Share This!

Τα άστρα για τα ζώδια το διάστημα 12 ως 15 Φεβρουαρίου 2018 με την Ηλιακή 'Έκλειψη στον Υδροχόο!

Τα άστρα, τα ζώδια και η επιρροή των ημερών 12 ως 15 Φεβρουαρίου  2018!
 
Στο μέσο πια του μήνα, και το διάστημα 12 ως 15 Φεβρουαρίου φιλοξενεί εκτός από τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου (με τους ερωτευμένους να έχουν φέτος την προστασία της Αφροδίτη από τον «θρόνο» της στους Ιχθύς) και το πλέον δυνατό πλανητικό γεγονός των ημερών, την Νέα Σελήνη του μήνα που συνοδεύεται από την μερική Ηλιακή Έκλειψη στις 27.07 του Υδροχόου, στις 11.05 μμ για την Αθήνα. Θα είναι ορατή, στην Νότια Αμερική, στον Ειρηνικό, στον Ατλαντικό και στην Ανταρκτική. Αυτή η Ηλιακή έκλειψη σημαίνει πως όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά και μας περιμένουν!
 
 Βρες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

@Astrologosgr

Κάθε κύκλος της Νέας Σελήνης, σηματοδοτεί ένα πέρασμα σε μια νέα κατάσταση (ανάλογα σε ποια περιοχή συμβαίνει στον γενέθλιο χάρτη). Ωστόσο, ένας κύκλος έκλειψης έχει πολύ μεγαλύτερη επιρροή, έξι μήνες πριν και έξι μήνες μετά την ολοκλήρωσή της. Είναι εδώ που χρειάζεται να κλείσουμε πολλές φορές κύκλους, αυτούς που έχουν πλέον επιτελέσει τον σκοπό τους, και να ανοίξουμε άλλους καινούργιους.Νέα δεδομένα εμφανίζονται στο τοπίο της ζωής μας και νέες ιδέες η στόχοι αναδύονται. Είναι μια πολύ καλή στιγμή, να πετάξουμε από πάνω μας παλιές συνήθειες, πράγματα που νοιώθουμε να μας επιβαρύνουν, συμπεριφορές που χρειάζεται να επανεξετάσουμε, αλλά και πρόσωπα που δεν έχουν να προσφέρουν κάτι δημιουργικό στην εξέλιξή μας. Είναι η στιγμή για μια φρέσκια ματιά στην ζωή και στους στόχους ή τα κεφάλαια που θα ανοίξουμε.
Η έκλειψη αυτή έρχεται να συμπληρώσει και θέματα που άνοιξαν με την προηγούμενη Σεληνιακή έκλειψη στις 31 Γενάρη και θα συνεχίζει να μας επηρεάζει μέχρι τις 13 Ιουλίου 2018, οπότε θα έχουμε και την επόμενη έκλειψη στον Καρκίνο.
 

Νέα Σελήνη και μερική έκλειψη Ηλίου στον Υδροχόο.

 
Ο Υδροχόος είναι το ζώδιο που μας καλεί να κοιτάξουμε μπροστά. Κυρίως προτρέπει όλα τα ζώδια να αφήσουμε πίσω μας τις όποιες συμβάσεις που μέχρι τώρα έχουν δυσκολέψει τη ζωή αλλά και τον ψυχισμό μας και να ατενίσουμε τον ορίζοντα με αισιοδοξία, αλλά κυρίως με όραμα! Περισσότερο από κάθε άλλο ζώδιο, ο Υδροχόος ταυτίζεται με την αυγή της Νέας εποχής, αυτής που θα δώσει την δυνατότητα να κατανοήσουμε πως όλοι μας αποτελούμε ένα μέρος του “Όλου”, και πως η εξέλιξη μας σαν μονάδα θα λειτουργήσει βελτιωτικά και για το σύνολο γύρω μας.Ο Υδροχόος είναι ο “κεραστής” του κλασικού ζωδιακού κύκλου, αυτός που ρίχνει το νερό.Η συλλογική συνείδηση και η αναβάθμισή της είναι αυτή που θα δημιουργήσει την εξέλιξη για έναν καλύτερο κόσμο.
Νέες χαμηλές χρεώσεις για να έχεις με κάθε λεπτομέρεια την απάντηση σε ότι σε απασχολεί! Κάλεσε τώρα στο 875 875  8801 με χρέωση 0,75/1'!
 

