Share This!

Τα ταρώ προβλέπουν για τον Φεβρουάριο 2018! Προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την μελλοντολόγο κα Ελένη!

Προβλέψεις Φεβρουαρίου 2018 για όλα τα ζώδιαβάσει της κάρτας Ταρώ που τους αντιστοιχεί!

 
Ο Φεβρουάριος είναι ένας σημαντικός μήνας λόγω της ηλιακής έκλειψης που γίνεται στις 15 Φεβρουαρίου στον άξονα Υδροχόου-Λέοντα. Έτσι, ένα σημαντικό κεφάλαιο ανοίγει σε ό,τι αφορά θέματα παιδείας επικοινωνίας και διαπραγματεύσεων (πχ. Σκοπιανό).
 
Στις 11 του μήνα η Αφροδίτη εισέρχεται στους Ιχθύς φέρνοντας ρομαντισμό αλλά και έντονο φλερτ σε προσωπικό επίπεδο.
 
Κάρτα Ταρώ για το μήνα Φεβρουάριο «Ο Κρεμασμένος»
Στις 18 του μήνα ο Ερμής και ο Ήλιος μπαίνουν επίσης στους Ιχθύς. Περνάμε σε μια περίοδο όπου η φαντασία χαλαρώνει τα προβλήματα.
 
Οι μετακινήσεις γίνονται πιο ευχάριστες ενώ οι διαπραγματεύσεις αποκτούν άλλο χαρακτήρα στην κυβέρνηση, πιο χαοτικό μπορούμε να πούμε.
 
Κάποιες προτάσεις για την παιδεία, για τα εσωτερικά του κράτους και για την καλύτερη λειτουργία του θα βρουν εμπόδια από το λαό. Καμία απόφαση της κυβέρνησης δεν θα πάρει ακόμα έγκριση ή μόνιμο χαρακτήρα.
 
Ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύς θα βοηθήσει στις αυταπάτες και στο παρασκήνιο σε θέματα κρατικά. Έτσι δεν θα είναι οι αποφάσεις ρεαλιστικές και εποικοδομητικές. 
 
Το τετράγωνο Άρη - Ποσειδώνα στις 17 Φεβρουαρίου βοηθά να ενισχυθούν τα γεγονότα αυτά.  Στο τέλος του μήνα δεν θα λείψουν εντάσεις, ατυχήματα και διαφωνίες με τη δυσαρμονική όψη Άρη - Ερμή.
 
Εν αναμονή εξελίξεων ο Φεβρουάριος...

 

 
 
Η κάρτα ταρώ του Φεβρουαρίου για κάθε ζώδιο!
 
ΚΡΙΟΣ  Κάρτα του μήνα: «Οι Εραστές»

Για σας τους Κριούς ο Φεβρουάριος μπαίνει αρκετά δυναμικά. Νέοι φίλοι έρχονται στο προσκήνιο και επηρεάζουν τον τρόπο που σκέφτεστε. Τα άστρα σας βοηθούν  να γίνετε πιο δημιουργικοί και οραματιστές αυτή την περίοδο.

 
Η βοήθεια της Αφροδίτης θα κάνει την ερωτική σας ζωή αρκετά ενδιαφέρουσα. Ο Άρης από τον Τοξότη σας βοηθά να κυνηγήσετε το όνειρο σας και να πάρετε πιο γρήγορες αποφάσεις. Θα πρέπει όμως να προσέχετε γύρω στις 17 το τετράγωνο Άρη - Ποσειδώνα μην υπάρξει εξαπάτηση σε όσα έχετε πετύχει. Ο Ερμής σύμμαχος σας θα σας βοηθήσει να κάνετε αρκετές δημιουργικές γνωριμίες.
Στον ερωτικό τομέα θα έχετε αρκετές νέες προτάσεις και τα φώτα της επιτυχίας θα είναι πάνω σας. Η έκλειψη Ηλίου στις 15 ανανεώνει τη διάθεση και το πνεύμα σας.
Η Κάρτα Ταρώ «Εραστές» σας χαρακτηρίζει αυτό το μήνα αφού τις περισσότερες μέρες θα είστε με έντονες δραστηριότητες, φλερτ και έρωτα.
Γύρω στις 18 θα πρέπει να προσέχετε τα ατυχήματα και μην προβείτε σε καταχρήσεις αλκοόλ και ουσιών. Τα τυχερά παιχνίδια ευνοούνται όλο το μήνα αρκεί να ξέρετε πόσο αντέχει η τσέπη σας.
Θέλεις μια προσωπική πρόβλεψη για ένα συγκεκριμένο θέμα που σε απασχολεί;Κάλεσε τώρα την ταρωμάντη – μελλοντολόγο κα Ελένη στο 9016000628 για να μάθεις πώς πρέπει να κινηθείς προς όφελός σου.
 
 
ΤΑΥΡΟΣ Κάρτα του μήνα:«Το Άρμα»
Για σας τους Ταύρους ο μήνας αυτός σας βάζει να κάνετε αρκετή αυτοκριτική για το πως φτάσατε ως εδώ. Επίσης, γίνεστε αυστηροί κριτές του εαυτού σας σε ότι έχει να κάνει με τη σχέση σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.
Ο Ήλιος στον Υδροχόο διαταράσσει λίγο τις ισορροπίες σας αλλά η Αφροδίτη από τους Ιχθύς ανεβάζει τη λίμπιντο σας.
Ο Δίας και ο Ερμής ενισχύουν την καλή σας διάθεση. Μια εκδρομή με τον/την σύντροφο σας ή με φίλους είναι πολύ πιθανό να γίνει.
Από τις 15 του μήνα με την έκλειψη Ηλίου θα πρέπει να ασχοληθείτε περισσότερο με τα επαγγελματικά σας. Θα υπάρξουν καθυστερήσεις στα σχέδια σας και είναι πιθανό να βρεθείτε αντιμέτωποι με μια απορριπτική πρόταση.
Η κάρτα Ταρώ  «Άρμα» σας χαρακτηρίζει αυτό το μήνα, αφού οι διαδρομές που έχετε να κάνετε είτε για αναψυχή είτε για δουλειές δεν θα είναι λίγες.
Προσοχή στα ατυχήματα από τις 15 του μήνα. Να προσέχετε τα τυχερά παιχνίδια να μην κάνετε επιπόλαιες κινήσεις. Αν έχετε γονείς με προβλήματα υγείας καλό είναι να είστε κοντά τους αυτό το μήνα.
Θέλεις μια προσωπική πρόβλεψη για ένα συγκεκριμένο θέμα που σε απασχολεί;Κάλεσε τώρα την ταρωμάντη – μελλοντολόγο κα Ελένη στο 9016000628 για να μάθεις πώς πρέπει να κινηθείς προς όφελός σου.
 
