Share This!

Οι κινήσεις των πλανητών τον Ιανουάριο του 2018! Τι μας φέρνουν τα άστρα;

Καλή Χρονιά και καλό μήνα! Ο Ιανουάριος είναι ένας μήνας που εστιάζει κυρίως στα επαγγελματικά μας θέματα, με την παρουσία πολλών πλανητών στον Αιγόκερω να μας οπλίζουν με την αντοχή, τη δύναμη και την επιμονή που χρειαζόμαστε για να πετύχουμε τους στόχους μας ενώ ταυτόχρονα θα μας απασχολήσει η εικόνα που δείχνουμε προς το στενό και ευρύτερο περιβάλλον μας.. Όσο για το συναισθηματικό τομέα ο μήνας αυτός μας βοηθά περισσότερο να διατηρήσουμε τις σχέσεις που ήδη έχουν δημιουργηθεί παρά να επιδιώξουμε καινούργιες.. Εξάλλου η γνώμη της οικογένειας με την ευρύτερη έννοια του όρου (στενοί φίλοι, αγαπημένα πρόσωπα) θα είναι σημαντική για τις οποιεσδήποτε επιλογές μας. Οικονομικά, προσέχουμε για να έχουμε..
 
Ας δούμε λοιπόν ποιες είναι οι πλέον σημαντικές πλανητικές όψεις του μήνα και πως αυτές μας επηρεάζουν!
 
Σημείωση:Οι ημερομηνίες αφορούν σε όλα τα ζώδια και όχι μόνο αυτά στα οποία δίνεται η έμφαση, ενώ εξίσου σημαντική είναι η επιρροή και όταν στα ζώδια που αναφέρουμε βρίσκεται ο ωροσκόπος μας!
 
Τα φεγγάρια του μήνα:
 
2/1 Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Καρκίνου 11.37'(επιρροή +/- 7 ημέρες): Με την Πανσέληνο αυτή θα κληθούμε να "ψηλαφίσουμε" τις πληγές μας, να τις αποδεχτούμε και να προχωρήσουμε μπροστά! Η συναισθηματική ασφάλεια που αναζητούμε ξεκινά πρώτα από μέσα μας!!
Όσοι ανήκετε στα παρορμητικά ζώδια (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) του δευτέρου δεκαημέρου μπορείτε να σταθεροποιήσετε τις σχέσεις σας με την οικογένεια και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!
 
17/1 Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω 26ο 54’  (επιρροή +/- 7 ημέρες) : Με τον Κρόνο να κυβερνά αυτή τη Νέα Σελήνη ο μήνυμα προς όλα τα ζώδια είναι πως για να οτιδήποτε θέλεις να κερδίσεις θα πρέπει να κοπιάσεις! Είναι η στιγμή που μπορούμε να παλέψουμε για τα όνειρά μας να θεμελιώσουμε κάποιους στόχους μας, να αγωνιστούμε για ένα καλύτερο αύριο, αρκεί όλα αυτά να περιέχουν μέτρο και συναίσθηση της πραγματικότητας καθώς επιπολαιότητες και υπερβολές δεν συγχωρούνται..
Κριοί-Ζυγοί και Καρκίνοι-Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου τώρα είναι η στιγμή να βάλετε τη ζωή σας σε νέες βάσεις!
 
31/1 Πανσέληνος/ ολική σεληνιακή έκλειψη στις 11 .37 του Λέοντα (επιρροή +/- 15 ημέρες):  Η Πανσέληνος αυτή που συνοδεύεται από την πρώτη έκλειψη της χρονιάς στο δυνατό και παθιασμένο ζώδιο του Λέοντα έρχεται να φέρει στην επιφάνεια κρυμμένα συναισθήματα που ζητούν να εκφραστούν χωρίς περιορισμούς.. Αυτό που θα πρέπει να προσέξουμε είναι οι υπερβολικές ή εγωιστικές συμπεριφορές στην προσπάθειά μας να διακριθούμε!Δεν θα λείψουν εκπλήξεις και αποκαλύψεις που μάλλον θα μας δυσκολέψουν..
Ταύροι-Σκορπιοί και Λέοντες-Υδροχόοι του δευτέρου δεκαημέρου ήρθε η στιγμή να αντιμετωπίσετε τους φόβους σας! 
 
