Share This!

Τα Ταρώ προβλέπουν για τον Οκτώβριο 2017! Προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την κα Ελένη

Προβλέψεις Οκτωβρίου 2017 για όλα τα ζώδιαβάσει της κάρτας Ταρώ που τους αντιστοιχεί!

 
Ο μήνας Οκτώβριος μπαίνει με την αντίθεση Δία - Ουρανού. Αλλαγές απρόσμενες είτε θετικές είτε αρνητικές θα έρθουν να αλλάξουν το ήδη ταραγμένο τοπίο της Ελλάδας αλλά και του κόσμου.
Η πορεία της Αφροδίτης - Άρη σε συνδυασμό με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα φέρει ευνοϊκές προοπτικές για την οικονομία αλλά και για τις συναλλαγές. Μια άνοδος χρηματιστηρίου είναι πολύ πιθανή τις μέρες του Οκτωβρίου.
 
Κάρτα Ταρώ για το μήνα Οκτώβριο «Η Δύναμη»

 

Γύρω στις 8 Οκτωβρίου έχουμε τη δυσαρμονική όψη Αφροδίτης-Κρόνου, που φέρνει αναστάτωση σε μάζες ανθρώπων αλλά και μετακινήσεις πληθυσμών.
Η όψη τετραγώνου Άρη - Κρόνου στις 10 του μήνα φέρνει ατυχήματα στους δρόμους. Θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί.
 
Η Πανσέληνος στον Κριό στις 5/10 δίνει μια νότα αισιοδοξίας και πάθους. Πολλά ζευγάρια θα επανενωθούν. Σε θέματα πολιτικής η Πανσέληνος του Οκτωβρίου μπορεί να φέρει έξαρση στον καλλιτεχνικό κόσμο ή σε θέματα που έχουν να κάνουν με παιδεία-σπουδές να επαναξεταστούν.
Η είσοδος του Δία στο Σκορπιό στις 10 του μήνα φέρνει μια τάση εμβάθυνσης των γεγονότων, να λειτουργεί η λογική και όχι η επιπολαιότητα και η βιασύνη.
Ίσως δούμε καλύτερες μέρες και πιο προγραμματισμένες κινήσεις από την κυβέρνηση σε θέματα πολιτικής και οικονομίας τους επόμενους μήνες.
 
Η Νέα Σελήνη στις 19 Οκτωβρίου στο Ζυγό, φέρνει νέα ξεκινήματα και ευνοούνται οι σχέσεις και οι συνεργασίες. Θα υπάρχει ενθουσιασμός με κάποια επαναστατική διάθεση για ελευθερία (μπορεί να παρατηρηθούν φαινόμενα ξεσηκωμών ατόμων από φυλακές ή και μεταναστών από τα κέντρα κράτησής τους).Ό,τι αφορά σε θέματα επιστήμης, θα βρεθούν σημαντικές λύσεις στην επίτευξη τεχνολογικών αλλαγών και νέες μορφές ενέργειας τους προσεχείς μήνες.
Εν αναμονή εξελίξεων ο Οκτώβριος...
 
Η κάρτα ταρώ του Οκτωβρίου για κάθε ζώδιο!
 
