Share This!

Οι κινήσεις των πλανητών τον Οκτώβριο του 2017! Τι μας φέρνουν τα άστρα;

Ο Οκτώβριος είναι μήνας μεγάλων αλλαγών καθώς υπάρχει μια σημαντική πλανητική μετακίνηση και αυτή δεν είναι άλλη από την μετάβαση του Δία στο ζώδιο του Σκορπιού που έρχεται για να φέρει ευκαιρίες τόσο σε οικονομικό επίπεδο όσο και στην ερωτική μας ζωή όπου μπορούμε να εκμεταλλευτούμε την επιμονή στον στόχο του Σκορπιού σε συνδυασμό με την αναζήτηση της αγάπης στην οποία μας οδηγεί η πολυαστρία στο ζώδιο της Αφροδίτης, τον Ζυγό, μια θέση μάλιστα στην οποία ο πλανήτης της αγάπης εκφράζει όλη της την λεπτότητα και την αγάπη της για την αρμονία και την ισορροπία στις σχέσεις!

 

Ας δούμε λοιπόν ποιες είναι οι πλέον σημαντικές πλανητικές όψεις του μήνα και πως αυτές μας επηρεάζουν!
 
Σημείωση: Οι ημερομηνίες αφορούν σε όλα τα ζώδια και όχι μόνο αυτά στα οποία δίνεται η έμφαση, ενώ η επιρροή των όψεων ισχύει για τρεις  ημέρες πριν και τρεις μετά τον σχηματισμό τους.
 
Τα φεγγάρια του μήνα:
 
Η Πανσέληνος του μήνα στις 5/10 στο ζώδιο του Κριού (επιρροή +/-7 ημέρες) Μια ορμητική Πανσέληνος που ο συνδυασμό της με τον διπλωμάτη Ερμή από τον Ζυγό και τον απόλυτο Πλούτωνα από τον Αιγόκερω προσπαθεί να βρει λύσεις στα θέματα μας με τον διάλογο και όχι με τις εντάσεις και τις λογομαχίες.. Αυτοπεποίθηση, ενέργεια και δυναμισμός στα ύψη, κυρίως για Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους του δευτέρου δεκαημέρου!
 
Η Νέα Σελήνη στις 19/10 στο ζώδιο του Ζυγού (επιρροή +/-7 ημέρες): Το διάστημα που βρισκόμαστε κάτω από την επιρροή της Νέας Σελήνης είναι ιδανικό για να κάνουμε μια νέα σχέση, να ανανεώσουμε την ήδη υπάρχουσα να αποκαταστήσουμε γενικότερα την αρμονία και την ισορροπία στις σχέσεις μας! Κριοί, Ζυγοί,Καρκίνοι και Αιγόκεροι μπορείτε τώρα να κάνετε μακροπρόθεσμα σχέδια και να βάλετε τις βάσεις για την επιτυχή ολοκλήρωσή τους!
 

 Για μια προσωπική πρόβλεψη της επιρροής των κινήσεων της Σελήνης στον αστρολογικό σου χάρτη κάλεσε τώρα στο 14901

 

Οι σημαντικότερες κινήσεις των πλανητών για τον  Οκτώβριο 2017!

 
2/10 Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα (επιρροή +/7ημέρες): Η δύναμη συναντά την ορμή και είναι η κατάλληλη στιγμή να βγάλουμε οριστικά από τη ζωή μας οτιδήποτε μας ταλαιπωρεί..Στα επαγγελματικά μας επίσης μπορούμε να καταφέρουμε πολλά χάρη στην τεράστια ενεργητικότητα που μας δίνει αυτή η όψη! Ταύροι και Σκορπιοί παρθένοι και Ιχθύες του δευτέρου δεκαημέρου μπορείτς τώρα να αλλάξετε κυριολεκτικά τη ζωή σας! 
 
