Share This!

Τα άστρα για τα ζώδια το διάστημα 8 ως 11 Οκτωβρίου 2018 με την Νέα Σελήνη στον Ζυγό!

Τα άστρα, τα ζώδια και οι πλανήτες το τριήμερο  8-11 Οκτωβρίου 2018

 
Το διάστημα 8 ως 11 Οκτωβρίου 2018 επηρεάζεται κυρίως από τη Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται την Τρίτη 9/10 και στην 15η μοίρα του Ζυγού  με την επίδραση του φαινομένου να διαρκεί ως τις 24 Οκτωβρίου 2018 που πραγματοποιείται η Πανσέληνος του μήνα!
 
Ο Μενέλαος Λουντέμης λέει στο βιβλίο του Ένα Παιδί Μετράει τ΄ Άστρα: “Από την στιγμή που αγαπηθήκαμε, δεν είχαμε ανάγκη κανέναν! Δύο μπορούν να κάνουν τον κόσμο ολόκληρο, αφού κι ο κόσμος από δύο έγινε!”
 
Και κάπως έτσι, αρχίζει το ταξίδι στον κόσμο του Ζυγού, σε έναν κόσμο που το ένα κι ένα κάνουν δύο, και αυτός ο συνδυασμός είναι απαραίτητος για την ύπαρξη του! Φυσικά, ένας τυπικός Ζυγός ζει πάντα με προσθέσεις: 1+1+1+1 και ούτω καθ’ εξής, αφού και οι σχέσεις είναι συνυφασμένες με το DNA του! Μία Νέα σελήνη λοιπόν, στο τυπικό ζώδιο των σχέσεων, δεν θα μπορούσε παρά να μιλά για την ανάγκη του να σχετιζόμαστε, όμως μέσα από αμοιβαιότητα, ισοτιμία και συνεργασία.
 Διάβασε πως σε επηρεάζουν οι σημερινές αλλά και οι πλανητικές όψεις των επόμενων 5 ημερών στο  Προσωπικό Ωροσκόπιο
Το σημαντικό, είναι να στεκόμαστε κοντά στους ανθρώπους μας με ανιδιοτέλεια, προσφέροντας τους το χέρι μας να στηριχτούν, και διάθεση να είμαστε εκεί, παρόντες όταν μας χρειάζονται. Και όλη αυτή η φροντίδα, η αγάπη, η προφορά, να πηγάζει από μέσα μας και να έχουμε στο μυαλό μας πως ο άνθρωπος που βρίσκεται δίπλα μας χρειάζεται την παρουσία μας και να φροντίζουμε να είμαστε κοντά του.
Οι σχέσεις φτιάχνονται κάτω από διάφορες συνθήκες και για διάφορους λόγους. Όμως πάντα χρειάζονται τέχνη για να επιβιώσουν στον χρόνο.
 
Να μπορούμε να μην τραβούμε το σκοινί όταν βλέπουμε πως ο άλλος έχει φτάσει στα όρια του, να μάθουμε την τέχνη του να συμβιβάζεσαι. Όχι όμως με τον «κακό συμβιβασμό», που μας κάνει να χάνουμε την ταυτότητα μας μπροστά στις επιθυμίες του άλλου, αλλά με εκείνο τον μαγικό τρόπο του να κάνουμε λίγο πιο πίσω όταν νιώθουμε πως χρειάζεται να ακολουθήσουμε τον δρόμο του άλλου και ό,τι τέλος πάντων χρειάζεται για να στηρίξουμε αυτή την ένωση. Στόχος είναι η αρμονία, αυτή που μπορούμε να δημιουργήσουμε μέσα από μια υγιή ένωση. Πάντα, σε κάθε σχέση υπάρχουν δύο “πόλοι” που χρειάζεται να παίξουν το ρόλο των αντιθέτων για να μπορέσουν να ενωθούν και στη συνέχεια να δημιουργήσουν τον δικό τους κόσμο ή ακόμη να γίνει η σχέση αυτή ο κόσμος τους!
Πόσο όμορφο ακούγεται, και πόσο δύσκολο είναι όταν το “Εγώ” αναλαμβάνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο!
Ο κύκλος αυτός της Νέας Σελήνης παροτρύνει όλα τα ζώδια να πάρουμε τα πράγματα στα χέρια μας, να βρούμε το λάθος και να το διορθώσουμε, να πάμε ένα βήμα παραπέρα, να ψάξουμε μέσα μας να ανακαλύψουμε την πραγματική μας ανάγκη, αυτήν που θα μπορέσουμε να υποστηρίξουμε με όλο μας το είναι, χωρίς φόβο και με πολύ πάθος.
Είναι η στιγμή των αναθεωρήσεων, και όχι των νέων ενάρξεων. Γιατί να ξέρουμε όλα τα ζώδια πως αν δεν σταθούμε στα λάθη μας, αν δεν τα δούμε κατάματα και αν δεν βρούμε την μεγαλοψυχία να τα διορθώσουμε, να ζητήσουμε μια ειλικρινή συγνώμη γι αυτά και να κλείσουμε ή να ανοίξουμε με επιτυχία ένα διαφορετικό κύκλο από τον προηγούμενο, δεν μπορούμε να μιλάμε για εξέλιξη και φυσικά ούτε να πάμε παρακάτω. Πουθενά!
Νέες χαμηλές χρεώσεις για να έχεις με κάθε λεπτομέρεια την απάντηση σε ότι σε απασχολεί! Κάλεσε τώρα στο 875 875  8801 με χρέωση 0,75/1'!
 

