Share This!

Τα Ταρώ και η Αστρολογία συναντούν το 2015! προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Τα Ταρώ και η Αστρολογία προβλέπουν για το 2015! 

 
Είναι σίγουρο  ότι οι περισσότεροι  για να μην πω όλοι μας, αφήσαμε έναν στεναγμό ανακούφισης μόλις αποχαιρετίσαμε το 2014..΄Ήταν κατά  γενική ομολογία μια δύσκολη χρονιά, μια χρονιά που πήρε μεν την σκυτάλη της ταλαιπωρίας από τον προηγούμενό της χρόνο, αλλά και αυτή είχε βάλει τα δυνατά της, σε όλη της την πορεία,  για να μας  διδάξει και να μας ωριμάσει μέσα από δυσκολίες, χωρισμούς, περιορισμούς αλλά και μεγάλα, συχνά οδυνηρά ξεκαθαρίσματα.. Όμως,   πάντα την δυσκολία την ακολουθεί η ανακούφιση, την τιμωρία την ακολουθεί η επιβράβευση, την θλίψη την ακολουθεί η χαρά.. Αυτός είναι ο κύκλος της ζωής και  οφείλουμε να τον ακολουθούμε σε όλες  του τις εκφάνσεις  γιατί μέσα από αυτή την πορεία  πλησιάζουμε στην  πνευματική και ψυχική μας ολοκλήρωση. 
 
Το 2015 έρχεται για να δικαιώσει τις προσπάθειές μας, για να μας ανταμείψει για τις θυσίες που έχουμε κάνει μέχρι σήμερα… Μπορεί αυτό το «σενάριο» να φαίνεται ανέφικτο, όμως πάντα μετά την καταιγίδα, βγαίνει και το ουράνιο τόξο, το οποίο δίνει την ελπίδα ότι έρχονται στη συνέχεια ηλιόλουστες μέρες…
 

Η κάρτα Ταρώ του 2015: Η Δικαιοσύνη

 
Την χρονιά που πέρασες ένιωσες ότι αδικήθηκες; Έδωσες τον καλύτερό σου εαυτό, προσπάθησες όμως δεν είχες αποτελέσματα; Το 2015 έρχεται για να δικαιώσει τις προσπάθειές σου! Θα ανταμειφτείς για αυτό που πάλεψες και το αξίζεις, αλλά θα τιμωρηθείς κιόλας για λάθη που τυχόν έχεις κάνει και δεν φρόντισες να τα αποκαταστήσεις. Το 2015 είναι η χρονιά της «δικαίωσης»…
 
Η κάρτα Ταρώ του 2015 που αντιπροσωπεύει τις γενικές τάσεις της νέας χρονιάς είναι η κάρτα της Δικαιοσύνης που συμβολίζει τον πλανήτη Αφροδίτη και το ζώδιο του Ζυγού! Κατά την διάρκεια του νέου έτους θα υπάρξει αποκατάσταση σχέσεων και συμφιλίωση, πολλοί άνθρωποι θα ξανασμίξουν και φέρουν την αρμονία στις σχέσεις τους. Θα συμβιβαστούν και θα υποχωρήσουν με καταστάσεις που δεν μπορούν να αλλάξουν και θα κάνουν το επόμενο βήμα, που θα τους βοηθήσει να βρουν και πάλι τις ισορροπίες τους. Εκτός από την εξομάλυνση σχέσεων, το 2015 φέρνει μαζί του και σημαντικές αποφάσεις, οι οποίες θα βοηθήσουν πολλούς εκπροσώπους του ζωδιακού να κάνουν μία νέα αρχή στη ζωή τους…
 

Τα Ταρώ του έρωτα προβλέπουν για το 2015...

 
Το 2015 δεν θα είναι η χρονιά του πάθους και του απρόβλεπτου έρωτα. Είναι όμως μία χρονιά ρομαντισμού, τρυφερότητας και σιγουριάς! Θα προτιμήσεις να κρατήσεις κοντά σου τη σχέση που σου δίνει το συναίσθημα, την τρυφερότητα, την σιγουριά και την ασφάλεια, και θα φροντίσεις να απαλλαγείς από ψυχοφθόρες σχέσεις, οι οποίες κατέληγαν πάντα σε αδιέξοδο! Οι επιλογές σου θα είναι πιο μετρημένες, πιο μελετημένες και στην ουσία θα θελήσεις να έχεις στο πλευρό σου, τον σύντροφο, που θα σε γεμίζει και θα σε βοηθά να νιώθεις ολοκλήρωση και ισορροπία! Η νέα χρονιά θα φέρει περισσότερη γαλήνη και ικανοποίηση στον τομέα των σχέσεων! Το 2015 θα υπάρξουν αρκετές επανασυνδέσεις σχέσεων, που θα μπορούν πραγματικά να πάνε καλά! Θα δημιουργηθούν και νέα ερωτικά ειδύλλια τα οποία θα μπορούν να έχουν πολύ καλές προοπτικές για το μέλλον… Μπορεί να μην βρεις τον μεγάλο έρωτα, σίγουρα όμως θα βρεις την μεγάλη αγάπη!
 

Τα Ταρώ του 2015 προβλέπουν για την καριέρα και τα οικονομικά…

 
Από το ξεκίνημα του 2015 θα δοθούν ευκαιρίες για νέες συνεργασίες. Το «κλειδί» της επαγγελματικής επιτυχίας πολλών εκπροσώπων του ζωδιακού, κρύβεται αυτή τη χρονιά στην ομαδική εργασία, η οποία θα μπορεί να φέρει σημαντικά αποτελέσματα! Η νέα χρονιά δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες, για να γίνουν νέες συμφωνίες και καινούργια ξεκινήματα… Στα επαγγελματικά, πολλά ζώδια θα καταφέρουν να γευτούν τους καρπούς των προσπαθειών, που έκαναν τα περασμένα χρόνια! Στον τομέα των οικονομικών, το ξεκίνημα της χρονιάς συνεχίζει να είναι περιοριστικό και πιεστικό, στην πορεία όμως, δίνονται ευκαιρίες για ανασύνταξη, η οποία θα προκύψει μέσω αλλαγών και αποφάσεων, που θα αποφέρουν καλύτερη οργάνωση!
 