3/10 Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα (επιρροή+/2 ημέρες): Μια πολύ ερωτική αλλά και συναισθηματική όψη που βοηθά αυτούς που έχουν βρει τον άνθρωπο τους να ζήσουν πολύ όμορφες στιγμές με το ταίρι τους ενώ οι αδέσμευτοι έχουν πολλές πιθανότητες να γνωρίσουν το άλλο τους μισό! Οικονομικές επίσης κινήσεις και επενδύσεις ευνοούνται! Ταύροι και Σκορπιοί, Παρθένοι και Ιχθύες του δευτέρου δεκαημέρου είστε οι πλέον ευνοημένοι!
 
5/10 Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Άρη (επιρροή+/7 ημέρες): Οι αιώνοι εραστές συναντιούνται και πάλι δημιουργώντας παλίρροια συναισθημάτων και έντονης σεξουαλικής ορμής που αναζητά διέξοδο! Καινούργιες παθιασμένες σχέσεις είναι πολύ εύκολο να δημιουργηθούν αυτό το διάστημα, κυρίως για όσους ανήκουν στα ζώδια του Ταύρου,Σκορπιού, Καρκίνου, Αιγόκερου και Παρθένου του δευτέρου δεκαημέρου!
 
8/10 Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο (επιρροή+/2 ημέρες): Προσοχή στην συμπεριφορά μας και αυτοσυγκράτηση φέρνει αυτή η όψη που έρχεται να δοκιμάσει σχέσεις αλλά και οικονομικά.. Ένα αίσθημα ματαίωσης και μοναξιάς είναι πιθανό να κυριαρχήσει στην ψυχή όσων ανήκουν στα ζώδια των Διδύμων, Τοξότη, Παρθένου και Ιχθύων και κυρίως του τρίτου δεκαημέρου.
 
 Βρες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
 
8/10 Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ερμή (επιρροή+/2 ημέρες): Ευνοϊκό διάστημα για οτιδήποτε σχετίζεται με τη γνώση, τη μετάδοση πληροφοριών, τα ταξίδια, τις πνευματικές εργασίες. Κριοί, Ζυγοί, Δίδυμοι, Τοξότες, Λέοντες και Υδροχόοι εκφραστείτε ελεύθερα!
 
9/10 Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα (επιρροή+/2 ημέρες): Έχουμε δύο επιλογές: Η θα βάλουμε το μυαλό μαςνα δουλέψει παραγωγικά, με στόχο και σχέδιο ή θα καταφύγουμε σε πονηριές που μπορεί να μας φέρει πιο γρήγορες επιτυχίες όμως κάποια στιγμή θα αποκαλυφθούν..Προσοχή στις αντιπαραθέσεις με άτομα σημαντικά, κυρίως αν ανήκετε στα ζώδια του Κριού, Ζυγού, Καρκίνου και Αιγόκερου του δευτέρου δεκαημέρου!
 
10/10 Ο Δίας περνά στον Σκορπιό (επιρροή ως 8 Νοεμβρίου 2018): Ο Σκορπιός κυβερνάται από τον Πλούτωνα, έναν πλανήτη που επηρεάζει την σεξουαλικότητα, την οικονομία αλλά και τα βαθιά συναισθήματα.. Καιρός να προχωρήσουμε σε οικονομικές κινήσεις που σκοπό έχουν το κέρδος αλλά προσοχή μη γίνουμε άπληστοι..Ευκαιρία επίσης να ασχοληθούμε με την ψυχή μας και τις επιθυμίες μας. Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι ετοιμαστείτε να αντιμετωπίσετε προκλήσεις..
 
10/10 Ο Ήλιος σε τετράγωνο με Πλούτωνα (επιρροή+/2 ημέρες):  Δυσκολίες εντάσεις και ζήλιες φέρνει η όψη αυτή καθώς κανείς δεν θέλει να υποχωρήσει, αντίθετα ζητάμε να εξουσιάσουμε τους άλλους..Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι κυρίως του δευτέρου δεκαημέρου αποφύγετε τις αρνητικές σκέψεις και αντιμετωπίστε με θάρρος οτιδήποτε κρυφό έρθει στην επιφάνεια..
 