 Για μια προσωπική πρόβλεψη της επιρροής των κινήσεων της Σελήνης στον αστρολογικό σου χάρτη κάλεσε τώρα στο 14901
 
Οι σημαντικότερες κινήσεις των πλανητών για τον  Ιανουάριο 2018
 
 Βρες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
 
2/1 Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα(επιρροή +/- 2 ημέρες): Η δημιουργικότητα και η φαντασία εκφράζονται με μεγάλη ευκολία σε αντίθεση με την ρεαλιστική θεώρηση της ζωής που απουσιάζει πλήρως.. 
Ταύροι-Σκορπιοί, Καρκίνοι-Αιγόκεροι και Ιχθύες του δευτέρου δεκαημέρου γίνεστε πολύ ευαίσθητοι απέναντι στους άλλους, ενώ η αισθηματική σας ζωή σας γεμίζει χαρά!
 
2/1 Ο Ουρανός σε ορθή πορεία (επιρροή ως 18 Μαΐου  2018):Σκουριασμένες ιδέες και παρωχημένες απόψεις δεν έχουν πλέον καμιά θέση στη ζωή μας, ενώ έχουμε το θάρρος, τον ενθουσιασμό και την ενέργεια να αντιμετωπίσουμε σημαντικές αλλαγές ακόμη και ανατροπές που θα προκύψουν.. Προσοχή στην διάθεση μας για ελευθερία και απουσία κάθε περιορισμού που μπορεί να μας κάνει ασυνεπείς απέναντι σε υποχρεώσεις.
 
3/1Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα(επιρροή+/-2 ημέρες): Αντιμετωπίζουμε τη ζωή με ευαισθησία και ρομαντισμό ενώ η αυξημένη φαντασία μας μπορεί να εκφραστεί  μέσα από μια καλλιτεχνική δραστηριότητα! 
Ταύροι-Σκορπιοί, Καρκίνοι-Αιγόκεροι και Ιχθύες του δευτέρου δεκαημέρου μπορείτε να ζήσετε πολύ ρομαντικέ στιγμές με τον σύντροφό σας!
 
7/1 Ο Άρης σε σύνοδο με τον Δία (επιρροή +/- 7 ημέρες): Δράση, θάρρος και αισιοδοξία είναι τα θετικά της όψης αυτής αλλά προσοχή στις βιαστικές ενέργειες που μπορεί να φέρουν τα αντίθετα από τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα..
Καρκίνοι-Αιγόκεροι και Παρθένοι Ιχθύες του δευτέρου δεκαημέρου επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν!
Ταύροι-Σκορπιοί και Λέοντες -Υδροχόοι του δευτέρου δεκαημέρου είστε πολύ δυναμικοί αλλά προσέξτε τα νεύρα και την εριστικότητα που μπορεί να προκύψουν..
 
7/1 Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ουρανό (επιρροή +-/ 2 ημέρες): Με εφευρετικότητα και πρωτοτυπία αντιμετωπίζουμε τα απρόοπτα που κάνουν την εμφάνισή τους ενώ το μυαλό μας τρέχει με χίλια! 
Τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί,Λέοντες, Τοξότες) αλλά και οι Δίδυμοι όπως και οι Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου εκμεταλλευτείτε την έμπνευση και τη διαίσθηση που σας χαρίζει αυτή η όψη για να προβάλετε τις γνώσεις αλλά και τις φρέσκες ιδέες σας !
 
8/1 Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Δία (επιρροή +/- 2 ημέρες): Μια όψη αισιοδοξίας και χαράς που βοηθά ιδιαίτερα τη συναισθηματική μας ζωή! Απολαυστικές στιγμές με το ταίρι μας, φροντίδα και περιποίηση της εμφάνισής μας όπως και κοινωνικές επαφές είναι στο πρόγραμμα!
Τα ζώδια της Γης και τα ζώδια του Νερού του δευτέρου δεκαημέρου επιδεικνύετε μεγάλη κοινωνικότητα που σας ανταμείβει με ευχάριστες στιγμές διασκέδασης και επικοινωνίας!    
 
