Share This!

Τα άστρα για τα ζώδια το τριήμερο 19 ως 21 Μαΐου 2017 με τις όψεις του Ήλιου από τους Διδύμους.

Τα άστρα, τα ζώδια και η αστρολογική εικόνα του τριημέρου!

 
Κοινωνικό, επικοινωνιακό, αισιόδοξο και φωτεινό είναι το τριήμερο αυτό,  με την αντίθεση Αφροδίτης-Δία να φέρνει για όλα τα ζώδια χρώμα, χαρά και δημιουργικότητα στη ζωής μας αλλά και το πέρασμα του Ήλιου στους Διδύμους να βάζει στο κάδρο της καθημερινότητας μας την  ποικιλία, την ευστροφία, την αεικινησία!
 

Αφροδίτη σε αντίθεση με Δία

 
Η κοινωνική ζωή ενισχύεται και είναι ένα τριήμερο που θα δώσει σε όλα τα ζώδια τη δυνατότητα να εκτονώσουμε όλο το φορτίο που μπορεί να κουβαλάμε μέσα μας, δημιουργώντας όμορφες στιγμές, τις οποίες μοιραζόμαστε με τους αγαπημένους μας...
 

Ο Ήλιος στους Διδύμους

 
Το σημαντικό γεγονός ωστόσο του τριημέρου, είναι η μετακίνηση του Ήλιου στο ζώδιο των Διδύμων την ημέρα του Σαββάτου, μια θέση που έρχεται να φωτίσει αυτήν ακριβώς την επικοινωνιακή ανάγκη μας και να την επεκτείνει. Βγαίνουμε από τη στασιμότητα του Ταύρου και ανοίγουμε το μυαλό και τη διάθεσή μας σε ένα περιβάλλον, που επιβάλλει μεγαλύτερη εξωστρέφεια.
Οι Δίδυμοι, είναι το ζώδιο της λογικής. Από φύση περίεργος, έχει την ανάγκη να ψάχνει, να ανακαλύπτει, να περιεργάζεται ή και να μελετά οτιδήποτε βρίσκεται γύρω του. Τι κάνει λοιπόν ένας Δίδυμος; Βλέπει, παρατηρεί και συλλέγει πληροφορίες, τις οποίες αποθηκεύει στο… σκληρό του δίσκο, για να τις μοιραστεί, να τις διαδώσει, όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή. Το θέμα είναι πως συλλέγει τα πάντα, χωρίς φίλτρο, αποθηκεύοντας απίστευτα μεγάλο όγκο πληροφοριών, με αποτέλεσμα πολλές φορές να συλλέγει και πράγματα που δε χρειάζονται ή είναι περιττά! Φυσικά, για έναν Δίδυμο που είναι γνήσια περίεργος, τίποτα δεν είναι περιττό και όλα αξιοποιούνται την κατάλληλη στιγμή.
 Βρες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

@Astrologosgr

Το σημαντικό για τον Δίδυμο είναι πως ζητά να αντλήσει από παντού εμπειρίες, μέσα από τις οποίες εξελίσσει την προσωπικότητά του. Αυτό είναι κατασκευασμένος να κάνει, γιατί μέσα από αυτό δημιουργεί και λειτουργεί.
Έτσι λοιπόν, το διάστημα που ο Ήλιος θα κινείται στους Διδύμους η επικοινωνία θα βρίσκεται σε πρώτο πλάνο για όλα τα ζώδια και θα προσφέρει πάρα πολλές ευκαιρίες, είτε για να συλλέξουμε σημαντικές πληροφορίες για ό,τι μας ενδιαφέρει, είτε για να κάνουμε γνωστές τις θέσεις και τις απόψεις μας στους άλλους.
Η περίοδος αυτή μπορεί να προάγει θέματα σχέσεων, θέματα συνεργασιών, να επιτύχουμε πολύ καλές διαπραγματεύσεις, αρκεί οτιδήποτε αναπτύσσουμε και διαχειριζόμαστε τώρα, να στηρίζεται σε απόλυτα ρεαλιστικές και λογικές βάσεις.
Είναι πολύ σημαντικό να μείνουμε ανοιχτοί και να ακούμε όποιες πληροφορίες έρχονται στα αυτιά μας, γιατί δεν ξέρουμε πότε από πού μπορεί πραγματικά να ωφεληθούμε…
Θέλεις να αλλάξεις πολλά αλλά ανησυχείς για τις συνέπειες;Νέες χαμηλές χρεώσεις για να έχεις με κάθε λεπτομέρεια την απάντηση σε ότι σε απασχολεί! Κάλεσε τώρα στο 875 875  8801 με χρέωση 0,75/1'!
Είναι ένας μήνας με αρκετή κινητικότητα, κοινωνικότητα ή εξωστρέφεια για όλα τα ζώδια, που μας βοηθά γενικότερα να έρθουμε πιο κοντά στους άλλους, στα πρόσωπα που αγαπάμε…Ταυτόχρονα, τώρα μπορούμε να βάλουμε στη ζωή μας και νέα πρόσωπα, με τα οποία φαίνεται πως έχουμε να ανταλλάξουμε ενδιαφέροντα πράγματα.
moto του τριημέρου:Δεν έχει σημασία μόνο το τι νοιώθω, αλλά και πώς το εκφράζω!
 