Ο ρόλος της Αφροδίτης στη Νέα Σελήνη

 
Ο κυβερνήτης αυτής της Νέας σελήνης είναι η Αφροδίτη, που ήδη έχει περάσει σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Σκορπιού. Τα συναισθήματα είναι πολύ έντονα και, συχνά, ανικανοποίητα. Θα νιώθουμε να ταλαντευόμαστε ανάμεσα σε αυτό που μας ορίζουν η λογική και η καρδιά μας. Συχνά θα γινόμαστε απαιτητικοί και κτητικοί, χωρίς να λογαριάζουμε πόσο εφικτά είναι αυτά που επιθυμούμε. Ο έρωτας πληγώνει και πληγώνεται, γίνεται ορμητικός, έντονος και, πολλές φορές, οδηγεί σε συγκρούσεις.
Η Αφροδίτη πρόκειται να συναντήσει τον Άρη, τον αιώνιο εραστή της, μόνο που εδώ η διάθεση για έλεγχο είναι πολύ εύκολο να χαλάσει το κλίμα του μεταξύ τους.Τα συναισθήματα γίνονται πολύ σκληρά και απαιτητικά, τόσο ως προς τον εαυτό, όσο και ως προς τον άλλον.  Η Αφροδίτη περιμένει ένα σήμα, ένα ερέθισμα, που θα την κινητοποιήσει, ενώ ο Άρης τα περνά όλα από λογική επεξεργασία, Και αυτός είναι ένας λόγος που μπορεί να οδηγήσει στην σύγκρουση.
Και για τον χάρτη της Αθήνας, η Αφροδίτη και ο Άρης αφορούν τους οίκους 1-7, δηλαδή το… Εμείς και οι Άλλοι!
Σχέσεις και συνεργασίες περνούν από ισχυρούς κλυδωνισμούς, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επίπεδο χώρας, κυρίως λόγω διαφορετικών προτεραιοτήτων.  Σχέσεις αλλά και θέματα από το παρελθόν επανεμφανίζονται, αλλά είναι δύσκολο να βρουν τις ισορροπίες τους στην παρούσα φάση.  Θα λέγαμε πως είναι περισσότερο ένας κύκλος ανακίνησης των σχέσεων που, όμως, αν δεν προσέξεις, μπορεί να οδηγήσει σε ισχυρές συγκρούσεις.
Πολύ εμφατικά το δίνει και η όψη των Φώτων (Ήλιος & Σελήνη) με τον Πλούτωνα. Ο χειρισμός σε κάθε μορφή του είναι ένα μέσο πίεσης, που όμως μπορεί να έχει τελείως διαφορετικά αποτελέσματα από αυτά που επιδιώκουμε. Ίσως ακόμα οι πιέσεις που δεχόμαστε από τους γύρω μας να μας πνίγουν σε τέτοιο βαθμό, που είναι δύσκολο να τις αντέξουμε - στη δουλειά στη σχέση μας, παντού...
★ Για να λαμβάνεις τις καθημερινές αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σου άμεσα στο email σου, κάνε κλικ εδώ!
Ο έλεγχος και η αυτοκυριαρχία μπορεί πραγματικά να μας σώσουν από κάθε αρνητικό συναίσθημα ή κάθε είδους εμπλοκή που μπορεί τώρα να δημιουργηθεί. Και πάντα η γνώση του εαυτού μας είναι εκείνη που μπορεί πραγματικά να μας κάνει να διαχειριστούμε τα πράγματα αποτελεσματικά. Μην επιτρέψουμε στα όποια αρνητικά συναισθήματα να μας κυριεύσουν! Γιατί το σίγουρο είναι πως αν αφεθούμε στην σκοτεινή πλευρά του εαυτού μας δεν θα μπορέσουμε να ανακαλύψουμε τη μαγεία που κρύβει το φως που έχουμε μέσα μας. Και να θυμόμαστε πως αν ο αυτοέλεγχος χαθεί, είναι πολύ εύκολο να περάσουμε στον ρόλο του θύματος και αυτό να είναι και η μεγάλη παγίδα του κύκλου αυτού.
Το πιο σημαντικό είναι να εστιάσουμε στην πραγματική μας ανάγκη, να αναζητήσουμε τις ποιότητες εκείνες που κάνουν καλό στην ψυχή μας και να μην εμπλακούμε σε κανενός είδους χειρισμούς που μπορεί να μας κάνουν να χάσουμε την ουσία της αναζήτησής μας!
 

