Share This!

Τα άστρα για τα ζώδια το διάστημα 14 ως 16 Σεπτεμβρίου 2018 με το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα!

Τα άστρα, τα ζώδια και η επιρροή των πλανητικών όψεων για το διάστημα  14 ως 16 Σεπτεμβρίου 2018.

Ο Ερμής είναι ο πλανήτης που κυριαρχεί αυτό το τριήμερο και μέσω των όψεων που σχηματίζει δημιουργεί νέα δεδομένα για όλα τα ζώδια τα οποία θα πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα αν θέλουμε να αποκομίσουμε τα καλύτερα αποτελέσματα στα όσα προκύψουν..
 

Η αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα

 
Για αρχή έχουμε, την Παρασκευή, τον Ερμή να σχηματίζει μια όψη αντίθεσης με τον Ποσειδώνα. Δημιουργείται έντονο κλίμα σύγχυσης στην καθημερινότητα μας που θολώνει την κρίση μας σε μεγάλο βαθμό και κατά συνέπεια είναι δύσκολο σε όλα τα ζώδια να αντιληφθούμε που αρχίζει η αλήθεια και που σταματά το ψέμα.
 Διάβασε πως σε επηρεάζουν οι σημερινές αλλά και οι πλανητικές όψεις των επόμενων 5 ημερών στο  Προσωπικό Ωροσκόπιο
Χρειάζεται να είμαστε πολύ προσεκτικοί στον τρόπο με τον οποίο επικοινωνούμε με τους γύρω μας αφού είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν παρανοήσεις και παρεξηγήσεις ακόμα και σε πολύ απλές συζητήσεις. Για να αποφύγουμε δυσάρεστες καταστάσεις πρέπει να προσπαθούμε να είμαστε εξαιρετικά σαφείς και ξεκάθαροι σε όλες μας τις επικοινωνίες. Ίσως ακόμα να αντιληφθούμε πως από κάποια πρόσωπα υπάρχει ένα είδος δόλου απέναντι μας.
Νέες χαμηλές χρεώσεις για να έχεις με κάθε λεπτομέρεια την απάντηση σε ότι σε απασχολεί! Κάλεσε τώρα στο 875 875  8801 με χρέωση 0,75/1'!Γενικότερα τις μέρες αυτές είναι πολύ πιθανό να πέσουμε θύματα εξαπάτησης, γι’ αυτό χρειάζεται όλα τα ζώδια να δείχνουμε μεγάλη προσοχή, κυρίως αν πρόκειται να υπογράψουμε κάποια έγγραφα. Σε τέτοια περίπτωση να θυμόμαστε πως πρέπει να ελέγχουμε και την παραμικρή λεπτομέρεια, για να μην δημιουργηθούν προβλήματα!
Γενικά, επειδή με την όψη αυτή το ψέμα είναι στην πρώτη γραμμή, καλό είναι να φιλτράρουμε τόσο αυτά που λέμε όσο και αυτά που ακούμε!
 

Το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα

 
Ωστόσο, την Κυριακή, ο Ερμής σχηματίζει άλλες δύο όψεις ένα τρίγωνο με τον Πλούτωνα και ένα εξάγωνο με τον Δία. Η σκέψη αρχικά γίνεται πιο βαθιά και πιο αναλυτική. Αυτό το διάστημα όλα τα ζώδια μπορεί να νιώσουμε την ανάγκη να διερευνήσουμε σε βάθος κάποιες καταστάσεις, με αποτέλεσμα να ανακαλύψουμε πράγματα που μπορεί να μας βοηθήσουν επί της ουσίας.
 Βρες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

@Astrologosgr

Κάτι που μπορεί επίσης να λειτουργήσει καλά και στην επόμενη εβδομάδα είναι οι ομαδικές δράσεις και η συλλογικότητα, που τώρα μας δίνουν πολύ θετικά αποτελέσματα. Τόσο το κλίμα όσο και η διάθεση μας κινούνται μέσα στην αισιοδοξία κι έτσι είναι πολύ εύκολο να επικοινωνήσουμε αποτελεσματικά με τους γύρω μας δίνοντας αλλά και εισπράττοντας θετική ενέργεια στις όποιες συζητήσεις ή συναλλαγές έχουμε.
★ Ο αστρολογικός σου χάρτης αποκαλύπτει τα πάντα για το μέλλον σου!Κάλεσε τώρα στο 14901, μίλησε με τους αστρολόγους, συνεργάτες του astrologos.gr, και πάρε την απάντησή σου σε ότι σε απασχολεί!! 
Οι ημέρες ευνοούν γενικότερα την κοινωνικότητα και τις επαφές και είναι πιθανό να υπάρξουν για όλα τα ζώδια ευκαιρίες που καλούμαστε να εκμεταλλευτούμε!
 

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τις όψεις του Ερμή αυτό το τριήμερο;

 
Για τα ζώδια του Νερού(Καρκίνοι,Σκορπιοί και Ιχθύες)και τα ζώδια της Γης(Ταύροι, ΠαρθένοιΑιγόκεροι)-ειδικά όσοι ανήκουν στο δεύτερο δεκαήμερο-από την ημέρα του Σαββάτου και μέχρι και την Δευτέρα, το κλίμα φαίνεται να είναι ιδιαίτερα θετικό και καλούνται να αξιοποιήσουν την κάθε ευκαιρία που βρίσκεται στον δρόμο τους. Ίσως κάνουν και μια καλή αρχή που ευνοεί τα όποια σχέδια σχετίζονται με τους επαγγελματικούς στόχους τους! 
★ Για να λαμβάνεις τις καθημερινές αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σου άμεσα στο email σου, κάνε κλικ εδώ!