Share This!

Τα Ταρώ προβλέπουν για τον Ιούνιο 2017! Προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την κα Ελένη

Προβλέψεις Ιουνίου 2017 για όλα τα ζώδιαβάσει της κάρτας Ταρώ που τους αντιστοιχεί!

 
Ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού μπαίνει αρκετά ενεργητικά και δημιουργικά από τον Μάιο. Με λίγες εξαιρέσεις, κατά τις τελευταίες μέρες του μήνα, ο Ιούνιος διαγράφεται ότι θα είναι ευχάριστος και συγκλονιστικός.Είναι ένας μήνας για διακοπές.
 
Η παρουσία του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων μας παροτρύνει να δραπετεύσουμε εκτός πόλης. Από τις 5 έχουμε την ευνοϊκή όψη Άρη - Αφροδίτης που ευνοεί τον Έρωτα, τα ταξίδια αλλά και τις συναλλαγές.
 
Ο Διάς από τις 9 μπαίνει σε ορθή φορά στο Ζυγό και θα κρατήσει ως τις 10 Οκτωβρίου. Υποθέσεις που καθυστερούσαν θα αρχίζουν να βαίνουν προς ολοκλήρωση.
 
 

Κάρτα Ταρώ για το μήνα Ιούνιο  «Η Πρωθιέρεια»

Η επιστροφή του Δία στο Ζυγό γίνεται πάνω στην Πανσέληνο στον άξονα Διδύμων - Τοξότη. Η Πανσέληνος αυτή μας ανεβάζει και μας δίνει αισιοδοξία και νέες γνωριμίες. Μας ανοίγει τους δρόμους για μακρινά ταξίδια. Αυτά σε προσωπικό επίπεδο όμως.
 
Σε πολιτικό επίπεδο θα υπάρξουν απρόβλεπτα γεγονότα σε κυβερνήσεις που θεωρούνται κάστρα.Θρησκευτικοί πόλεμοι θα αναζωπυρωθούν.
 
Κοντά στις 20 του μήνα πρόσωπο που έχει κύρος και ηγεσία θα κινδυνεύσει. Ενώ θα πρέπει  από τις 20 ως το τέλος του μήνα να προσέχουμε την επικοινωνία και την παιδεία. Ίσως κάποιες αναστατώσεις σε θέματα παιδείας έρθουν στο προσκήνιο χωρίς όμως να βρεθούν λύσεις.
 
Η Νέα Σελήνη στις 24 στο ζώδιο του Καρκίνου θα δώσει λύσεις σε θέματα οικογένειας. Οι αγοραπωλησίες ακινήτων θα ξαναπάρουν μπροστά.
 
Θα υπάρξουν αναταραχές όμως από το υγρό στοιχείο ή και κάποια καιρικά γεωλογικά φαινόμενα παγκοσμίως έως και εμπόλεμες καταστάσεις, τόσο σε Ευρώπη όσο και σε Αμερική.
 
Στο τέλος του μήνα θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε ατυχήματα.
Η δυσαρμονική όψη Άρη με το Δία και του Ερμή με τον Πλούτωνα μας εφιστά την προσοχή.
 
Εν αναμονή εξελίξεων ο Ιούνιος..
 
 
 
Η κάρτα ταρώ του Ιουνίου για κάθε ζώδιο!
 
 
ΚΡΙΟΣ  Κάρτα του μήνα: "ΤΟ Τροχός της Τύχης"
Ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού, μπαίνει για σας τους Κριούς με αρκετή κόπωση, αφού ο Άρης που είναι κυβερνήτης του ζωδίου σας, μπαίνει στον Καρκίνο από τις 4 του μήνα.
Έτσι, βλέπετε ότι η ενέργειά σας είναι λιγότερη από τους προηγούμενους δύο μήνες.
 
Θα πρέπει να προσέξετε τις εντάσεις γύρω από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Η ορθή φορά τους Δία στις 9, σας κάνει να βλέπετε τα πράγματα με διαφορετικό μάτι, αφού οι καθυστερήσεις θα αρχίσουν να φεύγουν. Δεν θα λείψουν κάποια οικονομικά οφέλη από άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος.
 
Η Αφροδίτη θα τελειώσει το πέρασμά της από το ζώδιό σας στις 5 του μήνα και δεν αποκλείεται μια νέα γνωριμία με σοβαρές προοπτικές.
 
