Share This!

Οι κάρτες ταρώ προβλέπουν για τον Οκτώβριο 2018.Προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

Προβλέψεις Οκτωβρίου 2018 για όλα τα ζώδιαβάσει της κάρτας Ταρώ που τους αντιστοιχεί!

 
Ο Οκτώβριος 2018 είναι ένας μήνα που σύμφωνα με την τράπουλα ταρώ θα μας δώσει αισιοδοξία και ελπίδα, φέρνει προοπτικές επιτυχίας και εκπλήρωσης των στόχων μας, βελτίωση των συνθηκών σε όλους τους τομείς της ζωής μας αλλά και στιγμές διασκέδασης και χαλάρωσης!
 
Κάρτα Ταρώ για το μήνα Οκτώβριο «Ο Κόσμος»
 
Η κάρτα Ταρώ του Οκτωβρίου είναι ο Κόσμος, μια από τις πιο θετικές κάρτες της Μεγάλης Αρκάνας. Είναι η κάρτα της επιτυχίας και της δημοτικότητας και δείχνει ότι βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο, έχουμε ξεπεράσει τα δύσκολα εμπόδια και βαδίζουμε σε πιο αισιόδοξα μονοπάτια.
 
Βελτίωση σχέσεων..
 
Στον συναισθηματικό τομέα, η κάρτα του Κόσμου δείχνει βελτίωση της σχέσης με τον σύντροφο μας και σε περίπτωση νέας γνωριμίας υπόσχεται μακροχρόνια και ευτυχισμένη σχέση. Αυτή η κάρτα μπορεί επίσης να υποδεικνύει ότι μέχρι πρόσφατα ήταν δύσκολο να πλησιάσουμε ο ένας τον άλλον λόγω περιστάσεων που δεν επέτρεψαν την προσέγγιση, αλλά τώρα θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες, και θα απολαύσουμε την ευτυχία και τη χαρά στη σχέση μας. Αν λοιπόν επιθυμούμε επανασύνδεση με κάποιο άτομο από το παρελθόν, τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος.
 
Επαγγελματικές επιτυχίες..
 
Στον επαγγελματικό τομέα, η κάρτα του Κόσμου φανερώνει ότι είστε στο δρόμο της επιτυχίας, ότι η επιτυχία είναι πολύ κοντά. Αν αναζητάτε εργασία, τώρα θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε μια καλή δουλειά. Στα οικονομικά θα υπάρξει επίσης μια βελτίωση και θα σταθεροποιηθούν τα έσοδα μας.
 
Γενικά, πρόκειται για περίοδο, όπου οι κόποι μας θα ανταμειφτούν. Η κάρτα του Κόσμου είναι το σύμβολο της επιτυχίας, που έρχεται ως ανταμοιβή των κόπων μας.
 
Η κάρτα ταρώ του Οκτωβρίου για κάθε ζώδιο!
Κριός Κάρτα του μήνα:  «Η Απόφαση»  
 
«Μήνας σοβαρών αποφάσεων για το μέλλον!»
Γενικά: Τον Οκτώβριο υπάρχει μέσα σου ισχυρό το αίσθημα της ευθύνης και της υποχρέωσης και οι πιέσεις που δέχεσαι σε κάνουν να αντιδράς με τρόπο απόλυτο, αλλά και αυστηρό. Κατά τη διάρκεια του μήνα θα βάλεις σε πρόγραμμα και τάξη τη ζωή σου, θα αντιμετωπίσεις σφάλματα του παρελθόντος και θα βάλεις κάποια όρια σε κάθε τι που σε πληγώνει.
 
Αισθηματικά:Ο αισθηματικός τομέας της ζωής σου φαίνεται ότι σε προβληματίζει αυτό το μήνα της χρονιάς. Υπάρχουν προβλήματα που πρέπει τώρα με ρεαλισμό να τα αντιμετωπίσεις και να τα ξεπεράσεις… Μία σχέση ή μία γνωριμία που υπάρχει στη ζωή σου, δεν έχει την πορεία που φανταζόσουν και αυτό σε αγχώνει. Με λογική θα μπορέσεις να δεις τα πράγματα ξεκάθαρα και να πάρεις τις αποφάσεις σου!
 