8/1 Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Δία (επιρροή +/-2 ημέρες): Με αυτοπεποίθηση και σιγουριά κάνουμε τις κατάλληλες κινήσεις για την πρόοδο μας ενώ παράλληλα βοηθούμε και τους άλλους να προχωρήσουν στη ζωή τους! 
Τα ζώδια της Γης(Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) και τα ζώδια του Νερού(Καρκίνοι,Σκορπιοί και Ιχθύες) του δευτέρου δεκαημέρου μπορείτε να πετύχετε πολλά από όσα στοχεύετε, αρκεί να είστε σε εγρήγορση και να χρησιμοποιήσετε όλες τις δεξιότητες και τα χαρίσματά σας!
 
8/1 Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα(επιρροή +-/ 7 ημέρες):Μια πολύ δυναμική όψη που μας βοηθά να πάρουμε πρωτοβουλίες που θα μας φέρουν πιο κοντά στην ολοκλήρωση των στόχων μας!
Ταύροι-Σκορπιοί και Παρθένοι-Ιχθύες του δευτέρου δεκαημέρου μπορείτε να βελτιώσετε τα οικονομικά σας, ακόμη και να ξεκινήσετε μια συνεργασία αρκεί να χρησιμοποιήσετε τη διαίσθηση σας για να κρίνετε τις συμπεριφορές των άλλων..
 
9/1 Ο Ήλιος σε σύνοδο με την Αφροδίτη (επιρροή +/-2 ημέρες): Η συναισθηματική μας ζωή είναι η πρωταγωνίστρια με αυτή την όψη, με την αγάπη, την ερωτική έλξη, τον αισθησιασμό αλλά και την στοργή να κυριαρχούν στις σχέσεις μας!
Τα ζώδια της Γης(Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) και του Νερού(Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες) του δευτέρου δεκαημέρου εστιάζετε στα ερωτικά σας και οι αδέσμευτοι θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε ένα πρόσωπο που θα σας κινήσει το ενδιαφέρον, ενώ οι δεσμευμένοι ανανεώνετε τη σχέση μας κάνοντας κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα!
 
9/1 Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα (επιρροή +/- 2 ημέρες): Ζήλια, πάθος και κτητικότητα κυριαρχούν στις σχέσεις μας ενώ είναι πολύ πιθανό να βιώσουμε ένα είδος τιμωρίας, ή καρμικής ανταμοιβής από την αγάπη..
Κριοί-Ζυγοί και Καρκίνοι-Αιγόκεροι του δευτέρου δεκαημέρου αποφύγετε τις εκρήξεις ζήλειας ή καταπιεστικής συμπεριφοράς ενώ οι αδέσμευτοι μην επενδύσετε σε έναν έρωτα που θα εμφανιστεί τώρα..
 
9/1 Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Πλούτωνα (επιρροή +/- 2 ημέρες):Μια δυναμική όψη που αν χρησιμοποιηθεί για καλό θα μπορέσουμε να φτάσουμε στο βάθος και στην ουσία όσων μας απασχολούν για να μπορέσουμε να τα βελτιώσουμε, διαφορετικά υπάρχει περίπτωση να κάνουμε λάθη σημαντικά στην προσπάθεια μας να πετύχουμε αυτό που θέλουμε.. Προσοχή στις επαφές με άτομα που δεν έχουν ηθικές αξίες..
Τα παρορμητικά ζώδια (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) εκπέμπουν σεξουαλικότητα αλλά και έντονες εξουσιαστικές τάσεις προς το σύντροφό τους..
 
9/1 Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Άρη ( επιρροή +/- 7 ημέρες): Η ερωτική μας ζωή εμπλουτίζεται με αισθησιασμό, σεξουαλικότητα, πάθος και τρυφερότητα! Τι καλύτερο για να ανανεώσουμε τη σχέση μας!
Καρκίνοι-Αιγόκεροι, Παρθένοι-Ιχθύες και Σκορπιοί του δευτέρου δεκαημέρου θα δείτε τη σεξουαλική σας ζωή να παίρνει φωτιά με νέες γνωριμίες για τους αδέσμευτους που θα ξυπνήσουν τον ερωτισμό σας ενώ οι δεσμευμένοι  θα ζήσετε έναν δεύτερο μήνα του μέλιτος..
 
10/1 Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Άρη (επιρροή +/- 7 ημέρες): Θάρρος,αντοχή, αυτοπεποίθηση και δύναμη είναι τα δώρα αυτής της όψης που μας βοηθούν να καταφέρουμε τα πάντα!Καρκίνοι-Αιγόκεροι, Παρθένοι-Ιχθύες και Σκορπιοί του δευτέρου δεκαημέρου αναγνωρίζονται τα ταλέντα και οι ικανότητές σας!
 
11/1 Ο Ερμής περνά στον Αιγόκερω (επιρροή ως 31 Ιανουαρίου): Η σοβαρότητα αλλά και η απαισιοδοξία του Κρόνου επικρατούν στη συμπεριφορά μας, ενώ μας εκνευρίζουν οι συζητήσεις που δεν έχουν κάποιο σκοπό ή κάποιο αποτέλεσμα..Επίσης το διάστημα που θα κινείται ο Ερμής στον Αιγόκερω θα μας απασχολήσουν θέματα κοινωνικής και επαγγελματικής καταξίωσης.
Ταύροι-Σκορπιοί, Καρκίνοι-Αιγόκεροι και Παρθένοι-Ιχθύες προωθήστε την καριέρα σας παρουσιάζοντας στα σωστά πρόσωπα τις ενέργειες αλλά και τους στόχους σας!
 
13/1 Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ουρανό: (επιρροή +/- 2 ημέρες): Πολύ πιθανό με την όψη αυτή να υπάρξουν πολύ ενδιαφέρουσες και απρόοπτες ερωτικές γνωριμίες ή συναντήσεις που δεν υπόσχονται όμως συνέχεια..Προσοχή μήπως με τις πράξεις μας φέρουμε σε δύσκολη θέση αγαπημένα μας πρόσωπα..
Κριοί-Ζυγοί και Καρκίνοι-Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου προετοιμαστείτε για αναταράξεις στα συναισθηματικά σας που είναι στο χέρι σας να απορροφηθούν..
 
13/1 Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Κρόνο (επιρροή +/- 2 ημέρες): Η όψη αυτή μας οδηγεί σε σοβαρές σκέψεις, λογικές και ψύχραιμες κινήσεις και τιμιότητα στις συναλλαγές μας. Λίγο προσοχή μόνο στις τάσεις απαισιοδοξίας και μελαγχολίας που εύκολα μπορούν να παρουσιαστούν..
Κριοί-Ζυγοί, Καρκίνοι-Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου ίσως ήρθε η στιγμή να αφήσετε για πάντα πίσω σας πρόσωπα και καταστάσεις που σας θλίβουν..
 
14/1 Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ουρανό (επιρροή +/- 2 ημέρες): Επαναστατική διάθεση και ατίθαση συμπεριφορά είναι τα "δώρα"αυτής της όψης και καλό είναι να γνωρίζουμε πως μερικές φορές οι συμβιβασμοί είναι απαραίτητοι προκειμένου να πετύχουμε το στόχο μας..
Κριοί-Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι ετοιμαστείτε να αλλαγές και ανατροπές σημαντικές για τη ζωή σας, τόσο την προσωπική όσο και την επαγγελματική..
 
16/1Ο Δίας σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα (επιρροή +/- 20 ημέρες):Συνδυάζοντας την επιμονή με την θετική διάθεση, και την αυτοπεποίθηση θα δούμε τις επιδιώξεις μας να γίνονται πραγματικότητα!,
Ταύροι-Σκορπιοί, Καρκίνοι και Ιχθύες έχετε τη δυνατότητα αλλά και την εύνοια να αλλάξετε τη ζωή σας προς το καλύτερο! Προσοχή στην ισχυρή θέληση που εύκολα γίνεται εγωισμός...
 
18/1 Η Αφροδίτη περνά στον Υδροχόο (επιρροή ως τις 11 Φεβρουαρίου): Ωραία θέση για τις φιλικές σχέσεις όχι και τόσο για τις ερωτικές, μιας και η αντισυμβατικότητα, η ανεξαρτησία και η αγάπη στην ατομική μας ελευθερία δεν βοηθούν και πολύ τις σταθερές σχέσεις..Κριοί-Ζυγοί, Δίδυμοι-Τοξότες και Λέοντες-Υδροχόοι με την φιλικότητα, την κοινωνικότητα, την ευστροφία και την ευγλωττία σας κατακτάτε τα πλήθη..
 
20/1 Ο Ήλιος περνά στον Υδροχόο (επιρροή ως τις 18 Φεβρουαρίου): Με σταθερές απόψεις και αφοσίωση στα πιστεύω μας προσπαθούμε να αλλάξουμε τις συνθήκες της ζωής μας...Οι φιλικές μας σχέσεις είναι πολύ σημαντικές για την καλή μας διάθεση!
 
20/1 Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα (επιρροή +/- 2 ημέρες): Διαίσθηση, δημιουργικότητα, καλή συμπεριφορά, ενδιαφέρον για τα συναισθήματα των άλλων δημιουργούν ένα πολύ όμορφο κλίμα στις επαφές μας και τραβούν την προσοχή των γύρω μας!
Καρκίνοι-Αιγόκεροι, Ταύροι-Σκορπιοί και Ιχθύες του δευτέρου δεκαημέρου μπορείτε να βοηθήσετε τους γύρω σας κατανοώντας τα προβλήματά τους αλλά και βρίσκοντας σωστές λύσεις!
 
24/1 Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Πλούτωνα (επιρροή +/- 2 ημέρες): Ιδανικό διάστημα να ερευνήσουμε για κρυμμένα μυστικά και να φέρουμε στο φως αλήθειες που οι άλλοι μας κρύβουν αλλά τώρα μας είναι πολύ εύκολο να ανακαλύψουμε!
Κριοί-Ζυγοί και Καρκίνοι-Αιγόκεροι να θυμάστε ότι άλλο είναι να σκέφτεστε και να αναλύετε σε βάθος  και άλλο να είστε καχύποπτοι και επιφυλακτικοί απέναντι στους άλλους και συχνά άδικα..
 
25/1 Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Δία (επιρροή +/-2 ημέρες): Η αισιοδοξία,η θετικότητα, η καλή συμπεριφορά προς τους γύρω μας κυριαρχούν με αυτή τη όψη και έτσι οι σχέσεις όλων μας γίνονται καλύτερες!
Ταύροι-Σκορπιοί, Καρκίνοι-Αιγόκεροι, Παρθένοι-Ιχθύες του δευτέρου δεκαημέρου εντυπωσιάζετε τους άλλους με τη συμπεριφορά σας και είναι η στιγμή να κερδίσετε την εύνοια σημαντικών προσώπων!
 
26/1 Ο Άρης περνά στον Τοξότη(επιρροή ως τις 17 Μαρτίου):Με αυτή τη θέση του Άρη ευνοούνται θέματα που έχουν σχέση με το εξωτερικό, τα ταξίδια, τις επαφές με άλλους πολιτισμούς αλλά και τη δικαιοσύνη! Ιδανική στιγμή για να ξεκινήσουμε κάποιο σεμινάριο ή την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας που θα τη χρειαστούμε γενικότερα μιας και δεν αποκλείονται οι έρωτες με πρόσωπα από άλλη χώρα..
 
28/1 Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ουρανό (επιρροή +/- 2 ημέρες): Δυσκολίες στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις προκαλούν εκνευρισμό ενώ η ξεροκεφαλιά και η επιμονή στα πιστεύω μας δυσχεραίνουν ακόμη περισσότερο την σύγκλιση των απόψεων σε μια συζήτηση..
Κριοί-Ζυγοί και Καρκίνοι-Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου μην κάνετε βιαστικές κινήσεις ούτε να βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα γιατί αργότερα θα το μετανιώσετε..Μια πρόσκαιρη νευρικότητα αλλά και πλήξη είναι πιθανή..
 
31/1  Ο Ερμής περνά στον Υδροχόο (επιρροή ως 18 Φεβρουαρίου): Ο Ερμής σε αυτή τη θέση βρίσκεται σε έξαρση γεγονός που βοηθά τα ταλέντα αυτού τα πλανήτη να εκφραστούν με μεγάλη ευκολία! Η επικοινωνία μας γίνεται πολύ πιο εύκολη,οι σκέψεις μας προοδευτικές έως τολμηρές, ενώ στις συζητήσεις μας δεν υπάρχει χώρος για διπλωματικές απαντήσεις και υπεκφυγές ..
Κριοί-Ζυγοί, Δίδυμοι-Τοξότες και Υδροχόοι διακρίνεστε για το κοφτερό μυαλό σας και το έξυπνο χιούμορ σας!