Share This!

Τα ταρώ προβλέπουν για τον Δεκέμβριο 2017!Προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την μελλοντολόγο κα Ελένη!

Προβλέψεις Δεκεμβρίου 2017 για όλα τα ζώδιαβάσει της κάρτας Ταρώ που τους αντιστοιχεί!

 
Ο τελευταίος μήνας της χρονιάς κάνει ποδαρικό με αρκετά πλανητικά γεγονότα που θα φέρουν αρκετές εντάσεις από τη μία, αλλά και λύσεις μόνιμες από την άλλη. Μέσα σε ένα αντιφατικό πλανητικό σχήμα θα κινηθεί ο Δεκέμβριος σε όλη τη διάρκεια του.
 
Κάρτα Ταρώ για το μήνα Δεκέμβριο «Η Αυτοκράτειρα»
 
Η άκρως επικίνδυνη όψη Άρη - Ουρανού στις 2 Δεκεμβρίου συμπίπτει με την Πανσέληνο στους Διδύμους στις 3 του μήνα, στην οποία συμμετέχει και ο Ποσειδώνας. Οι εξαπατήσεις και η πλάνη θα είναι τα κυρίαρχα στοιχεία της περιόδου. Πολλοί θα πέσουν θύματα εξαπάτησης, ληστείας ή δολοπλοκίας. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 3 έως τις 22 του μήνα φέρνει καθυστερήσεις τόσο σε νομικές, κρατικές υποθέσεις όσο και στην καθημερινότητα μας.
 
Η είσοδος του Κρόνου στον Αιγόκερω από τις 20 του Δεκέμβρη, είναι ένα επίσης μεγάλο γεγονός. Θα υπάρξουν αλλαγές στα επόμενα 3 χρόνια σε ό,τι αφορά τις δομές τις αξίες και την εξουσία όλων των Κρατών. Θα υπάρξει επανεξέταση κάποιων στερεότυπων δομών που μέχρι σήμερα τις θεωρούσαμε ακλόνητες. Μην ξεχνάμε ότι και ο Πλούτωνας βρίσκεται στον Αιγόκερω. Βαθιές και ριζικές αλλαγές θα υπάρξουν και σε θέματα νόμων στο Σύνταγμα και σε ό,τι έχει να κάνει με την οργάνωση ενός Κράτους.
 
Η Νέα Σελήνη στις 18 στον Τοξότη είναι θεαματική. Θα επικρατήσει η φιλοδοξία, ο ρομαντισμός, τα ταξίδια. Μπορεί να έχουμε μεγαλύτερη πρόοδο σε θέματα τεχνολογίας και εκπαίδευσης ενώ μπορεί να βρεθούν λύσεις σε θέματα θρησκειών (ο μόνιμος χαρακτήρας όμως των λύσεων αυτών θα δοκιμαστεί με το χρόνο)
 
Εν αναμονή εξελίξεων ο Δεκέμβριος...
 
 
Η κάρτα ταρώ του Δεκεμβρίου για κάθε ζώδιο!
 
 
ΚΡΙΟΣ  Κάρτα του μήνα: «Ο Κρεμασμένος»
Για σας τους Κριούς ο μήνας Δεκέμβριος μπαίνει με αρκετές παρεξηγήσεις και καθυστερήσεις, αφού και ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του από τις αρχές του μήνα.
Αρκετά εμπόδια θα σας προκαλούν εκνευρισμό και στα επαγγελματικά αλλά και τα ερωτικά σας. Στα συναισθηματικά σας θα είστε ανοιχτοί σε νέες προτάσεις που θα σας φέρουν νέες ευκαιρίες για ταξίδια και σπουδές στο εξωτερικό.
Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 18 του μήνα θα σας δώσει αρκετή βοήθεια να πετύχετε τους στόχους σας.
Η εξωτερική σας εμφάνιση θα σας απασχολήσει πολύ, για τη βελτίωση της, αφού μέσα από εκεί θα έχετε ένα πιο αξιόπιστο προφίλ. Μην αφήσετε ανοιχτούς λογαριασμούς με τράπεζες και εφορίες. Τα αρνητικά αποτελέσματα θα φανούν τους επόμενους μήνες.
Η Κάρτα Ταρώ «Κρεμασμένος» σας χαρακτηρίζει αυτό το μήνα και σας κάνει ιδιαίτερα ευερέθιστους και αγχώδεις στην καθημερινή σας ζωή.
Τα τυχερά παιχνίδια δεν ευνοούνται τις πρώτες 15 μέρες του μήνα. Κοντά στην Πανσέληνο στις 3 του μήνα θα πρέπει να προσέχετε τα ατυχήματα και τις ιώσεις.Προσπαθείστε να μην εμπλακείτε σε νομικές υποθέσεις αυτό το μήνα.
Θέλεις μια προσωπική πρόβλεψη για ένα συγκεκριμένο θέμα που σε απασχολεί;Κάλεσε τώρα την ταρωμάντη – μελλοντολόγο κα Ελένη στο 9016000628 για να μάθεις πώς πρέπει να κινηθείς προς όφελός σου.
 