Επαγγελματικά-Οικονομικά: Τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου σε πιέζουν αυτό το μήνα, όχι επειδή δημιουργείται κάποιο ξαφνικό πρόβλημα, αλλά επειδή έχουν συσσωρευτεί πολλές εκκρεμότητες που σε πιέζουν. Αυτό το μήνα θα αφοσιωθείς στις πρακτικές υποθέσεις της ζωής σου και θα μπορέσεις να σημειώσεις πρόοδο, κατόπιν σκληρής εργασίας. 
Για να μιλήσεις με τους συνεργάτες του www.Astrologos.gr ειδικούς στην τράπουλα ταρώ, κάλεσε αμέσως στο 14901!Έγκυροι ταρωμάντεις 24ώρες το 24ωρο δίπλα σου!
 
 
ΤΑΥΡΟΣ Κάρτα του μήνα:«Ο Κόσμος»
«Σημαντικά επιτεύγματα!»
 
Γενικά: Αυτό τον Οκτώβριο συνειδητοποιείς τι είναι σημαντικό για σένα, τι αγαπάς, τι θέλεις να παραμείνει δίπλα σου… Κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα κατακτάς σημαντικά επιτεύγματα και νιώθεις ανακούφιση από προβλήματα του χτες, που τώρα φαίνεται ότι ξεπερνιούνται. Οι σχέσεις αποκτούν νέο νόημα και νιώθεις ότι σε συνδέουν δεσμοί αγάπης με τους ανθρώπους που είναι κοντά σου!
 
 
Αισθηματικά: Η αγάπη κινεί βουνά… Αυτή ακριβώς θα είναι η συνειδητοποίηση του μήνα για σένα! Αν είσαι σε σχέση, θα δημιουργηθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να δεθείς περισσότερο συναισθηματικά με το σύντροφό σου και θα πάρεις συναισθηματική επιβεβαίωση. Αν δεν έχεις σχέση, τότε μία νέα ρομαντική γνωριμία θα γίνει η αρχή για τη δημιουργία μίας νέας σχέσης…
 
Επαγγελματικά-Οικονομικά:Οι προσπάθειες που έκανες ως τώρα θα ανταμειφτούν και αυτό το μήνα φαίνεται ότι θα φύγει ένα σημαντικό βάρος που είχες ως τώρα στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου! Ο μήνας σε ευνοεί για την τακτοποίηση γραφειοκρατικών και οικονομικών υποχρεώσεων, ενώ στην καριέρα, οι κινήσεις που έκανες ως τώρα, θα βρουν την πλήρη αναγνώριση. 
Για  να μιλήσεις με τους συνεργάτες του www.Astrologos.gr-   ειδικούς στην τράπουλα ταρώ, κάλεσε αμέσως στο 14901!Έγκυροι ταρωμάντεις 24ώρες το 24ωρο δίπλα σου!
 
 
Δίδυμοι Κάρτα του μήνα:  «Η Πρωταπριλιά»
«Κάνοντας μια νέα αρχή…»
 
Γενικά: Ο μήνας ξεκινά γεμάτος από ενθουσιασμό και ενεργητικότητα για σένα! Υπάρχουν πολλά που θέλεις να κάνεις και σε διακατέχει η ανυπομονησία, ενώ είσαι σε εγρήγορση! Ισχυρό θα είναι μέσα σου το αίσθημα της ανεξαρτησίας, αλλά και της πρωτοτυπίας. Θα θελήσεις να αλλάξεις τον τρόπο που ζούσες ως τώρα και θα κάνεις σημαντικές ανακατατάξεις, που θα σε ανανεώσουν! Προσοχή στη βιασύνη και στην επιπολαιότητα!
 
