Share This!

Ο Ήλιος και οι διελεύσεις του από τους οίκους του ζωδιακού μας χάρτη! Μάθετε τι φέρνει το μέλλον!

Ο Ήλιος, το αστέρι της ημέρας, προσδιορίζει το ζώδιό μας. 

 
Ανάλογα με το ζώδιο που βρίσκονταν την ώρα της γέννησής μας, μας «χαρακτηρίζει» για μια ολόκληρη ζωή. Δίνει την απάντηση στην πιο απλή αστρολογική ερώτηση: τι ζώδιο είσαι;
 
Εκτός όμως από τη «ζωδιακή μας ταυτότητα», ο Ήλιος αποτελεί τον πρώτο και πιο σημαντικό «οδηγό», για να προβλέψουμε το μέλλον μας στη διάρκεια μιας χρονιάς! Αποτελεί ουσιαστικά τον πιο βασικό δείκτη για κάθε μήνα, αφού με την κίνησή του διατρέχει τους δώδεκα οίκους του «ηλιακού ωροσκοπίου μας»! Τι σημαίνει αυτό;
 
★  Ζήτησε την πρόβλεψή σου με ένα μόνο SMS. Με κόστος μόνο 1,24€ έχεις μια σίγουρη απάντηση. Στείλε ΑΔΑΜ (κενό) την ημερομηνία γέννησης σου και το θέμα που σε απασχολεί στο 54991, για μια έγκυρη, άμεση και οικονομική απάντηση.
 

Πως βρίσκω πότε περνά ο Ήλιος από τον κάθε οίκο μου;

 
Ας πούμε ότι είστε γεννημένοι στις 26 Μαρτίου. Είστε δηλαδή Κριός. Χονδρικά,κάθε φορά που ο Ήλιος περνάει από τις 26 κάθε μήνα, περνάει στονεπόμενο ηλιακό μήνα σας. Έτσι, στις 26 Μαρτίου κάθε χρονιάς, που έχετε τα γενέθλιά σας, περνά στον πρώτο ηλιακό οίκο σας. Στις 26 Απριλίου περνά στον δεύτερο οίκο σας, στις 26 Μαΐου στον τρίτο ηλιακό οίκο σας, για να φτάσει στις 26 Φεβρουαρίου στον δωδέκατο οίκο σας. Κάθε φορά που περνά από έναν οίκο, «χρωματίζει» τις τάσεις εκείνου του μήνα και, ως ο πιο σημαντικός αστρολογικός παράγοντας, μας βοηθά να προβλέπουμε το μέλλον, παράλληλα βέβαια με τις υπόλοιπες διελεύσεις των πλανητών.
 
Όπως θα καταλάβατε, είναι πανεύκολο να βρείτε κι εσείς πότε περνά οΉλιος απότον εκάστοτε ηλιακό οίκο σας, αρκεί μόνο να γνωρίζετε πότε έχετε γενέθλια και ξεκινώντας από εκείνη την ημέρα, να προχωράτε έναν-έναν τους μήνες.

 Βρες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Πάμε λοιπόν να εντρυφήσουμε με τον πιο απλό τρόπο στο χώρο των πλανητικών διελεύσεων, που μας δίνουν τις προσωπικές μας προβλέψεις,με τη διέλευση του Ήλιου από κάθε ηλιακό οίκο μας και τις τάσεις που μαςπροσδίδει αυτή η διέλευση! Θα δούμε μερικά αποτελέσματα του Ήλιου σε καθέναν από τους δώδεκα οίκους του χάρτη σας. Χρησιμοποιώντας αυτή την πληροφορία, μαζί με τις άλλες διελεύσεις που συμβαίνουν στο χάρτη σας, θα αποκτήσετε περισσότερο έλεγχο στη ζωή σας, μια και θα είστε ικανοί να σχεδιάζετε έξυπνα τις δραστηριότητές σας. Δεν θα απογοητευτείτε ξανά, αν ασχοληθείτε με τις δραστηριότητες του πέμπτου Οίκου ενώ ο Ήλιος διαβαίνει από τον τέταρτο.
 
★ Οι αστρολόγοι, συνεργάτες του astrologos.gr, είναι πάντα κοντά σου για μία προσωπική πρόβλεψη στο 14901  
 
Για να συνηθίσετε να χειρίζεστε με επιτυχία το δικό σας οδηγό διελεύσεων, κρατήστε ένα ημερολόγιο ή σημειωματάριο για τους επόμενους δώδεκα μήνες. Αυτό θα πρέπει να συμπεριλαμβάνει δραστηριότητες και συναισθήματα, μαζί με τη θέση του Ήλιου σε μηνιαία βάση. Δεν θα σας πάρει πολύ χρόνο να δείτε ότι έχετε «ξεκάθαρα» συναισθήματα σε συγκεκριμένες περιόδους, καθώς και αντίστοιχες ανάγκες. Ο ελαύνων Ήλιος κάνει όψεις με τους γενέθλιους πλανήτες σας καθώς πραγματοποιεί το ταξίδι μέσα από τους δώδεκα οίκους του ωροσκοπίου σας. Οι επιρροές που αισθάνεστε θα είναι κατά κάποιον τρόπο τροποποιημένες από αυτούς, μαζί και από το ζώδιο μέσα στο οποίο βρίσκεται ο Ήλιος. Κρατώντας σημειώσεις, σε σύντομο χρονικό διάστημα θα έχετε ένα προσωπικό «κλειδί», που θα σας βοηθά να προετοιμάζετε τον εαυτό σας για την επόμενη μέρα.
 
 Για να λαμβάνεις τις καθημερινές αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου άμεσα στο email σου, κάνε κλικ εδώ!
 

          Δείτε εδώ την ερμηνεία των διελεύσεων του Ήλιου

                   από τους γενέθλιους οίκους σας!

 
 Διάβασε πως σε επηρεάζουν οι πλανητικές όψεις σήμερα αλλά και για τις επόμενες 5 ημέρες στο Προσωπικό Ωροσκόπιο.