 
ΤΑΥΡΟΣ Κάρτα του μήνα:«Ο Ερημίτης»
Εσάς τα Ταυράκια ο τελευταίος μήνας της χρονιάς σας αναγκάζει σε τρομερά πισωγυρίσματα αλλά και αναθεωρήσεις αποφάσεων, που έχουν κυρίως σχέση με τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας. Τα άσχημα οικονομικά σας μπορεί να γίνουν η αιτία να μαλώσετε με αγαπημένα σας πρόσωπα.
Η παρουσία του Άρη απέναντι από το ζώδιο σας από τις 9 του μήνα θα δημιουργήσει ένα κλίμα ανακατωσούρας με τον/την σύντροφό σας. Οι διαφωνίες θα είναι αρκετά έντονες που μπορεί να οδηγηθείτε σε μόνιμη κρίση και χωρισμό.
Η περίοδος των Χριστουγέννων θα σας δώσει ένα προσωπικό διάλειμμα και θα γίνετε πιο ρομαντικοί.
Η κάρτα Ταρώ  «Ερημίτης» σας χαρακτηρίζει αυτό το μήνα και σας φέρνει αντιμέτωπους με προβλήματα στην καθημερινή σας ζωή που πρέπει να τα διαχειριστείτε μόνοι σας.
 
Προσοχή στην υγεία σας κοντά στην Πανσέληνο στις 3 του μήνα. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 2 έως τις 23 του μήνα θα φέρει καθυστερήσεις και αρκετά προβλήματα στην επικοινωνία σας.
Τυχερά παιχνίδια ευνοούνται από τις 18 του μήνα και μετά.
Θέλεις μια προσωπική πρόβλεψη για ένα συγκεκριμένο θέμα που σε απασχολεί;Κάλεσε τώρα την ταρωμάντη – μελλοντολόγο κα Ελένη στο 9016000628 για να μάθεις πώς πρέπει να κινηθείς προς όφελός σου.
 
Δίδυμοι Κάρτα του μήνα:  «Ο Διάβολος»
Ο τελευταίος μήνας του χρόνου μπαίνει για σας τους Διδύμους με αρκετές περιπέτειες και παρεξηγήσεις. Θα πρέπει να προσέχετε μην έρθετε σε ρήξη με αγαπημένα σας πρόσωπα, συνεργάτες αλλά και με τον/την σύντροφο σας.
Η ανάδρομη πορεία του Κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή, θα σας φέρει αρκετό πονοκέφαλο σε ό,τι αφορά μια συνεργασία που θα έπρεπε να κλείσει από το Νοέμβριο. Θα είναι πολύ δύσκολο να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που είχατε τους προηγούμενους μήνες. Το καλό είναι ότι οι υποχρεώσεις στη δουλειά σας θα αυξηθούν αλλά και οι αμοιβές σας επίσης. Απλά να προσέχετε μην πάθετε υπερκόπωση.
Η Νέα Σελήνη στις 18 στον Τοξότη, σας φέρνει μεγαλύτερες ευκαιρίες και καλύτερες ερωτικές συγκινήσεις.
Η Κάρτα Ταρώ «Διάβολος» σας χαρακτηρίζει αυτό το μήνα αφού θα πρέπει με πονηριά και εξυπνάδα να επιλύσετε πολλά προβλήματα.
Στην Πανσέληνο στις 3 του μήνα θα πρέπει να προσέχετε τα ατυχήματα τόσο μέσα όσο και έξω από το σπίτι, ενώ τα τυχερά παιχνίδια ευνοούνται από τις 22 του μήνα και μετά.
Θέλεις μια προσωπική πρόβλεψη για ένα συγκεκριμένο θέμα που σε απασχολεί;Κάλεσε τώρα την ταρωμάντη – μελλοντολόγο κα Ελένη στο 9016000628 για να μάθεις πώς πρέπει να κινηθείς προς όφελός σου.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ Κάρτα του μήνα: «Οι Εραστές»
Καρκινάκια, το τέλος της χρονιάς θα σας ανταμείψει για όλες τις δυσκολίες που είχατε τους προηγούμενους μήνες. Το τρίγωνο Δία - Ποσειδώνα σας φέρνει κοντά στην υλοποίηση των στόχων σας. Αν θέλετε να προωθήσετε ένα επιχειρηματικό σας σχέδιο, θα δείτε ότι βρίσκεστε πολύ κοντά στην υλοποίηση του.
Οι σχέσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα βελτιώνονται.
Η Νέα Σελήνη στις 18 θα σας φέρει πιο κοντά στην επιβράβευση των στόχων σας. Ένα ρομαντικό ειδύλλιο μπορεί να ξεκινήσει μέσα στις γιορτές με αποτέλεσμα να διανύσετε μια περίοδο σταθερότητας και συναισθηματικής ασφάλειας. Ο ρομαντισμός και η αγάπη δε θα λείψουν αυτό το μήνα.
Η κάρτα Ταρώ  «Ερωτευμένοι» σας χαρακτηρίζει αυτό το μήνα και σας κάνει ευαίσθητους και αγαπητούς στους γύρω σας.
Η υγεία σας βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Αν θέλετε να ξεκινήσετε κάποιο σπορ είναι η καλύτερη περίοδος για σας.
Κοντά στην Πανσέληνο στις 3 Δεκεμβρίου στους Διδύμους να προσέχετε λίγο τις ιώσεις και τι πίνετε από αλκοολούχα ποτά.
Τα τυχερά παιχνίδια ευνοούνται σχεδόν όλο το μήνα.
Θέλεις μια προσωπική πρόβλεψη για ένα συγκεκριμένο θέμα που σε απασχολεί;Κάλεσε τώρα την ταρωμάντη – μελλοντολόγο κα Ελένη στο 9016000628 για να μάθεις πώς πρέπει να κινηθείς προς όφελός σου.
 
ΛΕΩΝ Κάρτα του μήνα:  «Το Άρμα»
Για σας τους Λέοντες ο Δεκέμβριος μπαίνει με αρκετές υποχρεώσεις τόσο μέσα στην οικογένεια όσο και στα επαγγελματικά σας. Το οικογενειακό και φιλικό σας περιβάλλον θα είναι γαλήνιο αυτές τις μέρες ώστε να βρείτε τη συναισθηματική σας ασφάλεια.
Η ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 3 ως τις 22 του μήνα μπορεί να είναι ένα μικρό αγκάθι για τα σχέδια σας, αφού θα υπάρξουν μικρές καθυστερήσεις. Αν ακυρωθεί ένα ταξίδι που τόσο πολύ επιθυμούσατε με την παρέα σας να μην απογοητευτείτε, θα πραγματοποιηθεί σύντομα.
Πολλές δουλειές στο σπίτι με την οικογένεια και τα παιδιά θα σας φορτώσουν ήδη το βεβαρημένο πρόγραμμα σας. Ένα άτομο που έχετε καιρό να δείτε μπορεί να το φιλοξενήσετε αυτές τις μέρες.
Από τις 23 του μήνα σχέσεις, ταξίδια, συζητήσεις θα αποκατασταθούν.
Η κάρτα Ταρώ «Άρμα», σας χαρακτηρίζει αυτό το μήνα και σας φέρνει κοντά σε υλοποίηση στόχων, ταξιδιών και εξόδων.
Η Πανσέληνος στις 3 θα φέρει ισορροπία με αγαπημένα σας πρόσωπα ενώ στις 18 με τη Νέα Σελήνη θα έρθετε πιο κοντά με τα παιδιά ή με νεαρά πρόσωπα.
Τυχερά παιχνίδια ευνοούνται από τις 23 χωρίς ρίσκο.
Προσοχή σε μικροατυχήματα ή κάποια υπέρταση κοντά στην Πανσέληνο.
Θέλεις μια προσωπική πρόβλεψη για ένα συγκεκριμένο θέμα που σε απασχολεί;Κάλεσε τώρα την ταρωμάντη – μελλοντολόγο κα Ελένη στο 9016000628 για να μάθεις πώς πρέπει να κινηθείς προς όφελός σου.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ Κάρτα του μήνα: «Ο Τροχός της Τύχης»
Παρθένοι ο Δεκέμβριος σας βρίσκει ανανεωμένους και κάνοντας τον απολογισμό της χρονιάς αρκετά δικαιωμένους, ότι οι κόποι σας και οι προσπάθειες σας δικαιώνονται. Το θεαματικό τρίγωνο Δία - Ποσειδώνα φέρνει στη ζωή σας ένα καινούριο έρωτα, μια σχέση που θα κρατήσει πολλά χρόνια. Ο ρομαντισμός και η αγάπη θα μπουν στη ζωή σας χωρίς να φοβάστε την εξαπάτηση.
Τα οικονομικά σας θα πάνε καλύτερα και παρόλη την ανάδρομη πορεία του Κυβερνήτη σας Ερμή από τις 3 έως τις 22 του μήνα, θα δείτε ότι τα σχέδια σας αρχίζουν να μπαίνουν σε ένα καλό δρόμο. Το οικογενειακά σας θέματα λύνονται πιο γρήγορα, ενώ άτομα αγαπημένα σας που έχετε να δείτε καιρό ξαναμπαίνουν στη ζωή σας.
Τα Χριστούγεννα μπορεί να επισημοποιήσετε μια σχέση σας ή να ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας.
Η Νέα Σελήνη στις 18 στον Τοξότη ευνοεί τέτοιου είδους αποφάσεις.
Τα τυχερά παιχνίδια ευνοούνται από τις 18 του μήνα.
Θα πρέπει να προσέχετε τα ατυχήματα κοντά στις 3 στην Πανσέληνο.
Θέλεις μια προσωπική πρόβλεψη για ένα συγκεκριμένο θέμα που σε απασχολεί;Κάλεσε τώρα την ταρωμάντη – μελλοντολόγο κα Ελένη στο 9016000628 για να μάθεις πώς πρέπει να κινηθείς προς όφελός σου.
 
ΖΥΓΟΣ Κάρτα του μήνα:«Η Σελήνη»
Για εσάς τους Ζυγούς ο Δεκέμβριος μπαίνει με αρκετή συναισθηματική φόρτιση και με ένα απρόσμενο γεγονός που αν δεν έρθει γρήγορη επίλυση τότε θα οδηγηθείτε ακόμα και σε μόνιμο χωρισμό. Αυτό το γεγονός μπορεί να σας κάνει πιο νευρικούς αλλά σε καμία περίπτωση δε θα τρέφετε καμία ψευδαίσθηση για την πορεία της σχέσης σας.
Ο ανάδρομος Ερμής από τις 3 ως τις 22 του μήνα δεν θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε τις σκέψεις σας, αλλά θα φέρει αρκετές καθυστερήσεις στις αποφάσεις σας.
Η Νέα Σελήνη στις 18 στον Τοξότη σας φέρνει πιο κοντά με την οικογένεια και η εορταστική περίοδος των Χριστουγέννων σας βρίσκει μέσα σε περιβάλλον θαλπωρής που τόσο πολύ έχετε ανάγκη.
Η κάρτα Ταρώ  «Σελήνη» σας χαρακτηρίζει αυτό το μήνα και σας φέρνει συναισθηματική φόρτιση άγχος και νεύρα. Ταξίδια, μετακινήσεις και μετακομίσεις δεν ευνοούνται μέχρι τις 22 του μήνα. Μην έρθετε σε ρήξη με νομικά πρόσωπα.
Τα τυχερά παιχνίδια ευνοούνται από τις 23 και μετά.
Θα πρέπει να προσέξετε την υγεία σας στις 3 του μήνα με την Πανσέληνο στους Διδύμους.
Θέλεις μια προσωπική πρόβλεψη για ένα συγκεκριμένο θέμα που σε απασχολεί;Κάλεσε τώρα την ταρωμάντη – μελλοντολόγο κα Ελένη στο 9016000628 για να μάθεις πώς πρέπει να κινηθείς προς όφελός σου.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ Κάρτα του μήνα: «Η Δύναμη»
Για σας τους Σκορπιούς ο τελευταίος μήνας της χρονιάς μπαίνει με πολλή δημιουργικότητα, φαντασία και ρομαντισμό.
Ο Δίας από το ζώδιο σας σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα φέρνει επίτευξη των στόχων σας και σας ανεβάζει τη διάθεση.
Τα οικονομικά σας ακόμα είναι ένα ευαίσθητο σημείο σας και αρκετά μπερδεμένο αυτόν τον καιρό. Δεν είναι καλός μήνας για να κάνετε επενδύσεις και σημαντικές αγορές. Να μην προβείτε σε παιχνίδια εύκολου χρήματος γιατι θα βγείτε ζημιωμένοι.
Η περίοδος των Χριστουγέννων θα σας βρει γεμάτους δύναμη και με πιο τολμηρή διάθεση. Οι γιορτές θα κυλήσουν παρέα με αγαπημένα σας πρόσωπα και θα κάνετε νέες γνωριμίες και καινούριους φίλους.
Η κάρτα Ταρώ  «Δύναμη», σας χαρακτηρίζει αυτό το μήνα και σας δίνει αρκετές λύσεις σε οικονομικό επίπεδο αλλά τα αποτελέσματα θα φανούν τους επόμενους μήνες.
Η ανάδρομη πορεία του Ερμή θα φέρει καθυστερήσεις ίσως και σε κάποιο ταξίδι σας ή κάποια μετακόμιση.
Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 18 του μήνα θα σας κάνει ρομαντικούς κι ευαίσθητους.
Μην εμπλακείτε με νομικές υποθέσεις.
Θέλεις μια προσωπική πρόβλεψη για ένα συγκεκριμένο θέμα που σε απασχολεί;Κάλεσε τώρα την ταρωμάντη – μελλοντολόγο κα Ελένη στο 9016000628 για να μάθεις πώς πρέπει να κινηθείς προς όφελός σου.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ Κάρτα του μήνα:«Ο Ήλιος»
Ο τελευταίος μήνας του χρόνου είναι και ο μήνας των γενεθλίων σας. Ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία από τις 3 ως τις 22 σας φέρνει καθυστερήσεις και παρεξηγήσεις σε ταξίδια και μετακινήσεις. Θα υπάρξουν δυσκολίες στις επικοινωνίες και δεν θα βρίσκετε το στόχο σας εύκολα.
 
Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας στις 25 ενισχύοντας την ερωτική σας ζωή. Οι ελεύθεροι θα βρεθείτε κοντά σε μια γνωριμία που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως σταθμός στη ζωή σας. Οι δεσμευμένοι θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας ενώ πολλοί από εσάς θα αποκτήσετε και ένα νέο μέλος στην οικογένεια σας.
Από τις 20 και μετά ο Κρόνος σας αφήνει και σας απαλλάσσει από την παρουσία του οριστικά. Μια νέα εποχή ξεκινά για εσάς.
Η Νέα Σελήνη στις 18 στο δικό σας ζώδιο σας φέρνει νέα ξεκινήματα και νέες πρωτοβουλίες.
Η Κάρτα Ταρώ «Ήλιος» σας χαρακτηρίζει αυτό το μήνα και σας δίνει ανανέωση στα σχέδια σας που τα αποτελέσματα θα φανούν τη νέα χρονιά.
Προσοχή στην υγεία σας κοντά στην Πανσέληνο στις 4 του μήνα. Άγχος και εσωτερική ένταση θα σας κυριέψουν.
Τυχερά παιχνίδια ευνοούνται.
Θέλεις μια προσωπική πρόβλεψη για ένα συγκεκριμένο θέμα που σε απασχολεί;Κάλεσε τώρα την ταρωμάντη – μελλοντολόγο κα Ελένη στο 9016000628 για να μάθεις πώς πρέπει να κινηθείς προς όφελός σου.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Κάρτα του μήνα:  «Ο Πύργος»
Για εσάς τους Αιγόκερους ο τελευταίος μήνας της χρονιάς ξεκινά με αρκετές εντάσεις και εκνευρισμούς. Οι Αιγόκεροι των πρώτων ημερών θα δεχτείτε όλο το βάρος του Κρόνου που περνάει στο ζώδιο σας στις 20 του μήνα και εκεί θα δοκιμαστούν οι αντοχές και η ψυχραιμία σας.
Η ανάδρομη φορά του Ερμή από τις 3 ως τις 22 του μήνα δε βοηθά καθόλου τα σχέδια σας. Καθυστερήσεις, ακυρώσεις και αλλαγή του προγράμματος σας, θα σας κάνει να χάνετε την ψυχραιμία σας τις περισσότερες φορές.
Η Νέα Σελήνη στις 19 στον Τοξότη και η ορθή φορά του Ερμή στις 23 θα σας φέρει ξανά την οργάνωση στη ζωή σας.
Τα Χριστούγεννα θα είναι ερωτικά αφού η Αφροδίτη από τις 26 περνά στο ζώδιο σας.
Η κάρτα Ταρώ  «Πύργος» σας χαρακτηρίζει αυτό το μήνα και σας φέρνει τα πάνω κάτω σε ό,τι έχει να κάνει με το σπίτι, τη δουλειά και κυρίως την οργάνωση σας.
Προσοχή στην υγεία σας στην Πανσέληνο στις 3 του μήνα και ιδίως αν έχετε κάποιες παθήσεις με τα κόκκαλα.
Τα τυχερά παιχνίδια ευνοούνται μετά τις 22 του μήνα.
Σε απασχολεί η πορεία της συναισθηματικής σου ζωής;Κάλεσε τώρα την ταρωμάντη– μελλοντολόγο κα Ελένη στο 9016000628 για τις πιο σωστές  συμβουλές.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ Κάρτα του μήνα: «Η Δικαιοσύνη»
Για σας τους Υδροχόους η χρονιά δεν τελειώνει όπως εσείς θα ονειρευόσασταν. Παρεξηγήσεις και καθυστερήσεις θα φέρουν τα πάνω κάτω στη ζωή σας. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 3 ως τις 22 του μήνα θα σας κάνει να χάνετε τον έλεγχο και να βρίσκεστε σε οριακό σημείο.
Μια προσωρινή ας πούμε ισορροπία θα υπάρξει κοντά στις γιορτές που και πάλι θα θελήσετε να τις περάσετε μόνοι σας παρόλο που κάποιοι φίλοι θα θελήσουν να σας ξεσηκώσουν.
Η ερωτική σας ζωή θέλει ανανέωση. Ο Άρης στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας στις 9 του μήνα σας φέρνει κούραση και αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις.
Η κάρτα Ταρώ  «Δικαιοσύνη» σας χαρακτηρίζει αυτό το μήνα αφού καλείστε αρκετές φορές να φέρετε τα νεύρα σας σε μια κατάσταση ισορροπίας.
Τα τυχερά παιχνίδια δεν ευνοούνται τις 2 πρώτες εβδομάδες.
Στην Πανσέληνο στις 3 του μήνα θα πρέπει να προσέχετε ατυχήματα μέσα και έξω από το σπίτι.
Θέλεις μια προσωπική πρόβλεψη για ένα συγκεκριμένο θέμα που σε απασχολεί;Κάλεσε τώρα την ταρωμάντη – μελλοντολόγο κα Ελένη στο 9016000628 για να μάθεις πώς πρέπει να κινηθείς προς όφελός σου.
 
ΙΧΘΥΕΣ  Κάρτα του μήνα:  «Το Αστέρι»
Για σας τους Ιχθύς ο μήνας Δεκέμβριος μπαίνει μέσα σε ένα αντιφατικό κλίμα. Από τη μια έχουμε το θεαματικό τρίγωνο του Δία - Ποσειδώνα που σας δίνει έμπνευση στη δουλειά και τα επιχειρηματικά σας σχέδια, από την άλλη όμως έχουμε την ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 3 ως τις 22  του μήνα που σας φέρνει καθυστερήσεις στα επαγγελματικά σας σχέδια αλλά και μια δυσκολία στην επικοινωνία σας με άτομα κύρους και αγαπημένα σας πρόσωπα.
 
Ένα ταξίδι στο εξωτερικό μπορεί  να υλοποιηθεί και να περάσετε καλά. Τα Χριστούγεννα σας υπόσχονται αρκετές συγκινήσεις, επαφές με φίλους και αγαπημένους σας.
 
Η κάρτα Ταρώ  «Αστέρι» σας χαρακτηρίζει αυτό το μήνα και παρά τις καθυστερήσεις που μπορεί να σας φέρει η ανάδρομη πορεία του Ερμή, τα ξαφνικά ευχάριστα γεγονότα και οι ευκαιρίες δεν θα λείπουν.
 
Τυχερά παιχνίδια ευνοούνται από τις αρχές του μήνα.Κοντά στην Πανσέληνο στις 3 θα πρέπει να αποφύγετε το αλκοόλ και τις ουσίες. Μην βάζετε υπογραφές σε νομικές υποθέσεις κοντά στην διάρκεια του ανάδρομου Ερμή (3-22 του μήνα).
Θέλεις μια προσωπική πρόβλεψη για ένα συγκεκριμένο θέμα που σε απασχολεί;Κάλεσε τώρα την ταρωμάντη – μελλοντολόγο κα Ελένη στο 9016000628 για να μάθεις πώς πρέπει να κινηθείς προς όφελός σου.
 
Ταρωμάντης-Μελλοντολόγος κα Ελένη 
Προσωπική γραμμή προβλέψεων:  9016000628