Share This!

Τα ταρώ προβλέπουν για τον Ιανουάριο 2018!Προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την μελλοντολόγο κα Ελένη!

Προβλέψεις Ιανουαρίου 2018 για όλα τα ζώδιαβάσει της κάρτας Ταρώ που τους αντιστοιχεί!

 
Το 2018 κάνει την είσοδο του με θετικές όψεις και σε οικονομικές και σε συναισθηματικές υποθέσεις, αφού για το μήνα Ιανουάριο επικρατεί η σταθερότητα, ο ρομαντισμός και η ισορροπία κατά το μεγαλύτερο μέρος του.
Η Αφροδίτη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο του Αιγόκερου και θα παραμείνει ως τις 18 του μήνα. Φέρνει ερωτικές ευκαιρίες και αρμονικό κλίμα. Ο Ερμής σε ορθόδρομη πορεία στο ζώδιο του Τοξότη ευνοεί τις καινούριες σχέσεις και ανανεώνει το κλίμα στις υπάρχουσες.
 

Κάρτα Ταρώ για το μήνα Ιανουάριο  «Το Αστέρι»

Από τις 18 Ιανουαρίου η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Υδροχόου, δίνοντας έντονο το στοιχείο της φιλίας. Αυτή η όψη θα βοηθήσει και την Ελλάδα να βρει συμμάχους και νέες συνεργασίες. Η είσοδος του Άρη στον Τοξότη στις 26 μας δίνει το πλεονέκτημα να διεκδικήσουμε περισσότερα πράγματα από τους εταίρους μας. Για πρώτη φορά θα δούμε να αναγνωρίζονται οι κόποι μας και οι προσπάθειες μας.
 
Άλλο ένα χαρακτηριστικό στοιχείο που έχει ο μήνας αυτός είναι ότι έχουμε 2 Πανσέληνους και μία Νέα Σελήνη. Η πρώτη Πανσέληνος στο ζώδιο του Καρκίνου στις 2 του μήνα μας χαρίζει έντονα συναισθήματα ασφάλειας, ενώ η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 17 μας φέρνει πολύ πιο κοντά στο να βάλει η Ελλάδα γερές βάσεις για την ανάπτυξη και την οικονομία.
 
Η Πανσέληνος στις 31 του μήνα όπου έχουμε και έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα, πυροδοτεί μοιραία γεγονότα, αυξάνει την εγκληματικότητα. Θα πρέπει να προσέχουμε ατυχήματα και με νεαρά πρόσωπα. Υπάρχει κίνδυνος να υπάρξει ανατροπή ισορροπιών στον παγκόσμιο χάρτη.
 
Εν αναμονή εξελίξεων ο Ιανουάριος..
 
 
Η κάρτα ταρώ του Ιανουαρίου για κάθε ζώδιο!
 
ΚΡΙΟΣ  Κάρτα του μήνα: «Ο Κρεμασμένος»
Για σας τους Κριούς ο πρώτος μήνας της χρονιάς σας βρίσκει αρκετά αγχωμένους και με αρκετά επιθετική διάθεση. Οι συγκρούσεις δεν θα λείψουν και δεν θα είναι λίγες οι φορές που θα πρέπει να δείξετε αυτοσυγκράτηση.
 
Στις 2 του μήνα πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Καρκίνου με τη συμμετοχή του Ποσειδώνα στους Ιχθείς. Η επαγγελματική σας πορεία περνά σε προτεραιότητα και είναι ευκαιρία να πετύχετε τους στόχους σας. Θα πρέπει όμως να συγκρατήσετε τα νεύρα σας και να αποφύγετε τους εγωισμούς και τις συγκρούσεις με τους ανωτέρους σας.
 
Η Νέα Σελήνη στις 17 του μήνα στον Αιγόκερω είναι σε σύνοδο με την Αφροδίτη. Θα πρέπει να είστε περισσότερο ρεαλιστές και να δείτε τι θέλετε από το ταίρι σας, διότι η εικόνα που βγάζετε στη σχέση σας δεν είναι αυτή που πρέπει.
 