ΚΡΙΟΣ  Κάρτα του μήνα: «Ο Ήλιος»
Ο μήνας Οκτώβριος μπαίνει για σας τους Κριούς αρκετά δυναμικά και αισιόδοξα. Η αποχώρηση του Δία από το Ζυγό σας έφερε τους προηγούμενους μήνες αρκετές ευκαιρίες για να βελτιώσετε το γάμο σας και τις συνεργασίες σας.
Το πέρασμα του Δία στο Σκορπιό θα είναι ιδιαίτερα σημαντικό για σας, αφού θέματα που βρίσκονται κρυμμένα στο υποσυνείδητο σας θα βγουν στην επιφάνεια και θα αλλάξουν την καθημερινότητα σας προς το καλύτερο.
Η Πανσέληνος στις 5 πραγματοποιείται στο ζώδιο σας και σας κάνει πιο κοινωνικούς και επικοινωνιακούς.
Η Νέα Σελήνη στις 19 στον άξονα σας, Κριού - Ζυγού, φέρνει μια μικρή αναστάτωση στην προσωπική σας ζωή αφού ο/η σύντροφός σας μπορεί να θελήσει να ξανασκεφτεί τη σχέση σας.
Η Κάρτα Ταρώ «Ήλιος» σας χαρακτηρίζει αυτό το μήνα και σας φέρνει πιο κοντά σε ριζικές αλλαγές τόσο στην καθημερινότητα σας όσο και στον τρόπο που σκέφτεστε τη ζωή σας.
Τα τυχερά παιχνίδια ευνοούνται σχεδόν όλο το μήνα. Μικροατυχήματα μέσα στο σπίτι γύρω στις 22 του μήνα μπορεί να προκύψουν. Προσοχή στους ηλικιωμένους και σε ατυχήματα με παιδιά.
Θέλεις μια προσωπική πρόβλεψη για ένα συγκεκριμένο θέμα που σε απασχολεί;Κάλεσε τώρα την ταρωμάντη – μελλοντολόγο κα Ελένη στο 9016000628 για να μάθεις πώς πρέπει να κινηθείς προς όφελός σου.
 
 
 
 
ΤΑΥΡΟΣ Κάρτα του μήνα:«Η Δικαιοσύνη»
Για σας τους Ταύρους ο μήνας Οκτώβριος μπαίνει αρκετά αισιόδοξα. Ένας στόχος σας, για τον οποίο έχετε παλέψει πριν πολύ καιρό, υλοποιείται. Η αλλαγή θέσης του Δία από το Ζυγό στο Σκορπιό σας φέρνει πιο κοντά με τον/την αγαπημένο/νη σας. Θα βρίσκεστε σε καλή αισθηματική διάθεση. Οι αδέσμευτοι μπορεί να έρθουν πιο κοντά στην επισημοποίηση της σχέσης τους. Από τα μέσα του μήνα έχουμε τον Ερμή και τον Ήλιο να περνούν στο Σκορπιό, το απέναντι από εσάς ζώδιο. Θα πρέπει να εστιάσετε ιδιαίτερα την προσοχή σας στην ισορροπία της προσωπικής σας ζωής. Τα μικροατυχήματα μέσα στο σπίτι θα είναι αρκετά και θα πρέπει να κοιτάξετε και την υγεία σας γύρω στις 11 του μήνα.  
Η κάρτα Ταρώ  «Δικαιοσύνη» σας δίνει αυτό το μήνα την ευκαιρία να ισορροπήσετε και να ρυθμίσετε τις οικογενειακές σας αλλά και τις επαγγελματικές σας καταστάσεις. Ό,τι είναι σε εκκρεμότητα από τους προηγούμενους μήνες καλό είναι να κλείσει.
Τυχερά παιχνίδια ευνοούνται από τις 19 του μήνα και μετά. Προσοχή στα γυναικολογικά και τα στομαχικά από τις 11 του μήνα και μετά.
Θέλεις μια προσωπική πρόβλεψη για ένα συγκεκριμένο θέμα που σε απασχολεί;Κάλεσε τώρα την ταρωμάντη – μελλοντολόγο κα Ελένη στο 9016000628 για να μάθεις πώς πρέπει να κινηθείς προς όφελός σου.
 
