Share This!

Οι κινήσεις των πλανητών τον Ιούνιο του 2017! Τι μας φέρνουν τα άστρα;

Καλοκαίρι πια, με τον Ιούνιο να φέρνει πλανητικές αλλαγές που στο μεγαλύτερο μέρος τους θα λειτουργήσουν θετικά τόσο για τις επαφές και τις επικοινωνίες μας, όσο και για τα αισθηματικά μας που μπαίνουν σε μια φάση σταθεροποίησης, με την Αφροδίτη από τον Ταύρο να αναζητά την δέσμευση σχεδόν με τόση επιμονή όση και η αγάπη της για τις απολαύσεις.. ίσως αντιμετωπίσουμε κάποιες δυσκολίες ή καθυστερήσεις στις επαγγελματικές μας επιδιώξεις ή στην υλοποίηση των σχεδίων μας καθώς ο Άρης από τον Καρκίνο περιορίζει την δυνατότητα μας για δράση, με την ανασφάλεια και την έλλειψη σιγουριάς για τις πράξεις και τις αποφάσεις μας να λειτουργούν ανασταλτικά! Σίγουρα όμως η ορθή πλέον πορεία του Δία στο ζώδιο του Ζυγού έρχεται να φέρει εξελίξεις σε θέματα που τόσο καιρό καθυστερούσαν και να λειάνει εντάσεις σε σχέσεις και συνεργασίες!
 
Ας δούμε λοιπόν ποιες είναι οι πλέον σημαντικές πλανητικές όψεις του μήνα και πως αυτές μας επηρεάζουν!
 
Σημείωση: Οι ημερομηνίες αφορούν σε όλα τα ζώδια και όχι μόνο αυτά στα οποία δίνεται η έμφαση, ενώ η επιρροή των όψεων ισχύει για τρεις  ημέρες πριν και τρεις μετά τον σχηματισμό τους.
 
Τα φεγγάρια του μήνα:
 

Η Πανσέληνος στις 9/6 στο ζώδιο του Τοξότη μας βοηθά να ταξιδέψουμε, να ανοιχτούμε σε άλλες κουλτούρες, σε άλλο τρόπο σκέψης! Ακόμη και αν τα ταξίδια είναι μόνο νοερά, μας προσφέρουν μια ανάσα από την ρουτίνα και μια ελπίδα οτι κάποια στιγμή θα γίνουν και πράξη..Κάποιες υποθέσεις ολοκληρώνονται μέσα από διεξοδικές συζητήσεις και συντονισμένες ενέργειες!

Η Νέα Σελήνη στις 24/6 στο ζώδιο του Καρκίνου μας δυσκολεύει αρκετά, με τον Άρη που επίσης βρίσκεται εκεί να εμποδίζει την εκδήλωση μας! Γινόμαστε επιθετικοί από φόβο και ανασφάλεια αλλά τελικά βρίσκουμε τον τρόπο να πάμε ένα βήμα παρακάτω..Εξάλλου με έντονα αυξημένο το ένστικτό μας έχουμε την απαραίτητη προστασία..

 Για μια προσωπική πρόβλεψη της επιρροής των κινήσεων της Σελήνης στον αστρολογικό σου χάρτη κάλεσε τώρα στο 14901

 
Οι σημαντικότερες κινήσεις των πλανητών για τον Ιούνιο 2017!
 
1/6 Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Κρόνο:Ιδανική στιγμή για να σταθεροποιηθούν σχέσεις που έχουν δοκιμαστεί, ενώ υπόσχεται μακρά πορεία σε όσες σχέσεις ξεκινήσουν αυτές τις ημέρες!
 
3/6 Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ουρανό:Απρόοπτα γεγονότα προκύπτουν σε ερωτικές σχέσεις αλλά και σε οικονομικές συναλλαγές! Αποφύγετε να υποσχεθείτε οικονομική στήριξη που δεν είναι βέβαιο οτι μπορείτε να παρέχετε..
 
3/6 Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Δία: Μια θετική και ευνοϊκή ημέρα με αρκετή τύχη και σίγουρα με πολλές δυνατότητες που δεν θα πρέπει να αφήσουμε ανεκμετάλλευτες!
 
4/6 Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα: Η ημέρα δεν ευνοεί σημαντικές αποφάσεις και σοβαρές κινήσεις καθώς εύκολα μπορούμε να παρασυρθούμε σε λάθη..
 
4/6 Ο Άρης περνά στον Καρκίνο: Σε αυτή τη θέση ο Άρης δεν μπορεί να εκφραστεί με την αμεσότητα και τον δυναμισμό που τον χαρακτηρίζει αλλά ακολουθώντας τα πλάγια βήματα του "καβουριού" προσπαθεί να πετύχει αυτό που θέλει.. 
 
6/6 Η Αφροδίτη περνά στον Ταύρο: Οι αισθηματικές υποθέσεις αποκτούν ιδιαίτερη αξία με την Αφροδίτη να ξεδιπλώνει σε αυτό ο ζώδιο κυριαρχίας της όλα α χαρίσματά της! Οι σχέσεις παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή μας ενώ δεν θα λείψει και η ανάγκη μας για οικονομική σταθερότητα! 
 
7/6 Ο Ερμής περνά στους Διδύμους:Πολύ ευνοϊκό διάστημα για ότι σχετίζεται με γραπτά, πνευματικές εργασίες αλλά και επαφές με το εξωτερικό με τον Ερμή από το ζώδιο της κυριαρχίας του να βοηθά την αναλυτική σκέψη και την γρήγορη αντίληψη!
 
