Share This!

Τα Ταρώ προβλέπουν για τον Απρίλιο 2017! Προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την κα Ελένη

Προβλέψεις Απριλίου 2017 για όλα τα ζώδιαβάσει της κάρτας Ταρώ που τους αντιστοιχεί!

 
Κάρτα Ταρώ για το μήνα Απρίλιο «Το Αστέρι»
 

Ο μήνας Απρίλιος μπαίνει με αρκετά πιο σημαντικές και αισιόδοξες πλανητικές όψεις από τους προηγούμενους μήνες. Από το μήνα αυτόν πέφτουν αλλαγές και νέα ξεκινήματα σε όλους τους τομείς, οικονομικούς και επαγγελματικούς, σε ατομικό αλλά και σε συλλογικό επίπεδο.

Η Αφροδίτη σε ανάδρομη πορεία από τις 3 του μήνα στους Ιχθύς, μας κάνει πιο ρομαντικούς και πιο ανθρωπιστές. Αρκετές αποφάσεις από άτομα κύρους θα παρθούν υπέρ των αδυνάτων.

Το τρίγωνο Άρη - Πλούτωνα στις 6, μας δίνει λύσεις σε οικονομικά κομμάτια. Θα μπορούμε να κάνουμε καλύτερες οικονομικές ρυθμίσεις σε εφορίες και δημόσια ταμεία ακόμα και απαλλαγές χρεών.

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή μπορεί να φέρει μικρές εντάσεις ή και καθυστερήσεις στην επίτευξη των στόχων μας.

Η Πανσέληνος στο Ζυγό στις 11 μπορεί να φέρει στην Ελλάδα αρκετές ισορροπίες και λύσεις σοβαρών θεμάτων. Επίσης, στις 14 έχουμε τη Σύνοδο του Ήλιου - Ουρανού που φέρνει ανατροπές πάνω στις ανατροπές.

Η Αφροδίτη στις 15 γίνεται ορθή και φέρνει την αγάπη στις μέρες του Πάσχα.

Ο Ήλιος στις 20 μπαίνει στον Ταύρο και φέρνει πιο γρήγορες εξελίξεις σε οικονομικά θέματα.

Ο Άρης περνά στους Διδύμους στις 21, μια αρκετά δραστήρια πλανητική όψη.

Προσοχή σε τροχαία και οδική συμπεριφορά. Ίσως και κάποιο πολύ άσχημο γεγονός ή δυστύχημα να μας ταράξει από τις 21 του μήνα και μετά σε παγκόσμιο επίπεδο. Εν αναμονή εξελίξεων ο Απρίλιος..
 

Η κάρτα ταρώ του Απριλίου για κάθε ζώδιο!

 
ΚΡΙΟΣ  Κάρτα του μήνα: "Ο Ήλιος"
Για σας τους Κριούς, ο Απρίλιος είναι ο μήνας των γενεθλίων σας. Έχετε καλές όψεις για να μπορέσετε να υλοποιήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια. Δεν χρειάζονται όμως οι υπερβολές.
Μην πιέζετε τον/την σύντροφό σας να σας δώσει περισσότερα από αυτά που μπορεί να σας παρέχει αυτή τη στιγμή.Η Πανσέληνος στις 11 σας βάζει σε προβληματισμούς για την πορεία που θα πρέπει να έχει ο γάμος σας ή η σχέση σας. Ένας χωρισμός μπορεί να έρθει αυτές τις μέρες λόγω λανθασμένων χειρισμών.
Ο Ερμής στις 20 του μήνα γίνεται ανάδρομος στο ζώδιο σας, έτσι η επικοινωνία γίνεται δύσκολη τις τελευταίες ημέρες.
Η Αφροδίτη στις 28 ξαναπερνά στο ζώδιο σας με αποτέλεσμα να αναθερμάνετε τις σχέσεις σας με τον/την σύντροφό σας. Οι μετακινήσεις και τα ταξίδια αυτές τις μέρες ευνοούνται.
 
