Share This!

Οι κάρτες ταρώ προβλέπουν για τον Μάιο 2018.Προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την μελλοντολόγο κα Ελένη!

Προβλέψεις Μαϊου 2018 για όλα τα ζώδιαβάσει της κάρτας Ταρώ που τους αντιστοιχεί!

 
 
Ο μήνας Μάιος είναι ένας μήνας πολύπλοκος και αντιφατικός. Φέρνει νέες εξελίξεις αλλά και σημαντικές αλλαγές στη ζωή μας. Όλες αυτές οι αλλαγές έρχονται να μας βάλουν σε ρυθμούς καινούριων καταστάσεων αν και θα μας αποσυντονίσουν αρκετές φορές. Οι ανατροπές θα είναι απότομες και εντυπωσιακές.
 
Η είσοδος του Ουρανού στον Ταύρο, θεωρείται το σημαντικότερο γεγονός του μήνα, αφού θα εγκαινιάσει μια επταετία ανακατατάξεων τόσο σε προσωπικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο.
 
Κάρτα Ταρώ για το μήνα Μάιο «Η Αυτοκράτειρα»
Σημαντικό επίσης είναι το τρίγωνο Δία - Ποσειδώνα το οποίο φέρνει εύνοια σε αρκετούς από εμάς. Σε πολιτικό επίπεδο ίσως μπορέσουμε να δώσουμε μια πνοή τόνωσης στην οικονομία μας.
 
Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 15 του μήνα φέρνει νέα ξεκινήματα σε ό,τι έχει να κάνει με τις βασικές δομές ενός κράτους, υποδομές, οικονομία, παιδεία, άμυνα που θα πρέπει να ληφθούν σημαντικές αποφάσεις από τους πολιτικούς.
 
Η Πανσέληνος στις 29 στο στον άξονα των Διδύμων - Τοξότη, φέρνει έντονο παρασκήνιο και διπλωματία με τους εξωτερικούς συμμάχους μας ή και τους συνοριακούς εχθρούς μας και θα πρέπει να δείξουμε την κατάλληλη σοβαρότητα στην αντιμετώπιση αποφάσεων όταν απειλούνται κυριαρχικά μας δικαιώματα ή και εδάφη.
 
Εν αναμονή εξελίξεων ο Μάιος...

 

 
Η κάρτα ταρώ του Μαϊου για κάθε ζώδιο!

 

Κριός Κάρτα Ταρώ για το μήνα Μάιο «Η Δικαιοσύνη»

Εσάς τους Κριούς, το τέλος της άνοιξης σας βρίσκει να βγαίνετε σιγά-σιγά από τα αδιέξοδα των προηγούμενων μηνών. Μολονότι εξακολουθείτε να έχετε πιέσεις στην επαγγελματική σας καριέρα, θα βρεθούν άνθρωποι πρόθυμοι να σας στηρίξουν.
Η είσοδος τους Ουρανού στον Ταύρο στα μέσα του μήνα θα σας φέρει ευχάριστες εκπλήξεις και θα βελτιώσετε κατά πολύ τις οικονομικές σας συναλλαγές.
Η Νέα Σελήνη στις 15 θα ανοίξει το δρόμο για να κάνετε μια σημαντική αγορά. Το πέρασμα του Άρη στον Υδροχόο στις 16 θα σας φέρει ευχάριστες ανατροπές.
Η Πανσέληνος στις 29 θα σταθεί σταθμός αν έχετε να τακτοποιήσετε θέματα σπουδών ή καριέρας. Προωθούνται και σπουδές στο εξωτερικό.
Η κάρτα Ταρώ «Δικαιοσύνη», σας χαρακτηρίζει αυτό το μήνα και σας φέρνει ισορροπίες σε όλους τους τομείς της ζωής σας.
Αρχίζετε και βλέπετε σταδιακά ότι οι κόποι σας πιάνουν τόπο.Τυχερά παιχνίδια ευνοούνται από τις 15 του μήνα και μετά.Προσέξτε μικροατυχήματα μέσα στο σπίτι και ατυχήματα στο κεφάλι τις πρώτες 10 μέρες του μήνα.
Για μια προσωπική πρόβλεψη σε οτιδήποτε σε απασχολεί κάλεσε τώρα στο 9016000628 για να μάθεις πώς πρέπει να κινηθείς προς όφελός σου!
 
 
ΤΑΥΡΟΣ Κάρτα Ταρώ για το μήνα Μάιο:«Το Αστέρι»
Ο μήνας των δικών σας γενεθλίων σας βρίσκει αρκετά ανανεωμένους, γοητευτικούς και λαμπερούς. Ο Ουρανός μπαίνει στο ζώδιο σας στα μέσα του μήνα και σας αλλάζει τα πάντα. Στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας θα περάσει ο Άρης και η όψη έντασης με τον Κρόνο θα σας φέρει μικρά ατυχήματα. Παιχνίδια ρίσκου να τα αποφύγετε.
Ο Ερμής θα ευνοήσει ως τις 13 του μήνα τις συναλλαγές σας και τις επικοινωνίες σας. Η Νέα Σελήνη στις 15 θα σας φέρει μια δημιουργική περίοδο.
Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Καρκίνο στις 19 θα σας φέρει αρκετή ερωτική διάθεση.
Η Πανσέληνος στις 29 θα σας φέρει στην απόκτηση μιας σημαντικής αγοράς.
Η κάρτα Ταρώ  «Αστέρι» σας εκφράζει αυτό το μήνα και σας φέρνει ξαφνικές και ευχάριστες ανατροπές.
Με λίγη θετική σκέψη θα μπορέσετε να κάνετε αρκετά πράγματα τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Οι ευκαιρίες δεν θα λείψουν.Δεν θα είναι όλος ο μήνας για τυχερά παιχνίδια. Θα πρέπει να μάθετε να μην ρισκάρετε πάντα.Θα πρέπει να προσέχετε μικρά και μεγάλα ατυχήματα το πρώτο 10ήμερο του μήνα. Προσοχή στην οδήγηση.
Για μια προσωπική πρόβλεψη σε οτιδήποτε σε απασχολεί κάλεσε τώρα στο 9016000628 για να μάθεις πώς πρέπει να κινηθείς προς όφελός σου!
 
 
Δίδυμοι Κάρτα Ταρώ για το μήνα Μάιο :  «Ο Κρεμασμένος»
Το τέλος της άνοιξης θα βρει εσάς τους Διδύμους αρκετά κουρασμένους και εξασθενημένους. Ένα όνειρο σας θα έχει μείνει ανεκπλήρωτο και η απογοήτευση θα είναι αρκετά μεγάλη.
Η Νέα Σελήνη στις 15 θα σας υπενθυμίσει ότι θα πρέπει να κοιτάξετε την υγεία σας. Η είσοδος του Άρη στον Υδροχόο στις 16 και η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο σας στις 22 θα σας ανεβάσει την αυτοπεποίθηση και θα αρχίσετε να έχετε ενέργεια και περισσότερη λάμψη.
Ο Ερμής θα σας παρασύρει σε παρασκηνιακές συζητήσεις και γνωριμίες που θα παραμείνουν μυστικές.Στις 14 κάτι ασυνήθιστο θα γίνει σε προσωπικό επίπεδο.
Η Πανσέληνος στις 29 θα σας ανεβάσει τη διάθεση και θα σας δώσει περισσότερη ενέργεια.
 
Η κάρτα Ταρώ  «Κρεμασμένος», σας χαρακτηρίζει αυτό το μήνα και σας φέρνει αντιμέτωπους με οικονομικά και ερωτικά θέματα που είναι σε εκκρεμότητα.
Τα τυχερά παιχνίδια αρχίζουν και ευνοούνται τις τελευταίες 10 μέρες του μήνα.
Προσοχή τις πρώτες 15 μέρες στην υγεία σας και τα ατυχήματα.Ευνοούνται οι μυστικοί έρωτες από τα γενέθλια σας και μετά.
Για μια προσωπική πρόβλεψη σε οτιδήποτε σε απασχολεί κάλεσε τώρα στο 9016000628 για να μάθεις πώς πρέπει να κινηθείς προς όφελός σου!
 
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ Κάρτα Ταρώ για το μήνα Μάιο«Η Εγκράτεια»
Το τέλος της άνοιξης βρίσκει εσάς τους Καρκίνους με μια έντονη κοινωνική ζωή αλλά με έναν Άρη επαναστατικό. Άλλωστε, ο πλανήτης Ουρανός περνά στον Ταύρο και σας φέρνει τα πάνω κάτω στην ερωτική και κοινωνική σας ζωή.
Νέοι φίλοι μπαίνουν στη ζωή σας ενώ άλλοι βγαίνουν απρόσμενα και ανεξήγητα. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στα ατυχήματα.
Η είσοδος του Ερμή θα σας φέρει άσχημες ειδήσεις. Θα πρέπει να δείξετε αρκετή ψυχραιμία σε λόγια που θα ακούσετε για το πρόσωπο σας. Στις 20 η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο σας και εγκαινιάζει μια καλή ερωτική περίοδο.
Η Πανσέληνος στις 29 σας φέρνει αντιμέτωπους με οικονομικές εκκρεμότητες.
Η κάρτα Ταρώ  «Εγκράτεια», σας συμβουλεύει αυτό το μήνα να μη βιαστείτε να βγάλετε κάποια άτομα από τη ζωή σας που σας έχουν στηρίξει.
Η υγεία σας θα βελτιωθεί από τις 20 του μήνα και μετά, ενώ θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε τυχερά παιχνίδια.Αν έχετε ηλικιωμένους γονείς καλό είναι να έχετε το νου σας.
Για μια προσωπική πρόβλεψη σε οτιδήποτε σε απασχολεί κάλεσε τώρα στο 9016000628 για να μάθεις πώς πρέπει να κινηθείς προς όφελός σου!
 
 
ΛΕΩΝ Κάρτα Ταρώ για το μήνα Μάιο:  «Ο Τροχός της Τύχης»
Το τέλος της άνοιξης βρίσκει εσάς τους Λέοντες με τον Ουρανό στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας. Ένας σημαντικός μήνας ξεκινά για σας εγκαινιάζοντας μια περίοδο ανατροπών στην καριέρα σας. Την ίδια περίοδο ο Άρης περνά απέναντι από το ζώδιο σας, βάζοντας στο μικροσκόπιο ό,τι έχει να κάνει με μια σχέση, το γάμο σας ή και μια συνεργασία.
Η Νέα Σελήνη στις 15 θα ανεβάσει τις φιλοδοξίες σας. Μπορεί να νιώσετε αρκετή κόπωση ή και να αμφισβητήσετε την αγάπη του συντρόφου σας.
Η Αφροδίτη στους Διδύμους έως τις 20 του μήνα θα βελτιώσει τις σχέσεις σας με τους φίλους σας.
Η Πανσέληνος στις 29 θα σας ξεμπλέξει από μια κατάσταση που σας φαινόταν σταυρόλεξο για να τη λύσετε.
Η κάρτα Ταρώ «Τροχός της Τύχης», θα σας βοηθήσει αυτό το μήνα να τακτοποιήσετε όσες σημαντικές αλλαγές θέλετε να κάνετε στην καριέρα σας.
Τα τυχερά παιχνίδια ευνοούνται από τις 15 και μετά.Μυστικές σχέσεις και συνεργασίες θα βρίσκονται σε εξέλιξη αυτό το μήνα.
Για μια προσωπική πρόβλεψη σε οτιδήποτε σε απασχολεί κάλεσε τώρα στο 9016000628 για να μάθεις πώς πρέπει να κινηθείς προς όφελός σου!
 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ Κάρτα Ταρώ για το μήνα Μάιο«Η Απόφαση»
 
Για σας τους Παρθένους το τέλος της άνοιξης σας κάνει να βρίσκεστε σε συνεχή εγρήγορση. Θα πρέπει να παραμείνετε επίμονοι και σχολαστικοί σε κάποια σημαντικά θέματα.
Με τον Άρη στον Αιγόκερω μέχρι τις 15 του μήνα, η ενέργεια σας θα βρίσκεται στο απόγειο της. Θα έχετε θετική ανταπόκριση στα οικονομικά σας ζητήματα μέχρι τις 13.
Η Νέα Σελήνη στις 15 θα σας δώσει την ευκαιρία για μια μικρή εκδρομή. Το πέρασμα του Ουρανού στον Ταύρο θα σας ανοίξει έναν μοναδικό δρόμο στην ερωτική και συναισθηματική σας ζωή.
Το τετράγωνο Άρη - Ουρανού θα σας εξαναγκάσει να δεχτείτε και τις αλλαγές στα πλάνα σας.
Η Πανσέληνος στις 29 θα σας φέρει σε γρήγορες επαγγελματικές αποφάσεις.
 
Η κάρτα Ταρώ  «Απόφαση», σας χαρακτηρίζει και σας φέρνει ξαφνικές εναλλαγές θετικών και αρνητικών επιρροών. Θα πρέπει να είστε συγκροτημένοι και επίμονοι στους στόχους σας.
 
Προσοχή στα ατυχήματα με το αμάξι.Μη ρισκάρετε σε τυχερά παιχνίδια.Προσοχή και στις λήψεις σημαντικών αποφάσεων στα επαγγελματικά σας.
Για μια προσωπική πρόβλεψη σε οτιδήποτε σε απασχολεί κάλεσε τώρα στο 9016000628 για να μάθεις πώς πρέπει να κινηθείς προς όφελός σου!
 
 
ΖΥΓΟΣ Κάρτα Ταρώ για το μήνα Μάιο:«Ο Ήλιος»
 
Για σας τους Ζυγούς, ο Μάιος ξεκινά πολύ έντονα και εντυπωσιακά. Οι ερωτικές σας κατακτήσεις πιάνουν το ζενίθ, ενώ ο/η σύντροφος σας θα προσπαθήσει να σας έχει από κοντά.
Η Αφροδίτη στους Διδύμους ως τις 19 θα βοηθήσει να κάνετε και νέες γνωριμίες οι ελεύθεροι Ζυγοί, θα ευεργετηθεί η συναισθηματική σας ζωή.
Επίσης αυτές τις πρώτες 20 μέρες του μήνα θα λειτουργήσετε συμφιλιωτικά και στις αντιπαραθέσεις των αγαπημένων σας.
Η Νέα Σελήνη στις 15 του μήνα θα σας βοηθήσει να κλείσετε αρκετές οικονομικές εκκρεμότητες.
Η επαγγελματική σας καριέρα θα προωθηθεί καθώς μετά τις 16 θα προκύψουν αρκετές επιτυχημένες επαγγελματικές προτάσεις.
Η Πανσέληνος στις 29 θα σας βρει να διασκεδάζετε με φίλους.
 
Η κάρτα Ταρώ  «Ήλιος», σας χαρακτηρίζει αυτό το μήνα και σας δίνει αρκετά ανοίγματα σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

Τα τυχερά παιχνίδια ευνοούνται αυτό το μήνα.Βελτίωση και στην υγεία σας θα δείτε οι γεννημένοι Ζυγοί του 1ου δεκαημέρου που τους προηγούμενους μήνες μπορεί να είχατε ταλαιπωρηθεί.
Για μια προσωπική πρόβλεψη σε οτιδήποτε σε απασχολεί κάλεσε τώρα στο 9016000628 για να μάθεις πώς πρέπει να κινηθείς προς όφελός σου!
 
 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ Κάρτα Ταρώ για το μήνα Μάιο«Ο Πύργος»
Για σας τους Σκορπιούς, το τέλος της άνοιξης μπαίνει αρκετά απαιτητικά. Θα πρέπει να είστε αρκετά αυστηροί με τον εαυτό σας και τις επιλογές σας.
Η είσοδος του Ουρανού απέναντι από το ζώδιο σας θα σας δώσει την εντύπωση πως το ταίρι σας παίζει με τα συναισθήματα σας. Η Νέα Σελήνη όμως στις 15 του μήνα θα σας πείσει ότι εσείς διατηρείτε τον έλεγχο αυτής της σχέσης.
Το πέρασμα του Άρη στον Υδροχόο μεταφέρει ένταση μέσα στην οικογενειακή σας ζωή. Μετά τις 19 θα μπορέσετε να είστε πιο σίγουροι για τις αποφάσεις σας.
Η Πανσέληνος στις 29 θα σας βοηθήσει να υπογράψετε μια ευνοϊκή συμφωνία στο επαγγελματικό σας κομμάτι.
Η κάρτα Ταρώ «Πύργος» σας χαρακτηρίζει αυτό το μήνα και σας προτρέπει να δείξετε την κατάλληλη ψυχραιμία στα ερωτικά σας, γιατί οι πιέσεις θα είναι πολλές. Θα υπάρξει κίνδυνος οριστικής ρήξης με το ταίρι σας.
Τα τυχερά παιχνίδια ευνοούνται τις τελευταίες 10 μέρες του μήνα.Προσοχή στην υγεία σας και τα νεύρα σας όλο το μήνα.
Για μια προσωπική πρόβλεψη σε οτιδήποτε σε απασχολεί κάλεσε τώρα στο 9016000628 για να μάθεις πώς πρέπει να κινηθείς προς όφελός σου!
 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ Κάρτα Ταρώ για το μήνα Μάιο:«Η Πρωταπριλιά»
Για σας τους Τοξότες ο μήνας ξεκινά με αρκετή κούραση τουλάχιστον ως τις 15 του μήνα. Από την άλλη όμως, η είσοδος του Άρη στον Υδροχόο και του Ουρανού στον Ταύρο, σας φτιάχνουν ένα δυναμικό και εκρηκτικό κοκτέιλ.
Θα πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας τόσο σε φιλικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.
Το να επιδοθείτε σε κάποιο σπορ να καταναλώσετε την ενέργεια σας, ίσως αυτές τις μέρες να είναι αναγκαίο.
Θα πρέπει να αποφύγετε δύσκολες σχέσεις ή και παράνομους δεσμούς γιατί θα έχετε μπλεξίματα στο μέλλον.
Η Πανσέληνος στις 29 θα σας ωθήσει να δώσετε αρκετές διαφορετικές λύσεις για το ίδιο πρόβλημα ώστε να μπορέσετε να ξεφύγετε από το αδιέξοδο που έχετε μπει.
Η κάρτα Ταρώ  «Πρωταπριλιά», σας χαρακτηρίζει αυτό το μήνα και σας κάνει αρκετά νευρικούς και επιπόλαιους.
Η κρίση αποφάσεων σημαντικών πραγμάτων καλύτερα να αναβληθεί αυτό το μήνα.Τυχερά παιχνίδια δεν ευνοούνται.Προσοχή στο αλκοόλ και τις ουσίες. Μην οδηγείτε κάτω από τέτοια επιρροή.
Για μια προσωπική πρόβλεψη σε οτιδήποτε σε απασχολεί κάλεσε τώρα στο 9016000628 για να μάθεις πώς πρέπει να κινηθείς προς όφελός σου!
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Κάρτα Ταρώ για το μήνα Μάιο:  «Η Πρωθιέρεια»
Ο Μάιος είναι ένας δύσκολος μήνας για εσάς τους Αιγόκερους αφού η είσοδος του Άρη στον Υδροχόο σας φέρνει πίεση και στρες σε όλους τους τομείς της ζωής σας.
Το οικονομικό κομμάτι θα σας απογοητεύσει το πρώτο δεκαπενθήμερο, αφού λύσεις θα βρεθούν το δεύτερο μισό του μήνα.
Το πέρασμα του Ουρανού στον Ταύρο και η θέση του Ερμή στο ίδιο ζώδιο στις 13 θα σας φέρουν στο επίκεντρο μιας επικοινωνιακής δράσης που σας γοητεύει.
Η Νέα Σελήνη στις 15 θα σας φέρει μια ευχάριστη συνάντηση.
Η Πανσέληνος στις 29 σας θυμίζει όλα όσα πρέπει να αλλάξετε στην καθημερινή σας ζωή για να βελτιώσετε την υγεία σας.
Η κάρτα Ταρώ  «Πρωθιέρεια», σας χαρακτηρίζει αυτό το μήνα και σας φέρνει αντιμέτωπους με τους πραγματικούς σας φόβους. Με ωριμότητα και αυτοσυγκράτηση βρίσκετε λύσεις σε θέματα σημαντικά.Τυχερά παιχνίδια ευνοούνται την τελευταία εβδομάδα του μήνα.Όσοι έχετε θέματα υγείας με τα κόκκαλα σας θα αργήσετε λίγο να βρείτε λύση για να αποφύγετε τους πόνους.
Για μια προσωπική πρόβλεψη σε οτιδήποτε σε απασχολεί κάλεσε τώρα στο 9016000628 για να μάθεις πώς πρέπει να κινηθείς προς όφελός σου!
 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ Κάρτα Ταρώ για το μήνα Μάιο«Η Δύναμη»
Ένας δύσκολος μήνας και αρκετά αντιφατικό ξεκινά για σας τους Υδροχόους. Από τη μία η Αφροδίτη σας κάνει ιδιαίτερα ερωτικούς και αισθησιακούς με αποτέλεσμα αρκετοί αδέσμευτοι Υδροχόοι να μπορούν να βρουν μια ερωτική συντροφιά, από την άλλη όμως έχουμε τον Ουρανό να περνά στον Ταύρο και τον Άρη στο ζώδιο σας. Οι δύο αυτοί πλανήτες σχηματίζουν ένα σούπερ εκρηκτικό κοκτέιλ που θα σας φέρει ένταση και επανάσταση.
Θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί σε ατυχήματα τόσο μέσα όσο και έξω από το σπίτι.
Η Νέα Σελήνη στις 15 σας απομονώνει ενώ η Πανσέληνος στις 29 σας φέρνει κοντά σε νέες γνωριμίες.
Η κάρτα Ταρώ  «Δύναμη», σας χαρακτηρίζει αυτό το μήνα και σας φέρνει τα πάνω κάτω στη ζωή σας, αφού θα πρέπει να ταλαντεύεστε κάθε φορά αν η κρίση σας είναι σωστή σε κάθε σημαντική σας απόφαση.
Τα τυχερά παιχνίδια δεν ευνοούνται αυτές τις μέρες.
Προσοχή στην υγεία σας όλη τη διάρκεια του μήνα. Μην πίνετε και οδηγείτε και μην προκαλείτε την τύχη σας σε ό,τι έχει να κάνει με ρίσκο.
Για μια προσωπική πρόβλεψη σε οτιδήποτε σε απασχολεί κάλεσε τώρα στο 9016000628 για να μάθεις πώς πρέπει να κινηθείς προς όφελός σου!
 