Οι όψεις της Έκλειψης

 

Η σύνοδος Ήλιου και Σελήνης με τον Ερμή!

 
Οτιδήποτε σχετίζεται με επικοινωνία, με σπουδές με πληροφορίες αλλά και με νέες ιδέες, αποτελεί μια σημαντική πηγή τροφοδότησης των εξελίξεων.
Είναι η στιγμή που μπορεί να επαναδιαπραγματευθούμε, αλλά κυρίως να σχεδιάσουμε τα νέα μας βήματα, τους καινούργιους μας στόχους και να τους επικοινωνήσουμε με τα κατάλληλα πρόσωπα, έτσι ώστε να τους προωθήσουμε!
Ναι, είναι τώρα που μπορούμε να ατενίσουμε με αισιοδοξία τον ορίζοντα και να χτίσουμε την καινούργια μας πραγματικότητα! Ακόμα και αν κάποιες ιδέες, στόχοι ή σχέδια μπορεί να μοιάζουν έξω από τα δεδομένα μας ή να φαίνονται εξωπραγματικοί... αρκεί που εμείς τους πιστεύουμε και είμαστε έτοιμοι να δουλέψουμε σκληρά για την υλοποίηση τους.
Μπορεί και κάποιες καινούργιες προτάσεις που πέφτουν στο τραπέζι, να ανοίξουν για όλα τα ζώδια νέες ελπιδοφόρες ευκαιρίες.Τίποτα δεν είναι αδύνατο και όλα είναι πιθανά, θα μπορούσε να είναι ο τίτλος της Έκλειψης αυτής που προοιωνίζει την αυγή μιας καινούργιας περιόδου.Επιχειρηματικά σχέδια μπορεί να αναπτυχθούν δυναμικά, αλλά και οτιδήποτε σχετίζεται και με το διαδίκτυο έχει την τάση να αναπτυχθεί επιτυχώς. Το άνοιγμα για παράδειγμα, μιας επιχειρηματικής δράσης στο internet!
 Διάβασε πως σε επηρεάζουν οι σημερινές αλλά και οι πλανητικές όψεις των επόμενων 5 ημερών στο  Προσωπικό Ωροσκόπιο
 
Το εξάγωνο Ερμή-Ουρανού
 
Τo εξάγωνο που σχηματίζει ο Ερμής με τον Ουρανό, πολύ πιθανόν να φέρει ευχάριστες εκπλήξεις, δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες για να ευδοκιμήσουν οι ιδέες μας ή τα σχέδια μας, ανοίγοντας ευκαιρίες για τα ζώδια που ούτε καν θα μπορούσαμε να φανταστούμε!
Παραδοσιακός κυβερνήτης αυτής της έκλειψης Ηλίου είναι ο Κρόνος (ο Κρόνος είναι ο παραδοσιακός κυβερνήτης του Υδροχόου), που βρίσκεται στον Αιγόκερω (στην κατοικία του), ενισχύοντας κατά πολύ την δυναμική της. Ότι ενεργοποιείται τώρα απαιτεί πολύ καλή οργάνωση, συνοχή και μέθοδο και κυρίως πολύ σκληρή δουλειά για να επιτευχθεί.
 

