Share This!

Τα Ταρώ προβλέπουν για τον Ιούλιο 2017! Προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την κα Ελένη

Προβλέψεις Ιουλίου 2017 για όλα τα ζώδιαβάσει της κάρτας Ταρώ που τους αντιστοιχεί!

 
Ο μήνας Ιούλιος μπαίνει με αρκετά επιθετικό χαρακτήρα, αφού η κληρονομιά που μας άφησε ο προηγούμενος μήνας δεν είναι και πολύ καλή. Ο Κρόνος σε ανάδρομη πορεία από τον Τοξότη, φέρνει εξελίξεις σε θέματα εξουσίας σε όλο τον κόσμο. Τα θέματα δικαιοσύνης και θρησκειών θα αποτελέσουν έναν μεγάλο πονοκέφαλο για τους κυβερνώντες όλου του κόσμου. Η παρουσία του Άρη στον Καρκίνο αλλά και η αντίθεση του Πλούτωνα στον Αιγόκερω, δείχνουν ένα άσχημο ενεργειακό φορτίο που ανά πάσα στιγμή είναι μια κινούμενη βόμβα έτοιμη να εκραγεί. Βία και εμπόλεμες καταστάσεις μπορεί να υπάρξουν ακόμα και σε Κράτη που δεν έχουν ακόμα μπει στο χορό...
 

Κάρτα Ταρώ για το μήνα Ιούλιο  «Ο Πύργος»

Η Πανσέληνος στις 9 Ιουλίου στον Αιγόκερω αλλά και ο Άρης από τον Καρκίνο, μας προετοιμάζουν για γεγονότα καθοριστικά και ανατρεπτικά.
 
Η δυσαρμονική όψη Άρη - Ουρανού στις 17, φέρνει αρκετές εκρήξεις, τρομοκρατικά χτυπήματα και δολοφονίες.
 
Η Νέα Σελήνη στις 23 Ιουλίου στον Λέοντα, εγκαινιάζει μια σημαντική περίοδο δημιουργίας, αφού κοινωνικά γεγονότα ή συγκεντρώσεις, μπορεί να προκύψουν για καλό σκοπό. Οι δυσαρμονικές όψεις όμως του τετραγώνου Άρη - Ουρανού δεν θα μπορέσουν να φέρουν την αρμονία γα τα νέα σχέδια στο βαθμό που θέλουμε, αλλά σίγουρα θα αρχίσουν να κινητοποιούνται και οι ομάδες ανθρώπων που όλα τα προηγούμενα χρόνια ήταν απλοί παρατηρητές.
 
Ακραία γεωλογικά φαινόμενα και κλιματικές αλλαγές θα μας απασχολήσουν και αυτό το μήνα, ιδίως ανεξέλεγκτες πυρκαγιές, σεισμοί και ηφαιστειακές εκρήξεις σε όλο τον κόσμο.
 
Εν αναμονή εξελίξεων ο Ιούλιος..
 
Η κάρτα ταρώ του Ιουλίου για κάθε ζώδιο!
 
 
ΚΡΙΟΣ  Κάρτα του μήνα: «Ο Διάβολος»
Ο Ιούλιος μπαίνει για σας τους Κριούς αρκετά περιπετειώδης, αφού το πρώτο 20ήμερο του μήνα υπάρχει μια περίοδος εντάσεων μέσα στο σπίτι. Αυτό μπορεί να σημαίνει μια μετακίνηση ή μετακόμιση ή και να αποκτήσετε έναν νέο συγκάτοικο, με αποτέλεσμα η προσαρμογή στα νέα δεδομένα να μην είναι καθόλου ευχάριστη, ούτε και εύκολη.
Από τις 15 ως τις 19 του μήνα θα πρέπει να είστε μακριά από παιχνίδια ρίσκου και ατυχήματα.
Αισθηματικά βρίσκεστε σε μια καλή περίοδο, αφού άτομα του περιβάλλοντος σας αναζητούν όλο και πιο συχνά τη συντροφιά σας.
Τα οικονομικά σας θα αρχίσουν να βελτιώνονται προς το τέλος του μήνα. Αν σκέφτεστε να κάνετε κάτι δημιουργικό στα επαγγελματικά σας, θα στεφθεί με επιτυχία.
Η Νεα Σελήνη στις 23 στο Λέοντα θα μπορέσει να σας δώσει όλες αυτές τις ευκαιρίες που χρειάζεστε για να πετύχετε.
 
