Share This!

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 12 ως 18 Φεβρουαρίου 2018 από την Βασιλική Φιλιππά! Προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

Η Βασιλική Φιλιππά μιλά για την επιρροή της Ηλιακής Έκλειψης την εβδομάδα 12 ως 18 Φεβρουαρίου 2018!

 
Η εβδομάδα που ξεκινάει, φιλοξενεί την έκλειψη Ηλίου και τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου!!! Η ανάγκη μας να αλλάξουμε στόχους, όνειρα και φίλους θα είναι από τα θέματα που θα μας απασχολήσουν ιδιαίτερα! Έχουμε την διάθεση να πετάξουμε από πάνω μας καθετί που δεν λειτουργεί σωστά, αλλά να αλλάξουμε και τον ίδιο μας τον εαυτό, αν είναι αυτό απαραίτητο!!! Στο τέλος της εβδομάδας που περνάει κι ο Ερμής στο ζώδιο των Ιχθύων, αρχίζει να μπερδεύεται ο τρόπος που βλέπουμε τις καταστάσεις και ίσως η ανάγκη μας να ξεφύγουμε από τα βάρη της καθημερινότητας, να μας οδηγήσει σε παρεξηγήσεις ή αυταπάτες… Το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα μεσοβδόμαδα θα μας οδηγήσει σε δράση την οποία δεν έχουμε σκεφτεί καλά και ίσως αυτό να έχει σαν αποτέλεσμα να βρεθούμε μπροστά σε μη επιθυμητά αποτελέσματα! Η ενέργεια είναι πεσμένη, οπότε πρέπει να προσέχουμε το πώς την ξοδεύουμε! Οι θετικές όψεις του Ήλιου με τον Ερμή και τον Ουρανό, θα μας δώσει το «σπρώξιμο» που χρειαζόμαστε, ώστε να τολμήσουμε, ότι οι άλλες όψεις δεν μας επιτρέπουν… Με σωστή διαχείριση της διάθεσης για αλλαγή, αλλά και τον σωστό σχεδιασμό μελλοντικών δράσεων σίγουρα μπορούμε να βγούμε κερδισμένοι!!! ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!

 

      ΚΡΙΟΣ
Επαγγελματικά θέματα σας απασχολούν στην αρχή της εβδομάδας, με αποτέλεσμα να επαναπροσδιορίζετε τα σχέδιά σας και να αλλάζετε πορεία! Η έκλειψη φέρνει στην ζωή σας καινούργιους φίλους, οι οποίοι ταιριάζουν πιο πολύ σε αυτά που αισθάνεστε ότι έχετε ανάγκη! Συζητάτε τα όνειρά σας, τους στόχους σας και προσπαθείτε να βρείτε τρόπο να βγείτε κερδισμένοι όσο περισσότερο γίνεται, μέσα από οικονομικές συμφωνίες. Το «εγώ» σας μπορεί να είναι πληγωμένο αυτόν τον καιρό, αλλά σύντομα θα βρείτε πάλι τον εαυτό σας! Εξετάστε πολύ προσεκτικά κάθε κίνηση που έχει να κάνει με κάτι καινούργιο, γιατί μπορεί να βιώσετε εσωτερικές απογοητεύσεις… Αν ταξιδεύετε φυλάξτε καλά τα πράγματά σας και μην εμπιστεύεστε άτομα που δεν γνωρίζετε καλά! Στο τέλος της εβδομάδας αρχίζει ένας εσωτερικός διάλογος που σταδιακά θα σας απομακρύνει από την πραγματικότητα! Μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα για οτιδήποτε σας απασχολεί!
Η Βασιλική Φιλιππά είναι πάντα δίπλα σου, μέσα από την υπηρεσία προσωπικού μηνύματος! Στείλε ΦΙΛ στο 54991 και πάρε την απάντησή σου σε ότι σε απασχολεί!
 