11/10 Ο 'Αρης σε τετράγωνο με τον Κρόνο(επιρροή+/7 ημέρες): Αναστολή της δράσης μας ακόμη και εμπόδια στα σχέδια μας αλλά μπορούμε να τα καταφέρουμε αρκεί να εργαστούμε σκληρά για αυτό.Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου αντιμετωπίστε τους φόβους σας και πιστέψτε στον εαυτό σας!
 
13/10 Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Κρόνο (επιρροή+/2 ημέρες):Ρεαλισμός και λογική μας βοηθούν να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις αλλά και να οργανώσουμε σωστά τον χρόνο μας..Κριοί, Λέοντες, Ζυγοί και Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου να η ευκαιρία να δείξετε τα προσόντα σας!
 
14/10 Η Αφροδίτη περνά στον Ζυγό (επιρροή ως 7 Νοεμβρίου): Στον χώρο κυριαρχίας της η Αφροδίτη εκφράζει όλα τα θετικά της γνωρίσματα με κύριο ζητούμενο την αρμονία στις σχέσεις!Η ομορφιά αλλά και η εξυπνάδα είναι αυτά που εξάπτουν το ερωτικό μας ενδιαφέρον..Κριοί, Ζυγοί,Δίδυμοι, Τοξότες,Λέοντες και Υδροχόοι είστε στα καλύτερα σας!
 
15/10 Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Ουρανό (επιρροή+/2 ημέρες): Η υπομονή μας εξαντλείται εύκολα αυτές τις ημέρες και δεν ανεχόμαστε πολλά πολλά στις συζητήσεις και τις επαφές μας. Τα νεύρα εύκολα οδηγούν σε λάθος συμπεριφορές.. Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι προστατέψτε τις σχέσεις σας από εκρήξεις θυμού και αδιέξοδες συζητήσεις οπου κανείς δεν υποχωρεί..
 
16/10 Ο 'Ήλιος σε εξάγωνο με τον Κρόνο (επιρροή+/2 ημέρες): Με σωστή οργάνωση και μέθοδο μπορούμε να επιτύχουμε τα σχέδιά μας αλλά και να ορίσουμε την μετέπειτα πορεία μας! Κριοί,Ζυγοί, Λέοντες και Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου ήρθε η στιγμή να συνηδειτοποιήσετε την αξία σας!
 
17/10 Ο Ερμής περνά στον Σκορπιό: (επιρροή ως 5 Νοεμβρίου):Βουτιά στα άδυτα του νου και της ψυχής είναι αυτή η θέση του Ήλιου, τα μυστήρια και τα παράξενα μας ελκύουν ενώ η διαίσθησή μας είναι ενισχυμένη! Ταύροι, Καρκίνοι,Σκορπιοί, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Ιχθύες γοητεύετε τους γύρω σας με την αύρα μυστηρίου που σας τυλίγει..
 
18/10 Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Δία (επιρροή+/2 ημέρες):Η αισιοδοξία, ο ενθουσιασμός που φέρνει αυτή η όψη ενισχύει την αυτοπεποίθησή μας και την διάθεσή μας να λύσουμε τυχόν προβλήματα! Προσοχή όμως στιις κινήσεις υπερβολικής σιγουριάς γιατί μπορεί να λειτουργήσει ως τροχοπέδη στην εξέλιξη μας..Ταύροι, Σκορπιοί,Καρκίνοι, Αιγόκεροι,Παρθένοι και Ιχθύες έχετε την ευχέρεια να διαπραγματευτείτε οικονομικά ζητήματα!
 