Οι αστρολογικές όψεις του Ήλιου από τους Διδύμους

 
Στις 3 Ιουνίου, το τρίγωνο Ήλιου-Δία, είναι μια όψη η οποία αφενός οι λειτουργεί πολύ ευεργετικά σε οτιδήποτε σχετίζεται με συζητήσεις και διαπραγματεύσεις, αλλά μπορεί να επαναφέρει και ευκαιρίες από το παρελθόν, που μπορούν τώρα να επανεξεταστούν με πολύ καλύτερους όρους και προϋποθέσεις.

Ζήτησε την πρόβλεψή σου με ένα μόνο SMS και κόστος μόνο 1,24€! Στείλε ΑΔΑΜ (κενό) την ημερομηνία γέννησης σου και το θέμα που σε απασχολεί στο 54991, για μια έγκυρη, άμεση και οικονομική απάντηση.

Στις 4 Ιουνίου όμως, το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα δεν αφήνει να αντιληφθούμε με καθαρότητα τα όποια γεγονότα διαδραματίζονται γύρω μας. Υπάρχει ένα κλίμα ασάφειας, το οποίο πολύ συχνά μπορεί να οδηγήσει σε απογοητεύσεις αλλά και εξαπατήσεις, αν δεν είμαστε αντικειμενικοί (όσο είναι δυνατόν αυτό) στις επιλογές και στις αποφάσεις μας.

 
Στις 15 Ιουνίου, η αντίθεση Ήλιου-Κρόνου, δημιουργεί ένα αίσθημα μοναξιάς, απομόνωσης, και μια έλλειψη διάθεσης επικοινωνίας με τους γύρω μας. Σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να οδηγήσει σε συγκρούσεις, οι οποίες μπορεί να πάρουν μεγαλύτερες διαστάσεις από ό,τι νομίζουμε ή φανταζόμαστε.
 
Στις 18 Ιουνίου, το εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού δημιουργεί ένα κλίμα εκπλήξεων και ευκαιριών, οι οποίες έρχονται απρόβλεπτα και ξαφνικά, ανατρέποντας με ευχάριστο τρόπο την καθημερινότητα και τις σχέσεις μας.
 
Στις 21 Ιουνίου, η σύνοδος Ήλιου-Ερμή θα εξυπηρετήσει πάρα πολύ τα θέματα επικοινωνίας και θα δώσει εξελίξεις σε πολλά γεγονότα ή συζητήσεις, οι οποίες μέχρι τώρα έμεναν στάσιμες ή εκκρεμείς.

 

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τον Ήλιο στους Διδύμους;

 
Από την νέα θέση του Ήλιου ευνοούνται ιδιαίτερα τα ζώδια της αέρινης τριπλότητας, Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι, που θα έχουν τη δυνατότητα να ανανεώσουν τα ενδιαφέροντά τους, αλλά και την κοινωνική τους ζωή. Παράλληλα, θα μπορέσουν να οργανώσουν με έναν καλύτερο τρόπο τα όποια θέματα μπορεί να έχουν σε εξέλιξη, να τα συζητήσουν, να τα επικοινωνήσουν και να ανοίξουν καινούργιες πόρτες, που θα τους ωφελήσουν! 
 

★ Για να λαμβάνεις τις καθημερινές αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σου άμεσα στο email σου, κάνε κλικ εδώ!