Η Κάρτα Ταρώ «Διάβολος» σας χαρακτηρίζει αυτό το μήνα και σας δίνει εκνευρισμό και ένταση σε ό,τι έχει να κάνει με τις μετακινήσεις σας. Στο ερωτικό κομμάτι οι ελεύθεροι θα βρεθούν πολύ κοντά σε μια καινούρια γνωριμία, ενώ οι δεσμευμένοι μπορεί να παρασυρθούν σε μυστική σχέση.
Ιδιαίτερη προσοχή σε ατυχήματα κοντά στην Πανσέληνο στις 9 Ιουλίου που γίνεται στον Αιγόκερω. Μην πίνετε αλκοολούχα ποτά ή ουσίες χωρίς να έχετε αυτοέλεγχο. Κίνδυνος να διαταράξετε την καλή σας εικόνα.

Θέλεις μια προσωπική πρόβλεψη για ένα συγκεκριμένο θέμα που σε απασχολεί;Κάλεσε τώρα την ταρωμάντη – μελλοντολόγο κα Ελένη στο 9016000628 για να μάθεις πώς πρέπει να κινηθείς προς όφελός σου.

 
 
ΤΑΥΡΟΣ Κάρτα του μήνα:«Οι Εραστές»
Ο μήνας Ιούλιος μπαίνει με αρκετές υποχρεώσεις για τις οποίες καλείστε να βρείτε γρήγορες και συμφέρουσες λύσεις. Οι τρέχουσες υποχρεώσεις θα σας απασχολούν στο μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σας. Με την Αφροδίτη να είναι στο ζώδιο σας στις πρώτες πέντε μέρες του μήνα, ο έρωτας καλά κρατεί και μια νέα γνωριμία μπορεί να κάνει την εμφάνιση της. Μην αφήσετε καμία ευκαιρία να χαθεί.
Τα οικονομικά σας βελτιώνονται αισθητά.
Γύρω στις 17 θα πρέπει να προσέχετε ένα απρόσμενο γεγονός που αφορά την οικογένεια ή κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο θα σας αναστατώσει. Υπάρχει περίπτωση να μην υπάρχει ψυχραιμία στην αντιμετώπιση του γεγονότος.
Η Νέα Σελήνη στις 23 στο ζώδιο του Λέοντα φέρνει αλλαγές στο χώρο σας. Μπορεί να αποφασίσετε να βρείτε νέο συγκάτοικο.
 
Η κάρτα Ταρώ  «Εραστές» σας χαρακτηρίζει αυτό το μήνα αφού οι ευκαιρίες για έρωτα και μακροχρόνιο δεσμό θα φέρει τα πάνω κάτω στους ελεύθερους. Οι δεσμευμένοι θα παρετε απόφαση για επισημοποίηση της σχέσης σας.
Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 9 μπορεί να σας φέρει λίγη μελαγχολία, ενώ η Νέα Σελήνη στις 23 σας δίνει δημιουργία και αρκετή φαντασία.
Τυχερά παιχνίδια ευνοούνται μετά τις 23.
Θέλεις μια προσωπική πρόβλεψη για ένα συγκεκριμένο θέμα που σε απασχολεί;Κάλεσε τώρα την ταρωμάντη – μελλοντολόγο κα Ελένη στο 9016000628 για να μάθεις πώς πρέπει να κινηθείς προς όφελός σου.
 