 
Δίδυμοι Κάρτα του μήνα:  «Οι Εραστές»
Ο μήνας Οκτώβριος μπαίνει για σας τους Διδύμους αρκετά δυναμικά και ερωτικά.Ο Ήλιος και ο Ερμής ενισχύουν την όρεξη σας για ερωτικές περιπέτειες, διασκέδαση και ανανέωση.
Αυτό το μήνα ο έρωτας θα παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας και παρόλο που θα υπάρχουν αρκετές υποχρεώσεις για το σπίτι και την οικογένεια, θα βρίσκετε τρόπους για να μην παραμελήσετε την ερωτική σας ζωή. Το πέρασμα του Δία από το Ζυγό στο Σκορπιό θα σας φέρει τους επόμενους μήνες τακτοποιήσεις σε οικονομικά και κληρονομικά θέματα.
Η Νέα Σελήνη στις 19 του μήνα στον άξονα Ζυγού - Κριού θα σας φέρει νέα ξεκινήματα σε επαγγελματικά θέματα. Ίσως κάποια πλάνα που είχατε να πρέπει να τα αλλάξετε.
Ο μήνας θα τελειώσει με ζήλιες και εντάσεις από τη μεριά του συντρόφου σας. Η Κάρτα Ταρώ «Ερωτευμένοι» σας χαρακτηρίζει αυτό το μήνα και σας φέρνει ανανέωση και πάθη.Τυχερά παιχνίδια ευνοούνται ως τις 19 του μήνα χωρίς όμως να ρισκάρετε. Να προσέχετε ένα θέμα υγείας που μπορεί να προκύψει κοντά στην Πανσέληνο στις 5 του μήνα.
Θέλεις μια προσωπική πρόβλεψη για ένα συγκεκριμένο θέμα που σε απασχολεί;Κάλεσε τώρα την ταρωμάντη – μελλοντολόγο κα Ελένη στο 9016000628 για να μάθεις πώς πρέπει να κινηθείς προς όφελός σου.
 
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ Κάρτα του μήνα: «Ο Κρεμασμένος»
Ο μήνας αυτός βρίσκει εσάς τους Καρκίνους να τρέχετε να ανασυγκροτηθείτε για να μαζέψετε όλες τις εκκρεμότητες που είχατε αφήσει τους προηγούμενους μήνες. Προσπαθείτε να βάλετε σε τάξη το χάος που έχετε βάλει στη ζωή σας. Αποφύγετε να εμπλακείτε σε οικονομικές υποθέσεις με άτομα από το περιβάλλον σας. Κίνδυνος να χάσετε τα χρήματα σας.Το θέμα σπιτιού θα σας απασχολήσει αρκετά αυτό το μήνα. Θα δημιουργηθούν αρκετές διαφωνίες για πράγματα που άλλες φορές δεν θα δίνατε και σημασία. Δύσκολος μήνας ο Οκτώβριος τόσο σε προσωπικό όσο και σε οικογενειακό επίπεδο. Η είσοδος του Δία στο Σκορπιό θα σας φέρει σίγουρα τους επόμενους μήνες μια τακτοποίηση υποχρεώσεων και μια νότα αισιοδοξίας αλλά περισσότερο από το μήνα Νοέμβριο.
Η κ​άρτα Ταρώ  «Κρεμασμένος», σας χαρακτηρίζει αυτό το μήνα και σας φέρνει αντιμέτωπους με υποχρεώσεις του παρελθόντος.
Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό στις 19 σας φέρνει νέα ξεκινήματα και επαφές στα επαγγελματικά σας. Κοντά στην Πανσέληνο στις 5 του μήνα να προσέχετε τα ατυχήματα μέσα και έξω από το σπίτι.Τα τυχερά παιχνίδια δεν ευνοούνται.
Θέλεις μια προσωπική πρόβλεψη για ένα συγκεκριμένο θέμα που σε απασχολεί;Κάλεσε τώρα την ταρωμάντη – μελλοντολόγο κα Ελένη στο 9016000628 για να μάθεις πώς πρέπει να κινηθείς προς όφελός σου.
 
 
ΛΕΩΝ Κάρτα του μήνα:  «Η Πρωθιέρεια»
Ο μήνας Οκτώβριος μπαίνει αρκετά αισιόδοξα αφού η ενέργεια σας είναι αρκετά ανεβασμένη. Ο Ήλιος και ο Ερμής σας βοηθούν να τρέξετε όλες σας τις υποθέσεις με αφάνταστη ενέργεια και θετική σκέψη. Άτομα από το φιλικό και συγγενικό σας περιβάλλον θα βρεθούν δίπλα σας αυτές τις μέρες θέλοντας από εσάς συμπαράσταση.
Η Πανσέληνος στις 5 του μήνα στον άξονα Κριού - Ζυγού σας φέρνει εσωστρέφεια και σύγχυση. Συναισθηματικά θα μείνετε εγκλωβισμένοι και απαθείς.Μια μυστική σχέση θα διατηρηθεί επιτυχώς και το επόμενο διάστημα.
Ο Δίας στις 11 του μήνα από το Σκορπιό θα σας φέρει τους επόμενους μήνες πιο κοντά στην οικογένεια και σε θέματα σπιτιού.
Δεν θα είναι λίγοι οι Λέοντες που θα μετακινηθούν και θα μετακομίσουν. Ένας γάμος ή ένα παιδί θα σας ανοίξει νέους δρόμους.
Η κάρτα Ταρώ «Αρχιέρεια», σας δίνει δύναμη, ενέργεια και γνώση για να ξεπεράσετε προβλήματα.
Τυχερά παιχνίδια ευνοούνται την πρώτη και την τελευταία εβδομάδα του μήνα ενώ κοντά στην Πανσέληνο θα πρέπει να φροντίσετε περισσότερο την υγεία σας.
Θέλεις μια προσωπική πρόβλεψη για ένα συγκεκριμένο θέμα που σε απασχολεί;Κάλεσε τώρα την ταρωμάντη – μελλοντολόγο κα Ελένη στο 9016000628 για να μάθεις πώς πρέπει να κινηθείς προς όφελός σου.
 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ Κάρτα του μήνα: «Η Πρωταπριλιά»
Για εσάς τους Παρθένους ο μήνας Οκτώβριος μπαίνει κάπως αντιφατικά. Η νέα θέση του Δία στο Σκορπιό στις 11 εγκαινιάζει για εσάς μια νέα εποχή. Το άνοιγμα της θετικής σκέψης σας με μια εξωστρέφεια θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε το καλύτερο κλίμα για σας τόσο στα οικονομικά όσο και στα αισθηματικά. θα πρέπει να είστε πιο κοινωνικοί.
Στις πρώτες μέρες του μήνα η Αφροδίτη μπορεί να σας φέρει κοντά σε ένα γάμο ή σε ένα απόγονο, ενώ η οικογένεια μπορεί να παίξει ρόλο παρεμβατικό σε θέματα που έχουν να κάνουν με το μέλλον σας. Τα νεύρα σας θα είναι σε εμπόλεμη κατάσταση από τις 8 και μετά. Διχόνοια και φασαρίες δεν θα λείψουν ούτε στο επαγγελματικό σας κομμάτι.
Η Νέα Σελήνη στις 19 θα σας φέρει αντιμέτωπους με οικονομικά θέματα με αποτέλεσμα να επηρεαστούν και τα οικογενειακά και τα προσωπικά σας.
Η Κάρτα Ταρώ «Πρωταπριλιά» σας χαρακτηρίζει αυτό το μήνα όσο καμία αφού σας φέρνει αντιμέτωπους και με επιθετικη διάθεση με όλους και με όλα.
Προσοχή στην υγεία σας και στα ατυχήματα κοντά στην Πανσέληνο στις 5 του μήνα.Ευνοϊκή περίοδος για τυχερά παιχνίδια, οι πρώτες μέρες του μήνα.
Θέλεις μια προσωπική πρόβλεψη για ένα συγκεκριμένο θέμα που σε απασχολεί;Κάλεσε τώρα την ταρωμάντη – μελλοντολόγο κα Ελένη στο 9016000628 για να μάθεις πώς πρέπει να κινηθείς προς όφελός σου.
 