Το εξάγωνο Κρόνου-Αφροδίτης

 
Ο Κρόνος, στον κύκλο αυτόν, σχηματίζει μια όψη εξαγώνου με την Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων. Η Αφροδίτη βρίσκεται και αυτή στο ζώδιο της έξαρσής της και είναι πολύ ισχυρή! Η ένωσή τους, θα συνηγορήσει στο να δώσει μια μεγαλύτερη σοβαρότητα και υπευθυνότητα σε ότι ενεργοποιείται τώρα. Σε ένα πιο προσωπικό επίπεδο, οι δύο αυτοί πλανήτες δημιουργούν ένα πρόσφορο έδαφος για πιο στενές, πιο ουσιαστικές σχέσεις, τόσο αυτές που ήδη υπάρχουν και έχουν ένα σοβαρό λόγο να εξελιχθούν, όσο και αυτές που ξεκινούν τώρα.
Οι νέες γνωριμίες της περιόδου αυτής, θα έχουν την τάση να κινηθούν με μια πιο ώριμη διάθεση και να δημιουργήσουν ένα κλίμα σταθερότητας, που θα βοηθήσει πολύ τον ψυχισμό και το συναίσθημα μας.
Ο μοντέρνος κυβερνήτης του Υδροχόου είναι ο Ουρανός, και μόλις έχει σχηματίσει μια όψη εξαγώνου με τα φώτα( Ήλιο &Σελήνη).
Είναι μια έκλειψη θετικών αλλαγών που στηρίζονται στην ενίσχυση της ελευθερίας και της ατομικότητας.
Ότι μπορεί να λειτουργούσε δεσμευτικά ήλθε η ώρα να σπάσει και να μας απελευθερώσει. Και μέσα από αυτήν την ελευθερία θα μπορέσουμε να εξελιχθούμε και να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα. Εκείνο που θα είναι απαραίτητο και αναγκαίο είναι να δείξουμε ολοκάθαρα την αλήθεια μας και αυτό που ο καθένας κρύβει μέσα του.
Ο αστρολογικός σου χάρτης αποκαλύπτει πόσο επηρεάζεσαι από την Ηλιακή Έκλειψη!Κάλεσε τώρα στο 14901, μίλησε με τους αστρολόγους, συνεργάτες του astrologos.gr, και πάρε την απάντησή σου σε ότι σε απασχολεί!! 
 
Ίσως υπάρξουν και θέματα που αφορούν τις σχέσεις γενικότερα και κυρίως αυτές που δεν άπτονται των παραδοσιακών προτύπων, αλλά μιας πιο ελεύθερης και αδέσμευτης έκφρασης της ταυτότητας που ο καθένας μας έχει. Συνοψίζοντας θα λέγαμε πως είναι μια έκλειψη που μας προτρέπει να μάθουμε να σκεπτόμαστε και να δρούμε έξω από τα συνηθισμένα μας πρότυπα. Είναι η αρχή ενός καινούργιου δρόμου που καλούμαστε να χαράξουμε, ο καθένας σύμφωνα με τις δυνατότητες που έχει.
Σε κάθε περίπτωση, τώρα είναι η στιγμή να βάλουμε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά... εκεί που φτάνουν τα όνειρά μας!
 

Ποια ζώδια επηρεάζονται από το πλανητικό σκηνικό των ημερών;

 
Την εύνοια του κύκλου αυτού, εισπράττουν τα ζώδια του Αέρα(Δίδυμοι,Ζυγός,Υδροχόοι) και τα ζώδια της Φωτιάς(Κριός, Λέοντες,Τοξότες) του τρίτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά που τώρα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν ένα σημαντικό βήμα για την εξέλιξή τους, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Είναι μια πολύ καλή εποχή για νέα ξεκινήματα, νέα σχέδια, που έχουν πολλές δυνατότητες να υλοποιηθούν, σε ότι σχετίζεται με τη δουλειά ή συμμαχίες που μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο, αλλά και εξελίξεις σε νέες σχέσεις που δίνουν νέα δυναμική στην ερωτική ζωή! 
★ Για να λαμβάνεις τις καθημερινές αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σου άμεσα στο email σου, κάνε κλικ εδώ!