Share This!

Τα άστρα για τα ζώδια το διάστημα 13 ως 15 Ιουλίου 2018 με την Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο!

Τα άστρα, τα ζώδια και η επιρροή των πλανητικών όψεων για το διάστημα  13 ως 15 Ιουλίου 2018.

Την Παρασκευή 13/7 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη του μήνα στο ζώδιο του Καρκίνου που συνοδεύεται και από την μερική Ηλιακή Έκλειψη (την πρώτη έκλειψη του καλοκαιριού  αλλά την τρίτη της χρονιάς) στο ζώδιο του Καρκίνου και η επιρροή της διαρκεί όχι μόνο  για το τριήμερο 13 ως 15 Ιουλίου αλλά για αρκετά περισσότερες ημέρες..
 

Τι φέρνουν η Νέα σελήνη και η έκλειψη Ηλίου

 
Μια Ηλιακή έκλειψη συμβαίνει όταν η Σελήνη περνά ανάμεσα στη Γη και τον Ήλιο, αποκρύπτοντας έτσι ολόκληρη ή μέρος της εικόνας του Ήλιου για έναν θεατή στη Γη. Η έκλειψη είναι ορατή στην Μελβούρνη, στον Ειρηνικό και στον Ινδικό ωκεανό.
Ζούμε σε μία εποχή εξελίξεων και εκείνο που μας χρειάζεται περισσότερο απ’ όλα, είναι το λειτουργούμε με ευελιξία και όχι με απολυτότητες η μονομερείς ενέργειες. Είναι απαραίτητο να εκτιμήσουμε την αναγκαιότητα της συνεργασίας και της συνύπαρξης, σε ένα κόσμο που καθημερινά μας δείχνει το σκληρό του πρόσωπο. Υπάρχει έντονη τοξικότητα γύρω μας, την οποία χρειάζεται να την αναγνωρίζουμε και να την αποφεύγουμε, μαθαίνοντας να προστατεύουμε τον εαυτό μας.
★ Ο αστρολογικός σου χάρτης αποκαλύπτει τα πάντα για το μέλλον σου!Κάλεσε τώρα στο 14901, μίλησε με τους αστρολόγους, συνεργάτες του astrologos.gr, και πάρε την απάντησή σου σε ότι σε απασχολεί!! 
Το Υδάτινο στοιχείο του Καρκίνου μας βοηθά να νοιώσουμε τον κόσμο γύρω μας σαν ένα μέρος της οικογένειας μας. Όλοι συνδεόμαστε με όλα και είναι σημαντικό να κατανοήσουμε πως ακόμα και η πιο μικρή δική μας κίνηση, μπορεί να έχει αντίκτυπο γύρω μας. Ναι, η αλήθεια είναι πως έχουμε ενεργό ρόλο και συμμετοχή σε όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας.
 
Η μοίρα πάνω στην οποία γίνεται η έκλειψη είναι η 20η του Καρκίνου και σχετίζεται με τον σταθερό αστέρα “Castor”. Σχετίζεται με τον μύθο του “θνητού” αδελφού, που αναγκάστηκε να ζει μαζί τον αδελφό του Πολυδεύκη, μια μέρα στις σκοτεινές κοιλάδες του Άδη και την άλλη μέρα στα φωτεινά παλάτια των Θεών.
 
Η έκλειψη αυτή έρχεται λοιπόν να μας τονίσει την θνητή μας πλευρά. Δεν είναι δυνατόν να κάνουμε κινήσεις χωρίς να υπολογίζουμε τις συνέπειες. Δεν μπορεί να ζούμε χωρίς όρια και πλαίσια και να παραπονιόμαστε γιατί δεν μπορούμε να βάλουμε την ζωή μας σε μια τάξη. Η αλληλεπίδραση με τον κόσμο είναι αναγκαία, όμως απαιτεί νόμους και κανόνες για να είναι υγιής.
 
Και φυσικά, πάντα υπάρχει ένα τίμημα που τα ζώδια θα κληθούμε να πληρώσουμε καλό η κακό, ανάλογα με την ηθική υπόστασή μας. Πολλές φορές, οι περισσότεροι από εμάς ζούμε και κινούμαστε σε μηχανική φάση. Έχουμε συνηθίσει να μην υπολογίζουμε την συνέπεια των πράξεων μας, όμως αυτό που μας διαφεύγει είναι πως δεν είμαστε ούτε στο απυρόβλητο, ούτε αθάνατοι.
 
Και το ερώτημα είναι: Όταν κατηγορείς κάποιον, όταν ζηλεύεις τον διπλανό σου, όταν λειτουργείς παρασκηνιακά για να βλάψεις κάποιον, όταν κάνεις κακό σε έναν άνθρωπο ή ένα ζώο, τότε γνωρίζεις το κόστος των κινήσεων σου;
Tις περισσότερες φορές, η απάντηση δυστυχώς είναι αρνητική και γι’ αυτό στη συνέχεια αναρωτιέόμαστε συχνά, “γιατί συνέβη σ’ εμένα αυτό”?
 

Η Νέα Σελήνη και οι σχέσεις

 
Στη Νέα αυτή Σελήνη τονίζεται ο τομέας των σχέσεων, αφού πραγματοποιείται στον πρώτο οίκο του χάρτη της έκλειψης για την Αθήνα. Οι συνεργασίες και οι σχέσεις δεν μπορεί να λειτουργήσουν χωρίς να υπάρχει επίγνωση των συνεπειών των κινήσεων που προκαλούν.Είναι σημαντικό να θυμόμαστε, προτού κάνουμε μια άστοχη κίνηση, πως σε κάθε δράση υπάρχει και αντίδραση.
Νέες χαμηλές χρεώσεις για να έχεις με κάθε λεπτομέρεια την απάντηση σε ότι σε απασχολεί! Κάλεσε τώρα στο 875 875  8801 με χρέωση 0,75/1'!
Η Νέα Σελήνη έχει ένα ακόμα γεγονός που τονίζει την αναγκαιότητα της αναγνώρισης της θνητής μας πλευράς.Σχηματίζει μια αντίθεση ακριβείας με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω.
 
