Share This!

Οι κινήσεις των πλανητών τον Μάρτιο 2018.Τι μας φέρνουν τα άστρα;

Ο πρώτος μήνας της άνοιξης, ο ελπιδοφόρος και αναζωογονητικός Μάρτιος έρχεται με δυο αναδρομές πλανητών που φέρνουν καθυστερήσεις και επανεξετάσεις προσώπων και καταστάσεων αλλά με τους Ήλιο, Αφροδίτη και Ερμή να μετακινούνται στον φουριόζο Κριό κάπου θα πρέπει να βρούμε τη χρυσή τομή ανάμεσα στο να μην παίρνουμε καμιά απόφαση και στο να αποφασίζουμε για κάτι πολύ γρήγορα.. Υπάρχει βέβαια και ο Άρης που περνώντας στον Αιγόκερω και συναντώντας τον Κρόνο βάζει πρόγραμμα, μέτρο και σοβαρότητα στις αποφάσεις μας..Ο Μάρτιος γενικά είναι ένας μήνας χωρίς μεγάλες δυσκολίες ενώ δεν θα λείψουν και οι επαναστατικές σκέψεις και μια διάθεση να τα αλλάξουμε όλα..
 
Ας δούμε λοιπόν ποιες είναι οι πλέον σημαντικές πλανητικές όψεις του μήνα και πως αυτές μας επηρεάζουν!
 
Σημείωση:Οι ημερομηνίες αφορούν σε όλα τα ζώδια και όχι μόνο αυτά στα οποία δίνεται η έμφαση, ενώ εξίσου σημαντική είναι η επιρροή και όταν στα ζώδια που αναφέρουμε βρίσκεται ο ωροσκόπος μας!
 
Τα φεγγάρια του μήνα:
 
2/3 Πανσέληνος στις 11ο της Παρθένου (επιρροή+/-7 ημέρες): Η καθημερινότητα με τις υποχρεώσεις της θα μας απασχολήσει έντονα με αυτή την πανσέληνο, αλλά το φως του φεγγαριού θα αναδείξει τους προβληματισμούς μας για την συναισθηματική μας ζωή και θα μας αναγκάσει να τους αντιμετωπίσουμε..Αρκετό άγχος επίσης θα κάνει την εμφάνισή του. Στα θετικά της Πανσελήνου η συνειδητοποίηση πως για να πραγματοποιηθούν οι επιθυμίες μας θα πρέπει να αλλάξουμε τρόπο σκέψης..
Όσοι ανήκετε στα μεταβλητά ζώδια (Δίδυμοι-Τοξότες και Παρθένοι-Ιχθύες) του δευτέρου δεκαημέρου θα δείτε τους κόπους και τις προσπάθειες σας να ανταμείβονται τόσο στον επαγγελματικό όσο και τον ερωτικό τομέα!
 
17/3 Νέα Σελήνη στους Ιχθύς (επιρροή +/-7 ημέρες): Ένα νέο φεγγάρι που μας βοηθά να κάνουμε την υπέρβαση, πάνω από εγωισμούς και ατομιστικές συμπεριφορές να βάλουμε το αληθινό ενδιαφέρον για τον άλλο, να τον νοιαστούμε πραγματικά, να δεχθούμε ότι όλοι κάνουμε λάθη και να συγχωρήσουμε «εαυτούς και αλλήλους» όπως λένε και οι γραφές. Με τη Σελήνη να κάνει ένα νέο ξεκίνημα από το πνευματικό ζώδιο των Ιχθύων έχουμε την ευχέρεια να ενωθούμε με τον εσώτερο, ανώτερο πνευματικά εαυτό μας και να συνειδητοποιήσουμε ότι έχουμε ένα πνευματικό μονοπάτι να ακολουθήσουμε που θα μας οδηγήσει στην ψυχική μας ολοκλήρωση, στην υπέρβαση των γήινων και υλικών επιδιώξεων και στην ένωση μας με το σύμπαν..
Οι μεταβλητοί του τρίτου δεκαημέρου ετοιμαστείτε για αλλαγές και νέα ξεκινήματα σε δουλειά, έρωτα ή οικογενειακές σχέσεις που θα τις κάνετε μάλιστα βασιζόμενοι περισσότερο στο ένστικτό σας και λιγότερα στα δεδομένα που έχετε μπροστά σας!
 