19/10 Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Ουρανό (επιρροή+/2 ημέρες): Επιδιώκουμε το ξαφνικό και το απρόσμενο χωρίς όμως να έχουμε την υπομονή να περιμένουμε να συμβεί.. Νευρικότητα και ένταση δεν μας αφήνουν να χαλαρώσουμε..Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου φροντίστε η επαναστατική σας διάθεση να μην σταθεί εμπόδιο στην επικοινωνία σας με αγαπημένα σας πρόσωπα!
 
22/10 Ο Άρης περνά στον Ζυγό (επιρροή ως 9 Νοεμβρίου): Σχέσεις και συνεργασίες απαιτούν προσοχή για όσο διάστημα ο Άρης βάζει τις "φιτιλιές" του καθώς βιωνούμε μια εσωτερική σύγκρουση ανάμεσα στο κάνουμε αυτό που θέλουμε αλλά αυτό να μην μας φέρνει απέναντι από αυτούς που αγαπάμε..Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι ετοιμαστείτε για να ξεπεράσετε τον εαυτό σας και να φέρετε σε πέρας οτιδήποτε σας ανατεθεί!
 
23/10 Ο 'Ήλιος περνά στον Σκορπιό (επιρροή ως 22 Νοεμβρίου): Με σταθερή συμπεριφορά,αποφασιστικότητα και δράση μπορούμε τώρα πετύχουμε πολλά από αυτά που επιδιώκουμε.Μόνη παραφωνία, μια κάποια αδιαφορία που δείχνουμε για τις σκέψεις, τις απόψεις και τα συναισθήματα των γύρω μας..Αφοσιωνόμαστε στη δουλειά αλλά στα αισθηματικά μας δεν εμπιστευόμαστε εύκολα..
 
24/10 Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα (επιρροή+/2 ημέρες): Τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα για όσους το πίστεψαν και αγωνίστηκαν για αυτά!Οποιαδήποτε ερεθίσματα προσλαμβάνουμε τώρα εντυπώνονται βαθιά στην ψυχή μας! Ταύροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύες βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει και χρησιμοποιείστε λόγια της καρδιάς για να κερδίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει!
 
26/10 Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Δία (επιρροή+/2 ημέρες): Τυχερή και αισόδοξη όψη!Πιστεύουμε πολύ στις δυνάμεις και τις ικανότητες μας και πράγματι μπορούμε να πετύχουμε πολλά αρκεί να μην θεωρήσουμε τους εαυτούς μας υπερήρωες..Ταύροι, Καρκίνοι,Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύες ευνοείστε ιδιαίτερως από αυτή την όψη και φροντίστε να την εκμεταλλευτείτε προς όφελός σας!
 
28/10 Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα (επιρροή+/2 ημέρες):Έχουμε αναλυτική σκέψη και ικανότητα εμβάθυνσης που μας βοηθούν να κατανοήσουμε τα όσα συμβαίνουν γύρω μας και να δράσουμε αναλόγως..Ταύροι,Παρθένοι, Σκορπιοί και Ιχθύες του δευτέρου δεκαημέρου χρησιμοποιείστε την επικοινωνιακή άνεση που σας χαρίζει η όψη για να πείσετε τους ακροατές σας τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο όσο και σε προσωπικό..  
 
28/10 Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα (επιρροή+/2 ημέρες):Όψη ζήλειας και πάθους που εύκολα μπορεί να μετατρέψει έναν ερωτευμένο σε ..Οθέλλο. Υπάρχει επίσης μια αστάθεια και μια μεταβλητότητα στις επιθυμίες μας και αυτό που θέλουμε τώρα, εύκολα αύριο μπορεί να μας είναι αδιάφορο..Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι γίνεστε ιδιαιτέρως κτητικοί και απαιτητικοί ως προς το ταίρι σας και αυτό θα πρέπει να το προσέξετε..Μοιραίοι έρωτες είναι επίσης πιθανό να προκύψουν..
 
 Διάβασε εδώ πως ο Ερμής επηρεάζει τον τρόπο που επικοινωνείς!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Οι σημαντικότερες κινήσεις των πλανητών για τον Σεπτέμβριο 2017!