Share This!

Τα άστρα για τα ζώδια την Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017 με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα.

Τα άστρα, τα ζώδια και η αστρολογική εικόνα της ημέρας!

 
Με ρομαντισμό,  ελπίδες, όνειρα και προσδοκίες  ξεκινά η εβδομάδα για όλα τα ζώδια, με την Δευτέρα 17 Ιουλίου να φιλοξενεί το τετράγωνο Αφροδίτης –Ποσειδώνα που γράφουν το δικό τους σενάριο για τις εξελίξεις στη συναισθηματική μας ζωή..Αυτοί οι δύο πλανήτες στοχεύουν κατευθείαν στην καρδιά μας μέσω της φαντασίας μας…Ύπουλο το χτύπημα, μια και το… story  που θεωρούμε αληθινό, όπως θα διαπιστώσουμε παρακάτω είναι μόνο αυτό που εμείς δημιουργήσαμε μέσα στο μυαλό μας!

 

Moto της ημέρας:Τα λόγια εκστομίζονται εύκολα… Η απογοήτευση που προκαλούν όμως, περνάει δύσκολα!

 

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα

 
Όπως θα διαπιστώσουμε όλα τα ζώδια εις τις ημέρες αυτές, τα λόγια εκστομίζονται πολύ εύκολα και μάλιστα είναι ιδιαίτερα ωραία, ικανά σε κάποιες περιπτώσεις να μας αγγίξουν βαθιά… Και κυρίως στις πιο προσωπικές σχέσεις, ακουμπούν αυτήν τη διψασμένη μας πλευρά για έρωτα, για συνύπαρξη, για μοίρασμα…Και φυσικά, προς στιγμήν μπορεί να μας αποπλανήσουν, γιατί είμαστε εμείς που θέλουμε να … αποπλανηθούμε!
Μα σε όλες αυτές τις στιγμές που λαχταράμε να ζήσουμε και κυρίως να πιστέψουμε, υπάρχει και ένα “μετά”, μια επόμενη ημέρα, που τα αστέρια χάνουν τη λάμψη τους και ο πύργος στην άμμο παρασύρεται από το κύμα της θάλασσας…

Νέες χαμηλές χρεώσεις για να έχεις με κάθε λεπτομέρεια την απάντηση σε ότι σε απασχολεί! Κάλεσε τώρα στο 875 875  8801 με χρέωση 0,75/1'!

Μα εσύ το ήξερες… Η εσωτερική σου φωνή σε προειδοποιούσε, μα δεν την άκουσες… Όχι, οι ρομαντικές στιγμές δεν κρατούν για πολύ, ούτε και τα πρόσωπα είναι το ίδιο όμορφα στο φως της ημέρας ή της αλήθειας… Καλό είναι να κρατήσεις αποστάσεις λοιπόν, κυρίως από τις νέες γνωριμίες που προκύπτουν στη ζωή σου, ή από πρόσωπα που δεν είσαι σίγουρος για τις προθέσεις τους.
Αλλά και σε οικονομικό επίπεδο, και εδώ τα πράγματα μπορεί να γίνουν απογοητευτικά… Γι’ αυτό καλό είναι όλα τα ζώδια αποφύγουμε τις αγορές που γίνονται κάτω από την παρόρμηση της στιγμής, γιατί το πιο πιθανό είναι αργότερα να το μετανιώσουμε.
 Διάβασε πως σε επηρεάζουν οι σημερινές αλλά και οι πλανητικές όψεις των επόμενων 5 ημερών στο  Προσωπικό Ωροσκόπιο
Επίσης, να μην εμπιστευτούμε απόλυτα πληροφορίες ή προτάσεις που αφορούν οικονομικά θέματα, γιατί παρακάτω μπορεί να ανακαλύψουμε πως ήταν… άνθρακας ο θησαυρός!
Ας ανακαλύψουμε ωστόσο το όφελος της προσφοράς, του δοσίματος, της συμπαράστασης, της συμπόνιας, που μπορεί να μας γεμίσει και να γεμίσει και τις ζωές των ανθρώπων γύρω μας, που μας έχουν ανάγκη! Ας ανακαλύψουμε το όφελος που δίνει η προσευχή, ο διαλογισμός και ό,τι μας φέρνει σε επαφή με την εσωτερική, υπέροχη φύση μας.
Γιατί σε κάθε περίπτωση όλα τα ζώδια κρύβουμε ένα μεγαλείο μέσα μας, που μπορεί να καλύψει κάθε κενό, κάθε επιθυμία και κάθε ανάγκη μας. Μπορεί επίσης να δημιουργήσει και θαύματα… Δεν το ήξερες;

Ζήτησε την πρόβλεψή σου με ένα μόνο SMS και κόστος μόνο 1,24€! Στείλε ΛΙΝΑ (κενό) την ημερομηνία γέννησης σου και το θέμα που σε απασχολεί στο 54991, για μια έγκυρη, άμεση και οικονομική απάντηση.

