Share This!

Τα άστρα για τα ζώδια το τριήμερο 11 ως 13 Αυγούστου 2017 με το εξάγωνο Ήλιου-Δία!

Τα άστρα, τα ζώδια και η αστρολογική εικόνα του τριημέρου!

 
Ένα πολύ ευχάριστο τριήμερο προμηνύεται να είναι για όλα τα ζώδια το τριήμερο 11-13 Αυγούστου με τους περισσότερους από εμάς να βρίσκονται ή να ετοιμάζονται για διακοπές αλλά και με τους πλανήτες και τις όψεις που σχηματίζουν να χαρίζουν στα ζώδια στιγμές ανέμελες, ξένοιαστες αλλά και  έντονα συναισθηματικές, με το ερωτικό στοιχείο να πλανάται έντονο στον αέρα! Τα καλά ξεκινούν με το εξάγωνο Ήλιου-Δία με τον Δία την ημέρα της Παρασκευής, που προτρέπει τα ζώδια σε κάθε είδους δραστηριότητα.
 

moto τριημέρουΖήσε το παραμύθι σου!

 

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Δία

 
Και αρχικά είναι αυτή η θετική διάθεση που έχουν όλα τα ζώδια που δημιουργεί τις προϋποθέσεις για βελτίωση σε όλους τους τομείς, μια και πάντα ή… σχεδόν πάντα, η αισιόδοξη ματιά είναι ικανή να δώσει έναυσμα για δράση! Ωστόσο, και κυρίως αν μιλάμε για επαγγελματικά σχέδια ή δράσεις που μπορεί να έχουμε  υπόψη μας, καλό είναι να έχουμε  ένα συγκεκριμένο πλάνο ως προς το πώς θα κινηθούμε, αλλά και να είμαστε  -όλα τα ζώδια-όσο γίνεται πιο λεπτομερείς και πιο συγκεκριμένοι.
 Βρες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

@Astrologosgr

 
Αν βεβαίως είμαστε σε φάση διακοπών, η όψη αυτή είναι ό,τι χρειαζόμαστε για να περάσουμε καλά και να ξεφύγουμε τελείως από τους συνηθισμένους μας ρυθμούς, να το ρίξουμε έξω για τα καλά!
 
Βεβαίως, για τα ζώδια της Φωτιάς  (ΚριοίΛέοντες, και Τοξότες του δευτέρου δεκαημέρου ή για όσους έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, τώρα είναι μια στιγμή που η ‘‘τύχη’’ μπορεί να σας χτυπήσει την πόρτα… εκτάκτως και να σας ενισχύσει όπου εκείνη νομίζει… Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που έρχονται, με σύνεση και έχοντας στο μυαλό σας πως χρειάζεται να τις χειριστείτε κατάλληλα για να ωφεληθείτε!
★ Για να λαμβάνεις τις καθημερινές αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σου άμεσα στο email σου, κάνε κλικ εδώ
 

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα

 
Τα καλά όμως δεν σταματούν εδώ, μια και η Αφροδίτη από τον Καρκίνο δίνει στο τριήμερο αυτό ένα άκρως ερωτικό χρώμα, αφού η συνάντησή της με τον Ποσειδώνα είναι υπεύθυνη για την… έκρηξη των συναισθημάτων! Είναι η ανάγκη που δημιουργείται μέσα μας για να νοιώσουμε εκείνα τα όμορφα συναισθήματα που μας ανοίγουν την ψυχή και δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες για να τα μοιραστούμε με τον αγαπημένο/η μας! Το κλίμα είναι ιδανικό για παραλίες, καλοκαιρινούς έρωτες στο ηλιοβασίλεμα, και ό,τι φωτίζει την καρδιά μας και μας κάνει να νοιώθουμε ζωντανοί!
Νέες χαμηλές χρεώσεις για να έχεις με κάθε λεπτομέρεια την απάντηση σε ότι σε απασχολεί! Κάλεσε τώρα στο 875 875  8801 με χρέωση 0,75/1'
Φυσικά και όλα τα ζώδια γινόμαστε  ευσυγκίνητοι, πιο συμπονετικοί, και αυτός είναι ένας σημαντικός λόγος για να βελτιωθούν πολύ οι σχέσεις με τους γύρω μας.
Η φαντασία μας επίσης μπορεί να μας  βοηθήσει να συλλάβουμε μια μοναδική έμπνευση… Κυρίως για όσους ανήκετε στον καλλιτεχνικό χώρο, μπορεί να πετύχετε την σύλληψη του επόμενου έργου σας!Μπορείς επίσης να εμπνευστούμε και από την τέχνη, να παρακολουθήσουμε μια ωραία παράσταση, που θα γεμίσει την ψυχή μας.
Εκείνο που δεν πρέπει να κάνουμε είναι να έχουμε συγκεκριμένα σχέδια και απαιτήσεις ή προσδοκίες, γιατί μπορεί να απογοητευτούμε. Επίσης, όλα τα ζώδια, ας δώσουμε  χώρο και χρόνο στις νέες γνωριμίες, όσο ιδανικές και αν φαίνονται, γιατί κάτω από το πρίσμα αυτής της όψης όλα δείχνουν μαγικά, παρακάτω όμως μπορεί να… καταλάβουμε τη διαφορά!
Ας ζήσουμε το παραμύθι μα να θυμόμαστε πως μπορεί να είναι μόνο παραμύθι!
Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα θα αλλάξει την ερωτική σου ζωή;Ζήτησε την πρόβλεψή σου με ένα μόνο SMS και κόστος μόνο 1,24€! Στείλε ΛΙΝΑ (κενό) την ημερομηνία γέννησης σου και το θέμα που σε απασχολεί στο 54991, για μια έγκυρη, άμεση και οικονομική απάντηση.
Για τα ζώδια του Νερού και κυρίως για όσους ανήκετε στους ΚαρκίνουςΣκορπιούς και Ιχθύες,του δευτέρου δεκαημέρου, ή αν έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, οι ημέρες προσφέρονται για συναισθηματικά ανοίγματα, νέες γνωριμίες και συγκινήσεις. Προσφέρονται και για την επιστροφή προσώπων από το παρελθόν, όμως το νου σας, παρακάτω έχει και συνέχεια, που δεν είναι σίγουρο πως θα σας αρέσει! Ωστόσο, ζήστε το και απολαύστε το!
 Διάβασε πως σε επηρεάζουν οι σημερινές αλλά και οι πλανητικές όψεις των επόμενων 5 ημερών στο  Προσωπικό Ωροσκόπιο.
 

Ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία

 
Την ημέρα της Κυριακής ο Ερμής περνά σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο της Παρθένου ως τις 5 Σεπτεμβρίου, προκαλώντας τους γνωστούς πονοκεφάλους της ασυνεννοησίας και των παρεξηγήσεων. Για το επόμενο διάστημα αποφεύγουμε οριστικές αποφάσεις και επανεξετάζουμε κάθε κίνηση λάθος ή παράλειψη, προκειμένου να κάνουμε τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις. 
Μάθε ποιους τομείς της ζωής σου επηρεάζει η ανάδρομη πορεία του Ερμή σύμφωνα με τον αστρολογικό σου χάρτη! Κάλεσε τώρα στο 14901 και πάρε τις πιο έγκυρες συμβουλές από τους αστρολόγους- συνεργάτες μας!