Share This!

Τα ζώδια, οι προβλέψεις και ένα τραγούδι για την εβδομάδα 13 ως 19 Νοεμβρίου 2017

Τα ζώδια, το τραγούδι τους και η εβδομάδα της Νέας Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού!

 
Αρκετές και στην πλειοψηφία τους θετικές οι πλανητικές όψεις της εβδομάδας 13 ως 19 Νοεμβρίου 2017 που με βεβαιότητα φέρνουν εξελίξεις στα ερωτικά μας αρκεί να επωφεληθούμε από την τύχη των ημερών και να αποφύγουμε, όσο είναι δυνατό τις ίντριγκες, τις αντιθέσεις και τις συναισθηματικές δοκιμασίες.. 

 

Ας δούμε αναλυτικά τις πλανητικές κινήσεις των ημερών και πως αυτές μας επηρεάζουν!
 

Η σύνοδος Αφροδίτης- Δία στο Σκορπιό και τα τυχερά γεγονότα στον έρωτα!

 
Στις 13 Νοεμβρίου η Αφροδίτη και ο Δίας από τον Σκορπιό χαρίζουν τις πιο δυνατές, απολαυστικές και ερωτικές στιγμές αυτής της χρονιάς! Εύνοια, ευκαιρίες νέων γνωριμιών, μοιραία ερωτικά πάθη, έρχονται για να χρωματίσουν με πόθο και χαμόγελο τους Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες και τους Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους του 2ου δεκαημέρου.
 

Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και τα απατηλά λόγια

 
Στις 14 Νοεμβρίου ο Ερμής από το ζώδιο του Τοξότη βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων.  Η όψη αυτή θα προκαλέσει ψεματάκια, μπερδέματα, ανησυχίες και μία θολούρα στις συζητήσεις και στις σκέψεις! Τα ζώδια που επηρεάζονται είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου!
Τώρα μπορείς να έχεις την απάντηση σου σε ότι σε απασχολεί με ένα μόνο SMS και κόστος μόνο 1,24€! Στείλε ΛΙΝΑ (κενό) την ημερομηνία γέννησης σου και την ερώτησή σου στο 54991, για μια έγκυρη, άμεση και οικονομική απάντηση.
 

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με Ποσειδώνα: Το όνειρο γίνεται πραγματικότητα!

 
Τα ρομάντζα δίνουν και παίρνουν αυτή την εβδομάδα ιδιαίτερα στις 16 του μήνα που η Αφροδίτη βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα! Τρυφερές αποκαλύψεις, όνειρα, μεγάλα σχέδια για την πορεία της αισθηματικής ζωής! Τα ζώδια της Γης και του Νερού του δευτέρου δεκαημέρου είναι αυτά που ευνοούνται!
Για να έχεις καθημερινά την αστρολογική πρόβλεψη του ζωδίου σου δωρεάν στο email σου κάνε κλικ εδώ!
 

 Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Άρη: Αποφασιστικότητα και ερωτισμός!

 
Ο Ερμής από τον Τοξότη θα βρεθεί σε εξάγωνο με τον Άρη βοηθώντας σημαντικά την πρωτοβουλία, την δράση και την παρακίνηση για ερωτικές εξελίξεις! Τα ζώδια της Φωτιάς και τα ζώδια του Αέρα είναι αυτά που επηρεάζονται περισσότερο από αυτή την όψη, ιδίως του 2ου δεκαημέρου!
 

Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα: Χωρισμοί και πάθη!

 
Στο τέλος της εβδομάδας ο Άρης από το Ζυγό βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δημιουργώντας ένα σκηνικό γεμάτο ερωτικά πάθη, απιστίες, ίντριγκες, κόντρες αλλά και χωρισμούς! Τα ζώδια που θα δοκιμαστούν στις σχέσεις τους είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 2ου δεκαημέρου!
Μάθε πως το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα μπορεί να δυσκολέψει τα αισθηματικά σου σύμφωνα με τον αστρολογικό σου χάρτη! Κάλεσε τώρα στο 14901 και πάρε τις πιο έγκυρες συμβουλές από τους αστρολόγους- συνεργάτες μας! 
 