 
 
ΖΥΓΟΣ Κάρτα του μήνα:«Η Εγκράτεια»
Παρόλο που για σας τους Ζυγούς ο Οκτώβριος είναι ο μήνας των γενεθλίων σας, ωστόσο η διάθεση σας δεν είναι ανεβασμένη ούτε εορταστική. Αισθάνεστε εγκλωβισμένοι στα συναισθηματικά σας με τάσεις φυγής απ' όλους και απ' όλα. Άγχος, στρες και νεύρα θα είναι τα κυρίαρχα στοιχεία του μήνα.
Η εύνοια του Δία σας αφήνει στις 11 του μήνα και περνάει στο Σκορπιό κάνοντας σας πιο υπεύθυνους να αναλάβετε ευθύνες τρίτων προσώπων. Πάντως θα πρέπει να επανεξετάσετε τα οφέλη του Δία το διάστημα των προηγούμενων 13 μηνών, τι σας έφερε και τι πρέπει να διορθώσετε.
Η Νέα Σελήνη στις 19 στο ζώδιο σας, σας ξεσηκώνει για οριστικές αλλαγές. Επίσης, η Αφροδίτη στις 14 και ο Άρης στις 22 περνούν στο ζώδιο σας. Πολλά γεγονότα και αλλαγές θα σας επηρεάσουν άμεσα.
Η κάρτα Ταρώ  «Εγκράτεια», σας χαρακτηρίζει αυτό το μήνα και σας κάνει πιο νευρικούς και αγχώδεις. Θα πρέπει να δείξετε αρκετή δύναμη και υπομονή σε κάποιες αλλαγές. 
Κοντά στην Πανσέληνο στις 5 θα πρέπει να προσέχετε την υγεία σας και το νευρικό σας σύστημα.
Θέλεις μια προσωπική πρόβλεψη για ένα συγκεκριμένο θέμα που σε απασχολεί;Κάλεσε τώρα την ταρωμάντη – μελλοντολόγο κα Ελένη στο 9016000628 για να μάθεις πώς πρέπει να κινηθείς προς όφελός σου.
 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ Κάρτα του μήνα: «Ο Τροχός της Τύχης»
Αυτός ο μήνας για εσάς τους Σκορπιούς μπαίνει αρκετά δημιουργικά και ευχάριστα. Παρόλο που την πρώτη εβδομάδα του μήνα μπορεί να έχετε την ανάγκη να μείνετε μόνοι σας, σύντομα θα ξανάρθετε στους ρυθμούς σας.Ένας στόχος σας που καιρό προσπαθούσατε να υλοποιήσετε θα πάρει σάρκα και οστά.
Στις 17 ο Ερμής στο ζώδιο σας σας φέρνει μια περίοδο επικοινωνιακής αδράνειας και περισσότερες μετακινήσεις και μετακομίσεις.
Ο Δίας από το ζώδιο σας στις 11 του μήνα σας φέρνει ευκαιρίες για ανανέωση και γυρίζει τον τροχό της τύχης προς το μέρος σας. Έτσι η ατμόσφαιρα αλλάζει ριζικά.
Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό στις 19 σας φέρνει θέματα με την υγεία σας
Η κάρτα Ταρώ  «Τροχός της Τύχης», σας χαρακτηρίζει αυτό το μήνα και σας δίνει δυνατότητες για επαγγελματική και συναισθηματική άνοδο.
Τυχερά παιχνίδια ευνοούνται την πρώτη και τη δεύτερη εβδομάδα του μήνα. Θέματα υγείας θα πρέπει να προσέξετε κατά την Πανσέληνο στις 5 του μήνα. Άγχος, νεύρα και στομάχι θα σας φέρουν μια αναστάτωση αυτό το μήνα.
Θέλεις μια προσωπική πρόβλεψη για ένα συγκεκριμένο θέμα που σε απασχολεί;Κάλεσε τώρα την ταρωμάντη – μελλοντολόγο κα Ελένη στο 9016000628 για να μάθεις πώς πρέπει να κινηθείς προς όφελός σου.