 
Δίδυμοι Κάρτα του μήνα:  «Ο  Κρεμασμένος»
Για σας τους Διδύμους, ο Ιούλιος μπαίνει με αρκετές δυσκολίες στο κομμάτι το οικονομικό. Αν επιθυμείτε μια αγορά αυτοκινήτου ή και σπιτιού θα δείτε ότι είναι δύσκολο να υλοποιηθεί αυτή την περίοδο. Από τις 6 η Αφροδίτη θα μπει στο ζώδιο σας με αποτέλεσμα να δώσει μεγαλύτερες ευκαιρίες στο κομμάτι το συναισθηματικό και στο ρόλο που διαδραματίζεται ο έρωτας στην προσωπική σας ζωή.
Γύρω στις 9 με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω θα πρέπει να προσέξετε μην προβείτε σε απερίσκεπτες ενέργειες σε ένα θέμα οικονομικό. Μην εμπλακείτε με πρόσωπα κύρους στη δουλειά σας.
Γύρω στις 17 μια ερωτική απογοήτευση μπορεί να υπάρξει, αλλά το σκηνικό γρήγορα θα αλλάξει προς το καλύτερο για σας και θα δείτε ότι τα σχέδια σας προωθούνται.
Φίλοι, συγγενείς και αγαπημένα σας πρόσωπα θα βρεθούν δίπλα σας μετά τις 23 Ιουλίου με τη Νέα Σελήνη να γίνεται στο Λέοντα.
 
Η Κάρτα Ταρώ «Κρεμασμένος» σας προτρέπει αυτό το μήνα να κλείσετε όλες σας τις εκκρεμότητες για να μην έχετε δυσάρεστες εκπλήξεις στο μέλλον.
Τυχερά παιχνίδια δεν ευνοούνται τις πρώτες μέρες του μήνα. Καλύτερα από τις 23 και μετά με μικρό ρίσκο.
Θέματα με τα νεύρα σας θα προκύψουν κοντά στην Πανσέληνο στις 9 Ιουλίου. Ιδιαίτερη προσοχή σε μικροατυχήματα μέσα και έξω από το σπίτι.
Θέλεις μια προσωπική πρόβλεψη για ένα συγκεκριμένο θέμα που σε απασχολεί;Κάλεσε τώρα την ταρωμάντη – μελλοντολόγο κα Ελένη στο 9016000628 για να μάθεις πώς πρέπει να κινηθείς προς όφελός σου.
 
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ Κάρτα του μήνα: «Ο Θάνατος»
Με αρκετές περιπέτειες μπαίνει ο Ιούλιος για σας τους Καρκίνους, αφού ο μήνας αυτός μπορεί να αποτελέσει σταθμό για τη ζωή σας και το μέλλον σας στα συναισθηματικά.
Ζήλιες, πάθη και εντάσεις βγαίνουν στην επιφάνεια της σχέσης σας και ένας οριστικός χωρισμός μπορεί να προκύψει.
Μια άσχημη και απρόσμενη είδηση μπορεί να προκύψει και στο χώρο τον επαγγελματικό και η αντιμετώπιση από το οικογενειακό σας περιβάλλον θα ξεπερνά σε αρκετή δόση και την υπερβολή.
Θα υπάρξουν παρεμβολές από τρίτα πρόσωπα στις μελλοντικές σας αποφάσεις ίσως και περισσότερες από αυτές που πρέπει.
Γύρω στις 17 καλό είναι να προσέχετε τις εντάσεις με άτομα κύρους και με το νόμο.
 
Η κάρτα Ταρώ  «Θάνατος», σας χαρακτηρίζει αυτό το μήνα και σας κάνει να παίρνετε οριστικές αποφάσεις για το μέλλον σας σε όλα τα επίπεδα.
Κοντά στις 9 του μήνα, στην Πανσέληνο, να προσέχετε κάποια παραπλάνηση.
Τυχερά παιχνίδια ευνοούνται μετά τις 23 Ιουλίου με τη Νέα Σελήνη στο Λέοντα.
Προσοχή στην υγεία σας αν έχετε το στομάχι σας ή πρόβλημα με τα κάτω άκρα.
Θέλεις μια προσωπική πρόβλεψη για ένα συγκεκριμένο θέμα που σε απασχολεί;Κάλεσε τώρα την ταρωμάντη – μελλοντολόγο κα Ελένη στο 9016000628 για να μάθεις πώς πρέπει να κινηθείς προς όφελός σου.
 
 
ΛΕΩΝ Κάρτα του μήνα:  «Ο  Πύργος»
Ο Ιούλιος ξεκινά με αρκετό άγχος και εντάσεις. Θα πρέπει να προσέξετε την υγεία σας και κυρίως το νευρικό σας σύστημα. Οι πρώτες μέρες του μήνα χρειάζονται προσοχή γιατί υπάρχει κίνδυνος να γίνει ένα άσχημο γεγονός που θα βλάψει τη φήμη σας.
Από τις 6 του μήνα η κοινωνική σας ζωή βελτιώνεται.
Γύρω στις 15 με 18 του μήνα ένα αγαπημένο σας πρόσωπο μπορεί να σας παραπλανήσει. Το ίδιο διάστημα κρυφοί ανταγωνιστές ή υπονομευτές σας, ίσως σας δώσουν μια ανεπιθύμητη τροπή σε ένα φιλόδοξο σχέδιο σας, με αποτέλεσμα να χρειαστείτε να βάλετε σε θέση αναμονής τα σχέδια σας.
Από τις 20 με τον Άρη να περνά στο δώδιο σας εγκαινιάζετε μια περίοδο πιο δυναμική. Βγαίνετε από το αδιέξοδο σας και κρατάτε την τύχη σας στα χέρια σας.
 
Η κάρτα Ταρώ «Πύργος», σας χαρακτηρίζει αυτό το μήνα και πρέπει να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά γιατί υπάρχει κίνδυνος απώλειας καταστροφής και έντασης στον οικογενειακό αλλά και τον επαγγελματικό τομέα. Ιδιαίτερη προσοχή μέχρι τις 20 του μήνα.
Στις 23 Ιουλίου η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας, σας βοηθά να ξαναβάλετε σε τάξη τα σχέδια σας. Τα τυχερά παιχνίδια ευνοούνται από τις 24 και μετά.Κοντά στην Πανσέληνο στις 9 του μήνα να προσέχετε την υγεία σας και τα ατυχήματα.
Θέλεις μια προσωπική πρόβλεψη για ένα συγκεκριμένο θέμα που σε απασχολεί;Κάλεσε τώρα την ταρωμάντη – μελλοντολόγο κα Ελένη στο 9016000628 για να μάθεις πώς πρέπει να κινηθείς προς όφελός σου.
 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ Κάρτα του μήνα: "Το Αστέρι"
Για σας τους Παρθένους ο Ιούλιος μπαίνει με αρκετές ευνοϊκές προοπτικές, αφού φίλοι και αγαπημένα σας πρόσωπα θα σταθούν δίπλα σας και θα σας βοηθήσουν να κάνετε ένα όνειρο σας πραγματικότητα.
Οι μετακινήσεις και οι μετακομίσεις θα είναι το κυρίαρχο γεγονός του μήνα, ενώ η Πανσέληνος στις 9 θα σας φέρει πολύ πιο κοντά με μια νέα σχέση. Όσοι είστε δεσμευμένοι η απόκτηση ενός απογόνου θα είναι πολύ πιο κοντά σε εσάς.
Κοντά στις 17 του μήνα καλό είναι να αποφύγετε τους διαπληκτισμούς.
Μικροατυχήματα μέσα και έξω από το σπίτι και εντάσεις ανεπιθύμητες μπορεί να προκύψουν.
Η Νέα Σελήνη στο Λέοντα στις 23 θα ανοίξει νέους ορίζοντες για καλύτερα επαγγελματικά πλάνα.
 
Η Κάρτα Ταρώ «Το Αστέρι» σας χαρακτηρίζει αυτό το μήνα και σας δίνει αρκετές ευκαιρίες να τακτοποιήσετε τα οικονομικά σας.
Τυχερά παιχνίδια ευνοούνται όλο το μήνα εκτός από τις 15 ως 19 του μήνα.
 