 
Δίδυμοι Κάρτα του μήνα:  «Ο Διάβολος»
Για σας τους Διδύμους ο Φεβρουάριος ξεκινά με αρκετή ενέργεια ίσως και με κάποιο ρομαντικό ταξίδι αναψυχής με τον/την σύντροφο σας. Σιγά σιγά όμως και γύρω στις 12 του μήνα ο Άρης από τον Τοξότη μειώνει την ενέργεια σας και οι εντάσεις είναι πολύ πιθανό να μη λείψουν.
Η έκλειψη Ηλίου στις 15 θα σας φέρει κοντά στην πραγματοποίηση ενός στόχου. Αν έχετε επιχειρηματικές δραστηριότητες θα δείτε ότι κάποια πράγματα μπαίνουν σε τάξη.
Ανταγωνισμοί στο χώρο της δουλειάς σας, παρασκήνιο και φθόνος δεν σας πτοούν ούτε σας αγγίζουν ιδιαίτερα, αφού δε βγαίνετε καθόλου από το πρόγραμμα που έχετε χαράξει.
Μια μικρή απογοήτευση μπορεί να υπάρξει μετά τις 18 του μήνα από τα αγαπημένα σας πρόσωπα.
Η Κάρτα Ταρώ «Διάβολος» σας χαρακτηρίζει αυτό το μήνα αφού με εξυπνάδα και αρκετή ευφυΐα ξεμπλοκάρετε από αρνητικές καταστάσεις. Σίγουρα θα πρέπει να έχετε και τα μάτια σας ανοιχτά όταν υπογράφετε έγγραφα ή αν βρεθείτε σε δημόσιες υπηρεσίες. Προσοχή στα κρυολογήματα και τους πνεύμονες.Τυχερά παιχνίδια ευνοούνται από τις 15 του μήνα και μετά.
Θέλεις μια προσωπική πρόβλεψη για ένα συγκεκριμένο θέμα που σε απασχολεί;Κάλεσε τώρα την ταρωμάντη – μελλοντολόγο κα Ελένη στο 9016000628 για να μάθεις πώς πρέπει να κινηθείς προς όφελός σου.
 
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ Κάρτα του μήνα: «Το Αστέρι»
Για σας τους Καρκίνους το τέλος του χειμώνα σας δίνει πολλές ευκαιρίες για να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες προς όφελος σας. Ο Άρης από τον Τοξότη μπορεί να σας φέρει μικρές εντάσεις ή κάποια θέματα υγείας αλλά τα ξεπερνάτε γρήγορα.
Στα επαγγελματικά σας θα δείτε αρκετές ευχάριστες αλλαγές. Θα δραστηριοποιηθείτε περισσότερο και θα κληθείτε να πάρετε μια σημαντική απόφαση για το μέλλον σας κοντά στις 18 του μήνα. Η γνώμη των άλλων θα είναι σύμμαχος σας για να κερδίσετε έδαφος στις συναλλαγές σας. Με το πέρασμα της Αφροδίτης στους Ιχθύς όποια σύγκρουση είχατε με τον/την σύντροφο σας θα λήξει με αίσιο τέλος.
Η κάρτα Ταρώ  «Αστέρι» σας χαρακτηρίζει αυτό το μήνα και σας φέρνει αρκετές ευκαιρίες στα οικονομικά και επαγγελματικά σας σχέδια.
Προσοχή σε θέματα υγείας, πίεση ή στομάχι και στα ατυχήματα μέσα και έξω από το σπίτι. Τυχερά παιχνίδια ευνοούνται από τις 15 του μήνα και μετά.Προσέξτε άρρωστους συγγενείς σας αυτή την περίοδο.
Θέλεις μια προσωπική πρόβλεψη για ένα συγκεκριμένο θέμα που σε απασχολεί;Κάλεσε τώρα την ταρωμάντη – μελλοντολόγο κα Ελένη στο 9016000628 για να μάθεις πώς πρέπει να κινηθείς προς όφελός σου.
 
