Share This!

Τα Ταρώ προβλέπουν για τον Αύγουστο 2017! Προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την κα Ελένη

Προβλέψεις Αυγούστου 2017 για όλα τα ζώδιαβάσει της κάρτας Ταρώ που τους αντιστοιχεί!

 
Ο μήνας Αύγουστος μπαίνει με αρκετές ενδιαφέρουσες όψεις αστρολογικές, φέρνοντας τα πάνω κάτω στο τέλος του καλοκαιριού.
 
Από τις 3 Αυγούστου ο Ουρανός από τον Κριό κάνει στάση και κινείται ανάδρομα. Ο απρόοπτος Ουρανός και ο εμπόλεμος Κριός φέρνει εντάσεις, επαναστάσεις, πολέμους, βία.
 

Κάρτα Ταρώ για το μήνα Αυγούστου  «Η Δικαιοσύνη»

Σε προσωπικό επίπεδο να προσέχουμε ατυχήματα. Από τις θετικές εξελίξεις, ο Ουρανός μπορεί να φέρει καινούρια τεχνολογία και πρωτοποριακή ανάπτυξη η οποία μπορεί να οδηγήσει σε οικονομική ανάκαμψη.
 
Στις 4 Αυγούστου έχουμε το τετράγωνο Δία – Πλούτωνα, μια όψη δυσαρμονική  που φέρνει φανατισμό, απληστία, βία και νομικές ιστορίες για την απόδοση δικαιοσύνης.
 
Ο Πλούτωνας που είναι το χρήμα, σε τετράγωνο με το Δία, μπορεί να φέρει αρνητικές επιδράσεις σε ό,τι έχει να κάνει με οικονομικά σχέδια μεταξύ χωρών αλλά και σε προσωπικό επίπεδο να μας κάνει να φερόμαστε νευρικά και να κυνηγάμε το εύκολο χρήμα.
 
Προσοχή σε όσους έχουν σκοπό να παίξουν χρηματιστήριο. Οι πλανήτες δεν έχουν ακόμα σταθεροποιηθεί ώστε να βοηθηθούν με πιο εύκολο τρόπο απόκτησης χρημάτων.
 
Η έκλειψη Σελήνης στις 7 Αυγούστου στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα και η ευνοϊκή θέση του Δία, θα φέρουν ευκαιρίες και καινοτόμες ιδέες για ανάπτυξη.
Σε προσωπικό επίπεδο θα γίνουμε πιο δραστήριοι και πιο δημιουργικοί χάρη και στον Άρη από το Λέοντα. Σε παγκόσμιο επίπεδο όμως ο Άρης από το Λέοντα θα φέρει αντιδράσεις κρατών αλλά και ηγετών με το λαό του.
 
Το τρίγωνο Ήλιου – Κρόνου στις 13 Αυγούστου πραγματοποιεί ένα μέρος των σχεδίων μας. Η έκλειψη Ηλίου στις 21 Αυγούστου στο Λέοντα, μας φέρνει ευκαιρίες στα επαγγελματικά μας σχέδια. Σε παγκόσμιο όμως επίπεδο και με τη συμμετοχή του Άρη από το Λέοντα θα υπάρξουν κρίσεις, εντάσεις, βίαια γεγονότα.
Από γεωλογικά φαινόμενα ο μήνας αυτός και ο επόμενος θα φέρουν πυρκαγιές, σεισμούς και ενεργοποίηση ηφαιστείων.
 
Επίσης, θα πρέπει οι γονείς μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου να προσέχουν τα μικρά παιδιά. Πολλά ατυχήματα με νεαρά σε ηλικία άτομα θα έχουμε το επόμενο χρονικό διάστημα.
 
Τέλος, στις 27 του μήνα έχουμε το εξάγωνο Δία – Κρόνου που είναι μια θετική όψη, ώστε να δούμε κάποιες θετικές αλλαγές σε διαπροσωπικές ή διακρατικές συνεργασίες.
 
