Share This!

Οι κινήσεις των πλανητών τον Νοέμβριο του 2017! Τι μας φέρνουν τα άστρα;

Ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας σημαντικός για τη ζωή και τις αποφάσεις μας καθώς  οι πλανήτες, με τις μετακινήσεις και τις όψεις που σχηματίζουν μεταξύ τους, ορίζουν ένα διάστημα στη διάρκεια του οποίου θα προβούμε σε ξεκαθαρίσματα, σε απομακρύνσεις τοξικών προσώπων από τη ζωή μας που επιβαρύνουν με τη συμπεριφορά τους τη διάθεση και την καθημερινότητά μας. Από την άλλη πλευρά βέβαια δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες για καινούργιες γνωριμίες, μια διάθεση ανανέωσης στην προσωπική μας ζωή που πηγάζει από τη ζωντάνια και τον ενθουσιασμό που μας μεταδίδει η Αφροδίτη από τον ενθουσιώδη και παιχνιδιάρη Τοξότη, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα υπάρξουν προοπτικές σταθερών σχέσεων  μιας και ο Ήλιος από τον Σκορπιό δεν συμβιβάζεται με το λίγο..Είναι επίσης ένα θετικό διάστημα για ρύθμιση οικονομικών, φορολογικών ακόμη και κληρονομικών θεμάτων .
 
Ας δούμε λοιπόν ποιες είναι οι πλέον σημαντικές πλανητικές όψεις του μήνα και πως αυτές μας επηρεάζουν!
 
Σημείωση: Οι ημερομηνίες αφορούν σε όλα τα ζώδια και όχι μόνο αυτά στα οποία δίνεται η έμφαση, ενώ η επιρροή των όψεων ισχύει για τρεις  ημέρες πριν και τρεις μετά τον σχηματισμό τους.
 
Τα φεγγάρια του μήνα:
 
Η Πανσέληνος στις 4/11 στο ζώδιο του Ταύρου(επιρροή +/-7 ημέρες): Με την Πανσέληνο αυτή η ανάγκη μας για συναισθηματική αλλά και υλική ασφάλεια είναι αυξημένη αλλά το ίδιο έντονη είναι και η ανάγκη μας για να ζήσουμε όμορφες στιγμές με αγαπημένα μας πρόσωπα στο χαλαρό περιβάλλον του σπιτιού μας!Προσοχή μόνο στο έντονο πείσμα, την ξεροκεφαλιά και τον εγωισμό που ίσως κάνουν την εμφάνισή τους..Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του δευτέρου δεκαημέρου έχετε τώρα την ευκαιρία να αποκαταστήσετε σχέσεις που έχουν διαταραχτεί στο παρελθόν αλλά και να απολαύσετε τα αποτελέσματα των επίμονων προσπαθειών σας σε σχέση με θέματα της οικογένειας αλλά και της καριέρας σας.
 
Η Νέα Σελήνη στις 18/11στο ζώδιο του Σκορπιού (επιρροή +/-7 ημέρες) Η Νέα Σελήνη δίνει μια μεγάλη ώθηση σε θέματα οικονομικά τα οποία μας απασχολούν, ενώ μας βοηθά να ξεδιαλύνουμε τι είναι αυτό που θέλουμε πραγματικά, ποιες είναι οι επιθυμίες και οι επιδιώξεις μας, τι είναι αυτό που ψάχνουμε στη ζωή.. Τώρα είναι η στιγμή να πλησιάσουμε αυτούς που αγαπάμε, να τους δείξουμε αυτά που αισθανόμαστε, να δεθούμε περισσότερο μαζί τους! 
Ταύροι-Σκορπιοί και Λέοντες -Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου είναι η στιγμή να κάνετε νέα ξεκινήματα σε θέματα οικογένειας αλλά και καριέρας αν το επιθυμείτε ενώ η Νέα Σελήνη σας βοηθά να βάλετε μακροπρόθεσμους στόχους!
 

