Share This!

Τα ταρώ προβλέπουν για τον Μάρτιο 2018!Προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την μελλοντολόγο κα Ελένη!

Προβλέψεις Απριλίου 2018 για όλα τα ζώδιαβάσει της κάρτας Ταρώ που τους αντιστοιχεί!

 
Ο πρώτος μήνας της άνοιξης μπαίνει με αρκετές όψεις αγάπης αλλά και με όψεις με ιδιαίτερες εντάσεις που θα έχουν διάρκεια. Το τρίγωνο Αφροδίτης - Δία ευνοεί τη συναισθηματική μας ζωή, ενώ το εξάγωνο Ερμή - Πλούτωνα βρίσκει λύσεις και διεξόδους σε σοβαρά προβλήματα.
 
Στις 2 του μήνα πραγματοποιείται η Πανσέληνος στην Παρθένο ενώ την ίδια μέρα το ευνοϊκό τρίγωνο Ερμή - Δία μας βοηθά να βρούμε λύσεις σε συμφωνίες και ταξίδια.
 
Στις 7 του μήνα ο Ερμής κάνει την είσοδο του στον Κριό και η Αφροδίτη τον ακολουθεί. Η επικοινωνία γίνεται σε έντονο τόνο και στη θέση του ρομαντισμού η αγάπη γίνεται φλογερή και παθιασμένη.
 
Κάρτα Ταρώ για το μήνα Μάρτιο «Η Πρωθιέρεια»
Στις 13 έχουμε το τρίγωνο Ήλιου-Δία, μια ωραία ευνοϊκή όψη και δημιουργική, ενώ από την άλλη το τετράγωνο Αφροδίτης - Κρόνου φέρνει χωρισμούς σε αγαπημένα πρόσωπα ή δυσάρεστες ειδήσεις.
 
Στις 17 έχουμε τη Νέα Σελήνη. Ο Άρης κάνει την είσοδο του στον Αιγόκερω. Είναι μια σκληρή πολεμική όψη αφού και ο Κρόνος θα συναντήσει τον Πλούτωνα στο τέλος του μήνα.
 
Στις 23 ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του. Έτσι θα υπάρξουν παρανοήσεις και καθυστερήσεις.
 
Στις 31 έχουμε την Πανσέληνο στο ζώδιο του Ζυγού με συμμετοχή Άρη, Κρόνου και Ερμή. Είναι μια Πανσέληνος που θα οξύνει τα πνεύματα και θα δημιουργηθεί ένα εμπόλεμο κλίμα. Σχέσεις, συμμαχίες εθνών και κρατών θα διαλυθούν.
Εν αναμονή εξελίξεων ο Μάρτιος...

 

 
Η κάρτα ταρώ του Μαρτίου για κάθε ζώδιο!

 

Κάρτα Ταρώ για το μήνα Μάρτιο «Η Δικαιοσύνη»

Ο πρώτος μήνας της άνοιξης βρίσκει εσάς τους Κριούς αρκετά νευρικούς και με υπερένταση. Η Πανσέληνος στις 2 του μήνα φέρνει δυσκολίες και ένα αντιφατικό κλίμα. Ο Κρόνος από τον Αιγόκερω δεν σας αφήνει να βρείτε αρκετό χρόνο για να τακτοποιήσετε όλες σας τις εκκρεμότητες.
Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο σας στις 6 και φέρνει εκρηκτικές ερωτικές καταστάσεις με τον/την σύντροφο σας. Προσοχή όμως μην έρθετε σε ρήξη στις επαγγελματικές σας σχέσεις.
Μέχρι τις 17 ο Άρης στον Τοξότη, σας δίνει το σθένος που σας λείπει για να μπορέσετε να ανταποκριθείτε σε όλες αυτές τις δυσκολίες. Να μην τα βάζετε με το Νόμο αυτή την περίοδο. Θα ηττηθείτε άσχημα αν προσπαθήσετε να παραπλανήσετε τη δικαιοσύνη.Προσοχή σε ατυχήματα και ουσίες αυτό το μήνα.
 