Προβλέψεις Αστρολογικό Ταρώ 2015  για όλα τα ζώδια!  

Μην ξεχνάς να διαβάζεις και το ζώδιο του Ωροσκόπου σου!
 
★ Διάβασε για την ιστορία και τη δύναμη της τράπουλας Ταρώεδώ
 
ΚΡΙΟΣ - Κάρτα Ταρώ 2015:  Ο Ερημίτης
Γενικά: Βασικός σου στόχος για τη νέα χρονιά είναι να τα βρεις περισσότερο με τον εαυτό σου, να αποκαταστήσεις τα λάθη του παρελθόντος και να αφιερωθείς σε κάθε τι που εσύ θεωρείς ότι είναι σημαντικό! Το 2015 αποκτάς περισσότερη σοφία και ωριμότητα, κρατάς τον έλεγχο των καταστάσεων στα χέρια σου και κάνεις ριζικές αλλαγές στη ζωή σου, γιατί τα παθήματα σου έγιναν μαθήματα… Κάποιες στιγμές αυτού του έτους, μπορεί να χάσεις το κέφι, το μπρίο και την αισιοδοξία σου, το πιο σημαντικό είναι όμως ότι πλέον θα καταλάβεις τι αξίζεις και ποια θέλεις να είναι η πορεία σου!
 
Αισθηματικά: Το 2015 δεν είναι η χρονιά του απόλυτου έρωτα για σένα, αγαπητέ Κριέ! Τους περισσότερους μήνες του νέου έτους θα θελήσεις να ακολουθήσεις μοναχική πορεία, είτε γιατί απογοητεύτηκες από μία σταθερή σχέση που σε πλήγωσε, είτε γιατί σε αυτή τη φάση προτιμάς να είσαι ελεύθερος και να ασχολείσαι με κάθε τι άλλο, που θεωρείς ότι είναι πιο σημαντικό! Το 2015 θα καταφέρεις να ξεπεράσεις ερωτικά απωθημένα του παρελθόντος και θα αναγνωρίσεις κάποια σφάλματα της δικής σου συμπεριφοράς, τα οποία και θα προσπαθήσεις να αποκαταστήσεις!
 
Επαγγελματικά και οικονομικά: Τη νέα χρονιά ο στόχος σου είναι να πετύχεις στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου… Αυτή η βασική επιθυμία θα γίνει πραγματικότητα, όμως η επιτυχία δεν θα έρθει με ευκολία! Το 2015 θα δουλέψεις σκληρά, θα θυσιάσεις αρκετό από τον ελεύθερο χρόνο σου, προκειμένου να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις της εργασίας σου. Θα τηρήσεις καλύτερη οργάνωση, τόσο των επαγγελματικών όσο και των οικονομικών σου! Το σίγουρο είναι ότι θα καταφέρεις να έχεις σημαντικά οφέλη.
★ Μίλησε με ειδικούς συνεργάτες του Astrologos.gr στην τράπουλα ταρω, κάλεσε αμέσως στο 14901. Έγκυροι ταρωμάντεις είναι 24ώρες το 24ωρο δίπλα σου, για μια προσωπική πρόβλεψη πάνω στο ζήτημα που σε απασχολεί.
 
 

ΤΑΥΡΟΣ - Κάρτα Ταρώ 2015: Ο Τροχός της Τύχης

Γενικά: Το 2015, όλα τριγύρω σου αλλάζουν και τίποτα δεν μένει ίδιο, αγαπητέ Ταύρε! Τα Ταρώ προβλέπουν ότι αυτή η χρονιά θα εκπληρώσει ακόμα και την πιο τρελή σου προσδοκία και θα σου δοθούν μεγάλες και σημαντικές ευκαιρίες, που θα σε κάνουν να χαμογελάσεις από ευτυχία! Εσύ θα πρέπει να έχεις τα μάτια και τα αυτιά σου ανοιχτά, για να εκμεταλλευτείς σωστά τα «δώρα» που θα σου χαρίσει η νέα χρονιά… Αν δεν γίνει θετική αλλαγή στη ζωή σου, η ευθύνη θα είναι δική σου, γιατί σημαίνει ότι κάτι δεν έπραξες σωστά!
 
Αισθηματικά: Πέρασες πολλά στον τομέα των σχέσεων, έκλαψες, ταλαιπωρήθηκες, αλλά και αδικήθηκες. Το 2015 έρχεται για να ανοίξει νέους ορίζοντες στην αισθηματική σου ζωή! Ο τροχός της τύχης, που είναι η προσωπική σου κάρτα ταρώ για το 2015, φανερώνει ότι αυτή τη χρονιά θα γίνει μία νέα ανανεωτική αρχή, που θα φέρει στη ζωή σου μία καινούργια σχέση, πολλά υποσχόμενη! Ακόμα και αν είσαι ήδη σε μία σχέση, θα σκεφτείς σοβαρά την αντικατάσταση της, γιατί θα βρεις αυτό που περίμενες εδώ και χρόνια! Θα δεχτείς προτάσεις, προσκλήσεις, ο κοινωνικός σου κύκλος θα διευρυνθεί… Ο έρωτας θα σε συναρπάσει, την στιγμή που δεν το περιμένεις!
 
Επαγγελματικά και οικονομικά: Τα νέα για το 2015 είναι ευχάριστα, γιατί επιτέλους θα καταφέρεις να δεις το εισόδημά σου να αυξάνεται. Τη νέα χρονιά θα έρθεις σε επαφή με σημαντικούς ανθρώπους, που θα σε βοηθήσουν στην επαγγελματική σου εξέλιξη. Θα δεχτείς μία προαγωγή, μία εξέλιξη στην εργασία σου και θα υπάρξει και μία οικονομική βελτίωση, που θα σε βοηθήσει να απολαύσεις με μεγαλύτερη άνεση την καθημερινότητά σου! Μην αρνηθείς μία νέα επαγγελματική πρόταση, που θα σου γίνει στο πρώτο τρίμηνο της χρονιάς, γιατί πραγματικά θα είναι η μεγάλη σου ευκαιρία…
★ Μίλησε με ειδικούς συνεργάτες του Astrologos.gr στην τράπουλα ταρω, κάλεσε αμέσως στο 14901. Έγκυροι ταρωμάντεις είναι 24ώρες το 24ωρο δίπλα σου, για μια προσωπική πρόβλεψη πάνω στο ζήτημα που σε απασχολεί.
 
 

ΔΙΔΥΜΟΙ - Κάρτα Ταρώ 2015: Η Δύναμη

Γενικά: Μία αγωνιστική χρονιά ξεκινά για σένα, αγαπητέ Δίδυμε, και εσύ για μία ακόμα φορά πρέπει να δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό, κάνοντας τους κατάλληλους χειρισμούς, που θα σε βοηθήσουν να βάλεις τη ζωή σου σε μία τάξη. Η κάρτα της Δύναμης, που σε αντιπροσωπεύει για την νέα χρονιά, υποδηλώνει ότι θα τα καταφέρεις, ότι θα έχεις άνοδο, εξέλιξη, πρόοδο και ότι θα μπορέσεις εντέλει να βρεις την δύναμη που κρύβεται μέσα σου! Θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις κάποια ζητήματα με περισσότερη ωριμότητα και θα βάλεις νερό στο κρασί σου, προκειμένου να κρατήσεις κοντά σου αυτό που πραγματικά θέλεις.
 
Αισθηματικά: Η αισθηματική σου ζωή χρειάζεται αλλαγές και, από το ξεκίνημα του 2015, παίρνεις την απόφαση να ανανεώσεις το κλίμα, να δώσεις μία τελευταία ευκαιρία και να κάνεις ό,τι περνά από το χέρι σου, προκειμένου να νιώσεις τον έρωτα να ζεσταίνει και πάλι την καρδιά σου! Αν είσαι σε μία σχέση, θα καταφέρεις να ξεπεράσεις τα εμπόδια που σε προβλημάτιζαν το τελευταίο διάστημα. Δεν θα υπάρξουν μεγάλες μεταβολές στη σχέση σου αυτή τη χρονιά, απλά εσύ θα νιώθεις πιο ανάλαφρα. Αν δεν έχεις σχέση, τότε με την δύναμη της αυτοπεποίθησης, αλλά και της γοητείας σου, θα μπορέσεις να ανοιχτείς σε νέες γνωριμίες, που θα σε φέρουν κοντά σε μία όμορφη αγάπη!
 
Επαγγελματικά και οικονομικά: Το 2015 έχεις το θάρρος να διεκδικήσεις καλύτερες συνθήκες στη δουλειά σου και επιπλέον διαθέτεις την υπομονή, το πείσμα και την αντοχή, για να ξεπεράσεις κάποιες προβληματικές καταστάσεις στα επαγγελματικά σου! Η αλήθεια είναι ότι αυτή τη χρονιά θα βρεις λύσεις, θα πάρεις απαντήσεις και θα δεχθείς υποστήριξη στον τομέα των επαγγελματικών σου. Στα οικονομικά σου η χρονιά θα είναι μεταβατική, όμως θα μπορέσεις να βάλεις σε μία καλύτερη σειρά τα έξοδά σου με αποτέλεσμα να ανακουφιστείς.
★ Μίλησε με ειδικούς συνεργάτες του Astrologos.gr στην τράπουλα ταρώ, κάλεσε αμέσως στο 14901. Έγκυροι ταρωμάντεις είναι 24ώρες το 24ωρο δίπλα σου, για μια προσωπική πρόβλεψη πάνω στο ζήτημα που σε απασχολεί.
 
 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ - Κάρτα Ταρώ 2015: Ο Κρεμασμένος

Γενικά: Το 2015 έρχεται για να σε μάθει να στέκεσαι πιο γερά στα πόδια σου, για να σου δώσει το μάθημα ότι απόλυτη εμπιστοσύνη δεν μπορείς να έχεις σε κανέναν, παρά μόνο στον ίδιο σου τον εαυτό! Δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί μία χρονιά εύκολη, έχεις ακόμα να δώσεις τους αγώνες σου, για να φτάσεις στο σημείο που θέλεις. Κάποια όνειρά σου θα μπλοκαριστούν, ενώ σημαντικές σου σχέσεις θα δοκιμαστούν! Θα χρειαστεί να μετρήσεις πολύ προσεχτικά κάθε σου κίνηση και θα πρέπει να έχεις στην άκρη του μυαλού σου, ότι αυτή την χρονιά μπορεί να προδοθείς ή να εξαπατηθείς, για το λόγο αυτό φύλαγε τα ρούχα σου, για να… σου μείνουν τα μισά.
 
 Αισθηματικά: Το κλίμα των αισθηματικών σου είναι αβέβαιο και με πολλά σκαμπανεβάσματα. Από το ξεκίνημα της χρονιάς αισθάνεσαι πως τίποτα δεν είναι ακριβώς όπως φαίνεται και η διαίσθησή σου, σου δίνει το μήνυμα ότι η πορεία μίας σχέσης είναι αβέβαιη. Το πρώτο τετράμηνο του 2015 θα αναγκαστείς να κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα και εντέλει, θα απομακρυνθείς από μία σχέση που σε έχει κουράσει. Η συνέχεια της χρονιάς θα είναι αρκετά πιο θετική, με νέες προδιαγραφές να ανοίγονται μπροστά σου! Είναι βέβαιο ότι θα ξεκινήσεις μία νέα γνωριμία, η οποία ναι μεν θα έχει αργή εξέλιξη, αλλά μπορεί να έχει επιτυχία και σταθερότητα στο χρόνο.
 
