Share This!

Τα άστρα για τα ζώδια το τριήμερο 12-14 Οκτωβρίου 2018 με το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα

Τα άστρα, τα ζώδια και οι πλανήτες το τριήμερο  12-14 Οκτωβρίου 2018

 
 Τα θέλω, οι επιθυμίες και οι ανάγκες μας είναι αυτά που θα κυριαρχήσουν στις σκέψεις και τις ενέργειες μας αυτές τις ημέρες οδηγώντας μας στο να διεκδικήσουμε και να κατακτήσουμε οτι ποθεί η ψυχή μας χωρίς να σκεφτόμαστε ιδιαίτερα και τα θέλω των άλλων..Και αυτό σε πολλές περιπτώσεις ανοίγει τον ασκό του Αιόλου. Γεγονός είναι πως τα όρια μεταξύ του «θέλω» και του «μπορώ» είναι πολλές φορές δυσδιάκριτα και είναι πολύ εύκολο για τα ζώδια να χάσουμε το παιχνίδι, κυρίως όταν πιέζουμε τις καταστάσεις για να φέρουμε τα πράγματα στα μέτρα μας.
 Βρες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

@Astrologosgr

Το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα
 
Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα την Παρασκευή, δεσπόζει στο πλανητικό σκηνικό, ρίχνοντας την βαριά σκιά του στις ζωές μας.
Το «θέλω» γίνεται ισχυρό και αδιαπραγμάτευτο, πιέζοντας το μυαλό, την καρδιά, και την συμπεριφορά μας που τώρα γίνεται σκληρή και αδιάλλακτη. Και φυσικά, αυτό μπορεί να εκδηλωθεί παντού, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική  μας ζωή. Η απαίτηση να κάνουμε κάτι και να το κάνουμε τώρα μπορεί να προέλθει από τους προϊσταμένους ή τους διευθυντές μας, που έχουν την τάση να μην κατανοούν τους χρόνους μας και μας ζητούν μια δύσκολη εργασία που μπορεί να μας πιέσει πολύ.
Πάρε την πρόβλεψή σου με ένα μόνο SMS και κόστος μόνο 1,24€! Στείλε ΑΔΑΜ (κενό) την ημερομηνία γέννησης σου και την ερώτηση σου στο 54991 και θα έχεις μια έγκυρη, άμεση και οικονομική απάντηση!
Ενδχομένως να πιεστούμε και από τον σύντροφό μας που έχει την τάση να εκφράζει με απαιτητικό και απόλυτο τρόπο τις ανάγκες του. Φυσικά μπορεί να συμβεί και το αντίθετο, δηλαδή να εμείς αυτοί που γινόμαστε σκληροί και χειριστικοί με τους γύρω μας.  Σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να νιώσουμε να γίνεται κατάχρηση της εξουσίας που άλλοι έχουν επάνω μας. Αυτού του είδους ο «χειρισμός» είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που εμπεριέχει η ένωση των δύο πλανητών. Βεβαίως, από την άλλη μεριά, το ερώτημα είναι με ποιον τρόπο θα αντιδράσουμε σε όλα αυτά.
Ο Σαίξπηρ λέει πως «τίποτα δεν είναι καλό ή κακό από μόνο του, αν δεν το βλέπεις εσύ έτσι».
Το κλειδί λοιπόν των ημερών αυτών για όλα τα ζώδια είναι η αποστασιοποίηση. Να αποδεχτούμε ότι μπορεί να ασκεί πίεση στον ψυχισμό, στο είναι μας χωρίς να το μαχόμαστε ή να αντιδρούμε απόλυτα και παρορμητικά σε αυτό.
Καλό είναι όλα τα ζώδια να θυμόμαστε πως αν τραβήξουμε το σκοινί είναι πολύ εύκολο να σπάσει. Κι επειδή πάντα το καλό ή το κακό είναι δικό μας δημιούργημα, να κρατάμε την πληροφορία αυτή, που πραγματικά μπορεί να μας βοηθήσει να αποφύγουμε τις κακοτοπιές.
 Διάβασε πως σε επηρεάζουν οι σημερινές αλλά και οι πλανητικές όψεις των επόμενων 5 ημερών στο  Προσωπικό Ωροσκόπιο
Να θυμόμαστε επίσης πως η αυτοσυγκράτηση και ο έλεγχος θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στις όποιες εξελίξεις έχουμε τώρα στην ζωή μας. Γιατί αυτό είναι που κάνει και την διαφορά. Ο δικός μας χειρισμός απέναντι στα δύσκολα!
 

Ποια ζώδια επηρεάζει το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα;

 
Για τα παρορμητικά ζώδια  (ΚριοίΖυγοίΚαρκίνοι, Αιγόκεροι)και κυρίως για όσους ανήκετε στο δεύτερο δεκαήμερο ή έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, οι ημέρες αυτές απαιτούν επαγρύπνηση και προσοχή. Είναι πολύ εύκολο να δημιουργήσετε θέματα με τις όποιες σχέσεις σας και είναι σοφό να τα διαχειριστείτε με ωριμότητα και σύνεση.
★ Για να λαμβάνεις τις καθημερινές αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σου άμεσα στο email σου, κάνε κλικ εδώ!
 

Ο Ερμής σε εξάγωνο με Κρόνο

 
Επίσης το τριήμερο αυτό πραγματοποιείται το εξάγωνο Ερμή-Κρόνου προσφέρει την ευκαιρία για κάθε είδους τακτοποιήσεις που απαιτούν οργάνωση και μέθοδο.
Αν λειτουργήσουμε με συγκρότηση και οργάνωση μπορούμε να πετύχουμε και κάποιες θετικές εξελίξεις στα όποια θέματα διαχειριζόμαστε.
Νέες χαμηλές χρεώσεις για να έχεις με κάθε λεπτομέρεια την απάντηση σε ότι σε απασχολεί! Κάλεσε τώρα στο 875 875  8801 με χρέωση 0,75/1'!
Επαγγελματικές συζητήσεις και διαπραγματεύσεις ευνοούνται κι είναι η στιγμή όλα τα ζώδια να εκμεταλλευτούμε τις συγκυρίες για να κάνουμε κάποιες σοβαρές συζητήσεις που θα μας βοηθήσουν.
 

Ποια ζώδια επηρεάζονται από το εξάγωνο Ερμή-Κρόνου;

 
Για τα ζώδια της Γης(Ταύροι, ΠαρθένοιΑιγόκεροικαι τα ζώδια του Νερού(Καρκίνοι,Σκορπιοί και Ιχθύες)και κυρίως για όσους ανήκουν στο πρώτο δεκαήμερο οι ημέρες αυτές μπορεί να λειτουργήσουν πολύ υποστηρικτικά για ό,τι σας ενδιαφέρει να επικοινωνήσετε ή να οργανώσετε. 
★ Ο αστρολογικός σου χάρτης αποκαλύπτει τα πάντα για το μέλλον σου!Κάλεσε τώρα στο 14901, μίλησε με τους αστρολόγους, συνεργάτες του astrologos.gr, και πάρε την απάντησή σου σε ότι σε απασχολεί!!