Η Πανσέληνος στις 31 του μήνα στον άξονα Υδροχόου - Λέοντα, μαζί με την ολική έκλειψη σας βάζει σε προβληματισμούς και προστριβές με τους φίλους σας.
 
Η Κάρτα Ταρώ «Κρεμασμένος» σας χαρακτηρίζει αυτό το μήνα και σας καλεί να είστε σε καλύτερη και πιο προσεκτική διάθεση όσον αφορά στα αγαπημένα σας πρόσωπαΝα προσέχετε τα ατυχήματα προς το τέλος του μήνα. Τα τυχερά παιχνίδια δεν ευνοούνται ιδιαίτερα.Προσοχή στα ατυχήματα με μικρά παιδιά.
Θέλεις μια προσωπική πρόβλεψη για ένα συγκεκριμένο θέμα που σε απασχολεί;Κάλεσε τώρα την ταρωμάντη – μελλοντολόγο κα Ελένη στο 9016000628 για να μάθεις πώς πρέπει να κινηθείς προς όφελός σου.
 
 
ΤΑΥΡΟΣ Κάρτα του μήνα:«Ο Τροχός της Τύχης»
Για σας τους Ταύρους ο μήνας Ιανουάριος θεωρείται ένας δυναμικός μήνας. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 2 του μήνα στον άξονα Αιγόκερου - Καρκίνου δεν σας αφήνει να δείτε τα πράγματα ξεκάθαρα. Προσοχή μην μαλώσετε με φίλους σας και συγγενείς. Στα προσωπικά σας ζείτε μια περίοδο έντονου πάθους και ερωτισμού. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί μην πέφτετε με τα μούτρα και απογοητευτείτε. Από το Μάιο και μετά οι νέες γνωριμίες θα σας δείξουν αν μπορείτε να έχετε μέλλον μαζί τους.
 
Η Νέα Σελήνη στις 17 του μήνα σας φέρνει κοντά με νέα πρόσωπα που έρχονται να σας ανοίξουν άλλους δρόμους πιο επαναστατικούς.
 
Η ολική έκλειψη Σελήνης στις 31 γίνεται στον άξονα Υδροχόου - Λέοντα σας βάζει σε διαδικασία να αναθεωρήσετε τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας.
 
Η κάρτα Ταρώ  «Τροχός της Τύχης» σας χαρακτηρίζει αυτό το μήνα και σας φέρνει πιο κοντά στην πραγματοποίηση των στόχων σας. Είναι μια πολύ καλή περίοδος για εσωτερική αναζήτηση.Τα τυχερά παιχνίδια ευνοούνται όλο το μήνα.Προσοχή σε γυναικολογικά προβλήματα το 1ο δεκαήμερο του μήνα.
Θέλεις μια προσωπική πρόβλεψη για ένα συγκεκριμένο θέμα που σε απασχολεί;Κάλεσε τώρα την ταρωμάντη – μελλοντολόγο κα Ελένη στο 9016000628 για να μάθεις πώς πρέπει να κινηθείς προς όφελός σου.
 
 
Δίδυμοι Κάρτα του μήνα:  «Η Δύναμη»
Για σας τους Διδύμους ο πρώτος μήνας του 2018 μπαίνει με αρκετούς προβληματισμούς στο οικονομικό σας κομμάτι. Όλος σχεδόν ο μήνας θα σας κάνει να ασχοληθείτε με τις νέες προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σας για να πετύχετε τους στόχους σας.
 
Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 2 του μήνα στον άξονα Αιγόκερου - Καρκίνου έρχεται να ταρακουνήσει την ψυχή σας αλλά και τα επενδυτικά σας πλάνα. Δεν θα λείψουν οι ζήλιες σε προσωπικό επίπεδο και η καχυποψία για νέες συνεργασίες.
 