Η Κάρτα Ταρώ «Δικαιοσύνη» σας χαρακτηρίζει αυτό το μήνα όσο καμία άλλη και σας δίνει τη δυνατότητα να ισορροπήσετε τόσο την προσωπική όσο και την επαγγελματική σας ζωή. Οι εντάσεις φυσικά δεν θα λείψουν! 
Προσοχή στην υγεία σας γύρω στις 17 του μήνα.Τυχερά παιχνίδια ευνοούνται στις αρχές του μήνα αλλά με λίγο ρίσκο.Αν έχετε άρρωστους γονείς καλό θα είναι να είστε δίπλα τους αυτό το μήνα.
Θέλεις μια προσωπική πρόβλεψη για ένα συγκεκριμένο θέμα που σε απασχολεί;Κάλεσε τώρα την ταρωμάντη – μελλοντολόγο κα Ελένη στο 9016000628 για να μάθεις πώς πρέπει να κινηθείς προς όφελός σου.
 
 
ΤΑΥΡΟΣ Κάρτα του μήνα:«Ο Τροχός της Τύχης»
Για σας τους Ταύρους ο πρώτος μήνας της άνοιξης μπαίνει με την Αφροδίτη στους Ιχθείς και θα σας δώσει μεγάλη επιτυχία σε ό,τι έχει να κάνει με τις παρέες σας και την κοινωνική σας ζωή.
Η Πανσέληνος στις 2 θα ενισχύσει αυτή την τάση για τη φιλία. Η ταυτόχρονη είσοδος του Ερμή και της Αφροδίτης στον Κριό μετά τις 6 μπορεί να σας φέρει τα πάνω κάτω στις ερωτικές σας επιτυχίες. Τα νεύρα και το άγχος δεν σας εγκαταλείπουν αυτές τις μέρες. Η συνάντηση Άρη - Κρόνου στον Αιγόκερω στις 18 σας κάνει πιο τολμηρούς και πιο αποφασιστικούς.
Η Νέα Σελήνη στις 16 σας φέρνει νέες γνωριμίες και θα μπείτε σε συλλόγους και φιλανθρωπίες.
Η Πανσέληνος στις 30 του μήνα σας πιέζει να πάρετε γρήγορες αποφάσεις.
Η κάρτα Ταρώ  «Τροχός της Τύχης» σας κάνει αυτές τις μέρες να συναναστρέφεστε με φίλους για το κοινό καλό. Φιλανθρωπίες, σύλλογοι, νέες γνωριμίες θα σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε τους στόχους σας.
Προσοχή στην υγεία σας ιδίως το στομάχι σας κοντά στις 2 Πανσέληνους 2 και 30 του μήνα.Τυχερά παιχνίδια ευνοούνται από τις 16 ως τις 30 του μήνα.
Θέλεις μια προσωπική πρόβλεψη για ένα συγκεκριμένο θέμα που σε απασχολεί;Κάλεσε τώρα την ταρωμάντη – μελλοντολόγο κα Ελένη στο 9016000628 για να μάθεις πώς πρέπει να κινηθείς προς όφελός σου.
 
 
Δίδυμοι Κάρτα του μήνα:  «Το Αστέρι»
Στο ξεκίνημα της άνοιξης οι ασχολίες για σας τους Διδύμους είναι πάρα πολλές. Η Πανσέληνος στις 2/3 θα σας κάνει να μη δείτε ένα θέμα με τη σοβαρότητα που πρέπει.
Προσοχή στα κρυολογήματα και το εξασθενημένο σας ανοσοποιητικό σύστημα. Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις θα είναι πάρα πολλές και το 24ωρο δεν θα σας φτάνει για να μπορέσετε να ανταποκριθείτε υπεύθυνα σε όλες αυτές τις εκκρεμότητες.Από τις 22 ο κυβερνήτης Ερμής του ζωδίου σας θα έχει ανάδρομη πορεία και μπορεί να σας φέρει σε αδιέξοδο ή σε παρεξηγήσεις.
Η Αφροδίτη φέρνει φίλους και νέες γνωριμίες στη ζωή σας.Η Νέα Σελήνη στις 17 σας βοηθά να υλοποιήσετε ένα σχέδιο σας είτε επαγγελματικό είτε συναισθηματικό, ενώ η Πανσέληνος στις 31 έρχεται να σας δώσει μια μοναδική εύνοια της τύχης.
 
Η Κάρτα Ταρώ «Αστέρι» σας χαρακτηρίζει αυτό το μήνα και σας φέρνει πιο κοντά στην επίτευξη των στόχων σας.
Προσοχή στην υγεία σας κοντά στη Νέα Σελήνη στις 16-17.Τυχερά παιχνίδια ευνοούντια όλο το μήνα.
Θέλεις μια προσωπική πρόβλεψη για ένα συγκεκριμένο θέμα που σε απασχολεί;Κάλεσε τώρα την ταρωμάντη – μελλοντολόγο κα Ελένη στο 9016000628 για να μάθεις πώς πρέπει να κινηθείς προς όφελός σου.
 