Η κάρτα Ταρώ  «Ήλιος», σας χαρακτηρίζει όσο καμία άλλη και σας κάνει πιο ενεργητικούς και πιο ερωτικούς με εξαίρεση τις μέρες της Πανσέληνου που θα πρέπει να είστε προσεκτικοί. Ιδιαίτερη προσοχή στην υγεία σας και στα ατυχήματα τις ημέρες της Πανσέληνου. Τυχερά παιχνίδια ευνοούνται την πρώτη, την τρίτη και την τέταρτη εβδομάδα του μήνα. Ασχοληθείτε με τη φροντίδα του σώματός σας, υπάρχουν αρκετές καλές μέρες για να ασχοληθείτε με γυμναστική και καλή διατροφή.
Θέλεις μια προσωπική πρόβλεψη για ένα συγκεκριμένο θέμα που σε απασχολεί;Κάλεσε τώρα την ταρωμάντη – μελλοντολόγο κα Ελένη στο 9016000628 για να μάθεις πώς πρέπει να κινηθείς προς όφελός σου.
 
 
ΤΑΥΡΟΣ Κάρτα του μήνα:«Η Δύναμη»
Για σας τα Ταυράκια, ο μήνας Απρίλιος από τις πρώτες μέρες μπαίνει αρκετά δυναμικά. Αρχίζετε να είστε περισσότερο επικεντρωμένοι στα θέματα που σας απασχολούν και έχετε να δείξετε μεγάλη πειθαρχία και συνέπεια σε θέματα πολύ δύσκολα που θα σας δώσουν θάρρος για να συνεχίσετε.
Και ενώ σε επαγγελματικό επίπεδο το κλίμα αρχίζει να γίνεται αισθητά καλύτερο, στο ερωτικό κομμάτι υπάρχει ακόμα ένα έντονο ψυχρό και αδιάφορο κλίμα με τον/την σύντροφο αλλά και με τους φίλους σας. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο σας από τις 9 έως και τις 20, φέρνει καθυστερήσεις και παρεξηγήσεις. Όμως στις 20 ο Ήλιος περνά στο ζώδιο σας και σιγά σιγά αποκτάτε μεγαλύτερη δύναμη και αυτοπεποίθηση και στα προσωπικά σας θέματα.
Η κάρτα Ταρώ  «Δύναμη» σας χαρακτηρίζει αυτό το μήνα και σας κάνει πιο τολμηρούς στο να δείξετε τις δεξιοτεχνίες και τις ικανότητές σας. Μπορείτε να προβληθείτε τόσο πολύ και να απαιτήσετε θέματα προαγωγής τις επόμενες μέρες.Τυχερά παιχνίδια ευνοούνται από τις 20 του μήνα και μετά. Προσοχή στη διατροφή σας κοντά στην Πανσέληνο, 9-13 του μήνα. Κίνδυνος δηλητηρίασης.
Θέλεις μια προσωπική πρόβλεψη για ένα συγκεκριμένο θέμα που σε απασχολεί;Κάλεσε τώρα την ταρωμάντη – μελλοντολόγο κα Ελένη στο 9016000628 για να μάθεις πώς πρέπει να κινηθείς προς όφελός σου.
 
 
Δίδυμοι Κάρτα του μήνα: "Το Άρμα"
Για σας τα Διδυμάκια, ο μήνας αυτός μπαίνει με αρκετά σκαμπανεβάσματα χωρίζοντάς τον σε δύο σημαντικές φάσεις. Η πρώτη φάση περιλαμβάνει το 1ο 10ήμερο του μήνα, όπου η Αφροδίτη κινείται ανάδρομα στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας και γύρω στις 6-10 του μήνα μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπους με λάθος ανθρώπους, που ίσως αποτελέσουν μεγάλο αγκάθι για τις συνεργασίες σας στο μέλλον. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στις 9 φέρνει καθυστερήσεις και διάδοση άσχημων πληροφοριών για το πρόσωπό σας.
Η Πανσέληνος στις 11 σας φέρνει πιο κοντά σε αγαπημένα σας πρόσωπα.Η δεύτερη φάση του μήνα είναι από τις 20 και μετά που ο Άρης περνά δυναμικά στο ζώδιο σας και ξεκινά μια από τις πιο δραστήριες περιόδους της ζωής σας με ταξίδια, δρόμους, σπουδές.
 
Η κάρτα Ταρώ  «Άρμα», σας κάνει αυτό το μήνα να έχετε μεγαλύτερες βλέψεις για να αποκτήσετε τη φήμη σας και να βάλετε σε τάξη άτομα και καταστάσεις που πήγαν να ανατρέψουν την πορεία σας προς τη δόξα. Επίσης θα κυριαρχήσουν οι συναναστροφές με άτομα από το εξωτερικό και ο προγραμματισμός ταξιδιών σας.Τυχερά παιχνίδια ευνοούνται από τις 20 του μήνα και μετά.Προσοχή στα ατυχήματα και τις αλλεργίες κοντά στην Πανσέληνο.
Θέλεις μια προσωπική πρόβλεψη για ένα συγκεκριμένο θέμα που σε απασχολεί;Κάλεσε τώρα την ταρωμάντη – μελλοντολόγο κα Ελένη στο 9016000628 για να μάθεις πώς πρέπει να κινηθείς προς όφελός σου.
 
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ Κάρτα του μήνα: «Ο Μάγος»
Για σας τους Καρκίνους, ο μήνας Απρίλιος μπαίνει με αρκετό δυναμισμό. Σχέδια που κάνατε στις αρχές του χρόνου παίρνουν σάρκα και οστά τώρα. Αρχίζουν τα όνειρά σας να πραγματοποιούνται στο οικονομικό κομμάτι.
Η ανάδρομη Αφροδίτη έχει περάσει στους Ιχθύς, με αποτέλεσμα να νοσταλγείτε μια σχέση σας από το παρελθόν. Από τις 15 όμως που θα επιστρέψει σε ορθή πορεία πολλές απορίες σας θα έχουν λυθεί για την πορεία της ερωτικής σας ζωής.
Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στις 9, θα σας φέρει μικρά εμπόδια στην επίτευξη των στόχων σας και κυρίως στις μετακινήσεις σας. Η Πανσέληνος στις 11 σας κάνει λίγο νευρικούς ως τις 26. Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο σας κάνει ιδιαίτερα δημοφιλείς στις παρέες σας και τον κύκλο σας.
Η κάρτα Ταρώ  «Μάγος», σας χαρακτηρίζει αυτό το μήνα όσο καμία άλλη, αφού έχετε ωριμάσει από τα λάθη του παρελθόντος και με έξυπνους χειρισμούς μπορείτε να αντιμετωπίσετε πράγματα και καταστάσεις σε οποιοδήποτε βαθμό δυσκολίας.
Τυχερά παιχνίδια από τις 26 και μετά ευνοούνται.Να προσέχετε το στομάχι και μην κάνετε κατάχρηση σε ουσίες και αλκοόλ κοντά στην Πανσέληνο.
Θέλεις μια προσωπική πρόβλεψη για ένα συγκεκριμένο θέμα που σε απασχολεί;Κάλεσε τώρα την ταρωμάντη – μελλοντολόγο κα Ελένη στο 9016000628 για να μάθεις πώς πρέπει να κινηθείς προς όφελός σου.
 