 
ΛΕΩΝ Κάρτα του μήνα:  «Ο Κρεμασμένος»
Το τέλος του χειμώνα βρίσκει εσάς τους Λέοντες σε μια συνεχή αναζήτηση. Μην πάρετε αυτό το μήνα κανένα ρίσκο και αποφύγετε να πάρετε οριστικές αποφάσεις για την επαγγελματική σας πορεία χωρίς να την έχετε συζητήσει με κάποιους άλλους.
Στο πρώτο 10ήμερο του μήνα θα δεχτείτε μια όμορφη πρόταση από τον/την σύντροφο σας. Η έκλειψη Ηλίου στις 15 απέναντι από το ζώδιο σας, στον Υδροχόο, θα σας βοηθήσει να αλλάξετε τρόπους συμπεριφοράς τόσο στην ερωτική σας ζωή όσο και στην επαγγελματική.
Απο τις 18 και μετά θα πρέπει να μην πάρετε ιδιαίτερο ρίσκο σε σοβαρές αποφάσεις. Η παρουσία του Άρη στον Τοξότη σας δίνει ενέργεια και τόλμη.
Η κάρτα Ταρώ «Κρεμασμένος» σας χαρακτηρίζει αυτό το μήνα και σας δίνει την ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε τις εκκρεμότητες που έχετε σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Με προσεκτικά βήματα τα πράγματα είναι σίγουρα υπέρ σας.Προσοχή στην οδήγηση αυτές τις μέρες, ιδιαίτερα το δεύτερο 15ήμερο του μήνα. Καλύτερα να μην παίξετε τυχερά παιχνίδια διότι η "χασούρα" θα είναι αρκετά μεγάλη. Ταξίδια, δρόμοι, αθλητισμός ευνοούνται αν και θα υπάρξουν μικρές καθυστερήσεις.
Θέλεις μια προσωπική πρόβλεψη για ένα συγκεκριμένο θέμα που σε απασχολεί;Κάλεσε τώρα την ταρωμάντη – μελλοντολόγο κα Ελένη στο 9016000628 για να μάθεις πώς πρέπει να κινηθείς προς όφελός σου.
 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ Κάρτα του μήνα: «Ο Ήλιος»
Το τέλος της χειμερινής περιόδου σας βρίσκει γεμάτους ενθουσιασμό και με πολλές δραστηριότητες. Ο μήνας ξεκινά με πολύ τρέξιμο σε όλα τα μέτωπα αλλά και με ευχάριστες εκπλήξεις.
Ο Ήλιος από τον Υδροχόο θα σας δώσει περισσότερη ενέργεια και αυτοπεποίθηση. Θα φροντίσετε την υγεία σας και η σωματική σας ευεξία θα ανέβει στα ύψη.
Με τον/την σύντροφο σας θα έχετε μια εποικοδομητική συζήτηση, ενώ σε ό,τι έχει σχέση με τα παιδιά και την εργασία θα το χειριστείτε κατάλληλα.
Η έκλειψη Ηλίου στις 15 θα σας φέρει ευχάριστες ειδήσεις στη δουλειά. Ξαφνικές ευκαιρίες έρχονται στην καριέρα σας. Την τελευταία εβδομάδα του μήνα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί να μην παραπλανηθείτε από κάποιο άτομο στην εργασία σας ή να αποφύγετε το παρασκήνιο.
 
Η Κάρτα Ταρώ «Ήλιος» σας χαρακτηρίζει αυτό το μήνα και σας δίνει αρκετές δυνατότητες να δραστηριοποιηθείτε σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Η υγεία σας είναι καλά. Διατηρείτε τη φόρμα σας. Όσοι πάσχετε από χρόνιες παθήσεις θα βρείτε μια καλύτερη θεραπεία για την αντιμετώπιση της πάθησης σας. Τυχερά παιχνίδια ευνοούνται ως τις 15 του μήνα.
Θέλεις μια προσωπική πρόβλεψη για ένα συγκεκριμένο θέμα που σε απασχολεί;Κάλεσε τώρα την ταρωμάντη – μελλοντολόγο κα Ελένη στο 9016000628 για να μάθεις πώς πρέπει να κινηθείς προς όφελός σου.
 
