Share This!

Τα άστρα για τα ζώδια το διάστημα 12 ως 14 Ιανουαρίου 2018 με την σύνοδο Ερμή-Κρόνου!

Τα άστρα, τα ζώδια και η επιρροή των ημερών 12 ως 14 Ιανουαρίου 2018!
 
Ένα ζωντανό, θορυβώδες αλλά και ανατρεπτικό τριήμερο είναι το τριήμερο 12 ως 14 Ιανουαρίου 2018 με αρκετά δύσκολες όψεις που έρχονται να αλλάξουν τα όσα πιστεύαμε ότι είναι σταθερά και αναλλοίωτα, τα ταράξει σχέσεις που αρνούνται να εξελιχθούν, να δοκιμάσει τα όρια και τις αντοχές μας με τη σύνοδο Ερμή-Κρόνου στο ζώδιο του Αιγόκερου την Παρασκευή 12/1 (με την επιρροή της όμως να καλύπτει όλο το τριήμερο) να φέρνει εξελίξεις τις οποίες φαίνεται να μην ελέγχουμε..
 
 Βρες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

@Astrologosgr

 

Οι δύσκολες όψεις του τριημέρου

 
Αυτές τις ημέρες συνιστάται... ψυχραιμία! Εν αρχή ην ο Λόγος... και είναι αυτός που μπορεί να διορθώσει ή να τινάξει κυριολεκτικά στον αέρα σχέσεις, καταστάσεις, ακόμα και με μια μόνο λέξη! Η αυστηρότητα εξαντλεί όλα της τα όρια μέσα από την κρίση που εκφράζεται στις συμπεριφορές. Είναι πολύ εύκολο σε όλα τα ζώδια να βρούμε πολλούς λόγους για να τσακωθούμε με όποιον κινείται γύρω μας, πολύ περισσότερο αν έχουμε και απωθημένα απέναντι σε κάποιο πρόσωπο. Η σκληρότητα του λόγου είναι χαρακτηριστική με την όψη αυτή, και βγαίνει εύκολα, αβίαστα, κάνοντας το σκηνικό να δυναμιτίζεται ακόμα και με ασήμαντες (φαινομενικά) αφορμές. Αλλά και οι ειδήσεις που μπορεί να έρθουν στ’ αυτιά μας δεν είναι από εκείνες που θα μας κάνουν να χαρούμε ή να χαμογελάσουμε!
★ Για να λαμβάνεις τις καθημερινές αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σου άμεσα στο email σου, κάνε κλικ εδώ!
Εδώ θα φανεί το κατά πόσο έχουμε μάθει να συγκρατούμαστε, κατά πόσο –όλα τα ζώδια-έχουμε θέσει στον εαυτό μας όρια και μπορούμε να ελέγξουμε εκείνη την άσχημη παρόρμηση που μας κάνει να θέλουμε να τα ανατρέψουμε όλα γύρω μας, απλά για να εκτονώσουμε το συναίσθημά μας. Αυτό οφείλεται στο ότι ο Κρόνος από τη θέση που βρίσκεται, θα μας τεστάρει, φέρνοντάς μας προκλήσεις και θα χρειαστεί να επιστρατεύσουμε όλες μας τις δυνάμεις προκειμένου να διαχειριστούμε μια δύσκολη κατάσταση. Ξέρουμε πως το “σχολείο” του Κρόνου, δεν είναι εύκολο, και χρειάζεται συστηματική παρατήρηση και κυρίως συνειδητή δράση για να μπορέσουμε να διαχειριστούμε σωστά τις καταστάσεις!
 Διάβασε πως σε επηρεάζουν οι σημερινές αλλά και οι πλανητικές όψεις των επόμενων 5 ημερών στο  Προσωπικό Ωροσκόπιο
Παράλληλα, την Παρασκευή 12/1, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό, θα δημιουργήσει ένα ακόμα πεδίο προκλήσεων, μέσα από το οποίο πολλά από τα γεγονότα που θα διαδραματιστούν θα σε βρουν απροετοίμαστο και θα σε κάνουν να χάσεις προς στιγμήν τις ισορροπίες σου. Αυτό φυσικά μπορεί να δημιουργήσει ισχυρές αναταράξεις και στην ερωτική ζωή, μια και αυτή πάντα ή ...σχεδόν πάντα, είναι ένα ευαίσθητο κομμάτι που γίνεται εύκολα ευάλωτο κάτω από αυτές τις πολύ ισχυρές δονήσεις.