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ Κάρτα του μήνα: «Το Άρμα»
Για σας τους Καρκίνους ο πρώτος μήνας της άνοιξης μπαίνει αρκετά δυναμικά. Η Πανσέληνος στις 2 σας καλεί να προγραμματίσετε μακρινά ταξίδια. Ο Κρόνος από τον Αιγόκερω σας φορτώνει έννοιες παρόλο που η αυτοπεποίθηση σας είναι αρκετά ανεβασμένη.
Από τις 12 και μετά οι σχέσεις σας με τους φίλους σας αρχίζουν να σας προβληματίζουν. Ο ανάδρομος Ερμής από τις 22 σας κάνει να έχετε αρκετές επαγγελματικές εκκρεμότητες.
Η Νέα Σελήνη στις 17 θα σας φέρει αρκετές αλλαγές στην εμφάνιση αλλά και στις σχέσεις σας με τη δουλειά. Πολλές από αυτές τις αλλαγές θα σας είναι λίγο απότομες.
Η Πανσέληνος στις 31 θα σας κάνει να νιώθετε ενοχές γιατί δεν θα μπορείτε να ανταποκριθείτε και στην οικογένεια αλλά και στην καριέρα σας.
 
Η κάρτα Ταρώ «Άρμα» σηματοδοτεί μια καινούρια πορεία για σας με αρκετά ταξίδια και και αρκετές μετακινήσεις. Προσοχή στις ακυρώσεις με την ανάδρομη πορεία του Ερμή στις 22.
Τυχερά παιχνίδια ευνοούνται όλο το μήνα.Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε ιώσεις κοντά στις δύο Πανσέληνους, 2 και 30 του μήνα.Μην εμπλακείτε σε δικαστικούς αγώνες από τις 22 και μετά.
Θέλεις μια προσωπική πρόβλεψη για ένα συγκεκριμένο θέμα που σε απασχολεί;Κάλεσε τώρα την ταρωμάντη – μελλοντολόγο κα Ελένη στο 9016000628 για να μάθεις πώς πρέπει να κινηθείς προς όφελός σου.
 
 
ΛΕΩΝ Κάρτα του μήνα:  «Ο Μάγος»
Το ξεκίνημα της άνοιξης φέρνει εσάς τους Λέοντες σε αρκετά διλήμματα. Με τη σύνοδο Ήλιου - Ποσειδώνα η κρίση σας δεν θα είναι καθαρή. Δεν θα μπορείτε να ξεχωρίσετε το όνειρο από την πραγματικότητα.
Ο Ερμής στον Κριό μετά τις 6 θα σας κάνει λίγο απότομους και νευρικούς με τους γύρω σας. Θα είστε ασυμβίβαστοι και ίσως λίγο βιαστικοί στις αποφάσεις σας.
Με τον Άρη στον Αιγόκερω από τις 17 θα πρέπει να κάνετε λίγο έλεγχο στην ενέρεγια σας, αλλιώς κινδυνεύετε από υπερκόπωση. Τα θέματα της δουλειάς σας θα σας απασχολήσουν όλο το μήνα. Μην αναλάβετε περισσότερα απ' όσα μπορείτε να κάνετε ή να αντέξετε.
Η Πανσέληνος στις 31 σας βρίσκει να κανονίζετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή να δεχτείτε επισκέψεις από έξω.
Η κάρτα Ταρώ «Μάγος» σας δίνει τη δύναμη να μπορέσετε με έξυπνους τρόπους να βρείτε λύσεις στα προβλήματα σας, αφού το παρελθόν σας δίδαξε τα καλύτερα μαθήματα.
Τυχερά παιχνίδια ευνοούνται όλο το μήνα.Προσοχή στην υγεία σας και τα μικροατυχήματα γύρω στις 14 του μήνα.
Θέλεις μια προσωπική πρόβλεψη για ένα συγκεκριμένο θέμα που σε απασχολεί;Κάλεσε τώρα την ταρωμάντη – μελλοντολόγο κα Ελένη στο 9016000628 για να μάθεις πώς πρέπει να κινηθείς προς όφελός σου.
 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ Κάρτα του μήνα: «Ο Κρεμασμένος»
Αυτό το μήνα εσείς τα Παρθενάκια θα είστε αρκετά ευάλωτα. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 2 του Μαρτίου σε σύνοδο όμως με τον Ποσειδώνα, σας φέρνει αρκετά διλήμματα για να μπορέσετε να πάρετε αποφάσεις ζωής.
 