 
ΖΥΓΟΣ Κάρτα του μήνα:«Η Δύναμη»
Για εσάς τους Ζυγούς ο χειμώνας κλείνει αρκετά δημιουργικά. Ειδικά αν θέλετε να μπείτε σε φιλανθρωπικές δραστηριότητες τότε θα βρείτε τις πόρτες ανοιχτές για να ξεμπλοκάρετε και να εκφράσετε την στήριξη σας σε ανθρώπους που σας χρειάζονται.
Ο Ήλιος από τον Υδροχόο αλλά και ο Ερμής από το ίδιο ζώδιο θα σας ευνοήσουν αρκετά αυτό το μήνα. Οι σχέσεις σας με αγαπημένα πρόσωπα θα βρίσκονται στο καλύτερο τους σημείο.
Η έκλειψη Ηλίου στις 15 θα σημάνει αλλαγές ευχάριστες για την ερωτική σας ζωή. Οι ελεύθεροι Ζυγοί μπορεί να γοητευτείτε από ένα άτομο και να ζήσετε μοναδικές στιγμές. Μην κλείνετε τις πόρτες σε νέες γνωριμίες που μπορεί να εξελιχθούν σε σχέσεις ζωής.
Η κάρτα Ταρώ  «Δύναμη» σας χαρακτηρίζει αυτό το μήνα και σας δίνει την ώθηση να πετύχετε πολλά πράγματα και μοναδικές ευκαιρίες να υλοποιήσετε τους στόχους σας.
Μεγάλη βελτίωση σε θέματα υγείας.Στα τυχερά παιχνίδια ευνοούνται όλοι οι Ζυγοί του 3ου 10ημέρου.
Θέλεις μια προσωπική πρόβλεψη για ένα συγκεκριμένο θέμα που σε απασχολεί;Κάλεσε τώρα την ταρωμάντη – μελλοντολόγο κα Ελένη στο 9016000628 για να μάθεις πώς πρέπει να κινηθείς προς όφελός σου.
 
 
 