Αισθηματικά:
Τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα δε θα λείψουν αυτό το μήνα…  Τη μία στιγμή θα διακατέχεσαι από πάθος, θα είσαι το πειραχτήρι που θα θέλεις να παίξεις, να φλερτάρεις, να επιβεβαιωθείς… Την άλλη στιγμή όμως, θα έχεις την ανάγκη από την ελευθερία σου και αν είσαι σε σχέση, θα σε πιάνουν οι κρίσεις επαναστατικότητας και ελευθερίας! Προσπάθησε να περιορίσεις τον εγωισμό και μπες και στη θέση του άλλου…
 
Επαγγελματικά-Οικονομικά:Προτάσεις, αλλαγές και συζητήσεις σε κάνουν να σκέφτεσαι και να πραγματοποιείς κάποιες αλλαγές στα επαγγελματικά σου! Πολύ πιθανό αυτό το μήνα να αλλάξεις δουλειά ή να αναζητήσεις νέους τρόπους εξέλιξης της εργασίας σου! Στα οικονομικά σου, καλό θα ήταν να περιορίσεις την παρορμητικότητα στα έξοδά σου, γιατί μπορεί να κάνεις λάθη, που θα είναι ζημιογόνα! 
Για  να μιλήσεις με τους συνεργάτες του www.Astrologos.gr-   ειδικούς στην τράπουλα ταρώ, κάλεσε αμέσως στο 14901!Έγκυροι ταρωμάντεις 24ώρες το 24ωρο δίπλα σου!
 
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ Κάρτα του μήνα: «Ο Ιεροφάντης»
«Οι προσπάθειες ανταμείβονται!»
 
Γενικά: Ο φθινοπωρινός Οκτώβριος σε βρίσκει με δυναμισμό, αποφασιστικότητα, αλλά και με περισσότερη γνώση και εμπειρία για τη ζωή. Έχεις συνειδητοποιήσει τα σφάλματά σου, έχεις κατανοήσει ποια είναι η αξία σου και πλέον είσαι σε θέση να χαράξεις μία νέα πορεία, γνωρίζοντας πλέον καλύτερα από κάθε άλλη φορά τι είναι αυτό που θέλεις. Ο μήνας σε βοηθά στη σταθεροποίηση και στην εξασφάλιση σε θέματα επαγγελματικών και σχέσεων. Πολλές από τις προσπάθειες του παρελθόντος, θα στεφθούν τώρα με επιτυχία.
 
Αισθηματικά: Κατά τη διάρκεια του Οκτωβρίου η αισθηματική σου ζωή ανανεώνεται και γίνεται πιο σοβαρή, αλλά και με καλύτερες προοπτικές. Οι περισσότεροι από τους Καρκίνους θα πάρετε την απόφαση να δεσμευτείτε πιο ουσιαστικά με το άτομο της καρδιάς σας. Πολλοί θα παντρευτείτε ή θα αποφασίσετε να συμβιώσετε. Αν ανήκεις στους Καρκίνους που δεν έχουν σχέση, τότε κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα θα υπάρξει μία άκρως σοβαρή γνωριμία, που θα είναι η σχέση, στην οποία θα αράξεις εδώ και καιρό!
 
Επαγγελματικά-Οικονομικά: Ο μήνας της ανταμοιβής θα είναι ο Οκτώβριος για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου! Πολλές από τις προσπάθειες που έκανες στο παρελθόν, θα αρχίσουν τώρα να καρποφορούν. Ένα πρόσωπο από τον επαγγελματικό σου κύκλο θα σε εμπιστευτεί και θα σε υποστηρίξει με τον καλύτερο τρόπο! Τα οικονομικά σου διανύουν μία περίοδο σταδιακής ανάπτυξης! 
Για  να μιλήσεις με τους συνεργάτες του www.Astrologos.gr-   ειδικούς στην τράπουλα ταρώ, κάλεσε αμέσως στο 14901!Έγκυροι ταρωμάντεις 24ώρες το 24ωρο δίπλα σου!
 
 
ΛΕΩΝ Κάρτα του μήνα:  «Οι Εραστές»
«Ο μήνας της δημιουργικότητας και του έρωτα!»
 
Γενικά: Τα νέα είναι χαρμόσυνα για σένα, Λέοντα, γιατί αυτό τον Οκτώβριο βρίσκεις και πάλι τον ερωτισμό σου, τη διάθεσή σου, τη δημιουργικότητά σου! Η έμπνευση θα σε χαρακτηρίζει κάθε στιγμή και θα έχεις τη δίψα για ζωή! Θα υπάρξουν στιγμές που θα τα θέλεις όλα δικά σου, με αποτέλεσμα να λειτουργείς πιο πιεστικά απέναντι στους κοντινούς σου ανθρώπους…
 
Αισθηματικά: Ο έρωτας καραδοκεί αυτό τον Οκτώβρη και σε στοχεύει με τα βέλη του… Εσύ θα νιώσεις επιτέλους δυνατές συγκινήσεις, σαν αυτές που σου είχαν λείψει και περίμενες να χορτάσεις. Αν είσαι σε σχέση, τότε θα τονωθεί η ερωτική ζωή με το σύντροφό σου. Αν δεν έχεις σχέση, τότε ένα νέο ερωτικό ειδύλλιο θα δώσει νέο νόημα στις μέρες αυτού του φθινοπωρινού μήνα.
 