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 17 στον Αιγόκερω σε σύνοδο με την Αφροδίτη σας κάνει να προβληματιστείτε για το μέλλον της σχέσης σας αλλά και για τα οικονομικά σας. Απωθημένα, τύψεις, ενοχές θα έρθουν στο προσκήνιο.
 
Η Πανσέληνος στις 31 στο Λέοντα σας δίνει τη δύναμη να βρείτε λύσεις μέσα από πνευματικές διεξόδους.
 
Η Κάρτα Ταρώ «Δύναμη» σας χαρακτηρίζει αυτό το μήνα και σας κάνει να αναθεωρείτε τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας, να βάλετε νέους στόχους και να πετύχετε έστω και με πολύ δουλειά.Τυχερά παιχνίδια ευνοούνται από τις 17 έως το τέλος του μήνα.Προσοχή τα νεύρα σας στη διάρκεια των Πανσελήνων.
Θέλεις μια προσωπική πρόβλεψη για ένα συγκεκριμένο θέμα που σε απασχολεί;Κάλεσε τώρα την ταρωμάντη – μελλοντολόγο κα Ελένη στο 9016000628 για να μάθεις πώς πρέπει να κινηθείς προς όφελός σου.
 
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ Κάρτα του μήνα: «Ο Διάβολος»
Για σας τους Καρκίνους ο μήνας Ιανουάριος μπαίνει αρκετά συγκρουσιακά σε ό,τι έχει να κάνει με την προσωπική σας ζωή και τις συνεργασίες σας.
 
Η Πανσέληνος στις 2 που πραγματοποιείται στον άξονα Αιγόκερου - Καρκίνου με τη συμμετοχή του Ποσειδώνα στους Ιχθείς σας κάνει πιο νευρικούς και καχύποπτους. Αν διασφαλίσετε την ψυχραιμίας σας, θα δείτε ότι οι επόμενοι μήνες θα είναι πιο εποικοδομητικοί τόσο σε θέματα επαγγελματικά όσο και σε προσωπικά.
 
Η Νέα Σελήνη στις 17 στον Αιγόκερω σας βρίσκει να προσπαθείτε να ισορροπήσετε καταστάσεις με τους γύρω σας. Παρόλα αυτά πιθανές προστριβές μπορεί να μη λείψουν.
Νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σας.
 
Η ολική έκλειψη στις 31 στον άξονα Λέοντα - Υδροχόου σας βρίσκει αντιμέτωπους με τα οικονομικά σας. Ο εκνευρισμός θα παίξει σημαντικό ρόλο αυτές τις μέρες. Να είστε προσεκτικοί και σε νέες συνεργασίες.
 
Η κάρτα Ταρώ «Διάβολος» σας χαρακτηρίζει αυτό το μήνα κάνοντας σας νευρικούς και καχύποπτους. Θα πρέπει να βρείτε τη δύναμη να ελέγξετε τις καταστάσεις. Προσοχή ατυχήματα και ιώσεις στη διάρκεια των Πανσέληνων. Μην προβείτε στη χρήση ουσιών και ποτών.Τα τυχερά παιχνίδια δεν ευνοούνται.
Θέλεις μια προσωπική πρόβλεψη για ένα συγκεκριμένο θέμα που σε απασχολεί;Κάλεσε τώρα την ταρωμάντη – μελλοντολόγο κα Ελένη στο 9016000628 για να μάθεις πώς πρέπει να κινηθείς προς όφελός σου.
 
 
ΛΕΩΝ Κάρτα του μήνα:  «Ο Μάγος»
Για σας τους Λέοντες ο Ιανουάριος μπαίνει με αρκετά έντονους ρυθμούς σε εργασιακό επίπεδο και είναι πιθανό να φέρει συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις σε περίπτωση που δεν διαχειρισθείτε την κατάσταση με την απαιτούμενη ψυχραιμία.
 
Η Πανσέληνος στις 2 στον άξονα Αιγόκερου - Καρκίνου σας βάζει σε μια διάθεση να ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας. Μην  παραμελείτε τον/την σύντροφό σας γιατί θα υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια στη σχέση σας.
 
Η Νέα Σελήνη στις 17 στον Αιγόκερω σας βγάζει τον καλύτερο σας εαυτό στη δουλειά. Συναισθηματικά δεν αποκλείονται νέες γνωριμίες που ξαφνικά να μπουν στη ζωή σας και μέσα από την εργασία σας.
 
Η ολική έκλειψη Σελήνης στις 31 στον άξονα Υδροχόου - Λέοντα στρέφει το ενδιαφέρον σας σε επίπεδο προσωπικό. Θα υπάρχουν καθοριστικής σημασίας αποφάσεις αν θα πρέπει να μείνετε στην ήδη υπάρχουσα σχέση ή να ξεκινήσετε κάποια νέα.
 
Η κάρτα Ταρώ «Μάγος» σας χαρακτηρίζει αυτό το μήνα και σας δίνει δημιουργία και επιτυχία τόσο στα ερωτικά όσο και στα επαγγελματικά σας.Τυχερά παιχνίδια ευνοούνται από τις 17 του μήνα και μετά, ενώ θα πρέπει να προσέχετε ιώσεις και ατυχήματα κατά τη διάρκεια των δύο Πανσέληνων.
Θέλεις μια προσωπική πρόβλεψη για ένα συγκεκριμένο θέμα που σε απασχολεί;Κάλεσε τώρα την ταρωμάντη – μελλοντολόγο κα Ελένη στο 9016000628 για να μάθεις πώς πρέπει να κινηθείς προς όφελός σου.
 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ Κάρτα του μήνα: «Οι Εραστές»
Για σας τους Παρθένους ο πρώτος μήνας του 2018 μπαίνει με έντονο ερωτισμό και πάθος αφού το πλανητικό σκηνικό έχει αλλάξει υπέρ σας και στους δύο βασικούς τομείς της ζωής σας, ερωτικό και οικονομικό.
 
Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 2 στον άξονα Αιγόκερου - Καρκίνου σας βάζει να διεκδικείτε αυτά που θέλετε. Μοναδικές ευκαιρίες έρχονται για να προωθήσετε τα σχέδια σας. Πάθος και ρομαντισμός θα κάνουν την εμφάνιση τους.
 
Η Νέα Σελήνη στις 17 στον Αιγόκερω σας φέρνει πιο κοντά με τον/την σύντροφό σας. Βάζετε τα θεμέλια για μια νέα αρχή.
 
Η ολική έκλειψη Σελήνης στις 31 στον άξονα Υδροχόου - Λέοντα σας φέρνει σημαντικές ανακατατάξεις σε εργασιακό επίπεδο που μπορεί να σας ξυπνήσουν κάποιες ανασφάλειες.
 
Η Κάρτα Ταρώ «Εραστές» σας χαρακτηρίζει αυτό το μήνα και σας φέρνει πιο κοντά σε μια νέα σχέση ή σε επισημοποίηση της παλιάς σας.Τα τυχερά παιχνίδια ευνοούνται όλο σχεδόν το μήνα χωρίς όμως να ρισκάρετε.Προσοχή σε δηλητηριάσεις ή στομάχι κοντά στις Πανσέληνους.
Θέλεις μια προσωπική πρόβλεψη για ένα συγκεκριμένο θέμα που σε απασχολεί;Κάλεσε τώρα την ταρωμάντη – μελλοντολόγο κα Ελένη στο 9016000628 για να μάθεις πώς πρέπει να κινηθείς προς όφελός σου.
 
 
ΖΥΓΟΣ Κάρτα του μήνα:«Ο Πύργος»
Για εσάς τους Ζυγούς ο Ιανουάριος μπαίνει αρκετά έντονα. Ο μήνας επιφυλάσσει δράση, δυναμικότητα αλλά και έντονες αντιπαραθέσεις σε επίπεδο οικογενειακό και ερωτικό.
 