31/3 Πανσέληνος στον Ζυγό(επιρροή +/-7 ημέρες): Με την Πανσέληνο αυτή θα εστιάσουμε στις προσωπικές μας σχέσεις, φιλικές και ερωτικές, αλλά και στις συνεργασίες μας  που αν έχουν δοκιμαστεί το προηγούμενο διάστημα μπορούμε τώρα να τις αποκαταστήσουμε αφού το αίτημα του Ζυγού είναι η ισορροπία, η αρμονία, η αγάπη και η δικαιοσύνη σε όλων των ειδών τις σχέσεις μας! Αυτό που θα πρέπει να προσέξουμε είναι η αναποφασιστικότητα του ζωδίου που μπορεί να γίνει και αναβλητικότητα μπροστά στον φόβο δυσάρεστων αντιδράσεων των άλλων προς το πρόσωπο μας..
Για τα παρορμητικά ζώδια του πρώτου δεκαημέρου ήρθε η στιγμή να απολαύσετε τα αποτελέσματα των κόπων σας και να δείτε τόσο την επαγγελματική όσο και την προσωπική σας ζωή να βελτιώνονται. Η Πανσέληνος αυτή μπορεί επίσης να βάλει τέλος σε διαφωνίες και απομακρύνσεις με φιλικά σας πρόσωπα και μετά από αμοιβαίες εξηγήσεις και υποχωρήσεις να σας φέρει και πάλι κοντά!
 Για μια προσωπική πρόβλεψη της επιρροής των κινήσεων της Σελήνης στον αστρολογικό σου χάρτη κάλεσε τώρα στο 14901
 
Οι σημαντικότερες κινήσεις των πλανητών για τον Μάρτιο 2018
 
1/3 Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Δία(επιρροή+/-2 ημέρες): Καλή διάθεση, αισιοδοξία, φιλικότητα και αισθήματα αγάπης προς όλους είναι τα «δώρα» αυτής της όψης!
Όσοι ανήκετε στα ζώδια του Νερού και στα ζώδια της Γης (και ιδίως του τρίτου δεκαημέρου) έχετε ιδιαίτερη εύνοια σε συναισθηματικά θέματα και είναι η κατάλληλη στιγμή να αποφασίσετε ένα γάμο, μια καινούργια σχέση, να βελτιώσετε την κοινωνική σας ζωή!
 Βρες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
1/3 Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Άρη:(επιρροή+/-7 ημέρες):Βιασύνη, έλλειψη μέτρου στα λόγια και τις πράξεις, ισχυρογνωμοσύνη και αδιαλλαξία είναι όσα φέρνει η δύσκολη αυτή όψη και ταλαιπωρεί τις σχέσεις μας..Προσοχή και στην οδήγηση και γενικότερα στον χειρισμό μηχανημάτων!
Εσείς που ανήκετε στα ζώδια της μεταβλητής ομάδας (Δίδυμοι-Τοξότες και Παρθένοι-Ιχθύες) να είστε διπλά προσεκτικοί στα όσα λέτε και τον τρόπο που αντιδράτε καθώς έχετε αρκετή νευρικότητα που εκφράζεται με μεγάλη ένταση..
 
1/3 Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα: (επιρροή+/-2 ημέρες): Αναλυτική σκέψη, διορατικότητα αλλά και ισχυρή διαίσθηση είναι τα όσα φέρνει η όψη αυτή που μπορεί να μας αποκαλύψει πολλά και διάφορα, κυρίως αν συνδυάσουμε δεδομένα και πληροφορίες που έρχονται από διάφορες πηγές..
Ταύροι-Σκορπιοί και Παρθένοι-Ιχθύες γεννημένοι στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου απολαύστε την αυτοπεποίθηση που σας χαρίζει η όψη αυτή και εκμεταλλευτείτε την για να κάνετε σημαντικές συζητήσεις ειδικά εκεί που χρειάζεται να πείσετε για τα επιχειρήματά σας! Οι προσωπικές σας επίσης σχέσεις απολαμβάνουν αμοιβαία εμπιστοσύνη, ασφάλεια και ειλικρίνεια!
 