Επαγγελματικά-Οικονομικά: Νέες ιδέες σού δίνουν το κίνητρο να κάνεις πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα στην εργασία σου… Επιπλέον αυτό το μήνα μπορεί να αξιοποιήσεις επαγγελματικά και ένα ταλέντο ή ένα μεράκι σου! Τα οικονομικά σου δε φαίνεται να παρουσιάζουν μεγάλο πρόβλημα, ωστόσο η καταναλωτική σου μανία θα είναι έντονη, ενώ τα έξοδα για λούσα και διασκέδαση αρκετά περισσότερα! 
Για  να μιλήσεις με τους συνεργάτες του www.Astrologos.gr-   ειδικούς στην τράπουλα ταρώ, κάλεσε αμέσως στο 14901!Έγκυροι ταρωμάντεις 24ώρες το 24ωρο δίπλα σου!
 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ Κάρτα του μήνα: «Το Άρμα»
«Κατάκτηση στόχων!»
 
Γενικά: Αυτό το μήνα παίρνεις την κατάσταση στα χέρια σου και λειτουργείς αποφασιστικά, βάζοντας μπροστά σχέδια, τα οποία είχες καιρό στο μυαλό σου! Θα νιώσεις περισσότερη αυτοπεποίθηση και δυναμισμό και θα μπορέσεις με αυτό τον τρόπο να διακριθείς στους τομείς που σε ενδιαφέρουν! Ο προγραμματισμός ενός ταξιδιού είναι μέσα στα πλάνα του μήνα…
 
Αισθηματικά: Μία σημαντική ερωτική σου επιθυμία γίνεται πραγματικότητα… Κατακτάς το άτομο της καρδιάς σου, σου ανοίγεται συναισθηματικά, κάνετε μαζί τα σχέδιά σας πραγματικότητα… Όλα αυτά είναι μέσα στα πλάνα του Οκτώβρη, που ναι, είναι μήνας ερωτικής επιτυχίας και κατάκτησης!
 
Επαγγελματικά-Οικονομικά:Αναζητάς μία εργασία; Προσμένεις μία προαγωγή ή μία σημαντική επαγγελματική εξέλιξη; Αυτό το μήνα όλα βαίνουν καλώς και κατορθώνεις να έχεις μία πολύ θετική πορεία σε ένα σημαντικό επαγγελματικό ζήτημα. Για τα οικονομικά, τα έσοδά σου αυξάνονται και αρχίζεις να νιώθεις ελπίδα και ανακούφιση.
Για  να μιλήσεις με τους συνεργάτες του www.Astrologos.gr-   ειδικούς στην τράπουλα ταρώ, κάλεσε αμέσως στο 14901!Έγκυροι ταρωμάντεις 24ώρες το 24ωρο δίπλα σου!
 
 
ΖΥΓΟΣ Κάρτα του μήνα:«Η Δικαιοσύνη»
«Η αρμονία επανέρχεται στη ζωή σου!»
 
 
Γενικά: Ο Οκτώβριος έρχεται για να σε βοηθήσει να ανακτήσεις τις ισορροπίες σου, για να μπορέσεις να τα βρεις τόσο με τον εαυτό σου, όσο και με τους ανθρώπους γύρω σου! Το κλίμα της καθημερινότητάς σου θα είναι πιο αρμονικό και τα άγχη των περασμένων μηνών θα μπορέσεις να τα ξεπεράσεις με τον καλύτερο τρόπο! Επιπλέον, θα έχεις αποκατάσταση μίας σχέσης με ένα άτομο, με το οποίο βρισκόσουν σε διένεξη ή παρεξήγηση τον τελευταίο καιρό.
 
Αισθηματικά:Η αισθηματική σου ζωή βελτιώνεται και γίνεται πιο ήρεμη, γλυκιά αλλά και ρομαντική… Αυτό το μήνα θα συνειδητοποιήσεις και κάποια δικά σου λάθη, τα οποία θα φροντίσεις να τα αποκαταστήσεις. Αν είσαι ήδη σε μία σχέση, τότε θα μπορείς να λύσεις πολλές από τις παρεξηγήσεις που είχαν δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα. Αν δεν έχεις σχέση, τότε θα υπάρξει μια γνωριμία που θα ξεκινήσει φιλικά και σύντομα θα πάρει μία διαφορετική μορφή!
 
 
Επαγγελματικά-Οικονομικά: Ο Οκτώβριος δίνει σημαντικές ευκαιρίες σε εσένα που το πάλεψες εδώ και καιρό, να συντηρήσεις το αντικείμενο της εργασίας σου, ενώ βάζει «τρικλοποδιές» σε εσένα που… τα φόρτωσες στον κόκορα. Με λίγα λόγια, ό,τι έσπειρες θα θερίσεις! Επιπλέον αυτό το μήνα θα δεχθείς και υποστήριξη από άτομα που μπορούν πραγματικά να σε βοηθήσουν στους σκοπούς σου! Τα οικονομικά σου αποκτούν σταδιακά ισορροπία. 
Για  να μιλήσεις με τους συνεργάτες του www.Astrologos.gr-   ειδικούς στην τράπουλα ταρώ, κάλεσε αμέσως στο 14901!Έγκυροι ταρωμάντεις 24ώρες το 24ωρο δίπλα σου!
 
 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ Κάρτα του μήνα: «Ο Ερημίτης»
«Μήνας απολογισμού κι αναθεώρησης!»
 
 
Γενικά: Ο φθινοπωρινός Οκτώβριος σε βρίσκει με σκέψη και περισυλλογή την ανάγκη του απολογισμού και της αναθεώρησης. Το παρελθόν και οι αναμνήσεις παίζουν διαρκώς στο μυαλό σου και προσπαθείς να βρεις τι έφταιξε, τι θέλεις και ποιο δρόμο θέλεις να ακολουθήσεις. Πιθανότατα θα νιώσεις απογοήτευση ή και απομάκρυνση από κάποια κοντινά σου πρόσωπα.
 
 
Αισθηματικά: Μοναχικά συναισθήματα σε διακατέχουν αυτό τον Οκτώβριο! Τα παρελθοντικά ζητήματα των αισθηματικών σου, συνεχίζουν να σε στεναχωρούν, να τα σκέφτεσαι και να προβληματίζεσαι. Κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα θα κάνεις τον απολογισμό σου, θα απογοητευτείς από κάποιες συνειδητοποιήσεις που θα έχεις και θα πάρεις αποφάσεις για το μέλλον μίας σχέσης ή της αισθηματικής σου ζωής!
 
Επαγγελματικά-Οικονομικά: Τα επαγγελματικά εμπόδια δε θα λείψουν αυτό το μήνα, καθώς και ο φόβος για το τι θα γίνει στην πορεία της εργασίας σου! Ωστόσο, θα δείξεις πλήρη αφοσίωση προς τους επαγγελματικούς στόχους, δε θα το βάλεις κάτω, θα κουραστείς λίγο παραπάνω, αλλά θα καταφέρεις να πετύχεις αυτό που έχεις βάλει στο μυαλό! Τα οικονομικά σου εξακολουθούν να είναι για την ώρα πιεσμένα, κάνε λίγη υπομονή… 
Για  να μιλήσεις με τους συνεργάτες του www.Astrologos.gr-   ειδικούς στην τράπουλα ταρώ, κάλεσε αμέσως στο 14901!Έγκυροι ταρωμάντεις 24ώρες το 24ωρο δίπλα σου!
 
 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ Κάρτα του μήνα:«Ο Τροχός της Τύχης»
«Αφιερώνεις χρόνο στον εαυτό σου!»
 
Γενικά: Η τύχη παίζει πολύ όμορφα, αλλά και περίεργα παιχνίδια μαζί σου αυτό το μήνα. Οι εκπλήξεις είναι ευχάριστες και σε ενθουσιάζουν από εκεί που δεν το περιμένεις! Νέοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σου και σου ανοίγονται από το πουθενά ευκαιρίες, που τώρα πρέπει πολύ γρήγορα να τις αξιοποιήσεις κατάλληλα! Ευχάριστες ειδήσεις και συναντήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα του μήνα!
 
 
Αισθηματικά:Τα ξαφνικά είναι και τα καλύτερα, λένε, και αυτό το μήνα θα το παραδεχτείς και εσύ πως ο έρωτας είναι απρόβλεπτος και ιδιαίτερα ανανεωτικός! Αν δεν είσαι σε σχέση, τότε ένας απρόσμενος έρωτας θα μπει τώρα στη ζωή σου και θα σου αλλάξει πολλά απ’ όσα πίστευες ως τώρα. Αν διατηρείς έναν δεσμό, ευχάριστα συμβάντα και εκπλήξεις από το ταίρι σου, θα ανεβάσουν τον ερωτισμό σας στα ύψη!
 
 
Επαγγελματικά-Οικονομικά: Μία επαγγελματική πρόταση θα είναι αυτό το μήνα η ευκαιρία σου για μία μεγάλη αλλαγή, την οποία θα πρέπει να την κάνεις με προσεκτικά βήματα, για να έχεις επιτυχία. Τα οικονομικά σου βρίσκονται σε ανοδική πορεία, ενώ κάποιο έκτακτο έξοδο θα σου δώσει χαρά
Για  να μιλήσεις με τους συνεργάτες του www.Astrologos.gr-   ειδικούς στην τράπουλα ταρώ, κάλεσε αμέσως στο 14901!Έγκυροι ταρωμάντεις 24ώρες το 24ωρο δίπλα σου!
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Κάρτα του μήνα:  «Η Δύναμη»
«Ανακτώντας τις δυνάμεις σου…»
 
Γενικά: Οι δυσκολίες αντιμετωπίζονται μόνο με δύναμη και εσύ αυτό το μήνα αναλαμβάνεις δράση, λύνοντας προβλήματα που προϋπήρχαν εδώ και καιρό στη ζωή σου! Τώρα έχεις το θάρρος να τα αντιμετωπίσεις και να τα δεις κατάματα, αλλά ίσως και πιο ξεκάθαρα! Θα αφήσεις τους συναισθηματισμούς σου στην άκρη και θα θελήσεις να κάνεις αυτό που είναι σωστό για σένα, αλλά και για τους ανθρώπους που αγαπάς!
 
Αισθηματικά: Αυτόν τον Οκτώβριο υποχωρείς και συμβιβάζεσαι στα αισθηματικά σου, είτε επειδή δε θέλεις να χάσεις από κοντά σου έναν άνθρωπο, είτε πολύ απλά γιατί δε θέλεις να είσαι στη μοναξιά! Βάζεις νερό στο κρασί σου, ακούς περισσότερο το άτομο που σε ενδιαφέρει και διορθώνεις και τα δικά σου σφαλματάκια, προκειμένου να διατηρείς την αισθηματική σου ζωή πιο ήρεμη και αρμονική! Η επανασύνδεση είναι μέσα στα ενδεχόμενα του μήνα!
 
Επαγγελματικά-Οικονομικά: Κατά τη διάρκεια του φθινοπωρινού Οκτώβρη σε διακρίνει η αγωνιστικότητα, το θάρρος και η επιμονή στην κατάκτηση επαγγελματικών στόχων. Θα διεκδικήσεις τα δικαιώματά σου καθώς και ό,τι θέλεις πολύ να κατακτήσεις, και θα το πετύχεις! Στα οικονομικά σου θα καταφέρεις να ξοφλήσεις κάποια χρέη ή υποχρεώσεις που σε βάραιναν! 
Για  να μιλήσεις με τους συνεργάτες του www.Astrologos.gr-   ειδικούς στην τράπουλα ταρώ, κάλεσε αμέσως στο 14901!Έγκυροι ταρωμάντεις 24ώρες το 24ωρο δίπλα σου!
 
 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ Κάρτα του μήνα: «Η Αυτοκράτειρα»
«Δημιουργείς τις βάσεις για ένα καλύτερο μέλλον!»
 