Εν αναμονή εξελίξεων ο Αύγουστος..


Η κάρτα ταρώ του Αυγούστου για κάθε ζώδιο!

 
 
ΚΡΙΟΣ  Κάρτα του μήνα: «Η Δύναμη»
Ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού μπαίνει για σας τους Κριούς αρκετά αντιφατικά. Ο Άρης από το ζώδιο του Λέοντα σας δίνει δύναμη, ορμή και σας κάνει οργανωτικούς για τις καλοκαιρινές σας διακοπές. Από την άλλη, όσοι είστε δεσμευμένοι περνάτε μια δύσκολη περίοδο στη ζωή σας και μια κρίση άνευ προηγουμένου μπορεί να πλήξει ανεπανόρθωτα τη σχέση σας.
 
Η ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 12 θα δημιουργήσει ένα πιο έντονο κλίμα ασυνεννοησίας. Μην υπογράψετε συμβόλαια ή μην κάνετε συμφωνίες αυτές τις μέρες. Οι δύο εκλείψεις Σελήνης και Ήλιου που θα πραγματοποιηθούν στις 7 και στις 21 Αυγούστου αντίστοιχα, δεν θα σας αφήσουν να απογοητευτείτε, ούτε να μελαγχολήσετε. Θα διατηρείστε την ενέργεια σας σε ανεβασμένα επίπεδα.
 
Η Κάρτα Ταρώ «Δύναμη» σας δίνει όλη την ορμή και την ενέργεια που χρειάζεστε για να περάσετε όμορφα το υπόλοιπο του καλοκαιριού σας.
 
Να αποφύγετε τα τυχερά παιχνίδια με ρίσκο από τις 13 και μετά, ενώ από θέματα υγείας θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε ουσίες και περισσότερο κοντά στην Πανσέληνο στις 7 Αυγούστου.
Θέλεις μια προσωπική πρόβλεψη για ένα συγκεκριμένο θέμα που σε απασχολεί;Κάλεσε τώρα την ταρωμάντη – μελλοντολόγο κα Ελένη στο 9016000628 για να μάθεις πώς πρέπει να κινηθείς προς όφελός σου.
 
 
 
 
ΤΑΥΡΟΣ Κάρτα του μήνα:«Ο Κρεμασμένος»
Από τις αρχές Αυγούστου εσείς οι Ταύροι θα δείτε ότι τα πράγματα δεν πάνε τόσο καλά όσο περιμένατε. Θα πρέπει να προσέχετε θέματα με την υγεία σας που εδώ και αρκετούς μήνες το σώμα σας προειδοποιεί ότι πρέπει να ξεκουραστείτε. Οι αυξημένες υποχρεώσεις στα επαγγελματικά και οι οικογενειακές υποθέσεις σας θα φέρουν ένα κλίμα έντασης και εκνευρισμού. Προσοχή στα νεύρα σας και στην υπερκόπωση.
Η περίοδος των διακοπών μπορεί να σας βοηθήσει να κλείσετε παλιές υποθέσεις που σας απασχολούσαν από το χειμώνα. Η έκλειψη Σελήνης στις 7 θα σας φέρει αντιπαράθεση καριέρα – οικογένεια.
Ο ανάδρομος Ερμής στις 12 φέρνει παρεξηγήσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα, ενώ η έκλειψη Ηλίου στις 21 σας βοηθά να πετύχετε στα επαγγελματικά σας.
Η Κάρτα Ταρώ «Κρεμασμένος» σας χαρακτηρίζει αυτό το μήνα και σας υποχρεώνει να κλείσετε υποθέσεις από το παρελθόν. Ίσως είναι η καλύτερη περίοδος της χρονιάς να ξεφορτωθείτε από πάνω σας υποθέσεις που σας ταλαιπωρούν πολύ καιρό.
Στην έκλειψη Σελήνης στις 7 να προσέχετε την υγεία σας και τη διατροφή σας για δηλητηρίαση. Τυχερά παιχνίδια δεν ευνοούνται.
Θέλεις μια προσωπική πρόβλεψη για ένα συγκεκριμένο θέμα που σε απασχολεί;Κάλεσε τώρα την ταρωμάντη – μελλοντολόγο κα Ελένη στο 9016000628 για να μάθεις πώς πρέπει να κινηθείς προς όφελός σου.
 
 
Δίδυμοι Κάρτα του μήνα:  «Η Πρωθιέρεια»
Το τέλος του καλοκαιριού φέρνει σε εσάς τους Διδύμους ατελείωτες ώρες δουλειάς και αρκετές υποχρεώσεις, που πρέπει να ανεβάσετε τους ρυθμούς σας για να τις τελειώσετε στην ώρα τους. Θα βρίσκεστε σε συνεχή εκνευρισμό και η υπερένταση δεν θα λείπει.
Ο Κυβερνήτης Ερμής στις 12 θα ξεκινήσει ανάδρομη πορεία με αποτέλεσμα να φέρει καθυστερήσεις σε σχέδια που έχουν να κάνουν με το σπίτι. Η ασυνεννοησία τόσο στην οικογένεια όσο και με άτομα που συνεργάζεστε δεν θα λείψει.
Τα οικονομικά σας αρχίζουν να βελτιώνονται σιγά σιγά, ενώ η έκλειψη Σελήνης στις 7 σας  φέρνει κοντά σε ένα άπιαστο όνειρο.
Στις 21 η έκλειψη Ηλίου σας δίνει ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις σας, είτε σε φιλικό είτε σε προσωπικό επίπεδο.
Η Κάρτα Ταρώ «Αρχιέρεια» σας καθοδηγεί αυτό το μήνα και σας κάνει να βρίσκετε λύσεις πιο εύκολα από το παρελθόν, αφού πια οι συνθήκες είναι πιο ώριμες για να πάρετε οριστικές αποφάσεις.
Προσοχή σε μικροατυχήματα από τις 12 και μετά του μήνα.Τυχερά παιχνίδια ευνοούνται όλο το μήνα χωρίς όμως μεγάλο ρίσκο.
Θέλεις μια προσωπική πρόβλεψη για ένα συγκεκριμένο θέμα που σε απασχολεί;Κάλεσε τώρα την ταρωμάντη – μελλοντολόγο κα Ελένη στο 9016000628 για να μάθεις πώς πρέπει να κινηθείς προς όφελός σου.
 
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ Κάρτα του μήνα: «Ο Διάβολος»
Για σας τους Καρκίνους, ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού φέρνει αρκετές αναστατώσεις αφού ο Αύγουστος είναι ο μήνας με δύο εκλείψεις και κινείται και στους ρυθμούς του τετραγώνου Δία – Πλούτωνα που θα σας φέρει τα πάνω κάτω σε προσωπικό και οικογενειακό επίπεδο. Θα νιώσετε πολύ κουρασμένοι και ότι όσο κι αν προσπαθείτε οι κόποι σας δεν πιάνουν τόπο. Αν προσπαθείτε να φτιάξετε το γάμο σας θα δείτε ότι οι προσπάθειες σας βουλιάζουν. Ο ανάδρομος Ερμής από τις 12 θα φέρει παρεξηγήσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα ή και με γείτονες.
Τα έξοδα σας θα είναι αρκετά αυξημένα και θα σας έρθουν αρκετές οικονομικές απώλειες.
Η Κάρτα Ταρώ «Διάβολος» σας χαρακτηρίζει αυτό το μήνα. Σας φέρνει αντιμέτωπους με κρίσεις αλλά και με τον κακό σας εαυτό που πρέπει να τον αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία.
Τα τυχερά παιχνίδια δεν ευνοούνται αυτό το μήνα.
Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε ό,τι υπογράφετε μετά τις 12 του μήνα.Κοντά στις εκλείψεις να προσέχετε ατυχήματα και μην βιαστείτε να προβείτε σε πώληση ακινήτου.Προσοχή στη διατροφή σας.
Θέλεις μια προσωπική πρόβλεψη για ένα συγκεκριμένο θέμα που σε απασχολεί;Κάλεσε τώρα την ταρωμάντη – μελλοντολόγο κα Ελένη στο 9016000628 για να μάθεις πώς πρέπει να κινηθείς προς όφελός σου.
 
 
ΛΕΩΝ Κάρτα του μήνα:  «Ο  Ήλιος»
Ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού, ο μήνας των γενεθλίων σας, σας βρίσκει ανανεωμένους και λαμπερούς. Ο Άρης κινείται ακόμα στο ζώδιο σας και σας δίνει δράση και ενέργεια. Η έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται στις 7 του μήνα στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα, σας βγάζει έντονα την ανάγκη για συντροφικότητα.
Από τις πρώτες μέρες του μήνα μπορεί να έρθετε σε επαφή με ένα νέο έρωτα που πρέπει να κρατηθεί μυστικός.
Από τις 12 του μήνα ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του. Αυτό μπορεί να σας φέρει καθυστερήσεις κυρίως στα επαγγελματικά σας. Να προσέχετε τα αλόγιστα έξοδα σας.
Στις 21 του μήνα έχουμε την έκλειψη Ηλίου στον άξονα σας. Η έκλειψη αυτή σας δίνει ενθουσιασμό και ερωτισμό. Το τέλος της καλοκαιρινής περιόδου σας βρίσκει ανανεωμένους και γεμάτους συγκινήσεις.
Η Κάρτα Ταρώ «Ήλιος» σας εκπροσωπεί αυτό το μήνα όσο καμία άλλη κάρτα και σας ανεβάσει τόσο σε συναισθηματικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.
Τα τυχερά παιχνίδια σας ευνοούν αυτό το μήνα.Να προσέχετε τις ιώσεις και τις μολύνσεις αυτό το μήνα και κυρίως το 1ο δεκαήμερο του Αυγούστου.
Θέλεις μια προσωπική πρόβλεψη για ένα συγκεκριμένο θέμα που σε απασχολεί;Κάλεσε τώρα την ταρωμάντη – μελλοντολόγο κα Ελένη στο 9016000628 για να μάθεις πώς πρέπει να κινηθείς προς όφελός σου.
 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ Κάρτα του μήνα: "Η Πρωταπριλιά"
Για σας τους Παρθένους ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού μπαίνει με αρκετά αντιφατικά στοιχεία. Το άγχος και το παρασκήνιο δε θα λείψει από την καθημερινότητα σας. Προσέξτε τι λέτε και που το λέτε. Έντονες αποκαλύψεις θα βγουν στην επιφάνεια που θα πρέπει με ηρεμία να καθίσετε να τις επεξεργαστείτε.
Ο κυβερνήτης του ζωδίου σας βρίσκεται στο ζώδιο σας αλλά από τις 12 του μήνα αρχίζει να κινείται ανάδρομα με αποτέλεσμα οι παρεξηγήσεις να είναι πολύ συχνές όλη τη διάρκεια του μήνα. Εντάσεις θα υπάρχουν και με αγαπημένα σας πρόσωπα που η συνεννόηση δεν θα είναι εφικτή για αρκετά μεγάλο διάστημα.
Η Κάρτα Ταρώ «Πρωταπριλιά» σας χαρακτηρίζει αυτό το μήνα και φέρνει ανατροπές στη ζωή σας και τα πάνω κάτω στην καθημερινότητα σας.
Θα πρέπει να περιορίσετε τα νεύρα σας και σε κάποιες περιπτώσεις να παραμείνετε ψύχραιμοι και με λογική. Τα νεύρα σας και τα γυναικολογικά σας θα είναι από τα θέματα υγείας που μπορεί να σας απασχολήσουν αυτό το μήνα.
Τυχερά παιχνίδια δεν ευνοούνται.
Θέλεις μια προσωπική πρόβλεψη για ένα συγκεκριμένο θέμα που σε απασχολεί;Κάλεσε τώρα την ταρωμάντη – μελλοντολόγο κα Ελένη στο 9016000628 για να μάθεις πώς πρέπει να κινηθείς προς όφελός σου.
 
 
 
ΖΥΓΟΣ Κάρτα του μήνα:"Η Σελήνη"
Ο μήνας Αύγουστος μπαίνει για σας τους Ζυγούς αρκετά έντονα. Το παρασκήνιο θα είναι αρκετά έντονο αυτές τις μέρες και σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο. Η απόρριψη ενός σχεδίου μπορεί να σας απογοητεύσει και να σας αποθαρρύνει προσωρινά.
Παρόλα αυτά ο μήνας είναι ιδανικός για διακοπές με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα. Η διεύρυνση του κύκλου σας θα είναι από τα θετικά στοιχεία του μήνα, αφού άτομα με τις ίδιες ιδέες με εσάς θα έρθουν στο προσκήνιο και μπορεί στο μέλλον να σας ευεργετήσουν.
Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στις 12 θα κάνει τις σκέψεις λίγο ανάστατες. Οι εκλείψεις που θα πραγματοποιηθούν αυτό το μήνα στις 7 και στις 21 του μήνα αντίστοιχα, στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα, θα σας κάνει να μην μπορείτε να εμπιστευτείτε τη διαίσθηση σας.
Η Κάρτα Ταρώ «Σελήνη» σας βγάζει αυτό το μήνα αρκετά φορτισμένα και ξεχασμένα συναισθήματα. Θα πρέπει να καταφύγετε σε οριστικές λύσεις με ψυχραιμία.
Η υγεία σας αυτό το μήνα θα έχει μεταπτώσεις σε ψυχολογικό επίπεδο, απομονώσεις και μελαγχολίες κυρίως κοντά στις εκλείψεις. 
Θέλεις μια προσωπική πρόβλεψη για ένα συγκεκριμένο θέμα που σε απασχολεί;Κάλεσε τώρα την ταρωμάντη – μελλοντολόγο κα Ελένη στο 9016000628 για να μάθεις πώς πρέπει να κινηθείς προς όφελός σου.
 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ Κάρτα του μήνα: "Οι Εραστές"
Ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού μπαίνει για τους περισσότερους από εσάς με αρκετές σκέψεις τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα αισθηματικά. Στο συναισθηματικό σας επίπεδο τα πράγματα έχουν αρχίσει να φαίνονται ονειρεμένα και ειδυλλιακά.
Μια ωραία απόδραση με τον/την αγαπημένο/η σας γύρω στις 12 του μήνα θα σας ανανεώσει. Αν είστε μόνοι μπορεί να γοητευτείτε έντονα από ένα άτομο που θα είναι στον κύκλο σας. Αυτή η σχέση μπορεί να σας φέρει συναισθήματα ζήλιας, πάθους και εκρήξεις στο ερωτικό σας κομμάτι, αφού δεν θα μπορείτε να το διαχειριστείτε με ηρεμία την καινούρια κατάσταση στην οποία θα βρεθείτε.
Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στις 12, θα κάνει τη επικοινωνία με τους φίλους σας λίγο δύσκολη. Οι εκλείψεις στις 7 και στις 21 στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα θα σας φέρει ξαφνικές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα.
Η Κάρτα Ταρώ «Εραστές» σας χαρακτηρίζει αυτό το μήνα όσο καμία άλλη κάρτα, αφού το ερωτικό σας στοιχείο θα πάρει φωτιά αυτό το μήνα.
Τυχερά παιχνίδια ευνοούνται αυτό το μήνα χωρίς ρίσκο.Μικροατυχήματα κοντά στις εκλείψεις.
Θέλεις μια προσωπική πρόβλεψη για ένα συγκεκριμένο θέμα που σε απασχολεί;Κάλεσε τώρα την ταρωμάντη – μελλοντολόγο κα Ελένη στο 9016000628 για να μάθεις πώς πρέπει να κινηθείς προς όφελός σου.
 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ Κάρτα του μήνα:«Το Άρμα»
Ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού έρχεται με αρκετά καλή διάθεση. Βρίσκεστε σε υπέροχη φόρμα ώστε να ασχοληθείτε με πράγματα που σας αρέσουν. Τα σπορ και η έντονη νυχτερινή ζωή θα είναι στο ζενίθ των προτιμήσεων σας. Τα ταξίδια και οι μετακινήσεις θα είναι αρκετά έντονες αυτό τον καιρό. Γύρω στις 12 και με την ανάδρομη πορεία του Ερμή μπορεί να επιλέξετε για λίγο να παραμείνετε μόνοι σας. Να προσέχετε παρεξηγήσεις με άτομα που κατέχουν εξουσία.