Θέματα υγείας θα πρέπει να προσέξουν άτομα μεγαλύτερης ηλικίας με το στομάχι τους ή με τα γυναικολογικά τους οι γυναίκες. 
Θέλεις μια προσωπική πρόβλεψη για ένα συγκεκριμένο θέμα που σε απασχολεί;Κάλεσε τώρα την ταρωμάντη – μελλοντολόγο κα Ελένη στο 9016000628 για να μάθεις πώς πρέπει να κινηθείς προς όφελός σου.
 
 
ΖΥΓΟΣ Κάρτα του μήνα:"Η Πρωταπριλιά"
Το ξεκίνημα του Ιουλίου φέρνει εσάς τους Ζυγούς παγιδευμένους συναισθηματικά, αφού ακόμα έχετε ανοιχτούς λογαριασμούς με το παρελθόν σας. Το κατεστημένο εμποδίζει να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας και μένετε κολλημένοι με πράγματα που σας περιορίζουν την ελευθερία.
Πολλές φορές μέσα στο μήνα δεν θα υπολογίσετε τα έξοδα σας με αποτέλεσμα να ξεμένετε. Ενώ το αίσθημα της ανανέωσης και της διασκέδασης θα είναι έντονο αυτές τις μέρες, οι υποχρεώσεις που ήδη υπάρχουν θα σας κάνουν να αναβάλλετε τις προσωπικές σας ανάγκες.
Γύρω στην Πανσέληνο στις 9 στον Αιγόκερω, μπορεί να δείτε τα νεύρα σας να είναι στο αποκορύφωμα, ενώ γύρω στις 17 θα πρέπει να προφυλαχθείτε από ατυχήματα.
Η Νέα Σελήνη στο Λέοντα στις 23 θα σας κάνει πολύ πιο αισιόδοξους.
 
Η κάρτα Ταρώ «Πρωταπριλιά», σας χαρακτηρίζει αυτό το μήνα αφού οι αποφάσεις και οι κινήσεις σας θα βρίσκουν αρκετές αντιφάσεις κατά τη διάρκεια όλου του μήνα.
Τυχερά παιχνίδια ευνοούνται το Α δεκαήμερο χωρίς ρίσκο.Προσοχή το νευρικό σας σύστημα και την πίεση σας αυτό το μήνα.
Θέλεις μια προσωπική πρόβλεψη για ένα συγκεκριμένο θέμα που σε απασχολεί;Κάλεσε τώρα την ταρωμάντη – μελλοντολόγο κα Ελένη στο 9016000628 για να μάθεις πώς πρέπει να κινηθείς προς όφελός σου.
 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ Κάρτα του μήνα: "Η Πρωθιέρεια"
Μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού ξεχειλίζετε από ενέργεια. Μπορεί να ασχοληθείτε με αθλήματα, σπορ και πράγματα που τόσο καιρό θέλατε να κάνετε.
Θα πρέπει να προσέχετε τα άτομα που σας πλησιάζουν αυτό τον καιρό, γιατί η φιλική τους συμπεριφορά μπορεί να κρύβει πονηρούς σκοπούς. Επομένως, να είστε επιφυλακτικοί απένταντι σε όσους σας τάζουν βοήθεια και υποστήριξη.
Τα οικονομικά σας βελτιώνονται αρκετά αυτό το διάστημα.
Από τις 20 ο Άρης και ο Ήλιος βρίσκονται στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας με αποτέλεσμα να χάσετε την καλοκαιρνή σας διάθεση και να πολλαπλασιάσετε τις έννοιες σας.
Στις 23 η Νέα Σελήνη στο Λέοντα σας φέρνει νέα πλάνα και νέα σχέδια.
 
Η κάρτα Ταρώ «Πρωθιέρεια», σας χαρακτηρίζει αυτό το μήνα και σας δίνει την ωριμότητα που χρειάζεται για να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν.
Τα τυχερά παιχνίδια ευνοούνται το 1ο και το 3ο δεκαήμερο του μήνα.Προσοχή στα ατυχήματα κοντά στις 17 του μήνα.
Θέλεις μια προσωπική πρόβλεψη για ένα συγκεκριμένο θέμα που σε απασχολεί;Κάλεσε τώρα την ταρωμάντη – μελλοντολόγο κα Ελένη στο 9016000628 για να μάθεις πώς πρέπει να κινηθείς προς όφελός σου.
 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ Κάρτα του μήνα:«Το Άρμα»
Το ξεκίνημα του Ιουλίου μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπους με οικονομικά μπλεξίματα και οικονομικές εκκρεμότητες. Δεν ευνοούνται οι μέρες για αγορές και επενδύσεις.
Από τις 6 και μετά ένα ταξίδι με τον/την σύντροφό σας θα σας ανανεώσει αρκετά.
Από τις 17 του μήνα θα πρέπει να προσέξετε να μην εμπλακούν τα αγαπημένα σας πρόσωπα με τα οικονομικά σας. Υπάρχει κίνδυνος οριστικής ρήξης.
Η Πανσέληνος στις 9 θα σας προβληματίσει αρκετά.
Από τις 20 μπαίνετε σε μια έντονη περίοδο και αρκετά δυναμική. Με τον Ήλιο και τον Άρη να βρίσκονται στο Λέοντα, θα αναζητάτε την ξεκούραση και την αναψυχή και θα αποφεύγετε κάθε είδος συμβιβασμού.
 
Η Κάρτα Ταρώ «Άρμα» σας χαρακτηρίζει αυτό το μήνα και σας προτρέπει να κάνετε αρκετές εξόδους και ταξίδια.
Τα τυχερά παιχνίδια ευνοούνται από τις 23 του μήνα και μετά.Προσοχή στα ατυχήματα μέσα στο σπίτι κοντά στις μέρες της Πανσέληνου.Βλάβες αυτοκινήτου και απρόσμενα έξοδα θα έχετε κοντά τις 17 του μήνα. Προσοχή στους ηλικιωμένους γονείς σας.
Θέλεις μια προσωπική πρόβλεψη για ένα συγκεκριμένο θέμα που σε απασχολεί;Κάλεσε τώρα την ταρωμάντη – μελλοντολόγο κα Ελένη στο 9016000628 για να μάθεις πώς πρέπει να κινηθείς προς όφελός σου.
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Κάρτα του μήνα:  «Η Απόφαση»
Το ξεκίνημα του Ιουλίου βρίσκει εσάς τους δεσμευμένους Αιγόκερους να κινείστε με έντονους ρυθμούς, με αρκετές εντάσεις αλλά και με το ενδεχόμενο ενός οριστικού χωρισμού από το ταίρι σας. Θα βγουν στην επιφάνεια ζήλιες και εντάσεις είτε από εσάς είτε από την πλευρά του αγαπημένου σας προσώπου. Παρόλο που η διάθεση σας για να σταματήσει η ρήξη και να επικρατήσει ο διάλογος θα υπάρχει, ένα απρόσμενο γεγονός μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω στην προσωπική σας ζωή.
Η περίοδος της Πανσέληνου στο ζώδιο σας στις 9 του μήνα θα σας κάνει νευρικούς και ενδέχεται να χάσετε την ψυχραιμία σας.
Από τις 23 του μήνα με τη Νέα Σελήνη στο Λέοντα, θα δείτε ότι υπάρχουν εξελίξεις στο οικονομικό σας κομμάτι που σιγά σιγά αρχίζουν και βελτιώνονται.
 
