Share This!

Τα άστρα για τα ζώδια το διάστημα 9 ως 11 Νοεμβρίου 2018 με το εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα!

Τα άστρα, τα ζώδια και η επιρροή των πλανητικών όψεων το διάστημα  9 ως 11 Νοεμβρίου 2018

 
Μετά τη Νέα Σελήνη που προηγήθηκε  στο ζώδιο του Σκορπιού-και η ενέργεια της είναι ακόμη ισχυρή, το τριήμερο 9 ως 11 Νοεμβρίου φιλοξενεί πλανητικές όψεις οι οποίες επηρεάζουν θετικά τα περισσότερα ζώδια και δίνουν μια νότα αισιοδοξίας και ελπίδας οτι τα πράγματα δειλά -δειλά  αρχίζουν να κινούνται και να εξελίσσονται!
★ Ο αστρολογικός σου χάρτης αποκαλύπτει τα πάντα για το μέλλον σου!Κάλεσε τώρα στο 14901, μίλησε με τους αστρολόγους, συνεργάτες του astrologos.gr, και πάρε την απάντησή σου σε ότι σε απασχολεί!! 
 

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με Πλούτωνα

 
Το τριήμερο αυτό κινείται σε ένα κλίμα χαράς, καλής διάθεσης και κοινωνικότητας, που μας επιτρέπει να μοιραστούμε όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους μας. Πέρα όμως από αυτό, κορυφώνεται και το εξάγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα, μια όψη που μπορεί να δώσει ιδιαίτερες και ίσως και σημαντικές εξελίξεις σε ό,τι μπορεί να επιδιώκουμε.
 Διάβασε πως σε επηρεάζουν οι σημερινές αλλά και οι πλανητικές όψεις των επόμενων 5 ημερών στο  Προσωπικό Ωροσκόπιο
Κάτω από την ενέργεια αυτής της επιρροής, εξυπηρετούνται κάθε μορφής σχέσεις και συνεργασίες που κινούνται σε ένα κλίμα σύμπνοιας και οι όποιες συλλογικές δράσεις μπορούν να δώσουν εξαιρετικό αποτέλεσμα! Tις ημέρες αυτές είναι πολύ σημαντικό για όλα τα ζώδια να ξαναβρούμε τη δύναμή μας και να τη χρησιμοποιήσουμε ώστε να γίνουμε περισσότερο αποτελεσματικοί με ότι καταπιανόμαστε. Όμως, η άσκηση δύναμης και η επιβολή της εξουσίας μπορεί να φέρουν τα αντίθετα αποτελέσματα, για αυτό ας προσπαθήσουμε να κατευνάσουμε την εσωτερική μας ένταση για διεκδίκηση και ας κινηθούμε σε πιο ήρεμους και διαλλακτικούς τόνους. Να θυμόμαστε όλα τα ζώδια πως με τον τρόπο αυτό, μπορεί να κερδίσουμε πολύ περισσότερα. Η έμφαση δίνεται σαφώς στον επαγγελματικό τομέα και τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να σχεδιάσουμε τον επόμενο στόχο μας.
 

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τις όψεις του τριημέρου;

 
Ταύροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύες του δευτέρου δεκαημέρου, θα έχετε την ευκαιρία να κινηθείτε με μέθοδο και οργάνωση στην κατεύθυνση που επιλέγετε. Σε ένα πιο προσωπικό επίπεδο το τριήμερο αυτό, έχει ισχυρό συναισθηματικό υπόβαθρο, οι σχέσεις προάγονται και αποκτούν προτεραιότητα στην καθημερινότητα μας.
Νέες χαμηλές χρεώσεις για να έχεις με κάθε λεπτομέρεια την απάντηση σε ότι σε απασχολεί! Κάλεσε τώρα στο 875 875  8801 με χρέωση 0,75/1'!
 

Τα αισθηματικά μας το Σαββατοκύριακο

 
Ας μην ξεχνάμε πως βρισκόμαστε κάτω από την επιρροή του τριγώνου μεταξύ της ανάδρομης Αφροδίτης από τον Ζυγό, και του Άρη από το ζώδιο του Υδροχόου. Όλα κινούνται κάτω από μια ερωτική διάθεση, αυτή που μπορεί να ενώσει πρόσωπα από το παρελθόν που είχαν απομακρυνθεί. Μοιραίες συναντήσεις, μηνύματα που βρίσκουν απήχηση από τον παραλήπτη τους και ο μικρός φτερωτός θεός κάνει και πάλι το θαύμα του. Είναι η ώρα της επιλογής και του ξεκαθαρίσματος. Θα αφήσουμε πίσω  το παρελθόν ή θα του δώσουμε μια δεύτερη ευκαιρία; Είναι η στιγμή που όλα τα ζώδια καλούμαστε να αποφασίσουμε..Ίσως ακόμα και σε επαγγελματικό επίπεδο να επανέλθει μια συνεργασία του παρελθόντος με καινούργιες προοπτικές.
★ Για να λαμβάνεις τις καθημερινές αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σου άμεσα στο email σου, κάνε κλικ εδώ!
Σε κάθε περίπτωση τα ζώδια του Αέρα, Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου ή όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, θα έχουν την ευκαιρία να αξιοποιήσουν κατάλληλα το τριήμερο αυτό!