Και φυσικά μπορεί να υπάρξουν λόγοι που θα μας κάνουν να θελήσουμε να διεκδικήσουμε την πολυπόθητη ελευθερία μας, κάνοντας μας να αντιδράσουμε έντονα και διασπαστικά ή ακόμα να δεχτούμε και από την άλλη μεριά μια τέτοια αντίδραση που θα μας ξαφνιάσει...
Βεβαίως κάτω από την επίδραση της όψης αυτής, οι ξαφνικοί έρωτες έχουν την τιμητική τους, ανακατεύοντας για τα καλά την τράπουλα των ερωτικών μας εμπειριών και προσφέροντας μας ένα κοκτέιλ δυνατών εμπειριών και συγκινήσεων!
★ Ο αστρολογικός σου χάρτης αποκαλύπτει πότε θα συναντήσεις το άλλο σου μισό!Κάλεσε τώρα στο 14901, μίλησε με τους αστρολόγους, συνεργάτες του astrologos.gr, και πάρε την απάντησή σου σε ότι σε απασχολεί!! 
Το Σάββατο σχηματίζεται το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού που κάνει το κλίμα ακόμα πιο απρόβλεπτο και σε πολλές περιπτώσεις άκρως ανατρεπτικό!
Η εσωτερική μας παρόρμηση εκφράζεται έντονα απέναντι σε ότι μπορεί να νοιώθουμε πως μας καταπιέζει ή να δεν μας επιτρέπει να εκφραστούμε έτσι όπως θα θέλαμε!
Η ανάγκη της αποδέσμευσης χτυπά όλα τα εσωτερικά μας καμπανάκια, προτρέποντας μας να κάνουμε την κίνηση που θα μας βγάλει έξω από ότι μας ζορίζει, χωρίς να υπολογίσουμε το κόστος και τις συνέπειες.
Τις ημέρες αυτές είναι εύκολο να ανατραπούν τα σχέδια μας, ακόμα και τα προγραμματισμένα, και χρειάζεται να επιστρατεύσουμε όλη μας την ευελιξία, για να μπορέσουμε να διαχειριστούμε το όποιο ζήτημα μπορεί να μας δυσκολεύει.
Οι αποστάσεις σε κάθε περίπτωση θα παίξουν έναν ευεργετικό ρόλο, αν νοιώσουμε πως οι εξελίξεις μας παρασύρουν σε μια κατεύθυνση που δεν μας αρέσει.
Αν μπορούσαμε να βάλουμε έναν τίτλο στο τριήμερο αυτό θα ήταν: Όχι βιασύνη, και όχι βιαστικές κινήσεις ή αποφάσεις, γιατί παραμονεύουν πολλές παγίδες.
Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται κατά τις μετακινήσεις, γιατί κάτω από την επίδραση των όψεων αυτών υπάρχει και ο κίνδυνος ατυχημάτων.
 

Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο από τις όψεις του τριημέρου;

 
Για όσους ανήκετε στα παρορμητικά ζώδια (ΚριόςΚαρκίνοςΖυγόςΑιγόκερωςτου πρώτου, αλλά και του τρίτου δεκαημέρου, καθώς και όσοι έχετε ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, οι ημέρες απαιτούν ψυχραιμία και επαγρύπνηση, απέναντι σε ότι μπορεί να κλονίζει τις ισορροπίες σας.
Προσωπικά και επαγγελματικά θέματα μπορεί να εξελιχθούν με τελείως διαφορετικό τρόπο από αυτόν που είχατε προγραμματίσει. Δώστε χρόνο σε πρόσωπο ή κατάσταση που λειτουργεί ανατρεπτικά για τα σχέδια σας και κυρίως μην δυναμιτίζετε καταστάσεις που μπορεί να ξεφύγουν από τον έλεγχο σας. 
Νέες χαμηλές χρεώσεις για να έχεις με κάθε λεπτομέρεια την απάντηση σε ότι σε απασχολεί! Κάλεσε τώρα στο 875 875  8801 με χρέωση 0,75/1'!