 Βρες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
      ΤΑΥΡΟΣ
 
Η αρχή της εβδομάδας, σας βρίσκει ή να ταξιδεύετε ή να σκέφτεστε πώς θα αποδράσετε από οτιδήποτε σας περιορίζει! Συζητήσεις που σχετίζονται με τα επαγγελματικά, σας απασχολούν. Καινούργιες προτάσεις φέρνει αυτή η έκλειψη, που από την μία πλευρά τις έχετε ανάγκη, αλλά από την άλλη προβληματίζεστε… Μην υπερβάλλετε στις αντιδράσεις σας απέναντι στον σύντροφο ή τους συνεργάτες! Μεσοβδόμαδα κυρίως, μην εμπιστεύεστε ανθρώπους που δεν ξέρετε πολύ καλά, γιατί μπορεί ο σκοπός τους να είναι μόνο να δημιουργήσουν πρόβλημα… Φίλοι ενδέχεται να σας απογοητεύσουν και να σας δημιουργήσουν απωθημένα… Οικονομικές συμφωνίες που «τρέχουν» αυτόν τον καιρό, θέλουν ιδιαίτερη προσοχή, γιατί μπορεί να εξιδανικεύσετε καταστάσεις που δεν το αξίζουν και να εκτεθείτε… Ο Ερμής στο τέλος της εβδομάδας φέρνει όμορφες συζητήσεις με φίλους… Φίλους που έχετε να δείτε καιρό, σας λείπουν…
Η Βασιλική Φιλιππά είναι πάντα δίπλα σου, μέσα από την υπηρεσία προσωπικού μηνύματος! Στείλε ΦΙΛ στο 54991 και πάρε την απάντησή σου σε ότι σε απασχολεί!
 
 
    ΔΙΔΥΜΟΙ
 
Αν και η εβδομάδα ξεκινάει λίγο περίεργα για εσάς, η συνέχειά της μπορεί να σας αποζημιώσει. Τις πρώτες μέρες ανησυχίες για οικονομικές συμφωνίες που επιθυμείτε, σας «τρώνε» την ενέργεια και προσπαθείτε να αντιμετωπίσετε εσωτερικές φοβίες και ανασφάλειες. Η έκλειψη σας δίνει την ευκαιρία να ανανεωθείτε, να ταξιδέψετε και να αλλάξετε οτιδήποτε δεν σας αρέσει στην ζωή σας! Θα πρέπει να είστε λίγο πιο προσεκτικοί στον τρόπο που χειρίζεστε καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες…. Η δράση τους μπορεί να είναι προκλητική και ίσως χρειαστεί να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας, προστατεύοντας την κοινωνική και επαγγελματική σας εικόνα! Αν διαχειριστείτε σωστά τις καταστάσεις, μπορείτε να βγείτε κερδισμένοι! Στο τέλος της εβδομάδας αρχίζει μια περίοδος που οι συζητήσεις για τα επαγγελματικά σας, με άτομα κύρους, θα είναι συχνές και εκεί θα πρέπει να είστε προσεκτικοί, ώστε να μην παρεξηγηθείτε. Μην δώσετε δικαίωμα στους γύρω σας να σας σχολιάσουν και μην ανοίγεστε αν δεν είστε σίγουροι για το άτομο που έχετε απέναντί σας!
Η Βασιλική Φιλιππά είναι πάντα δίπλα σου, μέσα από την υπηρεσία προσωπικού μηνύματος! Στείλε ΦΙΛ στο 54991 και πάρε την απάντησή σου σε ότι σε απασχολεί!

 
 ΚΑΡΚΙΝΟΙ
 
Η ανάγκη να κατανοήσετε τον σύντροφό σας ή κάποιον συνεργάτη, θα είναι μεγάλη στην αρχή της εβδομάδας… Προσέξτε να μην το εκμεταλλευτούν οι γύρω σας και από κει που θέλετε να βοηθήσετε, να βρεθείτε και εκτεθειμένοι.. Η έκλειψη φέρνει μπροστά σας όλα όσα σας δημιουργούσαν άγχος και σας βοηθάει να δυναμώσετε εσωτερικά, μέσω καταστάσεων που θα σας οδηγήσουν σε επαναπροσδιορισμό! Μια οικονομική συμφωνία την οποία διαπραγματεύεστε εδώ και καιρό, έχει εξελίξεις! Βρίσκονται τρόποι αν διευθετήσετε οικονομικές εκκρεμότητες. Η κουραστική καθημερινότητα δεν σας αφήνει να ξεφύγετε και αυτό ενδέχεται να σας κουράσει. Φροντίστε την υγεία σας! Μην απογοητεύεστε χωρίς λόγο από καταστάσεις που προκύπτουν μέσα στην καθημερινή σας εργασία. Στο τέλος της εβδομάδας αρχίζετε να ονειρεύεστε ταξίδια, αλλαγές που θέλετε εδώ και καιρό να κάνετε, αλλά και τρόπους να ανανεωθείτε και να νιώσετε πιο ελεύθεροι!!! 
Η Βασιλική Φιλιππά είναι πάντα δίπλα σου, μέσα από την υπηρεσία προσωπικού μηνύματος! Στείλε ΦΙΛ στο 54991 και πάρε την απάντησή σου σε ότι σε απασχολεί!
 