Ο Πλούτωνας, στη μυθολογία, είναι ο Θεός του κάτω κόσμου, συνεπώς τονίζεται για ακόμα μια φορά η ανάγκη της κατανόησης της θνητότητας, καθώς και οι συνέπειες που θα εισπράξεις από την αλληλεπίδραση σου με τον κόσμο. Το διάστημα αυτό αναγκάζεσαι να δεις κάποιες όψεις της ζωής σου, τις όποιες συστηματικά αποφεύγεις.
 
Δεν αποκλείεται, τόσο σε προσωπικό όσο και σε κοσμικό επίπεδο, να υπάρξουν προκλήσεις από πρόσωπα ελέγχου ή εξουσίας. Το διάστημα αυτό, είναι απαραίτητο να αποφεύγουμε άτομα που έχουν χειριστικό, εξουσιαστικό ή βίαιο χαρακτήρα. Δεν είναι μια εποχή για να εξιχνιάσουμε ή να επιλύσουμε προβληματικές καταστάσεις. Καλό είναι, επίσης, να μην πηγαίνουμε σε μέρη που δεν γνωρίζουμε. Ακόμη ας αποφύγουμε όλα τα ζώδια να δανειστούμε ή να δανείσουμε χρήματα. Είναι μια εποχή που μπορεί να μας δώσει την ευκαιρία για θεμελιακές αλλαγές, τις οποίες δεν είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε το προηγούμενο διάστημα.
 Διάβασε πως σε επηρεάζουν οι σημερινές αλλά και οι πλανητικές όψεις των επόμενων 5 ημερών στο  Προσωπικό Ωροσκόπιο
Είναι σημαντικό, όμως, να κάνουμε μια καλή προετοιμασία και κυρίως να δημιουργήσουμε και έναν κύκλο συμμάχων με πρόσωπα που εμπιστευόμαστε!
Κυρίως μην αφεθούμε σε συναισθήματα που έχουν να κάνουν με ανταγωνισμό, ζήλια ή ενοχή! Επίσης ας μην προσπαθήσουμε σε καμία περίπτωση να ελέγξουμε  ή να χειραγωγήσουμε τα συναισθήματα των άλλων, αλλά και μην βγάζουμε βιαστικά συμπεράσματα.
 
Στον κύκλο αυτόν, είναι πολύ πιθανό να υπάρξει η ανάγκη για την αύξηση των υλικών αποθεμάτων και αυτός να είναι ένας σημαντικός λόγος που μπορεί να οδηγήσει τα ζώδια σε κινήσεις που θα έχουν υψηλό βαθμό επικινδυνότητας. Επίσης, κάθε μορφή επικοινωνίας ή συζήτησης μπορεί να εμπεριέχει μια τάση χειρισμού.
 
Είναι πολύ εύκολο στον κύκλο αυτόν, σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών να υπάρξει έντονη αντιπαλότητα, κυρίως λόγω μη μετακίνησης των θέσεων, μια και ο ωροσκόπος της έκλειψης βρίσκεται στον Καρκίνο, με τον Κυβερνήτη του την Σελήνη να είναι πανίσχυρη, αλλά και ο κυβερνήτης του εβδόμου οίκου, που αφορά τις σχέσεις μας βρίσκεται στον Αιγόκερω με κυβερνήτη τον ανάδρομο, αλλά πανίσχυρο, Κρόνο!
 
Η ελπίδα έρχεται από το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό, και μπορεί να επιφέρουν στα ζώδια ξαφνικές ευκαιρίες, ή οικονομικές διευκολύνσεις, ή ακόμα και τη δυνατότητα νέων σχεδίων, που όμως χρειάζονται δουλειά και προετοιμασία.

 

Η έκλειψη Ηλίου και η Νέα Σελήνη εν κατακλείδι

 
Συνοψίζοντας, είναι μια Νέα Σελήνη και Έκλειψη, που μπορούμε όλα τα ζώδια να την εκμεταλλευτούμε ανάλογα με τον τρόπο που λειτουργούμε μέχρι τώρα. Όσο πιο μηχανικές είναι οι κινήσεις, οι επιλογές και οι αποφάσεις μας, τόσο περισσότερο θα δυσκολευτούμε. Όσο πιο συνειδητοποιημένοι είμαστε, και κυρίως με διαλλακτική διάθεση και συνεργάσιμοι, τόσο μεγαλύτερες πιθανότητες έχουμε να κάνουμε ένα σημαντικό βήμα μπροστά ανάλογα τον τομέα που επηρεάζει το γεγονός στο γενέθλιο χάρτη μας.
★ Για να λαμβάνεις τις καθημερινές αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σου άμεσα στο email σου, κάνε κλικ εδώ!
 

Ποιά ζώδια επηρεάζονται από την Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο;

 
Επηρεάζει κυρίαρχα τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (ΚριοίΚαρκίνοιΖυγοί, και Αιγόκεροι) που έχουν τον Ήλιο τους, τον ωροσκόπο τους ή προσωπικούς τους πλανήτες κοντά στην 20η μοίρα των ζωδίων.
Να θυμάστε: όσο πιο συνειδητές επιλογές τόσο λιγότερα λάθη. Προφυλάξτε τον εαυτό σας από τις κακοτοπιές. 
 Βρες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

@Astrologosgr