Επαγγελματικά και οικονομικά: Το 2015 είναι η χρονιά που πρέπει να κάνεις αρκετές θυσίες και υποχωρήσεις, προκειμένου να πετύχεις τις επαγγελματικές σου επιδιώξεις. Μπορεί να χρειαστεί να δουλέψεις περισσότερες ώρες ή να αναγκαστείς να κάνεις κάποιες αλλαγές στην εργασία σου, οι οποίες δεν θα σε ικανοποιούν. Την περίοδο του καλοκαιριού θα σου δοθεί μία νέα σημαντική επαγγελματική ευκαιρία, η οποία θα μπορέσει να αποδώσει πολύ καλά και στα οικονομικά σου! Από το καλοκαίρι και έπειτα λοιπόν, μπορείς να προσμένεις σε πιο θετικές εξελίξεις, τόσο στην καριέρα όσο και στα οικονομικά σου!                     ★ Μίλησε με ειδικούς συνεργάτες του Astrologos.gr στην τράπουλα ταρω, κάλεσε αμέσως στο 14901. Έγκυροι ταρωμάντεις είναι 24ώρες το 24ωρο δίπλα σου, για μια προσωπική πρόβλεψη πάνω στο ζήτημα που σε απασχολεί.
 
 

ΛΕΩΝ -Κάρτα Ταρώ 2015: Ο  Θάνατος

Γενικά: Το 2015 είναι η αρχή μίας νέας εποχής για σένα, αγαπητέ Λέοντα. Είναι μία χρονιά που θα συμβούν σημαντικές αλλαγές στη ζωή σου, μα πιο πολύ στον ίδιο σου τον εαυτό! Θα υπάρξουν εξελίξεις στην οικογένεια, στη δουλειά, ακόμα και στον έρωτα, που θα σε αναγκάσουν να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, το οποίο δεν είχες στο πρόγραμμα. Θα αλλάξεις θεωρία, τρόπο ζωής, συνήθειες, μπορεί ακόμα και τόπο διαμονής. Γίνονται ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις σου και θα κρατήσεις κοντά σου μόνο ό,τι είναι ποιοτικό και σου έχει αποδείξει ότι αντέχει σε βάθος χρόνου! Το 2015 λοιπόν είναι μία χρονιά κάθαρσης, που θα σου χαρίσει νέες εμπειρίες.
 
Αισθηματικά: Το κλίμα της αισθηματικής σου ζωής θα είναι ανατρεπτικό το 2015. Από το ξεκίνημα της νέας χρονιάς, όλα σου φωνάζουν ότι πρέπει να αλλάξεις, ότι πρέπει να απεγκλωβιστείς από το πικρό παρελθόν και ότι είναι απαραίτητο να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα. Μπορεί να δυσκολεύεσαι, να μην θέλεις να το παραδεχτείς ότι μία σχέση έφτασε στο τέλος της, το σίγουρο είναι ότι από την Άνοιξη και ύστερα, μία σχέση ή γνωριμία θα έχει ολοκληρώσει τον κύκλο της και εσύ πλέον θα θέλεις να ανανεώσεις την αισθηματική σου ζωή! Ένα νέο πρόσωπο θα εισβάλει αυτή τη χρονιά στη ζωή σου, που θα ξαναγεννήσει μέσα σου συναισθήματα, τα οποία θεωρούσες ότι ήταν πολύ βαθιά θαμμένα!
 
Επαγγελματικά και οικονομικά: Μεγάλες θα είναι οι ανακατατάξεις που θα έχεις στον τομέα της εργασίας σου σε αυτή τη χρονιά. Η ροή των γεγονότων θα έρθει έτσι, που κάποια στιγμή θα αναγκαστείς να τελειώσεις κάποιες σταθερές σου συνεργασίες και αυτό μπορεί να σε ενοχλήσει. Η αλλαγή αυτή θα γίνει για το δικό σου καλό, γιατί στη συνέχεια θα ανοίξει ένας νέος κύκλος για τα επαγγελματικά σου, όπου μπορείς να προοδεύσεις πραγματικά! Στα οικονομικά σου, οι πιέσεις και τα ζορίσματα εξακολουθούν να υπάρχουν και το 2015. Οι μήνες Απρίλιος, Ιούνιος και Αύγουστος είναι τα διαστήματα της χρονιάς, που θα δεις τα οικονομικά σου να βελτιώνονται!
★ Μίλησε με ειδικούς συνεργάτες του Astrologos.gr στην τράπουλα ταρώ, κάλεσε αμέσως στο 14901. Έγκυροι ταρωμάντεις είναι 24ώρες το 24ωρο δίπλα σου, για μια προσωπική πρόβλεψη πάνω στο ζήτημα που σε απασχολεί.
 
 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ - Κάρτα Ταρώ 2015: Η Εγκράτεια

Γενικά: Το 2015 θέλεις να βάλεις την ζωή σου σε μία τάξη και σε ένα πρόγραμμα… Αυτό είναι κάτι που ξέρεις να το κάνεις καλά, γιατί είναι άλλωστε και ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του ζωδίου σου! Η κάρτα της Εγκράτειας που σε αντιπροσωπεύει για τη νέα χρονιά, φανερώνει ότι ο τομέας που θα απασχολήσει το ενδιαφέρον σου θα είναι οι σχέσεις σου. Θα προσπαθήσεις να βρεις τις ισορροπίες σου, θα ρίξεις νερό στο κρασί σου, θα εξομαλύνεις τις σχέσεις σου με τους αγαπημένους σου ανθρώπους και θα θελήσεις πάνω απ΄ όλα να βρεις την εσωτερική σου αρμονία. Αυτό είναι κάτι που θα το πετύχεις, έστω και αν κάποια χρονικά διαστήματα του έτους, αναγκαστείς να κάνεις υποχωρήσεις και συμβιβασμούς! Σίγουρα θα περάσεις καλά αυτή τη χρονιά, αρκεί να προσπαθήσεις με διπλωματία και μεθοδικότητα, να βάλεις σε μία σειρά τους στόχους σου!
 