2/3 Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Δία (επιρροή+/- 2 ημέρες):Μεγαλεπήβολα σχέδια, ενθουσιώδεις ιδέες, απόκτηση γνώσεων αλλά και δομημένη σκέψη είναι η επιρροή αυτής της όψης και σε μας μένει να εκμεταλλευτούμε το διάστημα για να «τρέξουμε» τις εξελίξεις στους τομείς που μας αφορούν!
Όσοι ανήκετε στα ζώδια του Νερού και στα ζώδια της Γης του τρίτου δεκαημέρου εκμεταλλευτείτε αυτές τις ημέρες για να διαπραγματευτείτε, να συζητήσετε, να ανοίξετε τους ορίζοντες σας, να ξεκινήσετε έναν νέο κύκλο μάθησης!
 
4/3 Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα: Ο ρομαντισμός, η ευαισθησία αλλά και η διαίσθηση είναι ιδιαίτερα τονισμένα με αυτή την όψη και τώρα είναι η στιγμή να
Εσείς που ανήκετε στα μεταβλητά ζώδια του δευτέρου δεκαημέρου φροντίστε να διοχετεύσετε την τάση σας για φυγή από την πραγματικότητα σε καλλιτεχνικές δραστηριότητες ή ακόμη καλύτερα προσφέροντας τη βοήθεια σας σε όσους την χρειάζονται και αποφύγετε τις καταχρήσεις που μόνο την υγεία σας θα επιβαρύνουν..
 
4/3 Ο Ερμής σε σύνοδο με την Αφροδίτη: Όμορφα λόγια, ήρεμες συζητήσεις, ανταλλαγές ερωτόλογων είναι ότι φέρνει αυτή η σύνοδος και μας βοηθά να ζήσουμε ξένοιαστες στιγμές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα!
Τα ζώδια της Γης και τα ζώδια του Νερού και κυρίως εσείς του τρίτου δεκαημέρου απολαύστε την κοινωνική σας ζωή, τις φιλίες και τις εξόδους σας αλλά φροντίστε και τη βελτίωση των οικονομικών σας με την όψη αυτή να στηρίζει τις προσπάθειες σας αυτές!
 
6/3 Ο Ερμής περνά στον Κριό (επιρροή ως 13 Μαΐου): Ταχύτητα, αμεσότητα και ειλικρίνεια που σπάει κόκκαλα είναι όσα φέρνει στον τρόπο που εκφραζόμαστε ο Ερμής από αυτή τη θέση, αλλά λόγω της βιασύνης και ορμητικότητας μας μπορεί να έρθουμε σε λεκτικές αντιπαραθέσεις με τους αγαπημένους μας ακόμη και χωρίς λόγο απλά και μόνο για να ανάψουν τα αίματα που λέμε..
Όσοι ανήκετε στα ζώδια της Φωτιάς και τα ζώδια του Αέρα χρησιμοποιείστε την δυναμικότητα που φέρνει στο λόγο σας ο Ερμής από τον Κριό για να κάνετε νέες γνωριμίες που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σας και απολαύστε την αυξημένη κοινωνικοποίηση σας!
 
7/3 Η Αφροδίτη περνά στον Κριό (επιρροή ως 31 Μαρτίου): Η ζωντάνια, η αισιοδοξία, ο ενθουσιασμός και η δυναμική διεκδίκηση του αντικείμενου του πόθου μας είναι αυτά που φέρνει η Αφροδίτη από αυτή τη θέση, αλλά θα πρέπει να προσέξουμε το εξής: Όσο γρήγορα μας αρέσει ένα πρόσωπο, άλλο τόσο γρήγορα «ξεφουσκώνει» το ενδιαφέρον μας αν το άλλο πρόσωπο δεν ακολουθεί  την αγάπη μας στην περιπέτεια ή δεν αναγνωρίζει την υπεροχή μας..
Για όσους ανήκετε στα ζώδια της Φωτιάς και τα ζώδια του Αέρα το διάστημα αυτό θα φέρει στους μεν αδέσμευτους πολλούς θαυμαστές στους δε δεσμευμένους την αναζωπύρωση του ερωτικού πάθους!
 