 
Το τραγούδι της εβδομάδας για κάθε ζώδιο

 

        ΚΡΙΟΣ
Φωτιά – Άννα Βίσση
 
Ο κυβερνήτης του ζωδίου σου ο Άρης βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα,  αυτή την εβδομάδα δε λείπουν οι ζήλιες και  οι άσχημες συμπεριφορές από μέρους σου. Προσπάθησε να καταπολεμήσεις τα αρνητικά σου ένστικτα και αφέσου στη στιγμή.
★ Νέες χαμηλές χρεώσεις για να έχεις με κάθε λεπτομέρεια την απάντηση σε ότι σε απασχολεί! Κάλεσε τώρα στο 875 875  8801 με χρέωση 0,75/1'!
Επικίνδυνο παιχνίδι  παίζουμε από καιρό είναι δύσκολοι οι όροι μα αντέχουμε κι οι δυο. Στο σκοινί σαν ακροβάτης προχωράς κι ακολουθώ κι άμα σπάσει κάποια νύχτα  θα βρεθούμε στο κενό. Φωτιά φωτιά  είναι ο έρωτας που ζούμε φωτιά φωτιά  έλα απόψε να καούμε…

   
      ΤΑΥΡΟΣ
Κράτα με – Στέλιος Λεγάκης
 
Το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας σου  επιφυλάσσει συντροφικότητα ζεστασιά ονειροπόληση και πολλή αγάπη. Είναι ιδανική στιγμή για να έρθεις πιο κοντά στο άτομο που επιθυμείς και να δέσεις ουσιαστικά τη σχέση σου μαζί του. Η Αφροδίτη από τον Σκορπιό σε σύνοδο με το Δία και σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα θα κάνουν τα αδύνατα να φανούν δυνατά.
★ Νέες χαμηλές χρεώσεις για να έχεις με κάθε λεπτομέρεια την απάντηση σε ότι σε απασχολεί! Κάλεσε τώρα στο 875 875  8801 με χρέωση 0,75/1'!
Κράτα με κοντά σου κράτα με ο τρόπος μου να γίνεις να σταθώ πάρε με μαζί σου ή άσε με στου έρωτα απόψε τον βυθό Κράτα με καρδιά μου κράτα με στης θάλασσας τα δίχτυα μην πνιγώ με μια ανάσα πάλι σώσε με για να ξανά πιάσω ουρανό. 
     
     
    ΔΙΔΥΜΟΙ
Φωτοβολίδα – Ορφέας Περίδης
 
Τα πάθη μου τα λάθη μου θα λες αυτή την εβδομάδα φίλε μου Δίδυμε. Δεν θα μπορείς εύκολα να αντισταθείς από έναν έρωτα ο οποίος ωστόσο για την ώρα είναι αρκετά μπερδεμένος. Είναι σκόπιμο ωστόσο να πάρεις τις κατάλληλες πρωτοβουλίες
Νέες χαμηλές χρεώσεις για να έχεις με κάθε λεπτομέρεια την απάντηση σε ότι σε απασχολεί! Κάλεσε τώρα στο 875 875  8801 με χρέωση 0,75/1'!
Μια φωτοβολίδα μες στη νύχτα σκάει κι η καρδιά μου σπάει μες στο φως σε είδα. Γίναν τα κομμάτια μια καινούργια γη μες στην αλλαγή βλέπω μ’ άλλα μάτια Γίναν τα κομμάτια μια καινούργια γη μες την αλλαγή βλέπω μ’ άλλα μάτια Όλα είναι ίδια αν δε τ’ αγαπάς όλα μένουν ίδια άμα δε τα πας Κι όλα αυτά που είναι γίνονται ξανά μέσα απ’ τη δικιά σου τη ματιά μέσα απ’ τη δικιά σου τη ματιά.  
  ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
 