Η Πανσέληνος στον Τοξότη θα σας ανεβάσει τις φιλοδοξίες. Δεν αποκλείεται να ξεκινήσετε μακρινά ταξίδια ή να υπογράψετε μια καινούρια επαγγελματική πρόταση.
 
Ο «Τροχός της Τύχης» είναι η Κάρτα Ταρώ που σας χαρακτηρίζει αυτό το μήνα και παρόλο που σας έχει αφήσει η ενέργεια σας θα σας δοθούν αρκετές ευκαιρίες για νέα πράγματα με μόνιμη διάρκεια.
 
Προσοχή στα ατυχήματα την πρώτη εβδομάδα του μήνα.Τυχερά παιχνίδια ευνοούνται από 6 ως 20 του μήνα.Προσοχή σε οικογενειακά θέματα και εντάσεις το 1ο δεκαήμερο.
Θέλεις μια προσωπική πρόβλεψη για ένα συγκεκριμένο θέμα που σε απασχολεί;Κάλεσε τώρα την ταρωμάντη – μελλοντολόγο κα Ελένη στο 9016000628 για να μάθεις πώς πρέπει να κινηθείς προς όφελός σου.
 
 
ΤΑΥΡΟΣ Κάρτα του μήνα:«Οι Εραστές»
Τα Ταυράκια αυτό το μήνα θα βρεθούν αρκετά ανανεωμένα και ιδιαίτερα ερωτικά. Η Αφροδίτη από τις 6 περνά στο ζώδιο σας, κυβερνήτη κιόλας του ζωδίου σας, κάνοντάς σας πιο γοητευτικούς. Θα υπάρχει αρκετά ρομαντική διάθεση και από το ταίρι σας.
Οι ελεύθεροι θα βρεθούν σε μια γνωριμία που μπορεί να είναι σταθμός στη ζωή τους, ενώ οι δεσμευμένοι θα περάσουν αρκετά έντονες ευχάριστες στιγμές με τον/την σύντροφό τους.
 
Ο Άρης από τον Καρκίνο σας δίνει ενέργεια για να κάνετε νέες γνωριμίες και συζητήσεις τόσο σε ερωτικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.
Κάποιες εκδρομές και μετακινήσεις ή και μετακομίσεις θα είναι στα άμεσα σχέδια σας. Το πέρασμα του Ερμή στους Διδύμους θα σας βοηθήσει στα επαγγελματικά σας θέματα.
 
Η Νέα Σελήνη στις 24 στον Καρκίνο σας δίνει την ευκαιρία για νέες γνωριμίες.
Υπογραφή συμβολαίων και συμφωνιών είναι πολύ πιθανό να σας βγάλουν από τους ρυθμούς σας με θετική όμως κατάληξη.Η κάρτα Ταρώ «Εραστές»  σας χαρακτηρίζει αυτό το μήνα και σας φέρνει πολύ κοντά σε μια πιο επίσημη και σοβαρή σχέση.Τα τυχερά παιχνίδια ευνοούνται από τις 6 ως τις 24 του μήνα.
Προσοχή κοντά στην Πανσέληνο στις 9, μην πάθετε υπερκόπωση ή εξάντληση.
Θέλεις μια προσωπική πρόβλεψη για ένα συγκεκριμένο θέμα που σε απασχολεί;Κάλεσε τώρα την ταρωμάντη – μελλοντολόγο κα Ελένη στο 9016000628 για να μάθεις πώς πρέπει να κινηθείς προς όφελός σου.
 
 
Δίδυμοι Κάρτα του μήνα: "Το Αστέρι"
Για σας τους Διδύμους, το καλοκαίρι ξεκινά μέσα σε ένα αρκετά ανατρεπτικό σκηνικό. Παρόλο που είναι ο μήνας των γενεθλίων σας και ο Ήλιος θα βρίσκεται στο ζώδιο σας ως τις 20, θα δείτε ότι κάποια πράγματα δεν θα είναι τόσο εύκολα όσο ήταν τις προηγούμενες χρονιές.
 
Παρόλο που δέχεστε πίεση στο χώρο τον επαγγελματικό ή και από τη σχέση σας, θα δείτε ότι θα σας παρουσιαστούν καινούριες ευκαιρίες ώστε να βγείτε από αυτό το αρνητικό τοπίο.
 
Ο Άρης φεύγει από το ζώδιο σας στις 3 του μήνα, δίνοντας τέλος σε μια περίοδο οικονομικών υποχρεώσεων.Η Νέα θέση του Άρη στον Καρκίνο θα σας φέρει αρκετά απρόοπτα.
 
Ο Ερμής από τις 6 ως τις 20 του μήνα θα βρίσκεται στο ζώδιο σας. Νέες ιδέες, συμβόλαια και συμφωνίες σας βάζουν σε έντονη σκέψη.
 
Η Πανσέληνος στις 9 στον Τοξότη αλλά και η ορθή φορά του Δία στο Ζυγό, σας δίνει καλύτερες μέρες στην ερωτική σας ζωή.
«Το Αστέρι» σας χαρακτηρίζει αυτό το μήνα και σας δίνει την ευκαιρία να τα βρείτε με τον/την σύντροφό σας αλλά κι εσείς οι ελεύθεροι να δημιουργήσετε τις βάσεις για μια καλή γνωριμία. Θα τακτοποιηθούν θέματα στα οικονομικά σας.
Τα τυχερά παιχνίδια ευνοούνται χωρίς ρίσκο το1ο δεκαήμερο του μήνα.
Προσοχή σε ατυχήματα μέσα στο σπίτι κοντά στην Πανσέληνο.
Θέλεις μια προσωπική πρόβλεψη για ένα συγκεκριμένο θέμα που σε απασχολεί;Κάλεσε τώρα την ταρωμάντη – μελλοντολόγο κα Ελένη στο 9016000628 για να μάθεις πώς πρέπει να κινηθείς προς όφελός σου.
 
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ Κάρτα του μήνα:«Ο Ήλιος»
Για σας τους Καρκίνους, ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού μπαίνει με αρκετά δημιουργική διάθεση. Η ενέργεια σας στα ύψη, με περισσότερη αυτοπεποίθηση από ποτέ, είστε πιο σίγουροι για τις ικανότητές σας.
 
Ο Άρης θα βρίσκεται στις 4 στο ζώδιο σας κάνοντας τις επιθυμίες σας πιο εύκολα πραγματοποιήσιμες. Η Αφροδίτη από τον Ταύρο φτιάχνει τις σχέσεις σας με τον /την σύντροφό σας. Μια νέα γνωριμία δεν αποκλείεται να κάνει την εμφάνισή της.
 
Από τις 21 ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιο σας και σας κάνει πιο γοητευτικούς και δημιουργικούς.
 
Η Νέα Σελήνη στις 24, επίσης στο ζώδιο σας, σας βοηθά με νέα ξεκινήματα που θα έχουν διάρκεια ως τον φετινό χειμώνα. Μια μετακίνηση ή μετακόμιση, θα σας φέρει μεγαλύτερη αισιοδοξία.
 
Η κάρτα Ταρώ  «Ήλιος», σας χαρακτηρίζει αυτό το μήνα και σας βοηθά να τακτοποιήσετε τις σκέψεις σας και τα όνειρα σας. Μια καλή πορεία έρχεται για σας που μετά από μια δύσκολη διαδρομή μπορείτε να πετύχετε τους στόχους σας.
 
Προσοχή στα ατυχήματα στις 9 του μήνα με την Πανσέληνο στον Τοξότη.Από θέματα υγείας, μην κάνετε κατάχρηση σε αλκοόλ και ουσίες το ίδιο διάστημα.Τυχερά παιχνίδια ευνοούνται από τις 20 και μέχρι το τέλος του μήνα.
Θέλεις μια προσωπική πρόβλεψη για ένα συγκεκριμένο θέμα που σε απασχολεί;Κάλεσε τώρα την ταρωμάντη – μελλοντολόγο κα Ελένη στο 9016000628 για να μάθεις πώς πρέπει να κινηθείς προς όφελός σου.
 
 
ΛΕΩΝ Κάρτα του μήνα:  «Ο  Κρεμασμένος»
Το ξεκίνημα του καλοκαιριού βρίσκει τους Λέοντες κοντά σε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Παρόλα αυτά όσο περνά η πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου, θα βλέπετε ότι οι προβληματισμοί σας και τα άγχη θα μεγαλώνουν. Και ενώ θέλετε ένα χαλαρό και ευχάριστο καλοκαίρι, οι συνθήκες δεν θα είναι και τόσο ώριμες για να το πετύχετε.
 