9/3 Ο Δίας ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Σκορπιού (επιρροή ως 11 Ιουλίου): Ότι βρίσκεται κάτω από την επιρροή του Δία(επαφές με εξωτερικό, θέματα που έχουν σχέση με τη δικαιοσύνη, και τον νόμο, η πνευματική μας εξέλιξη, σπουδές αλλά επανασυνδέσεις με πρόσωπα αγαπημένα με τα οποία έχουμε απομακρυνθεί) και είχαμε παραμερίσει το προηγούμενο διάστημα τώρα επανέρχονται για να ολοκληρωθούν αλλά και για να μας διδάξουν..
 
11/3 Ο ‘Ήλιος σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα: (επιρροή +/- 2 ημέρες): Με δυναμισμό, ενεργητικότητα και στοχο-προσήλωση μπορούμε να πετύχουμε πολλά από αυτά που επιδιώκουμε αρκεί να μην γίνουμε απόλυτοι και αυταρχικοί, σεβόμενοι τόσο τις απόψεις όσο και τα όρια των άλλων..
Ταύροι-Σκορπιοί και Παρθένοι-Ιχθύες του δευτέρου δεκαημέρου απολαύστε την ερωτική σας άνθιση αλλά μην ξεχνάτε ότι στον έρωτα δεν μπορείτε να απαιτείτε ούτε να πιέζετε συναισθήματα.. Κερδίστε τον άλλο με το εκρηκτικό σας ταπεραμέντο και όχι με την ψυχολογική πίεση..
 
11/3 Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Κρόνο(επιρροή +/-2 ημέρες): Καλύτερα να μην ασχοληθούμε με γραφειοκρατικά ζητήματα όσο διαρκεί η επιρροή αυτής της όψης γιατί και δεν θα καταλαβαίνουμε τι πρέπει να κάνουμε και δεν θα μπορούμε να οργανώσουμε σωστά τη σκέψη μας. Η τάση μας επίσης να αναλύουμε υπερβολικά τα πάντα μόνο δυσκολία στις σχέσεις μας μπορεί να φέρει..
Όσοι ανήκετε στα ζώδια του Κριού-Ζυγού, Καρκίνου-Αιγόκερου προσέξτε μια τάση απομόνωσης και απαισιοδοξίας που θα σας κυριεύσει αυτές τις ημέρες για να μην έχετε προστριβές με τα οικεία σας πρόσωπα..
★ Ο αστρολογικός σου χάρτης δείχνει τον τρόπο που θα καταφέρεις να αντέξεις στα δύσκολα!Κάλεσε τώρα στο 14901, μίλησε με τους αστρολόγους, συνεργάτες του astrologos.gr, και πάρε την απάντησή σου σε ότι σε απασχολεί!! 
 
11/3 Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Ουρανό (επιρροή +/-7 ημέρες): Ισχυρή θέληση, δυναμισμός αλλά και αντισυμβατικές, μοντέρνες ιδέες που περιμένουν να υλοποιηθούν άμεσα είναι  τα όσα δημιουργεί αυτή η όψη με το μόνο σημείο που πρέπει να προσέξουμε να είναι αυτό της υπερβολικής εμπιστοσύνης στις δυνάμεις και τις ικανότητες μας γιατί μπορεί να απογοητευτούμε από το αποτέλεσμα των ενεργειών μας.
Οι Κριοί, Δίδυμοι-Τοξότες και Λέοντες-Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου θα είστε τόσο απρόβλεπτοι και θα επιδιώκετε την ελευθερία σας με τόση ένταση που οι γύρω σας δεν θα μπορούν να σας παρακολουθούν. Νέες και απρόσμενες γνωριμίες δίνουν ώθηση είτε στην επαγγελματική είτε την ερωτική σας ζωή!
 
13/3 Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Δία (επιρροή +/-2 ημέρες): Θεωρούμε ότι μπορούμε να πετύχουμε ότι έχουμε σκεφτεί γιατί συνδυάζουμε ορμή, δύναμη αλλά και τύχη και η αισιοδοξία μας αυτή μπορεί να μας βοηθήσει ακόμη και να αυξήσουμε το εισόδημά μας βάζοντας σε εφαρμογή μια καινούργια ιδέα!
Ταύροι-Σκορπιοί, Καρκίνοι-Αιγόκεροι και Παρθένοι-Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου είστε στα καλύτερα σας με την εύνοια της όψης να απλώνεται και στα ερωτικά και στα επαγγελματικά σας ακόμη και στα οικονομικά σας!
 