 Για μια προσωπική πρόβλεψη της επιρροής των κινήσεων της Σελήνης στον αστρολογικό σου χάρτη κάλεσε τώρα στο 14901

 

Οι σημαντικότερες κινήσεις των πλανητών για τον  Νοέμβριο 2017

 
3 Νοεμβρίου: Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα (επιρροή +/- 2 ημέρες): Η όψη αυτή εξαίρει την ευαισθησία,τον ρομαντισμό, τη φαντασία αλλά και τη διαίσθησή μας, ενώ σημαντική θα είναι και η διαθεσή μας να βοηθήσουμε όσους έχουν ανάγκη.Όσοι είστε γεννημένοι στα ζώδια των Ταύρου-Σκορπιού, Καρκίνου-Αιγόκερου αλλά και οι Ιχθύεςκαι στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου, θα είστε πολύ τρυφεροί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.
 
3 Νοεμβρίου: H Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Κρόνο (επιρροή +/- 2 ημέρες): Η όψη αυτή μας βοηθά να δούμε με ρεαλιστική ματιά τη σχέση και τον σύντροφό μας, να κατανοήσουμε τις αδυναμίες του, να συμβιβάσουμε τις διαφορές μας. Μπορεί να λείπει ο ενθουσιασμός από την ερωτική μας ζωή αλλά σαν αντίβαρο έχουμε την σταθερότητα των συναισθημάτων μας και την σοβαρότητα των δεσμεύσεων της άλλης πλευράς. Τα οικονομικά μας επίσης τα χειριζόμαστε με σύνεση! Περισσότερα ευνοημένα τα ζώδια του Κριού-Ζυγού και Λέοντα-Υδροχόου του τρίτου δεκαημέρου. 
 
4 Νοεμβρίου: Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ουρανό (επιρροή +/- 2 ημέρες): Η όψη αυτή φέρνει έναν αέρα επαναστατικό στις σκέψεις και τις πράξεις μας μιας θέλουμε να κάνουμε πράγματα διαφορετικά, μοντέρνα, αντισυμβατικά! Προσοχή στις βιαστικές κινήσεις αλλά και στον τρόπο οδήγησης.Κριοί-Ζυγοί και Καρκίνοι-Αιγόκεροι,ιδίως όσοι ανήκετε στο τρίτο δεκαήμερο, προσέχετε τις επιλογές σας γιατί εύκολα μπορεί να παρασυρθείτε από τη διάθεσή σας για αλλαγές και αμφισβήτηση των ως τώρα ενεργειών σας.
 
5 Νοεμβρίου:Ο Ερμής περνά στον Τοξότη (επιρροή ως 11 Ιανουαρίου 2018):Παρά το γεγονός ότι ο Ερμής στη θέση αυτή βρίσκεται σε αδυναμία και δεν μπορεί να εκφράσει όλη του τη δυναμική, ο ενθουσιασμός, η αισιοδοξία και η χαρούμενη διάθεση δεν θα λείψουν! Βέβαια βιαζόμαστε να μιλήσουμε με αποτέλεσμα να διακόπτουμε τον συνομιλητή μας και έτσι οι συζητήσεις δύσκολα ολοκληρώνονται, ιδιαίτερα το διάστημα που θα κινείται ανάδρομος (3 ως 22 Δεκεμβρίου).Κριοί-Ζυγοί, Δίδυμοι-Τοξότες και Λέοντες -Υδροχόοι είστε οι πλέον ευνοημένοι με νέους φίλους αλλά και ταξιδάκια να ανανεώνουν τη ζωή σας!
 
7 Νοεμβρίου: H Αφροδίτη περνά στον Σκορπιό:(επιρροή ως 1 Δεκεμβρίου) Με τη νέα θέση της Αφροδίτης στον έρωτα αναζητούμε τα βαθιά συναισθήματα, την ένταση,την σεξουαλική έλξη!Το να αισθανόμαστε ασφαλείς στη συναισθηματική μας ζωή είναι επίσης σημαντικό και για να κατακτήσουμε αυτή τη ασφάλεια είμαστε διατεθημένοι να "παίξουμε" και ψυχολογικά παιχνίδια..
Ταύροι-Σκορπιοί, Καρκίνοι-Αιγόκεροι και Παρθένοι-Ιχθύες είστε αυτοί που ευνοήστε περισσότερο και μπορείτε είτε να ανανεώσετε την ερωτική σχέση σας είτε -αν είστε μόνοι-να βρείτε τον έρωτα που αναζητάτε!
 