Το πέρασμα του Άρη στον Καρκίνο στις 4 του μήνα σας πολλαπλασιάζει το άγχος και η ενέργεια σας πέφτει.
 
Προσοχή στις ιώσεις και τα ατυχήματα στις 9 του μήνα με την Πανσέληνο. Με τον Ήλιο στους Διδύμους μέχρι τις 20, οι φίλοι θα αποτελέσουν για σας συναισθηματικό στήριγμα. Με το πέρασμα όμως στις 21 του μήνα του Ήλιου στον Καρκίνο, θα θελήσετε να μείνετε μόνοι σας ή και να σχεδιάσετε μοναχικές εξόδους και εκδρομές.
 
Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 24 θα ενισχύσει τους προβληματισμούς σας.
 
Η κάρτα Ταρώ «Κρεμασμένος», σας φέρνει αυτό το μήνα μια έντονη κυκλοθυμική συμπεριφορά, από το κρύο στη ζέστη. Έχει να κάνει περισσότερο με το συναισθηματικό σας κομμάτι παρά με το επαγγελματικό.
 
Προσοχή στα ατυχήματα με αυτοκίνητο από 8 ως 10 του μήνα.Τυχερά παιχνίδια δεν ευνοούνται αυτό το μήνα, παρά μόνο τις πρώτες 4 μέρες του Ιουνίου.
Θέλεις μια προσωπική πρόβλεψη για ένα συγκεκριμένο θέμα που σε απασχολεί;Κάλεσε τώρα την ταρωμάντη – μελλοντολόγο κα Ελένη στο 9016000628 για να μάθεις πώς πρέπει να κινηθείς προς όφελός σου.
 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ Κάρτα του μήνα: "Το Άρμα"
Για σας τους Παρθένους το καλοκαιράκι μπαίνει με πολύ έντονους ρυθμούς. Θα υπάρχει μεγάλη και δραστήρια κοινωνική ζωή χάρη στην παρουσία του Άρη στον Καρκίνο. Η διασκέδαση με αγαπημένα σας πρόσωπα και οι νέες γνωριμίες, θα παίξουν έναν ευχάριστο ρόλο στη ζωή σας από τις πρώτες μέρες του μήνα.
 
Η Αφροδίτη στον Ταύρο από τις 6 του μήνα θα σας κάνει πιο ερωτικούς.Ένα ταξίδι στο εξωτερικό με φίλους σας θα είναι πολύ κοντά στο να υλοποιηθεί.
 
Η Πανσέληνος στις 9 από τον Τοξότη θα σας φέρει μπροστά σε πολλαπλά διλήμματα για το αν θα πρέπει να δώσετε βάρος στην καριέρα ή την οικογένεια.
 
Θα πρέπει να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή με τους φίλους σας, να μην μπλέξετε και τα οικονομικά σας, διότι θα υπάρξουν παρεξηγήσεις και εντάσεις.
 
Από τις 21 του μήνα που ο Ήλιος περνά στον Καρκίνο, πολλοί φίλοι θα αναζητήσουν την παρέα σας.Η Νέα Σελήνη στις 24 σας βοηθά με νέα ξεκινήματα και νέους στόχους.
 
«Το Άρμα» σας χαρακτηρίζει αυτό το μήνα, αφού η αυξημένη σας ενέργεια θα σας φέρει απρόσμενες εκδρομές, μετακινήσεις και μετακομίσεις με θετική έκβαση.
 
Να προσέχετε κοντά στην Πανσέληνο τις ιώσεις και τις μολύνσεις.
Τα τυχερά παιχνίδια ευνοούνται μετά τις 21 του μήνα.
Θέλεις μια προσωπική πρόβλεψη για ένα συγκεκριμένο θέμα που σε απασχολεί;Κάλεσε τώρα την ταρωμάντη – μελλοντολόγο κα Ελένη στο 9016000628 για να μάθεις πώς πρέπει να κινηθείς προς όφελός σου.
 
 
ΖΥΓΟΣ Κάρτα του μήνα:«Η Δικαιοσύνη»
 
Η έναρξη του καλοκαιριού φέρνει για εσάς τους Ζυγούς αρκετή αισιοδοξία και ενέργεια, αφού και ο Δίας από τις 9 του μήνα περνά σε ορθή φορά στο ζώδιο σας. Ονειρεύεστε μακρινά ταξίδια και θέλετε να κάνετε νέα επαγγελματικά ξεκινήματα.
 
Με τον Ήλιο στους Διδύμους έως τις 20, βλέπετε τα όνειρα σας να πραγματοποιούνται.
Ο Άρης από τον Καρκίνο θα περιορίσει λίγο την ενέργεια σας και τις δραστηριότητες σας. Θα έχετε πιο έντονα από ποτέ την ανάγκη να ξεκουραστείτε.
 
Η Πανσέληνος στον Τοξότη στις 9 θα σας φέρει κοντά σε αγαπημένα σας πρόσωπα, ενώ η Νέα Σελήνη στις 24 στον Καρκίνο θα σας φέρει μπροστά σε αρκετά θέματα επαγγελματικά και αρκετές συζητήσεις για την καριέρα σας. Πολλοί από εσάς θα δώσετε μεγαλύτερη βαρύτητα στα οικονομικά σας και θα αφήσετε πίσω οικογενειακά θέματα.
 
Η κάρτα Ταρώ  «Δικαιοσύνη», σας χαρακτηρίζει αυτό το μήνα και σας δίνει τις ευκαιρίες να μπορέσετε να ισορροπήσετε τα οικονομικά σας, τα αισθηματικά και τα οικογενειακά σας. Φίλοι και αγαπημένα σας πρόσωπα θα είναι δίπλα σας.
 
Καλές μέρες για τυχερά παιχνίδια είναι από τις 9 έως τις 21 του μήνα, φυσικά όχι με ρίσκο, ενώ θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με την υγεία σας, όσον αφορά σε χρόνια παθολογικά προβλήματα. Ίσως χρειαστεί και αλλαγή θεραπείας.
Θέλεις μια προσωπική πρόβλεψη για ένα συγκεκριμένο θέμα που σε απασχολεί;Κάλεσε τώρα την ταρωμάντη – μελλοντολόγο κα Ελένη στο 9016000628 για να μάθεις πώς πρέπει να κινηθείς προς όφελός σου.
 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ Κάρτα του μήνα: «Ο  Κόσμος»
 
Ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού μπαίνει με τα πιο δημιουργικά και παραγωγικά μηνύματα για σας τους Σκορπιούς. Ίσως να είναι και ο καλύτερος μήνας της χρονιάς για εσάς.
 
Με τον Άρη στον Καρκίνο στις 4 θα δείτε την ενέργεια σας στα ύψη, την αισιοδοξία σας να είναι διάπλατη και την τύχη με το μέρος σας. Ταξίδια στο εσωτερικό και το εξωτερικό ευνοούνται. Τα σπορ θα μπουν δυναμικά στη ζωή σας.
 
Από τις 6 του μήνα έχετε και την Αφροδίτη απέναντι από το ζώδιο σας και μια νέα γνωριμία μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω στην ερωτική σας ζωή. Είναι πολύ πιθανό να σας οδηγήσει σε σοβαρή δέσμευση.
 
Κοντά στην Πανσέληνο στις 9 και με ορθή φορά του Δία, θα έχετε μια σημαντική πρόταση ή μια αγοραπωλησία.Από τις 21 με τον Ερμή και τον Ήλιο στον Καρκίνο, θα έρθετε σε επαφή με καινούρια άτομα, ενώ η Νέα Σελήνη στις 24 πραγματοποιεί τα φιλόδοξα σχέδια σας.Η κάρτα Ταρώ «Κόσμος», είναι η καλύτερη κάρτα που μπορεί να σας χαρακτηρίσει αυτό το μήνα.Τα τυχερά παιχνίδια θα είναι σχεδόν όλο το μήνα θετικό πρόσημο και η υγεία σας θα είναι η καλύτερη της χρονιάς.
Θέλεις μια προσωπική πρόβλεψη για ένα συγκεκριμένο θέμα που σε απασχολεί;Κάλεσε τώρα την ταρωμάντη – μελλοντολόγο κα Ελένη στο 9016000628 για να μάθεις πώς πρέπει να κινηθείς προς όφελός σου.
 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ Κάρτα του μήνα:«Ο Διάβολος»
 
Ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού βρίσκει εσάς τους Τοξότες με αρκετές υποχρεώσεις. Παρόλο που ο Δίας περνά σε ορθή φορά από τις 9 του μήνα και μπορεί να σας προωθήσει πιο εύκολα τα σχέδια σας, ο Κρόνος από το ζώδιο σας σας αγχώνει και σας περιορίζει στο να κάνετε ανοίγματα, τα οποία στο μέλλον μπορεί να είναι καταστροφικά. Σίγουρα μια δεύτερη σκέψη σε ό,τι κάνετε είναι καλύτερη.
Από τις 3 του μήνα που ο Άρης περνά στον Καρκίνο, σας βοηθά να βρείτε περισσότερες λύσεις με ηρεμία.
 