 
ΛΕΩΝ Κάρτα του μήνα: «Ο Πύργος»
Για σας τα Λιονταράκια ο μήνας Απρίλιος δεν μπαίνει και με τις καλύτερες προδιαγραφές, αφού ακόμα τα πράγματα είναι λίγο πολύπλοκα τόσο στα επαγγελματικά  όσο και στα αισθηματικά σας. Ο Άρης στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας, δοκιμάζει τα νεύρα και την υπομονή σας.
Ο Ερμής από τις 9 έχει ανάδρομη πορεία και θα σας φέρει παρεξηγήσεις και προβλήματα με τον/την σύντροφό σας, αλλά και θέματα με το νόμο και ειδικά σε αυτά πρέπει να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή μην μπλέξετε σε καταστάσεις που δεν έχετε ιδέα. Η Αφροδίτη από τις 15 έρχεται σε ορθή φορά στον Κριό, με αποτέλεσμα να ανεβάσει την ερωτική σας διάθεση και επιθυμία. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή μπορεί να σας ακυρώσει ένα ταξίδι που είχατε ετοιμάσει πριν πολύ καιρό.Υπάρχει περίπτωση διακοπής συνεργασιών αλλά και με άτομα από το εξωτερικό αρκετά ρήγματα στις σχέσεις σας.
Η κάρτα Ταρώ «Πύργος», σας χαρακτηρίζει όσο καμία και σας κάνει να δείξετε αρκετή προσοχή σε θέματα που μπορεί να υπάρξει οριστική ρήξη.Τυχερά παιχνίδια δεν ευνοούνται αυτές τις μέρες. Προσοχή στην υγεία και τα νεύρα σας όλο το μήνα.
Θέλεις μια προσωπική πρόβλεψη για ένα συγκεκριμένο θέμα που σε απασχολεί;Κάλεσε τώρα την ταρωμάντη – μελλοντολόγο κα Ελένη στο 9016000628 για να μάθεις πώς πρέπει να κινηθείς προς όφελός σου.
 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ Κάρτα του μήνα: «Η Εγκράτεια»
Οι Παρθένοι αυτό το μήνα θα έρθετε σε επαφή με άτομα κύρους και έτσι ένα σχέδιο σας θα πάρει σάρκα και οστά πολύ γρήγορα. Άτομα που βρίσκονται στο εξωτερικό θα σας δείξουν ένα διαφορετικό δρόμο από αυτόν που θεωρούσατε ότι πρέπει να ακολουθήσετε.
Η Αφροδίτη θα κινείται ανάδρομα απέναντι από το ζώδιο σας φέρνοντας αναστάτωση τόσο στο γάμο σας όσο και σε αγαπημένη σας σχέση. Μην επιδιώξετε να συναντηθείτε με άτομα από το παρελθόν σας για επανασύνδεση, θα υπάρξει οριστικό ρήγμα και απογοήτευση.
Από τις 9 του μήνα ο Ερμής είναι ανάδρομος. Έτσι, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, σας φέρνει αντιμέτωπους με καθυστερήσεις και αναβολές αλλά και με πολλά νεύρα και λάθη. Από τις 15 που η Αφροδίτη θα κινηθεί σε ορθή φορά, σίγουρα τα ερωτικά σας θα πάρουν άλλη μορφή. Η Νέα Σελήνη στις 26 θα σας φέρει πιο κοντά με φίλους σας.
Η κάρτα Ταρώ  «Εγκράτεια», σας χαρακτηρίζει αυτό το μήνα όσο καμία άλλη και σας κάνει λιγότερο εγκρατείς στη συμπεριφορά σας. Θα πρέπει να ηρεμήσετε λίγο και να δείξετε καλύτερη συμπεριφορά σε άτομα που αγαπάτε. Τυχερά παιχνίδια ευνοούνται από τις 26 του μήνα και μετά. Προσοχή στα ατυχήματα κοντά στην Πανσέληνο, στις 11 του μήνα. 
Θέλεις μια προσωπική πρόβλεψη για ένα συγκεκριμένο θέμα που σε απασχολεί;Κάλεσε τώρα την ταρωμάντη – μελλοντολόγο κα Ελένη στο 9016000628 για να μάθεις πώς πρέπει να κινηθείς προς όφελός σου.
 
 
ΖΥΓΟΣ Κάρτα του μήνα:«Ο Κρεμασμένος»
Για σας τους Ζυγούς, ο Απρίλιος μπαίνει με αρκετές εκκρεμότητες που πρέπει να τακτοποιήσετε. Από τη μία, η οργάνωση σας ανταμείβεται, ενώ από την άλλη, η σχέση με τον/την σύντροφό σας περνά από σαράντα κύματα.