Αισθηματικά: Το 2015 είναι μία χρονιά ρομαντισμού, τρυφερότητας, ζεστασιάς και δημιουργίας για τον τομέα των αισθηματικών σου! Μετά τις ερωτικές καταιγίδες που έζησες την περασμένη χρονιά, ήρθε η στιγμή να ηρεμήσει το κλίμα και να απολαύσεις την συντροφικότητα και την θαλπωρή της αγκαλιάς ενός μόνιμου συντρόφου! Κατά την διάρκεια του 2015 είναι πολύ πιθανό να έρθεις σε μία επανασύνδεση με μία σχέση από τα παλιά, όπου πραγματικά θα μπορεί να πάει πάρα πολύ καλά! Αν είσαι ήδη σε έναν μόνιμο δεσμό, αυτή τη χρονιά θα ξεπεράσεις τα προβλήματα που είχες στη σχέση σου και θα κάνετε κοινά σχέδια για την πορεία σας.
 
Επαγγελματικά και οικονομικά: Τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου θα μπουν επιτέλους σε μία πιο σταθερή πορεία. Το 2015 είναι η χρονιά που θα ισορροπήσουν επιτέλους τα πράγματα και θα νιώσεις ότι οι κόποι σου αποδίδουν! Στην επαγγελματική σου επιτυχία θα συμβάλουν οι νέες συνεργασίες, που θα αναπτυχθούν αυτή τη χρονιά. Το ομαδικό πνεύμα, οι νέες ιδέες και οι καινούργιες επαγγελματικές συμφωνίες, που θα γίνουν αυτή τη χρονιά, θα σε βοηθήσουν να πας την καριέρα σου ένα βήμα παρακάτω. Τα οικονομικά σου, μπορεί να εξακολουθούν να σε προβληματίζουν, όμως σίγουρα το 2015 θα τα καταφέρεις και θα βάλεις σε μία σειρά αυτό τον τομέα.
★ Μίλησε με ειδικούς συνεργάτες του Astrologos.gr στην τράπουλα ταρω κάλεσε αμέσως στο 14901. Έγκυροι ταρωμάντεις είναι 24ώρες το 24ωρο δίπλα σου, για μια προσωπική πρόβλεψη πάνω στο ζήτημα που σε απασχολεί.
 
 

ΖΥΓΟΣ - Κάρτα Ταρώ 2015: Ο Διάβολος

Γενικά: Το 2015 τα θέλεις όλα ή τίποτα, δεν συμβιβάζεσαι με τα λίγα, αλλά θέλεις τα πολλά και θα δώσεις τις μάχες σου για να κατακτήσεις! Νέοι στόχοι, νέα όνειρα και μεγάλες προσδοκίες, θα φουντώσουν τον πόθο της προσμονής, όμως σε καμία περίπτωση δεν θα μείνεις με δεμένα τα χέρια. Τη νέα χρονιά θα διεκδικήσεις ένα καλύτερο αύριο και πραγματικά θα καταφέρεις να κατακτήσεις τους στόχους σου, γιατί θα έχεις το πείσμα, το τσαγανό και την θέληση. Δεν θα λείψουν οι στιγμές που θα δημιουργηθεί ίντριγκα και παρασκήνιο στην προσωπική σου ζωή! Οι πειρασμοί και οι προκλήσεις θα εμφανίζονται «αστραπιαία», ανατρέποντας συχνά τα δεδομένα σου!
 
Αισθηματικά: Ο έρωτας γίνεται απόλυτος και παθιασμένος το 2015 στη ζωή σου! Σου έχουν λείψει πολλά πράγματα στην αισθηματική σου ζωή, μα πάνω απ’ όλα σου έλειψε η σπιρτάδα του ερωτισμού, την οποία και θα βρεις σίγουρα τη νέα χρονιά! Αν είσαι σε μία σχέση, τότε θα επιλέξεις να κάνεις κάποια τελικά ξεκαθαρίσματα και δεν αποκλείεται να νιώσεις ένα μεγάλο ερωτικό σκίρτημα για ένα νέο πρόσωπο, το οποίο θα σε δελεάσει και θα σου ξυπνήσει πρωτόγνωρα ένστικτα! Αν δεν έχεις σχέση, τότε ετοιμάσου να ζήσεις τον απόλυτο έρωτα, που θα σε κάνει να χάσεις τον μπούσουλα! Σε κάθε περίπτωση, το 2015 πρέπει με κάποιο τρόπο να χαλιναγωγήσεις τα πάθη σου και να θεωρήσεις δεδομένο ότι τίποτα δεν κρατά για πάντα… Δεν είναι η χρονιά της αισθηματικής σταθερότητας!
 
Επαγγελματικά και οικονομικά: Το 2015 είναι πραγματικά η χρονιά της καταξίωσης και της αναγνώρισης για τον τομέα της καριέρας, αλλά και των οικονομικών σου! Αυτό δεν σημαίνει ότι η επιτυχία θα σου δοθεί με ευκολία, θα πρέπει να δώσεις τους αγώνες σου και αρκετές φορές θα χρειαστεί να λειτουργήσεις πιο διεκδικητικά! Μία νέα επαγγελματική πρόταση, θα σταθεί η αφορμή να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό και θα καταφέρεις με όλα τα προσόντα που διαθέτεις, να προβάλεις καλύτερα τις ικανότητες σου! Τα οικονομικά βελτιώνονται αισθητά, γιατί και εσύ από την πλευρά σου αυτή τη χρονιά θα κυνηγήσεις περισσότερο το χρήμα και την αύξηση των εσόδων σου! Δώσε προσοχή μόνο στους χειρισμούς σου, γιατί κάποιες στιγμές θα ξεφεύγεις από τον έλεγχο!
★ Μίλησε με ειδικούς συνεργάτες του Astrologos.gr στην τράπουλα ταρώ, κάλεσε αμέσως στο 14901. Έγκυροι ταρωμάντεις είναι 24ώρες το 24ωρο δίπλα σου, για μια προσωπική πρόβλεψη πάνω στο ζήτημα που σε απασχολεί.
 
 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ-Κάρτα Ταρώ 2015:  Ο Πύργος

Γενικά: Είναι γεγονός ότι σου αρέσουν οι προκλήσεις και είσαι από τα ζώδια που δεν το βάζουν κάτω. Μέσα από τις στάχτες σου ξαναγεννιέσαι… Αυτό άλλωστε είναι και το βασικό χαρακτηριστικό σου! Το 2015 είναι μία μοιραία χρονιά για σένα, αγαπητέ Σκορπιέ. Θα γίνουν ριζικές, δομικές αλλαγές στη ζωή σου, πολλές από αυτές δεν τις φαντάζεσαι και ούτε τις προσμένεις. Άλλοτε θα αιφνιδιαστείς από την ροή των γεγονότων και θα τρέξεις για να προλάβεις, να σώσεις ό,τι ήδη έχεις κατακτήσει με πολύ κόπο. Άλλοτε, θα χαμογελάς από ευτυχία, γιατί θα αντιλαμβάνεσαι, πως σε αυτή τη ζωή τίποτα δεν γίνεται τυχαία και ότι το πεπρωμένο αργά ή γρήγορα, σε φέρνει στο σημείο που πάντα ήθελες.
 
Αισθηματικά: Το 2015 δεν είναι η χρονιά που θα συμβιβαστείς με μία σχέση, που δεν σε καλύπτει και δεν σου δίνει ακριβώς αυτό που αξίζεις. Τα αισθηματικά σου θα περάσουν μία μεγάλη φάση αναδιοργάνωσης, η οποία θα επηρεάσει πιο έντονα εσένα, που είσαι ήδη σε έναν μόνιμο δεσμό! Εντελώς ξαφνικά και απρόσμενα, μπορεί να πάρεις την απόφαση του χωρισμού ή να δεις μία πτυχή του συντρόφου σου, την οποία δεν είχες ανακαλύψει ως τώρα. Τα συναισθήματά σου θα αλλάξουν και δεν θα είναι πλέον τα ίδια, ενώ παράλληλα θα αιφνιδιαστείς και από έναν νέο άνθρωπο, που θα σε εντυπωσιάσει με έναν τρόπο πολύ ερωτικό! Όσο για σένα που δεν είσαι σε σχέση, το 2015 θα φέρει στη ζωή σου έναν ξαφνικό έρωτα, που θα ανατρέψει πολλά απ’ όσα πίστευες ως τώρα. Μην επενδύεις πολλά, γιατί ο έρωτας αυτός, θα δοκιμαστεί αρκετά, μέχρι να βεβαιωθείς ότι έχει τα προσόντα να κρατήσει για πάντα.
 
Επαγγελματικά και οικονομικά: Η επαγγελματική σου ζωή αλλάζει και μεταμορφώνεται. Ακολουθείς πλέον μία νέα πορεία, μία νέα τακτική! Το 2015 είναι η χρονιά που θα έρθουν απρόσμενες αλλαγές στα επαγγελματικά σου, πολλές από αυτές δεν θα τις έχεις επιλέξει εσύ ο ίδιος! Μπορεί να πάρεις την απόφαση να κάνεις στροφή στην καριέρα σου και να αλλάξεις τελείως επάγγελμα. Πιθανό είναι να έρθει μία επαγγελματική ανατροπή, που θα σε φέρει εξ απροόπτου! Όλη αυτή η διαδικασία μπορεί να σου βγει σε καλό, αρκεί να δουλέψεις σκληρά και συγκροτημένα. Τα οικονομικά σου θέλουν πολύ λεπτούς χειρισμούς… Τη νέα χρονιά υπάρχει ο κίνδυνος της εξαπάτησης. Δώσε προσοχή σε οικονομικές συμφωνίες, κάποιες από αυτές θα είναι απατηλές.
★ Μίλησε με ειδικούς συνεργάτες του Astrologos.gr στην τράπουλα ταρώ, κάλεσε αμέσως στο 14901. Έγκυροι ταρωμάντεις είναι 24ώρες το 24ωρο δίπλα σου, για μια προσωπική πρόβλεψη πάνω στο ζήτημα που σε απασχολεί.
 

ΤΟΞΟΤΗΣ - Κάρτα Ταρώ 2015:  Το Αστέρι

Η αλήθεια είναι μία, το 2015 είναι η χρονιά των μεγάλων ευκαιριών για το ζώδιό σου, αρκεί να λειτουργήσεις ώριμα, σοβαρά αξιοποιώντας κατάλληλα όλα τα ανοίγματα που θα σου γίνουν σε όλους τους μήνες που θα ακολουθήσουν! Από το ξεκίνημα της νέας χρονιάς, ένα κύμα αισιοδοξίας θα σε παρασύρει σε νέα σχέδια για το μέλλον σου… Η τύχη θα είναι γενναιόδωρη μαζί σου, αφού την κατάλληλη στιγμή, θα βρίσκεσαι με τους κατάλληλους ανθρώπους και θα σου δίνεται η ευκαιρία για να μπορέσεις να κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα! Το 2015 θα διασκεδάσεις, θα κάνεις νέους φίλους, θα ταξιδέψεις, θα βρεθείς ωφελημένος, αρκεί να δείξεις προσοχή στο εξής: Μην πάρουν, φίλε Τοξότη, τα μυαλά σου αέρα!
 
Αισθηματικά: Ζήτα και θα σου δοθεί… Αυτό ακριβώς είναι το σύνθημα που ταιριάζει γάντι για την εξέλιξη, που θα έχουν τα αισθηματικά σου αυτή τη χρονιά! Αυτό που πραγματικά θέλεις πολύ, μπορεί να γίνει πραγματικότητα και αυτό πρέπει να το βάλεις καλά στο μυαλό σου! Ακόμα και τις στιγμές που μπορεί να υπάρξει κάποια στασιμότητα στην εξέλιξη κάποιων αισθηματικών σου υποθέσεων, θα πρέπει να αναρωτηθείς «Θέλω πραγματικά αυτό τον άνθρωπο»; Η απάντηση θα είναι πως «όχι», γιατί το 2015 θα μπορείς να έχεις εξέλιξη και πορεία, μόνο αν θέλεις κάτι ειλικρινά πολύ! Το Άστρο, θα σε φέρει κοντά στην τέλεια αγάπη, στην ιδανική σχέση, αρκεί να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά! Όσο για σένα που είσαι ήδη σε έναν μόνιμο δεσμό, οι προοπτικές είναι καλές, αρκεί να το θες!
 
Επαγγελματικά και οικονομικά: Οι ιδέες σου είναι πολλές, τα σχέδια είναι μεγάλα και από έμπνευση θα τα πας πάρα πολύ καλά σε όλη την διάρκεια του νέου έτους! Η δημιουργικότητά σου θα βρίσκεται στο ζενίθ της, γεγονός που θα σε βοηθήσει να ξεχωρίσεις και να διακριθείς στα επαγγελματικά. Θα σου δοθούν οι ευκαιρίες για να έχεις εξέλιξη ή και προαγωγή στην δουλειά σου… Το 2015 δεν είναι η χρονιά της σταθερότητας, είναι όμως η χρονιά που θα κάνεις νέα ανοίγματα. Αυτά ακριβώς τα ανοίγματα θα σε βοηθήσουν να έχεις άνοδο και εξέλιξη, τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα οικονομικά σου! Ευνοούνται ιδιαίτερα οι επαφές και οι συμφωνίες με το εξωτερικό!
★ Μίλησε με ειδικούς συνεργάτες του Astrologos.gr στην τράπουλα ταρω, κάλεσε αμέσως στο 14901. Έγκυροι ταρωμάντεις είναι 24ώρες το 24ωρο δίπλα σου, για μια προσωπική πρόβλεψη πάνω στο ζήτημα που σε απασχολεί.
 
 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ - Κάρτα Ταρώ 2015: Η Σελήνη

Γενικά: Είσαι ο εκπρόσωπος του ζωδιακού που αντιπροσωπεύεις την λογική, την ωριμότητα και την σύνεση… Το 2015 θα παρεκτραπείς, θα βγουν στην επιφάνεια οι ευαισθησίες σου και θα ακολουθήσεις ένα νέο μονοπάτι, το μονοπάτι του συναισθήματος! Θα πάψεις πλέον να τιθασεύεις τον εαυτό σου, προκειμένου να κάνεις πάντα το σωστό… Θα θελήσεις να κάνεις αυτό που πραγματικά θέλεις και αισθάνεσαι, χωρίς να υπολογίσεις τις συνέπειες. Η νέα χρονιά θα έχει αστάθειες, σκαμπανεβάσματα, όμως θα έχει πολύ συναίσθημα, αλλά και ρομάντζο… Θα καταλάβεις ότι η ουσία και η ευτυχία, κρύβεται στις σχέσεις που έχεις με τα οικεία σου πρόσωπα. Η αγάπη και η συντροφικότητα θα έχουν τον πρώτο λόγο, γεγονός που θα σε κάνει να αποκτήσεις συναισθηματική πληρότητα.
 
Αισθηματικά:Η αλήθεια είναι ότι το 2015 τα επαγγελματικά σου δεν θα είναι η βασική προτεραιότητα της ζωής σου! Είναι βέβαιο ότι θα έχεις νέα σχέδια, αλλά και μεγάλη δημιουργική έμπνευση, θα σου λείπει όμως η αποφασιστικότητα και υπομονή, γεγονός που μπορεί να έχει το κόστος του στην εργασία σου! Μην περιμένεις να δεις τις μεγάλες αλλαγές και μην έχεις την απαίτηση, να δεις γρήγορα εξελίξεις… Προσπάθησε να συγκροτήσεις περισσότερο τόσο τις επαγγελματικές όσο και τις οικονομικές σου υποχρεώσεις και περιόρισε τα έξοδά σου όσο μπορείς! Τη νέα χρονιά μπορείς εύκολα να χάσεις την μπάλα, αν δεν φροντίσεις να συγκρατήσεις τις επιθυμίες σου! Επιπλέον, να έχεις ως δεδομένο το εξής: Δεν είναι σωστές όλες οι συμβουλές που ακούς από τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν, για το λόγο αυτό μην επηρεάζεσαι.
 
Επαγγελματικά και οικονομικά: Η αλήθεια είναι ότι το 2015 τα επαγγελματικά σου δεν θα είναι η βασική προτεραιότητα της ζωής σου! Είναι βέβαιο ότι θα έχεις νέα σχέδια, αλλά και μεγάλη δημιουργική έμπνευση, θα σου λείπει όμως η αποφασιστικότητα και υπομονή, γεγονός που μπορεί να έχει το κόστος του στην εργασία σου! Μην περιμένεις να δεις τις μεγάλες αλλαγές και μην έχεις την απαίτηση, να δεις γρήγορα εξελίξεις… Προσπάθησε να συγκροτήσεις περισσότερο τόσο τις επαγγελματικές όσο και τις οικονομικές σου υποχρεώσεις και περιόρισε τα έξοδά σου όσο μπορείς! Τη νέα χρονιά μπορείς εύκολα να χάσεις την μπάλα, αν δεν φροντίσεις να συγκρατήσεις τις επιθυμίες σου! Επιπλέον, να έχεις ως δεδομένο το εξής: Δεν είναι σωστές όλες οι συμβουλές που ακούς από τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν, για το λόγο αυτό μην επηρεάζεσαι.
★ Μίλησε με ειδικούς συνεργάτες του Astrologos.gr στην τράπουλα ταρώ, κάλεσε αμέσως στο 14901. Έγκυροι ταρωμάντεις είναι 24ώρες το 24ωρο δίπλα σου, για μια προσωπική πρόβλεψη πάνω στο ζήτημα που σε απασχολεί.
 
 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ - Κάρτα Ταρώ 2015: Ο Ήλιος

Γενικά: Σου έλειψαν οι ξέγνοιαστες στιγμές, που τίποτα δεν σε προβλημάτιζε και που απολάμβανες με κέφι όλες τις μικρές, αλλά και τις μεγάλες χαρές της ζωής σου… Είναι πραγματικότητα ότι ταλαιπωρήθηκες και σου έλειψαν οι στιγμές της αθωότητας! Αυτές ακριβώς τις στιγμές θα τις βρεις το 2015, όπου πραγματικά θα είναι η χρονιά που θα αποκτήσεις και πάλι την δύναμη, τον ενθουσιασμό και την αισιοδοξία σου! Θα ζήσεις μία χρονιά γεμάτη επικοινωνίες, θα κάνεις νέες φιλίες, θα ταξιδέψεις, θα δικτυωθείς και θα πραγματοποιήσεις έναν μεγάλο στόχο ζωής… Ο Ήλιος θα φέρει στο φως την αλήθεια που θα σε ικανοποιήσει και θα σε καθοδηγήσει σε νέους δρόμους, οι οποίοι αυτή τη φορά θα είναι χωρίς εμπόδια.
 