Ο Ερμής από τις 6 ως τις 20 απέναντι από το ζώδιο σας, σας ωθεί να κάνετε την αυτοκριτική σας, σε τι φταίξατε και δεν πήγε καλά ο γάμος σας, η σχέση σας ή και μια επαγγελματική συνεργασία που χάλασε εξαιτίας σας.
 
Η Πανσέληνος στις 9 στο δικό σας ζώδιο σας κάνει επιρρεπείς σε φλερτ και απιστίες, ενώ η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 24 σας φέρνει εκνευρισμό με φίλους και οικονομικά θέματα, ενώ και κάποια ατυχήματα ή ιώσεις μπορεί να μη λείψουν από σας.Προσοχή στις εξαπατήσεις.«Ο Διάβολος» είναι η Κάρτα Ταρώ που σας χαρακτηρίζει αυτό το μήνα και σας κάνει ευάλωτους για απιστίες και επεισοδιακά σκηνικά τόσο σε συνεργασίες όσο και σε φιλίες.Προσοχή με το αυτοκίνητο από τις 24 και μετά.Τυχερά παιχνίδια δεν ευνοούνται ιδιαίτερα.
Θέλεις μια προσωπική πρόβλεψη για ένα συγκεκριμένο θέμα που σε απασχολεί;Κάλεσε τώρα την ταρωμάντη – μελλοντολόγο κα Ελένη στο 9016000628 για να μάθεις πώς πρέπει να κινηθείς προς όφελός σου.
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Κάρτα του μήνα:  «Ο Θάνατος»
Για σας τους Αιγόκερους ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού μπαίνει λίγο περιπετειώδης, αφού οι εντάσεις που θα προκύψουν μέσα στο γάμο σας ή σε μια συνεργασία μπορεί να φέρουν οριστική ρήξη.
 
Ο Άρης από τον Καρκίνο στο απέναντι από εσάς ζώδιο, θα σας φέρει τρομερό εκνευρισμό. Τα νεύρα σας θα δοκιμαστούν και θα περάσετε μια κρίση άνευ προηγουμένου. Όλος ο μήνας θα είναι εκρηκτικός και πολλές φορές θα ξεπεράσετε με υπερβολικό τρόπο τον εαυτό σας. Όσο συγκρατημένοι και να είστε δεν θα είναι λίγες οι φορές που θα βγείτε από τα ρούχα σας, τόσο με έναν συνεργάτη ή ένα αγαπημένο σας πρόσωπο, όσο και με τον/την σύντροφό σας. Η μόνη σύμμαχος σας αυτό το μήνα είναι η Αφροδίτη που διατηρεί έντονη την ερωτική σας διάθεση και την επιθυμία σας για ταξίδια και νέες γνωριμίες.
 
Η κάρτα Ταρώ  «Θάνατος», σας χαρακτηρίζει αυτό το μήνα και σας φέρνει πολύ κοντά σε οριστικές αποφάσεις ρήξης γάμου ή συνεργασίας, με νέα ξεκινήματα από τους επόμενους μήνες πιο δημιουργικά.
 
Η Νέα Σελήνη από τον Καρκίνο στις 24 θα σας βοηθήσει να τελειώσετε όσα δεν σας είναι χρήσιμα αυτό το διάστημα.Τα τυχερά παιχνίδια δεν ευνοούνται.Προσοχή στα ατυχήματα, τις ιώσεις και τα ψυχολογικά σας όλο το μήνα.
 Σε απασχολεί η πορεία της συναισθηματικής σου ζωής;Κάλεσε τώρα την ταρωμάντη– μελλοντολόγο κα Ελένη στο 9016000628 για τις πιο σωστές  συμβουλές.
 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ Κάρτα του μήνα: «Η Εγκράτεια»
 
Για σας τους Υδροχόους ο Ιούνιος μπαίνει με τα καλύτερα νέα, αφού ο Δίας μπαίνει σε θετική τροχιά από τις 9 του μήνα. Οπότε, σας ανεβάζει τη διάθεση και τη λίμπιντο.
Θα πραγματοποιήσετε μακρινά ταξίδια με τους φίλους σας.
Οι καθυστερήσεις που τόσο καιρό σας πήγαιναν πίσω, τελειώνουν και βάζετε σε εφαρμογή τα φιλόδοξα σχέδια σας.
Η Πανσέληνος επίσης στις 9 σας κάνει πιο δημοφιλείς. Οι ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα δεν θα λείψουν τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.
 