Στις 2 πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερου - Καρκίνου και έρχεται να κλείσει θέματα οικογενειακά που σας έχουν ταλαιπωρήσει.
 
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στον Αιγόκερω στις 17 είναι σε σύνοδο με την Αφροδίτη και στρέφει το ενδιαφέρον σας αποκλειστικά στην οικογένεια και είναι πιθανό να προσπαθήσετε να τραβήξετε την προσοχή των δικών σας για να επιβεβαιωθείτε.
Νέα πρόσωπα μπαίνουν στη ζωή σας.
 
Η ολική έκλειψη Σελήνης στις 31 γίνεται στον άξονα Υδροχόου - Λέοντα και επηρεάζει την ερωτική σας ζωή καθώς μπαίνει σε διαδικασία αναζήτησης.
 
Η κάρτα Ταρώ  «Ο Πύργος» σας χαρακτηρίζει αυτό το μήνα αφού τα θέματα τα οικογενειακά και τα ερωτικά θα παίζουν καταλυτικό ρόλο αυτό το μήνα για σας.
 
Τυχερά παιχνίδια ευνοούνται στη Νέα Σελήνη από τις 17 και μετά, ενώ σε θέματα υγείας προσέχετε την υπέρταση σας κατά τις δύο Πανσέληνους.
Θέλεις μια προσωπική πρόβλεψη για ένα συγκεκριμένο θέμα που σε απασχολεί;Κάλεσε τώρα την ταρωμάντη – μελλοντολόγο κα Ελένη στο 9016000628 για να μάθεις πώς πρέπει να κινηθείς προς όφελός σου.
 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ Κάρτα του μήνα: «Η Πρωταπριλιά»
Για σας τους Σκορπιούς ο Ιανουάριος μπαίνει αρκετά έντονα σε θέματα σχέσεων αλλά και στο οικογενειακό σας περιβάλλον θα πρέπει να πάρετε οριστικές και καθοριστικές αποφάσεις για το μέλλον σας.
 
Στις 2 Ιανουαρίου πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερου - Καρκίνου αναστατώνοντας τη σχέση σας με το στενό σας περιβάλλον αλλά και με άτομα που έρχεστε σε επαφή.
 
Η Νέα Σελήνη στις 17 στον Αιγόκερω στρέφει το ενδιαφέρον σας στους κοντινούς σας ανθρώπους. Ένα ταξιδάκι μπορεί να εκτονώσει αρκετά την ένταση με τον/την σύντροφό σας.
 
Η ολική έκλειψη Σελήνης στις 31 στον άξονα Υδροχόου - Λέοντα, ταράζει τα νερά κυρίως σε οικογενειακό αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο φέρνοντας σας αντιμέτωπους με τους γύρω σας.
 
Η κάρτα Ταρώ  «Πρωταπριλιά», σας χαρακτηρίζει αυτό το μήνα και σας καλεί να λύσετε τις διαφορές σας πιο ομαλά και με λογική.Μια δεύτερη σκέψη είναι σαφώς καλύτερη από τη μία.Τυχερά παιχνίδια ευνοούνται από τις 17 και μετά.Θα πρέπει να προσέξετε την υγεία σας στις Πανσέληνους.
Θέλεις μια προσωπική πρόβλεψη για ένα συγκεκριμένο θέμα που σε απασχολεί;Κάλεσε τώρα την ταρωμάντη – μελλοντολόγο κα Ελένη στο 9016000628 για να μάθεις πώς πρέπει να κινηθείς προς όφελός σου.
 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ Κάρτα του μήνα:«Η Απόφαση»
Για σας τους Τοξότες ο μήνας Ιανουάριος μπαίνει με αρκετούς προβληματισμούς και εντάσεις για τα οικονομικά αλλά και τα ψυχολογικά σας. Η έλλειψη χρημάτων σας χαλάει τα σχέδια.
 
Στις 2 του μήνα πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον Καρκίνο και θα φέρει στην επιφάνεια όλες τις οικονομικές εκκρεμότητες που έχετε και τα έκτακτα έξοδα που θα υπάρξουν θα σας αγχώσουν.
 
Η Νέα Σελήνη στις 17 στον Αιγόκερω έρχεται να υπερτονίσει την τάση σας για κάλυψη των αναγκών σας μέσω των χρημάτων. Είναι πιθανό να υπάρξουν ανατροπές ή ξαφνικά έξοδα που θα σας εκνευρίσουν.
 
Η ολική έκλειψη Σελήνης στις 31 γίνεται στον άξονα Υδροχόου - Λέοντα και έρχεται να ξεκαθαρίσει καταστάσεις που μπορεί να δημιουργήσουν ρήξη με οικογένεια, φίλους, συνεργάτες. Συναισθηματικά ο τρόπος που εκφράζεστε θα παίξει καθοριστικό ρόλο γι' αυτό χαλαρώστε ώστε να λύστε τα προβλήματα πιο ομαλά.
 
Η Κάρτα Ταρώ «Απόφαση» σας χαρακτηρίζει αυτό το μήνα και σας φέρνει αντιμέτωπους με παλιά έξοδα και οικονομικές εκκρεμότητες. Μη βάζετε κι άλλα χρέη πάνω σε αυτά που ήδη έχετε.Προσοχή στο στομάχι σας. Μην υπερκαταναλώνετε ποτά και ουσίες.Τυχερά παιχνίδια δεν ευνοούνται.
Θέλεις μια προσωπική πρόβλεψη για ένα συγκεκριμένο θέμα που σε απασχολεί;Κάλεσε τώρα την ταρωμάντη – μελλοντολόγο κα Ελένη στο 9016000628 για να μάθεις πώς πρέπει να κινηθείς προς όφελός σου.
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Κάρτα του μήνα:  «Ο Ήλιος»
Για εσάς τους Αιγόκερους ο Ιανουάριος είναι ο μήνας σας, καθώς η Πανσέληνος και η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στον άξονα σας και σας κάνουν τους πρωταγωνιστές του μήνα.
 
Στις 2 του μήνα η Πανσέληνος από το ζώδιο του Καρκίνου σας επικεντρώνει την προσοχή σε αγαπημένα πρόσωπα. Αφήστε τον εγωκεντρισμό σας στην άκρη και βγάλτε τα θετικά στοιχεία στη σχέση σας. Μια εκδρομή θα σας ανανεώσει.
 
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο σας στις 17 είναι σε σύνοδο με την Αφροδίτη. Προσπαθήστε να διαχειριστείτε με ψυχραιμία το επίπεδο των συνεργασιών σας. Ξαφνικές ερωτικές γνωριμίες μπορούν να φέρουν τα πάνω κάτω στη ζωή σας.
 
Η ολική έκλειψη Σελήνης στις 31 στον άξονα Υδροχόου - Λέοντα στρέφει την προσοχή σας στον τομέα των υλικών και προσωπικών σας αναγκών.
 
Η κάρτα Ταρώ  «Ήλιος» σας χαρακτηρίζει αυτό το μήνα και γίνεται για σας τους Αιγόκερους ο πρωταγωνιστής του μήνα.Μπορείτε να πετύχετε τους στόχους σας αρκεί να μη χάσετε την υπομονή σας.Προσοχή στα ατυχήματα.Θα έχετε ένα ξαφνικό κέρδος από τις 17 και μετά.
Σε απασχολεί η πορεία της συναισθηματικής σου ζωής;Κάλεσε τώρα την ταρωμάντη– μελλοντολόγο κα Ελένη στο 9016000628 για τις πιο σωστές  συμβουλές.
 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ Κάρτα του μήνα: «Η Πρωθιέρεια»
Για σας τους Υδροχόους το νέο έτος σας βρίσκει αρκετά προβληματισμένους καθώς καλείστε να ισορροπήσετε και να αντιμετωπίσετε κατάματα καταστάσεις από το παρελθόν και το παρασκήνιο που γίνεται εις βάρος σας στα επαγγελματικά σας.
 