Γενικά:Ένας απολαυστικός και άκρως δημιουργικός μήνας ξεκινά και σίγουρα αυτό που θα πετύχεις είναι να βελτιώσεις την ψυχολογική σου διάθεση και να γευτείς στιγμές που σου είχαν λείψει! Ακόμα και τα απλά, καθημερινά πράγματα, θα σου φαίνονται πιο όμορφα και διασκεδαστικά… Θα δεις φίλους που σου είχαν λείψει και θα κάνεις πολλά σχέδια για το μέλλον σου!
 
Αισθηματικά: Ο έρωτας γίνεται πηγή έμπνευσης στις φθινοπωρινές μέρες του Οκτώβρη και σου δίνει τη δύναμη να παλέψεις τις όποιες άλλες δυσκολίες αντιμετωπίζεις στη ζωή σου! Τα γεγονότα θα είναι ευχάριστα για σένα που έχεις σχέση, όπου δεν αποκλείεται η σχέση σου να πάρει μία πιο σοβαρή τροπή, ή να κάνετε με το ταίρι σου σχέδια για το κοινό σας μέλλον! Όσο για σένα που δεν έχεις σχέση, η καρδούλα σου θα χτυπήσει στους τρελούς ρυθμούς του έρωτα κατά τη διάρκεια του μήνα!
 
Επαγγελματικά-Οικονομικά:Τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου θα βρεθούν σε άνθιση αυτό το μήνα. Νέες ευκαιρίες έρχονται για να σε βοηθήσουν να ξανοιχτείς εργασιακά και αυτό θα έχει άμεσο αντίκτυπο και στον οικονομικό σου τομέα, όπου θα αρχίσει να έχει ανοδική πορεία! Εκμεταλλεύσου σωστά τις έξυπνες ιδέες, που θα σου δοθούν αυτό το μήνα! 
Για  να μιλήσεις με τους συνεργάτες του www.Astrologos.gr-   ειδικούς στην τράπουλα ταρώ, κάλεσε αμέσως στο 14901!Έγκυροι ταρωμάντεις 24ώρες το 24ωρο δίπλα σου!
 
 
ΙΧΘΥΕΣ  Κάρτα του μήνα:  «Ο Αυτοκράτορας»
«Επιβάλλεις τα θέλω σου!»
 
Γενικά: Έχεις πολλούς στόχους, πολλά όνειρα και αυτό το μήνα δεν υποχωρείς μέχρι να τα κάνεις πραγματικότητα! Ο μήνας σού προσφέρει ευκαιρίες να αναδείξεις την αξία σου, να κυνηγήσεις και να κατακτήσεις τους στόχους σου, αλλά και να υποστηρίξεις επί της ουσίας ανθρώπους, που σου έχουν φερθεί σωστά! Το μοναδικό σημείο που πρέπει να διαχειριστείς είναι τον τρόπο έκφρασής σου, γιατί θα υπάρξουν στιγμές που θα λειτουργήσεις με απολυτότητα ή και αυθάδεια!
 
Αισθηματικά: Αν είσαι γυναίκα Ιχθύς, τότε ο Οκτώβριος είναι ο μήνας που ο άντρας που θέλεις θα σε κυνηγήσει, εκφράζοντάς σου τα συναισθήματά του δίνοντάς σου μεγάλη χαρά και ερωτική επιβεβαίωση! Αν είσαι άντρας, αυτό το μήνα θα λειτουργήσεις σαν κατακτητής για να κερδίσεις το αντικείμενο του πόθου σου, και θα το πετύχεις!
 
Επαγγελματικά-Οικονομικά: Με επιβλητικότητα και δυναμισμό θα κυνηγήσεις τους επαγγελματικούς σου στόχους, γιατί ξέρεις ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για αναμονές ή ακόμα και για λάθη. Με την αποφασιστικότητα και το τσαγανό σου, θα μπορέσεις να φέρεις τα πράγματα στο σημείο ακριβώς που θέλεις… Όσο για τα οικονομικά σου, γίνονται τώρα κινήσεις που θα σε ωφελήσουν! 
Για  να μιλήσεις με τους συνεργάτες του www.Astrologos.gr-   ειδικούς στην τράπουλα ταρώ, κάλεσε αμέσως στο 14901!Έγκυροι ταρωμάντεις 24ώρες το 24ωρο δίπλα σου!