Με τον Ερμή στους Διδύμους παίρνετε περισσότερο το επικοινωνιακό κομμάτι στα χέρια σας και μπορείτε να πετύχετε πιο εύκολα τους στόχους σας.
Η παρουσία όμως του Άρη στον Καρκίνο, για όλο το μήνα, θα σας κάνει να έχετε τρομερές ανασφάλειες για τα οικονομικά σας. Θα πρέπει να είστε συγκρατημένοι και να σπεύσετε να κάνετε ρυθμίσεις σε εκκρεμότητες που έχετε σε δημόσιους οργανισμούς.
 
Η κάρτα Ταρώ  «Εγκράτεια», σας χαρακτηρίζει αυτό το μήνα στα θέματα των οικονομικών και σας κάνει εγκρατείς με τα έξοδά σας.
 
Τα τυχερά παιχνίδια θα πρέπει να τα αποφύγετε το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα γιατί υπάρχει κίνδυνος καταστροφής.Προσοχή σε αλλεργίες και μολύνσεις μετά τις 24 του μήνα και αποφύγετε το οικονομικό ρίσκο.
Θέλεις μια προσωπική πρόβλεψη για ένα συγκεκριμένο θέμα που σε απασχολεί;Κάλεσε τώρα την ταρωμάντη – μελλοντολόγο κα Ελένη στο 9016000628 για να μάθεις πώς πρέπει να κινηθείς προς όφελός σου.
 
 
ΙΧΘΥΕΣ  Κάρτα του μήνα:  «Η Αυτοκράτειρα»
 
Για σας τους Ιχθύες ο Ιούνιος μπαίνει με καλούς οιωνούς αφού η περίοδος που διανύσατε ως τώρα σας κούρασε και σας πίεσε. Αρχίζετε σίγουρα να είστε πιο αισιόδοξοι για το μέλλον και βλέπετε ότι τα πράγματα λειτουργούν προς όφελος σας.
 
Ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου σας δίνει δημιουργία και αφήνετε πίσω τη γκρίνια και την καχυποψία που είχατε το προηγούμενο διάστημα. Η καθημερινή σας ζωή θα είναι ευχάριστη και οι επαφές με αγαπημένα σας πρόσωπα θα σας φέρουν ευτυχία.
 
Η Αφροδίτη από τον Ταύρο σας βοηθά να πατάτε γερά στα πόδια σας.
Ο Ήλιος από τον Καρκίνο στις 21 του μήνα και μετά θα σας φέρει δικαίωση και ψυχική ισορροπία. Θα αρχίσετε να ονειρεύεστε ένα δημιουργικό σχέδιο και μπορείτε με επιτυχία να το υλοποιήσετε. Καινούρια φλερτ μπορεί να έρθουν στη ζωή σας από τις 24 του μήνα με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο.
 
Η κάρτα Ταρώ  «Αυτοκράτειρα», σας χαρακτηρίζει αυτό το μήνα και σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε γόνιμες και καρποφόρες συνεργασίες και σχέσεις. Είστε ο κυρίαρχος του παιχνιδιού αυτό το μήνα.
 
Τυχερά παιχνίδια ευνοούνται όλο το μήνα.Θέματα υγείας που τους προηγούμενους μήνες σας απασχόλησαν, παίρνουν λύσεις.
Θέλεις μια προσωπική πρόβλεψη για ένα συγκεκριμένο θέμα που σε απασχολεί;Κάλεσε τώρα την ταρωμάντη – μελλοντολόγο κα Ελένη στο 9016000628 για να μάθεις πώς πρέπει να κινηθείς προς όφελός σου.
 
 
Ταρωμάντης-Μελλοντολόγος κα Ελένη 
Προσωπική γραμμή προβλέψεων:  9016000628