Share This!

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 17 ως 23 Απριλίου 2017! Προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Βασιλική Φιλιππά!

Ευκαιρίες και σημαντικά καρμικά γεγονότα και συναντήσεις, μας βοηθούν να σηκώσουμε το κεφάλι ψηλά και να πούμε ένα δυνατό «ευχαριστώ»! Το πάθος θα είναι έντονο και ο έρωτας έχει ήδη γυρίσει σε ορθή πορεία και μας γλυκαίνει…
       
     ΚΡΙΟΣ
Ξεκινάτε την εβδομάδα, έχοντας νέα ξεκινήματα στο μυαλό σας! Σας δίνονται ευκαιρίες για να διαπραγματευτείτε και να επανεξετάσετε οικονομικά θέματα, αλλά φυσικά με προσοχή, λόγω του ανάδρομου Ερμή. Αποφύγετε υπερβολικά έξοδα μέχρι τις 20. Οι υποχρεώσεις μπορεί να αυξάνονται, αλλά έτσι σας δίνεται η ευκαιρία να αυξήσετε και τα έσοδά σας!!! Από τις 21 και μετά που ο Ερμής περνάει στο δικό σας ζώδιο ανάδρομος, σας εμποδίζει να επικοινωνήσετε ξεκάθαρα και δείχνει μια περίοδο που οι παρεξηγήσεις θα είναι έντονες. Ο Άρης την ίδια μέρα περνάει στους Διδύμους και αυτό σας κάνει διανοητικά πιο δραστήριους. Φυσικά αυτές οι δύο θέσεις σε συνδυασμό, μπορεί να σας οδηγήσουν σε λόγια που αργότερα μπορεί να μετανιώσετε….
 
 Βρες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
      ΤΑΥΡΟΣ
Αυτές τις μέρες προσελκύετε στην ζωή σας άτομα που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην ζωή σας και αργότερα! Έχετε την δυνατότητα να βελτιώσετε τις συνθήκες στις φιλικές σας σχέσεις, αρκεί να κάνετε εσείς το πρώτο βήμα, μέχρι τις 20! Λύστε κάθε παρεξήγηση και βάλτε νέες βάσεις στις σχέσεις σας!  Έχετε την εσωτερική δύναμη να το κάνετε, αφού νιώθετε σιγουριά για τον εαυτό σας! Ο Άρης στους Διδύμους και ο Ερμής στον Κριό, από 21 και μετά, φέρνουν οικονομικά θέματα στο προσκήνιο και μπορεί να σας δημιουργηθεί η ανάγκη να ξοδέψετε παραπάνω χρήματα σε αγορές, από ότι συνήθως, προκειμένου να νιώσετε καλύτερα!   
                
    ΔΙΔΥΜΟΙ
Η εβδομάδα ξεκινάει με σημαντικούς ανθρώπους για εσάς, να σας στηρίζουν στα μακροπρόθεσμα σχέδιά σας! Από τις 21 και μετά, ο Ερμής περνάει στον Κριό ανάδρομος και σας βάζει να αναθεωρήσετε φιλικές σχέσεις στις οποίες μπορεί να φερθήκατε λάθος ή αν εσείς ανήκετε στους «αδικημένους» μπορείτε να μιλήσετε για τα συναισθήματά σας και να λύσετε κάθε παρεξήγηση.  Άλλωστε και ο Άρης συνηγορεί σε αυτό καθώς περνάει στο ζώδιό σας και φέρνει αποκαλύψεις. Έτσι ξεκαθαρίζει το τοπίο και τα πράγματα αρχίζουν να μπαίνουν σιγά σιγά σε μία τάξη! Δεν αποκλείεται αυτόν τον καιρό, να επιστρέψουν και φίλοι από το παρελθόν που έχετε καιρό να δείτε!!!
 
 
   ΚΑΡΚΙΝΟΙ
Η ορθή πορεία της Αφροδίτης, σας βοηθάει να δείτε πιο ξεκάθαρα τις συναισθηματικές σας σχέσεις και ίσως να αποφασίσετε και νέα ξεκινήματα που θα σας ανανεώσουν. Μια σημαντική γνωριμία σας δίνει την δυνατότητα να θέσετε νέους στόχους και να μεγαλώσετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Σημαντικοί φίλοι είναι δίπλα σας. Από τις 21 ο Άρης με τη νέα του θέση αρχίζει να δημιουργεί παρασκήνιο, μυστικά, αλλά και εσωτερική ένταση… Θέματα που σχετίζονται με τα επαγγελματικά, επανέρχονται στο προσκήνιο με τον Ερμή στον Κριό. Μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις με άτομα κύρους ή μπορεί να προσπαθήσουν κάποιοι να χαλάσουν την κοινωνική σας εικόνα. Προσέξτε σε ποιον εμπιστεύεστε τα μυστικά σας και μην δίνετε δικαιώματα…
 
 
    ΛΕΟΝΤΕΣ
Από την αρχή της εβδομάδας αρχίζετε να αισθάνεστε περισσότερο τυχεροί και η διάθεσή σας γίνεται όλο και καλύτερη! Σας δίνονται ευκαιρίες για να ταξιδέψετε, να ασχοληθείτε με νέα ξεκινήματα και να ευνοηθείτε μέσα από επαφές με ανθρώπους του εξωτερικού. Εκμεταλλευτείτε το μέχρι τις 21, γιατί μετά ο Ερμής περνάει στον Κριό και μπορεί να φέρει καθυστερήσεις στα θέματα που προαναφέρθηκαν. Συγχρόνως, αλλάζει θέση και ο Άρης, που τόσο καιρό δημιουργούσε εντάσεις στα επαγγελματικά και σας δίνει έτσι την δυνατότητα να κοινωνικοποιηθείτε περισσότερο και να γίνετε αποδέκτες της βοήθειας ισχυρών φίλων! Μικροανασφάλειες σχετικές με τα αισθηματικά σας, συνεχίζουν για λίγο να σας απασχολούν…
 
ΠΑΡΘΕΝΟΙ
Η οικογένεια είναι το καταφύγιο σας και κυρίως στην αρχή της εβδομάδας θα νιώσετε έντονα, ότι μπορείτε να βασιστείτε πάνω τους! Ο κυβερνήτης σας, που είναι εδώ και μέρες ανάδρομος, δεν έχει σκοπό να σας ταλαιπωρήσει, αλλά να σας δώσει την ευκαιρία να επανεξετάσετε πιο προσεκτικά κάποια θέματα που σας απασχολούν. Ένα σημαντικό γεγονός που σχετίζεται με το εξωτερικό ή με κάτι εντελώς καινούργιο, σας βοηθά να αλλάξετε την ζωή σας! Μετά τις 21, ξεκινάει μια περίοδος έντονης δράσης στον χώρο των επαγγελματικών και ίσως φέρει και κάποιες παρεξηγήσεις με άτομα κύρους! Ο Ερμής από τον Κριό σας δίνει την δυνατότητα να επανεξετάσετε οικονομικά θέματα, εφορίες, δάνεια και σας βοηθάει να κάνετε μια προσπάθεια να βουτήξετε στα βάθη της ψυχής σας!
 
       ΖΥΓΟΙ
Έχετε πολλές συζητήσεις πάνω σε οικονομικά θέματα. Μπορεί να έρθουν άτομα κοντά σας, τα οποία σας εμπιστεύονται και θέλουν να σας εμπιστευτούν τα μυστικά τους. Η Αφροδίτη σε ορθή πορεία, σας βοηθάει να καλυτερέψετε τις συνθήκες τις καθημερινής σας εργασίας, αλλά και της υγείας σας! Η νέα θέση του Ερμή στον Κριό από τις 21, φέρνει παρεξηγήσεις και ασυνεννοησία με τον σύντροφο και τους συνεργάτες. Προσπαθήστε να αποφύγετε διαφωνίες που δεν οδηγούν κάπου. Μην μεταφέρετε λόγια αν δεν είστε σίγουροι για την εγκυρότητά τους! Ο Άρης στους Διδύμους σας βάζει να τολμήσετε νέα ξεκινήματα, ταξίδια και σας επιτρέπει να φιλοσοφήσετε, προκειμένου να αντιμετωπίσετε όσο καλύτερα γίνεται, οποιεσδήποτε δυσκολίες προκύπτουν.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΙ
Η εβδομάδα ξεκινάει με τις καλύτερες συνθήκες στον χώρο εργασίας. Βλέπετε τα όνειρά σας να γίνονται σιγά σιγά πραγματικότητα και αισθάνεστε ότι οι κόποι σας δεν πήγαν χαμένοι! Οι εντάσεις στις προσωπικές σας σχέσεις συνεχίζονται, τουλάχιστον μέχρι τις 20 που θα παραμείνει ο Άρης στον Ταύρο. Υπάρχουν οι συνθήκες να βελτιωθεί η σχέση με τον σύντροφο, αλλά θέλει προσπάθεια από εσάς. Από εκεί και πέρα, σας δίνεται η δυνατότητα να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες τρίτων και μπορεί να δείτε τα οικονομικά του συντρόφου, να αυξάνονται.  Ο Ερμής στον Κριό από τις 21, σας βοηθάει να επανεξετάσετε θέματα που σχετίζονται με την υγεία σας, αλλά και την καθημερινή εργασία. Αποφύγετε εξετάσεις που αφορούν στην υγεία σας και μην βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα.
 
     ΤΟΞΟΤΕΣ
Οι πρώτες μέρες της εβδομάδας, σας βοηθούν να ερωτευτείτε και να περάσετε όμορφα. Ακόμη κι ένας απόγονος σας φαίνεται εύκολη υπόθεση! Οι συνθήκες μέσα στον χώρο εργασίας βελτιώνονται, αλλά οι καθημερινές υποχρεώσεις παραμένουν! Από τις 20 και μετά η ένταση περνάει στο κομμάτι των σχέσεων και των συνεργασιών, οπότε ο τρόπος που χειρίζεστε τέτοιες καταστάσεις θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός. Αποφύγετε εντάσεις χωρίς λόγο. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Κριό, φέρνει ευκαιρίες για να αναθεωρήσετε κάποιο δημιουργικό σχέδιο που μπορεί να είχατε στο μυαλό σας και σας δίνεται η δυνατότητα να συζητήσετε πράγματα που σας απασχολούσαν καιρό, με άτομα που εμπιστεύεστε και περνάτε καλά. Η επικοινωνία με τα παιδιά μπορεί να σας ξεμπλοκάρει, αν μπείτε στην θέση τους και δεν φανείτε εγωιστές! 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ
Άτομα που επιστρέφουν από το παρελθόν σας δίνουν την δυνατότητα να τολμήσετε καινούργια ξεκινήματα. Επίσης, μπορεί να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας σχετικά με μία συναισθηματική σχέση και να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για  το μέλλον της! Από τις 21 και μετά, ξεκινάει μια περίοδος έντονης καθημερινότητας, σωματικής κούρασης και πολλών υποχρεώσεων. Προσπαθήστε όσο μπορείτε να ξεκουράζεστε και να βρίσκετε τρόπους να χαλαρώσετε. Προσέξτε τον τρόπο που οδηγείτε. Οι συζητήσεις με τα οικογενειακά πρόσωπα, αρχίζουν να σας κουράζουν, αφού αισθάνεστε ότι δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε. Θέματα που μπορεί να σας απασχολούσαν σχετικά με την οικογένεια ή το σπίτι, επανέρχονται.
 
    ΥΔΡΟΧΟΟΙ
Ασχολείστε αυτόν τον καιρό με οικονομικά θέματα που σχετίζονται με την οικογένεια. Επενδυτικά σχέδια υπάρχουν στο μυαλό σας και συζητάτε με τα οικογενειακά πρόσωπα, προκειμένου να τα προωθήσετε με τον καλύτερο τρόπο. Η μετάβαση του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων στις 21, σας φέρνει τύχη, έρωτα, καλή διάθεση και ίσως να προσθέσει στα σχέδιά σας και την απόκτηση ενός απογόνου. Αν είστε μόνοι σας αυτόν τον καιρό, το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να βγείτε έξω και να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά! Δημιουργικά σχέδια, μπορούν να υλοποιηθούν αρκεί να μην το παρακάνετε με το ποσό που θα επενδύσετε πάνω σε αυτά. Αναθεωρείτε τις απόψεις σας με τον ανάδρομο Ερμή στον Κριό. Φροντίστε να επικοινωνείτε ξεκάθαρα και μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα για άτομα του περιβάλλοντός σας. 
 
 
      ΙΧΘΥΕΣ
Μέσα από όμορφες συζητήσεις, μπορείτε αυτόν τον καιρό να διορθώσετε λάθη που μπορεί να είχατε κάνει στην σχέση σας.  Τώρα που η Αφροδίτη γύρισε σε ορθή πορεία, μπορεί να δείτε λίγο πιο καθαρά την σχέση σας και ίσως να μετανιώσετε για επιλογές που μπορεί να είχατε κάνει. Από τις 21 και μετά η δράση περνάει στον χώρο του σπιτιού. Τώρα μπορείτε να ολοκληρώσετε εργασίες που είχατε στο μυαλό σας, να ασχοληθείτε με μία μετακόμιση ή να κάνετε αλλαγές που επιθυμείτε. Διαχειριστείτε σωστά τα οικονομικά θέματα, γιατί ο Ερμής ανάδρομος, φέρνει παρεξηγήσεις και κάποιες καθυστερήσεις. Τώρα, μπορεί να σας απασχολήσουν και χρήματα που έχετε να παίρνετε. Φροντίστε σε κάθε εξωτερική πρόκληση, να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας ξεκάθαρα, ώστε να μην υπάρξουν καθυστερήσεις!