13/3 Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο (επιρροή +/- 2 ημέρες): Από τη μια θέλουμε να φέρουμε σε πέρας όλες τις υποχρεώσεις μας και να μην παραβλέψουμε τις ευθύνες μας από την άλλη όμως θέλουμε να ασχοληθούμε με την προσωπική μας ζωή, με τους φίλους και τους αγαπημένους μας και η σύγκρουση αυτή μας πιέζει αρκετά.
Όσοι ανήκετε στα παρορμητικά ζώδια του πρώτου δεκαημέρου μην παραμελείτε αυτές τις ημέρες τα αγαπημένα σας πρόσωπα γιατί η γκρίνια και τα παράπονα που θα δεχτείτε δεν αντισταθμίζονται από τις επαγγελματικές σας επιτυχίες που είναι σίγουρες αν έχετε κοπιάσει αρκετά το προηγούμενο διάστημα.
 Διάβασε πως σε επηρεάζουν οι σημερινές αλλά και οι πλανητικές όψεις των επόμενων 5 ημερών στο  Προσωπικό Ωροσκόπιο
 
17/3 Ο Άρης περνά στον Αιγόκερω (επιρροή ως 16 Μαΐου): Ο Αιγόκερως στον ζωδιακό κύκλο εκπροσωπεί 10 οίκο τον χώρο της καριέρας δηλαδή και με τον διεκδικητή Άρη σε αυτόν τον τομέα θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να διακριθούμε στον επαγγελματικό τομέα, έστω και αν αυτό μερικές φορές σημαίνει να χρησιμοποιήσουμε και «αθέμιτα» μέσα.. Σχέσεις –κυρίως σεξουαλικές και λιγότερο συναισθηματικές- με ανθρώπους ανώτερους στην επαγγελματική ιεραρχία ή γενικότερα οικονομικά εύρωστους είναι πολύ πιθανό να προκύψουν..
Ταύροι-Σκορπιοί, Παρθένοι-Ιχθύες και Αιγόκεροι είστε πολύ δραστήριοι και αποτελεσματικοί τόσο επαγγελματικά όσο και ερωτικά!
 
20/3 Ο Ήλιος περνά στον Κριό(επιρροή ως 20 Απριλίου): Η ορμή, η βιασύνη, η θέρμη  αλλά και η ξεροκεφαλιά που χαρακτηρίζουν τον Κριό γίνονται κομμάτι της καθημερινότητας μας αλλά έχουμε την απαιτούμενη ενέργεια για υλοποιήσουμε τα σχέδιά μας αρκεί να μην χάνουμε χρόνο σε αντιπαραθέσεις και εγωισμούς χωρίς λόγο..
20/3 Ο Ερμής σε σύνοδο με την Αφροδίτη(επιρροή +/- 2 ημέρες): Ο Ερμής σε σύνοδο με την Αφροδίτη: Όμορφα λόγια, ήρεμες συζητήσεις, ανταλλαγές ερωτόλογων είναι ότι φέρνει αυτή η σύνοδος και μας βοηθά να ζήσουμε ξένοιαστες στιγμές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα!
Κριοί-Ζυγοί,Δίδυμοι-Τοξότες και Λέοντες–Υδροχόοι είστε στο κέντρο του ενδιαφέροντος στην κοινωνική σας ζωή και οι προσκλήσεις δεν θα λείψουν, ενώ αν σκέφτεστε να κάνετε αργότερα ένα ταξίδι τώρα είναι η κατάλληλης στιγμή να το οργανώσετε!
 
23/3 Ο Ερμής γυρίζει σε ανάδρομη πορεία από το ζώδιο του Κριού (Επιρροή ως 16 Απριλίου): Βιαστικές ενέργειες χωρίς πολύ σκέψη, στενοκεφαλιά και εγωιστικές συμπεριφορές δεν βοηθούν και πολύ, με αποτέλεσμα να είμαστε νευρικοί και κακότροποι καθώς με τον Ερμή σε αυτή τη θέση δεν θα μπορούμε να συγκρατήσουμε τη γλώσσα μας..Προσοχή επίσης απαιτείται στις μετακινήσεις μας όπως και τον τρόπο οδήγησης γιατί τα ατυχήματα καιροφυλακτούν..
Όσοι ανήκετε στα ζώδια των Κριών-Ζυγών και Καρκίνων-Αιγόκερων δώστε μεγάλη σημασία στο τι λέτε και τον τρόπο που το λέτε για να αποφύγετε το ..πολεμικό κλίμα στις σχέσεις σας..
Διάβασε εδώ πως σε επηρεάζει ο ανάδρομος Ερμής !
 
