Share This!

Οι κινήσεις των πλανητών τον Σεπτέμβριο του 2017! Τι μας φέρνουν τα άστρα;

Ο Σεπτέμβριος, πρώτος μήνας του φθινοπώρου, θέλοντας και μη μας βάζει σταδιακά σε πρόγραμμα με Ήλιο, Άρη και Ερμή στο οργανωτικό ζώδιο της Παρθένου να μην αφήνουν και πολλά περιθώρια για ανεμελιά, ειδικά τώρα που οι δύο εκλείψεις που προηγήθηκαν έφεραν αναστατώσεις και περίπλοκες καταστάσεις που πλέον απαιτούν ξεκαθαρίσματα, σημαντικές  αποφάσεις και όπου είναι απαραίτητο νέα ξεκινήματα..

 

Ας δούμε λοιπόν ποιες είναι οι πλέον σημαντικές πλανητικές όψεις του μήνα και πως αυτές μας επηρεάζουν!
 
Σημείωση: Οι ημερομηνίες αφορούν σε όλα τα ζώδια και όχι μόνο αυτά στα οποία δίνεται η έμφαση, ενώ η επιρροή των όψεων ισχύει για τρεις  ημέρες πριν και τρεις μετά τον σχηματισμό τους.
 
Τα φεγγάρια του μήνα:
 
Η Πανσέληνος του μήνα στις 6/9 στο ζώδιο των Ιχθύων (επιρροή +/-7 ημέρες) Πρόκειται για μια πνευματική Πανσέληνο που προσπαθεί να συνδυάσει την πρακτικότητα με την ευαισθησία, ενώ έντονη θα είναι και η συναίσθηση των αναγκών των γύρω μας ανθρώπων με την συμπόνια και την τρυφερότητα να κυριαρχούν.Προσοχή στην εσωστρέφεια και την αναβλητικότητα που μπορούν να μας απομακρύνουν από τους στόχους μας..Τα μεταβλητά ζώδια (Δίδυμοι, Παρθένοι,Τοξότες,Ιχθύες) του δευτέρου δεκαημέρου είναι αυτά που επηρεάζονται περισσότερο.
 
Η Νέα Σελήνη στις 20/9 στο ζώδιο της Παρθένου (επιρροή +/- 7 ημέρες): Μια ιδιαίτερα θετική Νέα Σελήνη, ιδανική για να ασχοληθούμε και να τακτοποιήσουμε πρακτικά θέματα της καθημερινότητας αλλά και να επιδιώξουμε νέα ξεκινήματα στη δουλειά και την καριέρα μας!
 

 Για μια προσωπική πρόβλεψη της επιρροής των κινήσεων της Σελήνης στον αστρολογικό σου χάρτη κάλεσε τώρα στο 14901

 
Οι σημαντικότερες κινήσεις των πλανητών για τον Σεπτέμβριο 2017!
 
2/9 Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Ουρανό (επιρροή +/-7 ημέρες): Το απρόσμενο συναντά το τολμηρό και εύκολα θα έχουμε την τύχη με το μέρος μας αρκεί και εμείς να δράσουμε προς τη σωστή κατεύθυνση!
 
3/9 Ο ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο με τον Άρη  (επιρροή +/-7 ημέρες):Πολλά λόγια, συχνά βιαστικά, χωρίς σκέψη, μπορεί να δημιουργήσουν κάποιον εκνευρισμό..
 
5/9 Ο Άρης περνά στην Παρθένο (Επιρροή ως 22/10): Καιρός να εστιάσουμε στα επαγγελματικά/εργασιακά μας, με τον Άρη να ζητά εξέλιξη και πρόοδο που όμως θα έρθει μέσα από κουραστική εργασία.. Επίσης είναι η κατάλληλη στιγμή να ασχοληθούμε με την υγεία μας και να κάνουμε προληπτικές εξετάσεις..
 