 

Από τις 9 ξεκινά η ανάδρομη πορεία του Ερμή με αποτέλεσμα να φέρει καθυστέρηση στις οικονομικές συναλλαγές σας. Μην προβείτε σε διαδικασίες δανείων ή εφορίας ή και δημοσίων ταμείων. Θα βρείτε αρκετές καθυστερήσεις και εκκρεμότητες.
Από τις 20 και μετά που ο Ερμής περνά ανάδρομα στο δεκαήμερο σας, τα προβλήματα θα πολλαπλασιαστούν με τον/την αγαπημένο/νη σας. Η Αφροδίτη από τις 28 του μήνα μπαίνει σε ορθή φορά, έτσι θα μπορέσετε πιο εύκολα να επιλύσετε θέματα από την προσωπική σας ζωή. Η Νέα Σελήνη σας ανανεώνει και σας κάνει πιο ερωτικούς.
Η κάρτα Ταρώ  «Κρεμασμένος», σας χαρακτηρίζει αυτό το μήνα γιατί σας κάνει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για τη σχέση σας. Μην αφήνετε άλυτα τα προβλήματα γιατί θα υπάρξει οριστική ρήξη.Τυχερά παιχνίδια ευνοούνται το 1ο 10ήμερο του μήνα και από τις 26 και μετά. Ιδιαίτερα προσεκτικοί στην Πανσέληνο στις 11 του μήνα, στην οδήγηση.
Όσοι πάσχετε από υπέρταση και καρδιά, καλό είναι να συμβουλευτείτε το γιατρό σας. Προσοχή και στις αλλεργίες.

Θέλεις μια προσωπική πρόβλεψη για ένα συγκεκριμένο θέμα που σε απασχολεί;Κάλεσε τώρα την ταρωμάντη – μελλοντολόγο κα Ελένη στο 9016000628 για να μάθεις πώς πρέπει να κινηθείς προς όφελός σου.