9 Νοεμβρίου: Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να κυνηγήσουμε τους στόχους και τι φιλοδοξίες μας, με τον Πλούτωνα να μας χαρίζει την αντοχή και τον Ήλιο τη δύναμη που χρειαζόμαστε, αρκεί βεβαίως να μπορούμε να προσαρμοζόμαστε στις εκάστοτε συνθήκες όπως αυτές διαμορφώνονται..Ταύροι-Σκορπιοί και Παρθένοι-Ιχθύες, και κυρίως εσείς που μπορείτε να ωφεληθείτε από αυτή την όψη και να κατακτήσετε αυτό που επιδιώκετε,  τόσο στην επαγγελματική όσο και την προσωπική σας ζωή!
 
11 Νοεμβρίου: Ο Κρόνος σε τρίγωνο με τον Ουρανό (επιρροή +/- 1 μήνας): Με την σοβαρότητα του Κρόνου και την πρωτοτυπία του Ουρανού μπορούμε να κάνουμε τα σωστότερα βήματα για την πρόοδο μας και να κάνουμε υλοποιήσουμε ιδέες καινούργιες και συναρπαστικές που θα έχουν ωστόσο και σταθερές βάσεις! Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Τοξότες και Υδροχόοι μη διστάσετε να ανοίξετε το μυαλό και τη ζωή σας σε νέους, συναρπαστικούς κόσμους! Επιστήμη και τεχνολογία σας περιμένουν να τις ανακαλύψετε!
 
13 Νοεμβρίου: Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Δία (επιρροή +/- 2 ημέρες): Μια όψη αφιερωμένη στην καλοπέραση και τις απολαύσεις της ζωής, με την υπερβολή συναισθημάτων, λόγων και σκέψεων να εκφράζεται σε όλο της το μεγαλείο!  Προσοχή στις σπατάλες, συναισθηματικές και οικονομικές..Ταύροι-Σκορπιοί, Καρκίνοι-Αιγόκεροι και Παρθένοι-Ιχθύες έχετε μια μοναδική ευκαιρία να ζήσετε πολύ ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σας ή να κάνετε μια ρομαντική γνωριμία..
 
14 Νοεμβρίου:Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα (επιρροή +/- 2 ημέρες) Δυσκολίες στην επικοινωνία, ασάφειες, αοριστίες και αυταπάτες φέρνει αυτή η όψη και καλό θα είναι να προσέχουμε τόσο τι λέμε όσο και στο τι ακούμε.. Δίδυμοι-Τοξότες και Παρθένοι-Ιχθύες, ιδίως των αρχών του δευτέρου δεκαημέρου προσέχετε πολύ τις αποφάσεις αλλά και τις διαπραγματεύσεις σας γιατί εύκολα μπορείτε να πέσετε θύμα εξαπάτησης και ψεμάτων.. 
 
16 Νοεμβρίου:Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα (επιρροή+/-2 ημέρες)Τονίζεται η ευαισθησία και ο ρομαντισμός μας με την όψη αυτή να αγγίζει τις λεπτές χορδές της ψυχής μας που αναζητά την ιδανική αγάπη..Ο ερωτισμός μας επίσης εκφράζεται μέσα από φαντασιώσεις που περιμένουν τον κατάλληλο παρτενέρ για να υλοποιηθούν.. Ταύροι-Σκορπιοί, Καρκίνοι-Αιγόκεροι και Ιχθύες του δευτέρου δεκαημέρου προσέξτε μην εξιδανικεύετε τις καταστάσεις που βιώνετε.. 
 
17 Νοεμβρίου:Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Άρη (επιρροή +/-7 ημέρες) Η όψη αυτή μας δίνει τη δυνατότητα να αναπτύσουμε τα επιχειρήματά μας με πειθώ αλλά και ορμή, με δύναμη αλλά και αντικειμενικότητα.. Ευνοούνται οι συζητήσεις κάθε είδους ενώ οι Δίδυμοι-Τοξότες, Λέοντες-Υδροχόοι και οι Ζυγοί έχετε την μεγαλύτερη εύνοια στις επαφές και την επικοινωνία σας!
 