 
         ΛΕΩΝ
 
Αν και η αρχή της εβδομάδας, είναι η κατάλληλη για να βάλετε ένα πρόγραμμα στην καθημερινότητά σας, εσείς νιώθετε ήδη κουρασμένοι και αισθάνεστε ότι οι υποχρεώσεις που έχετε, είναι περισσότερες από όσες μπορείτε να διαχειριστείτε! Καλό είναι να κάνετε, μέχρι εκεί που μπορείτε! Η έκλειψη στην συνέχεια της εβδομάδας, μπορεί να φέρει μια νέα συνεργασία ή μια νέα σχέση αν είστε ελεύθεροι! Το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να επαναπροσδιορίσετε την θέση σας μέσα στις σχέσεις σας! Συναισθήματα εσωτερικής ανησυχίας και ανασφάλειας, φαίνεται να σας τρώνε την ενέργεια και αυτό μπορεί να πλήξει και τις συναισθηματικές σας σχέσεις! Μην ξεσπάτε στους αγαπημένους σας χωρίς λόγο. Ένα δημιουργικό σχέδιο πάνω στο οποίο δουλεύετε καιρό, ενδέχεται να σας προβληματίσει. Με το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων στο τέλος της εβδομάδας, αρχίζετε να κάνετε κρυφές επαφές και συζητήσεις και ίσως, μια σχέση που θα προκύψει τώρα, να πρέπει να μείνει για λίγο κρυφή… Μην κλείνετε οικονομικές συμφωνίες για τις οποίες δεν είστε σίγουροι!
Η Βασιλική Φιλιππά είναι πάντα δίπλα σου, μέσα από την υπηρεσία προσωπικού μηνύματος! Στείλε ΦΙΛ στο 54991 και πάρε την απάντησή σου σε ότι σε απασχολεί!
 
 
 ΠΑΡΘΕΝΟΙ
Με τα αγαπημένα σας πρόσωπα να σας απασχολούν, ξεκινάει η εβδομάδα! Νιώθετε την ανάγκη να είστε δίπλα τους και να μοιραστείτε όμορφες στιγμές, αλλά και να στηρίξετε ο ένας τον άλλον! Η έκλειψη μπορεί να σας βρει κουρασμένους από θέματα δουλειάς ή υγείας… Αυτό θα σας οδηγήσει στο να αλλάξετε τρόπο και να διαχειριστείτε τις καταστάσεις διαφορετικά, ώστε να σας ταιριάζουν περισσότερο!!! Μεσοβδόμαδα, προσέξτε πολύ θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και μην παίρνετε τα προβλήματα της δουλειάς μαζί σας, όταν πρέπει να χαλαρώσετε και να περάσετε ήσυχες στιγμές με τα οικογενειακά σας πρόσωπα! Σε περίπτωση που κάνετε κάτι τέτοιο, το πιο πιθανό είναι να δημιουργούνται εντάσεις, χωρίς ιδιαίτερο λόγο! Ο Ερμής στους Ιχθύες από το τέλος της εβδομάδας, δημιουργεί μπερδεμένες σκέψεις και συζητήσεις με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες… προσπαθήστε να είστε όσο ξεκάθαροι γίνεται και μην απογοητεύεστε χωρίς λόγο. Η έντονη ανάγκη για ασφάλεια, μπορεί να σας οδηγήσει σε παράλογες απαιτήσεις!
Η Βασιλική Φιλιππά είναι πάντα δίπλα σου, μέσα από την υπηρεσία προσωπικού μηνύματος! Στείλε ΦΙΛ στο 54991 και πάρε την απάντησή σου σε ότι σε απασχολεί!
 
 
       ΖΥΓΟΙ
 
Η αρχή της εβδομάδας, σας βρίσκει προβληματισμένους σχετικά με οικογενειακά θέματα και ίσως γίνουν έντονες ανασφάλειες που είχατε και παλιά… Στην συνέχεια όμως,  η διάθεσή σας αρχίζει και φτιάχνει! Η έκλειψη κάνει έντονα τα συναισθήματά σας για τα αγαπημένα σας πρόσωπα και η ενέργεια για να προωθήσετε κάποιο δημιουργικό σχέδιο, είναι μεγάλη!!! Αν είστε μόνοι, αυτές τις μέρες μπορεί να καλωσορίσετε στην ζωή σας ένα νέο έρωτα που θα είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από ότι είχατε συνηθίσει! Προσέξτε μεσοβδόμαδα την υγεία σας και φροντίστε να ξεκουραστείτε! Ίσως κλείσει η φωνή σας ξαφνικά… Έντονες συζητήσεις που αφορούν στην καθημερινή σας εργασία, σας κουράζουν! Παρόλα αυτά συνεχίζετε με την ίδια καλή διάθεση!!! Σε περίπτωση που νιώσετε ενοχλήσεις στην υγεία σας, καλό είναι να μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα και να πάρετε μια δεύτερη γνώμη!!!
Η Βασιλική Φιλιππά είναι πάντα δίπλα σου, μέσα από την υπηρεσία προσωπικού μηνύματος! Στείλε ΦΙΛ στο 54991 και πάρε την απάντησή σου σε ότι σε απασχολεί!

 
 ΣΚΟΡΠΙΟΙ
 
Η εβδομάδα ξεκινάει με έντονες σκέψεις από τις οποίες δυσκολεύεστε να αποταυτιστείτε… Κοντινοί συγγενείς σας απασχολούν και επηρεάζουν την διάθεσή σας! Η έκλειψη αλλάζει τα οικογενειακά σας δεδομένα! Μπορεί να αποφασίσετε να αλλάξετε σπίτι ή να κάνετε αλλαγές σε αυτό που μένετε. Θέματα ασφάλειας επαναπροσδιορίζονται! Ίσως καλωσορίσετε ένα νέο μέλος στην οικογένειά σας!!! Αν μεσοβδόμαδα αισθανθείτε απογοητευμένοι από τα αγαπημένα σας πρόσωπα, προσπαθήστε να μην αντιδράσετε αμέσως… ίσως έχετε παρεξηγήσει την διάθεσή τους! Από την άλλη προσέξτε κι εσείς την δράση σας, γιατί το δυναμικό σας  «εγώ», μπορεί να πληγώσει τους αγαπημένους σας… Μην κάνετε άσκοπα έξοδα! Η εβδομάδα κλείνει με τον Ερμή να περνάει στο ζώδιο των Ιχθύων, με αποτέλεσμα να εξιδανικεύετε στο μυαλό σας οτιδήποτε έχει να κάνει με τα αγαπημένα σας πρόσωπα!!! Μόνο μην το παρακάνετε και φροντίστε να επικοινωνείτε μαζί τους όσο πιο ξεκάθαρα γίνεται!!!
Η Βασιλική Φιλιππά είναι πάντα δίπλα σου, μέσα από την υπηρεσία προσωπικού μηνύματος! Στείλε ΦΙΛ στο 54991 και πάρε την απάντησή σου σε ότι σε απασχολεί!

 
    ΤΟΞΟΤΕΣ
 
Η ανάγκη σας να διεκδικήσετε αυτό που θεωρείτε ότι σας αξίζει, θα είναι έντονη στην αρχή της εβδομάδας! Οικονομικά θέματα σας δημιουργούν ανασφάλεια… Η έκλειψη σας ταυτίζει έντονα με τις σκέψεις σας, αλλά συγχρόνως σας δίνει την ευκαιρία, μέσα από μια ιδέα ή μια συζήτηση – επαφή να κάνετε μια νέα αρχή και να χαράξετε μια νέα πορεία! Οι καθημερινές σας επαφές αλλάζουν χαρακτήρα και ίσως έχετε συχνές μετακινήσεις. Ένα θέμα που αφορά σε κάποιο κοντινό σας πρόσωπο, σας απασχολεί. Προσέξτε την δράση σας και μην γίνεστε προκλητικοί, γιατί «φλερτάρετε» με εσωτερικές απογοητεύσεις που θα επηρεάσουν άμεσα και την οικογενειακή σας ζωή! Ο Ερμής στους Ιχθύες τις τελευταίες μέρες της εβδομάδας, κάνει ακόμη πιο συχνές τις συζητήσεις για οικογενειακά θέματα, τα οποία όμως, δεν θα μπορείτε να δείτε καθαρά και αυτό μπορεί να δημιουργήσει περισσότερα μπερδέματα και απογοητεύσεις…
Η Βασιλική Φιλιππά είναι πάντα δίπλα σου, μέσα από την υπηρεσία προσωπικού μηνύματος! Στείλε ΦΙΛ στο 54991 και πάρε την απάντησή σου σε ότι σε απασχολεί!
 

