Share This!

Τα άστρα για τα ζώδια το διάστημα 12 ως 15 Μαρτίου 2018 με το τρίγωνο Ήλιου-Δία!

Τα άστρα οι όψεις και η επιρροή τους στα ζώδια το διάστημα 12-18.3.2018

 
Σε καλό κλίμα ξεκινούν οι ημέρες αυτές, με το τρίγωνο Ήλιου-Δία την Τρίτη 13 Μαρτίου 2018 να δίνουν την ευκαιρία στα ζώδια να πετύχουν τους στόχους τους και γενικά να κινηθούν με τρόπο ωφέλιμο για τις επιδιώξεις τους αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει και ένα γκρίζο συννεφάκι το οποίο δεν είναι άλλο από το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου!
★ Για να λαμβάνεις τις καθημερινές αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σου άμεσα στο email σου, κάνε κλικ εδώ!
 

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με Δία φέρνει τύχη

 
Ίσως είναι η ώρα να ξαναπιάσουμε όλα εκείνα τα σχέδια που έγιναν στο προηγούμενο διάστημα και να τα επανεξετάσουμε διεξοδικά, προσφέροντας τους άλλη μια ευκαιρία για να τα ολοκληρώσουμε. Η θετική διάθεση θα βοηθήσει όλα τα ζώδια να δούμε τα πράγματα από μια πιο αισιόδοξη οπτική, έτσι που θα είναι πολύ πιο εύκολο να διαχειριστούμε ακόμα και τα πιο σύνθετα ή περίπλοκα θέματα! Η τάση των ημερών που διανύουμε έχει τύχη, επέκταση, προς κάθε κατεύθυνση και η επιλογή εναπόκειται σε εμάς σύμφωνα με τον πως επηρεάζεται ο αστρολογικός μας χάρτης! 
Ο αστρολογικός σου χάρτης αποκαλύπτει πόσο επηρεάζεσαι από το τρίγωνο Ήλιου-Δία!Κάλεσε τώρα στο 14901, μίλησε με τους αστρολόγους, συνεργάτες του astrologos.gr, και πάρε την απάντησή σου!! 
Επίσης μπορεί να υλοποιήσουμε σχέδια που το προηγούμενο διάστημα έμειναν σε αδράνεια, έχοντας πάντα υπόψη πως χρειάζεται καλή οργάνωση και λεπτομερής μεθόδευση σε ότι τα αφορά. Είναι σημαντικό να εκμεταλλευτούμε όποια ευκαιρία έρχεται στο δρόμο μας, μια και η αισιόδοξη διάθεση των ημερών μπορεί να μας κάνει να αφήσουμε πιο πίσω τα σοβαρά και να ασχοληθούμε με τη χαλαρή πλευρά της ζωής.
Μα να θυμόμαστε πως η “τύχη” έρχεται όποτε εκείνη επιλέξει, και τώρα είναι η στιγμή να εισπράξουμε χωρίς καθυστερήσεις τα οφέλη της. 
 

Ποια ζώδια επηρεάζονται από το τρίγωνο Ήλιου-Δία;

 
Από την όψη του Ήλιου με τον Δία ευνοούνται τα ζώδια της Υδάτινης τριπλότητας, Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, οι ημέρες που θα διανύσουμε, είναι πολύ πιθανό να σας φέρουν ευκαιρίες που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε για να εξελίξετε ένα σχέδιο σας ή και να ωφεληθείτε όσον αφορά θέματα που σχετίζονται με την ερωτική σας ζωή.
 Διάβασε πως σε επηρεάζουν οι σημερινές αλλά και οι πλανητικές όψεις των επόμενων 5 ημερών στο  Προσωπικό Ωροσκόπιο
 

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου

 
Στα δύσκολα των ημερών αυτών, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο, την Τρίτη, είναι αυτό που δημιουργεί μια τάση αρνητισμού και επιφέρει αναβολές και ματαιώσεις ακόμα και σε προγραμματισμένα σχέδια.  Στο στόχαστρο αυτής της όψης είναι τα ζητήματα που σχετίζονται με την επαγγελματική ζωή, αλλά και ότι αφορά τις σχέσεις της προσωπικής μας ζωής. Υπάρχει μια άρνηση του να δούμε καθαρά και να αντιμετωπίσουμε την όποια κατάσταση με αντικειμενικότητα. Όμως, από την άλλη μεριά, ο Κρόνος δεν αφήνει περιθώρια για λάθη ή παραλείψεις, κι έτσι δυσκολεύει πολύ το κλίμα, και μέσα από τη συναισθηματική φόρτιση που μπορεί να δημιουργείται.
 
Καλό θα ήταν για όλα τα ζώδια να μείνουμε για λίγο μόνοι και να εξετάσουμε τα θέματα που μπορεί να μας προκαλούν δυσκολία ή σύγχυση. Να αποφύγουμε να εμπλακούμε σε καταστάσεις που δεν μας είναι εύκολο να διαχειριστούμε ή μας πιέζουν ψυχικά, γιατί αυτός μπορεί να είναι ο λόγος που θα προκαλέσει ακόμα και ρήξεις στις σχέσεις μας, τόσο τις επαγγελματικές, αλλά και τις προσωπικές.
Νέες χαμηλές χρεώσεις για να έχεις με κάθε λεπτομέρεια την απάντηση σε ότι σε απασχολεί! Κάλεσε τώρα στο 875 875  8801 με χρέωση 0,75/1'!
 
Ποια ζώδια επηρεάζονται από το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου
 
Στο στόχαστρο της όψης τα παρορμητικά ζώδια Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, που καλό είναι να υιοθετήσετε μια στάση αναμονής και να αποφύγετε να προκαλέσετε την ενεργοποίηση θεμάτων που μπορεί να στραφούν εναντίον σας. Προσοχή και στις σχέσεις με διαφορά ηλικίας.
★ Για να λαμβάνεις τις καθημερινές αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σου άμεσα στο email σου, κάνε κλικ εδώ!