Η είσοδος του Ερμή στον Κριό στις 7 σε συνδυασμό και με την Αφροδίτη στον Κριό, σας κάνει να προσπαθείτε να μαζέψετε ενέργεια. Θα πρέπει να προσέξετε κρυολογήματα και ίσως μικρά ατυχήματα τόσο μέσα όσο και έξω από το σπίτι.
Η Νέα Σελήνη στις 17 απέναντι από το ζώδιο σας κάνει να ανανεωθείτε αλλά και να πάρετε ριζικές αποφάσεις για την προσωπική σας ζωή. Μια δεύτερη Πανσέληνος στις 31 σας βάζει σε περισσότερα διλήμματα σχετικά με το αν είναι καλή περίοδος για να κάνετε ή όχι μια αγορά ή και μια σχέση.
Η Κάρτα Ταρώ «Κρεμασμένος» σας καλεί αυτό το μήνα να ξεκαθαρίσετε τα θέλω σας και να βρείτε λύσεις σε πολλά θέματα σας.
Προσοχή στην υγεία σας στα μέσα του μήνα και ιδιαίτερα τα ηλικιωμένα άτομα.Τυχερά παιχνίδια δεν ευνοούνται ιδιαίτερα αυτό το μήνα.
Θέλεις μια προσωπική πρόβλεψη για ένα συγκεκριμένο θέμα που σε απασχολεί;Κάλεσε τώρα την ταρωμάντη – μελλοντολόγο κα Ελένη στο 9016000628 για να μάθεις πώς πρέπει να κινηθείς προς όφελός σου.
 
 
ΖΥΓΟΣ Κάρτα του μήνα:«Ο Διάβολος»
Για εσάς τους Ζυγούς ο πρώτος μήνας της άνοιξης μπαίνει με έναν περίπλοκο τρόπο.
Η Πανσέληνος στις 2 φέρνει κούραση και προβλήματα στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας. Από τις 8 ως τις 20 του μήνα θα μπλοκαριστείτε συναισθηματικά. Μέχρι τις 17 θα έχετε αρκετά αποθέματα ενέργειας για να μπορέσετε να τελειώσετε τις εργασίες σας.
Η Νέα Σελήνη και η είσοδος του Άρη στον Αιγόκερω θα αυξήσει τις υποχρεώσεις σας σε ό,τι έχει να κάνει με την οικογένεια και τα παιδιά, γεγονός που θα σας εξουθενώσει ψυχικά. Η δεύτερη Πανσέληνος που γίνεται στις 31, θα φέρει προστριβές και προβλήματα στο επαγγελματικό και προσωπικό σας κομμάτι.
Η κάρτα Ταρώ  «Διάβολος» σας χαρακτηρίζει αυτό το μήνα και σας καλεί να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί τόσο στις οικονομικές σας εκκρεμότητες όσο και στα ερωτικά σας.
Αν οι δεσμευμένοι θελήσουν να απατήσουν τον/την σύντροφο τους μπορεί να μη μπορέσουν να βρουν άλλοθι για την πράξη τους.Τυχερά παιχνίδια δεν ευνοούνται αυτό το μήνα.Προσοχή στα ατυχήματα κατά τη διάρκεια των δύο Πανσέληνων.
Θέλεις μια προσωπική πρόβλεψη για ένα συγκεκριμένο θέμα που σε απασχολεί;Κάλεσε τώρα την ταρωμάντη – μελλοντολόγο κα Ελένη στο 9016000628 για να μάθεις πώς πρέπει να κινηθείς προς όφελός σου.
 
 
 
 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ Κάρτα του μήνα: «Ο Ήλιος»
Για σας τους Σκορπιούς ο πρώτος μήνας της άνοιξης μπαίνει με τους καλύτερους οιωνούς. Η Πανσέληνος στις 2 θα ευνοήσει τα σχέδια σας αλλά και τις νέες γνωριμίες σας. Ο Ήλιος στους Ιχθείς θα ενισχύσει τον αισθησιασμό σας και θα σας δώσει έμπνευση και νέες ιδέες.
 
