμένα μες τα μάτια σου τα βρήκα, όλα έγινες για μένα, κράτα με να ζω.. Γιατί χωρίς εσένα δεν μπορώ μια μέρα τη ζωή μου να σκεφτώ, γιατί χωρίς εσένα πες μου πως να τραγουδώ.. γιατί χωρίς εσένα δεν μπορώ μια μέρα τη ζωή μου να σκεφτώ, γιατί χωρίς εσένα δε θα υπάρχω ούτε εγώ.."IFrame
Mε την Νέα Σελήνη απέναντί σου μπορείς να κάνεις μια νέα αρχή αρκεί να κάνεις προσεκτικά βήματα.. Κάλεσε τώρα στο  14901Flash Animation και μίλησε άμεσα με τους έγκυρους και έμπειρους αστρολόγους του www.astrologos.gr!
 
 
      Ιχθύες
Για χίλιους λόγους – Νίκος Οικονομόπουλος
 
Θολό είναι το τοπίο της αισθηματικής σου ζωής αυτή την εβδομάδα αφού επιμένεις σε καταστάσεις και σε ανθρώπους που δεν μπορούν να σου προσφέρουν αυτό που έχεις ανάγκη! Αυτό είναι κάτι κάτι που σε κάνει να αισθάνεσαι τις ημέρες αυτές το θύμα των καταστάσεων. .. Προσπάθησε να αλλάξεις σκέψεις και μην αυταπατάσαι! 
★ Για να έχεις καθημερινά την αστρολογική πρόβλεψη του ζωδίου σου δωρεάν στο email σου κάνε κλικ εδώ!
"Για χίλιους λόγους με ένα αστέρι θα το σκοτώσω δεν μπορεί το περσινό μας καλοκαίρι και ότι άλλο σε θυμίζει θα χει το τέλος που αξίζει κι ας καίγομαι να’ ρθείς Για χίλιους λόγους Για χίλιους λόγους σε έχω ξεχάσει και η ζωή σου από δω δε θα περάσει για χίλιους λόγους σε έχω ξέχασε μα μου χει λείψει το παραμύθι σου και τον ματιών σου η θλίψη.."IFrame
Θέλεις να ζήσεις τον έρωτα σε όλο του το μεγαλείο, αλλά διάλεξε τον σωστό παρτενέρ..Κάλεσε τώρα στο  14901Flash Animationκαι μίλησε άμεσα με τους έγκυρους και έμπειρους αστρολόγους του www.astrologos.gr!