 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ Κάρτα του μήνα: «Η Σελήνη»
Για σας τους Σκορπιούς ο τελευταίος μήνας του χειμώνα μπαίνει με επαναστατικές διαθέσεις. Αρκετό άγχος και ανησυχίες θα σας κάνουν αρκετά νευρικούς και απότομους.
Ο Άρης από τον Τοξότη θα σας δώσει δύναμη στα οικονομικά ενώ ο ήλιος από τον Υδροχόο σας φέρνει θέματα υγείας στο προσκήνιο. Μετά τις 10 τα πράγματα αρχίζουν και σταθεροποιούνται κάπως.
Η έκλειψη Ηλίου σις 15 θα μειώσει την ενεργητικότητα σας. Άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον θα σας στηρίξουν.
Η Αφροδίτη από τους Ιχθύς σας χαρίζει φινέτσα ενώ ο Ερμής φέρνει αρκετές ασυνενοησίες στο κομμάτι το επαγγελματικό.
Η κάρτα Ταρώ  «Σελήνη», σας χαρακτηρίζει αυτό το μήνα και σας βγάζει άγχος και έντονο συναισθηματικό φορτίο. Πολλές φορές το κλάμα κάνει καλό για να ξελαφρώσουμε αν χρειαστεί.Προσοχή στα ατυχήματα και παλιά θέματα υγείας μην ξαναφουντώσουν αυτές τις μέρες.Τυχερά παιχνίδια δεν ευνοούνται. Όποιοι έχουν άρρωστους συγγενείς καλό είναι να τους έχουν στο νου τους.
Θέλεις μια προσωπική πρόβλεψη για ένα συγκεκριμένο θέμα που σε απασχολεί;Κάλεσε τώρα την ταρωμάντη – μελλοντολόγο κα Ελένη στο 9016000628 για να μάθεις πώς πρέπει να κινηθείς προς όφελός σου.
 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ Κάρτα του μήνα:«Η Απόφαση»
Για σας τους Τοξότες ο μήνας Φεβρουάριος είναι ένας μήνας αρκετά δύσκολος. Ο Άρης από το δικό σας ζώδιο σας βγάζει μια έντονη κριτική προς τους άλλους. Γύρω στις 12 θα πρέπει να κρατήσετε την ενέργεια σας γιατί μικροατυχήματα ή κάποιο κρυολόγημα μπορεί να σας καθηλώσει στο σπίτι.
Η γοητεία σας θα περιοριστεί αρκετά με την Αφροδίτη στους Ιχθύς, καθώς θα θεωρήσετε ότι τίποτα δεν σας εκφράζει μέσα από τις σχέσεις σας.
Η έκλειψη Ηλίου στις 15 θα σας βοηθήσει να υλοποιήσετε ένα στόχο. Η πορεία του Ερμή από τον Υδροχόο σας βοηθά να έρθετε σε επαφή με νέα πρόσωπα.
Νέες προοπτικές στην εργασία σας θα φέρουν καλές εξελίξεις. Άτομα από το εξωτερικό ή από την επαρχία θα έρθουν σε άμεση επαφή με εσάς αυτό το διάστημα.
Η Κάρτα Ταρώ «Απόφαση» σας χαρακτηρίζει αυτό το μήνα και σας καλεί να ανταποκριθείτε σε δυσκολίες που θα προκύψουν αυτό το μήνα. Με λογική και σύνεση μπορούμε να μετριάσουμε το αρνητικό κόστος.
Τυχερά παιχνίδια δεν ευνοούνται.Προσοχή στα κρυολογήματα και μην προβείτε σε καταχρήσεις ποτών και ουσιών.
Θέλεις μια προσωπική πρόβλεψη για ένα συγκεκριμένο θέμα που σε απασχολεί;Κάλεσε τώρα την ταρωμάντη – μελλοντολόγο κα Ελένη στο 9016000628 για να μάθεις πώς πρέπει να κινηθείς προς όφελός σου.
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Κάρτα του μήνα:  «Η Πρωταπριλιά»
Για εσάς τους Αιγόκερους ο Φεβρουάριος μπαίνει με αρκετό άγχος, αφού η παρουσία του Άρη στον Τοξότη σας φέρνει αντιμέτωπους με λοιμώξεις ή μολύνσεις ήπιες, αλλά θα πρέπει να δείξετε την ανάλογη προσοχή.
Από τις 10 του μήνα και μετά με την παρουσία της Αφροδίτης, θα υπάρξει αρκετά μεγάλη κινητικότητα με αγαπημένα σας πρόσωπα. Με την έκλειψη Ηλίου στον Υδροχόο στις 15 του μήνα θα σας απασχολήσουν πάρα πολύ τα οικονομικά σας. Θα πρέπει να φροντίσετε τα έξοδα σας.
Ο Κρόνος τώρα μπήκε στο ζώδιο σας και θα σας επιβάλλει αρκετούς περιορισμούς. Καλό είναι να μην ανοιχτείτε με δάνεια γιατί δεν θα μπορέσετε να ανταποκριθείτε.
Η κάρτα Ταρώ  «Πρωταπριλιά» σας χαρακτηρίζει αυτό το μήνα και σας φέρνει σε έντονη αυτοκριτική για λάθος χειρισμούς που μπορεί να είχατε τα προηγούμενα χρόνια.
Ιδιαίτερη προσοχή θα δείξετε στην υγεία σας κυρίως όσοι έχετε χρόνιες παθήσεις.
Τα τυχερά παιχνίδια δεν ευνοούνται.Μην κάνετε χρήση ποτών και ουσιών αυτές τις μέρες.
Σε απασχολεί η πορεία της συναισθηματικής σου ζωής; Κάλεσε τώρα την ταρωμάντη– μελλοντολόγο κα Ελένη στο 9016000628 για τις πιο σωστές  συμβουλές.
 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ Κάρτα του μήνα: «Ο Κόσμος»
Ο τελευταίος μήνας του χειμώνα είναι ο μήνας των γενεθλίων σας. Πολλοί είστε εσείς οι Υδροχόοι που θα βρίσκεστε στα φώτα της δημοσιότητας και στο επίκεντρο της προσοχής χωρίς να καταβάλετε ιδιαίτερη προσπάθεια.
Οι δύο εκλείψεις που πραγματοποιούνται στο ζώδιο σας στις 31 Ιανουαρίου και στις 15 Φεβρουαρίου, σας κάνουν πιο δημιουργικούς και ενεργητικούς. Φυσικά οι ανασφάλειες δε λείπουν αλλά οι προβληματισμοί σας θα σας κάνουν να βρείτε λύσεις που στο μέλλον θα είναι αρκετά εποικοδομητικές για εσάς.
Θα αλλάξετε τρόπο ζωής, σχέσεις, ίσως και κατοικία. Θα δραστηριοποιηθείτε περισσότερο σε πράγματα που σας αρέσουν και καινούριες γνωριμίες φίλων θα κάνουν την εμφάνιση τους.
Η κάρτα Ταρώ «Κόσμος» σας χαρακτηρίζει αυτό το μήνα όσο καμία και σας φέρνει ενέργεια, επιτυχία, φλερτ, και καινούριες γνωριμίες που στο μέλλον μπορεί να σταθούν σταθμός στη ζωή και την καριέρα σας.  Προσοχή λίγο στις ιώσεις.Αν έχετε απλήρωτους λογαριασμούς καλό ειναι να μπείτε σε ρύθμιση.
Τα τυχερά παιχνίδια ευνοούνται όλο το μήνα.Αν θελήσετε να προβείτε σε αγορά ακινήτου ή αυτοκινήτου καλό θα είναι να το πραγματοποιήσετε τον άλλο μήνα.
Θέλεις μια προσωπική πρόβλεψη για ένα συγκεκριμένο θέμα που σε απασχολεί;Κάλεσε τώρα την ταρωμάντη – μελλοντολόγο κα Ελένη στο 9016000628 για να μάθεις πώς πρέπει να κινηθείς προς όφελός σου.
 
 
ΙΧΘΥΕΣ  Κάρτα του μήνα:  «Η Πρωθιέρεια»
Για σας τους Ιχθύς ο μήνας μπαίνει με αρκετό άγχος και πίεση σε ό,τι αφορά την εργασία σας.
Θα πρέπει να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή στην υγεία σας διότι οι δύο εκλείψεις Σελήνης στο τέλος του προηγούμενου μήνα αλλά και του Ήλιου στις 15 Φεβρουαρίου θα σας φέρει έντονη εξάντληση και κόπωση. Αν παραμελείτε τον οργανισμό σας θα δείτε ότι τα σημάδια της εξάντλησης θα είναι προφανή πια.
Από τις 10 Φεβρουαρίου η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο σας και σας φέρνει κοντά σε ένα νέο έρωτα. Παρόλο που η διάρκεια του θα είναι μικρή εσείς θα συγκλονιστείτε και θα ζήσετε ρομαντικές στιγμές.
Ο Ερμής στις 19 περνάει στο ζώδιο σας κάνοντας σας ιδιαίτερα ευέλικτους και επικοινωνιακούς. Το παιχνίδι του έρωτα είναι στα χέρια σας.
Η κάρτα Ταρώ  «Πρωθιέρεια» σας χαρακτηρίζει αυτό το μήνα και σας δίνει τις γνώσεις της για να μπορέσετε να προχωρήσετε με σύνεση και λογική.
Τυχερά παιχνίδια ευνοούνται μετά τις 15 του μήνα. Προσοχή σε θέματα υγείας όλο το μήνα και κυρίως το 1ο 15ήμερο του ζωδίου σας.
Θέλεις μια προσωπική πρόβλεψη για ένα συγκεκριμένο θέμα που σε απασχολεί;Κάλεσε τώρα την ταρωμάντη – μελλοντολόγο κα Ελένη στο 9016000628 για να μάθεις πώς πρέπει να κινηθείς προς όφελός σου.
 
Ταρωμάντης-Μελλοντολόγος κα Ελένη 
Προσωπική γραμμή προβλέψεων:  9016000628
 
 
 
 

 

 
 
 

Στις 18 του μήνα ο Ερμής και ο Ήλιος μπαίνουν επίσης στους Ιχθύς. Περνάμε σε μια περίοδο όπου η φαντασία χαλαρώνει τα προβλήματα.