 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ Κάρτα του μήνα:«Ο Ερημίτης»
Ο Οκτώβριος για σας τους Τοξότες μπαίνει αρκετά απαιτητικά, αφού θέματα επαγγελματικά και οικονομικά μπαίνουν στο προσκήνιο. Άτομα κύρους θα απαιτήσουν από εσάς να δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό.
Η κοινωνική σας ζωή θα παραμείνει έντονη και άτομα από το φιλικό και συγγενικό σα περιβάλλον θα σας ξεσηκώσουν σε μετακινήσεις και διασκεδάσεις. Από τα μέσα του μήνα και κυρίως με τη Νέα Σελήνη στις 19 στο Ζυγό, μπαίνετε σε μια φάση εσωστρέφειας και θα τραβηχτείτε από τα φώτα της δημοσιότητας. Θα θελήσετε να μείνετε μόνοι σας να τακτοποιήσετε τις σκέψεις σας και να κάνετε τον απολογισμό σας για το τι πετύχατε τους προηγούμενους μήνες.
Η είσοδος του Δία στο Σκορπιό θα σας φέρει πιο κοντά σε φιλανθρωπίες ή και επιλύσεις ακίνητης περιουσίας.
Η Κάρτα Ταρώ «Ερημίτης» σας χαρακτηρίζει αυτό το μήνα αφού θα θελήσετε να κρατηθείτε μακριά από τις κοινωνικές σας υποχρεώσεις.
Τυχερά παιχνίδια ευνοούνται στις πρώτες δύο εβδομάδες του μήνα. Προσοχή στα ατυχήματα κοντά στην Πανσέληνο στις 5 του μήνα.
Θέλεις μια προσωπική πρόβλεψη για ένα συγκεκριμένο θέμα που σε απασχολεί;Κάλεσε τώρα την ταρωμάντη – μελλοντολόγο κα Ελένη στο 9016000628 για να μάθεις πώς πρέπει να κινηθείς προς όφελός σου.
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Κάρτα του μήνα:  «Το Άρμα»
Ο μήνας Οκτώβριος μπαίνει για εσάς τους Αιγόκερους αρκετά δυναμικά. Ένα φιλόδοξο σχέδιο σας μπορεί να στεφθεί με επιτυχία. Δρόμοι και ταξίδια στο εξωτερικό θα σας βοηθήσουν τόσο σε εκπαιδευτικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο να εδραιώσετε την ήδη καλή φήμη σας.
Το ερωτικό στοιχείο δεν θα σας είναι καθόλου αδιάφορο αυτό το μήνα ενώ η είσοδος του Δία στο Σκορπιό εγκαινιάζει για εσάς μια νέα περίοδο αρκετά πιο ευνοϊκή για την κοινωνική σας ζωή.
Η εξωτερική σας εικόνα βελτιώνεται πάρα πολύ αυτό το διάστημα και η ανανέωση είναι προ των πυλών. Η Νέα Σελήνη στις 19 στο ζώδιο του Ζυγού, σας δίνει περισσότερες ευκαιρίες στα επαγγελματικά σας με αποτέλεσμα να περιοριστεί ο ελεύθερος σας χρόνος.
Η κάρτα Ταρώ  «Άρμα» σας χαρακτηρίζει αυτό το μήνα αφού νέες προοπτικές και νέοι δρόμοι ανοίγονται σε εσάς.
Τα τυχερά παιχνίδια ευνοούνται όλο το μήνα, ενώ θα πρέπει να προσέχετε την υγεία σας κοντά στην Πανσέληνο.Κάποιες μικρές ιώσεις θα σας ταλαιπωρήσουν.
Σε απασχολεί η πορεία της συναισθηματικής σου ζωής;Κάλεσε τώρα την ταρωμάντη– μελλοντολόγο κα Ελένη στο 9016000628 για τις πιο σωστές  συμβουλές.
 