Η Νέα Σελήνη θα ανεβάσει τη γοητεία σας στα ύψη, ενώ στα επαγγελματικά σας γρήγορα θα πάρετε μια προαγωγή από ένα άτομο κύρους.
Στις 17 ο Άρης περνά στον Αιγόκερω εγκαινιάζοντας μια νέα αρχή από υποχρεώσεις και ραντεβού. Η δεύτερη Πανσέληνος του μήνα στις 31 θα σας βοηθήσει να προγραμματίσετε μια σύντομη εκδρομή με τον/την σύντροφο σας ή και με τους φίλους σας.
Η κάρτα Ταρώ «Ήλιος», σας χαρακτηρίζει αυτό το μήνα αφού θεωρείται ένας μήνας καταξίωσης και δημιουργίας. Πολλά πράγματα που έχετε αφήσει στη μέση θα βρουν το δρόμο τους. 
Τα τυχερά παιχνίδια ευνοούνται για το 1ο και τον 2ο δεκαήμερο των Σκορπιών.Προσοχή μην το παρακάνετε με το αλκοόλ στις δύο Πανσέληνους.
Θέλεις μια προσωπική πρόβλεψη για ένα συγκεκριμένο θέμα που σε απασχολεί;Κάλεσε τώρα την ταρωμάντη – μελλοντολόγο κα Ελένη στο 9016000628 για να μάθεις πώς πρέπει να κινηθείς προς όφελός σου.
 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ Κάρτα του μήνα:«Οι Εραστές»
Για σας τους Τοξότες η άνοιξη μπαίνει με αρκετές αλλαγές και μετακινήσεις. Η ανάδρομη πορεία όμως του Ερμή μπορεί να βάλει φρένο στα σχέδια σας, αφού θα σας καθηλώσει στα υπάρχοντα δεδομένα.
Η Νέα Σελήνη στις 17 θα σας φέρει ένταση και εκνευρισμό με τον/την σύντροφο σας.
Η είσοδος του Άρη στον Αιγόκερω θα σας κάνει πιο θερμούς ώστε να προχωρήσετε ένα σχέδιο σας που το έχετε αφήσει στη μέση.
Με την είσοδο του Ερμή στον Κριό θα δείτε ότι τα πρόσωπα που σας περιτριγυρίζουν θα έιναι άξια εμπιστοσύνης.
Με την είσοδο και της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο θα χρειαστεί να δώσετε αρκετά από τα αισθήματα σας στον/στην σύνροφό σας.
Η δεύτερη Πανσέληνος στις 31 θα είναι για σας μια από τις πιο ερωτικές περιόδους της χρονιάς.
Η Κάρτα Ταρώ «Εραστές» σας χαρακτηρίζει αυτό το μήνα όσο καμία άλλη, αφού η διάθεση σας στο συναισθηματικό και ερωτικό κομμάτι θα είναι στο ζενίθ τους.
Τυχερά παιχνίδια ευνοούνται αυτό το μήνα, ενώ θα πρέπει να προσέξετε τους ηλικιωμένους γονείς σας κατά τη διάρκεια των 2 Πανσέληνων.
Θέλεις μια προσωπική πρόβλεψη για ένα συγκεκριμένο θέμα που σε απασχολεί;Κάλεσε τώρα την ταρωμάντη – μελλοντολόγο κα Ελένη στο 9016000628 για να μάθεις πώς πρέπει να κινηθείς προς όφελός σου.
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Κάρτα του μήνα:  «Η Απόφαση»
Η άνοιξη ξεκινά με μια Πανσέληνο η οποία μπορεί να σημάνει μια μικρή εκδρομή αλλά και μια νέα γνωριμία. Ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο του Κριού με αποτέλεσμα να υπάρξει μια εκρηκτική κατάσταση μέσα στο σπίτι σας.
Ο Άρης θα παραμείνει στον Τοξότη ως τις 17 προκαλώντας μεγάλες γκρίνιες στα επαγγελματικά σας. Από τις 18 του μήνα που ο Άρης μπαίνει στον Αιγόκερω θα σας κάνει πολύ δραστήριους. Προσέξτε όμως μην πάθετε υπερκόπωση.
Η δεύτερη Πανσέληνος στις 31 θα σας κάνει να στραφείτε στο σπίτι και την οικογένεια αλλά και από εκεί δεν θα βρείτε τις λύσεις που θέλετε αλλά ούτε και την απαιτούμενη κατανόηση.
Η κάρτα Ταρώ  «Απόφαση» σας χαρακτηρίζει αυτό το μήνα και σας βγάζει εκτός των ορίων σας.
Θα πρέπει να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή κοντά στις δύο Πανσέληνους μην υπερβείτε τον εαυτό σας.Τα τυχερά παιχνίδια δεν ευνοούνται αυτό το μήνα. Προσοχή στην υγεία σας και την υπερκόπωση. Όσοι έχετε ηλικιωμένους γονείς θα πρέπει να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή στη διάρκεια και των δύο Πανσέληνων.
Σε απασχολεί η πορεία της συναισθηματικής σου ζωής; Κάλεσε τώρα την ταρωμάντη– μελλοντολόγο κα Ελένη στο 9016000628 για τις πιο σωστές  συμβουλές.
 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ Κάρτα του μήνα: «Η Πρωταπριλιά»
Η αρχή της άνοιξης κυλάει στον απόηχο των εκλείψεων και σας βρίσκει να προσπαθείτε να ξαναβρείτε τους ρυθμούς σας αλλά και τις δυνάμεις σας. Η καθημερινή σας ζωή θα γεμίσει με αγαπημένα σας πρόσωπα που θα σας φέρουν χαρά και οικειότητα. Με την ανάδρομη πορεία του Ερμή θα ξεκινήσει μια περίοδος για σας εντελώς ακατάλληλη για συζητήσεις, υπογραφές και νέες γνωριμίες.
Στο τέλος του μήνα η Πανσέληνος θα δοκιμάσει τόσο τα νεύρα σας όσο και την υπομονή σας με τα λάθος άτομα που σας περιβάλουν. Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στο χειρισμό της γλώσσας σας διότι τα αποτελέσματα μπορεί να είναι τελείως αρνητικά.
Η κάρτα Ταρώ «Πρωταπριλιά» σας χαρακτηρίζει αυτό το μήνα όσο καμία και σας κάνει να φέρεστε τόσο επιπόλαια και τόσο βιαστικά που θα σας φέρει αρκετό εκνευρισμό και σε προσωπικό αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο.
Τα τυχερά παιχνίδια δεν ευνοούνται αυτό το μήνα.Προσοχή στην υγεία σας την περίοδο των Πανσέληνων.
Θέλεις μια προσωπική πρόβλεψη για ένα συγκεκριμένο θέμα που σε απασχολεί;Κάλεσε τώρα την ταρωμάντη – μελλοντολόγο κα Ελένη στο 9016000628 για να μάθεις πώς πρέπει να κινηθείς προς όφελός σου.
 