5/9 Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Λέοντα (επιρροή ως 10/9): Πολλά πράγματα που καθυστερούσαν επιτέλους παίρνουν μπρος αλλά λόγω της θέσης του στον Λέοντα δεν θα λείψουν κάποιες υπερβολές και μια δραματικότητα στην έκφραση των συναισθημάτων μας..
 
5/9 Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα (επιρροή +/-2 ημέρες): Η δημιουργικότητα και η φαντασία βοηθούν την εκφραστικότητα,αλλά προσοχή μήπως χάσουμε την επαφή με την πραγματικότητα..
 
9/9 Ο Ήλιος σε τρίγωνο με Πλούτωνα (επιρροή +/- 2 ημέρες): Μια δυναμική όψη που με όχημα την αποφασιστικότητα και βοηθό το έντονο ένστικτο μας μπορεί νας μας οδηγήσει στην επιτυχία!
 
 Βρες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
 
10/9 Ο Ερμής περνά στην Παρθένο(επιρροή ως 30/9):Το διάστημα της παραμονής του Ερμή σε αυτή τη θέση, η αναλυτική σκέψη, η ευστροφία, η προσοχή στην λεπτομέρεια αλλά και η αυξημένη διάθεση για κριτική κυριαρχούν. Τα καλά νέα είναι ότι τα λόγια και οι συζητήσεις στερούνται υπερβολών με την ειλικρίνεια και την αξιοπιστία μας να κερδίζουν την εκτίμηση των συνομιλητών μας. 
 
13/9 Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με Κρόνο (επιρροή+/-2 ημέρες): Τα συναισθήματα μας σταθεροποιούνται και αποφεύγουμε τις "ατασθαλίες"  ενώ και στα οικονομικά μας βάζουμε μέτρο με τα έξοδά μας να ελέγχονται εξονυχιστικά..
 
14/9 Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Κρόνο (επιρροή +/- 2 ημέρες): Η κούραση και η πίεση των υποχρεώσεων σε συνδυασμό με την ματαίωση κάποιων σχεδίων μας δημιουργούν απογοητεύσεις και μια διάθεση να κατηγορούμε τον εαυτό μας για τα πάντα..
 
15/9 Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Δία (επιρροή+/-2 ημέρες): Με γενναιοδωρία, εξωστρέφεια, αισιόδοξη ματιά και θετική διάθεση κερδίζουμε τη συμπάθεια των γύρω μας ενώ άφθονες θα είναι και οι ερωτικές μας επιτυχίες..
 
 Βρες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
 
16/9 Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Άρη(επιρροή+/-7 ημέρες): Μεγάλη δραστηριότητα φέρνει η όψη αυτή και δεν μπορούμε να κάτσουμε σε ένα μέρος αλλά ούτε και να αφοσιωθούμε σε μια συζήτηση..Οι λεκτικές αψιμαχίες είναι συχνό φαινόμενο αυτές τις μέρες όπως και η ισχυρογνωμοσύνη..
 
18/9 Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό (επιρροή +/-2 ημέρες):  Πολύ εύκολα προκύπτουν νέοι, κεραυνοβόλοι έρωτες κάτω από την επιρροή αυτής της όψης με αμφίβολη όμως διάρκεια..Το ίδιο έντονη θα είναι η δημιουργικότητα μας αλλά και η αγάπη προς την ανεξαρτησία και την έλλειψη δεσμεύσεων..
 
20/9 Η Αφροδίτη περνά στην Παρθένο(επιρροή ως 14/10): Η λογική και αυτοσυγκράτηση έρχονται να περιορίσουν τις ερωτικές μας διαθέσεις με πρώτο κριτήριο και γνώμονα για τις αισθηματικές μας επιλογές το πόσο κοντά ..στην τελειότητα είναι το πρόσωπο που μας ενδιαφέρει..
 
20/9 Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα (επιρροή +/-2 ημέρες):  Η συναισθηματική ανησυχία, το άγχος αλλά και φοβίες που καιρό κρύβουμε μέσα μας έρχονται να μας ταλαιπωρήσουν.. Η έλλειψη διαχωρισμού ανάμεσα σε αυτά που πιστεύουμε και σε αυτά που πραγματικά ισχύουν δυσκολεύει τις επαφές μας..
 