Η Πανσέληνος στις 2 στον άξονα Αιγόκερου - Καρκίνου, σας φέρνει έναν εκνευρισμό τόσο με τον/την σύντροφο σας όσο και με τους συνεργάτες σας. Προσπαθήστε να βάλετε τη λογική να δουλέψει και περιορίστε την υπερευαισθησία σας.
 
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 17 στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει ξαφνικά γεγονότα ή πρόσωπα από το παρελθόν στο προσκήνιο. Καλό θα είναι να μην τους εμπιστευτείτε αν δεν σας αποδείξουν ότι έχουν αλλάξει.
 
Η ολική έκλειψη της Σελήνης στις 31 στο Λέοντα φέρνει στο επίκεντρο τις προσωπικές σας ανάγκες τόσο στα ερωτικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.
 
Η κάρτα Ταρώ «Πρωθιέρεια» σας χαρακτηρίζει αυτό το μήνα όσο καμία αφού καλείστε να χρησιμοποιήσετε τις γνώσεις που αποκτήσατε τους προηγούμενους μήνες για να λύσετε τα προβλήματα σας.Τα τυχερά παιχνίδια ευνοούνται από τις 17 του μήνα.Προσοχή στις ιώσεις και τις πνευμονίες στη διάρκεια των Πανσέληνων.
Θέλεις μια προσωπική πρόβλεψη για ένα συγκεκριμένο θέμα που σε απασχολεί;Κάλεσε τώρα την ταρωμάντη – μελλοντολόγο κα Ελένη στο 9016000628 για να μάθεις πώς πρέπει να κινηθείς προς όφελός σου.
 
 
ΙΧΘΥΕΣ  Κάρτα του μήνα:  «Το Άρμα»
Για σας τους Ιχθύς ο μήνας Ιανουάριος μπαίνει με αρκετό δυναμισμό αλλά και εντάσεις καθώς θέματα από το φιλικό σας περιβάλλον αλλά και από το παρελθόν σας έρχονται στο προσκήνιο και καλό θα είναι οι χειρισμοί που θα επιλέξετε να είναι προσεκτικοί διαφορετικά δεν θα είναι εύκολο να αποφύγετε τις συγκρούσεις. Αυτά τα γεγονότα θα σας αγχώσουν με την Πανσέληνο στις 2 Ιανουαρίου στον άξονα Καρκίνου - Αιγόκερου.
 
Η Νέα Σελήνη στις 17 στον Αιγόκερω σας βάζει σε διαδικασία να προσπαθήσετε να γοητεύσετε το φιλικό και επαγγελματικό σας περιβάλλον. Δεν αποκλείεται να βγει και μία καλή σχέση μέσα από αυτές τις εξόδους σας, αν και συναισθηματικά δεν θα λείπουν τα σκαμπανεβάσματα.
 
Η ολική έκλειψη στις 31 στο Λέοντα - Υδροχόο βγάζει στη φόρα τις ανασφάλειες που προέρχονται από λάθος χειρισμούς τους προηγούμενους μήνες.
 
Η κάρτα Ταρώ  «Άρμα» σας χαρακτηρίζει αυτό το μήνα και σας ανοίγει νέους ορίζοντες και δρόμους για την επιτυχία.Τα τυχερά παιχνίδια ευνοούνται από τις 17 του μήνα.Προσοχή στις ουσίες και τα ποτά στη διάρκεια των Πανσέληνων.
Θέλεις μια προσωπική πρόβλεψη για ένα συγκεκριμένο θέμα που σε απασχολεί;Κάλεσε τώρα την ταρωμάντη – μελλοντολόγο κα Ελένη στο 9016000628 για να μάθεις πώς πρέπει να κινηθείς προς όφελός σου.
 
Ταρωμάντης-Μελλοντολόγος κα Ελένη 
Προσωπική γραμμή προβλέψεων:  9016000628