 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ Κάρτα του μήνα:«Η Απόφαση»
Για σας τους Σκορπιούς, ο Απρίλιος μπαίνει λίγο "ζόρικα" όσον αφορά στη σχέση με το αγαπημένο σας πρόσωπο. Οι αντιπαραθέσεις με το ταίρι σας θα συνεχίσουν να σας απασχολούν αφού οι οριστικές αποφάσεις για τη συνέχεια της σχέσης σας δεν θα μπορούν ακόμα να παρθούν.
Μην επιχειρήσετε να ασχοληθείτε με σχέσεις από το παρελθόν, θα ξαναγίνουν τα ίδια λάθη με αποτέλεσμα να περάσετε την ίδια ταλαιπωρία.
Η ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 9 του μήνα, φέρνει επιπλέον προβλήματα με τον/την σύντροφό σας και οι παρεξηγήσεις θα φτάσουν σε οριακά σημεία. Από τις 28 που η Αφροδίτη μπαίνει σε ορθή τροχιά και με τη Νέα Σελήνη, θα δείτε ότι σιγά σιγά όλα θα μπουν σε μια φυσιολογική ροή.
Η κάρτα Ταρώ «Απόφαση», σας χαρακτηρίζει αυτό το μήνα όσο καμία άλλη και σας βάζει στη διαδικασία να κάνετε την αυτοκριτική σας ώστε να δείτε τι θα πρέπει να αλλάξετε για να απαλλαγείτε από τα φαντάσματα του παρελθόντος.Τυχερές μέρες από τις 26 του μήνα και μετά.Προσοχή στα ατυχήματα το 1ο 20ήμερο του μήνα. Οι Σκορπίνες του 2ου και του 3ου 10ημέρου, θα πρέπει να προσέξετε γυναικολογικά και ορμονικά προβλήματα.
Θέλεις μια προσωπική πρόβλεψη για ένα συγκεκριμένο θέμα που σε απασχολεί;Κάλεσε τώρα την ταρωμάντη – μελλοντολόγο κα Ελένη στο 9016000628 για να μάθεις πώς πρέπει να κινηθείς προς όφελός σου.
 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ Κάρτα του μήνα:"Ο Διάβολος"
Για σας τους Τοξότες ο Απρίλιος είναι ένας μήνας συναισθηματικής σύγχυσης κυρίως για τους παντρεμένους, αφού η Αφροδίτη κινείται ανάδρομα στους Ιχθείς. Έτσι, παρόλο που κάνετε αρκετές προσπάθειες για να ξεκαθαρίσετε τα ερωτικά σας, οι καταστάσεις δε θα βοηθήσουν για να εκτονωθεί η κρίση.
Από τις 9 που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα μέχρι το τέλος του μήνα δεν θα είναι καλή περίοδος για συζητήσεις και υπογραφές συμβολαίων. Από τις 11 του μήνα με την Πανσέληνο θα υπάρξουν αρκετές εντάσεις και θα πρέπει να κρατήσετε αρκετά χαμηλούς τόνους.
Η κάρτα Ταρώ  «Διάβολος», σας χαρακτηρίζει αυτό το μήνα, σας βάζει αρκετούς προβληματισμούς και ασκείτε έντονη αυτοκριτική για τα λάθη σας. Καλύτερα να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας και τον επαγγελματικό σας προσανατολισμό.Τυχερές μέρες από τις 26 του μήνα και μετά.Ιδιαίτερη προσοχή στην Πανσέληνο στις 11, θα βγουν στην επιφάνεια αρκετά οικογενειακά προβλήματα.Γύρω στις 20 θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στην οδήγηση.Μικροατυχήματα μέσα και έξω από το σπίτι.
Ασχοληθείτε με σπορ και γυμναστική για να εκτονωθούν τα νεύρα σας.
Θέλεις μια προσωπική πρόβλεψη για ένα συγκεκριμένο θέμα που σε απασχολεί;Κάλεσε τώρα την ταρωμάντη – μελλοντολόγο κα Ελένη στο 9016000628 για να μάθεις πώς πρέπει να κινηθείς προς όφελός σου.
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Κάρτα του μήνα: "Η Σελήνη"
Για σας τους Αιγόκερους το 1ο 20ήμερο του Απριλίου βάζετε όλες σας τις δυνάμεις για να ανασυγκροτηθείτε. Θα πρέπει να προσέχετε όμως τις συναναστροφές σας με άτομα από το οικογενειακό και το επαγγελματικό σας περιβάλλον (κυρίως μικρότερης ηλικίας, πχ. παιδιά, ανίψια, μαθητές), μην υπάρξουν προστριβές λόγω της ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης στους Ιχθείς.
Η ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 3 έως τις 20 του μήνα, μπορεί να σας κάνει ακόμα πιο νευρικούς και οι παρεξηγήσεις να είναι πιο έντονες.
Η Νέα Σελήνη στις 26 σας φέρνει πιο κοντά στη δημιουργία μιας νέας σχέσης.
Η κάρτα Ταρώ  «Σελήνη», σας χαρακτηρίζει αυτό το μήνα, αφού θα είστε από τη μία αρκετά δυναμικοί στη δουλειά σας και τις δραστηριότητές σας, από την άλλη όμως κάποιες παρεξηγήσεις και προστριβές σας ρίχνουν ψυχολογικά και σας φέρνουν μελαγχολία.
Τυχερές μέρες του μήνα είναι το 1ο δεκαήμερο και από τις 26 και μετά.Ιδιαίτερη προσοχή στο στομάχι σας αυτές τις μέρες και στις νυχτερινές εξόδους σας μην κάνετε κατάχρηση ποτών και ουσιών.
 Σε απασχολεί η πορεία της συναισθηματικής σου ζωής;Κάλεσε τώρα την ταρωμάντη– μελλοντολόγο κα Ελένη στο 9016000628 για τις πιο σωστές  συμβουλές.
 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ Κάρτα του μήνα: "Η Πρωθιέρεια"
Για σας τους Υδροχόους ο Απρίλιος μπαίνει με αρκετά έξοδα, έτσι θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στα οικονομικά σας. Βάλτε μια τάξη και οργανωθείτε τώρα πριν είναι αργά. Προσέξτε μην εμπλακείτε σε καταναλωτική μανία και αγορές με πιστωτικές κάρτες και δάνεια. Θα το μετανιώσετε πολύ γρήγορα.Προσοχή επίσης στην επικοινωνία σας.Ο Ερμής κινείται ανάδρομα και κάποιες εντάσεις με την οικογένεια σας δε θα λείψουν. Αρκετές υποχρεώσεις θα πρέπει να γίνουν στον ελεύθερο σας χρόνο με αποτέλεσμα να υπάρξουν νεύρα. Από τις 20 του μήνα και μετά με την παρουσία του Άρη θα νιώθετε πιο δυνατοί, ενώ από τις 26 και μετά από τη Νέα Σελήνη θα αισθανθείτε πιο δυνατοί να πάρετε πιο τολμηρές αποφάσεις. Η κάρτα Ταρώ  «Πρωθιέρεια», σας χαρακτηρίζει αυτό το μήνα όσο καμία, αφού θα πρέπει να δείξετε ιδιαίτερη σοφία στις αποφάσεις σας για να μην πληγωθείτε ούτε εσείς ούτε και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.
Τα τυχερά παιχνίδια ευνοούνται από τις 20 του μήνα, ενώ θα πρέπει κοντά στην Πανσέληνο στις 11 να ρυθμίσετε τα οικονομικά σας θέματα.Μην προβείτε ακόμα σε αγορά ακινήτου ή αυτοκινήτου. Καλύτερα από τον άλλο μήνα..
Θέλεις μια προσωπική πρόβλεψη για ένα συγκεκριμένο θέμα που σε απασχολεί;Κάλεσε τώρα την ταρωμάντη – μελλοντολόγο κα Ελένη στο 9016000628 για να μάθεις πώς πρέπει να κινηθείς προς όφελός σου.
 
 
ΙΧΘΥΕΣ  Κάρτα του μήνα: Οι Εραστές»
Ο δεύτερος μήνας της άνοιξης σας βρίσκει να ασχολείστε με τα ερωτικά σας. Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στο ζώδιο σας, σας έχει μπλοκάρει σε μία σχέση που ήδη υπάρχει και παράλληλα σε μία σχέση του παρελθόντος που νοσταλγείτε έντονα. Σίγουρα έχετε μετανιώσει για τις επιλογές σας αλλά το 1ο δεκαπενθήμερο του μήνα δεν είναι το κατάλληλο για να πάρετε οριστικές αποφάσεις. Αφήστε το χρόνο να σας ωριμάσει.
Η τελευταία εβδομάδα του μήνα σίγουρα θα σας είναι πιο χρήσιμη για να μπορέσετε να πάρετε αποφάσεις. Το εξάγωνο Αφροδίτης - Άρη στις 16 θα σας ενισχύσει την ερωτική διάθεση. Ο Άρης από τους Διδύμους σας εγκαινιάζει μια περίοδο αρκετής έντασης με την οικογένεια.
Η κάρτα Ταρώ  «Εραστές», σας χαρακτηρίζει αυτό το μήνα, αφού όλος ο μήνας είναι αφιερωμένος στην ερωτική σας ζωή. Δεν θα μπορέσετε ούτε να εργαστείτε, ούτε να υλοποιήσετε άλλα σχέδια σας, αν δεν "φτιάξετε" την ερωτική σας ζωή.Προσοχή στις ιώσεις όλο το μήνα κυρίως αλλεργίες.Στην Πανσέληνο στις 11 προσοχή στις καταχρήσεις.Όσοι έχετε άρρωστους γονείς, καλύτερα να είστε σε επιφυλακή το 2ο δεκαπενθήμερο του μήνα.
Θέλεις μια προσωπική πρόβλεψη για ένα συγκεκριμένο θέμα που σε απασχολεί;Κάλεσε τώρα την ταρωμάντη – μελλοντολόγο κα Ελένη στο 9016000628 για να μάθεις πώς πρέπει να κινηθείς προς όφελός σου.
 
 
Ταρωμάντης-Μελλοντολόγος κα Ελένη 
Προσωπική γραμμή προβλέψεων:  9016000628