Share This!

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 13 ως 19 Νοεμβρίου 2017 από την Bασιλική Φιλιππά. Προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

Μια Νέα Σελήνη φέρνει μαζί της αυτή η εβδομάδα!!! Πραγματοποιείται το Σάββατο στις 18 του μήνα στον Σκορπιό!!! Το κύριο χαρακτηριστικό της, είναι ότι θα συνοδεύεται από το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα, κάτι το οποίο μπορεί να φέρει στην επιφάνεια καταπιεσμένα συναισθήματα απέναντι σε άτομα εξουσίας… θέλει ιδιαίτερη προσοχή στον τρόπο  που θα χειριστούμε μια τέτοια όψη, αφού οι αντιδράσεις και οι εντάσεις δεν θα λείπουν… Αν εκμεταλλευτούμε σωστά τα ερεθίσματα και αποφασίσουμε να κάνουμε μια νέα αρχή, πετώντας από πάνω μας καθετί άχρηστο και τοξικό, τότε θα βγούμε κερδισμένοι!!! Δεν χρειάζονται παρορμητικές κινήσεις που θα μας οδηγήσουν στο να εκτεθούμε και να πληγωθούμε… Άλλωστε η εβδομάδα αυτή δεν θα μας αφήσει παραπονεμένους, αφού ξεκινάει με την σύνοδο Αφροδίτης–Δία, η οποία συνεχίζεται από την προηγούμενη εβδομάδα και συνεχίζει με το τρίγωνο Αφροδίτης–Ποσειδώνα που έρχεται να απογειώσει τις συναισθηματικές μας σκέψεις και να μας ταξιδέψει!!! Το τετράγωνο Ερμή –Ποσειδώνα, μόνο την Δευτέρα, δεν πρέπει να επιτρέψουμε να μας οδηγήσει σε λανθασμένες εντυπώσεις και βιαστικά συμπεράσματα… Εκμεταλλευτείτε το τρίγωνο Κρόνου–Ουρανού, που αλλάζει τα δεδομένα της ζωής μας που είχαν βαλτώσει και μας υπόσχεται ανανέωση που θα κρατήσει καιρό!!! ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!
       
      ΚΡΙΟΣ
 Με σκέψεις για νέα ξεκινήματα και αλλαγές, ξεκινάει για εσάς αυτή η εβδομάδα, αλλά καθώς βλέπετε ότι για την ώρα δεν είναι εφικτά, απογοητεύεστε… Η υπέροχη σύνοδος Αφροδίτης – Δία, φέρνει μεγάλη εύνοια σε οικονομικά θέματα που σχετίζονται κυρίως με τρίτους και  κάνει έντονα τα συναισθήματά σας για ανθρώπους που σας γοητεύουν, αλλά θα πρέπει για την ώρα να κρατήσετε κρυφά… Προσέξτε να μην εκτεθείτε χωρίς λόγο. Εσωτερικές ανασφάλειες, σας προβληματίζουν… Προς το τέλος της εβδομάδας, αναλάβετε δράση στις προσωπικές σας σχέσεις και συζητήστε αλλαγές που θα βοηθήσουν τις σχέσεις σας να γίνουν πιο εύκολες! Με τη Νέα Σελήνη το Σάββατο, επανέρχονται θέματα οικονομικών, που σας προβληματίζουν και ενδέχεται να σας φέρουν σε σύγκρουση με τον σύντροφο ή κάποιον συνεργάτη! Προσέξτε τις αντιδράσεις σας και τον τρόπο που διαχειρίζεστε μυστικές καταστάσεις και έντονα πάθη!!!
Η Βασιλική Φιλιππά είναι πάντα δίπλα σου, μέσα από την προσωπική της γραμμή 9016000110 για να σου προσφέρει τις πιο αξιόπιστες αστρολογικές προβλέψεις!
 
 
 Βρες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
      ΤΑΥΡΟΣ
Την Δευτέρα αποφύγετε να συζητήσετε για οικονομικές συμφωνίες που σας απασχολούν ή για θέματα δανείων. Ενδέχεται να υπάρξει εκμετάλλευση…Οι φίλοι σας απογοητεύουν και σας δημιουργούν εσωτερικούς προβληματισμούς, αλλά καλό είναι να μην βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα…  Ο σύντροφός σας ή κάποιος συνεργάτης, θα σας φτιάξει την διάθεση με την συμπεριφορά του! Αν είστε μόνοι, μια σχέση που ξεκινάει αυτές τις μέρες θα σας επιτρέψει να βιώσετε έντονα συναισθήματα!!! Από Πέμπτη και μετά, οικονομικές συμφωνίες που αφορούν στην καθημερινή σας εργασία, ευνοούνται! Αν υπάρχουν θέματα υγείας που σας απασχολούν κι έχουν ψυχοσωματικό χαρακτήρα, τακτοποιήστε τα! Στο τέλος της εβδομάδας, με τη Νέα Σελήνη οι υποχρεώσεις είναι πολλές και η καθημερινότητα κουραστική! Μην ξεσπάτε στους γύρω σας. Διεκδικήστε την ελευθερία σας, αλλά όχι με προκλητικό τρόπο…
★ Για μία ατομική αστρολογική συνεδρία με την  Βασιλική Φιλιππά κάλεσε στη προσωπική της γραμμή στο 9016000110 και μάθε τα όσα σου αποκαλύπτει ο αστρολογικός σου χάρτης!
 
 
    ΔΙΔΥΜΟΙ
 Η καθημερινή σας εργασία και η υγεία, σας απασχολούν τις πρώτες μέρες της εβδομάδας, με θετικό τρόπο!!! Επωφεληθείτε από καταστάσεις γύρω σας, που σας βοηθούν να καλυτερέψετε την καθημερινότητα σας και να νιώσετε καλύτερα και με περισσότερη ενέργεια. Την Δευτέρα μην μπλέκεστε σε συζητήσεις με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες γιατί το μόνο που θα καταφέρετε, είναι να παρεξηγηθείτε και να απογοητευθείτε… Βάλτε τα δυνατά σας για να βγάλετε τον καλύτερό σας εαυτό στον χώρο της δουλειάς και αγνοήστε κουτσομπολιά που μπορεί να ακούσετε! Η δημιουργικότητά σας και η καλή διάθεση, θα ανταμειφθούν! Με τη Νέα Σελήνη, μην έρχεστε σε αντιπαράθεση με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, γιατί το πιο πιθανό είναι να πληγωθείτε… Φροντίστε την υγεία σας, την διατροφή σας και μην αλλάζετε τους στόχους σας, μόνο και μόνο γιατί δεν είναι όλα, όπως επιθυμείτε… 
   
 
 ΚΑΡΚΙΝΟΙ
Είστε οι τυχεροί της εβδομάδας!!! Παρόλο που την Δευτέρα μπορεί να νιώσετε ότι δεν τα προλαβαίνετε όλα και δεν έχετε ελεύθερο χρόνο, η υπόλοιπη εβδομάδα στο μεγαλύτερο μέρος της θα σας ευνοήσει!!! Αν πρέπει να κάνετε κάποιες εξετάσεις, αφήστε τες από Τρίτη και μετά… Η καθημερινή σας εργασία, μέσα από σημαντικές αλλαγές, σας δίνει την σταθερότητα που επιθυμούσατε! Ένας καινούργιος έρωτας μπορεί να σας απογειώσει, επιτρέποντας σας να βιώσετε συναισθήματα εξιδανικευμένης αγάπης…!!! Τα οικογενειακά πρόσωπα ή το σπίτι, ενδέχεται να σας κουράσουν τις μέρες γύρω από τη Νέα Σελήνη… Ο σύντροφός σας μπορεί να γίνει ιδιαίτερα απαιτητικός και αν είστε μόνοι, οι συνεργάτες θα έχουν απαιτήσεις, που θα σας κρατούν μακριά από το σπίτι που τόσο έχετε ανάγκη… Μια νέα συναισθηματική αρχή ή ένα νεαρό πρόσωπο, σας προβληματίζει
 Για μία ατομική αστρολογική συνεδρία με την  Βασιλική Φιλιππά κάλεσε στη προσωπική της γραμμή στο 9016000110 και μάθε τα όσα σου αποκαλύπτει ο αστρολογικός σου χάρτης!
 
 
    ΛΕΟΝΤΕΣ
 
Τα λόγια των αγαπημένων σας, σας πληγώνουν την Δευτέρα… Αποφύγετε να μπλέξετε τα συναισθηματικά με τα οικονομικά! Αλλάζετε την σχέση σας για να σας ταιριάζει περισσότερο!!! Ένα ακίνητο ή μια οικογενειακή επιχείρηση, θα σας απασχολήσει όλη σχεδόν την εβδομάδα, ενώ τα οικογενειακά πρόσωπα, θα τραβούν την προσοχή σας!!! Οικονομικές συμφωνίες που σχετίζονται και με την ακίνητή σας περιουσία, ευνοούνται!!! Πολλές ιδέες και λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν, έρχονται μέσα από συζητήσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η Νέα Σελήνη τονίζει ξανά τα θέματα σπιτιού και ακινήτων, αλλά και ότι έχει να κάνει με την οικογένεια. Θέλετε να κάνετε μια νέα αρχή, αλλά υπάρχουν θέματα που σας προβληματίζουν… Η πιεστική καθημερινότητα, σας κάνει νευρικούς! Προσοχή σε ατυχήματα λόγω απροσεξίας ή βιασύνης. Ξεκουραστείτε…
Η Βασιλική Φιλιππά είναι πάντα δίπλα σου, μέσα από την προσωπική της γραμμή 9016000110 για να σου προσφέρει τις πιο αξιόπιστες αστρολογικές προβλέψεις!
 
 
 ΠΑΡΘΕΝΟΙ
Αυτή η εβδομάδα, σίγουρα θα αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεστε…!!! Αποφύγετε τις εξιδανικεύσεις και τις παράλογες απαιτήσεις από τα οικογενειακά πρόσωπα την Δευτέρα και μην βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα για θέματα που αφορούν στην οικογένεια! Οι καθημερινές σας επαφές είναι ευχάριστες και έχουν ουσία. Μπορεί να αρχίσετε να σκέφτεστε μια εκδρομή που θα μπορούσε να βελτιώσει και να ανανεώσει την σχέση σας! Εξιδανικεύετε τους γύρω σας και αυτό οφείλεται στο ότι αλλάζετε τον τρόπο που βλέπετε τα πράγματα! Τις μέρες γύρω από τη Νέα Σελήνη ίσως κάνετε κάποια παραπάνω έξοδα για τους αγαπημένους σας, τα οποία δεν θα σας ευχαριστήσουν ιδιαίτερα, αφού θα θεωρήσετε τις απαιτήσεις τους υπερβολικές! Βγάλτε από μέσα σας ότι σας βαραίνει και επαναπροσδιορίστε τον τρόπο που σκέφτεστε και επικοινωνείτε!!! 
★ Για μία ατομική αστρολογική συνεδρία με την  Βασιλική Φιλιππά κάλεσε στη προσωπική της γραμμή στο 9016000110 και μάθε τα όσα σου αποκαλύπτει ο αστρολογικός σου χάρτης!
 
 
       ΖΥΓΟΙ
Η πρώτη μέρα της εβδομάδας, σας βρίσκει να ασχολείστε με θέματα υγείας και καθημερινής εργασίας! Αν πρέπει να κάνετε κάποιες εξετάσεις, καλό θα ήταν να τις αναβάλλετε, γιατί υπάρχουν πιθανότητες λανθασμένης διάγνωσης… Η συνέχεια της εβδομάδας, σας ανταμείβει ηθικά και οικονομικά!!! Μέσα από σημαντικές συζητήσεις, μπορείτε να πετύχετε το καλύτερο δυνατό για τις προσωπικές σας σχέσεις, ακόμη κι αν πρέπει να κάνετε αλλαγές!!! Η αυτοπεποίθησή σας αυξάνεται και οι καταστάσεις λειτουργούν υπέρ σας! Μην απογοητεύεστε, αν κάποια πράγματα στην δουλειά σας δεν λειτουργούν όπως θα θέλατε… Η Νέα Σελήνη εστιάζει σε οικονομικά θέματα και προκλήσεις του «εγώ» σας… Ακόμη κι αν οι γύρω σας, σας προκαλούν, μην ανταποκρίνεστε! Την ενέργειά σας «κλέβουν» οικογενειακά θέματα και ανησυχίες…
Η Βασιλική Φιλιππά είναι πάντα δίπλα σου, μέσα από την προσωπική της γραμμή 9016000110 για να σου προσφέρει τις πιο αξιόπιστες αστρολογικές προβλέψεις!

 
 ΣΚΟΡΠΙΟΙ
Στο ξεκίνημά της η εβδομάδα, μπορεί να σας οδηγήσει σε απογοητεύσεις που σχετίζονται με τους αγαπημένους σας, αλλά η σύνοδος Αφροδίτη–Δία στο ζώδιό σας, δεν θα σας αφήσει να πέσετε!!! Ομορφαίνετε, γεμίζετε αυτοπεποίθηση και αυτό φαίνεται παντού γύρω σας!!! Η καθημερινότητά σας αλλάζει διαρκώς και σας δυναμώνει όλο και περισσότερο!!! Μεσοβδόμαδα σας περιμένουν εκπλήξεις και όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους σας, αλλά και πολλή τύχη!!! Ένα δημιουργικό σχέδιο που έχετε καιρό στο μυαλό σας, μπορεί να αποδώσει καρπούς! Με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας παίρνετε σημαντικές αποφάσεις!!! Η εσωτερική ένταση που σας προκαλούν εξωτερικές καταστάσεις, σας οδηγούν στο να αλλάξετε οριστικά οτιδήποτε δεν σας ταιριάζει… Ο λόγος σας γίνεται δυνατός και αποφασιστικός!!! 
★ Για μία ατομική αστρολογική συνεδρία με την  Βασιλική Φιλιππά κάλεσε στη προσωπική της γραμμή στο 9016000110 και μάθε τα όσα σου αποκαλύπτει ο αστρολογικός σου χάρτης!

 
    ΤΟΞΟΤΕΣ
Ευκαιρίες για να τα βρείτε με τον εαυτό σας, θα σας δοθούν αυτή την εβδομάδα!!! Την Δευτέρα μην το παρακάνετε με τα οικογενειακά πρόσωπα και βρείτε λύσεις σε ότι σας προβληματίζει, μέσα από συζητήσεις! Με αυτόν τον τρόπο θα αποφύγετε παράπονα, αλλά κι εσείς οι ίδιοι θα νιώσετε καλά με τον εαυτό σας! Αλλαγές στα σχέδιά σας, σας κάνουν πιο σκληρούς και σας ωριμάζουν… Στα δύσκολα, μοιραστείτε τους προβληματισμούς σας με καλούς και έμπιστους φίλους και θα βρείτε λύσεις σε οτιδήποτε σας απασχολεί!!! Η Νέα Σελήνη σας οδηγεί στο να αποφασίσετε σημαντικές αλλαγές! Κυνηγάτε τα όνειρά σας και ο τρόπος που τα αντιμετωπίζουν οι γύρω σας, σας πληγώνει. Μπορεί να νιώσετε ότι δεν ανταμείβονται οι κόποι σας ή ότι οι γύρω σας, σας βάζουν τρικλοποδιές, κάτι το οποίο μπορεί να σας οδηγήσει στο να φερθείτε σκληρά! Προσοχή στα περιττά έξοδα!
Η Βασιλική Φιλιππά είναι πάντα δίπλα σου, μέσα από την προσωπική της γραμμή 9016000110 για να σου προσφέρει τις πιο αξιόπιστες αστρολογικές προβλέψεις!
 

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ
Μπορεί η Δευτέρα να φέρνει απογοητεύσεις ή μπερδέματα στον τρόπο που αντιλαμβάνεστε τα πράγματα, αλλά οι υπόλοιπες μέρες θα φέρουν κοντά σας σημαντικούς φίλους!!! Αλλαγές στο σπίτι ή αναστατώσεις με τα οικογενειακά πρόσωπα, σας προβληματίζουν και σας δυσκολεύουν…Οι φίλοι θα είναι δίπλα σας και τα λόγια τους μπορούν να σας ηρεμήσουν και να σας παρηγορήσουν, ακόμη κι αν δεν σας δώσουν λύση στο πρόβλημά σας… Προς το τέλος της εβδομάδας, εξωτερικές προκλήσεις μπορεί να σας οδηγήσουν σε έναν εσωτερικό διάλογο, προκειμένου να καταλάβετε τι ακριβώς συμβαίνει… Και σε αυτή την περίπτωση, καλό θα ήταν να στραφείτε σε φίλους που μπορείτε να εμπιστευτείτε και να διαχειριστείτε μαζί οτιδήποτε σας απασχολεί! Με αφορμή οικογενειακά θέματα, αναγκάζεστε να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας
★ Για μία ατομική αστρολογική συνεδρία με την  Βασιλική Φιλιππά κάλεσε στη προσωπική της γραμμή στο 9016000110 και μάθε τα όσα σου αποκαλύπτει ο αστρολογικός σου χάρτης!
 
  
    ΥΔΡΟΧΟΟΙ
Αποφύγετε να δανείσετε ή να δανειστείτε και κυρίως μην μπλέκετε τις φιλικές σας σχέσεις με τα οικονομικά! Η Δευτέρα είναι μια μέρα, που μπορεί να φέρει εξαπατήσεις. Μην πάρετε στα σοβαρά λόγια φίλων, γιατί θα πληγωθείτε…Οι ανώτεροί σας, σας αναγνωρίζουν για τις ικανότητές σας και σας ανταμείβουν κυρίως ηθικά!!! Αλλαγές στον τρόπο που βλέπετε τα πράγματα, οδηγούν σε αλλαγές και στον κοινωνικό σας κύκλο! Με τη Νέα Σελήνη, αυτό το κομμάτι θα τονιστεί ακόμη περισσότερο! Νέες ιδέες σας δίνουν την ευκαιρία να ξεχωρίσετε επαγγελματικά και να αναγνωριστείτε, αλλά θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα τον τρόπο με τον οποίο περνάτε την γνώμη σας στους άλλους! Προσπαθείτε να αλλάξετε τις συνθήκες γύρω σας για να νιώσετε μεγαλύτερη ελευθερία και ίσως δουλέψετε παρασκηνιακά για αυτό… 
Η Βασιλική Φιλιππά είναι πάντα δίπλα σου, μέσα από την προσωπική της γραμμή 9016000110 για να σου προσφέρει τις πιο αξιόπιστες αστρολογικές προβλέψεις!
 
 
      ΙΧΘΥΕΣ
Η εβδομάδα ξεκινάει με την προσοχή σας στραμμένη σε επαγγελματικά θέματα. Μην εξιδανικεύετε συζητήσεις που κάνετε την Δευτέρα και προσέξτε να μην παρεξηγηθείτε... Αν το διαχειριστείτε σωστά, μπορεί να σας δοθούν ευκαιρίες για μια νέα επαγγελματική αρχή!!! Μεσοβδόμαδα κυρίως, η ανάγκη σας να αλλάξετε τα πάντα γύρω σας, να ανανεωθείτε και να νιώσετε ελεύθεροι, θα είναι μεγάλη!!! Αν πρόκειται να ταξιδέψετε, είναι οι καλύτερες μέρες!!! Διαπραγματευτείτε για αυτά που θεωρείτε ότι σας αξίζουν, αλλά προσεχτικά, ώστε να πετύχετε τον στόχο σας! Με τη Νέα Σελήνη, ένα οικονομικό - νομικό θέμα που σας απασχολούσε παλιότερα επανέρχεται…Οικονομικά ζητήματα που σχετίζονται κυρίως με δανεικά και τρίτους, από την μία σας δημιουργούν εσωτερική ένταση, αλλά από την άλλη σας δίνεται η ευκαιρία να τα τακτοποιήσετε, μέσα από σημαντικές αποφάσεις και αλλαγές!!! Ταξιδέψτε, αλλά προσεχτικά!!!
★ Για μία ατομική αστρολογική συνεδρία με την  Βασιλική Φιλιππά κάλεσε στη προσωπική της γραμμή στο 9016000110 και μάθε τα όσα σου αποκαλύπτει ο αστρολογικός σου χάρτης!