Share This!

Τα άστρα για τα ζώδια το διάστημα 29 Απριλίου ως 2 Μαϊου 2019 με τον Κρόνο σε ανάδρομη πορεία!

Τα άστρα, τα ζώδια και οι πλανήτες για το διάστημα 29.4 ως 2.5. 2019

 

Ο Απρίλιος μας αποχαιρετά με μια πολύ σημαντική πλανητική κίνηση, αυτή της αναδρομής του Κρόνου από το ζώδιο του Αιγόκερω η οποία θα διαρκέσει ως τις 18 Οκτωβρίου 2019 διανύοντας το διάστημα μεταξύ 20ης και 14ης μοίρας του ζωδίου. Επίσης το διάστημα 29 Απριλίου ως 2 Μαίου ο Ερμής σχηματίζει δύο πολύ σημαντικές όψεις με Άρη και Κρόνο ππου μας καλεί να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί!
 
 Βρες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

@Astrologosgr

Τι φέρνει ο Κρόνος σε ανάδρομη πορεία;
Όταν ο Κρόνος περνά σε ανάδρομη πορεία, με κάποιο τρόπο αρχίζουμε να συνειδητοποιούμε, πως είναι αδύνατο να ελέγξουμε όλες τις πτυχές της ζωής μας, όσο και αν προσπαθούμε και όσο και αν το θέλουμε.
Έτσι αρχίζουμε να βλέπουμε τα πράγματα με έναν πιο βαθύ και αναλυτικό τρόπο. Θα επεξεργαστούμε τα σημαντικά γεγονότα της ζωής με περισσότερη αυτοπαρατήρηση, πιο εσωτερικά, και θα καθορίσουμε καλύτερα τι έχει προτεραιότητα και τι όχι.
 

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω μέχρι τον Μάρτιο του 2020

 
Ο Κρόνος κυβερνά τις δομές, τα όρια, την τάξη, καθώς και ό,τι σχετίζεται με τον περιορισμό και τη θυσία πολλές φορές.Σε κοσμικό επίπεδο θα δούμε πολλά πράγματα να αλλάζουν. Ο Κρόνος έχει να κάνει με τις δομές της κοινωνίας, όπου θα παρατηρηθούν γεγονότα που θα δημιουργήσουν ανακατατάξεις. Ειδικά σε χώρες που κυβερνώνται από τον Κρόνο ή έχουν πλανήτες στις μοίρες της αναδρομής του.
Σε προσωπικό επίπεδο, κάθε τι που κυβερνά ο Κρόνος σε ένα γενέθλιο ωροσκόπιο, θα υποστεί κάποιου είδους αναθεώρηση, στα θέματα που αντιπροσωπεύει. Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε την έννοια των ορίων στο διάστημα αυτό, για να μπορέσουμε να θέσουμε τα όποια θέματα μας σε μια καλύτερη βάση.
Ο αστρολογικός σου χάρτης αποκαλύπτει τα πάντα για το μέλλον σου! Κάλεσε τώρα στο 14901, μίλησε με τους αστρολόγους, συνεργάτες του astrologos.gr, και πάρε την απάντησή σου σε ότι σε απασχολεί!! 
 

Τα μαθήματα που θα μας δώσει ο Κρόνος το 2019

 
Επειδή τα μαθήματα που δίνει ο Κρόνος, δεν είναι εύκολα, απαιτούν τάξη και πειθαρχία, είναι πολύ πιθανό στο διάστημα αυτό, αν δεν συμμορφωθούμε με τις επιταγές του πλανήτη, να νοιώσουμε συναισθήματα απογοήτευσης, μοναξιάς και απομόνωσης.
Είναι μια πολύ καλή στιγμή να αναθεωρήσουμε τις ευθύνες μας, το κατά πόσο τις αναλαμβάνουμε ή τις εναποθέτουμε στους άλλους. Πολύ καλή στιγμή επίσης για την εξέταση και την οργάνωση μακροχρόνιων σχεδίων, που απαιτούν πολύ καλή προετοιμασία.
Και τελικά το ζητούμενο του είναι το κατά πόσο έχουμε ωριμάσει και αναλαμβάνουμε πλήρως την ευθύνη των πράξεών μας ή την μεταθέτουμε στους άλλους.
Ακόμα και αν τα πράγματα μπορεί να πηγαίνουν πολύ καλά στην ζωή μας, η περίοδος αυτή μας καλεί να επανεξετάσουμε τι θα μπορούσαμε να κάνουμε για την διατήρησή τους. Είναι πολύ σημαντικό τώρα, να ασχοληθούμε με τα γνώριμα και το οικεία μας πράγματα και την εξέλιξη ή την βελτίωση τους και όχι με καινούργια. Πολύ πιθανά πέρα από τα επαγγελματικά μας θέματα, να επανεξετάσουμε και σχέσεις του παρελθόντος, τα λάθη και τις παραλείψεις που μας οδήγησαν σε μια δύσκολη κατάσταση.
Και μπορεί στον επαγγελματικό τομέα να μην είναι εφικτά τα νέα πλάνα η σχέδια, όμως αν κινηθούμε σωστά αξιοποιώντας προηγούμενα σχέδια να καταφέρουμε πολλά. Αν εργαστούμε πολύ και σωστά, με συνέπεια και ήθος μετά την αναδρομή του Κρόνου μπορεί να εισπράξουμε πολλά.
 Διάβασε πως σε επηρεάζουν οι σημερινές αλλά και οι πλανητικές όψεις των επόμενων 5 ημερών στο  Προσωπικό Ωροσκόπιο
 

Ο Κρόνος σε σύνοδο με τον Νότιο Δεσμό

 
Στην φάση της αναδρομής του ο Κρόνος βρίσκεται σε σύνοδο με τον Νότιο Δεσμό της Σελήνης. Ο Νότιος Δεσμός αφορά το παρελθόν. Το σύνολο των κινήσεων που έχουμε κάνει και το κατά πόσο επαναπαυόμαστε στο γνώριμο και το οικείο, πόσο εξαρτημένοι είμαστε από τις συνήθειες μας, και το κατά πόσο αυτό μας κρατά πίσω. Σε όλο το διάστημα του καλοκαιριού, ο Κρόνος σε σύνοδο με τον Νότιο Δεσμό της Σελήνης φέρνει περιορισμούς στα θέματα που αφορά ο πλανήτης σε ένα γενέθλιο ωροσκόπιο.
Σε κοσμικό επίπεδο, μπορεί να φέρει μια αλλαγή στο οικονομικό πολιτικό σύστημα, αλλά και στις δομές που στηρίζεται μέχρι σήμερα η κοινωνία. Ας μην ξεχνάμε πως και ο Πλούτωνας θα συναντήσει τον νότιο δεσμό μέσα στο επόμενο διάστημα και μπορεί να βρεθούμε μπροστά σε σημαντικές εξελίξεις αλλαγών που αφορούν το μέχρι τώρα σύστημα.
Πάρε την πρόβλεψή σου με ένα μόνο SMS και κόστος μόνο 1,24€! Στείλε ΑΔΑΜ (κενό) την ημερομηνία γέννησης σου και την ερώτηση σου στο 54991 και θα έχεις μια έγκυρη, άμεση και οικονομική απάντηση!
 

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την ανάδρομη πορεία του Κρόνου;

 
Από την αναδρομή του Κρόνου επηρεάζονται οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του δευτέρου κυρίως δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, που θα χρειαστεί να κάνουν σημαντικές αναθεωρήσεις, σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Δεν είναι εποχή νέων ξεκινημάτων, αλλά περισσότερο διόρθωσης και αναπροσαρμογής των παλαιών σχεδίων.
Νέες χαμηλές χρεώσεις για να έχεις με κάθε λεπτομέρεια την απάντηση σε ότι σε απασχολεί! Κάλεσε τώρα στο 875 875  8801 με χρέωση 0,75/1'!
 

Ο Ερμής σε εξάγωνο με Άρη και τετράγωνο με Κρόνο

 
Παράλληλα στις πρώτες μέρες της εβδομάδας ο Ερμής σχηματίζει δύο όψεις την Τετάρτη, ένα εξάγωνο με τον Άρη και ένα τετράγωνο με τον Κρόνο. Χρειάζεται πολύ προσοχή σε ότι λέμε, μια και θα υπάρχει μια βιασύνη στις κινήσεις, αλλά και στον λόγο μας, που μπορεί να δημιουργήσει πολλά προβλήματα.
Αρχικά αυτό μπορεί να επιφέρει μια κόπωση, σωματική και πνευματική, έτσι που να μειώσει την αποδοτικότητα σε κάθε τομέα. Καλό είναι να αποφύγουμε να εμπλακούμε σε αντιπαραθέσεις και εντάσεις η να πούμε λόγια που μετά θα μετανιώσουμε. Ο λόγος μπορεί να γίνει πολύ κριτικός και σκληρός ή να παρερμηνευτούν πράγματα που λέγονται. Γεγονός είναι πως και οι σκέψεις κινούνται κάτω από μια απαισιόδοξη διάθεση, που βγαίνει και στις συμπεριφορές. Επίσης προσοχή και στα ατυχήματα, γιατί κάτω από την επιρροή αυτών των τριών πλανητών είναι πολύ εύκολο να συμβούν.
 

Ποιά ζώδια επηρεάζονται από τις όψεις του Ερμή;

Από τις όψεις του Ερμή επηρεάζονται όσοι ανήκουν στα ζώδια των Κριού-Ζυγού, Διδύμων-Τοξότη, Καρκίνου-Αιγόκεροι που έχουν τον ήλιο τους τον ωροσκόπο τους η προσωπικούς τους πλανήτες κοντά στην 20η μοίρα των ζωδίων. Τις μέρες αυτές οι αποστάσεις επιβάλλονται!

★ Για να λαμβάνεις τις καθημερινές αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σου άμεσα στο email σου, κάνε κλικ εδώ!