 
ΙΧΘΥΕΣ  Κάρτα του μήνα:  «Η Δύναμη»
Με την παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο σας μέχρι τις 6 του μήνα, εσείς οι Ιχθύς θα ζήσετε τον έρωτα και το πάθος στο έπακρο. Σταδιακά οι εντάσεις προβλέπεται να υποχωρήσουν και από τα μέσα του μήνα η κοινωνική σας ζωή θα γίνει αρκετά ενδιαφέρουσα. Νέες γνωριμίες και νέοι φίλοι θα μπουν ξαφνικά στη ζωή σας και θα σας κάνουν το μήνα που έχουμε πιο δημιουργικό. Οι φίλοι αναζητούν τη συντροφιά σας ενώ καινούρια φλερτ έρχονται στον ορίζοντα. Η Νέα Σελήνη στις 17 στο δικό σας ζώδιο σας φέρνει έναν αέρα δημιουργίας και ανανέωσης.
Στις 22 ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του και θα σας βάλει στην αναμονή των οικονομικών σας εκκρεμοτήτων.
Η κάρτα Ταρώ «Δύναμη» σας χαρακτηρίζει αυτό το μήνα και σας δίνει δημιουργία και έρωτα. Ο οραματισμός και η έμπνευση σας θα είναι στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας.
Τα τυχερά παιχνίδια ευνοούνται από 17 ως 22 του μήνα.Θα πρέπει να προσέχετε την υγεία σας από κρυολογήματα στις 2 Πανσέληνους.
Θέλεις μια προσωπική πρόβλεψη για ένα συγκεκριμένο θέμα που σε απασχολεί;Κάλεσε τώρα την ταρωμάντη – μελλοντολόγο κα Ελένη στο 9016000628 για να μάθεις πώς πρέπει να κινηθείς προς όφελός σου.
 
Ταρωμάντης-Μελλοντολόγος κα Ελένη 
Προσωπική γραμμή προβλέψεων:  9016000628