Πόσες φορές θα σου το πω  - Στέλιος Ρόκκος
 
Η Αφροδίτη από το Σκορπιό έχει βάλει γινάτι να σε αποκαταστήσει φίλε μου καρκίνε. Οι θετικές της όψεις με το Δία και τον Ποσειδώνα δηλώνουν ότι τα όνειρα μπορούν να επιτευχθούν. Ωστόσο επειδή αυτές τις μέρες έχουμε και τον Άρη να βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα προσπάθησε να μη χάσεις τη μπάλα από λάθος χειρισμούς δικούς σου
Νέες χαμηλές χρεώσεις για να έχεις με κάθε λεπτομέρεια την απάντηση σε ότι σε απασχολεί! Κάλεσε τώρα στο 875 875  8801 με χρέωση 0,75/1'!
Την πόρτα κοιτάς κάτι ζητάς πάλι μονάχη σου έχεις μείνει κάτι δεν πάει κάτι πονάει κάτι σε λιώνει και σε πνίγει Έρχονται στιγμές που δε μπορείς θες να βγεις στους δρόμους να ουρλιάξεις έρχονται στιγμές που απορείς τ' όνομά μου θέλεις πάλι να φωνάξεις Πόσες φορές θα σου το πω πόσες φορές θα στο φωνάξω εσύ είσαι ό,τι αγαπώ και το λιμάνι που θ' αράξω.. 
     
          ΛΕΩΝ
Μία πίκρα - Γλυκερία
 
Νιώθεις περισσότερη ασφάλεια σταθερότητα και σιγουριά για την πορεία της αισθηματικής σου ζωής φίλε μου Λέοντά. Προσπάθησε μονάχα να μην είσαι τόσο επιβλητικός και επίμονος ίσως κάποιες στιγμές σε ζητήματα τα οποία ακόμα πικραίνουν την καρδιά σου
Νέες χαμηλές χρεώσεις για να έχεις με κάθε λεπτομέρεια την απάντηση σε ότι σε απασχολεί! Κάλεσε τώρα στο 875 875  8801 με χρέωση 0,75/1'!
Μία πίκρα κεντημένη στην καρδιά μου, δεν σε βρήκα, σ' έκλεψαν απ' τα όνειρά μου και μεθάω, σε ζητάω στου πελάγου την ηχώ σ' αγαπώ. Μία πίκρα κεντημένη στην καρδιά μου, δε σε βρήκα, σ' έκλεψαν απ' τα όνειρά μου και μεθάω, σε ζητάω στου πελάγου την ηχώ σ' αγαπώ. 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
Να μ’αγαπάς – Παύλος Σιδηρόπουλος
 
Πλέεις  σε πελάγη ευτυχίας αυτή την εβδομάδα φίλε μου παρθένε. Συντροφικότητα , ζεστασιά, αναθέρμανση ή  ακόμα και μια επανασύνδεση είναι μέσα στα πλάνα αυτής της εβδομάδας. Ωστόσο επειδή ο Ερμής βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα καλό είναι για την ώρα να μην πάρεις καθοριστικές αποφάσεις αλλά και να μη βγάλεις βιαστικά συμπεράσματα. Ο ενθουσιασμός σου μπορεί να σε παρασύρει σε λανθασμένες κρίσεις
Νέες χαμηλές χρεώσεις για να έχεις με κάθε λεπτομέρεια την απάντηση σε ότι σε απασχολεί! Κάλεσε τώρα στο 875 875  8801 με χρέωση 0,75/1'!
Σου γράφω πάλι από ανάγκη  η ώρα πέντε το πρωί  το μόνο πράγμα που `χει μείνει  όρθιο στον κόσμο είσαι εσύ  Τι να τις κάνω τις τιμές τους  τα λόγια τα θεατρικά  μες στην οθόνη του μυαλού μου  χάρτινα είδωλα νεκρά  Να μ’ αγαπάς όσο μπορείς να μ’ αγαπάς. 
       ΖΥΓΟΣ
Προκαλείς – Μιχάλης Ρακιντζής
 