24/3 Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Άρη (επιρροή +/-7 ημέρες): Η ανταγωνιστική συμπεριφορά και οι εξουσιαστικές τάσεις που μας δημιουργεί αυτή ή δύσκολη όψη μπορεί να δυσκολέψει τις προσπάθειες μας στον επαγγελματικό τομέα γιατί γινόμαστε περισσότερο επιθετικοί από όσο θα έπρεπε. Μόνη λύση η ψυχραιμία και ο αυτοέλεγχος..
Κριοί-Ζυγοί και Καρκίνοι-Αιγόκεροι φροντίστε τα νεύρα και η ανησυχία σας να μη σας φέρουν αντιμέτωπους με πρόσωπα που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο μπορούν να επηρεάσουν την επαγγελματική σας εξέλιξη..
 
29/3 Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Κρόνο (επιρροή +/-2 ημέρες): Αισθανόμαστε δέσμιοι των καταστάσεων από τις οποίες δεν μπορούμε να ξεφύγουμε όσο και να προσπαθούμε με τον Κρόνο να μας πιέζει και να ακυρώνει κάθε προσπάθεια μας να ελαφρύνουμε το κλίμα απαισιοδοξίας και μιζέριας που υπάρχει τριγύρω.. Μόνη λύση να ασχοληθούμε με θέματα που απαιτούν οργάνωση και σοβαρότητα και να αφήσουμε τη διασκέδαση για αργότερα..
Κριοί-Ζυγοί και Καρκίνοι-Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου έχετε πολλές ευθύνες και πολλές υποχρεώσεις αλλά αντί να γκρινιάζετε για το πόσο κουράζεστε κοιτάξτε να τις τελειώσετε.. έτσι και αλλιώς κανείς δεν σας καταλαβαίνει…
Νέες χαμηλές χρεώσεις για να έχεις με κάθε λεπτομέρεια την απάντηση σε ότι σε απασχολεί! Κάλεσε τώρα στο 875 875  8801 με χρέωση 0,75/1'!

29/3 Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ουρανό (επιρροή +/-2 ημέρες): Η όψη αυτή φέρνει στην επιφάνεια τα καλύτερα μας στοιχεία και προσπαθούμε να κάνουμε τον κόσμο μας καλύτερο με τη συμπεριφορά, την αγάπη και τη φροντίδα που δείχνουμε στους γύρω μας. Ιδιαίτερα ευνοϊκή η όψη αυτή για όσους ασχολούνται με καλλιτεχνικά επαγγέλματα.
Κριοί, Δίδυμοι-Τοξότες και Λέοντες –Υδροχόοι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο αφήστε τις σπατάλες και τις υπερβολές στον οικονομικό τομέα αλλά αντίθετα απολαύστε τις υπερβολές, την ανεμελιά και τις ευχάριστες εκπλήξεις στον ερωτικό τομέα!
 
31/3 Η Αφροδίτη περνά στον Ταύρο (επιρροή ως 24 Απριλίου): Μετά τον ..πανικό που προκάλεσε η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού, περνά τώρα στο ζώδιο του οποίου είναι κυβερνήτης για να δώσει στον έρωτα τον χρόνο που χρειάζεται για να στεριώσει και να εξελιχθεί σε σχέση με σταθερά συναισθήματα, αφοσίωση και εκδηλώσεις αγάπης..Αυτό που πρέπει να προσέξουμε είναι μια τάση προς την οκνηρία που προκαλεί αυτή η θέση της Αφροδίτης..
Για τα ζώδια της Γης και τα ζώδια του Νερού η θέση αυτή υπόσχεται τα καλύτερα για τα αισθηματικά τους, είτε βελτιώνοντας θεαματικά τις υπάρχουσες σχέσεις, είτε φέρνοντας ένα νέο έρωτα για τους αδέσμευτους!
★ Για να λαμβάνεις τις καθημερινές αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σου άμεσα στο email σου, κάνε κλικ εδώ!