 

Ποια ζώδια επηρεάζονται από το τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα

 
Τα μεταβλητά ζώδια Δίδυμοι Τοξότες Παρθένοι, και Ιχθύες του δευτέρου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, κρατήστε αποστάσεις από ό,τι μπορεί να μοιάζει ‘‘ιδανικό’’, είτε αυτό είναι πρόσωπο είτε κατάσταση, γιατί οι ημέρες μπορεί να έχουν άκρως παραπλανητικό χαρακτήρα και να προκληθούν ματαιώσεις και απογοητεύσεις. Και κυρίως, ακούστε την εσωτερική σας φωνή, το ένστικτό σας… Αυτό μπορεί να σας προστατεύσει από κάθε κακοτοπιά!
 
 Βρες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

 

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Δία

 
Βεβαίως, αύριο η Αφροδίτη, συνεχίζοντας τα πλανητικά της ραντεβού, συναντά τον Δία, και αυτή είναι η ευχάριστη νότα στο κλίμα της εβδομάδας! Θα ενισχύσει την τάση που υπάρχει, αυτή του να περνάω καλά, να συναναστρέφομαι με όλους γύρω μου, ενώ η κοινωνική ζωή προσφέρει ευκαιρίες για ευχάριστες στιγμές.
Βεβαίως, η κατανάλωση έχει την τιμητική της, μια και κάτω από την ενέργεια τόσο της προηγούμενης, όσο και αυτής της όψης, το… shopping-therapy είναι ένας τρόπος εκτόνωσης της διάθεσής μας, με τις όποιες υπερβολές συνεπάγεται!
Υπάρχει μια χαλαρότητα, μιας και η Αφροδίτη βρίσκεται στους Διδύμους και κινείται κάτω από μια πιο ελαφριά διάθεση, με τα αναμενόμενα λάθη, παραλείψεις και υπερβολές. Έτσι, είναι πολύ εύκολο για όλα τα ζώδια να πέσουμε στις παγίδες της, κάνοντας κινήσεις που δεν έχουν σκοπιμότητα και κινούνται κάτω από την διάθεση της στιγμής.
Πως σε επηρεάζει το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία σύμφωνα με τον αστρολογικό σου χάρτη;Οι αστρολόγοι, συνεργάτες του astrologos.gr, είναι πάντα διαθέσιμοι για την δική σου τηλεφωνική πρόβλεψη στο 14901. 
Από την άλλη, το τρίγωνο αυτό θα δημιουργήσει ένα καλό κλίμα στις σχέσεις, που έχουν τη δυνατότητα να ανανεωθούν, όμως στις νέες γνωριμίες μια προσοχή χρειάζεται, γιατί το κλίμα (όπως είπαμε και για την προηγούμενη όψη της Αφροδίτης) έχει την τάση να λειτουργεί παραπλανητικά!
 
Όμως, για κάποιους ‘‘τυχερούς’’ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και ευκαιρίες που θα αναβαθμίσουν σημαντικά τα δεδομένα τους, τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα οικονομικά ή στις σχέσεις τους. Ωστόσο, απαιτείται πολλή προσοχή ως προς το κατά πόσο μπορούν να εμπιστευθούν αυτά τα νέα δεδομένα.

 

Ποια ζώδια επηρεάζονται από το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία;

 
Την εύνοια της όψης εισπράττουν τα ζώδια του Αέρα οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι του δευτέρου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά. Για εσάς τώρα μπορεί να υπάρξουν ευκαιρίες, που θα σας βοηθήσουν σε ό,τι επιδιώκετε, αρκεί να είστε πολύ προσεκτικοί στις επιλογές σας και να μην παρασύρεστε από την παρόρμηση ή τον ενθουσιασμό της στιγμής. 
★ Για να λαμβάνεις τις καθημερινές αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σου άμεσα στο email σου, κάνε κλικ εδώ!