9/6 Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Άρη: Μια πολύ ερωτική όψη που μας προτρέπει να ζήσουμε σήμερα τον έρωτα αλλά και να διεκδικήσουμε με τόλμη το πρόσωπο που μας ενδιαφέρει!
 
13/6 Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Δία: Πολλές πληροφορίες, πολλές ιδέες, πολλές συναντήσεις και συζητήσεις αλλά και πολλές υπερβολές που όπως λέγονται έτσι και ξεχνιούνται..
 
14/6 Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα: Η φαντασία μας είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένη αλλά αυτό δεν είναι καλό για την πρακτική πλευρά της ζωής μιας και είναι αδύνατο να σκεφτούμε λογικά..Προσοχή σε παρανοήσεις και παρεξηγήσεις που θα προκύψουν χωρίς να υπάρχει ουσιαστικά κάποια αιτία πέρα από τη θολή μας κρίση.. 
 
15/6 Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Κρόνο: Κάθε κατεργάρης στον πάγκο τοιυ θα μπορούσαμε να πούμε και ευτυχώς που έρχεται αυτή η όψη για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και στις σωστές τους διαστάσεις..
 
16/6 Ο Ποσειδώνας αρχίζει την ανάδρομη πορεία του: Η εσωτερική μας φωνή και η διαίσθησή μας γίνονται πιο έντονες, με επιθυμίες και όνειρα να έρχονται στην επιφάνεια και να ζητούν την ολοκλήρωσή τους..
 
18/6 Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ουρανό: Ιδανική στιγμή για να ενταχθούμε σε ομάδες, να ασχοληθούμε με νέες τεχνολογίες, να υποδεχθούμε στη ζωή μας το καινούργιο!
 
18/6 Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Κρόνο: Οι υποχρεώσεις της ημέρας μας φαίνονται βουνό ενώ λείπει η αισιοδοξία και η θετική σκέψη.Το μυαλό μας μπλοκάρει εύκολα με σκέψεις που αφορούν στο παρελθόν να μην μας επιτρέπουν να αξιολογήσουμε σωστά το παρόν.  
 
20/6 Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ουρανό:Ακόμη και αν τα πράγματα δεν έρχονται όπως τα σχεδιάζαμε ας δούμε την θετική πλευρά αυτών των ξαφνικών γεγονότων και ανατροπών.. 
 
20/6 Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα: Ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα είναι τα συναισθήματα που κυριαρχούν τη σημερινή ημέρα!
 
21/6 Ο Ερμής περνά στον Καρκίνο: Προσεγγίζουμε τα πρόσωπα και τις καταστάσεις με περισσότερη ευαισθησία και συναίσθημα αλλά ταυτόχρονα αρνούμαστε να εκφράσουμε τις βαθύτερες μας σκέψεις και προτιμούμε να τις κρατάμε γαι τον εαυτό μας..
 
21/6 Ο Ήλιος περνά στον Καρκίνο: Οι οικογενειακές μας σχέσεις αποκτούν μεγαλύτερη σημασία και θέλουμε να περνούμε αρκετό χρόνο με τα αγαπημένα μας πρόσωπα..Ανησυχίες για τα οικονομικά ή τα συναισθηματικά μας θέματα δεν λείπουν!
 
21/6: Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ερμή: Ημέρα που το μυαλό μας δουλεύει με χίλια και μπορούμε να αφομοιώσουμε εύκολα οτιδήποτε διαβάσουμε..Ευνοείται επίσης ο γραπτός λόγος, η μάθηση και τα ταξίδια 
 
24/6 Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα: "Κάλλιο πέντε και το χέρι παρά δέκα και καρτέρει" λέει αυτή η όψη για τα οικονομικά μας, με τα ζώδια της Γης που συμμετέχουν σε αυτή την όψη να μας οδηγούν σε συνετές σκέψεις και προσγειωμένες κινήσεις σε ότι έχει σχέση με οικονομικές συναλλαγές και επενδύσεις.
 
25/6 Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Δία: Η υπερκινητικότητα και η βιασύνη μπορεί να φέρουν μπελάδες,,Καλύτερα να διοχετεύσουμε την ενέργεια αυτής της όψης στο να αγωνιστούμε για να ακουστούν οι ιδέες μας και μέσα από αυτές να εισπράξουμε την αναγνώριση που επιδιώκουμε!
 
26/6 Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα: Σαν τον Δον Κιχώτη θέλουμε να κυνηγήσουμε τα όνειρά μας  αλλά να ζήσουμε και την περιπέτεια του άγνωστου που τόσο μας γοητεύει με αυτή την όψη..
 
27/6 Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Δία:Η υπεραισιοδοξία όταν συνδυάζεται με την υπερβολή οδηγεί σε λάθη..Προσοχή σε κάποιους που θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν καταστάσεις..
 
28/6 Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα: Ιδανική ημέρα για καλλιτεχνικές δημιουργίες αλλά και για να ακούσουμε το ένστικτό μας!Η φαντασία, η διαίσθηση, ο ιδεαλισμός και η ευγένεια κυριαρχούν στις συμπεριφορές!  
 
28/6 Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Άρη: Δεν μας ικανοποιεί καμιά συζήτηση σήμερα, ενώ γινόμαστε ανυπόμονοι και εριστικοί, αρνούμενοι να δεχθούμε οτι κάποιος ενδεχομένως να έχει διαφορετική άποψη από εμάς..
 
30/6 Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Πλούτωνα: Εστιάζουμε στα όσα μας πόνεσαν και μας ταλαιπώρησαν με αποτέλεσμα να μην είμαστε αμερόληπτοι στη κρίση μας για τους άλλους.. Το άγχος και ο συναισθηματικός αναβρασμός δεν βοηθούν στην αντιμετώπιση της καθημερινότητας..
 
 Βρες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης