Share This!

Οι κινήσεις των πλανητών τον Αύγουστο του 2017! Τι μας φέρνουν τα άστρα;

"Μακάρι σαν τον Αύγουστο να'ταν οι μήνες όλοι" λέει μια παροιμία και το μόνο σίγουρο είναι οτι ο Αύγουστος ανήκει στους πιο αγαπημένους μήνες όλων μας! Αυτό φυσικά δεν πρόκειται να αλλάξει ούτε και φέτος έστω και αν  μας ανησυχούν κάπως οι εκλείψεις  του που καθώς γίνονται σε σταθερά ζώδια όποια γεγονότα συμβούν θα έχουν επιρροή στις ζωές μας για μεγάλο διάστημα..Η Αφροδίτη στον Καρκίνο προσθέτει στις σχέσεις μας τρυφερότητα και ρομαντισμό ενώ εξομαλύνει και τυχόν οικογενειακές προστριβές φέρνοντας μας πιο κοντά στα αγαπημένα μας πρόσωπα!
 
Ας δούμε λοιπόν ποιες είναι οι πλέον σημαντικές πλανητικές όψεις του μήνα και πως αυτές μας επηρεάζουν!
 
Σημείωση: Οι ημερομηνίες αφορούν σε όλα τα ζώδια και όχι μόνο αυτά στα οποία δίνεται η έμφαση, ενώ η επιρροή των όψεων ισχύει για τρεις  ημέρες πριν και τρεις μετά τον σχηματισμό τους.
 
Τα φεγγάρια του μήνα:
 
Η Πανσέληνος-Σεληνιακή έκλειψη στις 7/8 στο ζώδιο του Υδροχόου (επιρροή +/- 15 ημέρες): Η Πανσέληνος αυτή μας βοηθά να ανοίξουμε τους οριζοντές μας, να κοιτάξουμε γύρω μας και να συνειδητοποιήσουμε οτι όλοι οι άνθρωποι έχουμε τις ίδιες ανάγκες και τις ίδιες επιθυμίες. Επίσης καθώς η Πανσέληνος-Έκλειψη Σελήνης γίνεται στο φιλαλήθες ζώδιο του Υδροχόου θα θελήσουμε να είμαστε ειλικρινείς τόσο με τους γύρω μας όσο και με τον εαυτό μας..
 
Η Νέα Σελήνη-Ηλιακή έκλειψη στις 21/8 στο ζώδιο του Λέοντα (επιρροή +/- 5 ημέρες) μας οδηγεί στο να βάλουμε σε νέες βάσεις τις προσωπικές μας σχέσεις είτε ανανεώνοντας τες είτε ακόμη και τερματίζοντας τες σε περίπτωση που δεν λειτουγούν πιά.. Εκφράζουμε τα συναισθήματά μας με πάθος και ζεστασιά, αναζητούμε τρόπους να κάνουμε τους γύρω μας ευτυχισμένους, ασχολούμαστε με τα παιδιά μας ή βάζουμε μπροστά για την απόκτηση απογόνων αν είναι επιθυμία μας..

 Για μια προσωπική πρόβλεψη της επιρροής των κινήσεων της Σελήνης στον αστρολογικό σου χάρτη κάλεσε τώρα στο 14901

 
Οι σημαντικότερες κινήσεις των πλανητών για τον Αύγουστο 2017!
 
3/8 Ο Ουρανός ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Κριού (επιρροή ως 3/1/2018): Η ανάγκη μας για ανεξαρτησία γίνεται ακόμη εντονότερη, ενώ η πρωτοτυπία, η δημιουργικότητα και η αποδοχή νέων, περισσότερο μοντέρνων απόψεων κυριαρχεί στη ζωή μας.
 
 Βρες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
 
4/8 Ο Δίας σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα (επιρροή +/-20 ημέρες): Πρόκειται για μια πολύ δυνατή όψη που από τη μια πλευρά μπορεί να μας ανοίξει νέους ορίζοντες από την άλλη πλευρά όμως μπορεί να δημιουργήσει  εξουσιαστικές  και αλαζονικές συμπεριφορές ..
 
10/8 Ο Ερμής σε εξάγωνο με την Αφροδίτη(επιρροή+/-2 ημέρες): Ευχάριστες ειδήσεις, μηνύματα και πληροφορίες μας φτάχνουν την ημέρα, ενώ οι ερωτικές προσεγγίσεις γίνονται με πολύ γλυκό τρόπο! Τα ζώδια του Νερού και τα ζώδια της Γης ας ετοιμαστούν  να δεχθούν κοινωνικές προσκλήσεις και ερωτικές προτάσεις!
 
10/8  Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Δία(επιρροή+/-2 ημέρες): Η δημιουργικότητα συναντά την τύχη και η αισιοδοξία μαζί με τον δυναμισμό μας μπορεί να λύσει πολλά προβλήματα! Τα ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα είναι αυτά που ευνοούνται περισσότερο!
 
12/8 Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα:(επιρροή +/-2 ημέρες) Ευεργετική όψη κυρίως για τη συναισθηματική μας ζωή με την ευαισθησία,τον ρομαντισμό, τον ερωτισμό, αλλά και τον αισθησιασμό να κυριαρχούν ενώ δεν θα λείψουν τα προφητικά όνειρα αλλά και οι ερωτικές φαντασιώσεις... 
 
13/8 Ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο της Παρθένου(επιρροή ως το τέλος του μήνα):Οτιδήποτε έχει σχέση με αυτά που εκπροσωπεί το συγκεκριμένο ζώδιο, τάξη, οργάνωση αλλά και θέματα σπιτιού, μελέτης και σκέψης, υγιεινής ζωής και διατροφής ακόμη και ότι έχει σχέση με τα κατοικίδια μας μπαίνουν κάτω από το μικροσκόπιο και όπου είναι απαραίτητο αναθεωρούνται! Τα μεταβλητά ζώδια είναι αυτά που επηρεάζονται περισσότερο! 
 
13/8 Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Κρόνο (Επιρροή 1-2 ημέρες):Η υπομονή και η επιμονή ανταμείβεται ενώ η στιγμή είναι κατάλληλη για να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις! 
 
15/8 Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Πλούτωνα (επιρροή +/-1-2 ημέρες): Οικονομικά ζητήματα γίνονται αιτία αντιπαραθέσεων ενώ στις ερωτικές σχέσεις δεν θα λείψουν τα παιχνίδια επιβολής και εξουσίας.. 
 
17/8 Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Δία (επιρροή +/-1-2 ημέρες): Θέματα επαγγελματικά αλλά ζητήματα της ερωτικής μας ζωής μας βάζει σε διαδικασίες επιλογών αρκεί να φροντίσουμε οι επιλογές μας να είναι οι σωστές!
 
20/8 Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Δία (επιρροή +/- 7 ημέρες): Τώρα είναι η στιγμή να αναλάβουμε δράση και να επεκταθούμε γενικότερα με τον δυναμισμό του Άρη να ενισχύει την αισιοδοξία του Δία και να μας βοηθά να επιτύχουμε τους στόχους μας!
 
21/8 Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ουρανό (επιρροή +/-1-2 ημέρες): Κυνηγάμε το μοντέρνο και το πρωτοποριακό ενώ εύκολα μπορούμε να ενώσουμε τι δυνάμεις μας για έναν κοινό σκοπό. Αγορές ηλεκτρονικών συσκευών ευνοούνται.
 
22/8 Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Κρόνο (επιρροή +/-7 ημέρες): Με σωστό προγραμματισμό, οργάνωση, αξιολόγηση των κινδύνων αλλά και των ευκαιριών μπορούμε να επιτύχουμε πολλά με τη δύναμη του Άρη να συναντά την προσήλωση στον στόχο του Κρόνου
 
23/8 Ο Ήλιος περνά στην Παρθένο: Ως τις 22 του μήνα που διαρκεί η παρουσία του Ήλιου σε αυτό το ζώδιο σκεφτόμαστε πολύ και αναλύουμε προσεκτικά κάθε μας κίνηση αποφεύγοντας ανώφελα ρίσκα. Αντίθετα θέματα οργάνωσης, τάξης και μεθοδικότητας κυριαρχούν.. Στα αισθηματικά μας η μονοτονία φέρνει πλήξη γι αυτό ας φροντίσουμε να την αποφύγουμε..
 
24/8 Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ουρανό(επιρροή +/-1-2 ημέρες):Οι πιο απρόσμενες ερωτικές περιπέτειες μπορούν τώρα να μας χτυπήσουν την πόρτα ενώ δεν θα λείψουν γενικότερα τα φλογερά συναισθήματα, ο ερωτικός ενθουσιασμός αλλά και η συναισθηματική αστάθεια..
 
25/8 Ο Κρόνος από τον Τοξότη επιστρέφει σε ορθή πορεία (επιρροή ως 20 Δεκεμβρίου) Μετά από καθυστερήσεις μηνών, τα σχέδια μας παίρνουν μπροστά, με την οργάνωση και την υπευθυνότητα, όπως και τις ώριμες σκέψεις αλλά και τη μετριοπαθή συμπεριφορά να αποδίδουν καρπούς!
 
26/8 Η Αφροδίτη περνά στον Λέοντα( επιρροή ως τις 20 Σεπτεμβρίου) Τα ερωτικά μας ζητήματα ανθίζουν κάτω από τον ενθουσιασμό και την γενναιοδωρία αυτής της ζεστής και παιχνιδιάρας Αφροδίτης!Απολαμβάνουμε την κοινωνικότητα και τις ζεστές φιλικές σχέσεις ενώ αντιμετωπίζουμε ακόμη και τις αρνητικές συμπεριφορές με ανωτερότητα!
 
26/8 Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή(επιρροή +/-1-2 ημέρες): Η πνευματική διαύγεια που δίνει η όψη βοηθά όσους ασχολούνται με την γραφή και τς πνευματικές εργασίες γενικότερα! Ενδέχεται όμως να υπάρχει μια απολυτότητα στις απόψεις μας που θα δυσκολέψει τις σχέσεις μας με τους γύρω.
 
27/8 Ο Δίας  σε εξάγωνο με τον Κρόνο (επιρροή +/- 20 ημέρες): Σκέψεις για αλλαγή επαγγελματικής κατεύθυνσης μπορούν εύκολα να υλοποιηθούν όπως και η προοπτική μιας προαγωγής και ανέλιξης στην ιεραρχία είναι πολύ πιθανή για όσους έχουν εργαστεί με σοβαρότητα και υπευθυνότητα.  
 
31/8 Ο ανάδρομος Ερμής περνά στον Λέοντα (επιρροή ως τις 5 Σεπτεμβρίου): Λόγω της επιβλητικής φύσης του ζωδίου αλλά και της εκρηκτικής του ιδιοσυγκρασίας οι σχέσεις μας θα ταλαιπωρηθούν από εγωιστικές συμπεριφορές, λεκτικές υπερβολές αλλά και εμπάθεια στις απόψεις μας..Επίσης ο ανάδρομος Ερμής είναι υπεύθυνος για αποκαλύψεις και σκάνδαλα, ας είμαστε λοιπόν προσεκτικοί σε ότι κάνουμε, ιδίως αν αυτό θα πρέπει με κάποιο τρόπο να παραμείνει κρυφό..