Share This!

Τα άστρα για τα ζώδια το διάστημα 13 με 16 Νοεμβρίου 2017 με τις όψεις της Αφροδίτης!

Τα άστρα, τα ζώδια και η αστρολογική εικόνα των ημερών 13 ως 16 Νοεμβρίου 2017

 
Τα θέλω και οι επιθυμίες είναι αυτά που καθορίζουν (για όλα τα ζώδια) τις σκέψεις και τις πράξεις μας αυτό το διάστημα αν και είναι πολύ να διαπιστώσουμε πως υπάρχει απόσταση ανάμεσα σε αυτά που θα θέλαμε, με αυτά που το σύμπαν μας επιτρέπει  να πράξουμε..
 
 Βρες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

@Astrologosgr

 

Αφροδίτη και Δίας στον Σκορπιό

 
Αφροδίτη και Δίας στον Σκορπιό, συνθέτουν ένα μοναδικό σκηνικό που έρχεται να ενθαρρύνει τα ζώδια να κυνηγήσουν τα όνειρά τους, την ελπίδα τους, αυτή που ξεπηδά βαθιά από μέσα μας. Οι δυο πλανήτες θα δημιουργήσουν τώρα εκείνες τις χωροχρονικές συμπτώσεις που θα μας φέρουν ακριβώς εκεί που πρέπει να βρεθούμε.
Ο κόσμος των ευκαιριών είναι ανοιχτός μπροστά μας, και δεν έχουμε παρά να απλώσουμε το χέρι και να τις αδράξουμε.
Η συναισθηματική μας ζωή πρωτοστατεί, σε ένα ερωτικό γαϊτανάκι, που το σίγουρο είναι πως θα μας γεμίσει εκπλήξεις, φως και συναίσθημα, εκπληρώνοντας όλα αυτά που έχουμε αναζητήσει ή φανταστεί μέχρι τώρα. Μάλιστα, σε κάποιες περιπτώσεις το αποτέλεσμα που θα εισπράξουμε μπορεί να είναι πολύ πιο μεγάλο από τις προσδοκίες μας!
Οι δύο αυτοί ευεργέτες πλανήτες φέρνουν στον δρόμο μας, τα πρόσωπα αυτά με τα οποία για κάποιο λόγο πρέπει να συνδεθούμε μαζί τους!
Νέες χαμηλές χρεώσεις για να έχεις με κάθε λεπτομέρεια την απάντηση σε ότι σε απασχολεί! Κάλεσε τώρα στο 875 875  8801 με χρέωση 0,75/1'!
Τώρα έφτασε η στιγμή για όλα τα ζώδια που μπορούμε να χαράξουμε το δικό μας “κοσμικό μονοπάτι” για να ζήσουμε τη σχέση μας, μια και πάντα ο έρωτας έχει την τάση να κινείται στην δική του ξεχωριστή διαδρομή. Αυτή που είναι δική μας και δική του!
Ας θυμόμαστε ωστόσο πως τις μέρες αυτές οι παγίδες καραδοκούν! Μιλάμε γι αυτές που εμείς δημιουργούμε στον εαυτό μας και την τάση μας να φτιάχνουμε τα πράγματα έτσι όπως εμείς θέλουμε ή φανταζόμαστε και όχι να ακολουθούμε την ροή που μας ορίζουν οι εξελίξεις!
Αυτή η παγίδα ακούει στο όνομα Ερμής–Ποσειδώνας, μια όψη τετραγώνου που κορυφώνεται την ημέρα της Τρίτης, και καλεί όλα τα ζώδια να είμαστε πολύ προσεκτικοί με την όποια επιλογή μας. Γιατί η “πόρτα” που θα διαλέξουμε να ανοίξουμε, μπορεί να είναι και καθοριστική για την συνέχεια!
 Διάβασε πως σε επηρεάζουν οι σημερινές αλλά και οι πλανητικές όψεις των επόμενων 5 ημερών στο  Προσωπικό Ωροσκόπιο
Το ερώτημα που τίθεται είναι το κατά πόσο είμαστε οι ίδιοι  ειλικρινείς με τον εαυτό μας ή κατά πόσο έχουμε την τάση να δημιουργούμε εμείς την εικόνα που θέλουμε να έχουμε για τα πρόσωπα και τις καταστάσεις, η οποία τις περισσότερες φορές δεν συμβαδίζει και με την πραγματικότητα και αυτός είναι ένας σημαντικός λόγος που μπορεί  να μας οδηγήσει σε απογοήτευση.
Γιατί το ψέμα απ’ όπου και αν προέρχεται μπορεί να μας χαϊδεύει τα αυτιά, όμως πάντα θα μας φέρνει αντιμέτωπους με μια πραγματικότητα που δεν θα μας αρέσει.
Το καλύτερο λοιπόν που όλα τα ζώδια μπορούμε να κάνουμε είναι να μείνουμε εστιασμένοι στον εαυτό μας, να ακολουθήσουμε τον δρόμο της εσωτερικής μας φωνής και όχι τις “σειρήνες” που έχουν σκοπό να μας παραπλανήσουν και να μας βγάλουν έξω από τον στόχο μας.
Τώρα μπορείς να έχεις την απάντηση σου σε ότι σε απασχολεί με ένα μόνο SMS και κόστος μόνο 1,24€! Στείλε ΛΙΝΑ (κενό) την ημερομηνία γέννησης σου και την ερώτησή σου στο 54991, για μια έγκυρη, άμεση και οικονομική απάντηση.
Βεβαίως και το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα την Πέμπτη 16/11 είναι αυτό που εμφυσά μέσα μας όλα εκείνα τα όμορφα συναισθήματα της αγάπης, της κατανόησης και της φροντίδας που θέλουμε να μοιραστούμε με τους αγαπημένους μας.
Ο έρωτας, συνεχίζοντας την διαδρομή του, την εβδομάδα αυτή εξακολουθεί να στέλνει στα ζώδια τα βέλη του και να μας κάνει να αναζητούμε εκείνο το πρόσωπο που θα αγγίξει βαθιά την καρδιά, το μυαλό, την ψυχή μας και θα μεταμορφώσει μ’ εκείνο τον “μαγικό” τρόπο τη ζωή μας φέρνοντας την αισιοδοξία μέσα μας και το χαμόγελο στα χείλη μας!
Ναι, διανύουμε την πιο ερωτική εβδομάδα του μήνα, ίσως και ολόκληρου του χρόνου και τώρα είναι στιγμή που μπορούμε να μεταμορφώσουμε τη ζωή μας, μέσα από αυτόν τον μοναδικό τρόπο που μόνο η αγάπη μπορεί να δημιουργήσει.
 

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τις όψεις των ημερών;

 
Όσοι ανήκετε στα ζώδια του ΤαύρουΚαρκίνουΣκορπιού και Ιχθύ του  δευτέρου δεκαημέρου ή έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, πιστέψτε το, είναι η εποχή σας! Αυτή που μπορεί να σας δώσει όλα όσα περιμένατε, όλα όσα είχατε επιθυμήσει! Το μυστικό είναι η καθαρή καρδιά και η καθαρή ματιά! 
★ Για να λαμβάνεις τις καθημερινές αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σου άμεσα στο email σου, κάνε κλικ εδώ!