;Exει κινδύνους η  νέα εβδομάδα αφού υπάρχει ένα δυσμενές τετράγωνο ανάμεσα στον Άρη και τον Πλούτωνα που κάνει πολύ δύσκολη την εξέλιξη και την προοπτική της αισθηματικής σου ζωής. Η παρορμητικότητα σου μπορεί να σε οδηγήσει σε ρήξεις ακόμα και σε ένα χωρισμό. Φαίνεται το ποτήρι ξεχειλίζει και εσύ πλέον δεν μπορείς να συγκρατηθείς αλλά θέλεις να ξεσπάσεις
Νέες χαμηλές χρεώσεις για να έχεις με κάθε λεπτομέρεια την απάντηση σε ότι σε απασχολεί! Κάλεσε τώρα στο 875 875  8801 με χρέωση 0,75/1'!
Τη μία στιγμή είσαι τολμηρή Και την άλλη δώσε θάρρος στο χωριάτη, μου `χες πει Σου φέρομαι τυπικά Και συ μπροστά μου ντύνεσαι κι αλλάζεις επιδεικτικά. Προκαλείς, σου το λέω, προκαλείς Κι από φίλο αν στριμωχτείς σε καμιά γωνιά, μην εκπλαγείς Γιατί ανοιχτά με προκαλείς; πες αυτό που θες να πεις Φτάνει πια! Μην προσπαθείς να μου κρυφτείς! 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με στέλνεις – Πυξ Λαξ
 
Είσαι το πιο τυχερό ζώδιο στα αισθηματικά του για αυτή την εβδομάδα. Η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιό σου και βρίσκεται σε σύνοδο με τον Δία και σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα έτσι λοιπόν οι όμορφες εξελίξεις είναι βέβαιες  και δεδομένες κατά τη διάρκεια των ημερών. Βάλε χρώμα ρομαντισμό,  συναίσθημα και ζεστασιά στην αισθηματική σου ζωή και θα ζήσεις τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της χρονιάς
Νέες χαμηλές χρεώσεις για να έχεις με κάθε λεπτομέρεια την απάντηση σε ότι σε απασχολεί! Κάλεσε τώρα στο 875 875  8801 με χρέωση 0,75/1'!
Όπως ανοίγει ο ουρανός μπροστά σου και πλημμυρίζει με φως τα όνειρα σου μια ανεξήγητη κραυγή κι ένα σου δάκρυ λύσε κι εσύ το γρίφο της αγάπης  Με γράμματα ευχές κι αφιερώσεις  στοίχημα έβαζα πως δε θα με προδώσεις Με στέλνεις, με στέλνεις με παρασέρνεις Με στέλνεις, με στέλνεις στο πουθενά. 
  
 
      ΤΟΞΟΤΗΣ
Σύννεφα του γιαλού – Γιάννης Χαρούλης
 
Αλλά θες αλλά κανείς και άλλα εννοείς φίλε μου Τοξότη. Η εβδομάδα σε μπερδεύει σε λανθασμένες κινήσεις και σε λόγια τα οποία μπορούν να παρεξηγηθούν πάρα πολύ εύκολα. Ο Ερμής κινείται στο ζώδιό σου αλλά είναι σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Άθελά σου λοιπόν θα πεις λόγια τα οποία στη πραγματικότητα δεν θα τα εννοείς
Νέες χαμηλές χρεώσεις για να έχεις με κάθε λεπτομέρεια την απάντηση σε ότι σε απασχολεί! Κάλεσε τώρα στο 875 875  8801 με χρέωση 0,75/1'!
Τη θλίψη απ' τα μάτια μου να πάρεις και να τη ρίξεις στου πελάγου το βυθό κι αν τύχει μες σ' ανέμους να χαθώ μη μ' αρνηθείς, μη μ' αποπάρεις. Το πιο ακριβό σου χάδι να μου δώσεις κι αν η λαχτάρα σου κουρσέψει το κορμί αιτία, πρόφαση να γίνει κι αφορμή ποτέ μη μ' αρνηθείς, μη με προδώσεις. Σύννεφα του γιαλού θε ν'αρματώσω θα'μαι στο πλάι σου και ας ματώσω Σύννεφα του γιαλού θε ν'αρματώσω θα'μαι στο πλάι σου και ας ματώσω θα' μαι στο πλάι σου.....
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ  
Μία εβδομάδα γεμάτη ένταση ξεκινάει για σένα αγαπητέ μου Αιγόκερε. Αν είσαι ήδη σε μία σχέση θα χρειαστεί να ηρεμήσεις και να αφήσεις λιγάκι το χρόνο να σου δείξει τι είναι αυτό το οποίο πρέπει να γίνει. Το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα θα φέρει δυναμικά ξεκαθαρίσματα στην προσωπική σου ζωή. Απέφυγε τις σκανδαλώδεις σχέσεις. Νέες γνωριμίες έρχονται για σένα που 'σαι ελεύθερος ωστόσο δεν προδιαθέτουν τη σταθερότητα στο χρόνο.
Νέες χαμηλές χρεώσεις για να έχεις με κάθε λεπτομέρεια την απάντηση σε ότι σε απασχολεί! Κάλεσε τώρα στο 875 875  8801 με χρέωση 0,75/1'!
Κρύβω λίγη αλητεία βαθιά μες στη καρδιά Να βάζω τιμωρία κορμιά αμαρτωλά… Κρύβω λίγη αλητεία κι αγάπη στα φιλιά Να γράφω ιστορία σε χείλη δανεικά… Μία ζημιά δεν με τρομάζει να μου κόψει τα φτερά Δες σ’απαρνήθηκα κι αν με ρωτούσες θα το έκανα ξανά… 
 
   ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Άργησες πολύ – Γιώργος Σαμπάνης
 
Οι απαιτήσεις σου για το μέλλον της αισθηματικής σου ζωής αυξάνονται και θέλεις να δεις λίγο πιο σοβαρά την προοπτική μιας σχέσης. Για την ώρα όμως Δεδομένα της αισθηματικής  ζωής σου προκαλούν ανασφάλεια αστάθεια και αβεβαιότητα
Νέες χαμηλές χρεώσεις για να έχεις με κάθε λεπτομέρεια την απάντηση σε ότι σε απασχολεί! Κάλεσε τώρα στο 875 875  8801 με χρέωση 0,75/1'!
Πάντα μια ζωή, κόντρα στη λογική τέλεια φυλακή, όσοι μ” αγαπούσαν . Πού ήσουν εσύ, τόσα χρόνια εσύ κι έγινα πληγή, με όσα μ” ακουμπούσαν. Μέσα σε χιόνια και βροχές πόσο μεγάλωσα για δες και πόσο πάγωσα στο χθες που δεν πιστεύω στις φωτιές. Άργησες πολύ, δεν έχω ψυχή δεν είμαι παιδί πια, μόνο μοιάζω… 
    
     
       ΙΧΘΥΕΣ
Μόνο μαζί σου – Ηλίας Βρεττός
 
Αυτή την  εβδομάδα κάνεις όνειρα σχέδια και πετάς στο ροζ συννεφάκι σου και φαίνεται ότι το απολαμβάνεις. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο σου σε κάνουν να ονειροπολείς και να απολαμβάνεις στο συναίσθημα το βιώνεις αυτή τη στιγμή. Ίσως όμως κάποια ψεματάκια θα αποκαλυφθούν και αυτά θα είναι  Πληροφορίες που εσύ θα έχεις αποκρύψει
Νέες χαμηλές χρεώσεις για να έχεις με κάθε λεπτομέρεια την απάντηση σε ότι σε απασχολεί! Κάλεσε τώρα στο 875 875  8801 με χρέωση 0,75/1'!
Μόνο μαζί σου μπορώ να ονειρεύομαι,  να σε παιδεύω με αγάπη να παιδεύομαι,  μέσα απ’ τα μάτια σου τον κόσμο αλλιώς να βλέπω,  ζωή δεν έχω εγώ ζωή μου αν δε σε έχω. Μόνο μαζί σου μπορώ να ονειρεύομαι,  τρέλα η αγάπη και μαζί να δραπετεύουμε,  γλυκά ο ύπνος να σε παίρνει αγκαλιά μου,  μόνο μαζί σου ονειρεύομαι καρδιά μου. Κι όταν το δάκρυ μου το γέλιο σου σκεπάσει, μες τα αδιέξοδα στενά μου μονοπάτια,  κάνε στην άκρη ο καημός να προσπεράσει. Είναι οι καλύτεροι και το αποδεικνύουν κάθε μέρα!