Αισθηματικά: Το 2014 σου στέρησε την χαρά και την διασκέδαση στον έρωτα… Το 2015 έρχεται όμως για να σου θυμίσει πως οι υγιείς σχέσεις έχουν αλληλοκατανόηση, συμπόνια, ζεστασιά, επικοινωνία, αλλά και διασκέδαση… Αυτά θα είναι ακριβώς τα στοιχεία της αισθηματικής σου ζωής τη νέα χρονιά! Αν είσαι ήδη σε μία σχέση, υπάρχουν όλες οι καλές προοπτικές, που μπορούν να σε βοηθήσουν να αλλάξεις και να ανανεώσεις το κλίμα της αισθηματικής σου ζωής. Αν δεν έχεις σχέση, τότε θα υπάρξει δικτύωση και νέες γνωριμίες, που θα σε φέρουν πιο κοντά σε έναν νέο έρωτα, που θα σε κάνει να λάμψεις από ευτυχία.
 
Επαγγελματικά και οικονομικά: Το «κλειδί» της επαγγελματικής σου επιτυχίας βρίσκεται στα χέρια σου το 2015, το μόνο που σου μένει είναι να επιλέξεις πότε θα το χρησιμοποιήσεις και ποια πόρτα θα θελήσεις να ανοίξεις. Οι επιλογές θα είναι αρκετές, όμως εσύ πρέπει να πάρεις τις κατάλληλες αποφάσεις. Το σίγουρο είναι ότι τη νέα χρονιά θα γνωρίσεις σημαντικούς ανθρώπους, που θα συμβάλουν στην καλή επαγγελματική σου πορεία. Στα οικονομικά σου, τα νέα είναι ευχάριστα… Θα έχεις άνοδο και θα μπορέσεις να νιώσεις μεγαλύτερη σιγουριά και ασφάλεια! Σε αυτή τη χρονιά θα κάνεις και μία επιτυχημένη αγοραπωλησία!
★ Μίλησε με ειδικούς συνεργάτες του Astrologos.gr στην τράπουλα ταρω, κάλεσε αμέσως στο 14901. Έγκυροι ταρωμάντεις είναι 24ώρες το 24ωρο δίπλα σου, για μια προσωπική πρόβλεψη πάνω στο ζήτημα που σε απασχολεί.
 
 

ΙΧΘΕΙΣ - Κάρτα Ταρώ 2015: Η Απόφαση

Γενικά: Τα πράγματα σοβαρεύουν και από το ξεκίνημα του 2015 ξέρεις καλά ότι πρέπει να αντιμετωπίσεις με περισσότερη υπευθυνότητα τους βασικούς τομείς της ζωής σου! Βρίσκεσαι στο μεταίχμιο σημαντικών αποφάσεων και πλέον αντιλαμβάνεσαι ότι είναι απαραίτητο να δεις πιο σοβαρά τη ζωή σου και το μέλλον σου! Θα αποδεχτείς και θα συμβιβαστείς ότι δεν μπορείς να αλλάξεις, θα επενδύσεις πιο ουσιαστικά σε ό,τι έχει μέλλον και αξία… Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι τη νέα χρονιά θα αλλάξεις τακτική, αλλά και κοσμοθεωρία. Θα δώσεις σημαντικούς αγώνες, τους οποίους εντέλει θα καταφέρεις να τους κερδίσεις!
 
Αισθηματικά: Από το ξεκίνημα της νέας χρονιάς έχεις την ανάγκη να ζυγίσεις τα συναισθήματά σου, να αξιολογήσεις με βάση πλέον τη λογική σου ποια είναι η κατάσταση της αισθηματικής σου ζωής, τι θέλεις να αλλάξει και ποιες είναι οι βασικές σου επιθυμίες. Αν είσαι σε έναν μόνιμο δεσμό, τότε θα υπάρξει το δίλημμα του γάμου ή του χωρισμού… Την απάντηση θα την δώσεις εσύ! Το σίγουρο είναι ότι θα πάψεις πλέον να χρονοτριβείς! Αν δεν έχεις σχέση, τότε αυτή τη χρονιά θα υπάρξει ένα άτομο που θα σου εμπνεύσει την σιγουριά και την ασφάλεια, είναι πολύ πιθανό να είναι μεγαλύτερο σε ηλικία από εσένα. Mαζί του θα μπορείς να κάνεις μία σταθερή, μόνιμη σχέση!
 
Επαγγελματικά και οικονομικά: Το 2015 έχει δουλειά, πολλή δουλειά, όμως τα αγαθά κόποις κτώνται, αγαπητέ Ιχθύ! Η καριέρα σου ζητά τη νέα χρονιά την πλήρη προσήλωσή σου και εσύ θα βάλεις στοίχημα με τον εαυτό σου, ότι μπορείς να πετύχεις έναν μεγάλο επαγγελματικό σου στόχο… Είναι βέβαιο ότι θα καταφέρει σαν έχεις άνοδο, εξέλιξη και επίτευξη, όμως τίποτα δεν θα σου χαριστεί, γιατί θα δουλέψεις πραγματικά πολύ σκληρά! Στον τομέα των οικονομικών σου, αυτή τη χρονιά θα έχεις κάποια εμπόδια, τα οποία θα οφείλονται σε λανθασμένους χειρισμούς του παρελθόντος. Θα αναγκαστείς λοιπόν να εφαρμόσεις μέτρα οικονομικής λιτότητας, προκειμένου να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου!
★ Μίλησε με ειδικούς συνεργάτες του Astrologos.gr στην τράπουλα ταρώ, κάλεσε αμέσως στο 14901. Έγκυροι ταρωμάντεις είναι 24ώρες το 24ωρο δίπλα σου, για μια προσωπική πρόβλεψη πάνω στο ζήτημα που σε απασχολεί.