Η κάρτα Ταρώ  «Απόφαση», σας προδιαθέτει για το ότι ο Ιούλιος μπορεί να είναι ένας περιπετειώδης μήνας για τη συνέχιση του γάμου ή της σχέσης σας. Θα πρέπει να παρθούν οριστικές αποφάσεις.
Τυχερά παιχνίδια ευνοούνται από τις 23 και μετά. Θέματα με το στομάχι σας ή και με ημικρανίες κοντά στις μέρες της Πανσέληνου.
Σε απασχολεί η πορεία της συναισθηματικής σου ζωής;Κάλεσε τώρα την ταρωμάντη– μελλοντολόγο κα Ελένη στο 9016000628 για τις πιο σωστές  συμβουλές.
 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ Κάρτα του μήνα: "Η Δύναμη"
Για σας τους Υδροχόους ο μεσαίος μήνας του καλοκαιριού θα κυλήσει ερωτικά για τους περισσότερους.
Οι πρώτες μέρες του μήνα μπορεί να σας φέρουν κούραση ή και έντονο παρασκήνιο. Θα πρέπει να προσέχετε την υγεία σας και η περίοδος που θα διανύσετε θα φέρει αρκετές μετακινήσεις με τον/την σύντροφο σας.
Ο Ερμής θα βρίσκεται στο απέναντι σας ζώδιο, το Λέοντα και ο Άρης επίσης από τις 20 στο ίδιο ζώδιο. Αυτό θα σας φέρει εκνευρισμό, αντιπαραθέσεις και διαφωνίες και κυρίως προς το τέλος του μήνα. Η σχέση σας ή ο γάμος σας ενδέχεται να περάσει κρίση ή και προσωρινή απομάκρυνση.
 
Η κάρτα Ταρώ  «Δύναμη», σας χαρακτηρίζει αυτό το μήνα αφού δεν θα είναι λίγες οι φορές που θα πρέπει να κρατήσετε την ψυχραιμία σας και να δείξετε την κατάλληλη υπομονή σε όποια προβλήματα δημιουργηθούν.
Τυχερές μέρες είναι η πρώτη εβδομάδα του μήνα.Προσοχή στην υγεία σας σε στομάχι, γυναικολογικά και έντερα το πρώτο 15ήμερο. Μικροατυχήματα κοντά στην Πανσέληνο στις 9 του μήνα.
Θέλεις μια προσωπική πρόβλεψη για ένα συγκεκριμένο θέμα που σε απασχολεί;Κάλεσε τώρα την ταρωμάντη – μελλοντολόγο κα Ελένη στο 9016000628 για να μάθεις πώς πρέπει να κινηθείς προς όφελός σου.
 
 
ΙΧΘΥΕΣ  Κάρτα του μήνα:  «Ο Μάγος»
Το ξεκίνημα του Ιουλίου ολοκληρώνει για σας τους Ιχθείς ένα στόχο που είχατε κοπιάσει για να πετύχετε.
 
Εσείς εξακολουθείτε να βρίσκεστε σε σούπερ καλοκαιρινή διάθεση όλο το μήνα βγαίνοντας έξω, φλερτάροντας και κάνοντας παρέα μόνο με πρόσωπα που αγαπάτε. Ευχάριστες εξόδους, μετακινήσεις και ταξίδια θα προκύψουν αυτό το μήνα.
 
Γύρω στις 17 θα πρέπει να ελέγξετε το οικονομικό σας κομμάτι γιατί θα βγείτε εκτός προγραμματισμού από απρόσμενα έξοδα που θα προκύψουν. Η διάθεση σας όμως θα παραμείνει στα ύψη.
 
Ένα θέμα υγείας μπορεί να σας απασχολήσει προς το τέλος του μήνα.
 
Η κάρτα Ταρώ  «Μάγος», σας χαρακτηρίζει αυτό το μήνα και σας δίνει τις απαιτούμενες γνώσεις για να χειριστείτε και τις δύσκολες καταστάσεις. Οι γνώσεις που έχετε αποκτήσει όλους τους προηγούμενους μήνες είναι αρκετές ώστε να τα βγάλετε πέρα μόνοι σας.Τυχερά παιχνίδια ευνοούνται όλο το μήνα χωρίς ρίσκο όμως.Προσοχή στα γυναικολογικά οι γυναίκες και προσοχή στα μικροατυχήματα έξω από το σπίτι.
Θέλεις μια προσωπική πρόβλεψη για ένα συγκεκριμένο θέμα που σε απασχολεί;Κάλεσε τώρα την ταρωμάντη – μελλοντολόγο κα Ελένη στο 9016000628 για να μάθεις πώς πρέπει να κινηθείς προς όφελός σου.
 
 
Ταρωμάντης-Μελλοντολόγος κα Ελένη 
Προσωπική γραμμή προβλέψεων:  9016000628