Ο Ερμής στον Σκορπιό

 
Ο Ερμής την Τετάρτη περνά στο ζώδιο του Σκορπιού, όπου και θα παραμείνει έως τις 31 Οκτωβρίου. Η σκέψη γίνεται βαθιά και αναζητά ότι μπορεί να κρύβεται κάτω από την επιφάνεια. Τώρα όλα τα ζώδια μπορούμε να αντιληφθούμε πολύ πιο εύκολα, ό,τι είναι κρυμμένο κι ό,τι δεν φαίνεται με την πρώτη ματιά!
Την ίδια ημέρα ο Ερμής θα σχηματίζει όψη αντίθεσης με τον Ουρανό, δημιουργώντας μια πνευματική διέγερση, τέτοια που μας βοηθά να αντιληφθούμε πολύ πιο εύκολα ότι συμβαίνει γύρω μας. Υπάρχει έκδηλη η τάση να μην ακολουθούμε την πεπατημένη, αλλά να αντιδρούμε σε ότι νιώθουμε να μην το θέλουμε ή να μην μας αρέσει!
Πάρε την πρόβλεψή σου με ένα μόνο SMS και κόστος μόνο 1,24€! Στείλε ΑΔΑΜ (κενό) την ημερομηνία γέννησης σου και την ερώτηση σου στο 54991 και θα έχεις μια έγκυρη, άμεση και οικονομική απάντηση!
Επειδή ωστόσο η νευρικότητα που κυριαρχεί δεν μας αφήνει να δούμε τα πράγματα καθαρά ας κρατήσουμε αποστάσεις απ’ ότι νιώθουμε να μας δυσκολεύει και μη βιαζόμαστε να πάρουμε θέση για πράγματα που νιώθουμε να μην είμαστε σίγουροι πως μπορούμε να υποστηρίξουμε.Η παρόρμηση εδώ είναι κακός σύμβουλος και καλό είναι να είμαστε εγκρατής και μετρημένοι στις κινήσεις μας!
Ιδιαίτερη προσοχή και κατά τις μετακινήσεις ή τα ταξίδια μας! Δεν αποκλείεται επίσης να ακούσουμε κάποια νέα που θα μας αναστατώσουν!
 

Ποιά ζώδια επηρεάζονται από τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό;

 
Από τη Νέα Σελήνη ευνοούνται τα ζώδια της Αέρινης τριπλότητας, δηλαδή Δίδυμοι, Ζυγοί, και Υδροχόοι του δευτέρου δεκαημέρου ή όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά. Τώρα θα έχουν την ευκαιρία να οργανώσουν με ένα πιο αποτελεσματικό τρόπο τα σχέδια τους, να ενισχύσουν την κοινωνική τους ζωή, αλλά και σε προσωπικό επίπεδο, να κάνουν αναθεωρήσεις που θα τους βοηθήσουν να βελτιώσουν τα θέματα ή τις σχέσεις τους με τα πρόσωπα που τους ενδιαφέρουν.
 
Όσοι ανήκουν στα ζώδια του (ΚριούΖυγούΚαρκίνου) φαίνεται να βρίσκονται μπροστά σε αρκετές προκλήσεις, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο και χρειάζεται να κινηθούν έξυπνα και κυρίως με αυτοσυγκράτηση και ξεκάθαρους στόχους για να μπορέσουν να γίνουν περισσότερο αποτελεσματικοί στις επιδιώξεις τους. 
★ Ο αστρολογικός σου χάρτης αποκαλύπτει τα πάντα για το μέλλον σου!Κάλεσε τώρα στο 14901, μίλησε με τους αστρολόγους, συνεργάτες του astrologos.gr, και πάρε την απάντησή σου σε ότι σε απασχολεί!!