22/9 Ο Ήλιος περνά στον Ζυγό (επιρροή ως 23/10):Το πέρασμα του Ήλιου στον Ζυγό σηματοδοτεί  την Φθινοπωρινή ησημερία και ορίζει ένα διάστημα που το ενδιαφέρον μας μετατοπίζεται στις προσωπικές μας σχέσεις 
 
22/9 Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα (επιρροή +/- 2 ημέρες): Έντονη είναι η διαίσθηση και το ένστικτό μας  με αυτή την όψη που μας βοηθά να βλέπουμε και "πίσω από την κουρτίνα.."Το σημαντικότερο όμως είναι ότι μυστικά και ψέματα αποκαλύπτονται και σε μας μένει να πάρουμε τα μέτρα μας για να αποφύγουμε να εκτεθούμε.. 
 
24/9 Ο Άρης σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα (επιρροή +/-7 ημέρες): Προσοχή στις βιαστικές κινήσεις και ενέργειες που μπορεί να μας φέρουν σε επαφή με αφερέγγυους ανθρώπους που θα εκμεταλλευτούν την εμπιστοσύνη  μας..Καλύτερα να αποφύγουμε τις διεκδικήσεις προσώπων και καταστάσεων που ακόμη δεν είμαστε σίγουροι ότι μας ταιριάζουν και μας αξίζουν//
 
25/9 Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Κρόνο (επιρροή +/- 2 ημέρες): Ο περιορισμός στην έκφραση και η έλλειψη συγκέντρωσης δεν βοηθούν ούτε τις σωστές σκέψεις, ούτε την πρόοδο μας. Καλό θα ήταν να αποφύγουμε σημαντικές συζητήσεις και υπογραφές.
 
28/9 Ο Δίας σε αντίθεση με τον Ουρανό (επιρροή +/-20 ημέρες): μια "χαοτική" όψη που φέρνει ασάφεια και αβεβαιότητα στη ζωή μας ενώ από την άλλη πλευρά δυσκολευόμαστε να πάρουμε την σωστή κατεύθυνση μιας και εμφανίζονται όλο και καινούργιοι δρόμοι..
 
28/9 Ο Πλούτωνας επιστρέφει σε ορθή πορεία (επιρροή ως 22 /4/2018): Πολύ σημαντικό γεγονός η επιστροφή αυτή του Πλούτωνα που ξεκαθαρίζει οριστικά για το ποιος και τι θα παραμείνει στη ζωή μας..Κληρονομικά θέματα που καθυστερούσαν ανακινούνται εκ νέου ενώ βρίσκουμε επιτέλους τη δύναμη να αντιμετωπίσουμε τις πληγές μας και να τις θεραπεύσουμε..
 
30/9 Ο Ερμής περνά στον Ζυγό (επιρροή ως 17/10): Η γοητεία και η διπλωματία είναι τα καλύτερα όπλα μας για να σαγηνεύσουμε τους άλλους ενώ μπορούμε να δούμε ένα ζήτημα από όλες του τις πλευρές, να αναγνωρίζουμε το δίκιο του συνομιλητή μας και αυτό είναι σημαντικό για την  αρμονία στις σχέσεις μας με τους άλλους!
 Διάβασε εδώ πως ο Ερμής επηρεάζει τον τρόπο που επικοινωνείς!
 
30/9 Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα (επιρροή +/-2 ημέρες): Εύκολα παρασυρόμαστε μέσα σε ιστορίες που δείχνουν να είναι αυτό που ονειρευόμασταν όλη μας τη ζωή αλλά καλό θα ήταν να ρίξουμε μια δεύτερη πιο προσεκτική ματιά..Βέβαια η ισορροπία ανάμεσα στην αφέλεια και την καχυποψία είναι απαραίτητη..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Βρες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης