Share This!

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 4 ως 10 Δεκεμβρίου 2017 από την Βασιλική Φιλιππά. Προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

Η Βασιλική Φιλιππά μιλά για την αστρολογική επιρροή των πλανητικών όψεων που φιλοξενεί η πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου 2017! 

 
Ο ανάδρομος Ερμής είναι πλέον γεγονός και θέματα που έχουν να κάνουν με την επικοινωνία και τις μετακινήσεις, μας μπερδεύουν δημιουργώντας ένα κλίμα ασυνεννοησίας και καθυστερήσεων… Δεν είναι εποχή για να πάρουμε αποφάσεις και να βγάλουμε συμπεράσματα… Άλλωστε με το τρίγωνο του Δία–Ποσειδώνα δεν μπορούμε να δούμε και πολύ καθαρά ανθρώπους και καταστάσεις… Οι όψεις του Άρη με τον Ερμή και τον Κρόνο, θα προσπαθήσουν, μέσα από συζητήσεις να δώσουν λύσεις σε θέματα που μας απασχολούν, αν και η ανάδρομη πορεία του Ερμή θα λειτουργήσει ανασταλτικά…  Η μετάβαση του Άρη από τον Ζυγό, στον Σκορπιό στο τέλος της εβδομάδας, φέρνει μυστικά, κρυφές σχέσεις και υπόγεια δράση… Συναισθήματα που δεν μπορούν να εξωτερικευθούν, μένουν μέσα μας και μεγαλώνουν… Αυτή η θέση του Άρη, σχετίζεται και με το έδαφος, άρα δεν αποκλείεται να υπάρξει και κάποια σεισμική δραστηριότητα που θα μας απασχολήσει… Όπως και να έχει, χαμογελάμε και σκεφτόμαστε θετικά, γιατί όψεις είναι και περνάνε!!! ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!! 
 
      ΚΡΙΟΣ
Βρίσκεστε σε μια διαδικασία εσωτερικών προβληματισμών από την προηγούμενη εβδομάδα κάτι το οποίο θα συνεχιστεί και αυτήν, κάνοντάς σας να εξιδανικεύετε καταστάσεις και να βιάζεστε! Η ανάδρομη πορεία του Ερμή, μπορεί να σας μπερδέψει… Το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις για νέα ξεκινήματα και να προσέχετε όταν ταξιδεύετε. Μεσοβδόμαδα, με σύμμαχους τους συνεργάτες σας, κάνετε συζητήσεις προκειμένου να αλλάξετε οτιδήποτε δεν ταιριάζει στις σχέσεις σας!!! Την Τετάρτη μην γίνεστε προκλητικοί! Προς το τέλος της εβδομάδας, η νέα θέση του Άρη στον Σκορπιό, σας βάζει να ασχοληθείτε με οικονομικές συμφωνίες, ενώ συγχρόνως δημιουργεί μια εσωτερική ένταση που δημιουργεί απωθημένα! Μυστικές καταστάσεις σας απασχολούν… Μια νέα αρχή ή ένα ταξίδι, που είχατε στο μυαλό σας εδώ και καιρό, ενδέχεται να σας απογοητεύσει μέσα στο Σαββατοκύριακο… 
Η Βασιλική Φιλιππά είναι πάντα δίπλα σου, μέσα από την προσωπική της γραμμή 9016000110 για να σου προσφέρει τις πιο αξιόπιστες αστρολογικές προβλέψεις!
 
 Βρες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
      ΤΑΥΡΟΣ
 
Οι προσδοκίες που έχετε από τους άλλους θα έχουν μια δόση υπερβολής, κάτι το οποίο θα σας δημιουργήσει συναισθήματα απογοήτευσης, σε περίπτωση που οι γύρω σας δεν ανταποκριθούν όπως φανταζόσασταν… Η γεμάτη καθημερινότητά σας κλέβει πολύ από τον χρόνο σας!!! Οικονομικές συζητήσεις και συμφωνίες, σας απασχολούν! Την Τετάρτη προσέξτε τις αντιδράσεις σας!!! Η νέα θέση του Άρη στον Σκορπιό σηματοδοτεί την έναρξη μιας περιόδου, που οι προσωπικές σας σχέσεις θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα και συχνά θα δυσκολεύεστε να κρατήσετε τις ισορροπίες… Το Σαββατοκύριακο μην εξιδανικεύετε οικονομικά θέματα και αποφύγετε επενδύσεις και οικονομικές συμφωνίες για τις οποίες δεν είστε σίγουροι! Οι συναισθηματικές σας σχέσεις σας προβληματίζουν, αφού άλλα θέλετε κι άλλα παίρνετε…
★ Για μία ατομική αστρολογική συνεδρία με την  Βασιλική Φιλιππά κάλεσε στη προσωπική της γραμμή στο 9016000110 και μάθε τα όσα σου αποκαλύπτει ο αστρολογικός σου χάρτης!
 
 
    ΔΙΔΥΜΟΙ
 
Διαφυλάξτε την κοινωνική σας εικόνα και μην δίνετε τροφή για σχόλια στους γύρω σας. Επικεντρωθείτε στην δουλειά σας και βγάλτε τον καλύτερό σας εαυτό! Οι συζητήσεις με τους γύρω σας, σας δίνουν ιδέες πάνω σε δημιουργικά σχέδια που έχετε στο μυαλό σας και μπορεί να προκύψει μια πρόταση για συνεργασία που θα σας φτιάξει την διάθεση!!! Δραστηριότητες και θέματα που σχετίζονται με τα παιδιά, σας απασχολούν! Την Τετάρτη αποφύγετε τις σπατάλες!!! Ο Άρης από τον Σκορπιό κάνει την καθημερινότητά σας έντονη και απαιτητική!!! Προσέξτε λίγο παραπάνω την υγεία σας και φροντίστε να βρείτε τρόπους να εκτονώνεστε και να ηρεμείτε! Προσοχή σε κρυολογήματα! Το ανοσοποιητικό σας είναι ευαίσθητο, κυρίως λόγω πεσμένης ψυχολογίας… Το Σαββατοκύριακο προσέξτε και επαναπροσδιορίστε  τον τρόπο που διαχειρίζεστε τις προσωπικές σχέσεις σας!
Η Βασιλική Φιλιππά είναι πάντα δίπλα σου, μέσα από την προσωπική της γραμμή 9016000110 για να σου προσφέρει τις πιο αξιόπιστες αστρολογικές προβλέψεις!

 
 
 ΚΑΡΚΙΝΟΙ
 
Έχετε τόσα πράγματα να κάνετε, ώστε να νιώσετε την ελευθερία που θέλετε, αλλά οι καθημερινές υποχρεώσεις δεν σας αφήνουν… Εργασίες μέσα στο σπίτι, σας  κλέβουν αρκετή ενέργεια, αλλά και οι συγκρούσεις με τα οικογενειακά άτομα δεν λείπουν. Συζητήστε, βάλτε σε μία τάξη τις υποχρεώσεις σας και βρείτε τις ισορροπίες σας! θέματα υγείας που αφορούν κυρίως σε μεγαλύτερα πρόσωπα, μπορεί να σας προβληματίσουν… Στο τέλος της εβδομάδας που ο Άρης περνάει στον Σκορπιό, ξεκινάει για εσάς μια περίοδος πιο ερωτική, δημιουργική και ευχάριστη!!! Κάνετε ότι μπορείτε για να φτιάξετε την διάθεσή σας!!! Αλλαγές που σχετίζονται με επαγγελματικά θέματα, σας απασχολούν το Σαββατοκύριακο. Βρείτε τρόπο να ομορφύνετε την καθημερινότητά σας με μια απόδραση και αφήστε τις υποχρεώσεις από Δευτέρα!!!
 Για μία ατομική αστρολογική συνεδρία με την  Βασιλική Φιλιππά κάλεσε στη προσωπική της γραμμή στο 9016000110 και μάθε τα όσα σου αποκαλύπτει ο αστρολογικός σου χάρτης!
 
 
    ΛΕΟΝΤΕΣ
 
Φόβοι και ανησυχίες, αλλά και πολλές ανασφάλειες που σχετίζονται με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, σας φέρνει αυτή η εβδομάδα στο ξεκίνημά της.  Συζητήστε οτιδήποτε σας προβληματίζει με άτομα που εμπιστεύεστε, χωρίς να δώσετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να κρατήσετε… Οργανώστε μια κοντινή απόδραση με τον αγαπημένο σας, προκειμένου να χαλαρώσετε και να λύσετε τις διαφορές σας! Το τέλος της εβδομάδας, σας βρίσκει επαναστατικούς και ανήσυχους!!! Τα οικογενειακά πρόσωπα αρχίζουν να σας απασχολούν έντονα και ο χώρος του σπιτιού σας φορτίζει, αφού μπαίνετε στην διαδικασία να κάνετε αλλαγές και επιδιορθώσεις!!! Το Σαββατοκύριακο, αποφύγετε έξοδα που είναι περιττά. Μην δημιουργείτε μέσα σας απογοητεύσεις και μπερδεμένα συναισθήματα, χωρίς λόγο! Τολμήστε μια νέα αρχή στις σχέσεις σας και αν το επιτρέπουν οι συνθήκες, ταξιδέψτε, αλλά με προσοχή, λόγω ανάδρομου Ερμή!!!
Η Βασιλική Φιλιππά είναι πάντα δίπλα σου, μέσα από την προσωπική της γραμμή 9016000110 για να σου προσφέρει τις πιο αξιόπιστες αστρολογικές προβλέψεις!
 
 
 ΠΑΡΘΕΝΟΙ
 
Οι γύρω σας, σας απογοητεύουν και σας προβληματίζουν, αφού οι απαιτήσεις που έχετε από αυτούς είναι κάποιες φορές υπερβολικές! Επιστρατεύστε την θετική σας σκέψη για να λύσετε τις διαφορές σας! Ο κυβερνήτης σας ανάδρομος, δημιουργεί παρεξηγήσεις με τα οικογενειακά άτομα… Την Τετάρτη, οικονομικές συμφωνίες σας απασχολούν! Ο Άρης στον Σκορπιό από το τέλος της εβδομάδας δεν αφήνει το μυαλό σας να ησυχάσει. Αποφύγετε τις εμμονές και τις έντονες σκέψεις, γιατί θα εξαντληθείτε διανοητικά!!! Προσέξτε τον τρόπο που οδηγείτε και αποφύγετε τον έντονο λόγο! Κοντινές εκδρομές μπορούν να σας χαλαρώσουν!!! Το Σαββατοκύριακο περάστε όμορφα με τα οικογενειακά σας πρόσωπα και μοιραστείτε μαζί τους τα συναισθήματά σας, χωρίς να μπείτε πάλι στην παγίδα της εξιδανίκευσης, γιατί θα απογοητευτείτε.
★ Για μία ατομική αστρολογική συνεδρία με την  Βασιλική Φιλιππά κάλεσε στη προσωπική της γραμμή στο 9016000110 και μάθε τα όσα σου αποκαλύπτει ο αστρολογικός σου χάρτης!
 
 
       ΖΥΓΟΙ
 
Η καθημερινή σας εργασία, αλλά και θέματα υγείας, σας απασχολούν αυτή την εβδομάδα. Προσπαθείτε να σκεφτείτε θετικά και να μην απογοητεύεστε, αν και σας είναι δύσκολο! Ο ανάδρομος Ερμής μπορεί πολύ εύκολα να σας μπερδέψει και να σας οδηγήσει σε λανθασμένα συμπεράσματα… Βάλτε όλη σας την ενέργεια σε συζητήσεις που κάνετε και προσπαθήστε να βγάλετε το καλύτερο αποτέλεσμα για εσάς! Αν σκέφτεστε την αγορά ενός αυτοκινήτου ή ηλεκτρονικής συσκευής, κάντε την έρευνά σας, αλλά μην αποφασίσετε ακόμη! Από το τέλος της εβδομάδας ασχολείστε με οικονομικά θέματα και προσπαθείτε να ελέγξετε και να ηρεμήσετε το πληγωμένο σας «εγώ»… Το Σαββατοκύριακο συζητάτε με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες, προκειμένου να κάνετε αλλαγές που θα σας ωφελήσουν. Ακόμη κι αν νιώθετε απογοητευμένοι, με θετική διάθεση και σκέψη, μπορείτε να τα φτιάξετε όλα!
Η Βασιλική Φιλιππά είναι πάντα δίπλα σου, μέσα από την προσωπική της γραμμή 9016000110 για να σου προσφέρει τις πιο αξιόπιστες αστρολογικές προβλέψεις!

 
 ΣΚΟΡΠΙΟΙ
 
Τα αγαπημένα σας πρόσωπα σας απασχολούν ιδιαίτερα, από την αρχή της εβδομάδας και ίσως να ταυτίζεστε μαζί τους λίγο περισσότερο από όσο πρέπει. Αποφύγετε έξοδα που θα μετανιώσετε! Βρείτε μέσα σας την σοφία και την θετική διάθεση για να ασχοληθείτε με ένα δημιουργικό σχέδιο που απαιτεί φαντασία! Εσωτερικές εντάσεις που βιώνετε εδώ και καιρό, δεν σας επιτρέπουν να σκεφθείτε και να επικοινωνήσετε ξεκάθαρα. Το παρασκήνιο φτάνει στο τέλος του, καθώς ο Άρης περνάει στο δικό σας ζώδιο! Αρχίζουν αποκαλύψεις που μπορεί να σας ξαφνιάσουν και όλα βγαίνουν στο φως. Αν τόσο καιρό η δράση σας ήταν παρασκηνιακή, κινδυνεύετε να εκτεθείτε!!! Το Σαββατοκύριακο αλλάξτε την καθημερινότητά σας και επικοινωνήστε με αυτοπεποίθηση! Ανταμείβεστε ηθικά και οικονομικά και θα θέλετε να μοιραστείτε ότι νιώθετε, με τα αγαπημένα σας πρόσωπα!!!
★ Για μία ατομική αστρολογική συνεδρία με την  Βασιλική Φιλιππά κάλεσε στη προσωπική της γραμμή στο 9016000110 και μάθε τα όσα σου αποκαλύπτει ο αστρολογικός σου χάρτης!

 
    ΤΟΞΟΤΕΣ
 
Τα οικογενειακά πρόσωπα, σας απασχολούν και αυτή την εβδομάδα… Προσπαθήστε να τα στηρίξετε με την καλή σας διάθεση και ακούστε τους προβληματισμούς τους, χωρίς να βγάζετε συμπεράσματα! Ο Ερμής στο ζώδιό σας ανάδρομος, δεν σας αφήνει να δείτε καθαρά! Την Τετάρτη οι αντιδράσεις των αγαπημένων σας, σας προβληματίζουν. Αποφύγετε περιττά έξοδα! Η μετάβαση του Άρη στον Σκορπιό, σας γεμίζει ένταση και καταπιεσμένα συναισθήματα, κάνοντας σας να κλειστείτε στον εαυτό σας και αν χρειαστεί να δουλέψετε παρασκηνιακά…. Προσέξτε την δράση σας.  Το Σαββατοκύριακο σκέφτεστε θέματα που αφορούν στα παιδιά ή σε κάποιο δημιουργικό σχέδιο. Προσπαθήστε να είστε δίπλα στην οικογένειά σας και να τους δώσετε αγάπη!
Η Βασιλική Φιλιππά είναι πάντα δίπλα σου, μέσα από την προσωπική της γραμμή 9016000110 για να σου προσφέρει τις πιο αξιόπιστες αστρολογικές προβλέψεις!
 

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ
 
Οι φιλικές σας σχέσεις παίζουν σημαντικό ρόλο στον τρόπο που αντιλαμβάνεστε τα πράγματα! Γεμίζετε το μυαλό σας με όνειρα και επιθυμίες που όταν δεν ικανοποιούνται, απογοητεύεστε… Την Τετάρτη φροντίστε τις προσωπικές σας σχέσεις! Από το τέλος της εβδομάδας και μετά, αρχίζετε και δραστηριοποιήστε κοινωνικά, αλλά με πράγματα που σας ευχαριστούν και σας γεμίζουν!!! Επιλέγετε προσεκτικά τους ανθρώπους με τους οποίους θα μοιραστείτε τον χρόνο σας και δεν αποκλείεται να έρθετε πιο κοντά με άτομα που σας κάνουν να νιώθετε περισσότερη σιγουριά! Το Σαββατοκύριακο, μιλάτε για αυτά που σας προβληματίζουν, αλλά και πάλι δυσκολεύεστε να εκφραστείτε και να δείτε καθαρά… Μην αναστατώνεστε χωρίς λόγο…
★ Για μία ατομική αστρολογική συνεδρία με την  Βασιλική Φιλιππά κάλεσε στη προσωπική της γραμμή στο 9016000110 και μάθε τα όσα σου αποκαλύπτει ο αστρολογικός σου χάρτης!
 
  
    ΥΔΡΟΧΟΟΙ
 
Υπερβολές σε επαγγελματικά θέματα, μπορεί να σας δώσουν την ψευδαίσθηση της δύναμης ή να σας απογοητεύσουν χωρίς λόγο…  Μην κάνετε επενδύσεις και αποφύγετε να κλείσετε συμφωνίες που μπορεί αργότερα να δυσκολευτείτε να διαχειριστείτε… Η καθημερινή σας εργασία, σας απασχολεί και σας κουράζει, την Τετάρτη! Μόλις ο Άρης μπει στον Σκορπιό, στο τέλος της εβδομάδας, ξεκινάει μια περίοδος για εσάς που τα επαγγελματικά θα κρύβουν πολλές προκλήσεις. Οι γύρω σας θα απαιτούν από εσάς να αποδεικνύετε την αξία σας, κάτι το οποίο θα σας κουράσει, αλλά αν το διαχειριστείτε σωστά θα βγείτε κοινωνικά και επαγγελματικά κερδισμένοι!!! Το Σαββατοκύριακο, βάζετε νέους στόχους και προσαρμόζετε τις σκέψεις και τις ιδέες σας με τέτοιο τρόπο ώστε να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας. Αποφύγετε περιττά έξοδα και μην παρεξηγείτε φίλους που θέλουν να σας βοηθήσουν…
Η Βασιλική Φιλιππά είναι πάντα δίπλα σου, μέσα από την προσωπική της γραμμή 9016000110 για να σου προσφέρει τις πιο αξιόπιστες αστρολογικές προβλέψεις!
 
 
      ΙΧΘΥΕΣ
 
Επαγγελματικά θέματα σας προβληματίζουν και σας οδηγούν σε σημαντικές αλλαγές. Σιγουρευτείτε ότι βλέπετε ξεκάθαρα τις καταστάσεις και μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις! Την Τετάρτη τα αγαπημένα σας πρόσωπα σας απασχολούν και μπορεί να αντιδράσετε λίγο απότομα στις απαιτήσεις τους. Μπορεί να θελήσετε να τους φτιάξετε την διάθεση, κάνοντάς τους ένα δώρο… Η νέα θέση του Άρη, σας βοηθάει να δείτε μπροστά και να αποφασίσετε αλλαγές. Μην βιάζεστε! Αν υπήρχαν νομικά θέματα που εκκρεμούσαν, μπαίνετε στην διαδικασία να τα τακτοποιήσετε. Ελέγξτε κάθε λεπτομέρεια και αν πρόκειται να ταξιδέψετε, σιγουρευτείτε ότι όλα είναι τακτοποιημένα! Το Σαββατοκύριακο, κάνετε συζητήσεις που αφορούν στα επαγγελματικά και προσπαθείτε να εξασφαλίσετε όσα περισσότερα μπορείτε οικονομικά! Προκύπτουν αλλαγές στην οικονομική σας κατάσταση, λόγω των επαγγελματικών… Μην δίνετε λανθασμένες εντυπώσεις…

★ Για μία ατομική αστρολογική συνεδρία με την  Βασιλική Φιλιππά κάλεσε στη προσωπική της γραμμή στο 9016000110 και μάθε τα όσα σου αποκαλύπτει ο αστρολογικός σου χάρτης!