 
 
 
 
 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ Κάρτα του μήνα: «Το Αστέρι»
Για σας τους Υδροχόους ο μήνας Οκτώβριος μπαίνει αρκετά δυναμικά και αισιόδοξα. Όσοι ασχολείστε με σπουδές και επαγγελματικά ταξίδια θα δείτε ότι τα σχέδια σας στέφονται με επιτυχία.
Ξαφνικές ευχάριστες ειδήσεις θα σας δώσουν αέρα ανανέωσης. Ταξίδια και συγκινήσεις με άτομα κύρους ενδεχομένως και από το εξωτερικό θα ανεβάσουν πολύ την ψυχολογία σας.
Το ερωτικό κλίμα είναι επίσης αρκετά καλό και δεν αποκλείεται ως το τέλος του μήνα να κάνετε μια ιδανική γνωριμία.
Η είσοδος του Δία στο Σκορπιό και στον 10ο οίκο σας θα σας φέρει νέες επαγγελματικές ευκαιρίες που αν τις αξιοποιήσετε σωστά τότε το μέλλον σας θα είναι πολύ πετυχημένο.
Η κάρτα Ταρώ  «Αστέρι», σας χαρακτηρίζει αυτό το μήνα και σας δίνει τις δυνατότητες να πετύχετε τους επαγγελματικούς αλλά και τους ερωτικούς σας στόχους.
Προσοχή στις ιώσεις και κάποιες περιόδους θέματα με πονοκεφάλους. Τα τυχερά παιχνίδια αυτό το μήνα σας ευνοούν.
Θέλεις μια προσωπική πρόβλεψη για ένα συγκεκριμένο θέμα που σε απασχολεί;Κάλεσε τώρα την ταρωμάντη – μελλοντολόγο κα Ελένη στο 9016000628 για να μάθεις πώς πρέπει να κινηθείς προς όφελός σου.
 
 
ΙΧΘΥΕΣ  Κάρτα του μήνα:  «Ο Κόσμος»
Για σας τους Ιχθύς ο μήνας Οκτώβριος μπαίνει με τις καλύτερες και πιο ενδιαφέρουσες προοπτικές. Ο μήνας αυτός μπορεί να θεωρηθεί ως μήνας ορόσημο για εσάς τους Ιχθύς τόσο στα οικονομικά όσο και στα ερωτικά.
Η είσοδος του Δία στο Σκορπιό σας δίνει πνοή αισιοδοξίας και τύχης. Πολλά ταξίδια στο εξωτερικό τόσο για τα επαγγελματικά σας όσο και για διασκέδαση. Προωθούνται σπουδές, πνευματικές εργασίες και σταδιοδρομία στο εξωτερικό.
Προσοχή με τον/την σύντροφο σας κοντά στην αλλαγή του Δία στις 11 του μήνα. Ίσως προκύψουν προβλήματα, μικρή ρήξη και αντιπαράθεση με τον/την αγαπημένο/νη σας.
Αποφύγετε αυτό το διάστημα αντιπαραθέσεις με το νόμο.
Η κάρτα Ταρώ  «Κόσμος» σας χαρακτηρίζει αυτό το μήνα και σας φέρνει ευκαιρίες να πετύχετε τους στόχους σας και τα όνειρα σας.
Τυχερά παιχνίδια ευνοούνται από τις 11 ως το τέλος του μήνα. Προσοχή στο αλκοόλ και τις ουσίες κοντά στην Πανσέληνο στις 5 του μήνα.
Θέλεις μια προσωπική πρόβλεψη για ένα συγκεκριμένο θέμα που σε απασχολεί;Κάλεσε τώρα την ταρωμάντη – μελλοντολόγο κα Ελένη στο 9016000628 για να μάθεις πώς πρέπει να κινηθείς προς όφελός σου.
 
 
Ταρωμάντης-Μελλοντολόγος κα Ελένη 
Προσωπική γραμμή προβλέψεων:  9016000628