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ
 
Με την σελήνη στο ζώδιό σας στην αρχή της εβδομάδας, σίγουρα οι προκλήσεις δεν θα λείπουν. Ταυτίζεστε έντονα με αυτά που νιώθετε και ίσως φανείτε και εριστικοί στους γύρω σας… Με την έκλειψη αυτό ενδέχεται να γίνει λίγο πιο έντονο, αφού τονίζονται θέματα που έχουν να κάνουν με το «εγώ» σας και τον τρόπο που διεκδικείτε τα «θέλω» σας… Ίσως μπείτε στην διαδικασία να επαναπροσδιορίσετε τον τρόπο που προβάλλετε τις ανάγκες σας στους γύρω σας. Μια οικονομική εξέλιξη σας απασχολεί έντονα! Προσέξτε τις αντιδράσεις σας ! Η εσωτερική ένταση που βιώνετε τον τελευταίο καιρό δεν σας αφήνει να δείτε πολύ καθαρά τις καταστάσεις και ίσως αυτό σας οδηγήσει σε λανθασμένα συμπεράσματα και λόγια που μπορεί να μετανιώσετε… Κυρίως από το τέλος της εβδομάδας και μετά που θα περάσει κι ο Ερμής στους Ιχθύες, τα  θέματα επικοινωνίας θα θέλουν ιδιαίτερη προσοχή!
Η Βασιλική Φιλιππά είναι πάντα δίπλα σου, μέσα από την υπηρεσία προσωπικού μηνύματος! Στείλε ΦΙΛ στο 54991 και πάρε την απάντησή σου σε ότι σε απασχολεί!
  
    ΥΔΡΟΧΟΟΙ
 
Αυτή την εβδομάδα έχετε την «τιμητική» σας, αφού η έκλειψη πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο! Η εβδομάδα ξεκινάει με εσωστρέφεια και εσωτερικές ανησυχίες, ενώ στη συνέχεια η ανάγκη να κάνετε μια νέα αρχή σε όλα, είναι μεγάλη. Γεγονότα που συμβαίνουν αυτές τις μέρες, από την μία σας προβληματίζουν και από την άλλη σας αναγκάζουν να επαναπροσδιορίσετε θέματα τα οποία θεωρούσατε δεδομένα! Ελέγξτε τα συναισθήματά σας! Ακόμη κι αν νιώσετε ότι αποδυναμώνετε το «εγώ» σας ή ότι χάνετε το κουράγιο σας, το καλύτερο είναι να κοιτάξετε κατάματα ότι σας προβληματίζει και να το αλλάξετε! Αποφύγετε να ασχοληθείτε με επενδυτικά σχέδια και μην ρισκάρετε! Μια ξαφνική συνάντηση ή συζήτηση, μπορεί να σας δώσει τις λύσεις που ψάχνατε! Από το τέλος της εβδομάδας που ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο των Ιχθύων η ανάγκη να είστε προσεκτικοί με οικονομικά θέματα και θέματα που σχετίζονται με την αυτοπεποίθησή σας, θέλουν ακόμη περισσότερη προσοχή!!
Η Βασιλική Φιλιππά είναι πάντα δίπλα σου, μέσα από την υπηρεσία προσωπικού μηνύματος! Στείλε ΦΙΛ στο 54991 και πάρε την απάντησή σου σε ότι σε απασχολεί!
 
 
      ΙΧΘΥΕΣ
 
Στην αρχή της εβδομάδας οι φίλοι θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητά σας και θα ίσως χρειαστεί να είστε δίπλα τους! Η έκλειψη σας δείχνει τι είναι σημαντικό στην ζωή σας και τι όχι! Κλείνει ένας σημαντικός κύκλος και θα πρέπει να βρείτε την δύναμη να αποχαιρετήσετε οτιδήποτε δεν έχει πλέον θέση στην ζωή σας, κάνοντας μια νέα αρχή! Οικονομικά θέματα που υπήρχαν στο παρελθόν, επανέρχονται! Επαγγελματικές προκλήσεις, σας κουράζουν και ίσως απογοητευτείτε προσωρινά από την δράση των ανωτέρων σας... Είναι στιγμές που αισθάνεστε ότι οι ευθύνες είναι περισσότερες από όσες μπορείτε να διαχειριστείτε! Στο τέλος της εβδομάδας που περνάει κι ο Ερμής στο ζώδιό σας, ο τρόπος που σκέφτεστε και αντιλαμβάνεστε τις καταστάσεις αρχίζει να είναι μπερδεμένος! Μην βιάζεστε να μιλήσετε και μην βγάζετε συμπεράσματα που δεν βασίζονται σε πραγματικά γεγονότα… Ίσως πλάσετε ένα παραμύθι που θα σας δώσει δύναμη για να αντιμετωπίσετε τις εξωτερικές καταστάσεις… 
Η Βασιλική Φιλιππά είναι πάντα δίπλα σου, μέσα από την υπηρεσία προσωπικού μηνύματος! Στείλε ΦΙΛ στο 54991 και πάρε την απάντησή σου σε ότι σε απασχολεί!