 
ΙΧΘΥΕΣ  Κάρτα Ταρώ για το μήνα Μάιο:  «Οι  Εραστές»
Για σας τους Ιχθύς ο τελευταίος μήνας της άνοιξης αλλάζει την καθημερινότητα και τους ρυθμούς σας σταδιακά.
Η είσοδος του Ουρανού στον Ταύρο δεν θα σας αφήσει με τίποτα να ρουτινιάσετε. Κάθε μέρα για σας θα είναι διαφορετική και θα συναντάτε αρκετές εκπλήξεις και ανατροπές. Μπορεί να αλλάζετε συνήθειες ή και πρόσωπα που θα συναντάτε καθημερινά.
Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο στις 19 θα σας φέρει πιο κοντά με τον/την ερωτικό σας σύντροφο, ενώ οι ελεύθεροι του ζωδίου θα συναντήσετε το άλλο σας μισό.
Η Νέα Σελήνη στις 15 σας κάνει να βλέπετε τα πράγματα μέσα από άλλο μάτι, ενώ η Πανσέληνος στις 29 σας βγάζει στην επιφάνεια κάποια διλήμματα.
Η κάρτα Ταρώ  «Εραστές», σας χαρακτηρίζει αυτό το μήνα όσο καμία, αφού αρκετές μέρες αν όχι όλες, θα περάσετε μοναδικές στιγμές με τον/την σύντροφο σας.
Τα τυχερά παιχνίδια ευνοούνται όλο το μήνα.Προσοχή στην υγεία σας λόγω υπερκόπωσης από τα ξενύχτια και την ατασθαλία που θα έχετε. Θα πρέπει να βάλετε φρένο στις απαιτήσεις σας αυτές τις μέρες.

Για μια προσωπική πρόβλεψη σε οτιδήποτε σε απασχολεί κάλεσε τώρα στο 9016000628 για να μάθεις πώς πρέπει να κινηθείς προς όφελός σου!