Από τις 21 του μήνα με την έκλειψη Ηλίου στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα, θα σας επιτευχθεί ένας στόχος που θέλετε πολύ καιρό να υλοποιήσετε. Η έκλειψη αυτή σας παρακινεί να ρισκάρετε και στα ερωτικά σας.
Η Κάρτα Ταρώ «Άρμα» σας χαρακτηρίζει αυτό το μήνα και σας ανοίγει δρόμους για επίτευξη στόχων σε όλους τους τομείς της ζωής σας.
Τα τυχερά παιχνίδια ευνοούνται από τις 21 και μετά.
Θέματα με τον εσωτερικό σας κόσμο θα έχετε από τις 10 ως τις 14 του μήνα και θα θέλετε να ηρεμήσετε ένα διάστημα για να ξαναβρείτε τον εαυτό σας.
Θέλεις μια προσωπική πρόβλεψη για ένα συγκεκριμένο θέμα που σε απασχολεί;Κάλεσε τώρα την ταρωμάντη – μελλοντολόγο κα Ελένη στο 9016000628 για να μάθεις πώς πρέπει να κινηθείς προς όφελός σου.
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Κάρτα του μήνα:  «Η Απόφαση»
Ο Αύγουστος είναι ο μήνας των δύο εκλείψεων. Ο μήνας αυτός έχει για εσάς τους Αιγόκερους αρκετή δουλειά αφού θα πρέπει να αρχίσετε να βλέπετε πιο καθαρά όσα έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σας.
Η ανάδρομη πορεία του Ερμή θα σας φέρει ακυρώσεις και αναβολές στις συζητήσεις σας αλλά και τις μετακινήσεις σας. Μη βιαστείτε να κλείσετε ένα ταξίδι που μπορεί να μην το έχετε σκεφτεί καλά. Τα οικονομικά σας χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διάρκεια όλου του μήνα. Αποφύγετε να ανοιχτείτε σε ανθρώπους που δεν ξέρετε ή δεν είναι αρμόδιοι στο κομμάτι αυτό που θέλετε.
Η Κάρτα Ταρώ «Απόφαση» σας χαρακτηρίζει αυτό το μήνα αφού με λάθος κινήσεις μπορεί να βρεθείτε εκτός προϋπολογισμού.
Τυχερά παιχνίδια δεν ευνοούνται καθόλου τον Αύγουστο.Προσοχή σε μικροατυχήματα κοντά στις εκλείψεις.Όσοι σκεφτείτε να κάνετε κάποια αγορά καλό είναι να μη βιαστείτε αυτές τις μέρες.
Σε απασχολεί η πορεία της συναισθηματικής σου ζωής;Κάλεσε τώρα την ταρωμάντη– μελλοντολόγο κα Ελένη στο 9016000628 για τις πιο σωστές  συμβουλές.
 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ Κάρτα του μήνα: "Ο Θάνατος"
Ο μήνας Αύγουστος μπαίνει για σας τους Υδροχόους αρκετά αντιφατικά. Οι εντάσεις σε προσωπικό αλλά και οικογενειακό επίπεδο θα επικρατήσουν όλο σχεδόν το μήνα. Από τις 21 του μηνός θα μπορείτε να ελπίζετε σε κάποια σημάδια συμφιλίωσης ή λύσης στα προβλήματα σας.
Η ανάδρομη πορεία του Ερμή θα φέρει καθυστερήσεις σε χρήματα που περιμένατε ενώ στο τέλος του μήνα η Αφροδίτη περνά απέναντι από το ζώδιο σας και σας κάνει πιο ήρεμους για να τα ξαναβρείτε με τον/την σύντροφό σας.
Η έκλειψη Σελήνης στις 7 στον άξονα σας θα σας κάνει να σκεφτείτε αν θα πρέπει ή όχι να συνεχίσετε τη σχέση σας. Ταυτόχρονα, η έκλειψη Ηλίου στον άξονα σας θα φέρει οριστικές αποφάσεις καλές ή κακές και οριστικές αλλαγές.
Μήνας αλλαγών για εσάς ο Αύγουστος και η κάρτα Ταρώ «Θάνατος» σας χαρακτηρίζει αυτό το μήνα, αφού περνάτε σε αλλαγή σελίδας στη ζωή σας με ώριμες και τελειωτικές αποφάσεις.
Τυχερά παιχνίδια ευνοούνται με λίγο ρίσκο.Προσοχή στα ατυχήματα με αυτοκίνητο και στα νεύρα σας, στις μέρες των εκλείψεων.
Θέλεις μια προσωπική πρόβλεψη για ένα συγκεκριμένο θέμα που σε απασχολεί;Κάλεσε τώρα την ταρωμάντη – μελλοντολόγο κα Ελένη στο 9016000628 για να μάθεις πώς πρέπει να κινηθείς προς όφελός σου.
 
 
ΙΧΘΥΕΣ  Κάρτα του μήνα:  «Το Αστέρι»
Για εσάς τους Ιχθύς ο Αύγουστος είναι ένας μήνας ξεγνοιασιάς. Αν είστε αδέσμευτοι ένα ρομαντικό ειδύλλιο μπορεί να σας ανάψει τα αίματα αυτό το μήνα. Η διάρκεια όμως αυτής της σχέσης θα είναι λίγο αμφίβολη, αλλά οι δυνατές στιγμές που θα ζήσετε θα σας φέρει τα πάνω κάτω στο ερωτικό σας κομμάτι.
Για εσάς τους δεσμευμένους Ιχθύς και με την ανάδρομη πορεία του Ερμή στις 12 από το απέναντί σας ζώδιο, της Παρθένου, μπορεί να σας φέρει ασυνεννοησία και παρεξηγήσεις. Λάθη και εντάσεις βγαίνουν στην επιφάνεια της σχέσης σας. Πάντως, γύρω στις 20 του μήνα και μέχρι το τέλος, μια ευχάριστη είδηση που αφορά σε ανταμοιβή παλιάς σας εργασίας, φέρνει ευχάριστη ανατροπή στα επαγγελματικά σας ή και σε θέματα σπουδών σας.
Η έκλειψη Ηλίου στις 21 συμβάλει στην ανταμοιβή των κόπων σας.
Η Κάρτα Ταρώ «Αστέρι» σας χαρακτηρίζει αυτό το μήνα, αφού απρόοπτες ευχάριστες αλλαγές θα έρχονται να σας ανανεώσουν.
Τυχερά παιχνίδια ευνοούνται από τις 20 του μήνα και μετά.Προσοχή στα ξενύχτια, στα ποτά και στις ουσίες κοντά στην έκλειψη Σελήνης στις 7 του μήνα.
Θέλεις μια προσωπική πρόβλεψη για ένα συγκεκριμένο θέμα που σε απασχολεί;Κάλεσε τώρα την ταρωμάντη – μελλοντολόγο κα Ελένη στο 9016000628 για να μάθεις πώς πρέπει να κινηθείς προς όφελός σου.
 
 
Ταρωμάντης-Μελλοντολόγος κα Ελένη 
Προσωπική γραμμή προβλέψεων:  9016000628