19 Νοεμβρίου:Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα (επιρροή +/- 7 ημέρες) Δύσκολη όψη, τόσο σε κοσμικό όσο και προσωπικό επίπεδο, που φέρνει στην επιφάνεια άνομες ενέργειες και προσπάθειες χειραγώγησης,δυσκολεύει την επικοινωνία ενώ βάζει εμπόδια στις κάθε είδους επαφές μας με τις ακραίες συμπεριφορές και τις εκρήξεις θυμού που προκαλεί! Κριοί-Ζυγοί και Καρκίνοι-Αιγόκεροι, ιδίως του δευτέρου δεκαημέρου να είστε πολύ προσεκτικοί στη συμπεριφορά σας προς όλους και κυρίως στους ανωτέρους ή τους αντιπάλους σας.
 
21 Νοεμβρίου: Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα: (επιρροή +/- 2 ημέρες) Μια δυναμική όψη που μας βοηθά να βελτιώσουμε τα οικονομικά μας και να βρούμε κάποιους τρόπους  να αυξήσουμε τα έσοδά μας, ενώ στα προσωπικά μας το πάθος και ο ερωτισμός κυριαρχούν! Ταύροι-Σκορπιοί και Παρθένοι-ιχθύες απολαύστε την υψηλή συναισθηματική ανταπόκριση του συντρόφου σας ή οι αδέσμευτη την ασφυκτική ερωτική πολιορκία ενός πολύ ενδιαφέροντος ατόμου..
 
22 Νοεμβρίου:Ο Ήλιος περνά στον Τοξότη: (επιρροή  ως τις 21 Δεκεμβρίου) Με τον Ήλιο στο ζώδιο της χαράς, της αισιοδοξίας αλλά και της δικαιοσύνης δεν μπορούμε παρά να ενστερνιζόμαστε αυτά τα χαρακτηριστικά και να αρχίσουμε τα σχέδια για ταξίδια, μετακινήσεις και αποδράσεις ενώ στην καθημερινότητα μας το χιούμορ, οι έξυπνες συζητήσεις αλλά και οι φιλοσοφικές αναζητήσεις θα είναι το αλατοπίπερο που χρειάζεται η ζωή μας..
 
25 Νοεμβρίου:Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ουρανό (επιρροή +/- 2 ημέρες) Μια όψη που φέρνει γρήγορες αντιδράσεις, απρόσμενες συναντήσεις, πρωτότυπες λύσεις αλλά και μοντέρνες απόψεις που τις εκφράζουμε αβίαστα και χωρίς δεύτερη σκέψη.Οι πειραματισμοί κάθε είδους είναι ένα παιχνιδάκι που παίζουμε ευχαρίστως...Κριοί, Δίδυμοι-Τοξότες και Λέοντες-Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου αδράξτε την ευκαιρία να πείσετε το περιβάλλον σας για την πρωτοπορία των σκέψεων σας αλλά και για το ότι οι λύσεις που προτείνετε είναι οι καλύτερες! 
 
28 Νοεμβρίου:Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Κρόνο (επιρροή +/- 2 ημέρες) Με τη συγκροτημένη,λογική σκέψη μας και την σοβαρότητα που δείχνουμε στον τρόπο που επικοινωνούμε μπορούμε να πετύχουμε πολλά αρκεί να πιστέψουμε στις δυνάμεις μας και να μην επιτρέψουμε στην ανησυχία ή την έλλειψη πίστης στον εαυτό μας να γίνουν εμπόδια στις προσπάθειες μας.Δίδυμοι-Τοξότες και Παρθένοι-Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου επικεντρωθείτε στο πως θέλετε να είναι η ζωή σας και βάλτε στόχο να την κάνετε όπως την ονειρεύεστε και μην επιτρέπετε σε μαύρες σκέψεις να σας ρίχνουν..
 
 Βρες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης