Share This!

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 12 ως 18 Μαρτίου 2018 από την Βασιλική Φιλιππά!Προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

Η Βασιλική Φιλιππά μιλά για την αστρολογική επιρροή των πλανητικών όψεων της εβδομάδας 12 ως 18.3 2018!

 
Νέα εβδομάδα και Νέα Σελήνη στους Ιχθύες στις 17/3!!! Η εβδομάδα ξεκινάει με ευνοϊκές όψεις και μας δίνει την δυνατότητα να αλλάξουμε ότι δεν μας ταιριάζει, αλλά και να βρούμε την αισιοδοξία και την πίστη μέσα μας, γεμίζοντας την ζωή μας με χαρά και θετική ενέργεια!!! Αυτό που θα πρέπει να προσέξουμε, είναι το τετράγωνο της Αφροδίτης – Κρόνου! Οι συναισθηματικές μας σχέσεις μπορεί να κρύβουν περιορισμούς και προκλήσεις που θα μας οδηγήσουν σε λανθασμένα συμπεράσματα! Καλό είναι, να μην βιαστούμε να αποφασίσουμε το μέλλον των σχέσεών μας, αν δεν δώσουμε μια ευκαιρία στο ταίρι μας, αλλά και στον ίδιο μας τον εαυτό!!! Σε αυτό θα μας βοηθήσεις και η Νέα Σελήνη, αρκεί να μην ονειροπολήσουμε περισσότερο από όσο πρέπει και γίνουμε προκλητικοί!!! Ο  Άρης στον Αιγόκερω από τις 18/3 και μετά θα βάλει τάξη στην ζωή μας και θα μας προσγειώσει στην καθημερινότητα!!! ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!
 
 
        ΚΡΙΟΣ
Η εβδομάδα ξεκινάει με διάθεση για αλλαγές! Βρείτε τα πρώτα με τον εαυτό σας, ώστε να μην φανείτε προκλητικοί στους γύρω σας! Η παρορμητικότητα και η βιασύνη είναι τα χαρακτηριστικά σας! Τρίτη και Τετάρτη, προσέξτε τον τρόπο που διεκδικείτε αυτό που σας αρέσει! Οι ανώτεροί σας, σας περιορίζουν και βρίσκονται απέναντί σας με υπερβολικές απαιτήσεις!!! Η ανάγκη σας να νιώσετε καλύτερα, μπορεί να σας οδηγήσουν σε συμπεριφορές, με τις οποίες θα ρισκάρετε την κοινωνική σας εικόνα… Όσο θα πλησιάζουμε στο τέλος της εβδομάδας, οι εξωτερικές προκλήσεις και απαιτήσεις, αυξάνονται και σας προβληματίζουν, αφού πρέπει να αποδεικνύετε τι αξίζετε, συνεχώς… Η Νέα Σελήνη στο τέλος της εβδομάδας, σας οδηγεί στο να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για συμφωνίες που σας απασχολούν καιρό και αν υπάρχουν μυστικά που κρατάτε καιρό, είναι η ώρα να τα διαχειριστείτε υπέρ σας, ώστε να πάψουν να σας ταλαιπωρούν!
Η Βασιλική Φιλιππά είναι πάντα δίπλα σου, μέσα από την υπηρεσία προσωπικού μηνύματος! Στείλε ΦΙΛ στο 54991 και πάρε την απάντησή σου σε ότι σε απασχολεί!
 
 Βρες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
      ΤΑΥΡΟΣ
Η ανυπομονησία θα είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά σας, στην αρχή της εβδομάδας!!! Μπορεί να προκύψουν οικονομικά θέματα που θα πρέπει να διαχειριστείτε έξυπνα. Αν πληροφορηθείτε κάποιο παρασκήνιο, προσπαθήστε να φανείτε ψύχραιμοι!!! Μια σημαντική συνεργασία ή σχέση, σας δίνει την δυνατότητα να θέσετε στόχους που σας ταιριάζουν περισσότερο!!! Οι φίλοι είναι στο πλευρό σας! Νέα ξεκινήματα που έχετε στο μυαλό σας ή κάποιο ταξίδι μακρινό, μπορεί να έχει εμπόδια. Είναι στο χέρι σας, να το διαχειριστείτε με καλή διάθεση και να βρείτε γρήγορες λύσεις!!! Οι συναισθηματικές σας σχέσεις σας απασχολούν! Η νέα θέση του Άρη στον Αιγόκερω, σας επιτρέπει να ταξιδέψετε και να κάνετε νέα ξεκινήματα που θα σας δώσουν μεγαλύτερη ασφάλεια! Η Νέα Σελήνη στις 17 αλλάζει τα δεδομένα του κοινωνικού σας κύκλου και μπορεί να φέρει νέους φίλους! Ευνοήστε μέσα από συλλογικά σχέδια, αλλά μην το παρακάνετε!
Η Βασιλική Φιλιππά είναι πάντα δίπλα σου, μέσα από την υπηρεσία προσωπικού μηνύματος! Στείλε ΦΙΛ στο 54991 και πάρε την απάντησή σου σε ότι σε απασχολεί!
 
 
    ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι σχέσεις με τους συνεργάτες σας , κρύβουν εκπλήξεις! Αλλαγές που θα συμβούν μέσα στον κοινωνικό σας κύκλο, μπορεί να φέρουν στην ζωή σας νέα πρόσωπα που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην ζωή σας! Αποφύγετε επενδύσεις για τις οποίες δεν είστε σίγουροι. Σε περίπτωση που υπάρξουν οικονομικές δυσκολίες ή μυστικά που σας ταλαιπωρούν, φροντίστε να μην ξεσπάσετε στους φίλους σας! Τις μέρες γύρω από τη Νέα Σελήνη, φροντίστε την κοινωνική σας εικόνα! Δεν αποκλείεται, αν διαχειριστείτε σωστά, ευκαιρίες που θα προκύψουν, να κάνετε μια νέα επαγγελματική αρχή που θα σας επιτρέψει να είστε περισσότερο ο εαυτός σας!!! Η νέα θέση του Άρη στον Αιγόκερω, από τις 18 και μετά, σας βάζει να ασχοληθείτε με οικονομικές συμφωνίες που μπορούν να σας καταξιώσουν κοινωνικά και να σας δώσουν δύναμη. Προσοχή στην μυστική δράση!!! Συναισθήματα ζήλιας και ανάγκης για έλεγχο, μπορεί να σας παρασύρουν σε λάθη…
Η Βασιλική Φιλιππά είναι πάντα δίπλα σου, μέσα από την υπηρεσία προσωπικού μηνύματος! Στείλε ΦΙΛ στο 54991 και πάρε την απάντησή σου σε ότι σε απασχολεί!
 
 
 ΚΑΡΚΙΝΟΙ
Τα επαγγελματικά σας, στην αρχή της εβδομάδας, σας απασχολούν ιδιαίτερα!!! Αλλαγές από εκεί που δεν το περιμένατε, αλλάζουν και την καθημερινότητά σας γεμίζοντάς την υποχρεώσεις! Μια νέα συναισθηματική σχέση θα σας δώσει φτερά! Ταξιδέψτε για επαγγελματικούς λόγους, που θα συνδυάζουν και διασκέδαση και κάπου εκεί θα ανοίξει κι η τύχη σας!!! Αν και οι συνεργάτες σας θα απαιτούν πολλά και ίσως να σας δυσκολέψουν, βρείτε την καλή διάθεση να λάμψετε και να αναδειχθείτε! Φροντίστε την σχέση σας με τον σύντροφο και μην ρισκάρετε… Η Νέα Σελήνη στις 17 είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσάς! Αλλάζει τα δεδομένα της ζωή σας και σας δίνει την δυνατότητα να δοκιμάσετε καινούργια πράγματα που θα σας ανανεώσουν και να ταξιδέψετε! Φροντίστε την υγεία σας! Ο Άρης στον Αιγόκερω από τις 18 και μετά, σας βάζει να φροντίσετε τις προσωπικές σας σχέσεις και να βρείτε τις ισορροπίες σας!!!
★ Για μία ατομική αστρολογική συνεδρία με την  Βασιλική Φιλιππά κάλεσε στη προσωπική της γραμμή στο 9016000110 και μάθε τα όσα σου αποκαλύπτει ο αστρολογικός σου χάρτης!

 
         ΛΕΩΝ
Η αρχή αυτής της εβδομάδας, σας δίνει την δυνατότητα να αλλάξετε πραγματικά!!! Διεκδικείτε την ελευθερία σας και είστε έτοιμοι να καλωσορίσετε στην ζωή σας οτιδήποτε καινούργιο!!! Κάνετε αλλαγές ακόμη και σε υπάρχουσες σχέσεις και ίσως αποφασίσετε να κάνετε ένα ταξίδι ή το επόμενο βήμα!!! Θέματα οικογενειακά που αφορούν και σε οικονομικές οφειλές, σας απασχολούν! Οι υποχρεώσεις της καθημερινότητάς σας, αλλά και θέματα υγείας, μπορεί να σας περιορίσουν για λίγο, με αποτέλεσμα να σκέφτεστε πώς θα αποδράσετε!!!! Η Νέα Σελήνη στις 17, μπορεί να φέρει ευκαιρίες για να τακτοποιήσετε οικονομικές οφειλές προς τρίτους ή να εισπράξετε χρήματα που σας οφείλουν! Αν προκύψει μια νέα σχέση, θα προτιμήσετε για λίγο να την κρατήσετε κρυφή… Ίσως επωφεληθείτε οικονομικά μέσω ενός ακινήτου ή ενός οικογενειακού προσώπου! Ο Άρης στον Αιγόκερω από τις 18 και μετά, γεμίζει την καθημερινότητά σας υποχρεώσεις και αρχίζει να σας κουράζει! Ξεκουραστείτε και φροντίστε την υγεία σας!
Η Βασιλική Φιλιππά είναι πάντα δίπλα σου, μέσα από την υπηρεσία προσωπικού μηνύματος! Στείλε ΦΙΛ στο 54991 και πάρε την απάντησή σου σε ότι σε απασχολεί!
 
 
 ΠΑΡΘΕΝΟΙ
Ξαφνικά έξοδα προκύπτουν στην αρχή της εβδομάδας, που μπορεί να σχετίζονται με τα οικογενειακά πρόσωπα ή το σπίτι! Οικονομικές συμφωνίες, σας δίνουν την ευκαιρία να κάνετε βελτιώσεις στον χώρο του σπιτιού. Σημαντικές συνεργασίες σας επιτρέπουν να δείξετε το επικοινωνιακό σας ταλέντο και να σκεφθείτε θετικά! Σχέσεις με κοντινούς συγγενείς σας βοηθούν να νιώσετε καλύτερα! Η ανάγκη σας να βοηθήσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα, είναι μεγάλη, αλλά σας προβληματίζουν και ίσως να σας κουράσουν λίγο περισσότερο… Μέσα από καταστάσεις που προκύπτουν, αναγνωρίζετε περισσότερο τον εαυτό σας και τις ανάγκες σας! Οι προσωπικές σας σχέσεις σας απασχολούν, τις μέρες γύρω από τη Νέα Σελήνη στις 17. Φροντίστε τις σχέσεις σας και μην επικοινωνείτε με αλαζονεία! Διαφημίστε την δουλειά σας για να αναγνωριστείτε από τους γύρω σας! Η νέα θέση του Άρη στον Αιγόκερω από τις 18 και μετά, φέρνει περισσότερες υποχρεώσεις με τα παιδιά και αν επιθυμείτε να γίνετε γονείς, είναι η καλύτερη εποχή!!! Γίνεστε δημιουργικοί, αλλά και απαιτητικοί!
Η Βασιλική Φιλιππά είναι πάντα δίπλα σου, μέσα από την υπηρεσία προσωπικού μηνύματος! Στείλε ΦΙΛ στο 54991 και πάρε την απάντησή σου σε ότι σε απασχολεί!
 
 
       ΖΥΓΟΙ
Στην αρχή της εβδομάδας, κάνετε πολλές συζητήσεις, προκειμένου να πετύχετε αλλαγές μέσα στις προσωπικές σας σχέσεις! Εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες που θα προκύψουν μέσα από την καθημερινή σας εργασία, για να επωφεληθείτε και οικονομικά! Μεσοβδόμαδα, προσέξτε τις σχέσεις με τα άτομα της οικογένειας. Μπορεί να χρειαστεί να τα στηρίξετε, αλλά με την στήριξη του συντρόφου, θα τα καταφέρετε. Αν χρειαστεί να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο σε οικογενειακά θέματα, θα έχετε την κατανόηση των συνεργατών σας! Τις μέρες γύρω από τη Νέα Σελήνη, φροντίστε την υγεία σας και δυναμώστε εσωτερικά! Τα δεδομένα της καθημερινότητάς σας αλλάζουν και σας βοηθούν να υιοθετήσετε ένα νέο τρόπο διατροφής και γυμναστικής για να είστε πιο υγιείς και ήρεμοι! Η νέα θέση του Άρη στον Αιγόκερω από τις 18 και μετά, φέρνει έντονα γεγονότα μέσα στο σπίτι. Ίσως αποφασίσετε να μετακομίσετε ή να κάνετε κάποιες εργασίες μέσα στο σπίτι!
Η Βασιλική Φιλιππά είναι πάντα δίπλα σου, μέσα από την υπηρεσία προσωπικού μηνύματος! Στείλε ΦΙΛ στο 54991 και πάρε την απάντησή σου σε ότι σε απασχολεί!

 
 ΣΚΟΡΠΙΟΙ
Η καθημερινότητά σας αλλάζει και αυτό σας δίνει την δυνατότητα να αυξήσετε τα έσοδά σας, δείχνοντας τι αξίζετε!!! Γυμναστείτε και δυναμώστε αυξάνοντας και την αυτοπεποίθησή σας!!! Τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα είναι σημαντικά για εσάς και αν επιθυμείτε να γίνετε γονείς, ένα γεγονός θα σας χαροποιήσει πολύ! Φροντίστε την υγεία σας και αποφύγετε συζητήσεις  που σας στεναχωρούν… Σκεφθείτε θετικά και ομορφύνετε φροντίζοντας τον εαυτό σας! Η Νέα Σελήνη στις 17, αλλάζει τα δεδομένα στις σχέσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα! Μια νέα γνωριμία θα σας επιτρέψει να ονειρευτείτε! Τα παιδιά θα σας φτιάξουν την διάθεση και θα σας δυναμώσουν! Ο Άρης στον Αιγόκερω από τις 18 και μετά, βάζει σε τάξη τις σκέψεις σας και σας επιτρέπει να οργανώσετε καλύτερα την καθημερινότητά σας! Ίσως ασχοληθείτε λίγο περισσότερο με το μέσο μεταφοράς σας, αλλά και με κοντινούς συγγενείς! Τολμήστε κοντινές αποδράσεις για να ανανεωθείτε!
Η Βασιλική Φιλιππά είναι πάντα δίπλα σου, μέσα από την υπηρεσία προσωπικού μηνύματος! Στείλε ΦΙΛ στο 54991 και πάρε την απάντησή σου σε ότι σε απασχολεί!

 
    ΤΟΞΟΤΕΣ
Διεκδικείτε το άτομο που σας ενδιαφέρει! Ένα δημιουργικό σχέδιο, σας δίνει την δυνατότητα να δείξετε τις ικανότητές σας! Ξαφνικές καταστάσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, σας δραστηριοποιούν! Η οικογένειά σας, θα είναι το καταφύγιό σας και η στήριξή σας σε στιγμές που θα χρειάζεστε εσωτερική δύναμη! Αποφύγετε περιττά έξοδα, όσο κι αν θέλετε να ευχαριστήσετε τους αγαπημένους σας! Αν το άτομο που σας ενδιαφέρει, δεν ανταποκρίνεται στα συναισθήματά σας, πληγώνεται το «εγώ» σας…  Η Νέα Σελήνη στις 17 αλλάζει τα οικογενειακά δεδομένα και ίσως καλωσορίσετε στην οικογένειά σας, ένα νέο μέλος!!! Από τις 18 και μετά που ο Άρης θα περάσει στον Αιγόκερω, αρχίζετε να διεκδικείτε χρήματα που σας οφείλουν και γενικά ψάχνετε τρόπους να αυξήσετε τα έσοδά σας!!! Μην γίνεστε περισσότερο απαιτητικοί από όσο πρέπει!
Η Βασιλική Φιλιππά είναι πάντα δίπλα σου, μέσα από την υπηρεσία προσωπικού μηνύματος! Στείλε ΦΙΛ στο 54991 και πάρε την απάντησή σου σε ότι σε απασχολεί!
 

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ
Οι αντιδράσεις των οικογενειακών σας προσώπων, σας αναστατώνει, κυρίως στην αρχή της εβδομάδας! Ίσως χρειαστεί να ασχοληθείτε μαζί τους, λίγο περισσότερο και αυτό θα σας κουράσει… Σημαντικοί φίλοι μπορούν να σας στηρίξουν και να σας βοηθήσουν να δείτε ξεκάθαρα και πιο θετικά τις καταστάσεις που θα προκύψουν! Αν δουλέψετε σωστά πάνω σε επενδυτικά σχέδια, θα ανταμειφθείτε!!! Μεσοβδόμαδα μην ρισκάρετε τις σχέσεις σας με τους αγαπημένους σας! Έχετε περισσότερες απαιτήσεις, προκειμένου το κλίμα μέσα στο σπίτι να βελτιωθεί!!! Με τη Νέα Σελήνη στις 17, πληροφορίες ή συζητήσεις, θα σας βοηθήσουν να θέσετε νέους στόχους που σας ταιριάζουν περισσότερο! Οι φίλοι θα σας βοηθήσουν! Αν δείξετε υπομονή, θα δείτε και θετικά αποτελέσματα!!! Ο Άρης στο ζώδιό σας από τις 18 και μετά, φέρνει αποκαλύψεις και σας δραστηριοποιεί, προκειμένου να βάλετε μια τάξη στην ζωή σας!!!
Η Βασιλική Φιλιππά είναι πάντα δίπλα σου, μέσα από την υπηρεσία προσωπικού μηνύματος! Στείλε ΦΙΛ στο 54991 και πάρε την απάντησή σου σε ότι σε απασχολεί!
  
 
    ΥΔΡΟΧΟΟΙ
Συνειδητοποιείτε πόσο σημαντικό είναι, να αλλάξετε τον τρόπο που σκέφτεστε, ώστε να πετύχετε τους στόχους σας!!! Δραστηριοποιήστε κοινωνικά και δεν αποκλείεται να έχετε ξαφνικές συναντήσεις με ανθρώπους που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην ζωή σας αργότερα! Επαγγελματικές ευκαιρίες που θα εκμεταλλευτείτε σωστά, θα αυξήσουν τα έσοδά σας!!! Φροντίστε τα κοντινά σας πρόσωπα, ακόμη κι όταν νιώθετε πολύ κουρασμένοι! Αποβάλλετε φόβους που μπορεί να σας εμποδίσουν να δείτε καθαρά και να σκεφθείτε θετικά! Η Νέα Σελήνη στις 17, φέρνει στο προσκήνιο οικονομικά θέματα που σχετίζονται με τα επαγγελματικά σας! Δυναμώνετε, αρκεί να λάμψετε κοινωνικά, χωρίς να γίνετε προκλητικοί! Η νέα θέση του Άρη στον Αιγόκερω από τις 18, αρχίζει να σας φέρνει εσωτερική ένταση και ανησυχία! Βρείτε τρόπους να εκτονωθείτε και να διώξετε από μέσα σας κάθε ανασφάλεια! Το παρασκήνιο είναι έντονο, οπότε προσέξτε να μην εκτεθείτε! Ακολουθήστε το ένστικτό σας, σε θέματα για τα οποία δεν είστε σίγουροι…
Η Βασιλική Φιλιππά είναι πάντα δίπλα σου, μέσα από την υπηρεσία προσωπικού μηνύματος! Στείλε ΦΙΛ στο 54991 και πάρε την απάντησή σου σε ότι σε απασχολεί!
 
 
      ΙΧΘΥΕΣ
Μια σημαντική εβδομάδα ξεκινάει για εσάς, αφού η Νέα Σελήνη στο τέλος της εβδομάδας, πραγματοποιείται στο ζώδιό σας! Αλλάξτε οτιδήποτε σας κρατάει πίσω και μην διστάζετε να ταξιδέψετε! Ασχοληθείτε με νομικά θέματα που εκκρεμούν εδώ και καιρό! Στην αρχή της εβδομάδας, επαγγελματικές προκλήσεις, μπορεί να σας οδηγήσουν σε ξαφνικά έξοδα. Προσπαθήστε να μην εκτεθείτε! Κυρίως μεσοβδόμαδα, συλλογικά – επενδυτικά σχέδια σας περιορίζουν. Προβάλλετε τον εαυτό σας με τον καλύτερο τρόπο και δείξτε ωριμότητα και ετοιμότητα σε κάθε πρόκληση!!! Ο Άρης στον Αιγόκερω από τις 18 και μετά, σας δραστηριοποιεί κοινωνικά και φέρνει φίλους κοντά σας! Βγείτε έξω και εκμεταλλευτείτε τις γνωριμίες σας, για να προσελκύσετε νέες ευκαιρίες που θα αυξήσουν και τα έσοδά σας! Αν είστε αθλητές ή μέλος μιας κοινωνικής ομάδας, ευνοείστε!!!!!
Η Βασιλική Φιλιππά είναι πάντα δίπλα σου, μέσα από την υπηρεσία προσωπικού μηνύματος! Στείλε ΦΙΛ στο 54991 και πάρε την απάντησή σου σε ότι σε απασχολεί!